Endre server for å forbedre tjenestene - dette er ikke en tutorial

I dag er vår kjære videotutorial.ro gikk på en annen server, håper vi denne serveren for å tilby en høyere komfort for bruk og flyt i å se tutorials hvis noen har problemer med å bruke den må du fortelle oss i kommentarfeltet eller de raske kommentarer.

Det eneste problemet vi la merke til er med nettleseren Internet Explorer versjon 6 som ikke kan vise hele tiden sidepanelet på høyre side av området, er dette problemet ikke oss, er det fordi nettleseren som det er ganske gammel.

For brukere av Internet Explorer eller Internet Explorer 7 8 vil det være problemer.

Vi vil fortsette å utvikle seg og vil gi stadig bedre.

Våre tjenester vil fortsatt være gratis, vil ikke bli belastet noen avgift for å se på tutorials.

Som vanlig forventer vi dine meninger og forslag på kommentarfeltet eller på våre postadresser.

[Email protected]

[Email protected]

respekt videotutorial.ro


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. geoker sa han

  God jobb fyrene. hver dag jeg ser for å se om du har lagt noen tutorial. Gjør en utmerket jobb. Jeg foretrekker å lage et sett med tutorials på Microsoft Office.

 2. Danger sa han

  Veldig bra. Jeg er en fan bruker pt. du og din tutoarialele svært nyttig. Fortsatt suksess!

 3. Du er super tari.Indiferent opplæringen, hvis jeg er nyttig eller ikke, merk deg 10 + .SUCCES FORTSETT

 4. Dragos sa han

  BRAVO ... Nominell .cei

 5. Viorel sa han

  Gratulerer !!!

 6. Sergiu sa han


  Oleeee !!! Jeg emoticons her-de av skrikende, jeg fora, chat

 7. Armeanu sa han

  Når du ser på et materiale utveksling med en annen jam vises dette:
  Et skript på denne siden får Internet Explorer til å kjøre Steady. Hvis det fortsetter å kjøre, april datamaskinen ikke svarer.
  Ønsker du å avbryte skriptet?
  Hvordan å fikse det?

 8. @Armeanu:
  Sata skjer fordi du internet explorer 6, 7 dascarca nyere versjon eller beta 8 og ikke lenger har det skje.
  Også du kan bruke og en annen nettleser, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome eller noen annen foruten Internet Explorer 6 er en eldre nettleser.

 9. Irinel sa han

  Sier du om super ..boby..ce høyre side av området (opp liksom?) ..nu Sett eller Opera (v.9.64-last eller Mozilla Firefox (v.3.08-last), ingen Internet Explorer (v.8.beta) [minst jeg ikke sett]

 10. Irinel sa han

  stati..acum begynte vada..deci sett meg, men etter flere minutter med venting for dobbel post ..sry

 11. Lag en god og interessant arbeid hardt .Sa ikke operere her - Ikke vær orit her trenger vi disse tutoriale.si deg selvfølgelig. En vennlig hilsen i det hele tatt.

 12. Hai Jeg løste det med skriptfeil i Internet Explorer nå ville ikke bør være noe problem.
  Hvis noen har noen problemer eller feil relatert til nettstedet navigasjon vennligst gi oss beskjed.
  Med respekt videotutorial.ro

 13. Cosmin sa han

  Bravo folkens! Gjør en god jobb, og vi setter pris på at videoen tutorials forble fri selv om de er på et mye høyere kvalitet. takk på den innsats som du sender inn.

 14. Corleone sa han

  Cristi jeg IExplorer 6 siden du endret serveren vises ikke at advarsler som for eksempel om å renuntz eller noen skript som vil bli lastet hardere, og lagt den til å laste og regissør med en spesifikk tutorial mye raskere (denne bemerkning jeg constatato jeg) ellers mange hilsener og god helse! Lykke til og holde opp å vinne!

 15. Jeg slettet ved et uhell cookies fra Yahoo ... Hvordan kan jeg løse problemet som nekter å åpne Mail on MESSENGER (jeg får et vindu som sier at Windows ikke lenger finne veien ...) ??? !!!! MERCI !!!!!

 16. Andrew sa han

  Veldig Buin at du har lyktes i å endre servere ... nå kvaliteten på nettstedet er høyere ... det er bra ... Og små endringer i utseendet er velkommen ... i stedet for script ala rett jeg vil si det er et lite problem ... ikke bare se med jevne mellomrom ... ikke synlig hele tiden og ikke bli sett bare med mozilla, med en annen nettleser ikke er sett ... og ting av kommentarene som er å svare reCAPTCHA ikke tror det er så indocat som er virkelig ikke trusler på et nettsted som spam videotutorial for noen kommentarer .... uansett bonitet vesentlig forbedret ... Den største ...

 17. andrei sa han

  Jeg ser du klarte å gjøre overføringen, gratulerer

 18. Du må forstå at selv om nettstedet ikke har de tema grammatikk romaner, har du en moralsk plikt til å snakke og skrive riktig i rumensk, i egenskap av nyutdannede kan noen av dere, noen fakulteter samt andre personer adressering et site.Din dette synspunktet uten tvil ha ansvar for de som vil lese eller lytte til.
  Til slutt håper jeg at ikke opprørt noen (ærlig, det var ikke min intensjon) Jeg vil gratulere deg å realisere tutorials, mer flaks og mer oppmerksomhet i fremtiden.

