Stille VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

Denne artikkelen er en fortsettelse av den første episoden av serien VirtualBox og avtaler med sin innstilling.

Vi skaper en virtuell harddisk, vi montere et bilde av et operativsystem, og vil inspisere minst ganske lett å bruke grensesnitt, dette verktøyet.

Virtualbox innstillingen er ganske enkelt som vi skal se i opplæringen, men lite oppmerksomhet er nødvendig for å konfigurere virtuelle harddisken, men få til å fungere!

by Cristian Cismaru

ATTENTION

For din synskomfort av denne opplæringen video kan vises i fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guider


kommentarer

 1. Programmer som dette er svært nyttig, takk igjen og vi 3 delen.

 2. Jeg gjorde den tredje, men med en annen tittel, og du kan finne artikkelen her https://www.videotutorial.ro/?p=538 og refererer til installasjon av en linux kiwi er i rumensk og støtter RDS og Romtelecom nett

 3. Corleone sa han

  Hallo !!! Jeg vet ikke hva som skjedde fordi en gang jeg kunne installere XP nesten utryddet alt, og nå er jeg ikke legge til bilder når jeg spør dem om bot Ckey CD utgivelser, start med setap opprette Windows-partisjonen og starte igjen gjøre igjen så i Windows XP innstillinger setap / enabel sin pres sikkert er Ckey å starte .Han når man skal begynne å installere CV å starte opp! først en tur! Det er noe fra bilen? Takk

 4. Adrian sa han

  Corleone, jeg led også, og jeg forsto ikke hvorfor jeg forsket! men jeg la merke til at det bare gjør det hvis du allerede har et system installert, og du vil installere et annet, men hvis du lager en ny maskin ... vær så snill den nye bilen, jeg tror ikke du får det problemet igjen! å sette systemet på en annen bil som ikke hadde noe operativsystem fungerte!

 5. Hei! Jeg fulgte trinnene første 2 tutorials på inst. en virtuell maskin
  Jeg opprettet en virtuell maskin, og du trenger ikke begynne å vises veiviseren for å installere OS.

 6. Bogdan sa han

  TAKK VELDIG HYGGELIG UTDANNING

 7. Magda sa han

  som er den første opplæringen på virtuell boks?

 8. @Magda: Les nøye !!!

  Under videoopplæringen har du noen tittelanbefalinger der det er lenker til opplæringsprogrammene som er knyttet til denne opplæringen !!! Så under denne opplæringen finner du følgende tittel: "Install virtualbox (virtualization program) video tutorial"

  Klikk på denne tittelen, og vil kaste den første opplæringen på Virtual Box !! Oppmerksomhet og lese og teksturering på dette området det er derfor det !! Ikke se bare på video !!

 9. Magda sa han

  og jeg vet at jeg så disse lenkene kun k ikke vet hvilken som er først

 10. Magda sa han

  Jeg har et spørsmål som forteller meg at Dak installere virtuelle boksen vil ikke lenger ha tilgang til internett en stund?

 11. @Magda: Ikke Ignorer meldingen og gå på med å installere!

 12. Magda sa han

  Jeg tok 2.2.2 versjon

 13. Magda sa han

  Jeg installerte virtuelle boksen, men Cristi sier det når maskinnavnet ubuntu må skrive meg også? Han og jeg har linux windows xp

 14. @Magda: Du må velge Windows hvis du installerer Windows, sa han og forklarte i denne opplæringen og gi den filnavnet .vdi som du vil bla og ikke ser fin tutorial før du legger halerota og trekke noen konklusjoner !!!

 15. Magda sa han

  Jeg installerte bilen, men sier feilen jeg har gjort alle trinnene som han sa Cristi hva du skal gjøre?

 16. @Magda: Erroare når du sier du vil gjøre det? Codu nøyaktig zine eller hva du skriver i meldingen erroare?

 17. Magda sa han

  diskfilen med UUID {c4408cef-1faa-4bd2-8d69-eb0f496f472b} eller filbane C: \ Documents and setings \ Magdalena \ .virtualbox \ til \ la.vdi allerede resgistered.
  COD resultat: E_INVALIDARG (0x80070057)
  Komponent: Virtual Box
  Interfata:IVirtualBox {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137}

  Jeg skriver dette

 18. Magda sa han

  og jeg skriver også at jeg åpner bilen: ingen oppstartbar medium funnet! systemet stanset.

