Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. andreydfa sa han

  Super sterk program. Mye ser noe sånt som KeePass, men vi fant. Tusen takk !!!

 2. Gratulerer Dan, velkommen til teamet!

 3. aerosol sa han

  Utmerket presentasjon!

  Gratulerer Dan for strukturert og elegant måte som du nærmet presentasjonsprogram. KeePass bruk av 2 år, og jeg visste automatizarea..până side i dag.
  Et positivt skritt er den relativt korte tiden for presentasjon basert på informasjon som presenteres!

  Lykke til, god helse og vekst!

 4. Høyt tutorial, men jeg har et spørsmål om vi har flere yahoo messenger kontoer, og når vi login vi ønsker å KeePass automatisk når du vet hva program vi vil vi påloggingskonto, nevne at jeg har flere kontoer YHOO messenger.

 5. haosss sa han

  Jeg vil si: VELKOMMEN TIL DEN NYE TUTORIALISTEN !!!!!!…. DAN !!! Gratulerer…!!! du kom inn på "torget" med en skreddersydd opplæring !!! bv og lykke til i fremtiden !!!
  bft

 6. Shark av Tornado sa han

  super program

 7. Takk for dine ønsker.
  @Gigi: Hvis du har flere kontoer samtidig Yahoo Messenger når du skriver Ctrl + Alt + A vil vises i et vindu av den første fasen vi velger kontoen du vil Logam.

 8. Jeg vil gjerne SAMI gjøre en OVERCLOK prosesjoner, MEN ER IKKE I BIOS VILKÅR HVIS DU gjøre for å hjelpe A FLACHUIRE A BIOSULUL. !!

 9. Ionutz sa han

  Foarteeeee tareeee ...... Gratulerer Dan ... ..imi synes ... .Selv om jeg tror du vet den med tutorials og innleggs ... .i id gi deg ... .Hvis Sooper suteti enda vanskeligere ... .På dette med Ctrl + Alt + Shift selv som jeg visste aldri
  Takk igjen, og velkommen til teamet videotutorial
  Lykke til !!!

 10. happyfish sa han

  Dan gratulerer, venter vi på flere interessante tutorials

 11. Takk Dane og fortsatt suksess

 12. @Jak:
  Hvis du gir oss mer informasjon kan vi klarer å hjelpe oss.
  Tror ikke at hvis du gjør en BIOS-oppdatering prosessoren vil nå være super clock
  Når du ønsker å gjøre en clock kvalitet og ønsker å være stabil, og du trenger følgende: en stabil kilde, et hovedkort med et brikkesett nyeste, en stor kjøler som kan kjøle CPU, etc.
  Hvis du ønsker å overklokke litt bare så du kan ha det gøy og gjøre det med en PC banal, men husk at det er risiko uansett hvilke ingredienser du skal bruke

 13. @Dan:
  Dane først vil jeg gratulere deg for denne opplæringen video for å fortelle teamet velkommen videotutorial
  Gratulerer nok flere og flere tutorials.

 14. @ Boby-admin: Takk så mye

 15. Corleone sa han

  Regards Chris kan ha tid til å svare på det tzi lam Meilu sendt! Multzumesc!

 16. Hvordan kunne jeg være en del av teamet, jeg vet mye om datamaskiner, jeg vil gjerne delta, lage videoopplæringer, og jeg har fortsatt et problem med det romtelecom nettet, jeg kan ønske å lage et nettsted for meg selv server jeg jobber ikke fordi jeg har dynamisk ip og speedtoch, jeg ønsket å endre modem og ipu, men det fortalte meg at jeg måtte sette nettet på nytt, hvis jeg kunne endre modem og ipu ville jeg ha laget et nettsted som dette, Jeg jobber mye med notisblokk ++, alt jeg klarte å gjøre så langt, jeg lager et nettsted “http: // ……………”, men jeg har 100 MB plass, men det spiller ingen rolle, jeg vil gjerne være en del av teamet, teamet er ok! for meg, hvis du vil se en annonse på bos2008_bos2008 og scz for annonsen på nettstedet mitt, vil jeg hilse på deg

