Reparasjoner minnebrikker skrivebeskyttet eller uoppdaget

Hei venner, i dag har jeg tenkt å gjøre en tutorial på å reparere USB-pinner og minnekort kan ikke formateres, og du kan ikke slette filer, eller som ikke er anerkjent av operativsystemet.
Jeg valgte å gjøre denne opplæringen fordi selv i går hadde jeg dette problemet. Jeg ønsket å formatere pinnen, og vi gjorde det, fikk vi en melding som "denne disken er skrivebeskyttet" Selvfølgelig er dette et problem, spesielt for de med mindre erfaring. Ofte disse pinner kommer i papirkurven, selv om de kan bli reparert.
Hvorfor er ikke anerkjent eller pinner som ikke kan formateres?
Årsakene kan være mange, er den vanligste fordi et infisert program eller noen filer som er prtejate skrive så hold eller minnekortet tar opp filene som skriver beskyttelse. ofte disse problemene er bare noen programvarefeil og kan repareres, dessverre er det tilfeller hvor pinner har brukt opp skrivesykluser for flash celler og kan ikke brukes. Heldigvis tilfeller hvor pinner er "forbrukes" møte sjelden, fordi det stikker og minnekort brukes mindre intensivt enn HDD eller SSD.
Faktum er at problemet eksisterer, heldigvis i de fleste tilfeller, kan problemene være relatert utbedret.
Hvordan gjøre?
Åpne en økt i CMD med administratorrettigheter og gi følgende kommandoer:
1. diskpart
2. list disk
3. select disk "og mumar disk syk"
4. attributter disk klart skrivebeskyttet
5. Dace
6. opprette partisjon primære
7. fs = NTFS format "eller fat32"
Vent til formatet til 100%.
Advarsel:
Pass på at du velger du stasjonen, for å være stokk eller minnekort som krever behandling, kan et øyeblikks uoppmerksomhet ødelegge hele operativsystemet og / eller filer.


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. halm og hvor syk select disk (kommando 3) stik hvis systemet ikke blir oppdaget?

  • Oftest Stick er påvist i diskpart.
   Noen ganger er det mulig at pinnen har en maskinvarefeil, så åpenbart at du ikke kan gjøre noe som helst programvare.

   • Diskpart år har oppstått feil: Forespørselen ble ikke utført fordi en feil I / O-enhet.
    Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.

   • MG Ingen bror, jeg 10 vinduer.
    ...... hva gjør u gjøre etter slutten 100% diskpart og jeg synes og blinker en bar ... ..ce skal jeg gjøre ??

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg hadde et problem som ligner på ditt. Pinnen var helt funksjonell, men min windows nekter å vise. Heldigvis huset har også andre bærbare kjører Windows og ikke sua rart, jeg så en annen bærbar / utstilling pinne i min datamaskin
   Test pinne og se om sett av en annen datamaskin / laptop. Hvis du ikke så heldig når det ikke mye du kan gjøre med det.
   Viklet er måter IT!

  • Jeg holder 4GB og kan ikke gi alt jeg prøvde Windows format, jeg prøvde å formatere min Windows Reaching området, og jeg lastet ned programmer specializate.Ce bør jeg gjøre?

 2. Costelina sa han

  Jeg husker i fjor sommer kjøpte jeg min pinne og jeg 8gb, jeg kom hjem og rask fort
  Jeg plugget den inn i datamaskinen til å kopiere ham noen mapper mapper mp3 områder hadde noe i dem
  Jeg var litt stresset, og jeg har aldri hatt tålmodighet til å kopiere alt og ga avbryte (merk at vi hadde forlatt musikk og ellers holde seg)
  siden jeg ga avbryte avbryte forble vinduer ga meg en feil og så holde fyren var ikke godt for noe
  Jeg innrømmer at jeg ikke har prøvd denne metoden enn i et grafisk grensesnitt
  takker Cristi

 3. FlorinP. sa han

  I mitt tilfelle var det ikke fungerer! Jeg holder PNY 4GB og blir sett på PC (Windows XP) og laptop (Windows 7) som stasjon problem uformatert han ikke ønsker å formatere Windows XP eller Windows 7!

 4. Adrian Gudus sa han

  Tips for å unngå fremtidig skade USB-lagringsmedier eller SD-kort (minnekort):
  - IKKE aldri avbryte en filoverføring fra pinnen / kortet til PC eller fra PC til å feste / kort.
  - Fjern aldri en pinne eller et minnekort mens du skriver filer på den (eller kopiere filer fra den til din PC) eller brukes av en annen programvare
  - Det beste er at før du kobler fra USB-pinne til venstre klikk på USB-ikonet i systemstatusfeltet (i nærheten av klokken) og velg Løs ut alternativ fra kontekstmenyen ...
  - Ikke fjern eller sett inn et minnekort fra / telefonen mens telefonen fungerer (noen telefoner har støtte "hot swap" slik at erstatning / utskytnings data mens telefonen fungerer)
  - Fordi hele vinteren kom, hvis du har en pinne (gjelder for smarttelefoner, tabletter) og bli med ham ut av kulden, ikke umiddelbart gå inn i PC-en. La pinne / telefon / tablett minst en halv time for å venne seg til romtemperatur. Og deretter bruke disse enhetene varme opp. En plutselig overgang fra varmt til kaldt vil definitivt ødelegge enheten / USB-lagringsenhet (USB stick)
  - Når du er ferdig jobben med stokken, ikke la dem koblet til PC fordi de blir lest / initialisert hver oppstart / omstart av PCen. Dermed kvalifisert for bruk ubrukelig lesesykluser
  - Noen pinner og adaptere for Micro SD-kort har en buton fysisk beskytte lagringsenhet (som hadde disketter gang) knappen har to stillinger, først aktivere skriving / lesing og den andre stillingen buton kun tillatt å lese . Sjekk at det buton være i riktig posisjon. I mange tilfeller bare bryteren buton motsatt posisjon feilsøke "skrivebeskyttet" eller "denne enheten er skrivebeskyttet"

 5. Interessant, men generelt amovizibile minner er billigere per dag som går ...

 6. Takket Cristian.Acum fungerer perfekt.

 7. Obsolenta planlagt! Det betyr at et produkt er planlagt å bli ødelagt etter en viss tid. På denne måten selskaper og fabrikker ikke vil aldri miste, og vi vil kjøpe incontinu det er livet vil leve som andre!
  http://es.wikipedia.org/wiki/Obsolescencia_programada unnskyldninger koblingen er på spansk, men jeg vedder på at hvis du søker vil du finne på alle språk.

 8. Ett problem noe lignende, men litt annerledes nå hadde jeg nylig med en pinne 8 gb. TDK og jeg fortelle deg hvordan jeg løste det. Vi har alle eller ikke LCD eller LED-TV med USB-uttak i huset bak ptr sette inn en USB-pinne. se en god film etc. Min spaserstokk når det og stuffing det (se) TV ujevnt før jeg gjorde en oppstartbar pinne med Windows på den jeg hadde arbeidet med ham jeg PTR nødvendig etter at jeg formaterte pinne. ,,, Nevn at TV ser både NTFS filsystem og FAT32 og selvfølgelig jeg formatert i FAT32 overraskelse .og han ikke lenger ser TV i noen form .... (til skrivebordet har vi ingen problemer med ham ) .. ,, jeg gjorde alt i NTFS Ba Ba i FAT32 og alt for ingenting .... Nå fikk jeg ideen til å glemme meg i disk management, og det merket jeg at pinnen hadde primærpartisjon (etter Windows) at jeg hadde ham, og jeg sa til ham for å få ham til logisk partisjon for å se hva skjer .. ,,, jeg gjorde med (EASUS HJEMME partisjon) jeg slettet primærpartisjon, og jeg gjorde det logiske FAT32 nå ta deg som min tv igjen ser bra uten noen problemer .Nå, jeg ikke engang vet å si at dette har vært problemet. eller var det noe.? Jeg er glad vi løst, og vi ble ikke tvunget til å kjøpe en annen pinne.

 9. ferarifan sa han

  Jeg skrudd opp pinner fra 3 2 god kvalitet. Jeg prøvde mange metoder. Uten å lykkes. Ærlig: Jeg mistenker at Windows-operativsystemet 8.0 pro. Alle har mislyktes "skrive beskytte" bare når de var koblet til en seier 8. Det kan virke en spøk, men ble brukt med forsiktighet og bodde maske hvordan plutselig en feil på en gang i et par måneder. Nå vinner jeg 8.