 19. christi sa han

  ajutooooorrrrrrrrrr ba vil med et bilde av Windows for å installere og forteller meg fatal: ingen oppstartbar medium funnet! systemet stanset

 20. Adrian sa han

  @christi: Vær så snill neste gang du ber om hjelp på en vakrere måte og ikke med "ja", vi er ikke i landet her, vi er på et nettsted og jeg vet at når du ber om noe står det "vær så snill å hjelpe meg" ellers vil jeg hoppe du blir kanskje ikke tatt med i betraktning neste gang, for vi er ikke forpliktet til å svare deg, og det er derfor det ville være hyggelig av deg å spørre pent om å hjelpe deg !!! prøv å bruke et annet bilde, sannsynligvis er det ikke bra du bruker !!! se etter et annet iso-bilde og prøv et annet, du må ha nok ramme (minimum 1G-ramme) for å kunne kjøre en virtuell maskin og en litt god prosessor!

 21. Nicuşor sa han

  Den databaserte system KiwiLinux, og jeg setter et OS i VirtualBox. Jeg kjørte litt tid da jeg lukket. Da jeg startet på nytt VirtualBox å kjøre operativsystemet på nytt søkt Virtual Box CD for å starte opp operativsystemet. Jeg søkte og mappenavn operativsystemet, men det.
  Og jeg merket at jeg har savnet deg installere OS.
  Når du setter et OS på VirtualBox hvilke innstillinger må gjøre for å holde seg stabilt operativsystem. Så jeg lukke og deretter når jeg åpner VirtualBox kan kjøre permanent installert operativsystem.
  Etter at jeg ga min løp på VirtualBox forespørsel personlig informasjon, har vi satt i boksen ny rekord, men alltid sagt at Virtual Box er ugyldig. Så jeg lukket vinduet. Og da jeg satte OS i Virtual Box.
  takk

 22. Adrian sa han

  Jeg vet ikke hvorfor du og magda har dette problemet, men for meg har man ikke dette problemet ... mitt råd vil være å avinstallere den virtuelle boksen ved hjelp av Revo som vi også har en veiledning om, du finner den med Søk øverst til høyre, og deretter installer den virtuelle boksen på nytt og legg vdi-bildet på en annen partisjon enn C, et sted i en mappe.

 23. God tutorial program kål.
  Hvorfor? for at:
  1 - både virtual box og vmware har fremdeles en stor feil, det vil si at den ikke gjenkjenner periferiutstyr som er koblet til usb, så hvis du har et usb wifi-kort, tenk at det vil fungere under det virtuelle systemet, selv om du setter riktig filter.
  2 - hvem er nysgjerrig, etter å ha installert virtualbox på pc og snakket om den som er hentet fra det offisielle nettstedet, for å se hvordan prosessoren fungerer.

  liceenta testing vind xp, intel core duo 2. 4 g ram
  spor

 24. - det er andre virtuelle maskiner, ettersom vbox i det hele tatt er full av feil, ikke bare jeg ser, det krasjer bare ...

 25. Cristian,
  På innstillingene hdd wizzard for å lage virtuelle verden var trygt å si være forsiktig med hva du RAM velger å ikke påvirke den nødvendige RAM på vertsoperativsystemet Følge hhv. Minst Vista er problemer. 2Gb om RAM du trenger ikke å hindre eller blokkere tracing drift.

 26. Jeg har et problem. Etter at jeg installerte virtuelle maskinen bilde og montere jeg spør ikke først og fremst Gass finner ingen .iso hvordan du forsvare gjør skrivebordet som en zii pine meg rundt og mislykkes,

  • danJeg har et problem. Etter at jeg installerte virtuelle maskinen bilde og montere jeg spør ikke først og fremst Gass finner ingen .iso hvordan du forsvare gjør skrivebordet som en zii pine meg rundt og mislykkes,  

   ISO Bildet vises ikke og har ingen kobling med VirtualBox eller du må ha en CD med Windows som du kan bruke i stedet for å lage ISO image etter at CD ISO image som du har med Windows.

   Hvis du ikke vet etter en CD ISO image med Windows se DENNE opplæring (klikk på ordet “DETTE”)

   Hvis du ikke har noen CD så må du laste ned torrents bruker en hvis du ikke vet hvordan du skal bruke torrents bekymringer DISSE deretter tutorial DENNE tutorial, eller hvis du ikke liker å bruke torrents bekymringer DENNE opplæringen, disse er noen måter å få ISO image av Windows

 27. neomorphy sa han

  Hei ... Jeg har et spørsmål: Hvordan kan jeg se de virtuelle maskindata å dele mapper fra datamaskinen? (I 7 Windows virtuell maskin i Windows XP)

 28. Sami Andrian hvis du kan forklare, installerte jeg Windows XP i ISO-format med VirtualBox, men en tidsplan for å teste i en virtuell boks hvordan du gjør ???

