Feilsøk nettverkskortfeil Frakoblet-Ingen tilkoblinger tilgjengelig (med rød X)

Feilsøk nettverkskortfeil Frakoblet-Ingen tilkoblinger tilgjengelig (med rød X)
Feiloppløsning på nettverkskort Ikke tilkoblet Det er ingen tilgjengelige tilkoblinger
"Frakoblet - Ingen tilgjengelige tilkoblinger"
For noen dager siden mottok jeg en oppdatering til Windows 10, som brøt nettverkskortet mitt, noe som betyr at en rød X dukket opp på nettverkskortikonet, faktisk er det en rød sirkel med en hvit X inne. I tillegg til denne røde X vises meldingen "Offline - No Connections Available" når du holder musen på nederste høyre nettverkskort.
Jeg sa det var bare et bios initialiseringsproblem fordi vi hadde rask oppstart aktivert på hovedkortet i bios; Men jeg åpnet min laptop Acer V15 Nitro og så videre.

Det er ikke den første overtredelsen til Windows 10 som.
Det samme problemet jeg hadde og en for ett år siden... er det noe som vises en gang i året, når våren kommer ??

Feiloppløsning "Frakoblet - Ingen tilkoblinger tilgjengelig".
Løsningen jeg tilbyr er faktisk en midlertidig løsning å søke om du slår på PCen din og problemet oppstår. Sann oppløsning må komme fra Microsoft som en oppdatering som løser problemet. Det er sikkert noe mindre som vil bli løst.

Bli kvitt den røde X- og Offline-meldingen - Er det ikke tilgjengelige forbindelser?


1. Click dreapta pe "Acest PC" sau "This PC"
2. Apăsați "Gestionare" sau "Manage"
3. Pe stânga apăsați pe "Manager dispozitive" sau "Device manager"
4. Pe dreapta faceți veți avea toate dispozitivele hardware, cautați placa de rețea
5. Faceți click dreapta pe placa de rețea "cu triunghi galben" și apăsați "scanare pentru modificări hardware"

Det er alt, men ikke glem, denne operasjonen vil ikke løse problemet. Det kan oppstå problemer igjen ved neste omstart, og du må gjenoppta prosedyren beskrevet ovenfor.

Vennligst løse Microsoft-problemet!
La oss håpe at Microsoft raskt vil løse dette problemet, fordi ikke alle vet denne metoden for midlertidig løsning. Og som du sikkert vet, har folk en tendens til å gå over hele PCen, og tror at de har gjort skaden, og i løpet av denne "reparasjonsprosessen" gjør de mer skade på PCen.
Det er frustrerende, fordi noen har gjort kreditt, de må betale mange avdrag, kjøpe en datamaskin eller bærbar datamaskin, og hjem neste dag, boom, rød X. Dette er en ekte sak med en venn som, etter å ha gjort en kreditt, kjøpte en bærbar datamaskin, etter at han kom hjem, ble han gitt dødsdagen, at han ikke gikk til nettverkskortet; Lykke til jeg kunne hjelpe ham.

Guider aseamanatoare

Løse problemer med spill, skjermdrivere erstatning
Den raskeste måten å laste ned drivere
PC oppstart feil, Forbereder automatisk reparasjon, Diagnostisering din PC
Feil 0x80070422 Windows Update eller andre tjenester - TUTORIAL VIDEO
Overlegg oppdaget - feil - Skjermoverlegg ble oppdaget

Nettverksfeil Feilsøk nettverkskort Ikke tilkoblet - Det er ingen tilgjengelige tilkoblinger - videoopplæring

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Det er det Microsoft har gjort på den dårlige linjen i det siste, de har tatt på Apple, jeg tror det kommer til å skade noen ting.
  Skype med hver oppdatering har flere og flere problemer, jeg våkner at jeg ikke kan koble fra Windows til Skype Skype. .. Skype-nettleseren fungerer.
  Prøv å tvinge verden til Windows 10 og deres adresser, sparker ansiktet av mangel på lovgivning.
  Til de våkner som de fra "Aplle" med noen forsøk, og de vil være stille.
  Løs på ovenstående:
  1-automatisk oppdateringsvinduer av:
  2-windows backup før oppdatering:
  3-avinstallere problemdrivere og installere fra maskinvarekomponentprodusenten.
  Takk og mye helse.

 2. De sier: Linux å leve (det er bra, rent og billig!)

 3. Jeg har w10 i lang tid. Nå et par måneder har jeg byttet til versjon 1709. Så starter PCen på nytt. Noen ganger noen timer og noen ganger på dager eller uker. Forrige uke to ganger.
  Event ID 41 Source Kernel-power ... ..
  Jeg har ikke klart å fikse problemet. Mange har dette problemet, og Microsoft gjør ingenting.

  • Hei jeg er den samme med samme feil (Event ID 41 Source Kernel-Power) starter bare på nytt i spill. Min løsning var reinstallasjon av Windows 10 ver.1709 passerte noen 3 måneder, og jeg hadde ikke noe problem å spille noe spill. Jeg glemte å nevne dette problemet dukket opp etter at jeg har gjort oppgraderinger.

 4. Hei Cristi, hvilke DNS-er bruker du? Hvilke offentlige DNS-er anbefaler du?

 5. Bra er ikke relatert til dette emnet, men jeg vil at du skal hjelpe meg hvis mulig
  Jeg prøver å gjøre oppgraderinger til vinduer og til slutt forteller meg denne meldingen (programvaren kan ikke starte fordi api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll mangler fra din computer.Try reinstaling programvare for å løse dette problemet )
  mange takk

 6. Catalin sa han

  Hei, jeg har et problem, hvordan kan jeg flytte Opera-nettleseren i Chrome alle passord, filer og så videre? Jeg vet at opplæringen på Mozilla og Chrome, men problemet er at Chrome nettleseren Opera synes for meg å gjøre at overføring bare transparenter som kan gjøre det er i HTML, men ikke lagre passord!

 7. Salut.Ma kan hjelpe med et program scrierte diktat?

 8. Kostnader sa han

  Hei jeg har et problem med Windows 10 med internett, nettet går, men nettleseren virker ikke
  så langt har jeg bare klart å gjøre firefox gå fordi jeg har fjernet proxyen.
  til andre nettlesere når jeg prøver å unproxy proxy er ikke lagret. takk

 9. Flory sa han

  Jeg løste en feil 404 / 403 VPN Proxy "http: //xx.xx.xx/~iprevert/r.php nin_u = czovL3d3dy5nb29nbGUucm8vP2d3c19yZD1jcix" zc2wmZGNyPTAmZWk9d1FtWVdyS3lISkRNd1FLejQ2LWdEQQ% 3D% 3D & nin_b = 1 "(som er x er ip) siden kan navigere trygt på nettet på et hvilket som helst nettsted.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.