 10. i saker som ikke fungerer på den måten, kan du også prøve å starte opp fra en CD med Windows XP-partisjonen og du vil finne pinnen, tørk partisjon, deretter opprette og skal fungere

 11. Hei Cristi jeg gjorde som du sa, og når jeg kan gi ren og angi lagringsmediet er skrevet ... beskyttet av scrittura.per mer informasjon, se systemhendelsesloggen ...... .Jeg brukes til minnepinne ram (Ready Boost) .... ..mersi ...... .Hva kan gjøre mer.

 12. taranu Floridor sa han

  Gratulerer opplæringen. Også i serien av feilsøking, tror jeg det ville være svært nyttig for feilsøking opplæringen bærbare datamaskiner som overoppheter, som stopper brått, går viften hele tiden, etc.

  • Enkelt sier taranu Floridor; fjerne laptop kjøligere angre systemets kjøling + prosessor, rengjør lo samlet dem du limer = KLAR problem

 13. Jeg har en sdcard av 16 g som ser bare 1g PC og kan ikke formateres
  med diskpart gir meg en feil etter at du velger Disk 1 er nå den valgte disken, er neste trinn
  Jeg svarte attributter volum klart skrivebeskyttet Det er ingen volum Velg volum for å prøve på nytt

  • Adrian Gudus sa han

   I en liten feil krøp tekst, er kommandoen "attributter disk klart skrivebeskyttet" og ikke "attributter volum klart skrivebeskyttet"

  • axelluny sa han

   For å løse denne situasjonen oppsto fordi telefonene som ikke anerkjenner slik kapasitet pinner så stor, de bare 1G partisjone løsning er Acronis Disk Director.Ori få en CD som du merket "" bildet eller gi litt albuer og få den bærbare versjonen eller installere programvare på calculator.Chiar går kveld vi løst en situasjon similară.De sa partisjone telefonen kort for minneutvidelse er formatert FAT (standard) eller muligens ext3.

 14. God kveld.
  Ikke jeg stikke, men det er alt for en stasjon. En ekstern harddisk 2 mer nøyaktig TB.
  Jeg kan ikke koble den fra laptop (som jeg installerte Vista) fra "Safety fjerning av maskinvare". Etter noen sekunder å tenke bedre gir meg feil å jobbe med platen. Dette selv er ikke åpnet noen form explorer program å jobbe med HD. Den eneste måten å koble fra ekstern HD er å stoppe det fra knappen eller dra i kabelen. Men det er ikke normalt.
  Jeg har det samme problemet på en stasjonær som jeg installerte XP SP3. Absolutt alt går normalt der.
  Hvorfor har dette avviket?

  • Du må kanskje kjøre kjønns pdf-filer og PDF-programvare som du installerer prøve indeksering av disse filene, at selv om du ikke ønsker å åpne. Det var bare et eksempel, og også kan være video, lyd, exe, etc.

 15. Jeg har et merkelig problem med en usb stick. Kingston Datatraveler USB 16GB er en 2.0. Problemet er når du har lagt inn i datamaskinen min datamaskin beveger seg sakte, så overføringshastigheten men datamaskinen helt. Og en fase og sprøere er at hvis du kobler til en annen datamaskin fungerer perfekt. Jeg formatert i NTFS og FAT32, jeg skannet og ingen virus. Har du noen ideer om hva som bør være og hva kan jeg gjøre?

 16. axelluny sa han

  Formatter2.9.1.8A er programvare som trakk meg ut hver gang låsen stikker problemer forårsaket av ulike virus Sality kjønn eller Kido eller ulike beskyttelser søkt softuri.Am prøvd mye og det kan være bedre å nummerere de flytte noe, fordi avhengig av operativsystemet er det mulig at de jobber på andre brukere (Nanosoft Locker USB, SD Atter, HPUSBDisk, Hard Disk Low Level Format Tool 4_40, Repair_v2.9.1.1, OnLineRecovery, UsbWriteProtect) .Consider nettstedet en gullgruve i hvor IT og brukere har bidratt til å løse ulike problemer.

 17. Cristi, pen kan du fortelle meg hva jeg skal gjøre for å laste ned videotutorialul PC.
  God dag og mange takk for hjelpen alle.

 18. Jeg prøvde å Formatter2 og ga meg dette:
  Device info er skadet, må du returnere via RMA.
  Og uten metoden skissert opplæringen kommer til å gå.

  • axelluny sa han

   @Radu Har gitt liten pinne informaţii.Despre hva det handlet om, og det betyr flere trinn som oppstår fra å drive programului.Dacă fast, selv med at feilen det ut fra USB-porten (manuell) og deretter å se at det vil gå formatert med Windows.

 19. Cristi, du nå bruke PC-saken?

 20. Cristi, hva fikk deg til å "flytte" på Windows 8.1? Jeg er veldig nysgjerrig, fordi jeg skulle ønske jeg flytte fra 7 win8.1 å vinne, men vet ikke hvordan de skal håndtere at spillprogrammer.

 21. besøkende sa han

  Jeg selv stikke CIBOX av 4 GB, men 2 partisjoner. Så jeg kjøpte den. Den første partisjonen har 6 MB og den andre resten. Jeg vil ha en partisjon, men kan ikke slette den første. Hvordan du gjør? En idé råd. Men tutorials er 10. Takk!

  • axelluny sa han

   @un vizitator.Nu partiţie.Pot kan også være klart at to slike partisjoner, en i begynnelsen og den andre på sfârşit.Ai bruke en god myk partisjone "se alt" .I driveren er installert partisjon eller USB-pinne informasjon om funksjoner, etc.

  • Cristi TAKK !!! PT Filmer TAU UTIL det opp !!! THANKSSSSS

 22. salutare.am stick 4 gb.am en fil på den (autorun) at jeg ikke kan sterge.sunt andre måter å kvitte seg med det (fil)? takk og god jul med dine kjære.

  • axelluny sa han

   @ Petryk_dacă ikke tillate formatering kan prøve sin trening og administratorkontoen som du må activezi.Alte alternativ ville være å prøve det som har blitt presentert i ulike programmer videotutorial ganger ovenfor eller formatere en linux leve.

 23. Etter trinn 6 "opprette partisjon primære" ... .Virtual Disk Tjenesten feil:
  Operasjonen støttes ikke på en ikke-tom flyttbar disk

 24. Jeg ser ikke datamaskinen kamera, jeg incerct i en annen datamaskin, og det samme usynlighet, hva kan jeg gjøre?

  • axelluny sa han

   Et leketøy som !!!!! ... faktisk ikke enheten, men datakabelen er defekt.
   Ellers ......
   Med julesanger / vi ønsker deg et bedre år / og veldedighet / motta gave lys / bell blomst is / nyte livet / flaks har du alt / Happy Birthday til helse ! Videotutorial.ro team og besøkende

 25. Lag Merry Christmas videotutorial.ro

 26. Salut!
  Jeg har et Micro SD-kort fra 8 gb. Når vi innføre i min laptop vises ikke i min datamaskin (Jeg prøvde flere bærbare datamaskiner), og hvis du introdusere et telefonpassord spør meg (jeg ikke sette passord). Det kan fikse det?
  Takk!

 27. God jul til alle românilor.La år videotutorial.ro teamet og gjøre en million tutorials for glede tuturor.Multumim:

 28. Cristi fortell oss andre metoder, det har ikke det samme problemet som kommer til hans kommentar fane.

 29. Jeg holder meg til 4 Gb Apacer og da det gikk inn i datamaskinen ikke engang vises i "Min datamaskin" bare hørt at jeg introduserte det. Jeg kan gjøre noe med det eller er brent?

  • Adrian Gudus sa han

   Høyreklikk på Min datamaskin> Behandle> Diskbehandling
   Høyreklikk på USB-pinne, og velg Endre stasjonsbokstav og -baner ...
   velger å holde fast et punkt som ikke er allokert til en annen partisjon / kjøre synlig i Min datamaskin
   Når du har gjort dette bør være synlig i Min datamaskin, hvis ikke, ta pinnen og skriv på nytt

 30. Merry Christmas. Lag videotutorial.ro Happy Birthday!
  Bare i dag noe dårlig skjedde med meg ... Ved oppstart oppstartsmenyen vises ikke, men 3 feilmelding etter at datamaskinen kjører som normalt. Jeg prøvde å komme inn i BIOS ved å trykke F12 satt for oppstart fra USB for å fikse (jeg W7), men kan ikke. F11 for hvilken som helst tast. backup er ikke aktiv.
  Jeg vil be deg om å gi meg en løsning for å fikse. Takk på forhånd.

