Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Det betyr trygghet, fremfor alt programvare antivirus, antispyware, brannmur, må vi gjøre klare regler for tilgang, vi bør bruke hver dag en konto med begrensede rettigheter, så vi unngå mange ulykker.
  Når du ønsker å installere noe, du trenger bare å sette administratorpassordet.
  Ved å gjøre dette, kan jeg ikke være i stand til å installere en alle mine under, ukjent for deg.
  Alltid enkle tiltak som er mest effektive.

 2. cronox sa han

  og totushi kan ... Jeg opprettet en ny konto (begrensede rettigheter), har aktivert administratorkonto (root på Linux) og jeg setter passord. Da jeg logget inn konto med begrensede rettigheter, gikk jeg på kommandolinjen (cmd) og brukte "runas" (C: \ Windows \ system32 \ runas) som følger: "runas / user: Administrator ccsetup232.exe" jeg skrev det og gikk hele veien installasjon. Jeg antar at det kan for å bruke og en annen konto som har administratorrettigheter, men må ha et passord sett.

  Supreme aktivert administratorkonto i Windows 7:
  "Control Panel \ System og sikkerhet \ Administrative Tools" det Kjører Loca sikkerhetspolitikk. Velg kategori Lokale policyer / Security Option og innstillings kontoer: Administrator konto status Aktivert pass.

  hvis noe galt, please, korrigere meg!

  • Adrian sa han

   og totushi kan ... Jeg opprettet en ny konto (begrensede rettigheter), har aktivert administratorkonto (root på Linux) og jeg setter passord. Jeg deretter logget inn på din konto med begrensede rettigheter, jeg kom inn i kommandolinjen (cmd) og jeg brukte "runas" (C: \ Windows \ system32 \ runas) som følger: "runas / user: Administrator ccsetup232.exe" jeg skrev det og gikk til slutt installasjonen. Jeg antar at det kan og bruke en annen konto som har administratorrettigheter, men må ha et administratorpassord setata.activarea øverstkommanderende i Windows 7:
   "Control Panel \ System og sikkerhet \ Administrative Tools" app begynner der Loca sikkerhetspolitikk. Velg kategorien Lokale policyer / Security Option og innstillings kontoer: Administrator konto status er Enabled.daca går galt med noe, vær så snill, korrigere meg!

   Les teksten over opplæringen !!! Jeg skrev en oppdatering til artikkelen, jeg ga tillatelse til å installere noe på 7 praktisk talt ikke forekommer varslingsvindu der jeg spør administratorpassordet for å installere programvare for administratorkontoen UAC hadde stoppet. Hvis jeg ikke ville ha stoppet, og jeg ville være LASAR Standard som coming sette deg installere Windows 7, den tiden da jeg ville ha prøvd å installere programvaren fra kontoen bruker Jeg ville ha en pop-up som hadde Skriv inn administratorpassordet. Jeg gjentar, ikke la meg heller kjøre som administrator fordi administrator kontoen var av UAC

   • cronox sa han

    Les teksten over opplæringen !!! Jeg skrev en oppdatering til artikkelen, jeg ga tillatelse til å installere noe på 7 praktisk talt ikke forekommer varslingsvindu der jeg spør administratorpassordet for å installere programvare for administratorkontoen UAC hadde stoppet. Hvis jeg ikke ville ha stoppet, og jeg ville være LASAR Standard som coming sette deg installere Windows 7, den tiden da jeg ville ha prøvd å installere programvaren fra kontoen bruker Jeg ville ha en pop-up som hadde Skriv inn administratorpassordet. Jeg gjentar, ikke la meg heller kjøre som administrator fordi administrator kontoen var av UAC

    hva jeg gjorde, gå med UAC slås av og på UAC. da jeg testet min side, og jeg hadde UAC av og ikke spør meg når jeg ga passord "Kjør som Administrator". Så jeg ikke finner at det kommer i konflikt med oppdateringen gjort til artikkelen din, det er bare et supplement muligens en annen måte å gjøre ting om acelashi;.)

