Profesjonelt vedlikeholds- og defragmenteringsprogram o & o profesjonell defragmentering - videoopplæring

I denne videoopplæringen vil du kunne se en profesjonell programvare for vedlikehold og defragmentering av harddisken, nemlig en profesjonell defragmenteringsutgave 11.

Denne myke, men 10 versjonen jeg bruker meg selv og kan si det er den beste Defragmenter eksisterende markedet selvfølgelig er en personlig mening.

Denne profesjonelle defragmentering grensesnittet er mye som grensesnitt til 2007 kontorpakke som nyter stor suksess.

Kommandoene og alternativene til o & o defrag profesional 11 er veldig enkle å få tilgang til, og til og med mange av alternativene er tilgjengelige fra forskjellige steder, slik at det kan være til smak for mange nye brukere.

Min kollega Boby vil presentere en gratis versjon av dette defragmenter, men gratisversjonen kan ikke konkurrere med den profesjonelle versjonen, er mer spartansk og lite alternativer.

For ikke å bli overgått, inviterer jeg deg til å se følgende videoopplæring om det beste defragmenteringsprogrammet o & o defrag profesional 11 (personlig mening).

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guider


kommentarer

 1. programvaren fra O&O er den beste, spesielt defragmenteringen jeg har brukt i noen tid, og den har gjort sin plikt og gjør plikten sin 🙂 10 av 10 for veiledning

 2. Selv om jeg begynte å bruke den for en liten stund, jeg tror det er et godt program
  Den defragmentare.Tutorialul er veldig bra -at obiect.Dar jeg har et spørsmål:
  -Jeg sikkerhetskopierte systemet på en annen partisjon enn der operativsystemet er installert, hvor jeg også har spill og mer, og jeg prøvde å defragmentere partisjonen som sikkerhetskopien er installert på, og når den når rundt 42%, stopper den tror jeg , siden jeg ikke har sett ham gjøre noe, bare "klyngene" blinker, i delen "Gjeldende fil / mappe" viser han ikke lenger filer for å defragmentere dem, jeg lot ham være slik i omtrent 10 minutter. fungerte det, forstår jeg at det ikke kan defragmentere sikkerhetskopifilen? fordi backup klyngene vises i rødt for meg. Jeg nevner at for resten av partisjonene fungerer programmet bra (jeg har 2 harddisker, med 4 partisjoner).

 3. tilsynelatende løst, defragmentert og partisjon backup som var, tror jeg defragmentatul gå sakte.

 4. tusen takk til gutta du er fenomenal .... mye BAFTA fremdeles

 5. ceausescoo sa han

  Jeg har et problem jeg installerte en 2ooo freeware-utgave, og nå vil jeg installere en profesjonell defrag 11, selv om det første programmet jeg avinstallerte med revo uninstaller. Du er god ft .ms

 6. ceausescoo sa han

  ikke til å installere det

 7. boby_admin sa han

  for ceausescoo
  Ikke la deg installere det?
  Normalt bør du ikke ha problemer
  Har du lisens for profesjonell defrag 11?

 8. Boby Jeg har det hvis du vil ady_gudus messenger ID eller e-post: [e-postbeskyttet]

 9. ceausescoo sa han

  Jeg lot meg ikke si noe temporare.am noen filer aktiveringskode

 10. Excalibur sa han

  Gratulerer for hva du gjør først,. Jeg så noen av dine tutorials og jeg lærte en masse ting. Mange programmer og programmer som ikke engang hørt, og nå noen av dem er funksjonelle og i min datamaskin.

  Jeg installerte også O&O Defrag, men jeg har en forvirring: hvor lang tid tar det å defragmentere C, gitt at jeg har omtrent 6 GB, og jeg hadde tidligere defragmentert den med windows, og TuneUp syntes det var ok? Det varte i mer enn 2 timer. Etter at den var ferdig ga jeg ham ordren til å defragmentere igjen, og han startet igjen, denne gangen ferdig på 20 minutter.

  Nå er jeg på en annen partisjon, omtrent 70 GB (musikk, filmer, noen dokumenter - ingen spill, fordi jeg ikke bruker dem). Det viser meg om 4 timer.
  Jeg antar at hvis du lar bilen gå kontinuerlig, og jeg har en super maskin for å tillate meg å kaste ressurser i alle deler (Sempron 2400 + 768Mb RAM).

  Det er vanlig å gå så? Fungerer som den skal?

