Effektiv kjøling av pinnen Android Mini PC MK908

I dag skal vi snakke om to metoder mer effektiv kjøling av pinner Android Mini PC. Som jeg fortalte deg på kommentarfeltet, hold MK908 kan varmes opp høyt nok i noen tilfeller, heldigvis finnes det løsninger, i dag vil jeg anbefale to løsninger som vil hjelpe deg å holde lille dyret ved en temperatur anstendighet.
ARM-prosessorer det er De ble kjent for det er lavt strømforbruk og muligheten til å være kul, eller hva, relativt kaldt. Det virker som det siste ting endrer seg, trykket den utsettes for ARM-arkitekturen, på grunn kreve stadig høyere prosessorer for mobiltelefoner og nettbrett, når det end prosessorer for bærbare og DN gjelder forbruk, men også av driftstemperatur.
Uten en dedikert prosessor strømstyring og mangel på operativsystemet optimalisert nettsted Rockchip SOC RK3188 blir veldig varmt.
Hvilken vei ville vokse ARM-plattformen? Sannsynligvis vil vi ha tid til å debattere en annen gang X86 vs ARM.
Mer til poenget, foreslår jeg to løsninger, både effektivt. En av dem er bruk av en passiv varmeavleder (brikkesett kjøler) og gi andre løsning er å benytte en vifte for å trekke varm luft fra 40mm feste inne android mini-PC.
Begge løsninger gir resultater, men har fordeler og ulemper ved hver side.
1. Passiv kjøler:
Det er ganske effektiv og helt stille, dessverre er stor og vanskelig å installere, og deretter kan være farlig hvis brukeren enheten selv har ingen betydning for posisjonen der sitter stikke android mini PC.
2. fan:
Den er effektiv og enkel å installere, dessverre gjøre noe støy og trenger 12V (min modell), betyr dette en separat mater på 5V (usb) ikke bare få en puls hånd ham spinne litt først og så vil det fungere på omtrent halvparten av normal hastighet, selv det er nok for optimal luftstrøm. Hvis du finner en vifte som går på 40V 5mm det er perfekt, slik at du kan montere den permanent feste og matet den fra USB-stick-tallet.
Hvis du spør meg, ville jeg velge viften er enkel å installere og kjøler veldig bra. Hvis du har tenkt å montere mini PC android bak en TV kan du også bruke passiv kjøling metoden er så effektiv, pluss det er og stille, men må betale mer oppmerksomhet.
Jeg har vist deg å velge.
Oppmerksomhet.
Enhver operasjon av den typen vist på opplæringen du gjør det på ansvar, er sannsynlig å miste garantien hvis du håndterer meg pinnen. Ansvar du har å anta det helt. Videotutorial.ro lag Utbredt kan ikke holdes for eventuelle ulemper som kan oppstå.
Denne opplæringen er rent informative.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei, jeg sa Cristi.Cum kommentarene i forrige tutorial (Adrian) hvordan kan vi fange desktop fange med et kamera?

  PS: Beklager for off-topic.

 2. Daniel sa han

  Igjen du fjernet at jordkreps? Høres ut som gull og tinn menn med diamanter! Jeg ba deg om å fortelle oss om å gjøre ala Hackintosh prosjekt, og jeg ser at du setter et lommetørkle på tambal.Dupa du har reaktivert videotutorial mangeårige samarbeidspartnere forventer å brøle nettstedet prosjekter. til min overraskelse, jeg er mer skuffet enn når du gjør det videotutoriale selv!

 3. FaqTak sa han

  Jeg sier at hvis de hadde alle metalldeksel, ikke så høyt oppvarming.

 4. Super opplæringen.
  Det ville være en masse ting å lære om denne mini-PC. Ikke aktuelt å forlate det selv nå, etter at jeg så hva du kan gjøre.
  Spørsmål: Viften kan drives fra USB mini-PC?
  Fortsett du med de andre funksjonene i sin lesing fra ekstern HDD (stikkontakt), lesing mkv eller andre formater, undertekster aksent, internett kabel (ikke WiFi) ved hjelp av en USB-adapter, de andre innstillingene i menyen (det er mange ting å lære), spesielt for de som aldri har brukt før ANDROID.
  Takk for din innsats og ikke ta hensyn til alle som kommentar ... "barn" (spesielt om dine kolleger).
  Du vet hvordan det er - alle negative vurderinger er bra, ellers ...

