Forebygging og eliminering programmer verktøylinje / adware

Hei venner, en tid siden jeg forklarte hvordan får jeg noen programvare (virus) merkelige i vår PC og spesielt i nettlesere. Så viste vi hvordan vi bli kvitt disse problemene og forble veiledning for å vise deg hvordan vi gjør dette automatisk.
I dag har vi to programmer som vil hjelpe oss til å hindre deres installasjon og eliminere dem hvis disse ulykkene er allerede installert.
Manuell rengjøring er effektivt bare på overflaten, fordi registeroppføringer fortsatt slik programvare.
Solutions.
1. Unchecky, et program som "treffer oss på skulderen" før vi gjør crap.
2. ADW Cleaner, et program som hjelper oss med å fjerne allerede installert skitt. Du vil bli overrasket over hvor mye "skitt" -kode som er skjult på PC-en.

Adresser for nedlasting:

Last ned Unchecky
Last ned ADWCleaner

Forsiktig:
Lest du gå head å installere SweetIM!Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Michael Alexu sa han

  Salut! Det er veldig nyttig denne opplæringen, men jeg ville være interessert og en om hvordan du installerer Windows 8 eller 8.1 i UEFI-modus, hva er fordelene og ulempene, om fortjent eller ikke å installere det på den måten UEFI, hvis denne type installasjon er best for de som SSD, og ​​hva vi må gjøre i UEFI-innstillingene før du installerer og annen misforståelse jeg ønsker å være dekket i opplæringen som også er en del av faget, som er avtale med behovet for en sikker Boot.Am i denne opplæringen for å opplyse meg og vet hva jeg skal gjøre i neste installasjon.

 2. Super høyt gratulerer opplæringen.

 3. Cristy sa han

  Jeg jeg møte en annen mirakel: å bli omdirigert til andre sider! Ofte skjer omdirigere ILivid (fra hva jeg leser som en slags virus) og til en annen side som sier at jeg må oppdatere Windows Media Player. Det er ekstremt irriterende at ingen 10 sekunder å laste ønsket side ikke passerer og blir omdirigert annet. Jeg har lest og manuelle metoder for rengjøring (slette registeret) og automatisk (Malwarebytes), men problemet vedvarer. Selvfølgelig løsningen som en ren installasjon av OS, men har ikke så lang tid å gjøre dette!

  • Jeg vil studere problemet og komme opp med en løsning.
   En noe lignende problem vi har mobiltelefon. Problemet oppstår når du besøker enkelte nettsider over hele siden vises en popup med alle slags tull, vanligvis ting som skremmer deg, vet du ikke brutt loven, må du betale ikke vet hva en bot, etc. Disse kalles scareware eller ransomware og kan være svært irriterende for noen også føre til panikkanfall.

  • Adrian Gudus sa han

   Sjekk Extensions delen (hvis du bruker Chrome) eller Add-ons (hvis du bruker Firefox). Dezinteresează eliminerer eller hva du mistenker eller har dodgy navn, som ikke anerkjenner. Vanligvis disse forårsaker dette problemet (eller omdirigere til pop-up-annonser)

   • Cristy sa han

    Denne versjonen jeg prøvde det første gang: det er ingen tvilsomme utvidelsen i Chrome! Jeg prøvde registerendringer (som anbefalt nettsteder) deretter søknad Malwarebytes (som renset noe), men problemet vedvarer. Faktisk problemet bare oppstår når du bruker visse websider! Du kan finne en løsning ville bidra sterkt. Takk!

 4. mihai1307 sa han

  Interessant opplæring Cristi! Har du noen ide om hva jeg kan ta opp webkameraet med (jeg trenger en Logitech C920), og jeg vil lage noen videoer ... Takk på forhånd.

 5. gigolo_dan sa han

  hei. Jeg installerte programvaren 2 og løp adwcleaner. og det har gjort jobben sin, men jeg slettet et program nemlig youtubedownloader.