 29. OvidiuZeicu sa han

  @neomorphy

  innstillingene for hver virtuelle maskin operativsystem du har, på bunnen, delte mapperHvor du velge mapper fra datamaskinen du ønsker å se i den virtuelle maskinen. Så hvis du deler en mappe på PC-en vil ikke se det i den virtuelle maskinen, bare ved å velge dem som Delte mapper.

  @Oktav

  Et program kan installeres i et operativsystem, hvis Windows XP. Prosessen er den samme som når du installerer programvaren i et virkelig system, bare så monteringssett og installasjon må gjøres i den virtuelle maskinen.

  • neomorphy sa han

   OvidiuZeicu: @neomorphyinnstillingene for hver virtuelle maskin operativsystem du har, på bunnen, delte mapperHvor du velge mapper fra datamaskinen du ønsker å se i den virtuelle maskinen. Så hvis du deler en mappe på PC-en vil ikke se det i den virtuelle maskinen, bare ved å velge dem som Delte mapper.@OktavEt program kan installeres i et operativsystem, hvis Windows XP. Prosessen er den samme som når du installerer programvaren i et virkelig system, bare så monteringssett og installasjon må gjøres i den virtuelle maskinen.  

   Jeg satte opp 3 delte kataloger i den virtuelle maskinen ... men jeg vet ikke hvordan jeg skal se dem på den virtuelle maskinen ... det var problemet mitt ... Takk.

 30. laurbær sa han

  Jeg installerte Windows 7 i den virtuelle boksen for å se hvordan den ser ut ... Hvis jeg nå vil "avinstallere" de virtuelle vinduene, må noen innstillinger følges eller jeg sletter den bare fra den virtuelle boksen og sletter .vdi-filen som var "harddisken"? Takk skal du ha.

  • laurbær: Jeg installerte Windows 7 i virtuelle boksen for å se hvordan det ser ut ... nå hvis jeg ønsker å "avinstallere" Windows virtuelt, som skal følges noen innstillinger eller bare slette det fra den virtuelle boksen og slette filen .vdi som var "harddisken"? Takk.  

   Ja bare slette den virtuelle harddisken boksen og deretter fjerne .vdi og det er det.

 31. axelluny sa han

  Det er ikke første gang jeg jobber med virtual box, og jeg fant ut at de eldre versjonene var bedre. Og jeg husker ikke det installerte operativsystemet og gir de samme feilene som de som postet ovenfor. Hvis du vil teste i VirtualBox og du endrer MILJØET fra IDE til SATA selv om det ikke fungerer uansett hvilke innstillinger du gjør. Jeg har hard sata på normal kalkulator, jeg er interessert i å se om et bestemt system fungerer på kalkulatoren min eller ikke. Jeg har noen ganger funnet ut at det ikke fungerer på dette alternativet. De må fortsatt jobbe med det, eller ... hvorfor ikke, kanskje jeg er problemet?

 32. leonard sa han

  Hei gutter! Jeg har virtuell boksing og det er flott. Første gang klarte jeg ikke. Ja, nå har jeg "3 datamaskiner". Flott, BRAVO GUTTER !!!

 33. Yulian sa han

  når jeg prøver å installere windows som vises med min VirtualBox

  [URL = http: //fisierulmeu.ro/34ORG6PFMGQ7/untitled-JPG.html] untitled.JPG - 24.5 Kb [/ URL]

  jtie noen som har?

 34. Takk fyrene for opplæring, gjør en utmerket jobb, jeg hadde ingen anelse om at det ikke finnes slike programmer, holde opp det gode arbeidet, er du mest buni.10x

 35. Hallo. Gratulerer med å gjøre opplæringen veldig fin. Jeg har et problem, og jeg ber om hjelp takk ... Jeg har ekte Windows 7-system optimalisert og i VirtualBox Windows XP ... Jeg endret ikke innstillingene som fulgte med installasjonen av "Gjestetillegg". Jeg kom inn på internett med Iternet Explore og det fungerte bra, men jeg kunne ikke laste ned noe med det .. Jeg prøvde også Mozilla Firefox (jeg overførte installasjonsprogrammet fra det virkelige systemet) og jeg kunne ikke laste det ned heller ... nedlastingsvinduet dukket opp og jeg lagret det, men etter det lastes ingenting fremdriftslinje, og filene i Mozilla setter vi for å bli lagret på dekstop slik at du ikke antar at vi setter å lagre i filen at data kan overføres i det virkelige og virtuelle systemet. Takk på forhånd !!!