  • Oltenian sa han

   ... Fjerne batteri rundt omkring 30 minutter og nullstille bios så! Suksess

  • axelluny sa han

   Jeg antar at du har løst problemet ved å gjenopprette acum.Eroarea vises windows.Remedierea ... gå med CD Acronis True Image og Acronis reaktivere bootloader som tilsvarer nøkkelen F11.În resten som jeg husker det gående selv med at feil.

 31. besøkende sa han

  God jul alle sammen!

 32. Cristian sa han

  En veldig interessant opplæringen.
  PS Jeg har et spørsmål som avviker fra temaet:
  Hvordan kan dele internett-tilkobling med Bluetooth-adapter til en annen datamaskin eller laptop (Link PC Laptop, Laptop PC, etc ...) [På engelsk: Hvordan dele internett-tilkobling via Bluetooth til din stasjonære eller bærbare annen]
  PSS å unngå spørsmål som avviker fra temaet, jeg har et annet spørsmål:
  Dine kommentarer overvåkes til enhver tutorials?

 33. Alexandru sa han

  Salut! Jeg vet at mitt spørsmål er ikke gjenstand .. men jeg gjør. Cristi Fortell meg behage hvordan jeg kunne få tak i windows .. mia delt 7 bedriften HDD og jeg mistet alt og sal .. Jeg prøvde å kaste meg ut, men 8.1 ajutama bedriften .. please ...

  • Salut.Pot >> .-- meg å hjelpe deg å glemme trinnene du må følge:
   1) ----------- >> må sjekke ut (technet.com)
   2) ----------- >> innlogging med en konto Microsoft, Yahoo, etc .. (øverst til høyre-klikk logg inn)
   3) ----------- >> gå opp seksjonen (Nedlastinger) og klikk på (SE ALLE TRIAL)
   4) ----------- >> du blar til bunnen og moue av (tidligere versjoner) og gi den (PRODUCT LIST).
   5) ----------- >> 'll har flere kategorier, og selv den første til å være WINDOWS og du bør ha (Windows 7 Enterprise).
   6) ---------- >> after'll nedlasting (du vet hvordan) velger versiuynea, blablabla ..
   7) et brannsår med nero / Magic ISO / Power ISO / daemon verktøy og klar til DVD.
   8) ---------- >> Glad jeg hjalp!.

 34. Hvor bra å formatere en pinne? FAT32 eller NTFS? Uansett hvor stor pinne?

  • Effektivitet NTFS hvis du vil. Hvis du ønsker portabilitet FAT32. uansett hvor stor pinne avhenger av hva u ønsker å bruke.

 35. Ludder jeg har et problem jeg gjorde alt fas vise opplæringen som vises ved siden og til slutt min feil http://imageshack.com/a/img812/7503/gtce.png og datamaskinen min så jeg ser vises sticu http://imageshack.com/a/img38/324/mkub.png Flasker e F

 36. Jeg holder 16 gb av 2013 kjøpt nå null gjenkjenne datamaskinen lam put og bærbare alle degeabaiam ut saken nøye for å se om noe er brukket, men det er ok inne har en lys inni den blinkende så det går, men er ikke anerkjent hvordan jeg kan Sal gjenopprette.

 37. Alexandru sa han

  sapunell ... Tusen takk, med vinterferien!

 38. Cristi sa han

  Hei, jeg fikk meg en pinne 16 Gb ADAT og Pro S102 hadde problemer beskrevet ovenfor. men vi har ikke løst ved denne metoden, noe som betyr at du ikke ser disken (vises ikke i diskpart / list disk). Jeg måtte fikse online nytten av ADAT. Jeg trodde det var et virus problem (som autorun.inf), men jeg vondt partisjon på andre datamaskiner, RANDOM, selv om jeg trygt fjerne. Den eneste løsningen som jeg fant etter timer med søking på nettet, var deaktivere Autoplay (kjøre .... ... Gpedit.msc ... datamaskinassistert Configuration System Administrative maler ... ... Drei Autokjør på ... .I vinner på sp7 1) på alle datamaskiner hvor ublu med pinnen. Jeg fant ham skjulte filer på datamaskiner som ikke finnes autorun.inf, men hvis Autoplay er aktivert ham buseste tilfeldig. Jeg ville være takknemlig om noen ville fortelle meg hvor du holde utkikk.

 39. Min kjepp er ikke oppdaget, tittel videotutorialului spesifisere og pinner usett. Innhold av ikke egentlig forstår hva de skal gjøre når det ikke er oppdaget.
  Gratulerer videotutorial for å hjelpe oss gi det videre til oss alle. Gjør en god jobb. Jeg vil gjerne nevne en mer feil, skriving og selv ubetydelig, men denne gangen jeg "riper" øyne da jeg leste i punkt 3 "mumar 'i stedet for nummeret. Jeg vet det er liten. Jeg har ikke lyst til å ødelegge noe, kan bare være konstruktiv.

 40. Hei. Jeg har en pinne som jeg tror er smittet. Goes formatert. Jeg prøvde opplæringen fremfor alt bra til trinn 5.clean, der det står: "Mediene er skrivebeskyttet. Se hendelsesloggen for mer informasjon.". Noen ide? takk

  • axelluny sa han

   Ja, ideen ville bli lest og besvart av andre besøkende her site.Sunt nok løsninger uavhengig av situaţie.Un ett svar jeg ga, hans "Croco" sier at det ikke lenger ser tracing en pinne (dette noe som betyr at Windows ikke lenger gi noen pip introduksjonen, vises ikke noe ikon, selv skjult fil, eller ikke feste med lyssignaler som vanligvis er montert) .er brent.

  • Surfer sa han

   Prøv å planlegge URescue

 41. Alexandru sa han

  Noen ide om årsaken falt betydelig raskere USB stick? både skriftlig og lesing ikke overstiger noen 1MB, fordi ingen være høyere formatering? kan jeg gjøre noe? eller bedre ta en annen. takk

 42. Alexander Bendris sa han

  Hei Cristi, prøvde jeg denne metoden for å reparere pinnen og ikke fungerer for meg, sier jeg at disken er skrivebeskyttet
  Du har ideer som ville være problemet

  • Det samme problemet og meg! Skrivebeskyttet hvis det skulle være løsningen? Eller hvis det er en!? Jeg nevne at jeg brukte kortet Predator programmet, som brenner er nøkkelen. Etter installere Wind 7, har jeg ikke brukt Predator, men forble på kortet som Key og deatunci ... Denne disken er skrivebeskyttet!

 43. Cristi sa han

  Jeg har en stik av 16 G. er tom, LED lys, men Windows gjenkjenner ikke ham.
  Vet du om et recovery program?
  Jeg ville være takknemlig.
  Tusen takk.

 44. Roxana sa han

  hei! Min 16Gb SDHC-kort og kan ikke slette filer på den., Dvs. slette filen så alt si 1 platen er ikke lenger anerkjent. før du går for å kopiere filer på PCen og nå han går jeg fulgt opplæringen, og når du kobler det ser ut for meg som forteller meg om å formatere vinduet mitt, men ønsker ikke å formatere. Så nå er jeg ikke ser eller hva som er på den. Det er garanti, men problemet er at jeg har fått nå er på ferie i et annet land, og jeg kan ikke endre det. Jeg kan gjøre noe med det? Takk!

 45. Surfer sa han

  Eller du kan prøve det eneste programmet som reddet mitt pinne URescue.

 46. Hei igjen! Jeg kan ikke formatere kortet med kameraet, jeg tok bilder nå når den settes inn i PC-kortet vises et vindu som sier at jeg må formatere kortet (kan ikke se innholdet cardului..nimic)

  • axelluny sa han

   Åpne spalte hvor kortet er satt inn, på kameraet, rett når du sier at må være formatert klikk på den, vil den sprette og litt locaş.Apeşi på den og fikse det på plass anterioară.După dette trekket (flytte) det vil recunoaşte.Baftă!

  • augustin sa han

   Prøv en Linux-distribusjon, for meg det gikk til de samme problema.Succes.