    • hva jeg gjorde, gå med UAC slås av og på UAC. når jeg testet min side, og jeg hadde stoppet UAC passord og ikke spør meg når jeg var å gi "Kjør som Administrator". Så det ser ikke ut til at det kommer i konflikt med oppdateringer gjort i artikkelen din, det er bare en ferdigstillelse muligens en annen måte å gjøre det samme om;).

     kan du ikke med mindre du er logget på administrator til deg instlezi myk Tro seieren 7 og vista du ikke be om et passord hvis Esit administrator jeg testet meg selv med UAC er slått på, og han sluttet som vet hva Balaram vinner du fikk som er brutt i munnen på alle og har sikkerhetshull og andre som kjenner eller de ut av det

     • cronox sa han

      kan du ikke med mindre du er logget på administrator til deg instlezi myk Tro seieren 7 og vista du ikke be om et passord hvis Esit administrator jeg testet meg selv med UAC er slått på, og han sluttet som stiece balariede vinner du fikk det er brutt i munnen alt og har sikkerhetshull og andre som kjenner eller de ut av det

      Jeg antar at du ikke har lest eller ikke lest nøye alle ikke kommentere ... mer

     • Jeg antar at du ikke har lest eller ikke lest nøye alle ikke kommentere ... mer

      Jeg gir mine unnskyldninger og jeg har ikke lest ovenfor
      app hvis du har logget inn som gjest, og du rds eller cliknet eller hva som fikk lage raskere forbindelse bn selv har brukernavn og passord gjest kan ikke lage (og ikke laget som med standardkonto) og en annen konto har ikke rett til å administrator kommer laget fra administratorkonto logge på Internett bare gi noe administratorpassord kreves fra øverste contu

 3. egasus08 sa han

  Jeg har et spørsmål: på Vista hvis du for eksempel 2 kontoer med administratorrettigheter og andre rettigheter standard, standard konto kan installere programvare, selv om du har passord på den, og hvis du endre banen hvor det går programu i en annen partisjon enn med Windows, er at programmet instalaleaza?

 4. Cam Verre er det ikke noe bedre enn en bakup svimmel som dette? Og med partisjoner som du gjør og opphold milliarder (se Partita men ikke i stand til å få tilgang til det)! Og vær så snill lage en tutorial og jeg MMULT om Norton og BitDefenter!

 5. alexandru sa han

  adrian Kan jeg få ditt bilde du har på deshop pls hvis du vil

 6. Hvor kult desktop. Jeg og euuuuuuuuuu! Hvor fikk du?

 7. cristi04 sa han

  Jeg liker veldig god tutorial system tutorials som hjelper deg har et stabilt system, og jeg tror at alt de ønsker. defiecare tid og du gjør akkurat det rette. Jeg ønsker å spørre deg om noe mor så på tutrialul med virtuell boks hvor han startet opp krystaller på cd leve ubuntu og mot slutten sies å være virtuelle maskiner som øker ytelsen i spill, ville du ikke ønsker å lage en tutorial om at mange ville som + ytelse. Takk.

 8. Bulgac sa han

  Veldig rettferdig, men etter at vi "slå" hodet av alle typer feil, nå er det veldig enkelt, men jeg visste ikke da var at du aceasta.Pentru underviser og dirigerer den beste måten.

 9. Adrian sa han

  Calin cronox, igjen bedt om passord når du installerer programvare på brukerkontoen hvis passordet for administratorkontoen, og du setter UAC aktivert. På standard betydning UAC glidebryteren for å være i startstreken 2 telle opp og ned, hvis jeg ser rett i å beskrive og selv å skrive "Default- Bla bla bla". Så du virkelig trenger å ha passordet Admin og UAC aktivert for å spørre deg om passordet ditt ved å dobbeltklikke (ikke høyreklikk og kjør som administrator) på programvare installasjon.