  • I forbindelse med bruk kjøligere via USB, kan du bruke det, men ordene og Cristi vil ikke fungere samt stikkontakt. Men hvis du ønsker å bruke den via USB HUB jeg anbefale deg å bruke og kjøligere noe annet, for eksempel en USB-minnepinne eller en ekstern harddisk. Men som sagt Cristi, er den beste måten med strømuttak

 5. Daniel: Igjen du fjernet at jordkreps? Høres ut som gull og tinn menn med diamanter! Jeg ba deg om å fortelle oss om å gjøre ala Hackintosh prosjekt, og jeg ser at du setter et lommetørkle på tambal.Dupa du har reaktivert videotutorial mangeårige samarbeidspartnere forventer å brøle nettstedet prosjekter. til min overraskelse, jeg er mer skuffet enn når du gjør det videotutoriale selv!

  :)))) Det må være dårlig, men litt av rettferdighet selv om det er en stund siden vi ikke vet noe om hachintosh. Slik at prosjektet vil fortsette eller ikke? hvis du trenger å installere systemet for riktig hjelp jeg tror det er ingen skam å spørre kan vi kan være nyttig tror jeg vi alle har lært siden selv videotutorial.ro team. Vi er glade for å gi en hjelpende hånd og se prosjektet jevnt. Jeg håper ikke å fornærme noen for alle de ovennevnte. Jeg har nettopp fullført min personlige én ak bilder her hvis du er interessert du: http://www.tonymacx86.com/members/umezala69/albums/my-power-mac-g5-hackintosh/

 6. Costelina sa han

  Cristi velkommen

  ikke før du avslutter, og du ikke har åpnet peasta

 7. Hei! Når du gjør en shockwave flash desppre videotutorial .i problemer med denne plugin fra Google og søkte på Internett er en løsning i å se at denne plugin kan repareres

 8. velkommen
  av et løfte oppfylt, sette tp-link firmware ddd wrt.Poate etter at du holde ut og gjøre ......

 9. adrianp55 sa han

  Cristi, jeg har et stort problem du ikke kan løse det med denne mini-pc.Navighez internett, se en film eller leter etter noe på nettet, og jeg nevner ham som hennes bilde forsvinner noen sekunder, deretter tilbake til normal.Nu gi ham hodet og gata.Care være cauza.Multumesc.

  • Jeg hadde det samme problemet med min MiniPCI. Det viste seg å være på grunn av mangelfull tilførsel. Hvis du mate den direkte fra USB TV, sikkert du har dette problemet. Hvis du har en mater for det, sjekk det med en måleenhet. Du må ha nøyaktig 2 amp intensitet at du ikke kan gi TV-en.

 10. Daniel er helt rett om "Hackintosh prosjektet, 1" må en ting bli brakt til en slutt først, men kommer an på når dette vil skje. Men hvorfor det haster? Jeg har også en liten tålmodighet til høsten når 2200 løse problemet med motorveier i Romania og løshunder .Hvis noen hittil ikke løse problemet, ta lekene mine og gå.

 11. Cristi Gratulerer! Veldig nyttig tutorial om kjølesystemet, du glemte hva som var viktigst i min mening. Du kan vise det lille dyret. Navigasjon, YouTube, spill, fjernkontroll air, jeg så, men jeg og jeg tror andre ønsker å se hvordan man skal håndtere andre USB-enheter. Kjønn ekstern harddisk (stikkontakt), netto direkte kabel, kortleser, webkamera (muligens en liten prøve Skype), etc. (eller hva som ble funnet i huset

  • Jeg forstår at "ingeniører" arbeider ROM og som var "veldig, veldig" opptatt, ikke hatt tid til å skrive om i verden, og derfor ennå ikke "altfor mange", dvs. ingenting, som jeg allerede vant til alle gadgets av sent. Alt er bare markedsføring. Kristus har åpnet (fortsatt ikke brukes til nesten hva som helst), og nå vet vi, og som den kjøler luften rundt at feil .... Ellers så mange tutorials "very very good".

 12. For de som ønsker å usb drevet fan, er disse enhetene kommersielt kjøling billig VRO 2 3 eller små fans designet for kjøling bærbare datamaskiner. Du kan bruke en enkel USB-tilkobling motoras og problemfri tilværelse andre transformatoren, ledninger, kabler, etc.

 13. dumi71 sa han

  dan: For de som ønsker å usb drevet fan, er disse enhetene kommersielt kjøling billig VRO 2 eller 3 fans miciconcepute for kjøling bærbare datamaskiner. Du kan bruke en enkel USB-tilkobling existentaFARA motoras og stresset med andre transformatorer, ledninger, kabler, etc.

  Kan du gi oss en link og ny ...