 11. @Excalibur:
  Defragmentering avhenger av ledig plass på den partisjonen, slik at defragmentering gjøres raskt, en ledig plass per partisjon på ca. 15% - 20%, for at O&O Defrag Professional-programmet skal bruke denne plassen på tidspunktet for defragmentering for å lagre midlertidige filer som den lagrer under defragmenteringsprosessen.
  Hvis du har mindre ledig plass defragmentering vil kjøre hardere.
  Hvis du ikke har minst 15% ledig plass, må du bruke "stealth" -modus som ikke gir så god ytelse som "space" -modus, men det gjøres raskere.

 12. Excalibur sa han

  Takk for raskere respons

  C er 20Gb (6 okkupert), og den andre partisjonen jeg refererte til har 100Gb (ca 67Gb okkupert). Jeg fulgte hele opplæringen og forsto hvordan og når alle defragmenteringsmetodene brukes, og jeg valgte "space" nettopp fordi jeg har over 20% ledig på hver partisjon.

  I konklusjonen, er det normalt å oppføre seg som jeg beskrev ovenfor?

 13. @Excalibur: Jeg vil fullføre Cristi litt, og legger til at det også avhenger av hvor fragmentert harddisken din er. For raskere defragmentering anbefaler jeg deg å lage kategorier i D / E-partisjonen osv. Slik at du kan lage en mappe hvor du skal være bare videofiler, en bare for lydfiler, en bare for tekstfiler, en bare for programmer, sett ... og du vil se at organisering på denne måten vil defragmenteringen være mindre holdbar! Prøv å organisere dem Bilder i bilder, filmer i filmer, aufio til lyd, lag en mappe for hver kategori, og du vil se at det blir en enklere defragmentering! Vi vet ikke hvordan du organiserte mappene, det tar så lang tid, jeg sa deg ... avhengig av hvor organisert og fragmentert harddisken er, det tar så lang tid og defragmentering ... er ikke en standard, det vil ta 10 minutter eller 15 ... det tar inn avhengig av harddisken din, lesehastigheten, skrivingen ...

 14. @Excalibur:
  Ja, det er normalt for det veldig godt å defragmentere harddisken, defragmentere verktøyet i Windows overfladisk, men det er bedre enn ingenting.
  Det varer meg hele dagen, og noen ganger mer defragmentering og defragmentere hardt se på lengre perioder.
  Det er godt å defragmentere en gang i uken.
  Etter defragmentere en gang etter at ikke vil vare så lenge, fordi de allerede er ordnet i sjøen.
  Ikke bekymre deg dette programmet, og vi bruker den i lang tid, og jeg har aldri hatt problemer med hardu-land enn fysiske (harddisker som tok noen produksjonsfeil og ble brutt i de første dagene av drift).
  Defragmentering forlenger levetiden til en harddisk og selvfølgelig forbedrer hastigheten på lesing, skriving og tilgangstider betraktelig.
  En harddisk som ikke er defragmentert, ser ut som et hus fra "Clean-Dirty" -showet.

 15. Excalibur sa han

  Princip, takk!

 16. m_piesa sa han

  Jeg vil ikke stresse deg lenger, og jeg ... Jeg har et problem ... Jeg har en kalv som er ganske god dell brand dell dimension e520 ... Jeg har to harddisker på 2, men en av dem tror jeg er borte fordi jeg ikke kjenner det lenger ... . til slutt ... den andre har jeg et problem ... Jeg installerte Windows Vista med lisens ... fordi det på XP alltid ga meg noen feil ... Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang jeg prøvde ... fungerer det for meg en uke og etterpå den sprekken (jeg innrømmer at jeg ikke har lisens for det) og for å komme tilbake til emnet ... Jeg har windows vista ... på 250 bits (formatering av alle partisjoner) ... etter at jeg har filmet en film ... etter torrents og jeg trenger å trekke ut den, tar det meg omtrent 2 minutter ... .shi hele tiden mens jeg trekker ut datamaskinen min, går det hardt ... det samme skjer når jeg holder torrents åpne eller odc ... Jeg vil prøve dette programmet ... kanskje jeg har problemer med harddisken ... Jeg beklager hvis jeg ikke var for eksplisitt .... kan noen forklare meg hva som skjer? hvis noen kan hjelpe meg, har jeg e-postadressen eller vennligst messenger [e-postbeskyttet]Eller kanskje å finne et svar her takk shi beklager tapt tid for meg å lese mitt problem!