  • cronox sa han

   Calin og cronox, igjen bedt om passord når du installerer programvare på brukerkontoen din hvis passordet for administratorkontoen, og du setter UAC aktivert. Som kan brukes på standard UAC glidebryteren for å være i startoppstillingen 2 regnet fra topp til bunn, hvis jeg ser rett i det og en beskrivelse selv sier "Default- Bla bla bla". Så du virkelig trenger å ha UAC aktivert og Admin passord for å spørre deg om passordet ditt ved å dobbeltklikke (ikke høyreklikke og kjøre som administrator) for å installere programvaren.

   Ja, jeg forstår det. men jeg var ikke snakk om nus hva klikk. Snakker av kommandoen "runas" kommandolinjen.

  • Calin og cronox, igjen bedt om passord når du installerer programvare på brukerkontoen din hvis passordet for administratorkontoen, og du setter UAC aktivert. Som kan brukes på standard UAC glidebryteren for å være i startoppstillingen 2 regnet fra topp til bunn, hvis jeg ser rett i det og en beskrivelse selv sier "Default- Bla bla bla". Så du virkelig trenger å ha UAC aktivert og Admin passord for å spørre deg om passordet ditt ved å dobbeltklikke (ikke høyreklikke og kjøre som administrator) for å installere programvaren.

   ja jeg glemte å nevne når du blir spurt om passordet er aktiv UAC min feil

 10. pls gi meg og meg link hvor bildene er tatt fra skrivebordet Cut

 11. Hello; god tutorial; når jeg ønsker å undertegne gjest jeg viser: "Windows kan ikke koble til tjenesten retning Ta kontakt med systemadministratoren." Jeg kan gjøre jeg koble gjest? takk

  • Adrian sa han

   Hello; god tutorial; når jeg ønsker å signere i gjeste på skjermen: "Windows kan koble til de ikke Sens Ta kontakt med systemadministratoren service." Hva kan jeg koble til gjesten? Takk

   Du ville ikke gi noen detaljer om hva slags operativsystem du har. VI IKKE gjette STARS! Somehow du har Windows Vista Business?

   • Du ville ikke gi noen detaljer om hva slags operativsystem du har. VI IKKE gjette STARS! Somehow du har Windows Vista Business?

    Jeg Enker 7; Jeg slår på brukeren vises som "Windows kan koble til de ikke Sens Ta kontakt med systemadministratoren service."
    takk

 12. 7 vinduer ultimate

 13. alex2009 sa han

  Interessant tutorial video rutorial gi og jeg ønsker å begrense tilgangen til bestemte mapper eller partisjoner. takk

 14. Med bruker Viorel, Start-Kjør-cmd-nett bruker, og deretter se hva navnet har administratotul, og en annen datain cmd-net user 'name' * og ønsker å sette et administratorpassord. Det er lett å noe bedre sikkerhet ...

 15. Dette Administrator User

 16. Mircea sa han

  Hei venner jeg hører vinduer gå 7 og 512 mb ram.Intradevar gå enda bruke 7 512 vinne mb ram.Dar dessverre går greoi.Si hvorfor jeg har et spørsmål: Jeg kan gjøre (til dem ut programmer Windows å gjøre noe unødvendig) å gå litt lenger enn ms responstid bine.Astept

 17. Trea å takke deg for alt som sagt Cristi enkle løsninger er de mest effektive

 18. Det er ikke enkelt og trygt med meg ????? så dypt MILLS helt bli kvitt alle de haler av programmer som jeg forblir i oppstartspartisjonen

 19. Ja vi tutorial privilegier og begrenset tilgang til mapper !!! vi venter

 20. robert sa han

  super god tutorial. gjør en utmerket jobb. Fortsett med det gode arbeidet

 21. georgian sa han

  Salut!
  Jeg har en intrebare.Am sette et passord manager og la merke til at ingen lenger har det alternativet, nemlig å slette parolei.Ma kan du hjelpe?