 17. Takk for avast opplæringen. Er land !!!

 18. Jeg er glad for MSI AM2 + socket, AMD Phenom ™ prosessor med X4 Quad-Core-(2,3) GHz
  Men ikke i BIOS som til sin alternativer som er OVERCLOK

 19. CAN nyere HJELP

 20. Adrian sa han

  @paul: Det spiller ingen rolle hva slags ip du har eller hva slags modem du har! Så lenge du porter forformulering og bruker DynDNS, har vi veiledning med referanse til både domene for dynamisk ip og for statisk ip, Skriv opp søk: "Hvordan lage et gratis domene fra dyndns når du har en dynamisk ip" ja skriv inn så finner du opplæringen! Vi har også en tutorial relatert til portforwording! som du også finner ved hjelp av Søk, eller du kan gå til seksjonen Spilleliste der du vil ha alle opplæringene på dette nettstedet i en spilleliste! For å være en del av teamet, gir du en e-post til nettstedsadministratoren med en demo til en veiledning, og hvis teamet er enig, vil du bli akseptert eller ikke være i teamet! Du finner e-posten til hver av oss over hver opplæring, rett over i den lille venstre med indigo står det "de Cismaru Cristian" eller "de Bogdan Pelu". Klikk på at skrivingen automatisk åpner e-postklienten din (Outlock Express eller Thunderbird, avhengig av hva du bruker ) Du tar det med kopipasta og gir e-post ...

 21. Adrian sa han

  Gratulerer Dan veldig fin tutorial og mer !! Fortsett med det gode arbeidet !!!

 22. @paul: I de første kommentarene du startet med Sting, men kommer over det.
  Send en av våre e-postadresser tutorial demo (et utvalg av 5 minutter) med et tema som vi ikke har nærmet videotutorial.ro.
  Til slutt vil jeg spørre deg om noe; Hvor ville verden du laste opp til serveren hvis du bare 100 MB?

 23. Corleone sa han

  @Boby-adminHei Bob Jeg har et problem: du vet så mye får og bruke denne siden som en pedagogisk en, nay gi veibeskrivelser til fel.Cred noen til å gjøre det heller mine barn eller noen som kommer fra en rot de gjorde skriver noe stygg området, og har dukket opp som den Corleone (fordi loggen navn og e-post forblir fylt) .Bineinteles fra dette arbeidet har vært restrictionat.Acum kommet med en forespørsel om å oppheve forbudet ami, og hvis dette ikke er mulig selv jeg vil vennlig til meg zicetzi hva som skjedde eller hva jeg har skrevet andre steder av ban.multzumesc forhånd!

 24. @Adrian: Tusen takk for råd og ønsker!

 25. dumitru32 sa han

  @Corleone, jeg har det samme problemet. Jeg spurte Adrian, han sier at fordi jeg lastet ned eller så på for mange opplæringsprogrammer på en dag, noe jeg ikke gjorde, fordi jeg ble utestengt igjen fordi jeg gjorde mye trafikk som går på Pausen en veiledning på omtrent en time. Så siden da var jeg veldig forsiktig med å glemme noe vindu som var åpent med opplæringen og ikke å se for mange opplæringsprogrammer, maks 3-4 per dag. Ikke omvendt, men denne proxy-serveren er irriterende, den godtar å være begrenset til de som bryter reglene, men jeg personlig lastet ikke ned noen 1 kb ... 🙁

 26. @paul: Hvis du har et nett fra Romtelecom, Speedtouch-modem og dynamisk ip, er løsningen enkel: ring dem og fortell dem at du vil at de skal gi deg en statisk ip, og alt blir løst via telefon (selvfølgelig betaler du 2 euro ekstra hver måned abonnement), du trenger ikke å lage et nytt abonnement, du trenger ikke å endre modem. Det du har å gjøre med modemet er videresending, for å dokumentere deg selv anbefaler jeg dette nettstedet "www.portforward.com", se her etter typen modemet ditt, og du finner de nødvendige instruksjonene.

 27. @DanInteressant og veldig bra program prezentarea.Mi det bare meg eller yrke binder seg med grunnutdanning?

 28. @bl har ingen sammenheng, men kan du tro de som utførte disse veiledningene for brukere profane noen lærere i bruk av datamaskiner.