 17. pool74 sa han

  Først takk for uttak av penger, fin tutorial, men jeg har et spørsmål vennligst: mens du ser denne opplæringen jeg lov til å gi pause slik at jeg kan gjøre min datamaskin fra meg hva du gjør der ute i opplæringen? Jeg tror jeg vil be dere alle om å gjøre noe dumt før fordi jeg ikke virkelig trenger en annen Ban.Multumesc forhånd for svar.

 18. Adrian sa han

  @m_piesa: når du gjør konverteringen dekompresjon eller har mye å laste ned eller såing er normalt for din PC til å flytte ft spesielt vanskelig når du gjør konvertering, komprimering dekompresjon, noe veldig vanlig, spesielt hvis du har en proc svak og lite ram !! Ingen grunn til bekymring!

 19. Adrian sa han

  @pool74: Du kan ta en pause, men ikke la det være for lenge i pausen !!! fordi du driver kunstig trafikk ... du bruker kunstig båndbredde, mens andre trenger det!

 20. neomorphy sa han

  veldig god programvare fra o & o ... men jeg vil gjerne ha en opplæring for Raxco PerfectDisk Professional hvis du kan ... takk..og fortsett det.

 21. Spartacus sa han

  Jeg har et problem med harddisken partisjon D. Selv om jeg ikke har prøvd å defragmentere totale flere programmer. Piriform Defraggler bruker nå, jeg skille områder, men jeg er fortsatt et stort område, kompakt rød, anses å være fragmenterte filer, som kan defragmentere ndenne. hva gjør jeg? Takk!

 22. Vennligst, hvordan lar jeg 0 og defragmentere på stasjonen eller lukke den? Jeg tror at hvis den forblir på stasjonen, vil den begynne å gjøre noe defragmentering, og kanskje vil jeg ha noe å laste ned og vinduene vil gå i stykker, vil det? ?

 23. Spartacus: D Jeg har et problem med harddisken partisjonen. Selv om jeg ikke har prøvd å defragmentere totale flere programmer. Piriform Defraggler bruker nå, jeg skille områder, men jeg er fortsatt et stort område, kompakt rød, anses å være fragmenterte filer, som kan defragmentere ndenne. hva gjør jeg? Takk!

  Disse områdene i rødt kan ikke defragmenteres fordi de er systemfiler som er i bruk, og derfor programvaren kan ikke defragmentere, er det normalt å være så, bør du ikke bekymre deg, kan du prøve å defragmentere og JkDefrag er en gratis myk og veldig god

 24. marian:
  Vennligst, hvordan lar jeg 0 og defragmentere på stasjonen eller lukke den? Jeg tror at hvis den forblir på stasjonen, vil den begynne å gjøre noe defragmentering, og kanskje vil jeg ha noe å laste ned og vinduene vil gå i stykker, vil det? ?

  For 0 & 0 defragrogrammet kan du finne det herdocumentatie.Daca du avtale med ala program, og det er tutorials.

 25. Hei! Jeg har et spørsmål: 7 x64 for vinduer er ikke en løsning man på deres hjemmeside fungerer ikke :(?

 26. Komputer sa han

  Ja, velkommen og nyttige tutorials.
  Men desto mer du bryr deg tale, artikulasjon av ord.
  Jeg sier ikke skadelig, akkurat som det er irriterende noen ganger ..

 27. Komputer: Ja, velkommen og nyttig tutorialele.Aveti mer omsorg, men all tale, artikulasjon cuvintelor.nu si det skadelig, men det er irriterende noen ganger ..

  Komputer, i kraft av den støtte som gir oss gutta her, bør du snakke unnskylde eventuelle feil og dyptfølt takke dem for det de gjør!

