Remote Desktop for Android får tilgang til PC fra telefonen

Remote Desktop for Android får tilgang til PC fra telefonen
4.6 (64) 92.81%

Hei venner, i dag vil jeg presentere og vil vise deg hvordan det fungerer Remote Desktop Client program laget av Microsoft for Android. Jeg vet det virker rart, men så er Microsoft laget et program som vi kan få tilgang til tjenesten Remote Desktop i Windows. Det betyr at du ikke trenger å installere noe, så vi kan få tilgang til PC eksternt.
Første gang jeg leste nyheten om Remote Desktop for Android jeg følte at jeg en søknad bitter overraskelse var stor nok da jeg oppdaget at det er et program svært godt utført, bare folk hos Microsoft vet, og det er noe om programvare ...
Hvis du vil være stor trafikk på nettverket du har inntrykk av at Windows er installert på telefonen selv høre lyden fra PC-en til telefonen.
I likhet med tastaturet har vi to alternativer, eller bruke skjermtastaturet i Windows, eller du kan bruke den offisielle Android-tastaturet, gjør denne fleksibiliteten alltid at brukeren føler seg bra.
I applikasjoner som Team Viewer tror du hele tiden du er i et utrygt miljø, er det ingen program Remote Desktop Client som gir sikkerhet suficint spenstig engang å trykke på noen "knapper" i Windows før den kan koble i opplæringen jeg ser ut som du trenger å gjøre.
Hva skal du gjøre på skrivebordet?
1. Du må tillate eksterne skrivebordsøkter.
2. Du må proced et passord for brukerkontoen i Windows.
3. Du må tillate ekstern skrivebordstilkoblinger i Windows-brannmuren, eller stoppe brannmur finalen.
4. Du må gjøre port forwarding og router hvis du vil ha tilgang til ekstern PC i det lokale nettverket er ikke nødvendig.
Det vi trenger å gjøre på telefonen din?
1. Last ned / installere programmet RD Client.
2. For å gjøre innstillinger for RD Connection Client, må du IP, brukernavn og passord.
Det jeg sa i opplæringen er porten du trenger å gjøre port forwarding i tilfelle du tilgang til PC fra avstand, og dette er router, porten den bruker Windows Remote Desktop tjenesten er 3389, IP selvfølgelig må du finne hverandre skrive "ipconfig" i CMD.
Tilsammen føler at dette programmet kan gjøre mer enn det, jeg vet ikke hva jeg skal si, hva tanker var de fra Microsoft, men jeg kan fortelle han føler noe i luften ...
Hvis du er interessert i å få tilgang ekstern PC, kan du se og andre tutorials knyttet til eksternt skrivebord tilkoblinger:
Hvordan kan vi kontrollere uTorrent eksternt via WebUI
Program fjernkontroll og fjernhjelp fra LogMeIn
Som vi starte datamaskinen eksternt med en Android-telefon
En mus og ett tastatur på flere datamaskiner uten KVM
Android Enhetsbehandling kan du slette data og telefon plasseringRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. valentin sa han

  Hei du kan gjøre en tutorial hvordan kunne flytte Survey området på sidene desccarcare? Takk.

 2. Costelina sa han

  Jeg likte veldig fint
  og for den siste tutorial laget av Adrian, en bruker som heter Anderson sa noe om Ubuntu Linux
  Adrian este.stiu å vite at så mye du liker Ubuntu, og jeg liker, men ikke hva det var før
  Adriane tie anterioare.Asa versjoner dvs. hvordan du ikke liker KDE grensesnittet Jeg mener nei
  Jeg liker ikke det nye grensesnittet hvis du sier dette samhold, praktisk talt ingen støtte igjen som bar
  noen tema du ikke kan endre .Ingen vet det er morsomt og rørende og litt sprø som sier Anderson

  • Jeg føler at denne opplæringen ikke er relatert til Ubuntu og KDE. Men kanskje jeg tar feil ...

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg håper du tuller når du sier noe, ikke sant? (Jeg viser til Mr. Costelina)
   Kalte meg en distro som du ikke kan endre tema!
   Folkens, hvis du ikke vet hvordan du gjør ting selv ikke bekrefte at man ikke kan, men vet ikke hvordan.
   Bar som forlot kalles Dock eller Launcher, ligner på oppgavelinjen i Windows eller Dock i Mac OS X Dock som kan flyttes dit du liker som du kan gjøre i Windows (oppgavelinjen kan settes til skjule eller du kan plassere opp, ned, venstre eller høyre)
   Informer bedre lese i rumenske fora dedikert til Ubuntu, og deretter bekrefter at noe kan eller ikke kan. Rush for raskt å kaste stein!

 3. Etter å ha plassert alle data ser ut for meg å godta et sertifikat, godta en dag, og etter meg er det en boks der du skriver inn passordet hver data.Nu kobler, NLA pålogging, e caseta.Ce har å gjøre?