 29. Fanibu sa han

  @dumitru32: hvis du får tilgang til for mye av en datamaskin (datamaskin som lagrer informasjon), krasjer den ... se hva som skjedde på baccalaureaten (serveren deres "døde") ... dette skjer her på videotutorial ... ikke vær hele dagen og se videoopplæringsprogrammer ... ta en titt på den siste videoopplæringen ... gi din mening og du er ferdig.
  Jeg tror det er riktig!

 30. Corleone sa han

  @Fanibu: Gutt kan jeg komme inn uten fullmektig og fremdeles anonym, men du vet hva du sier der? Hvor gammel er du og hva vet du om servere? Du får meg til å le verden se på dette og jeg har ikke noe belastning heller men jeg tenkte at kanskje barna setter noe galt. Dessuten skremmer det verden at ingen vil se på det (hvilken idioti) !!!! Jeg husker at jeg ikke trenger å se det 100 ganger eller spille inn noe !!! det kan være, men jeg ber uansett nå, jeg gjør ikke det rette når jeg går inn når jeg går inn ... ..

 31. MELDE sa han

  Programmet fungerer ikke når i brukernavn-feltet er vi tvunget av natur området, for å introdusere en hel e-post. Men det er ingen set-tillate innføring og en e-post, brukernavn?

 32. gyony sa han

  @MELDE: Jeg ville ha det samme spørsmålet…, gratulerer med opplæringen.

 33. Hvis du må bruke simbolum @ {AT} .Exemplu deretter bruke:
  Auto-Type-vindu: dan {AT} {TAB} yahoo.com 12345 {Enter}

 34. LucianGL sa han

  Dan - gratulerer fra meg for denne starten i videoopplæringsteamet, opplæringen er god og nyttig.
  min kunnskap vet at noe slikt er mulig, og Nokia-telefoner med Symbian OS, jeg vet det heter lommeboken på eldre versjoner av Symbian, loven har jeg ikke brukt, og kan ikke gi flere detaljer, også er andre programmer som kan installeres på telefoner (spesielt Symbian smartphone) som lagrer passordene dine. Jeg gjentar nok en gang at jeg ikke har brukt noe

 35. MELDE sa han

  Godt gjort. Det går perfekt med partikkel {at}!

 36. gyony sa han

  @Dan: Takk for svar

 37. dorian d sa han

  hei .Jeg har et spørsmål til deg
  i listen over yahoo messenger på vennenes datamaskiner ser det ut som skrevet ved siden av ID-en min "koble til xxxxxxx" og et navn følger.
  Jeg avinstallerte og kontroll messengeru pnel og revo men det samme installasjon vises mesaj.cum kvitte meg med denne katastrofen melding
  tusen takk
  Dorian d,

 38. CORLEONE sa han

  Gratulerer Dan, en veldig fin presentasjon! Min mening er: når datamaskinen har flere brukere, er det godt å være forsiktig, oppmerksomhet er den beste måten å beskytte. Så en nøkkellogger vises Crtl + Alt + A, men hvis han er en god gutt som ser på (C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Cookies) eller …… og ………. uansett er programmet velkomment, men jeg liker virkelig tålmodigheten du viser for å gjøre deg forstått! gå videre!

 39. Sonia sa han

  Takk dan

 40. Vel, jeg også stuffing på youtube og deretter blogu min skrive url og gikk, og takk for coment, ms enn i tider da jeg vil vise en videotutorial gjort mn kommer til å gi linker til en blogg, og det en sal se, og hva skal jeg si samisk om å ha en mye ms min for vurdering er de hotteste!

 41. Jeg prøvde å ringe og som fortalte meg at det er umulig at har samisk bag og netul, og så bn millioner lasbaga fra Zap, mange tusen sous til å gjøre hva du sier, men jeg prøvde det så fortalte meg, oricun gratulerer Dan, vente flere andre tutorials fra tn sal

 42. Mn kommer til å gjøre video tutorialu, og jeg vil gi linker og et sjal se og håper du godtar meg uansett er 20 timer om dagen for å calc, så jeg dormm fire timer jeg har god tid til å gjøre ms enn Miata Dato håper å få fra deg teamet