 28. Defragmentere ikke fordi jeg har aldri brukt ~ 500 gb lagring og harddisker jeg hadde alltid full. Jeg ga en analyse av Ashampoo HDD Kontroll og viste meg alle de røde data (fragmenterte data). Med andre ord, enhver fil på et hvilket som helst hardt ikke er kontinuerlig. Alle er fragmentert. Som en forestilling, kan jeg ikke si, fordi vi ikke har defragmentert igjen. Men det forlenger levetiden til harddisken, tror jeg ikke. Først og fremst være å bruke så vanskelig eller ikke, spinner han lenger og ubrukelig, ellers øke tilgangen tid, ta opp kortnummer. Men jeg vil prøve å defragmentere en hard laveste (100 Gb) for å gjøre en sammenligning. Nå barna på / av hardt med 7-15 Mb / s med katalogen motsatt (vis overføringshastighet). Jeg vet at målet / kilde saken, jeg har en partisjon data backup ~ 3Gb allerede defragmentert. Jeg skal gjøre tester på denne partisjonen. Men hvis forskjellen er ikke så stor, er min mening at det renteaza å defragmentere harddisken aldri i sitt liv. Utgangspunktet for titalls giga data defragmentert, må du la ham 24-60 timer eller mer for litt ekstra fart. En kommer tilbake med resultater.

  Med mer lagringsplass MultiCam, vi tildelt 30% papirkurven plass for tilfeller når jeg sletter full og gal (aldri bruke shift + del). Og noen ganger jeg 50Gb og data i papirkurven. Til den når 0 maskinvare eller tom som det :).

 29. Zerocool sa han
  • Zerocool:
   iaute ser ut som min partisjon F =)))) hva du gjør :( ??
     

   Hvis jeg gir ham en defragmentering sikkert ikke kommer til å se ut
   Jeg vet ikke hvor ille det kan være, men det er godt å defragmentere harddisken med jevne mellomrom
   Jeg tror maskinvaren er det svake leddet i en datamaskin, og er en av de mest følsomme komponenter, slik at vi bør oppføre seg med det som sådan
   For de som er villige til å betale for den ekstra ytelsen Jeg anbefaler å erstatte den gamle harddisken med SSD (selv OS) hvis du ønsker å sbarnaie
   Foreløpig en SSD ganske god som du kan finne hvor mye 400 lei (av 32 giga)

 30. victor sa han

  Jeg hilser deg! Lansere meg selv et spørsmål, kanskje for å forene synes absurd, men det er alt lære hvordan vi lever, hvorfor du må defragmentert og andre ikke-lenger-partisjonen og ikke partisjonen som inneholder operativsystemet? Jeg tror at den andre kan styres! Lamuritima og meg!.
  takk

  • Adrian sa han

   victorVil Hei! Jeg starter og et spørsmål kan virke absurd å forene! Men det er alt lære hvordan vi lever, hvorfor du må defragmentert og andre ikke-lenger-partisjonen og ikke partisjonen som inneholder operativsystemet? Jeg tror at den andre kan styres! Lamuritima og meg!.
   takk  

   Hvis du har logisk og forståelig tutorial deretter decuci som:
   I PC, men du har ikke bare C-partisjonen og andre partisjoner ikke bare på C skrive / slette / omskriving / flytte filer, men også på andre partisjoner

 31. Meget god virkelig hjulpet meg.

 32. Hallo. Jeg har et problem. etter at jeg defragmenterte harddisken med den nyeste versjonen av a & o-defragering, etter omstart dukket denne feilen opp "Interaktiv påloggingsprosessinitialisering mislyktes. Se hendelsesloggen for mer informasjon. ” feil oppstår når du laster inn vinduer. Jeg vil nevne at jeg solgte 7 ultimate, og under defragmentering krasjet pc-en min med 52%, men etter omstart kjørte programmet fortsatt fra 52%. å være herfra? hvis du kan gi meg en løsning, vil jeg være takknemlig! Jeg så dette problemet på andre fora, men det fungerte ikke for meg. Jeg prøvde å fikse vinden og det fungerer fortsatt ikke! Hvis det fortsatt ikke er en løsning, og du anbefaler å installere vind, kan du kanskje fortelle meg om et program som gjenoppretter filer eller noe sånt vinden ikke lastes inn lenger, og jeg vil lagre noe Skrivebordsdokumenter som var til college! takk

 33. elevenM: Hallo. Jeg har et problem. etter at jeg defragmenterte harddisken med den nyeste versjonen av a & o-defragering, etter omstarten dukket denne feilen opp "Interaktiv påloggingsprosessinitialisering mislyktes. Se hendelsesloggen for mer informasjon. ” feil oppstår når du laster inn vinduer. Jeg vil nevne at jeg solgte 7 ultimate, og under defragmentering krasjet pc-en min med 52%, men etter omstart kjørte programmet fortsatt fra 52%. å være herfra? hvis du kan gi meg en løsning, vil jeg være takknemlig! Jeg så dette problemet på andre fora, men det fungerte ikke for meg. Jeg prøvde å fikse vinden og det fungerer fortsatt ikke! Hvis det fortsatt ikke er en løsning, og du anbefaler å installere vind, kan du kanskje fortelle meg om et program som gjenoppretter filer eller noe sånt vinden ikke lastes inn lenger, og jeg vil lagre noe Skrivebordsdokumenter som var til college! takk  

