Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Costel sa han

  Takk! Veldig nyttig!
  For XP, er det et lite program som skulle gjøre dette?
  Jeg forsto godt, bare mellom datamaskiner som er koblet til samme router?
  For datamaskiner på forskjellige steder, hvilken metode som er lettere å Shera?
  Takk!

  • AdrianGudus sa han

   For svaret på spørsmålet om 3 å tyde teksten over opplæringen (klikk på ordene skrevet i rødt teksten over opplæringen). Du svarer der. Eller du kan bruke fjernkontrollen programvare som Teamviewer eller FTP. Men vi tutorials allerede på nettstedet.

  • Junin O. sa han

   Costel:
   Takk! Veldig nyttig!
   For XP, er det et lite program som skulle gjøre dette?
   Jeg forsto godt, bare mellom datamaskiner som er koblet til samme router?
   For datamaskiner på forskjellige steder, hvilken metode som er lettere å Shera?
   Takk!

   Den enkleste måten å overføre filer er HFS (min mening)
   "HTTP File Server, rask utveksling av filer har aldri vært enklere" for HER

 2. psaddict sa han

  Hvem er den nye kollegaen?

 3. Veldig kul ny coleg.Este Alexandru Serban?
  Functie.Ea interessant det vises når du installerer Windows.

 4. Alexandru Serban sa han

  Les beskrivelsen av opplæringen.

  • psaddict sa han

   Alexandru Serban:
   Les beskrivelsen av opplæringen.

   Jeg vet egentlig ikke hjelpe som jeg kjenner navnet, be om å se meg selv som er en tidligere venn av laget, en ny venn, eller bare noen som ønsker å hjelpe laget

 5. sklipy sa han

  Gratulerer opplæringen, så jeg med interesse .imi som deg riktig forklart og forstått, så ja jeg liker bravoo !!!

 6. Nelutu sa han

  Ja alt er ok i w7, men å skape nettverk mellom vista eller xp w7 og handler om å endre ting, kan du lage en tutorial om det.
  Gratulerer for denne opplæringen, og mye fortsatt suksess.

 7. Alex Serban gjør tutorials og ................

  • Alexandru Serban sa han

   Pady:
   Alex Serban og tutorials gjøre .................. ..

   Jeg ga det opp.

  • daniela balanse sa han

   PadyAlex Serban gjør tutorials og ...... ..

   Og du holdt uttrykkelig fortelle oss? Eller en eller annen måte tror en gutt dem prøve å sabotere nettsiden 15 år? Jeg tviler på så lenge som Mr. Cristian og Mr. ADRIAN er acolo..Alex ikke ønsker noe annet enn å jobbe med de to fagfolk i it-samtidig lære av dem -og gjør videotutoriale for incepatori.Imi beklager hvis jeg fornærmet ..

 8. daniela balanse sa han

  Alex glad for å reusit-Bravo.Ai du har gjort en fin og godt explicat.Sa videotutorial ikke skuffe på Mr. Cristian og Mr. Adrian du fikk en sjanse-sjanse for at de ønsket ..- multi innhente dem, men du har gitt deg ... Lykke til ..

  • daniela balanse:
   Alex glad for å reusit-Bravo.Ai du har gjort en fin og godt explicat.Sa videotutorial ikke skuffe på Mr. Cristian og Mr. Adrian du fikk en sjanse-sjanse for at de ønsket ..- multi innhente dem, men du har gitt deg ... Lykke til ..

   Vi må ikke "møte" hvis de besøkende finner interessante og nyttige tutorials laget av Alex er ok.
   Jeg har sagt mange ganger, spiller ingen rolle veldig mye experianta viktigste er entusiasme, hvis du gjør det for glede vil føle alt dette, og du vil sette pris på.

   Alex vellykket.

 9. M3t3or52 sa han

  Du kan lage en tutorial om Google Siter?

 10. Viktig melding:
  .
  .
  .
  .
  Hvis du har noe å si om den opplæringen du er fri til å legge igjen kommentarer.
  Enhver kommentar som ikke har noen forbindelse med saksforholdet eller maca nær vil bli fjernet eller satt i spam.

 11. sklipy sa han

  Jeg har ikke sett (kanskje jeg tar feil) på alle andre områder av sitt slag i Romania som administratorer å gi andre personer retten til å foreta opplæring, er det en veldig ny ting og mel tror Bravooo

 12. daniela balanse sa han

  Pady-konkurransen er hard en god leder bør alltid være godt informert spesielt gjør concurenta.Deci kast "bare ett øye eller doi'in hagen .. som gjør henne deasemenea.Important er å holde en skritt foran og være full av originalitate.Putini er de som spiller rettferdig ALEX play.Mizez på det og vil lære hva fair play vil invadere å skissere mer onestitatea.Mai satse på at hvis de vil lure tillit Mr. Cristian og Mr. Adrian vil fly i andre doi..ca slynge ... og selv da vil det ikke få noen til å jobbe for ei.Sa fortsatt prøver å gi ham den nødvendige tillit ... Pady det demoralizam.Zi ikke bra ..