 43. Andrei Lucian sa han

  fin ... god jobb

 44. paul sa han

  SCZ Jeg har glemt min vil ha samisk påfugl lime termisk ledende til proc meg Heat er mye vi temperatur 58 klasse! Så hvis mn ikke vil gi linker hvor samisk se videotutorialu, poimanie, ok? Fordi mn skal sitte en mange sami gjør procesoru, jeg har store problemer med det, men styret når posen jack fra kjølere synd hovedkort knapt spinner culerull hvis du trykker litt stopp og deretter igjen dreier, deaia min jeg oun pasta og jeg spør en grunnleggende placad tusen nye anbefalt slik at ultra pro, så hvis du ikke tar med mandag min poimanie sikker sikker på at vil vise ala sal

 45. Corleone sa han

  @paul: Mer snakk ... blir du sulten på å faste? Gjør det, og forklar hvorfor ikke i morgen og poeimine dette hvis noen ber deg om en konto ... ..hvis det er noe godt gjort, spiller det ingen rolle om det er i morgen eller i overmorgen .... så hva tid ? :)

 46. Foarteeeee tareeee ...... Gratulerer Dan ... ..imi synes ... .Selv om jeg tror du vet den med tutorials og innleggs ... .i id gi deg ... .Hvis Sooper suteti enda vanskeligere ... .På dette med Ctrl + Alt + Shift selv som jeg visste aldri
  Takk igjen, og velkommen til teamet videotutorial
  Lykke til!!! og du gjorde opplæringsprogrammer for GIMP-fotoredigeringsprogrammet .... eller jeg forstod ikke godt ... hvis JA gir meg et nettsted der jeg kan se opplæringsprogrammene for gimp fordi jeg virkelig liker gimp og jeg bruker det veldig ofte ... takk

 47. Vel i dag hadde jeg CHEAR god jobb med ECPS

 48. Corleone sa han

  @paulOg lai fjernet godt i tutorials ????? Jeg håper å uttrykke deg ikke så !!!!!

 49. @[e-postbeskyttet]: Link til området med GIMP tutorials du finner på slutten av presentasjonen KeePass program, kalt meu.In nær fremtid vil jeg lage en tutorial, eksklusivt for videotutorial.ro om GIMP.Daca program har visse misforståelser når det gjelder bruk av denne programmet, kan du sende meg en email og jeg vil ta vare å avklare dette aspektet i fremtiden opplæringen.

 50. Pai banker jeg ikke lenger vet hva de skal gjøre med PCU min proc skjermkort mine varmer kontinuerlig og Odd iam gjort overklokking, iam endret kjølere radiator ingenting iam sette termisk sammensatte artic sliver alle nimick ikke forstår, hvis du sitter nå mer enn 1 og et oppvarmet temperaturen øker mer enn 58 grader! før sitter nonstop Navea eller helvete, og nå nustiu å gjøre det, når du åpner det står fan cluer ikke registreres, mor gikk med ham til ultra pro og som fortalte meg ikke også har sitt syn på hvordan den gjør en BIOS-oppdatering, oppfordret og det gjør deaia i dag kunne jeg ikke gjøre videotutorialu, og jeg går og suger nå, forstår ikke hva jeg kunne 2ghz intel, ram inmbracat i titan 1gb plate NVDIA GeForce fx 5500 utstyrt med kjølere, CHEAR ikke forstår, håper jeg til min for å løse problemet å vise videotutorialu ikke forstår hva som kunne ha hvorfor gjøre det, hva forteller mesjul fan ikke oppdaget , kjølere gå dreier ikke intelg kunne til Vea tusen redd for å fange brann, jeg knapt over en måned jeg får en annen PC, så jeg ønsker å vise deg alt jeg vet å gjøre, min løfte om at du vil se videotutorialu!