 47. Hei jeg feilaktig satt på en stik av 4 gb filmen mer kapasitet (8gb) og nå er jeg ikke lenger gå ... men finner .windows7 millioner kroner viser hva du skal gjøre takk på forhånd

 48. Hvorfor er det ikke vise at du kan formatere den takk

 49. Jeg har en USB-stasjon som er låst ..va ajutatima å behage ham jeg er interessert i innholdet recuperej ..nu
  takk

 50. Hans metode Gaga
  Hei kjære. La meg fortelle deg hva jeg gjorde. Jeg var desperat, fordi en pinne som hadde reddet mange tutorials og bøker for hobbyer (nær i noen år, så tenk deg hvor mange titalls timer med arbeid var der) ikke leses riktig - filer ikke åpnes, og mappenavn var ikke bokstaver, men de så ut som hieroglyfer. Jeg vet ikke hva som forårsaket det. Vel, lærer fortvilelse mann, så han ga meg at jeg kunne tenke på å lagre informasjon ... hvis jeg holder deg ... .Hvis fryse flere timer (så lenger fortsette med offentlige telefonkort gjennom årene 2000). Gjett hva !! Det virket! Jeg gjenopprettet alle filer, i utmerket stand (ingen mangler sider, uskadet, veldig ok).
  Jeg sier ikke å gjøre det, dette er en metode Gaga, men jeg virkelig var desperat, og heldigvis mitt arbeid.

 51. Cristi Hei jeg har et problem med min mp3 usb.Am som også prøvde å gjøre det slik at jeg kan installere en oppstartbar Windows, men gikk blakk og nå når du kobler jeg skriver "enhet dosen't fungerer riktig" og jeg setter sal koble til igjen, jeg gjorde det og ingenting og nå er jeg ikke lenger vises i min datamaskin, og heller ikke i cmd gir jeg list disk, jeg trodde jeg laste batteri som kan gjenoppretter og leser den når du lade opp ved å koble til den bærbare datamaskinen, men i stedet fikk ikke engang lyser opp ... jeg kan gjøre cv sal fix for noen ting jeg hadde ham, og jeg var veldig folositor.multumesc

 52. Jeg Formatter_v2.10.0.4 så jeg klarte å formatere

 53. Jeg har fast til en med "ren" .Etter skrive kommandoen forblir frosset, og jeg kan ikke skrive noe.
  Jeg tror noen klistremerker kan ikke lagre ^^ .. Bare godt.

 54. Ms Cristi.Aveam en pinne (8gb) som viser meg som har 70 34 mb mb og har brukt gol.L men han faktisk var, og jeg formaterte og nå ser ut som dyrking 8 gb

 55. Laurentiu sa han

  Hei. Jeg holder 8 GB etter kommandoen "ren" min melding som sier: "Diskpart år har oppstått feil: Mediene er skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon. "Kan jeg prøve noe annet?

 56. Hei.
  Ikke på listen (Intenso 8gb)

 57. Ichim Razvan sa han

  Jeg sier den er beskyttet og hva de skal gjøre ??

 58. sal var galt partisjon og disk kan ikke lenger bruke det jeg kan gjøre

 59. Igjen er det godt å vite. Jeg prøvde å overføre noen av PC-en. i disk minne (minnekort) og holdt jeg si at er "beskyttet". Jeg kunne ikke gjøre noe. Jeg krysset av på "read only", og alt for ingenting ... :)))

 60. dc hei fordi jeg kan ikke se meg selv opplæringen, og hvis du gir en stik format gir meg som er beskyttet

 61. florin37x sa han

  Jeg hdd Segate passord tråden og vet ikke passordet for å låse opp kan du ajutatima.

  • Ciprian sa han

   Windows XP:
   BTN skal starte til PCen og starte den. du stopper den fra knappen hvor du ønsker å spille, ikke bare med passord. gi ham sikkermodus med ledetekst og la ham åpne opp og skrive disse tingene
   Netto bruker (brukernavn) *
   vil gi deg:
   Skriv inn passordet for brukeren:
   og skrive inn ønsket passord eller Windows 7:
   ta CD med Windows 7 at du har for øyeblikket på datamaskinen din.
   Jeg gir til neste side. Og ikke installerer du nå !!!! datamaskin reparasjon du gi ham lov til å gjøre damblaua og velge fra denne listen Ledetekst.
   skrive net user administrator / aktiv: ja
   admin og du våkner datamaskinen. og herfra vet du hvor du går og endre passordet.
   Jeg håper jeg var nyttig

 62. Salut!
  Takk for opplæringen. Det fungerte.
  Se meg ikke lenger enn 48MB av 8GB etter at jeg har gjort oppstartbar (jeg hadde sjekket for en liten lite programminne)
  Nå ser jeg all kapasitet.

 63. Iulian sa han

  Problemet er at jeg får inn CMD og skrive diskpart og jeg sier det "ikke er anerkjent som intern eller ekstern kommando, kjørbart tidsplan for batch-fil". Jeg forstår at jeg ikke er berettiget Admin?

 64. Jeg vet ikke hvordan du gjorde (?) ... Jeg strengt fulgt trinnene 7 og jeg kunne ikke formatere kortet.
  Mer spesifikt, er de første bestillingene (1-6) validert .. men etter å skrive den siste kommandoen (format fs = ntfs) gir meg feilmeldingen .., det vil si for å velge den nye stasjonen.
  Når det er sagt, forventer meninger og / eller eventuelt elektronisk hjelp.
  Vennlig hilsen Ali.

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du leser tidligere kommentarer og klikke på "<< Kommentarer eldste" under den siste kommentaren, ville gi dette: I en liten feil krøp tekst, er kommandoen "attributter disk klart skrivebeskyttet" og ikke "attributter volum klart skrivebeskyttet"

 65. BluPvP sa han

  Hei jeg gjorde alt jeg skrev, skrev jeg CMD inngikk stard diskpart list disk og da jeg fant 0 enn disk, kan gjøre

  • BluPvP sa han

   Unnskyld listen disk list disk jeg mente .... Jeg vil ha en løsning slik at jeg kan sette vinduer på en pinne

  • Ciprian sa han

   hvis du ikke har en annen datamaskin deviece å skrive, og du velger disk 1
   Jeg gjorde det fra XP

 66. Salut!
  Jeg prøvde å fikse et Micro SD-kort HC 16Giga.
  Etter bestilling CLEAN følgende melding:
  Diskpart år har oppstått feil: Data error (cyclic redundancy check).
  Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.
  Kortet ble brukt en kort periode på en Samsung tablet Note 10.1 inntil en dag da han dukket opp melding: Du må formatere disken den før bruk.
  Jeg kan gjøre noe med det eller kaste det?

 67. Cosmin sa han

  Jeg har en usb stick 2 GB.Îl introdusert i etablering, min laptop som detectează.După gi ham dobbeltklikk på datamaskin-ikonet, gjør jeg ikke apare.Trebuie å merke av elementer som er skjult slik at jeg kan gi et høyreklikk vedea.Când datafil jeg kopiert det, men når jeg gir min pasta sier:
  Sett et diskotek i disco rimovibile (F :) Bak et vindu / popup som forteller meg.:
  Completamento operazione: 0%
  Jeg er fortsatt så før jeg gir anulare.Ce å gjøre?
  Operativsystem: Windows 8
  Språk System: Italiensk
  Du kan oversette den pop-up ved hjelp av Google Translate.
  Takk!

 68. Vennligst fint ..cine kan fortelle meg hvorfor min liste disk til disk vises bare 0? Det er ikke partisjonen kortet.

 69. Gandalf sa han

  Ok, fra hva jeg observerte, er denne opplæringen 95% ubrukelig for de fleste problemer. CMD kan ikke fjerne opphavsrettigheter som implementerer en telefon MicroSD (som skjedde med Cosmin andre). Noen ganger stick er ren og enkel krasjet (når ikke se computeru '). For reparasjon, er den eneste måten å det zeroizezi (dvs. å slette noen spesifikk informasjon om hver byte), så blir gjort kun av en profesjonell (ikke funnet på nettet). CMD arbeidskapital strengt med hvilke alternativer Microsoft tilbyr (R) Windows => for å reparere den beskyttede volum eller annet tull.

 70. Bra. For meg er det noe annet, gå til fat32 format, men jeg kan ikke formatere den til NTFS, la meg deg tilgang til å sette filer, musikk, spill, alt du vil ha på det, jeg kan 't bare i ntfs jeg formatere den. Hvorfor? Jeg gir jeg si noe Windows format var ikke i stand til å fullføre Windows NTFS format. hva kan jeg gjøre?

 71. Salut.La meg for en micro SD HC Kingston 16 GB er vel og bra å kommandere "Clean" .Når jeg gir denne kommandoen følgende melding vises: "Diskpart år har oppstått feil: Mediene er skrive protected.See den system Event Log for mer informasjon "
  Kan du fortelle meg hvordan kan jeg passere dette problemet? Jeg ønsker å formatere kortet og deretter gjøre dem en sekundær partisjon for å bruke til å kopiere programmer fra minnekortet i telefonen med programmet Link2SD (disse trinnene er nødvendig i tillegg root) .Multumesc en god dag!

