Fusion Ringke boliger med svært god beskyttelse for smarttelefoner

Fusion Ringke boliger med svært god beskyttelse for smarttelefoner
4.3 (36) 86.67%

Hei venner, i dag vil jeg presentere en sak som gir telefonen en svært god beskyttelse. Foringsrøret er produsert av selskapet Rearth (USA) og er kalt Fusion Ringke og er tilgjengelig for mange typer telefoner.
Dette er det andre tilfellet Ringke fusjon som jeg har, jeg kjøpte den Nexus 4 og jeg var veldig mengden. Du vet hva de sier, jeg gikk på ting prøvd og testet.
Hvis telefonen ut av vesken Nexus 4, som fortsatt er en best buy, Som ny, har tiden ikke satt sitt preg på ham, blir svært godt beskyttet casing.
Slå til bolig Ringke Fusion OnePlus One, Svart røyk er den modellen som er mer gjennomsiktig enn 4 Nexus boliger. På baksiden er total åpenhet, mens kantene er litt mørkere. Dette desing la sin personlighet fortsatt føler, sammenlignet med andre vedlegg som helt dekker den naturlige fargen på telefonen.
Huset passer fint på telefonen og porter er presist kutt. Jeg hadde noen følelser fordi OnePlus ene er en større telefon, men jeg avslappet. Som vanlig er Ringke Fusion et kvalitetsprodukt laget med ånden av ansvar og som beskytter telefonen godt.
I opplæringen vil du se at de ingeniørene som utviklet dette huset har tenkt på alt.
Hvis telefonen har en kurvatur og tilbake på bordet fortsatt stige hvis du trykker på den ene siden, med kabinettet sitter perfekt på bordet uten å flytte. Den har til og med to ben som hjelper protecria mot støt, støt spredendedesign bolig, ikke på baksiden av telefonen.
Bruk av andre vedlegg vil se at de dekker telefonen, og kan ikke se noe i hans personlighet. I tillegg til andre kabinetter gir beskyttelse mot riper, og faller ikke.
Fusion Rungke casing gir beskyttelse mot fall i ansiktet, rygg og høyre hjørne, med en profil hjørner streket i stand til å absorbere støt.
Ryggen er veldig tøff, og er laget av en meget tykk og helt gjennomsiktig polykarbonat, tror du som glass.
Tilfelle jeg bestilte den fra Amazon (du ned link) og med det jeg kjøpte en skjermbeskytter (filmskjerm) av herdet glass, samme type glass det er gjort skjerming telefonen, men dette ville innføre i en fremtidig tutorial der du ser og hvordan er det brukt "film" herdet glass.

Tilfeller Ringke Fusion for flere telefonmodeller (EMAG)
Tilfeller ringke fusjon for flere telefoner på Amazon (Amazon.co.uk)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg støtter ikke en type orce dekker mobiltelefondeksler er de som bruker litt redd for at de vil lage riper i smarttelefonen.
  Det være seg en smarttelefon eller nustiu Merk at S5 eller iPhone, er bare mobiltelefoner som vi ikke bør ta et liv ...

  • Alle gjør som de ønsker!
   Jeg er ganske gjesp og riste telefonen ganske ofte når jeg er ute av bilen faller ned fordi det satte ham i fanget og se på ham.
   Jeg har ikke noe problem å bruke veske, skjermbeskytter og nyere herdet glass (neste opplæringen).
   Hvis du mister telefonen din, har du sannsynligvis ikke har bolig eller beskyttelsesdekselet.

 2. Det er en slik veske til LG G2?
  Jeg søkte og har ikke funnet.

 3. Det er ingen modell for. Xiaomi tredje telefonen maker i verden. Så kjøre hestene.

 4. hei Cristi skrive dette coment dag 23-11-2014 tror ikke skrive hvor du har gått i dag da jeg åpnet pc ikke ami gå hvilken som helst nettleser hvor søkemotoren er google jeg formaterte den 2 eller PC, men fungerer ikke av ami niciunfel holder å si til chrome: forbindelsen er ikke privat og på mozilla serveren ble ikke funnet i å lese dataene sier noe krom hvordan en angriper forsøker å forfalske Infinite google.com nettstedet støtten du trenger for å forstå noe gjøre ????? I stedet for kan søkemotoren i bnig.com gå greit

  • Prøv å sjekke datamaskinens dato og klokkeslett.

