Endre IP-telefon OTA oppdatering raskere

Endre IP-telefon OTA oppdatering raskere
4.2 (13) 83.08%

Endre IP-telefon OTA oppdatering raskere

Hvordan kan vi få oppdateringen OTA (OTA) telefonen raskere ved å endre IP-adresse?

I min situasjon, etter offentlig telefonprodusenten oppdatering OTA kan endre IP og dermed motta Android-oppdateringer blant de første. Normalt jeg må vente på 2 uker, de gjorde ... først i køen er de landene som er mest "viktige" som Tyskland, USA, Frankrike, osv

Jeg pleide å endre IP?

VPN-klienten brukes i opplæringen Opera VPNSom er gratis. På denne anledning, og har lært å endre IP-telefon, hvis en eller annen måte du er utestengt på noen forum ..ceva.

Hva er en VPN-server?

En VPN-server er en node i nettverket, noe som kan være hvor som helst (USA, Frankrike, Kina, etc). faktisk en VPN-server oppretter et privat nettverk, for eksempel nettverk spesielt opprettet for ruteren. Når du kobler til en VPN-server, blir du medlem av nettverket som skapte VPN-serveren. De fleste ganger trafikken mellom deg og VPN er sikker, og du legitimert Internett IP VPN-server, ikke din IP.

Hvordan vi koble til en VPN-server?

Ved hjelp av en VPN-klient, kan vi koble til serveren og kan endre IP. I denne opplæringen jeg brukte Opera VPN-klient som forbinder oss med VPN-servere som drives av Opera i ulike deler av verden. Kunden kan enkelt endre VPN-serveren regionen.
Videotutorial.ro snakket ved flere anledninger om VPN. Hvis du er interessert i temaet serv / VPN-klient, vi Flere tutorials VPN du kan se når du blir rik bagasje av kunnskap.

Hva kan gjøres med VPN?

Bortsett fra å endre IP-tilkoblinger VPN-tilbud og Sikkerhet. For en tid siden jeg viste hvordan å stjele nettverksdata med WiresharkHer kan du se hvor ille offentlig Wi-Fi / gratis.
Endre IP-telefon OTA oppdateringer raskere - video tutorial

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. sal Cristian Jeg har et spørsmål med laptop jeg fortsatt hakkete og sette tv med hdmi og inn i innstillingene på TV og ikke problemet fra tv tv er ny panasonic er driverne jeg tror og ikke vet hva de skal do've vært vekslere
  Windows 7 si hva du skal gjøre
  takk

  • Mulige årsaker.
   1. skjermdriveren
   2. HDMI-kabel suger
   3. gamle laptop
   4. Operating System Problem
   5. Dårlig skjermkort på laptop
   6. 60Hz laptop og TV frekvens 50Hz eller 100Hz (dårlig videodriver)

 2. Opera ikke koble til VPN via Wi Fi.

 3. Dvs ønsker å koble til VPN eller Wi-Fi på, Notes eller 3G.Incercat 4 og A5.

 4. Hei, ingen la.mine ikke ønsker Opera til å koble til VPN eller via WiFi eller gjennom 4g. OnePlus One

 5. Takk. Med som kobler.

 6. Jeg har en samsung galaxy s7 ikke sist oppdatert programvareoppdatering

 7. Nelu Encea sa han

  Hei Cristi,
  Jeg har en Samsung dual sim android A500F 5.02. Jeg installerte VPN arbeidet, og jeg fulgte trinnene beskrevet i videotutorial. Jeg endret og noe flere regioner. Jeg var galt et sted? Kan du hjelpe meg?
  Takk på forhånd
  Nelu

 8. velkommen
  En god vpn ip Romania kjenner noen?
  Jeg bruker vpnbook som bruker PPTP, men dessverre ikke kompatibel med iOS 10
  ms

 9. s7 for å ikke gå med noe land, fratemiu bo i England, og han allerede ikke har muligheten england

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.