  Relatert til det første problemet med feilen, har du en bærbar PC? Når det gjelder gjenoppretting, har vi flere opplæringsprogrammer, skriv øverst til høyre i "Søk på videotutorial.ro ..." -boksen øverst til høyre: datagjenoppretting eller gjenoppretting, skriv inn og du vil finne veiledninger om dette emnet. Jeg anbefaler deg å laste ned et ISO-bilde fra Ubuntu.ro er et gratis operativsystem som kan kjøres i live-modus direkte fra CD-en uten å måtte installere det (systemet er på rumensk). Lag en oppstartbar CD med det ISO-bildet, start opp med det, velg "Kjør uten å gjøre endringer på PCen", gå deretter til Steder, deretter Datamaskin, og du kan montere harddiskene og flytte filene, bla gjennom partisjoner, slette filer osv. Etc. Jeg eksemplifiserte dette aspektet i en opplæring om Wubi eller om Ubuntu Linux i dual boot med Windows XP, du finner dem med ruten ovenfor. Eller du kan se Dans opplæring om Puppy Linux.

 34. nei, jeg har ikke en bærbar datamaskin, jeg har en PC.I forbindelse med feilen er jeg interessert i å vite om det er fra det programmet? det er ikke for windows7 å vite i tilfelle jeg vil bruke den igjen for ikke å lide det samme. når det gjelder datagjenoppretting, fant jeg noen gode opplæringsprogrammer, og jeg vil administrere ms mye av alt !!!!

 35. for interesserte kan få en original lisens fra produsenten for O&O Defrag 11 Professional Edition ved å fylle ut dataene på siden det.in kort tid vil du motta en e-post med en lisens programului.descarcati
  O&O Defrag 11 Professional Edition de her
  Lykke til

  • Francisc sa han

   roger: for de som er interessert, kan du få en original lisens fra produsenten for O&O Defrag 11 Professional Edition ved å fylle ut dataene på siden det. på kort tid vil du motta en e-post med programlisensen. last ned O&O Defrag 11 Professional Edition av herLykke til  sitere meg

   Eller bruk WinUtilities som er gratis og har alt.

 36. Jeg installerte O&O Defrag 4 Professional Edition for 12 dager siden. Problemet er at når jeg åpner datamaskinen, starter Windows ganske hardt (jeg er vant til at den starter fort) ... er det et problem relatert til dette programmet eller ikke? Hjelp meg med et svar. Jeg installerte også et program som presenteres her på Startup Delayer-nettstedet, men jeg kan ikke gjøre mye med det fordi jeg har mange programmer som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre ... for eksempel Igfx Tray, HotKey, Persistence etc Avast gratis alarm og antivirusområde som Jeg forsto at han ikke skulle dukke opp her.

  • Francisc sa han

   Jeg installerte O&O Defrag 4 Professional Edition for 12 dager siden. Problemet er at når jeg åpner datamaskinen, starter Windows ganske hardt (jeg er vant til at den starter fort) ... er det et problem relatert til dette programmet eller ikke? Hjelp meg med et svar. Jeg installerte også et program som presenteres her på Startup Delayer-nettstedet, men jeg kan ikke gjøre mye med det fordi jeg har mange programmer som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre ... for eksempel Igfx Tray, HotKey, Persistence etc Avast gratis alarm og antivirusområde som Jeg forsto at han ikke skulle dukke opp her.  sitere meg