 36. Kan noen hjelpe meg please ??

  • edyKan noen hjelpe meg please ??  

   Den virtuelle brannmuren som følger med Windows du av? Deaktiver og gi en omstart, så se om det

  • edyKan noen hjelpe meg please ??  

   Hvis du tror du ikke gå får på vmware. Kanskje å ha noen hyggelig overraskelse. (VMware Player gratis) (vmware workstation- har en seriell).

 37. Jeg stoppet alle brannmur og ønsker ikke å laste ned noen messenger instaleaza..am ikke tidligere har installert en Windows (Ubuntu) og det samme problemet alle i VirtualBox .. ..l ikke laste ned noe fra internett RDS.

 38. smenulsmenilor sa han

  Jeg er nybegynner. Jeg har et problem, jeg har allerede laget en ny bil, men problemet er når jeg åpner Start og gir f12 ... og det stopper her! Han viser meg noe å starte med alle slags sånne ting, hva skal jeg gjøre?

  • Adrian admin sa han

   smenulsmenilor: Jeg er en nybegynner. Jeg har et problem, jeg gjorde dejao ny bil, men problemet er når deschidStart, og gi f12 ... og det stopper her! Boot viser meg noe med alle slags ting, hva du skal gjøre?  

   Hva du F12? Til hva? hvis maskinvaren som du opprettet ikke har vært brukt og har noe operativsystem på den, trenger du ikke å gjøre noe enn å montere ISO image av operativsystemet, og vil starte opp singelen fra CD, selv om maskinvare han hadde også på et operativsystem, hvis du har en ISO image installert i denne virtuelle maskinen vil starte bare å klikke på den uten noen F12. Ja, du vil gjøre og hva du klikket F12?

   • smenulsmenilor sa han

    Så litt lavere, når jeg åpner den, viser det at jeg må gi f12 så snart som mulig, at hvis den blir forsinket, gir det meg en feil på (svart skjerm) og jeg kommer ikke ut av den…. uansett, du løser problemet (jeg vet ikke hvordan), men noe vises for meg med en lilla farge, og det viser meg hvilket språk jeg skal velge, når jeg velger det, viser det meg noen alternativer, inkludert unbutu installasjon, og jeg klikker på det, og det skjer igjen noe! Jeg kommer inn på mange feil, som om det er en smal sti

 39. rizeacgm sa han

  Hvordan installerer Win XP trenger på en pinne oppstartbar VirtualBox?

 40. Eusebius sa han

  Hei! Hvordan blir kalt den første av en serie virtuell boks betyr det finne?

  • AdrianGudus sa han

   Eusebius: Installer VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

   Ikke engang gidder å lese det som står under noen tutorial?
   Hvis du ser under opplæringen så med svart skrift:
   "Lignende artikler"
   Og under den tittelen, har du med andre spill i rødt tutorials at hvis du klikker på at du vil gå direkte til opplæringen
   Du må klikke på tittelen skrevet med rødt som sier "Installer virtualbox (virtualiseringsprogram) videoopplæring" Neste gang gjør en innsats og tar noen minutter å lese, det var derfor vi slet med å skrive tekst på disse sidene.

 41. bogdangelu sa han

  Hei.
  Jeg har også et lite problem med VirtualBox. Jeg kan ikke spille bestemte spill og det gir meg feil. Operativsystemet er Windows 7 Home Premium og det viser meg skjermoppløsningen på 1920 × 985 sammenlignet med 1920 × 1080 i systemet (Windows 7 Ultimate med kort video nVidia GForce 250GTS) ekte. På grunn av dette kan jeg ikke kjøre visse spill og ja ja, hvordan kan jeg løse dette problemet? Takk på forhånd

 42. smenulsmenilor sa han

  Hjelp meg, jeg får “ingen oppstartbart medium funnet! systemet stanset. " når jeg åpner

 43. Oana sa han

  bra, det installert et kamera som ikke fungerer på XP bare 7 og jeg vinner hvis jeg setter min XP installere VirtualBox og jeg vil være i stand til å installere?