 51. CORLEONE sa han

  @paul: Vel, hvis du er et sånt rot, ikke endre det !! Er du sikker på at kjøleren forsegler godt med proc? Har du plastklemmer på proc? Vet du hva som kjører som prosesser på PC-en din? Jeg så på tjenesten at de ikke visste at det var en adapter for SATA-harddisken , eller de hadde ingen anelse om plasseringen av en lampe med kortet på tavlen i hånden, så vær forsiktig før du lærer en annen ta og skryte av at du var opprørt på PC-en din, da jeg var liten voktet jeg og så jeg byttet klippene plast med metallskruer, men jeg satte gummiskiver for ikke å kortslutte kortet, jeg bundet det ikke for tett for ikke å vri pinnene fra prosessen, og en annen prosessor ikke den eneste delen på hovedkortet som krever varmeledere…. lær og etter en stund å si la meg vise deg hvor mye jeg vet om PCen! SUKSESS! Ikke for ingenting, men du ser uten fiendtlighet, barn kommer også inn her, og hvis du viser oss hva du vet, vil du kunne ha samme PC. som deg JEG GLEDER!

 52. Vel jeg gjorde procs i hovedkort i dekkene og oppvokst i siurubuiri du si var da jeg var en AMD Athlon xp1700 +, i tider da vi satt alle førte ham til tjeneste, men CHEAR hvis de brenner alle gjøre video tutorialu !! ! jeg ønsker å komme inn på laget, ikke at jeg gir gode, men etter en måned får jeg en annen PC, og jeg håper jeg ikke har problemer, og dette Carel har odd Harb, og ala mia endret flere ledere på hovedkortet, og jeg tror astai problem, og min PCU pentium ingen odd Harb ikke varme opp hesten min, men la oss gå videre nå VB hvordan jeg kommer til å gå !!!!!!! videotutorial team og lære om PC-folk, og jeg jeg installerte hundrevis av datamaskiner fra bunnen av, mn pa lært meg en mann som arbeider ip fyr lært meg, så jeg er ikke så dum som du tror u !!! jeg ønsker ikke å krangle med noen, og jeg vil at folk her han forstår, og tirsdag vil forlate linker til noen 5 ganger på dette området for å se alle jeg kjenner gjør og 2 tutorials, ikke meg du ser og tror ikke at jeg gir stor! og hvis du putter sami angre hardt opp disk og sal million kyllinger tilbake ikke vet! så ikke argumentere med min på dette nettstedet, ning punkt, vi her snakker om hvordan å lære verden om PC! og nam sa bladene vil vise deg imidlertid om PC, gjorde du du skrev en stor feil, og problemet med PCU hopp kan være hovedkortet, hvis jeg gjorde før nå !!!!!!! totorialu og til slutt, og etter dal Nabi min pc her spiller ingen rolle mitt problem med PCU mine er problemer med å komme inn på laget videotutorial og vise deg hva jeg vet og samisk få venner alene? jeg ikke krangle med deg Corleone! jeg ønsker å være venner, og feilen ikke MIA trivelig sted fase: ja du ser ikke å være i stand til å ha PC som deg, jeg kaller miam ødelagt PCU mer gjenta meg selv dal Nabi pc betyr ikke noe PCU, er dette hva jeg sa med ikke kan gjøre raskere videotutorialu, og hører du meg alt jeg vet, og jeg så at dette området TEAI Kan boltre med mange mennesker, og jeg ønsker at vi ikke krangle, jeg vil dere med mn å være venner ikke noe mer, og nok en gang si dan suksess videotutorialele fortsatt!

 53. Jeg trodde dette området ikke argumentere mennesker?

  siam gjorde alt de kunne cupcu min her er problemet av hovedkortet! at de visste hva Miai sagt til deg fra fylte 11 år! siden aveampetium III, så med jeg ikke MAM skryt! hva jeg gjorde alt du sa deg! og fortalte meg at ultra make oppdatere BIOS, fungerte ikke, nå som miaspus som noen ledere må endre hovedkort, og noen ventilasjons største !!!!!! klar til å endre min subiectu med ECPS nå håper jeg ikke å kritisere

 54. Adrian sa han

  @CORLEONEOg @paul: vær så snill å stoppe ... Corleone vær moden og la verden være i fred!