  • ufffffffffffff jeg endelig klart å finne et program for å bli kvitt all dritten på nettet super høyt gratulerer sir bvbvbv

 6. Veldig nyttig for å forhindre og eliminere disse programmene fra PC til uønskede programmer som reduserer hastigheten.
  Jeg bruker to programmer i noen tid, og jeg kan si at selv fortjener å ha gjort dem.
  Foruten rengjøring adwcleaner jeg fortsatt bruke og Adware Removal-Tool, finner ofte og ting som adwcleaner ikke oppdage.

 7. Razvan sa han

  Super hardt. Takk for opplæringen.
  Jeg at jeg hadde hatt et annet problem. Jeg installere noen utvidelser i Chrome. Selv om du avinstallerer vises igjen. Dessverre har jeg ikke hatt mulighet til å teste programvaren anbefalte jeg ga en Total gjenopprette partisjonen. Men lucruriile som skjer på datamaskinen uten min tillatelse var veldig irriterende. Sikkert du installere programvaren.

 8. Jeg 55 år, og jeg kan bare be deg om å fortsette, fordi tutorials virkelig hjulpet Takk.

 9. han lå sa han

  Takk for opplæringen.

 10. zame77 sa han

  Kristus er oppstanden!

 11. Mugurel sa han

  Kristus er oppstanden ..
  Hold det slik ... du er den sterkeste
  Jeg hadde også et problem med en kogger ... og jeg ble kvitt den
  Takk.

 12. ViorelR sa han

  Takk, fortsette.

 13. Mihai_NSD sa han

  God kveld. Fortell meg om ADW Cleaner ikke "snubler" med BitDefender Free, som allerede er installert. (Jeg har Windows 7 Pro OS). Takk på forhånd!

  • Hvis du vil, kan du gjøre noe antivirus, akseptere noe programvare. Du kan sette inn unntak enda et virus.
   Alternativt kan du pause antivirus til slutt med AdwCleaner.

 14. Nelutu75 sa han

  registrere der du må fjerne alle nøkler (hvis du kjenner til å nå dem) knyttet til ilvid, som om det var dagens version.software-microsoft-windows-strøm run verioson

 15. Jeg har aldri ledd så mye en tutorial gjort deg, Cristi. Belly verket fra ler når du ikke er opplyst når og med hva som kom ala installering av programvare, demens!
  PS Jeg tror et barn 10 år kan feile som dette

  • caisinDonici sa han

   Hvis du lo betyr det at du er fornøyd, lag en videoopplæring og la oss målløs, hvis du vet nok datamaskinen du ikke var på dette nettstedet, men du var en konkurrent til Cristi, hva kan jeg si deg ... Kristus har kommet

  • virus fra PC-en kan du få dem ut, er det vanskeligere med det som ble installert på din nevron [e-postbeskyttet] faner fra….

 16. Jeg installerte den nyeste versjonen av Windows 10 1041 bygge, men til slutt spurte meg brukernavn, men noen navn skriving er ugyldig og ikke forstår cauza.Versiunea bygge 9926 installerer perfekt, kan ikke installere de nyeste versjonene.
  Vennligst tutorial eller explicatie.MULTUMESC

 17. 3 dager for å prøve alle ADW Cleaner og rengjøring gi deg alle låser (svarer ikke)

 18. Peter Barsan sa han

  Interessant opplæring, og jeg brukte til og med forslagene i den med veldig gode resultater. Jeg ønsker en opplæring om videoredigeringsprogrammet "Wondershare VideoEditor" på rumensk. Det er nok på Internett, men på andre språk som jeg ikke mestrer. Takk!

 19. ViorelR sa han

  Jeg fant torrent videofiler med filtypen TS, hvis du kan noen tips om disse filene, som er (alle flasker som mkv), som inneholder eller du kan legge dem hvis beholderen. Takk.

  • AxelCris sa han

   MPEG-ts, TV-spesifikke "transport stream" videofiler (inkludert 3D)
   Dedikerte mottakere (f.eks. Dreambox) satellitt-TV / kabel med opptaksfunksjon lagrer opptak i dette formatet ... Digital video (SD, HD eller FullHD).
   (stereolyd eller DDig.5.1 der det er aktuelt) ...
   VLC-spiller lagrer også i dette formatet
   Du kan gjøre Demux (separat lydvideo i TSMuxer soft), mikse lyden i Adobe Audition eller Sony Sound Forge f.eks. fra stereo til 6-8 lydkanaler ... til Dolby Digital, dts, dtshd (med DTS MAster Audio Suite eller Minnetonka lydsofter ...
   Gjenopplev lyden som er remixet i TSMuxer, og du får AVCHD eller BluRay Iso (plate til og med på DVD!) ...
   Ved å bruke mkv go kan du enkelt få mkv-video ...