 22. Hva windows tror du er best? min mening er windows xp sp 2 fordi den ikke bruker så mange Rami 7 vinduer.

 23. localhost sa han

  Du sier og du tok meg deunde at plisss tapet, eller gi den til meg og meg

 24. localhost sa han

  Du har gjort oss til å forsvare din skriving som tråder, datamaskinen under bin ... .etc, takket Svært vanskelig dine tutorials

  • Adrian sa han

   kommentarer lese denne opplæringen, og finn ut! Allerede forklarte dette i kommentarfeltet i denne opplæringen

 25. Så derfor ,, å ha god PC for lenger, må vi opprette en konto passord? rett ??

 26. Jeg aktivert gjestekonto! og jeg ga for å deaktivere det, og jeg si følgende: Gjestekontoen er logget on.Before du-kan slå av gjestekontoen, må du bytte til gjestekontoen og logge den av.
  Hvordan deaktiverer jeg !!! :(

  • Adrian sa han

   Jaw!Jeg har aktivert gjestekonto! og jeg ga for å deaktivere det, og jeg si følgende: Gjestekontoen er logget on.Before du-kan slå av gjestekontoen, må du bytte til gjestekontoen og logge den av.
   Hvordan deaktiverer jeg !!! :(

   Start PCen og logge inn direkte til administratorkontoen, stopp av Guest ala logger deg på, og du kan deaktivere den.

 27. Adrian Takk! Jeg klarte sal de ...! Ms

 28. hvordan å sette et teppe passord?

 29. hvordan å sette et passord på teppet
  av Windows XP

 30. Andrei BC sa han

  GRATULERER !!! 'har vært veldig eksplisitt og gjorde antocmai hvordan du spus.MULTUMESC

 31. Andrei BC sa han

  Nå som jeg har en annen brukerkonto obsrv k dukket opp noen problemer ... .jeg ... Addicted RDS og den nye brukeren kobler ikke første gang hele tiden (jeg håper det er ikke bare en tilfeldig nettverk) og Messi verken han går riktig ... ami ikke vise disse "smileys"

  • Andrei BCSiden at jeg fortsatt har en brukerkonto obsrv k oppstått, og noen problemer ... .jeg ... Addicted to RDS og den nye brukeren ikke kobler ikke første gang hele tiden (jeg håper ikke bare en tilfeldig nettverk) og Messe verken han går riktig ... ami ikke vise disse "emoticons" (deres ikon), mens Administrator viser dem ... ami kan si fra hva årsaken kan være at ?? :(

   Installer Yahoo Messenger logget inn som bruker og ikke er administrator og installasjon, i stedet for dobbeltklikk på installasjonssett, høyreklikk og velg Kjør som administrator (du trenger ikke si hva vinduer du har, xp vista eller 7, vet vi ikke gjette stjernene!) og om nødvendig passord, administratorpassord pinne. Mess nettside eller la som er og i stedet dobbeltklikk på ikonet for å kjøre den også, høyreklikk på ikonet Yahoo Messenger på skrivebordet og velg Kjør som administrator

 32. Andrei BC sa han

  Windows 7 ... .A til incerc.Multumesc

 33. Andrei BC sa han

  Jeg prøvde først det andre alternativet, men fungerte ikke, api jeg tørket messenger fra den andre brukeren med resultatet til å slette bare de innstillingene som er tilgjengelige i farger ... men ikke standard program, og da jeg prøvde å installere Messenger, men ga meg tillatelse, jeg, men restart etter behov, men det var ikke noe problem, alt gikk ikke installere (over) og deretter gikk på Admin og jeg utryddet helt først, og jeg returnerte til den andre brukeren til å prøve og installere det (som du sa bare akseptere -as administrator, uten å spørre passord) Amers men ikke denne gangen heller endte på trinnet 4 fra 4 samme grunn som over feilen.
  Jeg hadde ikke noe valg, og jeg returnerte Admin hvor jeg klarte å installere det på nytt, og da jeg kom tilbake fant jeg det samme problemet den nye brukeren.
  Vel, dette er noe veldig viktig, ikke at gutten ikke kjenner alle disse porcarioarele

 34. mostwanted sa han

  hvordan sette en partisjon for å være beskyttet fra å skrive, men for å være i stand til å få tilgang til data på den?