  • 1. Kontroller at du har administratorrettigheter.
   2. Pass på at du ikke har antivirus eller brannmur tredjepart (Kaspersky, BitDefender, Avast, etc.), hvis du stopper dem eller sette Remote Desktop unntak.
   3. Sørg for at useul kan bruke remote desktop til å gjøre dette:
   Min datamaskin / høyreklikk / Egenskaper / Avanserte systeminnstillinger / Fjernkontroll-fanen / Velg brukere / Legg til / legge filen din her under "Skriv inn objektnavnene ...." Selvfølgelig du OK i alle vinduer.

   • Ionel Barbieru sa han

    Hvis du hjelpe meg å få min conectify og meg og gå ... du er et geni ... Jeg sliter med å 1 måneder. Jeg har en iPad mini som jeg ønsker å koble det går. Faktisk ikke skal koble andre enheter ... sier "ingen tilgang til internett". Jeg kan egentlig ikke si at dette området; og når jeg sier "egentlig ikke" ... det er snill mot alle.
    Takk på forhånd.

   • Takk for råd. Nå fungerer det perfekt.

 4. Cristi gjør tutorials Andorid mk908?

 5. Det fungerer ikke for meg, dessverre. Jeg fulgte alle trinnene nøyaktig, og når jeg går på nexus 4 fjern gir meg melding; tilkobling nektet. laptop har Windows XP.

 6. david Mihai sa han

  kanskje jeg tar feil

  • Remote Desktop er tryggere for begge parter. Microsoft er en testet system som kan garantere sikkerheten.
   Du skjønner, Team Viewer gjennom brannmuren som osten tvilsomt for den som spiller rollen som server.
   Lag Viewer tillit å forlate åpne bakgrunnen når du dro hjemmefra?

  • Costel sa han

   Med en Android-telefon kan du koble til en ekstern mus som fungerer direkte på din PC via eksternt skrivebord, så fra en avstand er telefonen bare en skjerm. Gjennom teamvisning virker musen ikke å handle på skrivebordet fra PC.

 7. Hvordan å ringe i opplæringen som jeg kunne se alt som skjer i et nettverk, det vil si områder der passord angitt IIA etc .. ikke jeg også funnet ...

 8. Note3.Avantajul gå veldig bra er at det var en penn, og det kan utøve større kontroll over bine.Thanks!

 9. På minutters 1: 58 det ikke vises nederst med Remote Desktop, bare toppen med Fjernhjelp. Det være problemet? Jeg nevne at Windows 8.1 originale som fulgte med den bærbare datamaskinen, som 8, pluss oppgradere til 8.1 18 gjort i oktober.

  • Kanskje du begynte remote desktop service. Starte den fra "tjenester".
   Eller kanskje du har en versjon av Windows uten remote desktop.

   • floryan63 sa han

    Jeg har aldri i min versjon av Windows 8.1 fjernkontroll kan monteres et sted eller har en annen versjon av Windows?

    • Bare Pro og Enterprise-versjonene av Windows 8.1 har Remote Desktop funksjon (host). Mens Windows RT og Windows har bare 8.1 Kjerne Remote Desktop (klient). Dette er en av forskjellene mellom versjonene av Windows 8.1 så jeg antar du kan egentlig ikke installere denne funksjonen. I stedet hvis du virkelig trenger denne funksjonen kan bruke Enterprise-versjonen av Windows 8.1 som sitter på Technet.

 10. Ja, veldig bra tutorial, men det bør spesifiseres som krever datatilkobling permanent (med Wirless er vanskeligere når ekstern tilgang.) Dvs netto kort eller abonnement mulighet for internett og på brukeren og pasword for pålogging til meg det virker litt rart, hvorfor microsoft ønsker dette ???? ... vil forlate deg til å kommentere .... Men tutorial utmerket, utmerket søknad.
  Ms typen innvilget. Følelse.

 11. UltraVNC (ikke RealVNC) ikke stjernehimmelen ingenting pc.toti tutorial om realVNC.EU BRUK ULTRA VNC (pakket ut, søkte jeg. Server i oppstart av PCen, sette passord, starter passord med win.pun etc.). Laste ned app for Android . androidvnc markedet. Ulemper har filoverføring mellom PC. og android, men kan også brukes mellom 2 samme uvnc PCer og har filoverføring (du kan si det er bærbare fordi ikke installere noe som helst) .Hvis du vil desktop filoverføring og fjernkontroll teamview.Face du har gjort en tutorial om filoverføring mellom PC og Android (smarttelefon).