 20. Seara.Imi god SSD kan anbefale en god (ikke veldig dyrt) fordi jeg jobber hardt nok datamaskin. .Multumesc Denne opplæringen veldig nyttig !!

 21. AxelCris sa han

  ... I TSMuxer kan du også legge til kapitler og undertekster ... det er enkelt! ...

 22. ViorelR sa han

  AlexCris Takket være disse detaljene, og jeg skal prøve å se hva jeg kan gjøre med TsMuxer og mkv Merge.O god dag.

 23. stefan sa han

  Cristi hilsen 16 år og jeg er installerte programmer, og jeg vil gjerne spørre om du får på en side, eller installere et spill viusata virus i gode uncechy programmer eller adwcleaner?

 24. Andrew sa han

  Cristi Express-filer, men hvordan kan du bli kvitt et uønsket program? Filer Express installerer en Cidu og forteller deg om du takker nei er ikke bra.

 25. Viorel boscencu sa han

  God kveld, jeg ønsker å spørre hvordan du kan hjelpe meg å komme tilbake til den gamle versjonen av Google maps, forstår jeg ikke i det hele tatt med den nye versjonen har Internet Explorer, upped Google Chrome, installerte jeg Windows 7 to ganger jeg tok det fra hodet uten agiornamente installerte jeg åpnet min internett 10 alt bare åpnet i den nye versjonen, og jeg kan ikke bli kvitt det du hvis du kan gjøre noe noen tutorial eller en annen versjon av den gamle versjonen kartene takk

 26. mihaig sa han

  hei jeg brukte ADWCleaner og nå kan jeg ikke bruke filelisten ja Error522 / Connection ble tidsavbrutt ... Kan noen hjelpe meg med et svar. Takk skal du ha

 27. Julia sa han

  Takk. Igjen, med din hjelp, jeg gjorde noe. Denne gangen jeg renset.

 28. Vlad sa han

  Etter at jeg skannet ADWClnear kan ikke installere YoutubeDownloader til meg og tørkes !! Jeg kan ikke hjelpe meg !!

 29. Vlad sa han

  Vennligst hjelp ...

 30. Sergiu sa han

  Salut! Adwcleaner og hvis jeg har et virus? Jeg mener å ødelegge liksom PC?

 31. Silence sa han

  Jeg brukte bare testprogrammet og det fant absolutt ingenting, det ba meg bare sjekke hva jeg vil slette, men det var ingenting, test på windows7 x64, jeg innrømmer at jeg har et antivirus eset 7 smartsecurity satt godt til å ta affære uten å plage meg som bruker unntatt i unntakstilfeller. Systemet har fungert bra i 3 år med Windows 7 Ultimate x64 installert, og jeg installerer noe hver dag, defragmentering hver måned, men dette gjøres ved Q & Q defrag overvåking ... Dette programmet minnet meg om en gammel adware som var utrolig bra for fjerning skadelig programvare, spyware osv. ... i tiden til Penicillin :)) Vakker opplæring, liker alltid å besøke nettstedet ditt.

 32. Takk så mye for opplæringen, veldig nyttig, jeg løste problemet, men jeg AV adware vises på en kommende skanne en fil som Windows / system32 / roboot.exe er fortsatt en malware noe, eller den kan fjernes uten problemer?
  Venter på svar,
  Takk.

 33. Jeg hilser deg! Jeg har et problem med google google chrome jeg åpner området for å lete på nettet ser jeg et bestemt nettsted og søk i filer og forhånds noen ganger jeg kan volunteer.org og hver gang ser cv, men synes ikke å laste ønsket side meg og returnere tilbake til nettstedet ditt ala haug, kanskje du kan hjelpe meg eller til og med en løsning for å fikse problemet du gi meg.

 34. Den nyeste versjonen av Adwcleaner har en keylogger !!!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.