Sony UWP D11, hals trådløs YouTuber

Hei venner, i dag vil jeg presentere Sony UWP D11 en trådløs lavalier mikrofon som kommer med en rekke funksjoner, funksjoner som plasserer den Sennheiser EW hals litt over 112-P G3 (G3 eiere vil ikke enig).
Sony UWP D11 er et kit som består av en sender, en mottaker, lavalier mikrofon og kabler som kreves for å koble et videokamera til en opptaker eller en mikser.
Fra begynnelsen må jeg si at dette trådløse settet er svært godt bygget, minner meg om de årene 90 profesjonelle personsøkere. Dekselet er laget utelukkende av metall, knapper og knekt er trukket tilbake har alt tråd, for ikke å utilsiktet fra kabler under opptak.
Dette hals ville motstå selv om en bil passerer over den. Resistance av disse enhetene er viktig fordi områdene er utviklet for å fungere på bakken under ulike forhold.
Lydkvaliteten vil føle i andre opplæringen, ble den første delen filmet med kameraet ved hjelp av Nikon D5200 integrert mikrofon, ble den andre delen filmet alt med Nikon D5200 og mikrofonen var Sony. Ingen endring ble ikke gjort, lyden er nøyaktig slik den ble spilt inn.
Prisen på dette settet er trådløst høy nok for den gjennomsnittlige bruker, det er derfor jeg ikke kan anbefale det for alle. Normalt en vanlig bruker kan få lydkvalitet ved hjelp av en mikrofon kommentarspor, som er mye billigere og som høres enda bedre. Samson C01U kan anbefale en mikrofon som du bruker hver gang du gjør et skjermbilde opplæringen.
Tutorial presentasjon C01U Samson, en mikrofon mye billigere.
En tid etter at jeg har gjort opplæringen der vi presenterte mikrofon Samson har presentert en annen mikrofon, denne gangen er det slags shutgun en svært følsom mikrofon som gir best ut utendørs.
Presentasjon HTDZ HT-320 mikrofon, lyd tilgjengelig
Jeg kan ikke si at jeg ikke anbefale denne lavalier er stor, dessverre er det mye mer enn en gjennomsnittlig budsjett.
Men jeg kan anbefale (Sony UWP D11) som ønsker å starte arbeidet på youtube og trenger lydkvalitet og mobilitet, unnvikende ting med en mikrofon typen shutgun (Rode Videomate Pro). Shutgun typen mikrofoner er designet for filming utenfor, der det ikke er ekko.
Ikke en til å la noen linker til Sony UWP D11, dette settet er ikke for alle, men jeg vil la noen linker inn til mikrofonene som er kvalitet og som kan gi en lyd.
USB Studio Mikrofon BEHRINGER C-1U (Clean lydvolumet liten innfødt krever volum boost)
Studio Mikrofon AKG P-USB 120 (Varm lyd, perfekt for radio voiceover)
Studio Mikrofon RODE Podcaster (Lyd eksepsjonelt foretrukne radio)
AKG lavalier mikrofon wirelesss WMS420 Presenter (Events, presentasjoner, kirke scene)


Nyt, ikke glem, hvis du ikke finner det du ønsker på denne siden, kan du se alle tutorials i hvordan paginert bloggen eller alle opplæringsvideoer med et blikk på vår arkiver side av Tutorials (Vær tålmodig, det er over 1000 tutorials).
Hvis du ønsker å finne raskt et bestemt emne, bruk Vår søkemotorer ønsket sikt, for eksempel "android root" eller "Setup Window".


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi Hei ... Jeg har et problem. er ikke relatert til hva du beskriver ovenfor ... men kan du hjelpe meg ... .jeg kjøpte i dag et SD-kort med adapter 8gb, og da jeg kom hjem la jeg merke til at i stedet for 8gb ... Jeg bare 1.45 gb .... jeg ga bort all formatering ... ikke bare vise meg ... please Zimi råd eller hva jeg skal gjøre ...
  Takk på forhånd!
  PS: Du har noen veldig gode tutorials!

  • Du kom hjem, og du setter kortet i hva?
   Du putter i deg PC eller koblet til enheten (foto, video, lyd, telefon).
   Logg Datamaskinbehandling og se til å kjøre med mindre du har ledig plass.