 44. Oana sa han

  Bra, jeg har et kamera som ikke fungerer enn på XP installert, og jeg vinner 7 hvis jeg setter min XP installere VirtualBox og jeg vil være i stand til å installere?

  • AdrianGudus sa han

   Oana:
   Bra, jeg har et kamera som ikke fungerer enn på XP installert, og jeg vinner 7 hvis jeg setter min XP installere VirtualBox og jeg vil være i stand til å installere?

   Ja, vi har en videoopplæring om dette. Skriv opp i søkeboksen til høyre på den svarte margen: "Hvordan bruke USB-enheter som webkamera, TV-tuner, bluetooth, etc. i Virtualbox", og du vil finne veiledningen.

 45. & 4dY sa han

  hvor kan jeg få en iso image?

 46. Cosmin sa han

  Jeg hilser er Cosmin et spørsmål hvor får jeg iso fil?
  Takk !!!!!!!!!!!

 47. Takk!
  en veldig bra, godt forklart !!!

 48. stokk kan installere et operativsystem med virtuell boksing?

 49. Jeg gjorde det du sa, men jeg iso bilde, kan du fortelle meg hvor du skal laste ned iso image.

 50. hvorfor kan ikke kjøres på Windows 7 64bit i VirtualBox. ?
  Jeg installerte Windows-maskin på 7 64 4.1.18 litt, og du VirtualBox installert som virtuell maskin. alt går ok med den virtuelle maskinen etablering, valg og ISO image etter at Windows starter og last bar gir meg feil, og kan ikke gå videre med installasjon i virtuell maskin.

 51. Jeg kan si at jeg jobber i Internett-markedsføring for år, nå installerte jeg Virtual Box og alle første gang nå så jeg den første videoen opplæringen nyttig! mc mer

 52. Emilia sa han

  Hei, hvor får jeg bildet?

 53. alexandru sa han

  Ofte tutorial der VirtualBox? Hvem slettet herfra?

 54. Hei,
  Jeg installerte virtualbox. Jeg prøvde å sette et iso-bilde av xp-systemet. Installasjonen startet til du fikk følgende melding: "Sett inn disken Windows XP Professional Service Pack 3 CD i stasjon A: * Trykk Enter når du er klar".
  Skriv inn og gi pa, ikke gå. Hvis de gir for å avslutte F3 fungerer. Når jeg installerte virtuelle boksen jeg valgte bildet på datamaskinen.
  Grunnleggende datamaskin kjører Windows 7.
  Hvor gjør jeg galt?
  Takk for eventuell respons.

 55. Kan du hjelpe meg…. Jeg får “ingen oppstartbart medium funnet! systemet stoppet ”og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

 56. mitruboss sa han

  og jeg vil gjerne vite hva som bringer anbunatatiri vinduer 10

  • Adrian Gudus sa han

   Vi har flere veiledninger om dette emnet! Du finner dem ved hjelp av søkeboksen øverst til høyre med begrepene "Windows 10"

 57. luckynrSlevin sa han

  Hei, jeg prøvde også å sette et operativsystem (haler) i den virtuelle boksen, men dessverre et sekund før grensesnittet tennes, endres skjermen fullstendig og sier "Noe gikk galt, vennligst kontakt en administrator" Jeg vil gjerne Jeg vet hva jeg gjorde galt, så på dusinvis av opplæringsprogrammer på youtube og fulgte trinn for trinn hver gang, jeg prøvde på Windows 7 og 10.

 58. George sa han

  Jeg forstår ikke hvorfor du ikke la virtuell boks på rumensk fra innstillingene, slik at alle lettere kan forstå hva du gjør? Hva har den virtuelle boksen "hvordan det ble tenkt" å gjøre med grensesnittets språk? Vi kan ikke alle engelsk, og vi trenger ikke engang å vite det, du laget en veiledning for rumenere, så sett opp en virtualbox på rumensk hvis du allikevel forklarer på rumensk! Ellers burde du ha forklart på engelsk, hvis dette var "tanke" -applikasjonen, ville det ha vært "all inclusive"!

  • Adrian Gudus sa han

   Vel, hvis det var i rumensk menyen, hva du skal forklare? Rumensk sette? I din logikk er en sprekk!
   Og hvis det er i rumensk og ennå du trenger en tutorial, hvorfor du sette meg i rumensk?

 59. Som vinduene for å redde VirtualBox i ISO-format (mitt prosjekt)

Snakk Your Mind

*