 13. Adrian sa han

  hei, jeg har et spørsmål, jeg vet det har ingenting å gjøre med faget ... hvordan å lage videoer på youtube jeg sette oppløsningen til 240p, og forblir lagret der for å gi meg selv hver gang ... blir lagret.

  • psaddict sa han

   Adrian:
   hei, jeg har et spørsmål, jeg vet det har ingenting å gjøre med faget ... hvordan å lage videoer på youtube jeg sette oppløsningen til 240p, og forblir lagret der for å gi meg selv hver gang ... blir lagret.

   Innstillingene kan ikke YouTube. Jeg visste at han var et lite program gjør det, kanskje noen vet hvordan heter at jeg ikke husker.

 14. sklipy sa han

  Jeg vidt jeg vet, den automatisk setter avhengig av din PC kan være galt, men jeg er ikke sikker på om du har en svakere komp sikker på at du laster opp video til ex 720pHD

 15. alex gratulasjonskort en god tutorial forklart

 16. Silviu sa han

  - - - Gratulerer tutorial - - -
  (Du startet i kraft)

  Jeg tror det ville være nyttig å prøve en tutorial og om crossover variant overføring.
  http://www.google.ro/search?q=cablu+crossover&hl=ro&biw=1024&bih=621&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mx0AToGbA8TQsgaLnaiLDQ&ved=0CBoQsAQ

  PS - hvis du kommer på markedet .8 Windows 100 ...... selv da vil det være mange som bruker gamle XP.

 17. Ciprian sa han

  God morgen! Du vil gjerne vite om du videotutoriale og om Coreldraw X4. og hvis du ikke ..pute slik veiledning? takk!

 18. Det kan hjelpe meg selv og noen råd?
  Hva gjør en dataskjerm: "Mål (B x H x D mm):" akkurat de bokstavene W, H, D.
  Si
  Jeg ønsker å kjøpe en skjerm samisk, og jeg ønsker råd om hva vedtak om å velge mam jeg trodde 1920 1080 er bra? Jeg er ny i verden av datamaskiner

  • AdrianGudus sa han

   Mirel:
   Det kan hjelpe meg selv og noen råd?
   Hva gjør en dataskjerm: "Mål (B x H x D mm):" akkurat de bokstavene W, H, D.
   Si
   Jeg ønsker å kjøpe en skjerm samisk, og jeg ønsker råd om hva vedtak om å velge mam jeg trodde 1920 1080 er bra? Jeg er ny i verden av datamaskiner

   W står for bred bredde som betyr på engelsk
   H står for høyden på engelsk som betyr høy
   D kommer fra dybden i engelsk fra dybde eller tykkelse

 19. pc1990 sa han

  Jeg tenkte litt om oppløsning av opplæringen, var det bedre om det var en grei oppløsning som hadde Cristi og Ady.

 20. decebal12345 sa han

  Veldig nyttig tutorial. Jeg lurte på hvordan jeg kunne gjøre mitt trådløse bærbar datamaskin for å koble til.
  Takk.

 21. musiker sa han

  hvis 2 PC (eller mer) relatert, koblet sammen med en bryter jeg tror det fungerer på samme. ?

  Det bør forklares og for seier xp og vista.

 22. Razvan sa han

  Hei alle,

  Jeg fulgte denne fremgangsmåten, vi sjekket på forhånd hvis nettverket er satt til hjemmenettverk, la jeg en mappe for å dele, men når jeg får på den bærbare datamaskinen ikke vise meg hjemmegruppen. Det kan være fordi ruteren? (Ved hjelp av en D-Link DIR-615). Takk!

 23. Howdy!

  Jeg skulle ønske jeg visste meg som make sharuiesc en HP LaserJet 1200 tilkoblet via USB til skrivebordet som går windows7 64bit ultimate og kan skrive ut på en bærbar PC som jeg har Windows XP 32 bit som er koblet trådløst til en ruter trendnet Tew-452 .. hvor blir logget og desktop!

  Jeg nevne at jeg prøvde å gjøre opplæringen, men fungerer ikke i det hele tatt!
  Kan du hjelpe meg vær så snill!

  • AdrianGudus sa han

   Dorin:
   Howdy!

