Forebygging og eliminering programmer verktøylinje / adware

Forebygging og eliminering programmer verktøylinje / adware
5 (1) 100%

Hei venner, en tid siden jeg forklarte hvordan får jeg noen programvare (virus) merkelige i vår PC og spesielt i nettlesere. Så viste vi hvordan vi bli kvitt disse problemene og forble veiledning for å vise deg hvordan vi gjør dette automatisk.
I dag har vi to programmer som vil hjelpe oss til å hindre deres installasjon og eliminere dem hvis disse ulykkene er allerede installert.
Manuell rengjøring er effektivt bare på overflaten, fordi registeroppføringer fortsatt slik programvare.
Solutions.
1. Unchecky, et program som vi "slå skulder" før vi gjør crap.
2. ADW Cleaner, et program som bidrar til å eliminere dritt allerede installert. Du vil bli overrasket over hvor mye "skitt" kode er skjult i PCen din.

Adresser for nedlasting:

Last ned Unchecky
Last ned ADWCleaner

Forsiktig:
Lest du gå head å installere SweetIM!Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Michael Alexu sa han

  Salut! Det er veldig nyttig denne opplæringen, men jeg ville være interessert og en om hvordan du installerer Windows 8 eller 8.1 i UEFI-modus, hva er fordelene og ulempene, om fortjent eller ikke å installere det på den måten UEFI, hvis denne type installasjon er best for de som SSD, og ​​hva vi må gjøre i UEFI-innstillingene før du installerer og annen misforståelse jeg ønsker å være dekket i opplæringen som også er en del av faget, som er avtale med behovet for en sikker Boot.Am i denne opplæringen for å opplyse meg og vet hva jeg skal gjøre i neste installasjon.

 2. Super høyt gratulerer opplæringen.

 3. Cristy sa han

  Jeg jeg møte en annen mirakel: å bli omdirigert til andre sider! Ofte skjer omdirigere ILivid (fra hva jeg leser som en slags virus) og til en annen side som sier at jeg må oppdatere Windows Media Player. Det er ekstremt irriterende at ingen 10 sekunder å laste ønsket side ikke passerer og blir omdirigert annet. Jeg har lest og manuelle metoder for rengjøring (slette registeret) og automatisk (Malwarebytes), men problemet vedvarer. Selvfølgelig løsningen som en ren installasjon av OS, men har ikke så lang tid å gjøre dette!

  • Jeg vil studere problemet og komme opp med en løsning.
   En noe lignende problem vi har mobiltelefon. Problemet oppstår når du besøker enkelte nettsider over hele siden vises en popup med alle slags tull, vanligvis ting som skremmer deg, vet du ikke brutt loven, må du betale ikke vet hva en bot, etc. Disse kalles scareware eller ransomware og kan være svært irriterende for noen også føre til panikkanfall.

  • Adrian Gudus sa han

   Sjekk Extensions delen (hvis du bruker Chrome) eller Add-ons (hvis du bruker Firefox). Dezinteresează eliminerer eller hva du mistenker eller har dodgy navn, som ikke anerkjenner. Vanligvis disse forårsaker dette problemet (eller omdirigere til pop-up-annonser)

   • Cristy sa han

    Denne versjonen jeg prøvde det første gang: det er ingen tvilsomme utvidelsen i Chrome! Jeg prøvde registerendringer (som anbefalt nettsteder) deretter søknad Malwarebytes (som renset noe), men problemet vedvarer. Faktisk problemet bare oppstår når du bruker visse websider! Du kan finne en løsning ville bidra sterkt. Takk!

 4. mihai1307 sa han

  Cristi interessant tutorial! Noen ide hva som kan spille inn webcam (en Logitech skal jeg skylde C920) og ønsker å gjøre noen klipp ... Takk på forhånd.

 5. gigolo_dan sa han

  hei. Jeg installerte programvaren 2 og løp adwcleaner. og det har gjort jobben sin, men jeg slettet et program nemlig youtubedownloader.