   I den første fasen skanner den "full" med Malwarebytes 'Anti-Malware.
   Det fungerer slik:
   - lagre den på skrivebordet;
   - installer den og på slutten må du kontrollere at du har sjekket følgende: Oppdater Malwarebytes 'Anti-Malware og Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Trykk deretter Fullfør;
   - etter at du har startet programmet, klikker du på kategorien Oppdater og klikker på Kontroller etter oppdateringer-knappen for å sjekke om de nedlastede definisjonene er de siste;
   - klikk på fanen Skanner, velg Utfør full skanning og klikk deretter på Skann;
   - på slutten av skanningen, trykk OK og deretter Vis resultater;
   - sørg for at alt er sjekket i rapportvinduet, og klikk deretter Fjern valgt;
   - på slutten åpnes en fil i Notisblokk med skanningsresultatene, og du vil se nøyaktig hva programmet gjorde.
   Hvis det ikke er noen gjenkjenning, må du kontrollere at alternativet “automatisk defrag ...” ikke er merket av i O&O Defrag 12 Professional Edition-programmenyen. Det er bra for deg å defragmentere regelmessig og ikke når programmet ønsker. Sjekk også om det har noe alternativ for systemoptimalisering, og fjern merket for det.
   Når du har gjort alt dette tilbake her med detaljer (og fortell oss hva du har og hvilket operativsystem PCen har karakteristiske) og prøve andre løsninger.

 37. Takk for at du svarte meg. Jeg installerte Malwarebytes Anti-Malware og ga en fullstendig skanning med den ... Resultat:
  Minneprosesser infisert: 0
  Minnemoduler infisert: 0
  Registernøkler infisert: 1
  Registerverdier infisert: 0
  Registerfiler infisert: 1
  Mapper infisert: 0
  Infiserte filer: 3
  Slette dem fra karantene? ... Windows starter det samme, noe som betyr ingen endring .. Jeg har også installert en Vista Inspirert to tema .. Kanskje det er derfor det fungerer hardere ..

 38. Francisc sa han

  - Ja, slett dem fra karantene (selv om det ikke betyr noe; når den er satt i karantene, blir den infiserte filen overskrevet og påvirker ikke lenger PC-en).
  - Ta ut det temaet også.
  - Erstatt O&O Defrag 12 Professional Edition med Defraggler fra Piriform.
  - Sett CCleaner fra samme produsent.
  - Rengjør PCen med CCleaner og defragmenter med Defraggler.
  - Gi full skanning med DrWeb CureIT - Fjern kabelen fra Internett, slå av sanntidsbeskyttelsen (skjoldet) på antivirusprogrammet som er installert på PC-en, og skann full med dette verktøyet. Opprinnelig startet Dr.Web CureIt! en ekspressskanning begynner. Trykk på Stop-knappen til høyre når den er grønn. Kontroller deretter Komplett skanning til venstre og så til høyre på den grønne avspillingsknappen. Når skanningen er fullført, desinfiser / slett alle oppdagede filer. Start på nytt, aktiver antivirusbeskyttelse, koble til internettkabelen.
  - Rengjør igjen med CCleaner og defragmentering med Defraggler
  Se hvordan de går tross alt.
  Vent tilbud.

  • Francisc sa han

   - Ja, slett dem fra karantenen (selv om det ikke betyr noe; når den er satt i karantene, blir den infiserte filen overskrevet og påvirker ikke lenger PC-en). - Fjern også temaet. - Erstatt O&O Defrag 12 Professional Edition med Defraggler fra Piriform . - Sett CCleaner fra samme produsent. - Rengjør PCen med CCleaner og defragmenter med Defraggler. - Gi en full skanning med DrWeb CureIT - Fjern Internett-kabelen, slå av sanntidsbeskyttelsen (skjoldet) på antivirusprogrammet som er installert på PCen. og skann full med dette verktøyet. Opprinnelig startet Dr.Web CureIt! en ekspressskanning begynner. Trykk på Stop-knappen til høyre når den er grønn. Kontroller deretter Komplett skanning til venstre og så til høyre på den grønne avspillingsknappen. Når skanningen er fullført, desinfiser / slett alle oppdagede filer. Start på nytt, aktiver antivirusbeskyttelse, koble til internettkabelen. - Rengjør igjen med CCleaner og defragmenter med Defraggler. Se hvordan det går etter alt dette. Vi venter på svar.  sitere meg

   DrWeb CurIT installeres ikke. Den lastes ned på skrivebordet og er en kjørbar. Gjør jobben med den (dobbeltklikk på den), desinfiser og tørk den bare med et høyreklikk og "Slett". Det er ikke et antivirusprogram, men bare et veldig godt verktøy for desinfisering. Den oppdateres ikke, men når du trenger det, laster du den ned og sletter den igjen etter bruk.

 39. Og avinstallerer jeg det etter skanning med DrWeb CureIT? fordi jeg har avast, og de går mot hverandre ... eller blir jeg hos ham?!