 35. kontoen min er oppkalt Adiministrator Schema kan det ikke spiller noen rolle, men etter iam put passord kan ikke gi ham fjerne kan du ha som du sa, kan du hjelpe meg? Jeg ønsker å gi ham fjerne passordet

 36. Eduard sa han

  vennligst gi meg en ISO image med Windows 7

  • AdrianGudus sa han

   EduardVennligst gi meg en ISO image med Windows 7

   Man kan laste ned gratis HER (32 bit) kan du bruke gratis 90 dager etter som du kan gi Rearmed igjen for å aktivere 90 dager. Du 90 dager som standard, og du kan ha dem alle siden 3 eller 90 dager etter tilkobles. Med mindre du vet hva jeg mener med deg rearm funksjonen HER en video tutorial på rumensk

 37. AdrianGudus sa han

  All Eduard: For å laste ned ISO-bilde høyreklikk på det første ordet her i rødt og velg Copy Link Location (forhåpentligvis bruker Firefox som nettleser) og deretter åpne en ny fane eller nytt vindu og i adresselinjen, høyreklikk og Skriv inn pasta og gi og gi deg å laste ned ISO image

 38. Costel sa han

  Vi ønsker en tutorial om endrings privilegier for skillevegger, mapper og filer.
  Takk!

 39. bebeto sa han

  Kan du gi meg en link og din bilde på skrivebordet kan du? Hvis du kan uten signatur "videotutorialul.ro"
  Takk og jeg svarte

 40. bebe407 sa han

  Jeg tenkte på alle besøkende til å legge alle kommentarer. Jeg gjorde noe galt, er det noen regler som jeg krenket? hvorfor ikke legge mine kommentarer? Jeg ville bare hjelpe noen? 2 tallet er kommentaren at du ikke forlater i en uke.
  Etter hver presentasjon hver tutotial bruke kommentarfeltet til å si, men hva vi kjemper flått og tid til å skrive hvis du ikke forlater oss. Jeg føler meg bra om dette stedet, og jeg liker å se dine tutorials, men jeg har ombestemt meg om deg.
  PS: og jeg er ikke alene, og jeg vil ikke bli.

  • AdrianGudus sa han

   bebe407:
   Jeg tenkte på alle besøkende til å legge alle kommentarer. Jeg gjorde noe galt, er det noen regler som jeg krenket? hvorfor ikke legge mine kommentarer? Jeg ville bare hjelpe noen? 2 tallet er kommentaren at du ikke forlater i en uke.
   Etter hver presentasjon hver tutotial bruke kommentarfeltet til å si, men hva vi kjemper flått og tid til å skrive hvis du ikke forlater oss. Jeg føler meg bra om dette stedet, og jeg liker å se dine tutorials, men jeg har ombestemt meg om deg.
   PS: og jeg er ikke alene, og jeg vil ikke bli.

   Du trenger ikke å bekymre deg så mye! Alle kommentarer som du gir de besøkende er stoppet for moderasjon. Aba vil bli godkjent etter de leser deaorece er noen som rett og slett banne eller gi lenker til andre nettsteder. Vi ønsker å bevare et kommentarfeltet anstendighet, ingen spam, fornærmelser eller linker til ondsinnet hvor våre besøkende kan fange et virus logging.
   Vær tålmodig som de er godkjent og vurdert av en administrator.

   • bebe407 sa han

    AdrianGudus: Du trenger ikke å bekymre deg så mye! Alle kommentarer som du gir de besøkende er stoppet for moderasjon. Aba vil bli godkjent etter de leser deaorece er noen som rett og slett banne eller gi lenker til andre nettsteder. Vi ønsker å bevare et kommentarfeltet anstendighet, ingen spam, fornærmelser eller linker til ondsinnet hvor våre besøkende kan fange et virus logging.
    Vær tålmodig som de er godkjent og vurdert av en administrator.