 55. paul sa han

  Adrian takket Zimi e-mes som sati forlate videotutorialu

  laso her

  Jeg sluttet å krangle med corleone jeg ikke gjorde enn samisk Soun problem og få noen råd, klar til å skjelle meg jeg beklager til Corleone, beklager

 56. COELEONE sa han

  MAAAAAIIII ikke krangle med noen bare bantered litt bare meg stitzi så lenge, og Paul hva jeg sier er at kanskje det er bedre å gjøre jobben, og etter å prezintzi, hvordan Cristi, hvordan Boby og ceilaltzi, normal faktisk vil vi være venner, pc mas viktig er glad for å høre at IAI gitt cap.Si Itzi ærlig å si hvor mange hevder at en god ting så invetzi noe .Fra min flaks Paul og jeg setter pris på at ønsker å avsløre hva du vet (ikke velger andre faceo), men min mening er Altu ikke kjøpe det bør ikke repareres, kan pengene vil passe andre steder! Vennlig hilsen og respekt !!! Du har ingenting å be om unnskyldning ikke gjøre noe galt !!!

 57. CORLEONE sa han

  Hva unnskyldninger har ikke gjort noe galt ?? !!! Og ikke bare derided putzin hevde, som det handler også om hvordan de studerer motsagt av noe, vi er og vil være prieteni.Parerea Paul er min merkelig god idé å gjøre i stedet for hva vi vet, og jeg setter pris på måten du deler med cunostintzele velger andre tale.Dar gi råd Itzi video ikke de etter dag vi ser foran oss som en kuriositet! Han jobber som profesjonell som Cristi å Boby.O mai vb pe rot! Ceaoo og lykke til! ikke kast pc reparatør må lykkes!

 58. LucianGL sa han

  Jeg ser egentlig ikke poenget i mange av kommentarene her, men
  det ville være bedre om det var bare spørsmål og svar fra og om opplæringen henholdsvis

 59. Liviu sa han

  Sall bv for opplæringen gutta jeg hadde en rugaminte hvis mulig, en tutorial litt hvis du kan, der han presenterte en skjerm k Jeg har en fetter og ikke for kunnskapsrike, og er interessert i å kjøpe deres nye, de gir en comm og spunetimi hva kan jeg anbefale dem?

 60. Corleone ser lnku med videoen min, men dette er gjort med å skrive, og gjør deretter ett med stemmen min godt, jeg cunosteti, og Miami avgjort PCU takk for råd, Miami sette noen nen i enheten, nå jeg 5 nen, og Lagat INVRA kilde til raskt å glemme at web linkene nedenfor video

 61. Det vet at det er det første, og deretter den andre, i morgen ser jeg ta en mikrofon, dette primu å vite at det gjorde ser du hva jeg vet å gjøre med lyd, men primu ikke VB jeg har ikke mikrofon nå, mn meg våt ta mikrofonen lyd cami

 62. Coleone de på teamet video tutorial video tutorial astai primu glemt ham glemt linker nedenfor, håper jeg sati bord Corleone, i morgen, gjør det den som VB, og jeg håper å komme inn i dette laget

 63. paul sa han

  Lag video tutorial og Corleone denne videoen opplæringen handler om dj virtuell lam laget med tekst, i morgen jeg gjøre for min stemme i et sjal jeg presenterer i dag nam tok mikrofonen og min ta den, kan ikke finne kveld på 00: 00 vekket hodetelefoner så i morgen skal jeg gjøre noe annet som var å vise deg slik at du vet hvordan du skal gjøre med noen alvorlige progamele morgen sal videotutorialu gjøre, og jeg håper du ser og Corleone, fra hode til hale

 64. paul sa han

  astai linker nederst der du ser på det

 65. Adrian sa han

  @paul: Paulino stopp at kommentarene dine er ubrukelige, ikke gi noen flere lenker fordi vi ikke vil la dem komme på nettstedet uansett, det er ikke slik de blir med i boby-teamet, og jeg sa til deg, gjør en veiledning og send en av oss med e-post lenke eller sende opplæringen på e-post (registrer deg for Gmail, der kan du sende store vedlegg på e-post) Fyll ut ruten med unødvendige kommentarer, vær så snill å stoppe! Du finner e-posten vår over hver opplæring øverst til venstre over videoen der det står "de cismaru cristian" eller "de bogdan pelu" eller "de adrian burlugeanu". Klikk på den lenken, du åpner en e-postklient med en e-post som allerede er fullført på "To ”Du tar den med kopipasta, lim den inn i e-posten du bruker, og gi oss en e-post til en av oss!

