Encore Spunky Buds Review - ekte trådløse hodetelefoner

Encore Spunky Buds Review - ekte trådløse hodetelefoner
Encore Spunky Buds Review - ekte trådløse hodetelefoner

Hva er SANN trådløse hodesett?

I motsetning til halv trådløse hodetelefoner, har de sanne trådløse hodetelefonene ingen ledninger koblet i det hele tatt. Disse hodetelefonene kommuniserer med telefonen og med hverandre, utelukkende trådløs. Som modell av slike hodetelefoner presenterer jeg i dag i Encore Spunky Buds Review.

Fordeler ekte trådløse hodetelefoner

 1. Komforten, fordi det ikke er kabler
 2. Bærbarhet, det er ingen ledninger som skal sammenfiltreres

Ulemper hodetelefoner

 1. Mindre autonomi
 2. Hvis du mister en, er den andre ubrukelig

Skriv en anmeldelse av Encore Spunky Buds

Disse hodetelefonene imponerte meg veldig, men de gjorde meg litt sint. Imidlertid kan jeg lett gå over neseborene, fordi de høres bra ut.

Det er ingen profesjonelle studiohodetelefoner, heller ikke for lydfiler, men de høres bra ut, spesielt for deres ganske lave pris.

Hva likte jeg med Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Godt innstilt lyd for de fleste (litt forbedret bass)
 2. Bruk komfort - etter 1 minutter, glem ørene dine
 3. Berøringskontroller
 4. PRIS

Hva liker jeg ikke på Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Irriterende blå lys når du hører på musikk i mørket
 2. Liten autonomi hvis du glemmer boksen hjemme
 3. Merkelig form i øret (det kommer litt ut).
 4. Isolasjon for god, du hører praktisk talt ingenting utenfra

Min anbefaling!

Hvis du hører på klubbmusikk og hits, vil disse hodetelefonene glede deg. Hvis du lytter til hip-hop, vil disse hodetelefonene glede deg. Hvis du hører på rock, vil hodetelefonene glede deg, men ikke for alle sporene.

I mer instrumentelle stykker, der det er fine akkorder, er disse hodetelefonene ikke egnet.

Hvis du hører på klassisk musikk, er disse hodetelefonene ikke egnet.

Hvis du hører på podcaster - talkshow, er disse hodetelefonene ikke veldig passende, men kan brukes av og til.

Hvis du er en person, så fasjonabel, vil disse hodetelefonene gjøre deg mindre populær i kretsen din på grunn av hvordan de ser ut når de er slitt.

Hvis du ikke er interessert i hva verden sier, har et beskjedent budsjett, lytter til hits, elektronikk og vil brenne det trådløst, er Tronsmart Encore Spunky Buds det perfekte valget.

...

Pris Tronsmart Encore Spunky Buds

...

Videoopplæring - Gjennomgå Encore Spunky Buds - True Wireless Headphones

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Han han tilfeldig eller ikke i 3 dager jeg eier disse hodetelefonene. Jeg kjøpte dem også fra geekbuying.
  Jeg bestilte dem på mandag 26.08 og onsdag kom 28.08 også via UPS fra Polen.
  Ærlig talt er jeg veldig fornøyd med dem. Når det gjelder artikkelen, følger jeg hilsen videotutorial.ro i 3-4 år, og jeg har bare lært nyttige og nyttige ting. Gratulerer og mange år fra nå 🙂 Mine hilsener fra det vestlige landet 🙂

 2. Jeg har et problem med tronsmart element force 40w-høyttaleren, som du har. Jeg la høyttaleren på bordet, lyttet til musikken og falt plutselig av bordet. Nå høres en bass, bassen fungerer i utgangspunktet ikke i parametere. Jeg åpnet boksen og den har ingenting inni, det er ingenting ødelagt eller noe. Kanskje hvor kan jeg fikse det. Jeg kjøpte en fra geekbuying i Frankrike, jeg fikk bare bruke den i 2 dager. Hvis jeg ikke kan fikse det, kan jeg tilby det gratis til noen som har en boks som meg

 3. Adrian Guduş sa han

  Florin, hvorfor sender du det ikke under garanti? Logg inn på GeekBuying-kontoen din og se etter garantiseksjonen der, jeg tror du kan finne den i GeekBuying-mobilappen også. Hvis ikke, gå til siden deres og se etter kontaktseksjonen, gi dem en e-post, se hva jeg forteller deg ...

 4. Adrian Guduş sa han

  Florin, spesifikt innen mobilapplikasjonen til kundeservice-seksjonen, kan du komme i kontakt med dem i sanntid, via chat, telefon eller reservasjon ...

 5. Hvis den ikke selges fra en butikk i Romania har de ingen garanti, så er ikke spjeldet verdt å kjøpe uten garanti ærlighet hvilken smøremaskin du får

 6. Ingenting sammenligner med Samsung Galaxy-knoppene, lyden og autonomien er helt klart overlegen, men prisen er fornuftig også. Komforten deres er som "glem at du har dem i ørene"
  Jeg ville ikke gi andre hodetelefoner som knopper

 7. Prøv wavefan3 billigere, de har aptx .. de høres bra ut

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.