   Jeg skulle ønske jeg visste meg som make sharuiesc en HP LaserJet 1200 tilkoblet via USB til skrivebordet som går windows7 64bit ultimate og kan skrive ut på en bærbar PC som jeg har Windows XP 32 bit som er koblet trådløst til en ruter trendnet Tew-452 .. hvor blir logget og desktop!

   Jeg nevne at jeg prøvde å gjøre opplæringen, men fungerer ikke i det hele tatt!
   Kan du hjelpe meg vær så snill!

   Aktiver for et øyeblikk i DMZ router og brannmur stopper både på stasjonære og bærbare med XP og se om det fungerer. Hvis det fungerer, så må man se på hvilken port router og skriveren bruker for å gjøre port forwarding for port.
   Om hvordan du gjør port forwarding allerede eksisterte opplæringen.
   Skriving i søkeboksen øverst til høyre på den svarte kanten: hvordan du gjør port forwarding, går du inn og du vil finne opplæringen.

 24. Jeg ser på den bærbare datamaskinen for å dele skriveren når du slår UAC av seier 7 problem er at jeg kan koble til det og gir meg en melding på fører fordi det ikke er riktig. Jeg nevner at sjåføren xp laptop på 32 litt hk og desktop PTR PTR win7 bet 64 installert! Skriveren er nettverksport bare er koblet til USB-skrivebordet som jeg ønsker å gjøre det PTR printserver og laptop! Dine tutorials er gode land hjalp mye! Nå søkte jeg hele nettstedet ditt, og jeg fant hjalp meg til å skrive ut fra din laptop! Ved første jeg ikke ser noen skriver å dele, men vi bladde gjennom området og fant hvordan du deaktiverer UAC på 7 vinne og skape hjemmegruppe etc.

  Takk for svar!

 25. Fart god tutorial, men kan du fortelle meg hvordan jeg kan skrive ut fra den bærbare datamaskinen uten den andre maskinen jeg startet. Jeg har en stasjonær og en bærbar multifunksjonell router [ikke blutooth eller noe annet enn en usb] Takk.

 26. Jeg 2 IP.Nu datamaskiner og en router, men ønsker å bruke for å shareuiesc mellom 2 med en nettverkskabel.
  Hvordan gjøre?

  • Liviu:
   Jeg 2 IP.Nu datamaskiner og en router, men ønsker å bruke for å shareuiesc mellom 2 med en nettverkskabel.
   Hvordan gjøre?

   Først lære å være høflig når du ber om noe, og så takker på forhånd for et mulig svar (prøver å fange betydningen av ordtaket: "sweet talk, bringe mer")

   • Erin: Lær først å være høflig når du spør om noe, og deretter takker på forhånd for en eventuell svar (prøve å fange betydningen av ordtaket: "sweet talk, bringe mer")

    Ja, du har rett, jeg beklager, så vær så snill, kan du fortelle meg hvordan du gjør?

    Vennlig hilsen,

    Liviu

 27. Jeg har et problem når jeg ønsker å dele mellom Windows XP og 7 at behage deg lage en video tutorial på dette emnet ... takk ... hyggelig.

 28. petto38 sa han

  Hei, veldig nyttig tutorial, men jeg ønsker å spørre, om det er mulig å skrive ut filer trådløst koble skriveren direkte til ruteren i huset fordi jeg ikke kan concectez til en hjemmegruppe?

 29. velkommen
  Yo bror og jeg har et spørsmål om du kan Ajua meg med et svar eller noen råd
  Jeg gjorde aksje på XP og jeg delte på en harddisk av 150 hele GB, og det har mange dokumenter og spill
  Me påvirke meg hvis jeg la noe Sharat og bruke visse spill som jeg allerede har installert det?
  tusen takk
  Jeg forventer et svar fra deg eller muligens gi et tillegg i listen over rotet [Email protected]
  Jeg kan forstå og snakke minst yo jeg trenger å gjøre for å bli bedre takk igjen

 30. Octavian sa han

  Hello! Jeg har et spørsmål om vi har et nettverk av datamaskiner med xp 3 koblet til en Internett-ruter som mottar praktisk talt alle datamaskiner mottar 3 internett. Men hvis du har en skriver som er koblet til en datamaskin og gi aksje, må jeg ha installert skriveren på andre datamaskiner 2?

 31. Hei Jeg håper å få et svar jeg gjorde, men på den annen pw tilgang til en fil navn og Marguerite dc PC krever?

 32. Laurentiu sa han

  Jeg kunne bruke skriveren på en bærbar PC som er koblet til det trådløse nettverket? Sharu skriveren er på nettverket, men når vi leter etter en laptop jeg kan ikke finne. Noe må gjøres fra en ruter for å se meg selv koblet til via trådløst?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.