  • ufffffffffffff jeg endelig klart å finne et program for å bli kvitt all dritten på nettet super høyt gratulerer sir bvbvbv

 6. Veldig nyttig for å forhindre og eliminere disse programmene fra PC til uønskede programmer som reduserer hastigheten.
  Jeg bruker to programmer i noen tid, og jeg kan si at selv fortjener å ha gjort dem.
  Foruten rengjøring adwcleaner jeg fortsatt bruke og Adware Removal-Tool, finner ofte og ting som adwcleaner ikke oppdage.

 7. Razvan sa han

  Super hardt. Takk for opplæringen.
  Jeg at jeg hadde hatt et annet problem. Jeg installere noen utvidelser i Chrome. Selv om du avinstallerer vises igjen. Dessverre har jeg ikke hatt mulighet til å teste programvaren anbefalte jeg ga en Total gjenopprette partisjonen. Men lucruriile som skjer på datamaskinen uten min tillatelse var veldig irriterende. Sikkert du installere programvaren.

 8. Jeg 55 år, og jeg kan bare be deg om å fortsette, fordi tutorials virkelig hjulpet Takk.

 9. han lå sa han

  Takk for opplæringen.

 10. zame77 sa han

  Kristus er oppstanden!

 11. Mugurel sa han

  Kristus er oppstanden ..
  For å holde det hele så ... 're den varmeste
  Jeg hadde også et problem med en tolbar ... og jeg fikk ut av det
  Takk.

 12. ViorelR sa han

  Takk, fortsette.

 13. Mihai_NSD sa han

  God kveld. Fortell meg om ikke ADW Cleaner ikke "snuble" BitDefender Free, som allerede er installert. (Jeg 7 Pro Windows OS). Takk på forhånd!

  • Hvis du vil, kan du gjøre noe antivirus, akseptere noe programvare. Du kan sette inn unntak enda et virus.
   Alternativt kan du pause antivirus til slutt med AdwCleaner.

 14. Nelutu75 sa han

  registrere der du må fjerne alle nøkler (hvis du kjenner til å nå dem) knyttet til ilvid, som om det var dagens version.software-microsoft-windows-strøm run verioson

 15. Jeg har aldri ledd så mye en tutorial gjort deg, Cristi. Belly verket fra ler når du ikke er opplyst når og med hva som kom ala installering av programvare, demens!
  PS Jeg tror et barn 10 år kan feile som dette

  • caisinDonici sa han

   hvis du ler betyr at du er fornøyd, gjør deg selv en videotutorial og etterlater oss lamslått, hvis du vet nok datamaskinen angir ikke dette nettstedet, men du var en konkurrent av Kristus, hva var din povestec ... kom Kristus

  • virus fra PC-en kan du få dem ut, er det vanskeligere med det som ble installert på din nevron [Email protected] filet ....

 16. Jeg installerte den nyeste versjonen av Windows 10 1041 bygge, men til slutt spurte meg brukernavn, men noen navn skriving er ugyldig og ikke forstår cauza.Versiunea bygge 9926 installerer perfekt, kan ikke installere de nyeste versjonene.
  Vennligst tutorial eller explicatie.MULTUMESC

 17. 3 dager for å prøve alle ADW Cleaner og rengjøring gi deg alle låser (svarer ikke)

 18. Peter Barsan sa han

  Interessant tutorial og selv jeg brukt det med gode resultater foreslår fra bune.As som en tutorial om videoredigeringsprogram "Wonders VideoEditor" språk romana.Sunt nok på andre språk på Internett, men du trenger ikke stapanesc.Multimesc!

 19. ViorelR sa han

  Jeg fant torrent videofiler med filtypen TS, hvis du kan noen tips om disse filene, som er (alle flasker som mkv), som inneholder eller du kan legge dem hvis beholderen. Takk.

  • AxelCris sa han

   MPEG-TS, video "transport stream" bestemt tv (inkludert 3D) ...
   Dedikerte mottakere (f.eks Dreambox.) Satellitt-tv / kabel med opptaksfunksjon lagrer opptakene i dette formatet ... Video Digital (SD, HD eller FullHD).
   (Stereo lyd eller DDig.5.1 der det er aktuelt) ...
   VLC spiller også lagret i dette formatet ...
   Du gjør demux (separat audio video programvare TSMuxer), remiksing lyd i Adobe Audition eller Sony Sound Forge for eksempel. stereo lydkanaler til 6-8 ... opp til Dolby Digital, DTS, dtsHD (DTS Master Audio Suite og Minnetonka Audio softs ...
   Relipesti lyd så TSMuxer og bli remikset i AVCHD eller BluRay ISO (disc selv på DVD!) ...
   Ved hjelp av mkv gå, kan du lett få mkv video ...

