om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. kunne gjøre noe mye hyggeligere hvis de kombinerer Mesu wathup med fb eller fb. og det ville være fint å kunne skjule at avsnittet ovenfor hvis du vil. men disse gutta ikke tror fb d ela. gjøre alle slags eksperimenter ,, ,, om folk liker det eller ikke

 2. Jeg vet ikke hvordan, men jeg klarer å avinstallere! Når du kommer til å avinstallere, ikke skje før STOP eller tvunget av! Jeg tror situasjonen er hinsides meg eller de fra facebook gikk et sted du ikke kan gjøre hva jeg vil! Hvis jeg logger av og på, fjerner du merket oppdateringen versjonen lastet ned og jeg får satt direkte på halsen, den nyeste versjonen! Kan du hjelpe meg liksom?

  • Adrian Gudus sa han

   Du kan ikke avinstallere fordi hun var forhåndsinstallert av produsenten av telefonen. Hvis ja dette tvunget stopp, slette cache, slette data, gå til Play-butikken på Facebook og deaktiverer oppdateringer til Facebook. Jeg forklarte i teksten opplæringen hvordan du deaktiverer oppdateringsprogrammet.

   • Så jeg sirkel Primada jeg kom inn i programmet ga av Tvunget ga slette data poi slette data etter at vi kom inn, leke butikk jeg deaktivert alle oppdateringer etter at jeg gikk til koblingen at jeg sirkelen for å laste ned og laste ned min dårlige jeg tillater ikke det,

 3. IOS fremdeles ikke vises 10.3 min historie dette opp .. det er fryktelig, jeg vet at jeg ikke vil kvitte seg med noe

 4. Hei, Adrian android 7 ikke gå til Innstillinger, Applikasjoner, Facebook, tvunget av, så lagring, tømming kontanter, etter installere omtale avinstallere APK er lastet ned fra det ovennevnte opplæringen.
  Smarttelefon (Samsung s7 kant)
  Hva kan jeg gjøre? takk

  • Adrian Gudus sa han

   På hvilken måte virker ikke? Du avinstallere den gamle programmet, installere det på alle de nye Direct toppen? Oppdater stedet umiddelbart etter installering av apkmirror, stoppet deg som forklart i opplæringen delen ATEN tekst Þ IE?

 5. Takket være fint ptr. straks gjorde akkurat det jeg mener, er vi i stykket butikken, 've ukontrollert ... ingenting! Jeg antar så lenge du ikke la meg permanent avinstallere det, kan jeg ikke gjøre noe! Jeg føler meg litt frustrert med det faktum at de er på hånden til dem fra facebook! Til slutt tror jeg at jeg skal slå av programmet! Jeg har selv å avinstallere oppdateringen, gjøre, da, når jeg prøver å få søknaden passord og du har, det er en rød linje og satte meg til å nyte den nyeste versjonen av facebook! Kan påvirke som bor i Spania? Jeg tror ikke, men en ting jeg vet, er du helt rett når du sier at vi ikke skal la oss sette på nakken de vil! Du er den beste, hele følelse!

  • Adrian Gudus sa han

   Ingen feil av Facebook ikke bli kvitt det, men, som jeg forklarte ovenfor, feilen som forårsaket telefonselskapet. De endret operativsystemet og inn på disse vilkårene (entusiastisk samfunnet) kalt bloatware (dvs. programmer som du ikke vil ha dem)
   Av denne grunn foretrekker jeg en slik OnePlus 3:
   - kommer ikke kodet nettverk er gratis
   - kommer ikke med en endret grensesnitt aggressivt over den opprinnelige Android (som gjør LG og Samsung)
   - endrer ikke operativsystemet ved å legge en masse unødvendige funksjoner (som gjør de fra Samsung)
   - det kan endre roten av og lett (prietenelos entusiaster og utviklere)
   - garantien er dekket selv om du murstein ser gjennom en prosess med rot er (er det eneste selskapet som dekkes av garantien selv root sin)
   - det kommer ikke forhåndslastet med sosiale programmer, eller reise (Tripadvisor)

  • Hei, som jeg selv Facebook-programmet forhåndsinstallert, og det samme problemet, og jeg dezinstalato jeg ukontrollert Play Store oppdatering søknad, og som du ga meg direkte siste oppdateringen, jeg gikk på google og jeg downloadato der på apk. Adrian speil som han sa i videoen, og jeg instalato og gå! Og like umulig ikke å gå.

  • Jeg gjorde som jeg kan, for å discarc

 6. Claudiu sa han

  Dessverre har jeg android 7.0 og som tillot meg å se en melding interessant. Jeg automatiske oppdateringer av Google Play-butikken, men det virker som Instagram, Facebook og andre programmer som er eid av Facebook de gjør Autoupdate gjennom en prosess som kalles com.facebook.appmanager. og det er ganske irriterende. Hvis du gjør en tutorial på hvordan vi kan stoppe tvunget Facebook-oppdateringer ville være super hardt.

 7. Lucian sa han

  Eller bare du kan prøve Sveip program som er veldig bra.

 8. Popescu sa han

  Nå er det mye bedre! Gammel Facebook er best uten oppdateringer! Takk så mye!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.