  • I det siste flere og flere mennesker opplever dette problemet. Og jeg er blant dem med PC på jobb. Jeg må si at jeg VZ xp bare denne feilen. Det og jeg må jobbe ... .. xp sp3. Jeg har glemt datoen, brannmur ...... Jeg har vært på jakt etter svar på nettet ... men Are We Done Yet? ?. Fordi som i dag bruker firefox.
   Beklager å kommentere, siden temaet er ikke

 5. Jeg prøvde vel ikke vet hva de skal gjøre

 6. Cristi Hello!
  En utmerket dekning for OnePlus en annen, er alt amazon.co.uk dette:
  Tudia Slim-Fit Dual Layer beskyttende etui for CYGEN OnePlus One (svart).
  Presentasjon link her:
  http://www.youtube.com/watch?v=HQNN6w70t00

 7. Howdy!
  Takk for tutorials!
  Jeg vil si at du er en stor hjelp i å velge dine produkter og hjalp meg å velge pålitelige butikker hvor de kan kjøpe.
  Nå bor jeg i Storbritannia og gjøre sine innkjøp på Amazon uten tvang fordi jeg hadde deg.
  Søke etter en stund var jeg kjøpe en GPS navigator for lastebiler, men ærlig vet ikke hva kriteriene for å velge og ikke vet hva merkevaren er mer spesialisert i dette fordi vi hadde en gps og ikke gjør det bra i det hele tatt jeg alltid forlagt eller tenker flere minutter å gi et svar.
  Jeg vil ha en som er veldig bra til å være en gpsurilor iPhone.
  Og jeg vil takke for at vi endelig kan se tutorials og iPad.

  • Selv under denne studien for to emner:
   1. Navigasjonsenheter GPS / GLONASS
   2. Lagret DVR videokamera for videotrafikk / parkering
   Når du samle informasjon, kjøpe produkter de vil anbefale, og jeg vil vurdere.

   • iondonici sa han

    Jeg ivrig forventer og tutorials om bord opptaker og GPS

   • Jeg kjøpte en snooper Sc 5700 her i Storbritannia sier at alle som er best i gps lastebil beveger seg fryktelig, men jeg fortvilelse.
    Og jeg ga £ 350 på el.Cred du bedre ta en TomTom, jeg knapt får passere krysset Simek

 8. Jeg bruker en beskyttende veske og en skjerm lik den som er vist i denne opplæringen, for mer enn et halvt år på en Nexus 4, og fortsatt har ikke en skramme. Jeg nevne at jeg sparte ingen telefon: falls, støv, lam oppbevares i lommen sammen med andre gjenstander, etc.
  Jeg anbefaler et slikt system beskyttelse og displayet på telefonen.

  • Det er akkurat min erfaring med Ringke Fusion og Nexus 4, sier at hennes nye ut av boksen, og jeg kan si at det tok mange gode fall. Når jeg fjernet gjørmen og tilsynelatende var perfekt beskyttet boliger.
   Men jeg må si at Nexus 4 ikke har noen skjermbeskytter. På OnePlus One har vi allerede søkt glass skjermbeskytter som vil introdusere deg neste gang.

 9. Forresten gutta ikke gjør noe eller en trådløs Bluetooth-headset tutorials om?

  Takk!

  • De synes noen svært vellykkede modeller, og det handler om hva hvis jeg bestiller sin posisjon i toppen 3

   1. Jabra ROX Wireless Headphones
   2. Plantronics Backbeat GO 2
   3. SBH-80 Sony Stereo Bluetooth

 10. Du har en veldig pen bilde

 11. Hei.

  Jeg selv denne Nexus 5 og er super spent på hvordan telefonen ser ut og føler for det.
  Jeg nevner det er kjøpt fra EMAG, så er funnet i Romania. Jeg anser dette ekstra glass ark som vi setter en tilstrekkelig og jeg unødvendig å dekke meg selv og skjermen.
  Inntil nå har jeg aldri brukt slike deksler og jeg kunne ikke klassifisere det liksom, men mitt første inntrykk er at telefonen er tryggere enn uten noe på det.

  Lykke til.

 12. Andrei Telteu sa han

  Jeg er nysgjerrig hvordan det fungerer med avgifter når du kjøper noe på Amazon. Jeg visste det var noe om plikt eller hva? Fortell meg Cristi, betaler du kun prisen på internasjonal transport vist på amazon? Eller har du betalt og andre avgifter? (Hva andre avgifter? Hvor mye betalte du?)
  Takk.

 13. Jeg så at i Romania er et nettsted som selger disse husene. ..........
  Han sier det er laget i Korea. Er de originale?

andre referanser

 1. [...] Fusion kalles, og kan bli funnet i butikker for detaljer logge på noen Phone.There https://videotutorial.ro/ringke-fusion-carcasa-cu-protectie-foarte-buna-pentru-smarthone/Pentru Vi forventer at flere tutorials og videotutorial.ro, er det 1000 tutorials for [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.