 72. takk bror som du fortsatt gi offentlige beskjeder kan prøve og svare på dem!

 73. claudiu sa han

  Hei. Jeg fulgte trinnene, men for 5) Clean vises igjen som jeg skriver er beskyttet ... Jeg søkte på netto andre løsninger, men ingen går, jeg tror jeg skal kaste til slutt, det var 2

 74. Hei,
  I mitt tilfelle, kan noe gjøres?

  Microsoft Windows [Versjon 6.3.9600]
  (C) 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheter reservert.

  C: \ Windows \ system32> diskpart

  Microsoft Diskpart versjon 6.3.9600

  Copyright (C) Microsoft Corporation 1999-2013.
  På datamaskinen: SAMSUNG

  Diskpart> list disk

  Disk ### Status Størrelse Gratis Dyn GPT
  ----- --- --- --- - -
  Online 0 465 1024 GB disk KB
  Online 1 14 0 GB disk B

  Diskpart> select disk 1

  1 er nå den valgte stasjonen.

  Diskpart> attributter disk klart skrivebeskyttet

  Disk attributter Vellykket ryddet.

  Diskpart> ren

  Diskpart år har oppstått feil: Forespørselen ble ikke gjort på grunn av
  inndata-enhet svikt utgangen.
  Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.

  Diskpart>

 75. Paul Valentin sa han

  Jeg gjorde alt du skriver til kommandoen "ren" når jeg sier at har oppstått år diskpart feil: media er beskyttet scriere.ce kan gjøre

 76. Cosmin sa han

  Jeg gir og gir ren skriv forteller meg:
  Virtual Disk Tjenesten feil:
  Det er ingen media i enheten.
  Hva å gjøre? Jeg er i et virtuelt miljø med wmware spiller i et Windows 8.1.
  Takk!

 77. Mihaita sa han

  Jeg hilser deg med respect.datorita denne opplæringen vi klarte å fikse det og lagre min dyrebare pinne giga.mutumesc 2.

 78. Sabina sa han

  Sal. Jeg har litt problemer med en pinne 16 gb. Jeg kopierte flere filmer fra PC-en som kunne åpne BSPlayer. Men stikke meg ut i et annet format. Jeg prøvde å åpne bspayer ikke gå, jeg sier det er kodeker for. Matroska. Jeg forstår ikke hvorfor de endret formatet alene, de er i .avi PC og stokk matroska. Det ville være en problem. En annen er at jeg ønsket å sette noen bilder, men ikke overført mappe enn begge, uten innhold. Hvis jeg kopierer noe, når jeg ønsker å åpne meldingen, fil ødelagt. Når jeg mopp, jeg kan ikke se ut som en merkelig feil. Jeg formatert pinnen og satt og noen filmer. En åpnet, men det ble ikke kopiert alle (buffering) og en annen ikke vil åpne, og jeg ikke forekomme, og at meldingen finner kodeker. Kan du hjelpe meg please? Takk mye!

 79. Kosty Garabagiu sa han

  Hei, jeg gjorde som du sa trinnene, men da får "ren" ser ut for meg ... FEIL!
  Nedenfor vil vise deg hvordan jeg ser:

  ================================================== ============================
  Microsoft Windows [Versjon 6.1.7601]
  (C) 2009 Microsoft Corporation. Alle rettigheter reservert.

  C: \ Windows \ system32> diskpart

  Microsoft Diskpart versjon 6.1.7601
  Copyright (C) Microsoft Corporation 1999-2013.
  På datamaskinen: Bruker-PC

  Diskpart> list disk

  Disk ### Status Størrelse Gratis Dyn GPT
  ----- --- --- --- - -
  Online 0 232 100 GB disk MB
  Online 1 3768 0 MB disk B

  Diskpart> select disk 1

  1 er nå den valgte stasjonen.

  Diskpart> attributter disk klart skrivebeskyttet

  Disk attributter Vellykket ryddet.

  Diskpart> ren

  Diskpart år har oppstått feil: Mediene er skrivebeskyttet.
  Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.

  Diskpart>
  ================================================== ============================
  Noe sånt som dette, hva kan jeg gjøre i dette tilfellet?
  Eller i det minste noen si mitt problem er å vite, kan bruke denne pinnen eller ikke?
  Takk,
  Forventet.

 80. Hvis du sier at det oppstår en feil og kodeker kan hjelpe tutorial dette .

 81. Rate Andreea sa han

  3. Velg disk "og kjøre syke mumar"
  Hvordan vet jeg hvilken disk nummer?

  • du gjenkjenne stasjonen etter minnet. Hvis du holder deg på listen din har 4 GB disk skal vise deg noe om 3900 MB. Lest velge maskinvarepartisjoner, vær forsiktig.

   • Hei, meg etter å ha gitt CLEAN, sier jeg dette: Diskpart år har oppstått feil: De utskriftsmaterialet skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.

    Hvordan gå frem?

    • Daniel sa han

     Jeg hadde det samme problemet, og til slutt klarte vi på denne måten: Regi editor-> HKEY_LOCAL_MACHINE-> System-> CurrentControlSet-> Control-> StorageDevicePolicies-> WriteProtect gi deg verdi 0 00000001 * oppdatering og i stedet passere 1 0 og gikk formatert i Windows

 82. sal. men hvis det ikke blir oppdaget av Windows sdul {} hvis det er noe de kan gjøre? Jeg 3 stykker. og verken PC eller tlf. Du ser dem ikke i det hele tatt. Takk.

 83. Virgil sa han

  Jeg går ikke! Kunden bag rydde når jeg sier at er skrivebeskyttet! Ikke la meg endre noe! ^ Jeg kjører som administrator (hvis du spør meg)

 84. Catalin sa han

  Jeg forsto ikke hvordan du kommer til den siden hvor svart nødt til å gjøre alle de operasjonene som er beskrevet ovenfor.

  • Catalin sa han

   Jeg glemte å spesifikt ønsker å gjøre dette til et minnekort SD 8 GB i maskinen ber meg om å gi formatering, men ikke noe på det, når du bag leseren til PC lese Stik vises som stasjon F, men når jeg gir ham sier du setter inn en disk i stasjon F. De kan gjøre i denne situasjonen? Jeg hadde noen bilder som jeg ønsket å laste dem ned og plutselig når jeg kom hjem for å laste dem våkne opp med dette problemet.

 85. Jeg prøvde å formatere en pinne som jeg kan si canu grunn protejarii..stick nettstedet har 500gb og prøvd som i opplæringen og gir meg feil: diskpart år har oppstått feil: media er skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.
  i dette tilfellet hva? Takk.

 86. Karoly sa han

  Jeg og stikker ham om 3 ikke gå med hva de sier i opplæringen
  og, er min mening som logiske, ikke fysiske defekter

  man ser i RAW-format, og jeg kan ikke lformatez overhodet med noen trinn i opplæringen (i trinn 6 sier han ikke har noen plass til å lage partisjon primære)
  en annen ser som PC-en og kan ikke kopiere noe han ber meg om å formatere ... gå figur dannet foster og til 32 99% etter sier det kan ikke formatere sal ... så mange situasjoner grøft
  pinner jeg reparert 6 1, faktisk med denne opplæringen
  situasjoner og situasjoner ...

 87. og jeg har det samme problemet på 2 pinner ... gi ren da jeg opplevde det i år har diskpart feil: media er skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.

  begge ..: |

 88. og i tilfelle sticu datamaskin ser i det .. kan bli ødelagt helt nøytral ser?

  • på windows xp eller meg ... men jeg ser ikke vinduene 8 ser og gir meg feil ..

   diskpart år har oppstått feil: media er skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon.
   Jeg gir ren ... :( kan fikse det de kaster dem forvente svarte:? *
   Takk!

 89. Bogdan sa han

  Hei, jeg har et problem med stokken, jeg lagret noen filer på det som var i ferd med å formatere min PC, og nå ønsker å kopiere tilbake pc disse filene, men jeg tillater ikke, nå ikke lenger kalles som før, kalles av noen merkelige helogrife, jeg har fortsatt noen programmer som ikke har noen problem, hva kan jeg gjøre, takk!

 90. marius sa han

  Sall Jeg har et problem med gb pinne 8 nå viser meg at han ikke har noe minne, ikke lenger ser ut som partisjon i stedet for å administrere disk management, men jeg kan se hva jeg kan gjøre uten media?
  Takk!

