Tilbakestiller nettverksinnstillinger på Android - kvitt nettverksfeil

Tilbakestill nettverksinnstillinger på Android

Hva er veiledningen om tilbakestilling av nettverksinnstillinger på Android?

I videoopplæringen Tilbakestilling av nettverksinnstillinger på Android vil jeg forklare hvordan du tilbakestiller alle Wi-Fi-nettverk, mobildata og Bluetooth-parametere, i tilfelle du har problemer med Wi-Fi-tilkoblinger, mobildata eller tilknyttede Bluetooth-enheter, eller i prosessen av foreningen.

Hvorfor er det nødvendig å tilbakestille nettverksinnstillingene noen ganger?

Når du føler at noe er galt med telefonen din, når du går online eller har en Bluetooth-enhet, må du tenke alvorlig over å tilbakestille nettverksinnstillingene.

Denne tilbakestillingen inkluderer alt som betyr nettverk, Wi-Fi, VPN, Hotspot, mobildata, Bluetooth.

Nettverksproblemer er ofte brukerens feil, som gjør noen innstillinger og deretter glemmer hva de gjorde.

Noen ganger er det mulig at det etter en større oppdatering vises noen feil i nettverksinnstillingene, men mesteparten av tiden er brukerne årsaken.

Hvordan tilbakestiller jeg nettverksinnstillinger på Android?

Det var en gang, hvis du hadde nettverksproblemer Android, du hadde lite annet valg enn å gi telefonen fabrikkstandard.

Nå trenger vi ikke gjøre en generell tilbakestilling, fordi vi har muligheten til å tilbakestille nettverksinnstillingene i telefoninnstillingene.

Hvor finner vi tilbakestilling av nettverksinnstillinger på forskjellige Android-telefoner?

På hvilke telefoner kan nettverksinnstillinger tilbakestilles?
På hvilken som helst telefon fra Android 9.0 Pie up!

På vanilje Android-telefoner

Innstillinger / System / Avansert / Tilbakestill alternativer / Wi-Fi-tilbakestilling, mobildata, Bluetooth

På Xiaomi-telefoner

Innstillinger / Tilkoblinger og deling / Tilbakestill Wi-Fi, mobildata, Bluetooth

På Samsung-telefoner

Innstillinger / Generell styring / Tilbakestill / Tilbakestill nettverksinnstillinger

*og på enheter fra andre produsenter finner vi denne innstillingen, men sannsynligvis andre steder

Hva skjer etter at du har tilbakestilt nettverksinnstillingene på Android?

ATTENTION, etter at du har tilbakestilt nettverksinnstillingene, skjer det visse ting. Ikke gjør denne tilbakestillingen med mindre det er absolutt nødvendig

Dette er endringene som oppstår etter tilbakestilling av nettverksinnstillingene.

Wi-Fi og mobildata er aktivert
Deaktiver VPN
Hotspot og dataroaming er slått av
Bluetooth og flymodus er slått av
Endre nettverksvalgmodus til "Automatisk"
Tilbakestill nettverksinnstillinger for applikasjoner
FORSIKTIG - Slette lagrede Wi-Fi-nettverk
Mobildatagrenser fjernes
Bakgrunnssynkronisering er tillatt
FORSIKTIG - Fjern parede Bluetooth-enheter

Andre opplæringsprogrammer om Android

Windows Share på Android
Windows Share på Android
Slik endrer du grunnleggende applikasjonen for å åpne filer på Android
Endre standardapplikasjonene på Android
Slik slutter du å motta varsler på Android
Slik slutter du å motta varsler på Android

Videoopplæring - Tilbakestill nettverksinnstillinger på Android





Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

Snakk Your Mind

*