 14. Veldig bra! Jeg liker denne kombinasjonen. Jeg vil foreslå å gjøre en tutorial på hvordan vi kan passe (put) 2 batteriet på en smarttelefon som nesten alle vet smatfonul daglig belastning. Jeg satt på en LG Optimus One p500 og laste opp på en gang zile.Inca 3-4 bravo for å vise denne kombinasjonen enda mer og mer.

 15. Cristi tror det skal bringes en liten korreksjon på samme miniventilatorul kjølesystemet. Selv om kylling strebe varm luft fra innsiden som du foreslår ALDRI ikke kan danne en strøm av luft å sirkulere og kjøle brikken EFFEKTIV så lenge den kalde luften utenfor har ingen der til å gå i den boksen. Vent dekselet mellom for- og baksiden av boksen er det kretskortet som ikke har noen hull for å skape en strøm av luft og kald luft åpenbart ikke kan komme tilbake. (Jeg tror jeg gjorde meg klar, drifts-prinsippet av en støvsuger) Mitt forslag er: Det kan gjøre noen hull med diameter ca 2- 3 mm på forsiden i høyre side av brikken som varmer opp når varm luft det er sugd av viften for å kjøle dem Locu kan gjøre for en virkelig effektiv kjøling og dermed skape den ønskede feed. hva med støv er uunngåelig som kommer inn gjennom sugekraft. Suksess !!!!!

 16. Daniel: Igjen du fjernet at jordkreps? Høres ut som gull og tinn menn med diamanter! Jeg ba deg om å fortelle oss om å gjøre ala Hackintosh prosjekt, og jeg ser at du setter et lommetørkle på tambal.Dupa du har reaktivert videotutorial mangeårige samarbeidspartnere forventer å brøle nettstedet prosjekter. til min overraskelse, jeg er mer skuffet enn når du gjør det videotutoriale selv!

  Hvis du ikke liker det du finner her er du fri til å besøke andre nettsteder.
  Jeg forstår ikke hvorfor du er så sint mandat et barn som ikke fikk det som han ville, da han banket sin fot.
  Hackintosh opplæringsprogrammer vil gå før, men nå er aktuell denne enheten, som folk har til å lære nye ting.
  Jeg gjentar:
  Det er netto full av nettsteder, hvis du blir lei ...

 17. dan: For de som ønsker å usb drevet fan, er disse enhetene kommersielt kjøling billig VRO 2 eller 3 fans miciconcepute for kjøling bærbare datamaskiner. Du kan bruke en enkel USB-tilkobling existentaFARA motoras og stresset med andre transformatorer, ledninger, kabler, etc.

  Jeg selv noe, men jeg anbefaler ikke, det er veldig bråkete.

 18. GABICristi tror artrebui tok en liten korreksjon som samme miniventilatorul kjølesystem. Selv om kylling strebe varm luft inne du foreslå Tunu kan danne NICIODATAun flyt av luft sirkulere og kjøle brikken EFFEKTIV så lenge den kalde luften utenfor har ingen der til å gå i den boksen. Vent dekselet mellom for- og baksiden av boksen er aflaplaca krets som ikke har noen hull for å skape en luftstrøm pust receevident kan ikke komme tilbake. (Jeg tror jeg gjorde meg klar, er operatør prinsippet av en støvsuger) Mitt forslag er: Det kan gjøre noen hull på ca. 2- diametrupe 3 mm frontdekselet på høyre side av brikken som blir sugd av varm cindaerul incalzesteastfel ventilatorcel for kulde kan gjøre dem virkelig locupt kjølestrømnings EFICIENTAcreandu dermed dorit.cit om støv er det uunngåelig at vil intraprin aspirasjon. Suksess !!!!!

  Du må si at kobber ark med selvklebende tror ikke det tjener kjøling, jeg analysert i detalj, og det ser ut som det er bare et skjold for å unngå radioforstyrrelser.

  • Jeg har ikke gjort noen referanse til de som kobber tablett, men sa at mellom 2 plastdeksler som har ingen kommunikasjons hull vent luftstrøm. Kald luft kan ikke gå inn gjennom ryggen å gå før de blir sugd .ventilator fordi interposing kretskort. og å strebe etter luft fra fronten uten ekstra inngangskilden er umulig eller med en svært lav

 19. edyHei, jeg Cristi.Cum sa kommentarene i forrige tutorial (Adrian) hvordan kan vi fange desktop fange med et kamera?

  PS: Beklager for off-topic. :D

  Jeg forstår ikke hva du mener.

  • Det spiller ingen rolle nå, fant jeg det jeg ønsket (jeg måtte gjøre 2 videoer og henge dem fra hverandre, så kommer ut 2)

 20. FaqTakJeg vil si at hvis alle metalldeksel, ikke så høyt oppvarming.

  Jeg tror ikke det er metall cap ville bedre kjøling, i tillegg jeg definitivt ha en svekket radiomottak for WiFi og Bluetooth.