 20. Seara.Imi god SSD kan anbefale en god (ikke veldig dyrt) fordi jeg jobber hardt nok datamaskin. .Multumesc Denne opplæringen veldig nyttig !!

 21. AxelCris sa han

  ... I TSMuxer kan også legge til kapitler og undertekster ... det er lett! ...

 22. ViorelR sa han

  AlexCris Takket være disse detaljene, og jeg skal prøve å se hva jeg kan gjøre med TsMuxer og mkv Merge.O god dag.

 23. stefan sa han

  Cristi hilsen 16 år og jeg er installerte programmer, og jeg vil gjerne spørre om du får på en side, eller installere et spill viusata virus i gode uncechy programmer eller adwcleaner?

 24. Andrew sa han

  Cristi Express-filer, men hvordan kan du bli kvitt et uønsket program? Filer Express installerer en Cidu og forteller deg om du takker nei er ikke bra.

 25. Viorel boscencu sa han

  God kveld, jeg ønsker å spørre hvordan du kan hjelpe meg å komme tilbake til den gamle versjonen av Google maps, forstår jeg ikke i det hele tatt med den nye versjonen har Internet Explorer, upped Google Chrome, installerte jeg Windows 7 to ganger jeg tok det fra hodet uten agiornamente installerte jeg åpnet min internett 10 alt bare åpnet i den nye versjonen, og jeg kan ikke bli kvitt det du hvis du kan gjøre noe noen tutorial eller en annen versjon av den gamle versjonen kartene takk

 26. mihaig sa han

  Jeg brukte ADWCleaner hilsen og nå kan ikke bruke Filelist gi Error522 / Connection timed out ... Kan noen hjelpe meg med et svar. takk

 27. Julia sa han

  Takk. Igjen, med din hjelp, jeg gjorde noe. Denne gangen jeg renset.

 28. Vlad sa han

  Etter at jeg skannet ADWClnear kan ikke installere YoutubeDownloader til meg og tørkes !! Jeg kan ikke hjelpe meg !!

 29. Vlad sa han

  Vennligst hjelp meg ...

 30. Sergiu sa han

  Salut! Adwcleaner og hvis jeg har et virus? Jeg mener å ødelegge liksom PC?

 31. Silence sa han

  Jeg brukte programmet bare test og jeg fant ikke noe, bare fortalt meg til å merke av det jeg ønsker å slette, men det var ingenting, teste windows7 x64 innrømme at jeg har et antivirus ESET 7 smartsecurity satt godt å iverksette tiltak uten det irriterer meg som bruker enn i unntakstilfeller. Systemet går over 3 år med Windows 7 ultimate x64 satt og installere daglig noe, defragmentering en måned, men som fortsatt gjør Q & Q defrag overvåking ... dette programmet jeg husket en adware gammel som var utrolig bra for fjerning malware, spyware osv ... dagene Penicillin :)) fin tutorial, alltid en glede å besøke nettstedet ditt.

 32. Takk så mye for opplæringen, veldig nyttig, jeg løste problemet, men jeg AV adware vises på en kommende skanne en fil som Windows / system32 / roboot.exe er fortsatt en malware noe, eller den kan fjernes uten problemer?
  Venter på svar,
  Takk.

 33. Jeg hilser deg! Jeg har et problem med google google chrome jeg åpner området for å lete på nettet ser jeg et bestemt nettsted og søk i filer og forhånds noen ganger jeg kan volunteer.org og hver gang ser cv, men synes ikke å laste ønsket side meg og returnere tilbake til nettstedet ditt ala haug, kanskje du kan hjelpe meg eller til og med en løsning for å fikse problemet du gi meg.

 34. Den nyeste versjonen av Adwcleaner har en keylogger !!!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.