 91. Vasile sa han

  Jeg jobber ikke den metoden jeg blokkere all PC når posen kortet inn i leseren, jeg har et kort 16 GB microSD jeg begynte å skrive disk del kjør liste og viser meg bare minne hardulul, jeg har en stik i pc 8 gb og cmd liste ikke bare bevilger millioner hdd, og hardware microSD millioner bare se ut om PCen ut av .Ingen vet hva som kan forårsake formatering, ofte lykkes på noen stikuri format dem med hpformat og ga av, men denne gangen ingen sjanse. Jeg tror vi sette over lysere og varme den opp gjør poc ... suger dårlig med ting disse små hvis du har viktig informasjon som du ikke ønsker å miste dem har du en sjanse til å miste dem lett all teknologi alle dritt.

 92. george sa han

  salut.am et Micro SD-kort av 32gb trinnene i opplæringen ... Jeg prøvde, men jeg opplevde dette pb http://s27.postimg.org/d3yv862k3/geo1.jpg ... Jeg fortsatte min .totusi ser ut til at http://s18.postimg.org/clzgbn421/geo2.jpg. Cardu bag nevne at nå når jeg gir ham min showet formatez.acolo Windows® 12,5mb og at han ikke kan hjelpe formata.ma CNV?

 93. Pitter sa han

  Hei! Jeg har en SanDisk microSD-kort på 8 Gb. Da jeg kom inn i enheten det noen ganger ikke ser i det hele tatt, noen ganger spør jeg formatering. Etter det gi formatering forteller meg som ikke kan gjøres fordi det er beskyttet. Jeg prøvde metoden postet ovenfor, men i "list disk" vises for meg å ha 30 MB. Når de kommer til trinnet "lage partisjon primær" sier "ingen brukbare frie grad funnet kan være ...". Hvilke råd kan du gi meg i denne saken?

 94. stefan stamme sa han

  Minnekortet er ikke lest av PC (kortleser fungerer perfekt), og ikke vet hvordan du formaterer fordi det ikke går å formatere telefonen. Jeg synes at det er korrupt.

 95. George sa han

  God dag! Cristi pen kan du gjøre en tutorial på PickMeApp. Jeg lastet ned, installert, men kan ikke gå lenger (jeg er en nybegynner).
  Takk på forhånd!

 96. Jeg ønsker de som ikke klarer å reparere stokk av metodene ovenfor klikk på linken og gjør det hva det står for meg det fungerte perfekt. http://www.tomshardware.co.uk/forum/296035-32-cannot-format-disk-write-protected

 97. Elijah sa han

  Hvorfor ser jeg så ????? skrive til skrivebeskyttet attributter ... og så vises det ....
  0 er nå den valgte stasjonen.

  Diskpart> attributter disk klart skrivebeskyttet

  Microsoft Diskpart versjon 5.1.3565

  ADD - Legg et speil til en enkel volum.
  AKTIV - Markerer gjeldende grunnleggende partisjon som aktiv oppstartspartisjonen.
  TILORDNE - Tilordne en stasjonsbokstav eller monteringspunkt til det valgte volumet.
  BREAK - Break et speil sett.
  CLEAN - Fjern konfigurasjonsinformasjonen, eller all informasjon, utenfor
  disk.
  CONVERT - Regner om mellom forskjellige formater disken.
  CREATE - Opprett et volum eller partisjon.
  SLETT - Slett objekt år.
  DETALJ - Gi informasjon om objektet året.
  EXIT - Exit Diskpart
  EXTEND - Utvid volumet.
  HJELP - Skriver ut en liste over kommandoer.
  IMPORT - Importerer en disk gruppe.
  LIST - Skriver ut en liste over objekter.
  INACTIVE - Markerer gjeldende grunnleggende partisjon som aktiv partisjon år.
  ONLINE - Online politica tiden disk merket som offline.
  REM - Betyr ingenting. Brukes til å kommentere skript.
  Fjern - Fjern en stasjonsbokstav eller monteringspunkt oppdrag.
  Reparasjon - Reparasjon RAID-5 volumer.
  RESCAN - Søk gjennom datamaskinen etter disker og volumer.
  Behold - Plasser holderen partisjon under en enkel volum.
  SELECT - Flytt fokus til objektet året.

  Diskpart>

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg tviler Disk 0 representere pinne! Ta opplæringen for å være mer forsiktig, er det riktig av hver disk lagringskapasitet nevnt i høyre kolonne Størrelse (marrime / størrelse)
   Disk 0 representerer mest sannsynlig harddisken og tror ikke du ønsker å gi kommandoer tutorial!

 98. Det er ikke et spørsmål, men en kommentar.
  Jeg er interessert i hvordan ,, ,, flette videosignal fra en satellittmottaker og et overvåkningssystem på enkelt kabel, som kabel-TV og kan velge hva de ønsker fra TV-fjernkontrollen.

  • Signalet fra satellitt Mottaker gå inn i Scart eller HDMI-signalet fra kameraet og en VGA for å sette ham på. Den knappen på fjernkontrollen for å endre inngangskilden.

 99. Jeg ser bare en liste disk til disk stick ikke se ham ajutorrr

 100. Jeg hjelpe meg selv og noen jeg har en pendrive, kan datamaskinen gjenkjenne ham ikke Descida, kopiere, formatere den så jeg ønsker ikke å miste data, slike barn kan gjøre alt jeg har inn i det, takk.

 101. Adi Enache sa han

  hallo !!! Jeg har et problem med et Micro SD-kort 8Gb (KINGMAX) og en ekstern harddisk på 320 Gb (LG) som har slått i RAW-format og ikke svikte for alle formater dem, prøvde på så mange måter, og mislykkes: En med flere formatering data utvinning programmer, men uten å lykkes. SD-kortet ved hjelp av metoden beskrevet av TN-I å gi, etter trinnet 5 med "ren" neste "Diskpart har oppstått en feil: Enheten er ikke klar. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon "og den eksterne HDD i trinn 4 forteller feilure. Jeg kan lagre eller søppel? Takk !!!!!

 102. Jeg liker hvordan du forklare all videotutorialele er nyttig, jeg har en stik noen 3 år gammel, måtte jeg vente på en feil fra eiendommene lui- viser meg 0mb uilizati og 0mb gratis, selv om normal format alt bare vise meg (sannheten er at jeg og brukt, ca 6 månedene jeg brukte det mer som stik oppstartbar Windows XP), men fordi du nå er det igjen. Takk!

 103. ROBERT Balik sa han

  Hei, jeg har et problem med en USB Stick GB 16. Jeg fulgte alle trinnene og gir meg feil etter at jeg gi for å rydde opp. Jeg prøvde å åpne innholdet og manuelt slette alt i den, men ikke la meg endre noe, forteller meg at er skrivebeskyttet og jeg har ikke skrivetilgang eller modifikasjon. Du kan hjelpe? takk

 104. FLORINNN sa han

  Hei, Jeg fulgte alle trinnene og fikk til å laste formatering ... Han ankom om 75% og derfra ga erroare mi`a ... Noen ide hva jeg kan gjøre med det? Jeg glemte å nevne at jeg holder meg 3 måneder ..

 105. FLORINNNNNNNN sa han

  Hei, Jeg fulgte alle trinnene, og når det kom til å laste stoppet på 75% dandumi en feil ... Noen ide hva jeg kan gjøre med det? Hold deg det 3 måneder

 106. Hei, hvordan åpne en økt i CMD med admin-rettigheter i W XP, hvis du kan?
  Takk.

 107. Bra.
  Hjelp meg i trøbbel. Jeg har satt en THL 4400 og 16 gb kort. Ikke lese kortinnstillingene. Jeg prøvde alle slags programmer. Jeg har musikk, bilder og andre data som du kan se. Hvordan kan jeg gjøre slik at så laste ned spill, kan programmer lastes ned direkte til kortet. Takk.

 108. god og jeg har fulgt trinnene her og jeg stoppet på følgende attributter disk klart skrivebeskyttet og etter å gi meg ren urmatoru melding vises "diskpart har oppstått år errer: Systemet kan ikke finne den angitte filen. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon "om du kan hjelpe meg med et svar

 109. Og jeg er takknemlig hvis du legger noe for feil "Diskpart år har oppstått feil: Enheten er ikke klar. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon "
  takk

 110. Hello! Guider dumneav.este veldig vakker og jeg vil gjerne be om litt hjelp. Jeg har et mål. Alview p5 Quqd og jeg cunparat for ham et helt nytt minnekort 32 gb Samsung clas10 og går ok før 6-7 gb. Men etter 7gb ham hvis jeg ønsker å laste ned filmer eller maideparte ganger er tapt for alltid eller filer større at jeg laster ned. Ser ut som det er lastet ned og plass som du ønsker å åpne, men hvis jeg sier at du ikke kan lese denne fila. Mam antas å falle inn 2 kort, men im redd for å ødelegge hans kort. Hva kan være problemet kortet? Telefonen er comp.cu 32gb. Takk for hjelpen !!!