    </ Blockqu

    AdrianGudus: Du trenger ikke å bekymre deg så mye! Alle kommentarer som du gir de besøkende er stoppet for moderasjon. Aba vil bli godkjent etter de leser deaorece er noen som rett og slett banne eller gi lenker til andre nettsteder. Vi ønsker å bevare et kommentarfeltet anstendighet, ingen spam, fornærmelser eller linker til ondsinnet hvor våre besøkende kan fange et virus logging.
    Vær tålmodig som de er godkjent og vurdert av en administrator.

    Nei, det gjorde jeg ikke riste det hele tatt. Jeg elsker dette stedet og vil respektere. men som jeg sa ikke lagt inn en kommentar av meg, og så jeg var nervøs. BEKLAGER !!!!
    Ikke glem, i dag har jeg installert Ubuntu og jeg er veldig fornøyd 11.04 og selv på skrive nå. Ta to mer tutorial om Linux. jeg hilser

 41. sklipy sa han

  Høyre, så jeg tror vi alle gjør hvis vi hadde et nettsted med så mye trafikk: 1 jeg er enig til å legge alle lenker til et nettsted,
  2 Jeg ville ikke tillate banning og fornærmende andre brukere eller administratorer til området, tror jeg alle er enig med det!

 42. hvorfor når jeg aktivert gjestekonto jeg internett ??? Jeg 7 vinduer og originale ultimate nettet fra RDS. Jeg prøver å lage en ny tilkobling til nettet i gjeste contu forteller meg tilgang nektet. administratorkontoen alt går perfekt. afutor !!!!!!!!!

 43. Julius sa han

  Interessant tutorial video tutorial ja jeg ønsker å begrense tilgangen til bestemte mapper eller partisjoner. Takk på forhånd!

 44. hei jeg opprettet en administratorkonto uten savn, og utgjør nå vises yonutz (administrator) [dette er min konto] 2 Administrator (Administrator) {dette er en skapt av meg} og 3guest! spørsmålet er at når du gir klikker på min konto (yonut) vises som en standard konto, og du ønsker å gi til fieadministrator ikke gå! jeg gikk og prøvde dp konto som (administrator) gjør det (dvs. å gi meg igjen standard administrator, men fungerer ikke) at gjort? id ionut_gabriel46

 45. et bilde hvor du vil og jeg

 46. Veldig vakker presentasjon, gratulerer Adrian og ditt team. Jeg følger alltid alt videotutorial fra begynnelse til slutt. Så jeg liker å vite hva det er i den videoen.

 47. Hei alle, jeg har et spørsmål ...
  Hvis du har flere kontoer ikke hindrer ytelsen til din PC og dens
  Jeg mener ram

 48. Gabriel sa han

  Adriane, kan du fortelle meg litt forby en partisjon som gjestebruker for at ellers jeg forsto alt i klippet, veldig nyttig

 49. hei når du begynner å røyke kontoer og andre som å gi deg en følelse av sikkerhet som ellers rotet PC.

 50. Hei admin
  Vi har opprettet en ny bruker, og jeg vil, når jeg logge inn på den går ut av 2-3 eller bildeikoner vises igjen, og med brukere
  Jeg aktivert gjestekontoen og alle de samme
  Du må gjøre noe for å antivirus si jeg w7 av 8 måneder pc og jeg ønsker å opprette en bruker datter av 6 år å gjøre det hva den ønsker

 51. Hei ADRIAN Jeg har et problem jeg slettet kontoen administrator og har en lokal konto eller brukeren ikke vet hvordan jeg skal fortelle, og nå ser det ut som ikke kommer til å slette og installere noe program jeg ville være takknemlig om du kunne fortelle meg hvordan kunne jeg gå tilbake kontoadministrator Thanks

 52. hvor du skrivebordsbilde ????????
  Dami og meg en link !!!

 53. Han ble gjort en tutorial på begrenset tilgang til mapper?

 54. Lag en tutorial koble til et smartkort som ser ut til å dukke opp der ala nettstedet

 55. Jianu Mihaela sa han

  Jeg har en HP-MINI.L jeg spurte barnebarnet mitt MI sett den, og når jeg prøvde å endre brukerkontopassord, vise NEKTER til Windows !? Hva er det? HVORFOR?