 40. beklager, jeg så nå at den ikke trenger å installeres, bare kjør den med RUN ...

 41. Jeg stakk til dette verktøyet som jeg lastet ned fra Softpedia og har 35,8 ikke ... MB ... Jeg gir RUN og ingenting skjer ... Så prøver å slette det og kan ikke. Hvorfor?

  • Jeg stakk til dette verktøyet som jeg lastet ned fra Softpedia og har 35,8 ikke ... MB ... Jeg gir RUN og ingenting skjer ... Så prøver å slette det og kan ikke. Hvorfor?  

   Delia, hvis du ser at den kjør ikke virker, prøv og slette den med ulåst da laster den ned på et annet nettsted!

  • Francisc sa han

   Jeg stakk til dette verktøyet som jeg lastet ned fra Softpedia og har 35,8 ikke ... MB ... Jeg gir RUN og ingenting skjer ... Så prøver å slette det og kan ikke. Hvorfor?  sitere meg

   Gjør scan i sikkermodus. Det kan tørke etter omstart av PCen.

 42. Takk for svar. Jeg skannet DrWeb belte og deteksjon var 0. Jeg trakk ut et tema for resten mult..in jeg liker hvordan du har gjort alt vindu åpner spus.La Windows laster f Vel jeg si om 9 linje, men bo lenge vinduet Velkommen ... om 30 secunde.E vel det?

  • Francisc sa han

   Takk for svar. Jeg skannet DrWeb belte og deteksjon var 0. Jeg trakk ut et tema for resten mult..in jeg liker hvordan du har gjort alt vindu åpner spus.La Windows laster f Vel jeg si om 9 linje, men bo lenge vinduet Velkommen ... om 30 secunde.E vel det?  sitere meg

   Ikke bekymre deg. Det er bra.

 43. Først av alt hilser jeg dere alle… Jeg tok også dette defragmenteringsprogrammet ... men jeg har et problem du gir defragmentering f.eks i partisjon C det defragmenterer meg opp til 5%, hvorpå det krasjer helt og deretter må jeg automatisk gi deg hvile noen kan si hva problemet kan være hvorfor det setter seg fast

 44. men det er ikke gratis, tilgjengelig bare 30 dager

 45. Hva om jeg ble sittende fast bios?

 46. Beda Venerabilis sa han

  Du kan se at den gratis versjonen fra O&O Defrag 14 også har dukket opp.
  http://http://www.oo-software.com/free/en

  Det er svakere enn Pro-versjonen, noe som betyr at ikke bare har 2 defragmentering metoder kan ikke utelukke enkelte filer ikke kan konfigurere soner ... dette er, kan vi ikke hevde at Pro-versjonen!
  Oh, og en annen ting: ikke gå til gratisversjonen som er installert på Win Enterprise.

  • AdrianGudus sa han

   Beda Venerabilis: Du kan se at den gratis versjonen av O&O Defrag 14 også har dukket opp.
   http://http://www.oo-software.com/free/enDet er svakere enn Pro-versjonen, noe som betyr at ikke bare har 2 defragmentering metoder kan ikke utelukke enkelte filer ikke kan konfigurere soner ... dette er, kan vi ikke hevde at Pro-versjonen!
   Oh, og en annen ting: ikke gå til gratisversjonen som er installert på Win Enterprise.  

   Det er en opplæring i lang tid og den gratis versjonen! Bruk søkefeltet øverst til høyre for å finne eller søke etter opplæringsprogrammer. Skriv der O & O-defragmentering, skriv inn så finner du opplæringen

 47. Hvorfor ikke lage en opplæring på O&O Defrag 14 Professional Edition om at den er 11 forskjellige ???

 48. videotutorial bra du ikke kunne lage en tutorial på defragmenatare med Defraggler fra Piriform kan conpania mer

 49. Jeg har brukt denne programvaren .. og er bullshit .. I stedet Defragmenter hard det gjorde vondt verre .. .. Uansett ..

 50. Hallo! Jeg oppdaget denne opplæringen senere, og nå har versjon 16 dukket opp, den er litt annerledes enn 11. Kan du gjøre en "oppdatering" til denne opplæringen?
  Takket være svært nyttig!

 51. Robert sa han

  Jeg ønsker å defragmentere harddisken. Nå vet jeg ikke har et operativsystem installert. Det kan defragmentere BIOS? takk

Snakk Your Mind

*