 111. Jeg har et minnekort som ikke ser ham ikke og etter CMD heller ikke normalt stikke den i sporet cDNA (krever Windows for å formatere, men det kan formater) kan ikke bruke den ...
  Hvordan kan jeg fikse det?

  • Costelina sa han

   buton så hvis det er den fyren
   så prøve å slette alt etter ham, og deretter dannet (i tilfelle det er cava installert)
   hvis ikke defekt prøver og Linux (kan ha en kjæreste)

 112. God kveld!
  Jeg har et problem med en pinne 4 GB: når jeg ønsker å kopiere i (den) forteller han meg er skrivebeskyttet, men la meg kopiere filer i små PC! Jeg prøvde å formatere den med ovennevnte metode, men nå er han ikke lenger ser systemet i cmd, men når han ser inn i sporet på PCen! Hvordan kan jeg fikse det? Takk på forhånd!

 113. Hei jeg har et problem med en SD laptop million lese alt, men når du formaterer det kan ikke ha gjort akkurat som deg da jeg fikk diskpart> ren gir meg feil: Diskpart har oppstått år error: Mediene er Weite beskyttet Se på system Event Log for mer informasjon.
  Hva er problemet ???

 114. Hei jeg har et minnekort 16gb og ikke klarer å formatere etter de som er angitt i videotutorial.
  Jeg gir noen feil akkurat når jeg prøver å gi ham ren, bo en stund og deretter lagt ut: "Diskpart år har oppstått feil: Forespørselen ble ikke utført fordi en feil I / O-enhet.
  Se systemhendelsesloggen for mer informasjon. ""
  Hva kan gjøres i denne sammenheng, for at jeg ikke klarer noe ....
  Alle gode.
  Cosmin

 115. Andrew sa han

  Hei, går programmet på harddisker

 116. Matthew sa han

  Jeg ønsker å takke deg for opplæringen .va helse!

 117. Sall, hjelp meg og mn, etter å skrive diskpart det ser ut for meg som ikke er usb media, uansett hvor jeg prøver ønsker

 118. Ovidiu sa han

  Hei! Jeg prøvde metoden ovenfor akkurat som 5 steg tutorial, men jeg gir ren kommandoen gir meg en feil "Diskpart år har oppstått feil: Mediene er skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon. "Jeg gir meg denne feilen, og hva bør jeg gjøre? Takk og forventer et svar.

 119. Nicholas Rizea sa han

  Hei. Jeg fikk en pinne som ikke fungerer. Det er ikke engang sett av datamaskinen. Hva kan jeg gjøre? Det kan fikse det?

 120. Grigore sa han

  Salut! Jeg prøvde metoden ovenfor akkurat som opplæringen, men når jeg gir kommandoen om å rydde opp 5 gir meg en feil "Diskpart år har oppstått feil: Mediene er skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon. "Hva gir meg denne feilen, og hva bør jeg gjøre? Stik så langt jeg har brukt pinne oppstartbar. Takk og forventer et svar.

 121. Sal,

  På kommando "Clean" bo på den måten og ikke gjøre noe.

  Slik deaktiverer klar boost funksjon for normal formatering?

  takk

 122. Jeg finner ikke winsows XP og proppet admin kommando ende å vite liksom jeg leter etter

  • hvis du er snill mot meg ganske behage deg og din telefon Nei vil jeg be dere alle noe i forbindelse med dette problemet

 123. valeronful sa han

  Hei, Cristi! Jeg holder 32 GB SSD som ser hvilken som helst datamaskin, men kan få tilgang til det (Sett inn en disk i flyttbar disk). CMD blir sett på som vist i opplæringen disk 6 (dvs: Nei media___0 B) og etter kommandoen "ren" gir meg meldingen "Virtual Disk Servicefeil: Det er ingen media i enheten." Nevn at pinnen har en eSATA-kontakt, men jeg fant så langt en PC med det. Hvis jeg du kan gjenopprette det ville jeg være evig takknemlig. Takk for tutorials og jeg ønsker deg styrke til å jobbe!

 124. Det virket!
  Hilsen vakker og gevinst så mange tutorials!

 125. marian Dincă sa han

  hei! Jeg selv holde seg på den 128gb kopiere flere mapper og mapper etter at de åpne slutten gir meg tom mappe ... hva kan jeg gjøre? Takk!

 126. ivanvasile sa han

  hei, som jeg selv stokk 64 gb, mange mapper, nevne at det ikke er noen store filer, men etter, hvis du bag tilbake, jeg ser tomme mapper, selv om jeg synes på pinne, er det plass okkupert, jeg prøvde å formatere den for å gjøre det fett eller NTSC, ingenting, samme problem, kan mye, takk så mye.

 127. dan Serbu sa han

  salut.am prøvd denne opplæringen på en pinne 16gb etter bestilling feil ga klart hvordan platen er skrivebeskyttet, så kan ikke på noen måte hjelpe ham repar.orice er binevenit.multumesc

  • Adrian Gudus sa han

   I denne opplæringen lagt til en annen tutorial med en annen metode. Lett nå det hvis du klikker på tittelen skrevet i rødt under "Andre Referanser" under den siste kommentaren på denne opplæringen

 128. Alex sa han

  Cristi strålende. Tusen takk. Jeg brukte tutorial for å formatere et microSD-kort som han ikke kunne ha dannet. Det viser meg bare 90 MB tilgjengelig. Det fungerte prikkfritt. takk

 129. Vasile sa han

  Hei, Jeg prøvde mitt micro sd formatere minnekortet, etter å ha gitt ren kommandoen gir meg følgende melding: "Diskpart år har oppstått feil: kunne ikke utføres anmodning På grunn av en feil I / O-enhet.
  Se systemhendelsesloggen for mer informasjon. "Takk!

 130. yolo666 sa han

  Hei jeg har et problem med en stik av 16 gb jeg kan ikke formatere volumet eller ved CMD viser meg enn mb 2 det noen metode for å gjenopprette den ??

 131. Jeg skrive oppstår etter CLEAN: Diskpart oppdaget en feil har media er skrivebeskyttet. SE HEND.LOGG SYSTEM FOR MER INFORMASJON. hva gjør jeg?

 132. Gabriel sa han

  Takk, Cristi. Det fungerte perfekt etter din beskrivelse.
  Lykke til!

 133. og går til meg! Kan du hjelpe meg !! ... vises neste år mesaj..DiskPart har oppstått feil parameter er feil. Se systemhendelses Long ..Va for mer informasjon ............... takk!

 134. Salut! Denne løsningen og tutrial versjon av denne videoen er tilgjengelig for HDD, kan du svare meg! Takk på forhånd!

 135. bedre.
  Jeg prøvde den med en pinne som ikke kan formatere den gikk gjennom alle trinnene, men når du formaterer den viser meldingen "disken er skrivebeskyttet."
  hva kan jeg gjøre? det er en annen metode?
  Takk.

 136. Cristea victor sa han

  Mange takk denne opplæringen hjalp meg mye !!!

 137. Jeg går ikke når jeg gir jeg gi erroare ren feil "Det har oppstått år Diskpart feil: Mediene er skrivebeskyttet. Se systemhendelsesloggen for mer infomaţionale. "
  Dette er, jeg kan kontakte Ramon P. Breham Facebook-området, kan du la meg en melding på DOB hjemmeside [Email protected] .

 138. Costin sa han

  Happy Birthday!
  Jeg holder meg til at 4gb hama av lys lyser
  -den innføring Secunia noen usb blinkende og deretter holder seg på
  -ikke vises i Min datamaskin
  -apare i enhetsbehandling og i enheter og skrivere
  USB hardware-id \ VID_058F & PID_1234 & REV_0001
  hvor du finner et program for å oppdatere slags Alcor har ... ingen virus ...
  på forhånd takk

 139. Costin sa han

  Happy Birthday

  • Costin sa han

   Jeg har et problem med en pinne hama 4gb
   -den innføring usb .. blinkende lys som lyser etter noen få sekunder
   USBSTOR \ DiskGeneric_USB_Flash_Disk__7.76
   Chip Nummer: 9380
   Chip Beskrivelse: 6387
   -Ikke sett i min datamaskin
   - Jeg har sett bare i device manager og enheter og skrivere
   Hvordan gjenoppretter Alcor blits, eller flash-applikasjon hvor du finner resten Alcor Au do ...
   takk

 140. Med vår løsning jeg ikke gå for meg, og jeg hadde en Scan 30 GB. Jeg klarte å Paragon Partition Manager Free Edition 14 at jeg formaterte pinne etter var ok. Prøvde og formatering av Windows eller andre løsninger på nettet.