 56. Hei Adrian,
  Jeg selv har problemer med å kjøre et program (i Windows 8) fra standard brukerkonto, hver gang jeg ber om administratorpassordet. Andre programmer kjøres uten passord. Jeg nevne at jeg ga aksje, jeg gikk egenskapen, gir det full kontroll og i motsetning til andre programsymbolet vises over panoramavinduer. Takk

 57. Cristi sa han

  Hei. Jeg har et spørsmål.
  Jeg ønsker å opprette en bruker som har rett til å bare åpne en nettleser og Internett kan bare åpne bestemte sider.
  Så du kan ikke få tilgang til et program. Bare én side av nettet.
  Hvordan kunne jeg gjøre det?

 58. Bra. Jeg har et lite problem med Internett-tilkobling på gjestekontoen (W7) gir meg feilmeldingen: "Veiviseren Kan ikke opprette tilkobling". Jeg merker meg at kontoadministrator eller brukerkonto Jeg har ikke noe problem. Hvordan kan jeg rette på situasjonen?

  • Når du oppretter forbindelsen administratorkontoen du setter "Tillat andre å bruke denne tilkoblingen"? Jeg har ikke brukt flere kontoer, men hvis du merker at boksen teorretic tilkobling og kan bruke gjestekontoen.

 59. Hei! Jeg har et problem med CCU er det! Jeg fulgte alle trinnene jeg så tutorials jeg har lest mange meninger, men Windows er ikke enig med denne sletten de når mine.Pur Endre User Account Control klikk og gi meg det lille vises vinduet der jeg skriver for å fortsette å skrive brukerpassordet, og trykk deretter på Ja ... passord vet selv om jeg fjernet den når den er åpen calc ikke å holde det hver gang ... problemet er at jeg ønsker å bag passordet ditt, men ikke har noen nemlig hull der asi i stand til å pose og trykk deretter på Ja! Hva kan jeg gjøre i dette tilfellet? Knapt bry meg så jeg tok min laptop, og jeg ønsker meg til å installere en annen på det og kan ikke ... Vil du hjelpe meg rogsa de som har vært gjennom et slikt problem eller dere kjennere! takk

 60. velkommen
  Jeg hadde to administratorkontoer på PC.
  En av dem jeg Begrenset andre med administratorkonto Jeg slettet.
  Nå kan jeg ikke lage noe, jeg har ikke noe der å være administrator konto vi har bare begrenset.
  Hvordan kan jeg gjøre igjen administratorkonto?
  Jeg bruker Windows XP

 61. Ionut Raiciu sa han

  Adrian Hei, hvor kan jeg få bildet på skrivebordet.
  Takk!

 62. Madalin Dragos Farcas sa han

  Hei! Det ville være interessant å vise oss og hvordan vi kan gjøre dette gjestekonto for å få tilgang til mapper, filer partisjon D osv som skjer med datamaskiner fra visse jobber.
  For eksempel, hvis noen kommer til meg og ønsker å bo på nettet, kan jeg gå stille rom å vite at han gjestekontoen kan ikke jeg gå av bilder, video eller kopiere filene mine til å slette dem eller vet meg hvor eller hva jeg skal gjøre, jeg mener å spionere eller å "stjele" et prosjekt som jeg jobber.
  Takk!

Tilbakesporinger

 1. [...] Hvis du ikke kan slette eller opprette en konto, vi har allerede en veiledning om dette emnet kalt Sikring, opprette og endre brukerkontoer i Windows XP, Vista eller Windows 7. Dette lille programmet gjør ingenting for å huske oppløsningen for hver bruker separat og en [...]

 2. [...] Til administratorpassord i Windows, oppnådde vi historisk sett en video tutorial på Sikring, opprette og endre brukerkontoer i Windows XP, Vista eller Windows 7 - hvis du er tvunget av omstendighetene og du virkelig trenger å få tilgang til kontoen din fra [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.