  • Adrian Gudus sa han

   Vi har flere tutorials om emnet foreslått av deg. Bruk søkefeltet øverst til høyre for å finne tutorials! Finn følgende vilkår: AnySend, BitTorrent Sync, Bump, AirDroid

 12. Hei hvis du kunne lage en tutorial på spillserver hosting server fordi jeg AKU (Live for Speed), og jeg ønsker sal Hostal eget domene gratis. Og en annen ting om du kunne lage en tutorial
  Kompilering i C # Thanks

 13. Ady Moraru sa han

  Jeg hadde selv en intrebare.de at når jeg ønsker å laste ned programmet forteller meg at det ikke er kompatibelt med telefonen min ??? nevne at jeg har en Samsung Galaxy Mini GT-s5570 med Android på Google Play 2.3.6 skriver !!!! du trenger for installasjon eller nyere versjon 2.2 kan belyse meg !!!!!!!!!! takke noen ????? !!!!!

 14. Programmet er tilgjengelig for Windows telefonen for over 1 år

 15. Smp. de som ikke klarer å koble til via tjenesten kan også være eksterne fordi den versjonen av Windows som har alle ex. Jeg kan ikke fordi jeg har windows home premium 7 denne versjonen er ikke bare akseptert windows7 profesjonell, Enterprise og Ultimate. W8 til bedriften og pro Windows XP Professional bare versjon. GODT om det konkrete ERA OG I denne opplæringen MEN gutter OMISO

 16. gherghisan.nelu sa han

  Takk for opplæringen. Det er mer tilbøyelig til å kjøpe LG Nexus 4. Venter på andre tutorials lovet telefonen. Informasjon om utholdenhet batteri og hvordan de skal oppføre seg etter en lang tids bruk er av stor interesse. Takk.

 17. Hvis jeg bruker Internett fra mobiloperatøren (oransje) og ingen Wi-Fi når du IP til bag? Jeg har et modem fra Huawei romtelecom.

 18. Jeg prøvde å koble til en PC ved hjelp av Windows Client RD ultimate 7 og jeg reusti. Pote noen hjelpe meg?

 19. Gheorghe Liviu Angelus sa han

  Salut!
  Jeg har et problem, dvs. når du bruker programmet rd klient på det trådløse nettverket fungerer, kan ha kontroll over PC-en, men jeg ønsker å gjøre dette på avstand, og jeg prøver å gjøre port forwarding og mislykkes! Nevne at min router fra Huawei HG655b Romtelecom.
  Jeg søkte på nettet alle slags tutorials og vi gjorde!
  Jeg håper å få et svar.

 20. Hei!

  Jeg respekterte instruksjoner og alt er bare ok. Desktop kan styre den fra din smarttelefon ..men bare hvis de er koblet via wi-fi ... hvis i stedet passere digi mobilt internett kort Jeg kan ikke koble til skrivebordet. Når jeg prøver å koble til skrivebordet via smarttelefon, men det er på internett på DIGI-kortet fungerer ikke, og følgende melding vises: Kan ikke koble til ekstern PC..si forteller meg for å sjekke om PC-en er koblet til Internett, etc. Men neste sekund du gå trådløst smarttelefon kan koble til uten problemer.
  Pls hjelpe meg i denne forbindelse
  takk

 21. Ionut N. sa han

  Hei! Det første problemet jeg møtte er følgende: å Avanserte systeminnstillinger REMOTE tab, tror jeg ikke Alternativene vises nederst i fanen der det ikke skal se ut som sjekk "Tillat ekstern conection til denne datamaskinen". 7 Jeg bruker Windows Home Premium, og du har gjort en presentasjon på Windows 8.1, men jeg tror at denne forskjellen ville være et problem. PLEASE hjelpe meg.

 22. Salut! Hvordan kan jeg flytte lyden på datamaskinen? Jeg fant ingen innstilling av denne typen.

 23. Samme problem som Ionut, hvordan å løse problemet?

  • Adrian Gudus sa han

   Windows Home og Starter ikke har denne funksjonen som heter Remote Desktop. Noen versjoner av Windows er mer begrenset enn for en hjemmebruker. For eksempel Starter versjonen mangler evnen til å endre bakgrunns / tapet på skrivebordet, muligheten til å endre tema eller ha den effekten Aero (gjennomsiktige vinduer)

 24. Det fungerer ikke, det gjorde jeg ikke forstår, ja jeg ruteren ved hjelp av IP-ulrouterului (192 186 .........) eller passord på ruteren på meg

 25. Howdy!
  Dessverre har jeg 7 vinduer, og det samme gjelder.
  Jeg telefonen vises følgende melding: Kan ikke conenct til den eksterne PC Fordi Remote Desktop Gateway-serveren i unavaliable midlertidig.
  Kan noen hjelpe?

 26. hei, kan ikke slås for å kontrollere skrivebordet ditt med denne søknaden? dvs. jeg gjør på telefonen for å vises på skrivebordet? Amdo arbeid

  • Vent ikke forstår. Det er det som gjør dette programmet. Det hjelper deg å kontrollere skrivebordet ditt fra telefonen. Du så opplæringen? Eller hva mener du?

 27. Du kan også gjøre denne opplæringen på blåsende 10 fordi jeg har forskjellige innstillinger og vet ikke hva jeg skal gjøre

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.