 141. Jeg var i den situasjonen for ikke å se mine data på pinner. Automatiske Cleaners eneste løsningen var en Hackintosh - som er mackintosh versjon. Jeg har ikke hatt noen problemer. Jeg kjepper vanligvis inn etter tidligere blitt tilbakestilt til å gjøre sin datamaskin for beskyttelse.

 142. Jeg har en pinne i noen mapper / dokumenter ikke åpne. Navnene deres vises i svarte firkanter og symboler. Hva kan jeg gjøre for å gjenopprette disse dokumentene?
  takk

 143. GOD tror noen kan hjelpe meg med problemet jeg har med en SSD TRANSCEND jeg plassert den på andre områder, og vi har ikke mottatt noen raspuns.Am kjøpt Transcend SSD TS32GPSD330 32gb ami har å bytte ut harddisken fra ett system PEUGEOT rt4 407 lyd gps system mottar og installerer rt4 det eneste året det er satt SLAVE år i stedet for PC ikke se på alle dødsfall ???? Ami sal bli satt pc som sin klone gjøre som installasjon og kopiering kart -Musikk radarer etc varer i flere dager og mye diesel. PC ser det året jeg satt bare hvis MASTER årig master, men ikke systemet mottar rt4 som faen håp om å få et svar som før på min andre side ingen svarte PC er 2015 ny kabel jeg -SAT IDE adaptere USB pin IDE 44 år jeg prøvd alle slags PC ser ingen slave år ????????????????????????????????? ??????

 144. Gabi sa han

  Takket være mye, mye, muuuuuuult !!!! Du hjalp meg mye med denne opplæringen super !!

 145. marcopolo sa han

  Hodet god tutorial ... bare meg ... staten fungerte ikke veldig mye i takt med "ren" da han ga meg feil som å overskride timpul..asta er ... Jeg tror det er defekt maskinvare ...

 146. Adrian Simion sa han

  Diskpart> opprette partisjon primære

  Ingen brukbare kan være gratis grad funnet. Det kan være at det er for lite
  ledig plass til å lage en partisjon på den angitte størrelsen og utlignet. Spesifiser
  forskjellig størrelse og offset verdier eller ikke angi enten å opprette
  maksimal størrelse partisjon. At det kan være disken er partisjonert Bruke MBR disk
  partisjonere disk format og inneholder enten 4 primære partisjoner, (ingen
  Kan være flere partisjoner opprettet) eller 3 primære partisjoner og en utvidet
  partisjon (logiske stasjoner kun kan opprettes).
  hvordan kan jeg løse det? jeg fikk pinnen igjen, 16 gb, jeg satt i pc og ba meg om å formatere og omfanget av mislighold var 64 mb, prøvde jeg å formatere den, men det fungerte ikke da jeg fulgt stegene du og jeg fikk ovenfor feilen kan rettes liksom stikke eller du kan kaste dette i papirkurven?

 147. Valter sa han

  Jeg har en micro SD minnekort som holder ham i 32 Gb telefonen ... Jeg gjorde en film, og da jeg ga galleriet for å se filmingen ble blokkert. Hvis du holder en kortleser kan se alt sammen så jeg kunne lagre det på din PC. Jeg prøvde å formatere den ... kan ikke formateres. Jeg prøvde denne metoden, og i trinn 6 ikke gå. Jeg prøvde en partisjoneringsprogram ... fungerte ikke. Slett alle filene på ham, bortsett fra én når han satt inn i kortleseren oppdage at alt er på plass.
  Det er også en annen metode for formatering og reparasjon av kortet?

 148. Jeg holder 4GB og kan ikke gi alt jeg prøvde Windows format, jeg prøvde å formatere min Windows Reaching området, og jeg lastet ned programmer specializate.Ce bør jeg gjøre?

 149. Jeg klarte å formatere et minnekort med Rufus 16g vinden fikk ikke se det, men du ser med diskpart.
  Rufus og lanserer et program satt på ham etter at du format.

 150. Rengjør etter å gi kommandoen gir meg feil
  Hva gjør jeg?

 151. Hei,
  Det fungerte perfekt
  Jeg prøvde å gjøre en stik ptr oppstartbar BIOS-oppgradering HP USB Disk Storage Format med Tool. Dessverre noe Amers ok. Budskapet var at Stika er for høy. (8 har gb) Etter ikke å kunne itru feil i det.

 152. hei igjen ringe spør meninger og info har en stik GB USB 65 og 5 de når drifts del av meg sier .. diskpart clean år har oppstått feil. Han ikke be om den kalde utført fordi en feil I / 0 enhet. se systemhendelsesloggen for mer informasjon. Cristy ms nam forstått at hvis du ønsker å hjelpe meg

 153. hei. Jeg fulgte fremgangsmåten for å bestille "ren", der denne feilen oppstod: Diskpart år har oppstått feil: Forespørselen ble ikke utført fordi en feil I / O-enhet. Se systemhendelsesloggen for mer informasjon. Noen ide hva som kan være? Jeg tror ikke en eller annen måte være i mindretall skrifter? takk

  PS: stokk med kingston er en 8Gb og er nesten ny, kun brukt noen få ganger. og i øyeblikket er det tomt. spesifisere at høyreklikk egenskaper, hvor han måtte vise hvor opptatt plass (blå og rosa) viser meg bare på den grå sirkelen. Det ser ikke ut som en partisjon.

 154. wow som jeg søkte etter en slik opplæring, har jeg en stik som av 15 gb demens jeg ikke vet mer enn 49 av mb og til jeg har brukt dette formatet, har ikke gjenopprettet.

 155. Jeg har en pinne, skrivebeskyttet, åpen cmd og ren kommando, sier jeg / en feil eller noe jeg fortsatt kan gjøre for å bruke det

 156. Takket være vakkert gikk razor, ærlig er du sterk mann. Gi meg en adresse for å kontakte deg privat

 157. Andreea Sara sa han

  Bra! Stokken min er ny og datamaskinen min leser den ikke. Hver gang jeg legger den i datamaskinen, ser jeg "Flyttbar plate (G :)". Hva er årsaken? Kan noe annet løses?

 158. Iwaa sa han

  Jeg hilser. Har noen klart å formatere den originale Windows 10? Nyere 10-vinduer kommer på en 16 Gb-pinne. Jeg prøvde med denne metoden og med endringen i registret. Skal jeg være beskyttet av maskinvare? (Hold meg så lenge det var pinner med en skrivebeskyttelsesknapp ... hva er nå adaptere fra microSD til SD)

 159. Katta sa han

  det eneste alternativet som fungerte for meg.
  og uten tvil den enkleste.
  var alle slags varianter som trengte å laste ned forskjellige applikasjoner, og det virket ikke.
  Takk!

 160. Du reddet meg en pinne. Takk

 161. Daniela N sa han

  Kan data registreres på en pinne for å beskytte dataene på den, kan ikke kopieres / modifiseres, sendes?
  Informasjonen som skal beskyttes er copyright, og ved hvert forsøk på kopiering, sending osv. Kan de ødelegge seg selv eller ikke kunne hente dem.

 162. Daniela N sa han

  Jeg savnet et spørsmål. Hva er deler (komponenter) av en pinne?
  takk

 163. Petrica sa han

  pinne beskyttet Jeg satte listen over samsung tv-kanaler på det stykke jeg redigerte med SamsChannelEditor og pleide ikke lenger å bruke den, men så på TV fulgte jeg instruksjonstrinnene og det går ikke an å se det, men når jeg skriver rent sier det at det er en feil

 164. etter trinnene fulgt av opplæringen etter den rene kommandoen mottar jeg meldingen "DiskPart har fått en feil: Tilgang nektes. Se System Event Log for mer informasjon."

 165. og til de som ikke ser vinduene mine, gir diskpartiet meg ingen medier, så jeg tror det er over !!! ikke sant?

Tilbakesporinger

 1. [...] Drive er skrivebeskyttet! Hei venner, en tid siden gjorde jeg en tutorial der vi løst problemet med en USB-pinne uoppdaget. I kommentaren delen av denne artikkelen, har jeg lagt ut mange av de problemene vi [...]

 2. […] Reparer minnebeskyttet eller uoppdaget minnepinne [...]

 3. […] Reparer minnebeskyttet eller uoppdaget minnepinne [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.