 21. adyVeldig bra! Jeg liker denne kombinasjonen. Jeg vil foreslå å gjøre en tutorial på hvordan vi kan passe (put) 2 batteriet på en smarttelefon som nesten alle vet smatfonul daglig belastning. Jeg har en LG Optimus One p500 Puspa og laste opp på en gang zile.Inca 3-4 bravo for å vise denne kombinasjonen enda mer og mer.

  Xxl batterier finnes i handelen med bakdekselet endret. Jeg vet ikke nøyaktig når den finner noen modell, men fortjener å spørre på ebay tror du har en god sjanse.

 22. alien: Jeg forstår at "ingeniører" arbeider ROM og som var "veldig, veldig" opptatt, hadde ikke tid til å skrive det som en verden, derfor ennå ikke gjør "veldig, veldig mye" betyr ingenting, som jeg allerede brukt til alle gadgets siste. Alt er bare markedsføring. Cristi skall (fortsatt ikke brukes til nesten hva som helst), og nå vet vi, og hvordan de skal underkjølte luft rundt som bugs ... .I resten, som mange tutorials "very very good".

  Hva med en tutorial Hackintosh?

 23. adrianp55Cristi, jeg har et stort problem du ikke kan løse det med denne mini-pc.Navighez internett, se en film eller leter etter noe på nettet, og jeg nevner ham som hennes bilde forsvinner noen sekunder, deretter tilbake normal.Nu å gi ham hodet og gata.Care være cauza.Multumesc.

  Går tilbake til normal på hvilken måte?
  Starter på nytt?
  Lukker eneste programmet?
  Hvis omstart er mot sterk varme sjokk-en (prosessor + grafikk).

 24. DoruHei du opromisiune lite flatterende innstilling tp-link firmware ddd wrt.Poate etter at du holde ut og gjøre ......

  Jeg sa flere ganger, forventer en mer stabil versjon av ddwrt. Den nåværende versjonen fungerer ikke for godt, og jeg ville ikke ønsker å anbefale crap.

 25. RemiDaniel er helt rett om "Hackintosh prosjektet, 1" må en ting bli brakt til en slutt først, men kommer an på når dette vil skje. Men hvorfor det haster? Jeg har også en liten tålmodighet til høsten når 2200 løse problemet med motorveier i Romania og løshunder .Hvis noen hittil ikke løse problemet, ta lekene mine og gå.

  Den neste opplæringen vil være om Hackintosh. Vi bruker mac installert på VirtualBox. Jeg håper du så opplæringen?

 26. Cristian Cismaru: Går tilbake til normal på hvilken måte? Starter på nytt? Lukker eneste programmet? Hvis omstart er mot sterk varme sjokk-en (prosessor + grafikk).

  Skjermbildet forsvinner og kommer tilbake ...
  Minst så jeg forstår ...

 27. Dorin sa han

  Veldig hardt for dette, og jeg er minipc.Il 3 dager, og faktisk incanta.Cristi jeg er nysgjerrig på om du kan tilpasse til en skjerm via en HDMI til VGA (problemet sannsynligvis var det at jeg ikke hadde lyd rett?)

 28. adrianp55 sa han

  Cristi, forsvinner bildet når mini-PC-en er slått på, går TV-skjermen svart tispe sekunder, går deretter inainte.Fie som den var da på nettet eller når du ser en film.Un En annen ulempe er at noen andre ikke åpne bekker .Flash spiller går når han vil el.Multumesc.

 29. Hei Cristi, svært interessante tutorials om transmart mk908, så jeg med glede, er i ferd med mitt kjøp, og jeg for en, hva anbefaler dere mellom transmart mk908 og transmart t428? merci!

 30. når det er gjort at opplæringen om mk908? Du har lovet å innføre flere detaljer om operasjonen, telefonen app, kompatible USB-enheter, etc. du gjorde VRO 4 tutorials og essensielle du glipp av! 2-3-sjekke e-post to ganger om dagen for å se om noe nytt har dukket opp på dette emnet og fortsatt skuffet. kan du lage en liten tid og gå få ham ciao!