 66. paul sa han

  ok så jeg gir deg bn nettlenker og jeg vet at dette er den første demo i morgen som jeg gjør for min stemme jeg personlig kommentere sal

 67. Adrian mailu håper du fikk? Rapunde ikke her ja eller nei

 68. Corleone sa han

  @paulHva id du yu? Mine er [e-postbeskyttet].

 69. adrian håp om at en sati skjermkort tutorialu meu.til jeg gi fyren som VB, og Sami sui hvor mye penger du har å gi hvis jeg får inn på laget, hvordan du vil betale, og Corleone, jeg visste ga aksepterer

 70. @ Dan.nu Jeg har hvem som vet hvilke uklarheter angående gimp, for før jeg fikk vite om videotutorial.ro-siden, så jeg på tutorials på youtube der FDVISIONS gjorde en veldig god jobb (om gimp) ... Jeg lærte mye av ham ... men gi meg messenger-adressen din .. eller se på min ioowhili_3mok1d ... ..Jeg elsker gimp ... fordi jeg først ikke hadde funnet ut av torrenten ennå, og hvorfor kan han gjøre det;)) .. Jeg visste ikke hva jeg skulle velge ... Min drøm var fotobutikk ... men jeg så at k ikke var gratis, og jeg ga den opp .... Så jeg valgte gimp ... som er superenkelt, og etter min mening er det egnet for brukere k meg ... kan gjøre omtrent de samme tingene k fotobutikk; )) ... Vel, jeg innrømmer første gang det var vanskelig for meg å gå med lag med alle de ... men nå ... ikke noe problem ... hva som helst ... så legg til ioowhili_3mok1d eller dag på din ..

 71. Viorel sa han

  godt program, takk.

 72. Veldig bra programul.Multzumesk

 73. crsty200927 sa han

  er super tutorial, jeg gjorde som deg, men problemet er at når jeg trykker på tastene gjør ikke jeg koble kam

  hva du skal gjøre?

  takk

 74. crsty200927: Er super tutorial, jeg gjorde som deg, men problemet er at når jeg trykker på tastene gre conectezce meg ikke å gjøre takk?

  Kontroller at du har skrevet inn dataene riktig i delen "Merknader".

 75. hei paul ... når jeg skriver det id en e-post ... for å si [e-postbeskyttet] etter kombinasjonen ... cltr + alt + av ham i boksen ... gowrielyahoo.fr vises for meg ... så hvordan får jeg det til å vises @ ??? at jeg ikke fant noe svar noe sted: D takk

 76. Jeg begynte å bruke dette programmet, og jeg møtte to problemer:
  1.la gmail-kontoer, introduserte vi program to gmail kontoer, og når jeg ønsker å logez bruke tastekombinasjonen ctr + alt + for ham å logge inn via en av de to kontoene inkludert i programmet uten meg før showet mitt eksisterende alternativene og velge hvilken e-postadresse jeg vil intru.La yahoo postkontoer var det ingen slike problemer logez der når jeg ønsker å vise meg de to alternativene (dvs. to e-postkontoer i programmet) forlater -Jeg meg å velge hvilken konto jeg vil logez.
  2.daca Jeg ønsker å logge på nettsteder der brukernavn er nødvendig å bruke en e-postadresse, mislykkes KeePass program for å fullføre de nødvendige data brukernavn og passord, skriver du inn brukernavnet ikke klarer å ta mail.De eksempel hvis mailadresse såsom [e-postbeskyttet] Han bare skriv ABCD ellers ingenting.
  Venter løsninger, takk.

  • blJeg har begynt å bruke dette programmet, og jeg møtte to problemer:
   1.la gmail-kontoer, introduserte vi program to gmail kontoer, og når jeg ønsker å logez bruke tastekombinasjonen ctr + alt + for ham å logge inn via en av de to kontoene inkludert i programmet uten meg før showet mitt eksisterende alternativene og velge hvilken e-postadresse jeg vil intru.La yahoo postkontoer var det ingen slike problemer logez der når jeg ønsker å vise meg de to alternativene (dvs. to e-postkontoer i programmet) forlater -Jeg meg å velge hvilken konto jeg vil logez.
   2.daca Jeg ønsker å logge på nettsteder der brukernavn er nødvendig å bruke en e-postadresse, mislykkes KeePass program for å fullføre de nødvendige data brukernavn og passord, skriver du inn brukernavnet ikke klarer å ta mail.De eksempel hvis mailadresse såsom [e-postbeskyttet] Han bare skriv ABCD ellers ingenting.
   Venter løsninger, takk.  