 2. laurbær sa han

  Lavalier meget god lyd fra det, men for meg er det litt dyrt, koster ca 3000 lei. Men kan du fortelle meg som er den beste metoden for å spille inn lyd på en Canon DSLR. Jeg forstår at jeg kan bruke Nikon og innstillingene er forskjellige.
  Kanskje du har noen anbefalinger av mikrofoner, hemmelige tips.
  takk

  • Canon Vi hadde faktisk innstillinger som er annerledes og du skal føle etter tester repetatr. Trangen til å bruke hodetelefoner når du lytter til postene.
   Som et tips:
   Du kan bruke Magic Lantern, er det en tilpasset firmware for Canon DSLR enheter som støvel fra SD-kortet.
   Tutorial Magisk Lantern
   Magisk Lantern kan stoppe AGC, som produserer hissss den irriterende bakgrunns.
   Finn et sted der du har godt volum og bakgrunnsstøy så lavt som mulig (hvis det er mulig i det hele tatt). Nå har du volumet ganske lav, så du må ha mikrofon preamp bra.
   Jeg anbefaler:
   Rode Videomate Pro
   Shure VP 83
   Du kan også bruke en ekstern opptaker og redigering for å erstatte fanget opptaker Med lyden (etter synkronisering).
   Kan jeg anbefale og opptaker:
   Zoom H1 (mindre)
   Zoom H5 (flere alternativer)
   Hvis du har noen spørsmål du kan skrive her på kommentarer.

 3. caisinDonici sa han

  interessant, men jeg ønsker å spørre deg når du gjør en tutorial video recorder ombord bil fordi du lovet. takk

 4. Jeg kom hjem og jeg bare koblet til den bærbare ..pur jeg ønsket å sette noen bilder i det ... og da jeg så hadde bare 1.45 8 gb gb stedet

 5. Adrian Gudus sa han

  Mange Tepe ble gitt og gi videre med kinesisk elendig produsent med et navn som ingen har hørt. Det touts selge tungt på kortene på ebay eller amazon som hevder å ha 64 eller 32 GB når det faktisk falske nettsteder er bare noen få MB. Ikke kjøp produkter fra noen stall på hjørnet, spesielt hvis navnet på produsenten er en tvilsom eller ikke du aldri har hørt.
  Også stor oppmerksomhet til produkter som har etiketten merkevarer som oppfyller skriften og fargen på den originale merkevare, men mangler et poeng eller mer i navnet eller har et navn veldig lik den originale merkevaren.
  For eksempel Sonys splitter original og falske holde originale merkevaren farge og font bare kalt Suny eller Soany

 6. Vel jeg kjøpte kortet fra Germanos, og firmaet produktet er Kingmax ... ..iar skrive klart 8 gb kort ... salgspris var 35 lei

 7. Jeg skal prøve. Mange takk for tipset!

 8. Fortell meg om du kan er den beste måten å ta opp lyd med et videokamera i bryllup og jeg mener at jeg skulle ønske jeg hadde en jevn lyd i hele rekord i å høre orkesteret Uansett jeg er borte fra dem og ikke Sony presenterte ovenfor kommentarer invitatilor.Modelul takle eller er andre varianter? Er det noen mulighet til å ta direkte lyd fra forsterkeren av musikerne? Jeg ønsker å vite noe som er det beste alternativet. Takk på forhånd.

  • Sony UWP-D11 kit ikke bare godta mikrofoninngang og linjeinngang, men i overføring modul. Så dette settet sammen med en mikrofon anstendig parallelt (innebygde mikrofonen på kameraet er ok i noen tilfeller) bør gi en meget god lydkvalitet skyting uansett støy og ekko fra en hendelse hall for det enkle faktum at kan hentes direkte fra blanderen generelt lyd.

Tilbakesporinger

 1. [...] Og kvalitetsprodukter. Hvordan vi kom til denne mikrofonen? 3 måneder siden kjøpte jeg en trådløs lavalier mikrofon Sony UWP D11. Produktet er utmerket samlet, men jeg følte at mikrofonen kan være mer. Dermed [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.