 19. Flytter bedre nettsted, Legg merke til forskjellen, gratulerer å endre.
  I dag ønsket jeg å se tutorial "Tutorial på hvordan du laster ned torrents (bit torrent fil type) og 9 minutter og en stopp, det vil si som om de har nådd slutten av opplæringen.

 20. George sa han

  Gratulerer du gir gratis råd! Jeg vil gjerne ha en tutorial på bærbare datamaskiner. Jeg ønsker å kjøpe meg en mer betydelig den 17 "og jeg trengte råd. Jeg har nettopp funnet ut at Asus er en pålitelig merkevare og oppmerksomhet til førere.

 21. @George:
  Jeg personlig kan ikke si jeg er gal om selskapet Asus
  Hvem fortalte deg at de er veldig pålitelige bærbare datamaskiner kan asus fortalt og hvor mange komponenter du vil finne i at asus laptop
  Jeg sier dere i beste fall vil du finne bare en, nemlig CD-ROM og hvilepause
  Jeg tror din oppmerksomhet kan være bedre å bevege seg mot det som har denne konfigurasjonen en laptop og mindre merke
  For meg Brenda er ikke annet enn en boks som sier Asus, Dell Toshiba, Sony Vaio etc.
  De mener at alle har samme compnente skiller seg bare ferdig
  Avgjørelsen er din
  "La ASUS"

 22. Bravo karene er den varmeste takk hjalp i det hele tatt, og jeg har vært nyttige tutorials, jeg bruker IE 6 og det viser seg CEAC som sier at du for eksempel er bilder av PC-komponenter jeg går ff b siden jeg har ingen problemer Bravo gutter respekterer hva du gjør og hva gjør neste c !! Bravo fortsetter;)

 23. marius512 sa han

  Siden du endret serveren går litt bedre, men ikke ønsker å vise min spilleliste selv etter min.Am prøvd 30 3 nettlesere.

 24. @marius512:
  Jeg har aldri hørt om problemer med normal spilleliste du har å gå på jobb hvis alle installerte nettleserplugin "flash player" versjon.

 25. Vennligst sjekk RSS, bruk Feedreader, men noen dager vil ikke bringe meg site.La kommentarer på andre nettsteder er ikke probleme.Mersi

 26. marius512 sa han

  Jeg løste problemet. Jeg reinstallert Windows, og nå går playlistul.Se synes for meg at det var et problem.

 27. Adrian sa han

  @Nicu: Jeg skriver jeg vet analfabet.nu grammatiske feil og ... vel ... alt du vil hvis du er fargeblinde ... og nå spør jeg deg ... .Hva annet vil du? Hva gjør at jeg ikke vet hvordan du skal skrive riktig, men du er støv og pulver i datamaskiner selv vet hvordan du skal skrive veldig rettferdig ... hvem som vant? Hvorfor, her er noe ambassade, diplomati må være oppfylt og en bestemt protokoll? BROTHER SITE er et nettsted hvor IT relaterte DOMAIN OM PCS IKKE lære om rumensk! Ikke liker og ikke forstår grammatikk vi deretter gå videre til å gå til Profu DIN ROMANIAN spør ham hvordan gjøre din tilkobling av NET, installere en driver, Windows, hvordan du brenner en CD, FILM, BILDER OG ETC ...

 28. Andrew sa han

  Det er bra at du har endret på serveren. Jeg har et spørsmål: hvor er serveren nå? Det er en online hosting service rett? Du har satt deg i en mistenkt PC. Uansett nå videotutorial.ro beveger seg svært godt.

 29. Don Pedro sa han

  Ja nå går bedre, men fortsatt ikke du svare på enkle spørsmål som jeg sa det: hvordan utveksling, eller hvordan gjør når de klikker på noe som pilen fra musen for å lage røde sirkler Som vi har sett fra deg. incepator.Inca en stille takk på forhånd!

 30. Adrian sa han

  @Don Pedro: Du kan ikke sette den sirkelen, det er en effekt av programvare fangst, noe som ble gjort tutorial for å markere mauseul og kan betrakteren ikke unnslippe mauseul markør mauseului øyne ... at effekten er fortsatt aktiv, og er bare aktivert når når du fanger ... det er ikke en permanent effekt !!!

 31. petrepaul sa han

  Hei herrer! etter hva jeg ønsker å prøve å finne ut hva som gjør vondt meg jeg ville være veldig takknemlig .Using linux kiwi .Hva jeg ønsker er å kunne konfigurere en rooter i denne linux som jeg har internett på sammenhengen rds god nok, og jeg PPOE lage et lite nettverk hjemme og noen naboer (ptr så jeg har en ellers desctop av 800mhz SDRAM 512 og en hdd 10 giga) og 2 nettverkskort har alle lært og se på alle tutorials din begynner å forstå linux, men hardt nok

 32. @petrepaul: Du kan gjøre nettverksruteren, bør du ikke bruke operativsystemet, selvfølgelig hvis du liker båndbredde, må QoS etc bruker operativsystemet for et enkelt nettverk, men ikke har noe annet enn en ruter og en bryter.

 33. MI har vært nyttig denne opplæringen, men jeg har et spørsmål som vi gjorde ikke jeg skjønner at spørsmålet mitt er hva programmet gjør disse veiledningene

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.