   Prøv å bruke og dokumentasjon på produsentens hjemmeside, der finner du detaljer som dette.
   Jeg KeyPass Gmail-kontoer satt 3 og 2 noen yahoo, jeg bruker den nyeste versjonen av KeyPass (som krever .NET Framework), har denne versjonen mange flere innstillinger og alternativer for å tilpasse påloggingssekvensen.

  • blJeg har begynt å bruke dette programmet, og jeg møtte to problemer:
   1.la gmail-kontoer, introduserte vi program to gmail kontoer, og når jeg ønsker å logez bruke tastekombinasjonen ctr + alt + for ham å logge inn via en av de to kontoene inkludert i programmet uten meg før showet mitt eksisterende alternativene og velge hvilken e-postadresse jeg vil intru.La yahoo postkontoer var det ingen slike problemer logez der når jeg ønsker å vise meg de to alternativene (dvs. to e-postkontoer i programmet) forlater -Jeg meg å velge hvilken konto jeg vil logez.
   2.daca Jeg ønsker å logge på nettsteder der brukernavn er nødvendig å bruke en e-postadresse, mislykkes KeePass program for å fullføre de nødvendige data brukernavn og passord, skriver du inn brukernavnet ikke klarer å ta mail.De eksempel hvis mailadresse såsom [e-postbeskyttet] Han bare skriv ABCD ellers ingenting.
   Venter løsninger, takk.  

   1.Ambele står Merknader må fullføres med Auto-Type-Window og Self-Type.Exemplu:
   For første konto:
   Auto-Type-Window: Google-kontoer - Mozilla Firefox
   Auto-Type: bl {TAB} {Enter} 12345
   For den andre kontoen:
   Auto-Type-Window: Google-kontoer - Mozilla Firefox
   Auto-Type: bl {TAB} {Enter} 54321
   2.Daca må bruke @ -tegnet deretter bruke {AT} .Exemplu:
   Auto-Type-vindu: bl {AT} {TAB} yahoo.com 12345 {Enter}

 77. Takk for hjelpen Dan, nå fungerer det fint.

 78. prigoana70 sa han

  KeePass svært vellykket denne opplæringen. Tusen takk, hjalp meg virkelig. Gjør en god jobb her. Fortsett med det gode arbeidet folkens!

 79. Hei. Jeg installerte også progr.shi. Jeg vil ha et spørsmål: burde programmet startes? .... Fordi det er den eneste måten det fungerer for meg

 80. Kanskje du ikke gjorde noen innstillinger? Hvis noen har noen ideer .... ville det være veldig mishto.MS på forhånd

 81. dan sal etter at jeg satte alle passordene dine i KeePass kan lagre og gi meg redde dem alle! ms Ceao!

Tilbakesporinger

 1. [...] De som ønsker et alternativ til denne programvaren, har vi også en veiledning med passordbehandling KeePass laget av vår kollega [...]

 2. [...] Passordbeskyttelse og administrasjon med det gratis KeePass-programmet Ikke glem, hvis du har forslag, klager eller tillegg, ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, også hvis du i kommentarfeltet møter en bruker som har et problem, og du kan hjelp, ikke nøl med å gjøre det, bare på denne måten kan vi gjøre dette stedet bedre, vi sees i kommentarfeltet! I kommentarfeltet kan du prøve å holde deg litt med emnet, slik at vi kan tilby andre besøkende en veiledning + relevante kommentarer, kommentarer kan være en ekstra hjelp for brukeren med problemer eller ønske om å lære. Før du stiller et spørsmål, prøv å søke blant de eldre kommentarene, det er for det meste allerede svar på spørsmålet ditt. Bruk flere kategoriene øverst på siden og søkemotoren øverst til høyre for raskt å komme til det som interesserer deg, vi har over 700 opplæringsprogrammer som dekker nesten alle slags programvare, vi laget dem, du du må bare lete etter dem og følge dem. [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.