 31. Ionut sa han

  Hei, Cristi!
  Jeg ville være interessert i meg forskjellene mellom 2 MiniPCI områder av kunst, nemlig Tronsmart MK908 og Kingnovel K-R42-1.
  Jeg foretrekker Kingnovel fordi jeg ikke er spesielt interessert i størrelse (og Tronsmart økningen i størrelse hvis jeg legger ved en ventilator, USB HUB og hvem vet hva andre ting), fordi de ser at det har en dekning høyere - så kult jeg synes er bedre (ikke etterlyst komponenter) som har jack LAN på bakpanelet (i for en foretrekker Internett direkte fra kabel, er plan B WIFI), Software Compatibility se at støtten for Windows XP, Window 7 iOS, Android, ... etc.
  Jeg tror ganske sikkert som støtter fjern F10 MITT FLY Air Mouse.
  Du kan også gjøre fremtiden en tutorial? Jeg tror det er andre som er interessert.
  Jeg la merke til en dokumentasjon nettstedet GEEKBUYING en super side OK.
  Takk.

  • remi sa han

   IonutHei, Cristi! Jeg ville være interessert i meg forskjellene mellom 2 MiniPCI områder av kunst, nemlig Tronsmart MK908 og Kingnovel K-R42-1. Jeg foretrekker Kingnovel fordi jeg ikke er spesielt interessert i størrelse (og Tronsmart økningen i størrelse hvis jeg legger ved en ventilator, USB HUB og hvem vet hva andre ting), fordi de ser at det har en dekning høyere - så kult jeg synes er bedre (ikke etterlyst komponenter) som har jack LAN på bakpanelet (i for en foretrekker Internett direkte fra kabel, er plan B WIFI), Software Compatibility se at støtten for Windows XP, Window 7 iOS, Android, ... etc. Jeg tror ganske sikkert som støtter fjern F10 MITT FLY Air Mouse. Du kan også gjøre fremtiden en tutorial? Jeg tror det er andre som er interessert. Jeg la merke til en dokumentasjon nettstedet GEEKBUYING en super side OK. Takk.

   IonutHei, Cristi! Jeg ville være interessert i meg forskjellene mellom 2 MiniPCI områder av kunst, nemlig Tronsmart MK908 og Kingnovel K-R42-1. Jeg foretrekker Kingnovel fordi jeg ikke er spesielt interessert i størrelse (og Tronsmart økningen i størrelse hvis jeg legger ved en ventilator, USB HUB og hvem vet hva andre ting), fordi de ser at det har en dekning høyere - så kult jeg synes er bedre (ikke etterlyst komponenter) som har jack LAN på bakpanelet (i for en foretrekker Internett direkte fra kabel, er plan B WIFI), Software Compatibility se at støtten for Windows XP, Window 7 iOS, Android, ... etc. Jeg tror ganske sikkert som støtter fjern F10 MITT FLY Air Mouse. Du kan også gjøre fremtiden en tutorial? Jeg tror det er andre som er interessert. Jeg la merke til en dokumentasjon nettstedet GEEKBUYING en super side OK. Takk.

   Veldig vanskelig dette Mini-PC Kingnovel K-R42 1 hvis vi tar spesifikasjonene for GEEKBUYNG og området Liliputing. Det ville være veldig interessant om du kunne lage en tutorial om det. Uansett tror jeg det er verdt $ 87.

 32. Constantin sa han

  Kjære Cristi,
  Jeg har nettopp installert på Samsung 908 MK MY HDMI gjennom lyd MEN N * AM. Kan du hjelpe?

 33. Penca claudiu sa han

  Cristi hei, jeg tok ditt eksempel og gjort det samme, og jeg avkjølt en logitech z5500 konsoll med en kjøligere fra den gamle kilden.
  så hekta på en av hovedkort kjølere på ovennevnte med noen ledninger hentet fra en gammel enhet, så jeg bandt 2 kjølere ut av samme hovedkort.
  kjølere er den samme kraften, men jeg ønsker å vite om noe er galt hva vi gjorde, ødelegge noe mens hovedkortet.
  Jeg forventer et svar, takk på forhånd

 34. Jeg kjøpte dette produktet jeg MK908. De klarer å innse hvorfor så ofte kobler WiFi. Signalet er maksimum. Jeg har mye av trådløse enheter som er koblet, men ingen problemer. Det kobler veldig hardt. Jeg installerte den nyeste offisielle fw og bare gjøre det. Ikke fornøyd !!!

 35. srazvan sa han

  hei,
  hvordan du klarte å løsne heatsink på brikken (termisk pasta er klissete)
  Jeg prøvde med teknisk alkohol, men fortsatt ingenting
  Vennligst hjelp jeg fant en kjøligere med stillegående vifte, men kan ikke koble den gamle radiatoren
  takk

 36. Innocent Miclea sa han

  Ziua.Un god venn kjøpte en mini pc tronsmart mk 908 på aliexprees en uke allerede, og starter ikke, og mener det kan reparere ars.Se sted i landet?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.