Telefonen, som kamera, med Perch

Telefonen, som kamera, med Perch

i det siste laget jeg flere tutorials relatert overvåkingssystemer, kameraer, NVR og selv bruke mobiltelefon IP kringkaste kamera eller webcam.
I dag vil jeg presentere en tjeneste som har en telefon app som slår ham på sistnevnte, en sann IP kamera med bevegelsesdeteksjon. Dessuten, Perch service, som så kalles, hjelper video recorder, som vil lagre det i skyen, servere abbor. Alt er gratis for nå, fordi Abbor er i beta fasen, og postene opprettholdes 7 dager.
Hva kan brukes Perch?
1. Hvis du har en eldre telefon, som samler støv i skuffen. Kan vi forfremmet til kameraet.
2. Hvis vi trenger overvåking hjemme eller på kontoret desk for korte perioder.
3. Overvåknings kjæledyr etterlatt av nakken nøkkelen.
4. Spionere noen venner i en bar (la telefonen på bordet Abbor på)
5. Overvåking bolig med bevegelsessensor (motta instant meldinger).
Abbor er et ledig øyeblikk, fordi det er i beta-fasen. Hvis du senere når snusing avgift, er du ikke fornøyd, kan du se IP Webcam tutorialOg du kan få det samme, mindre lagringsplass sky.
Noen tutorials tjenester eller programmer i samme kategori:
1. Gjenopprette stjålet telefon med Cerberus (min anbefaling)
2. Bruk DSLR kringkastet av webkamera for bedre visning.
3. Backup automatisk eller spion SMS og samtalelogg i skyen.
Abbor, skytjeneste
Abbor, Android app
Tutorial Video - telefon, som kamera, med Perch


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. romeo sa han

  Men telefonen som vi ønsker å bruke det som et webkamera, og det må nødvendigvis koblet til Internett, nei.?

 2. marius sa han

  I figuren hvis du viser meg bildet innspillingen i krom. hvis du ikke gir registrering sier: Dette rommet er koblet til, men ikke opptak. Slå på opptak i Innstillinger

  Live forhåndsvisning virker ikke? Jeg trenger virkelig å registrere hva jeg kan se jeg registrert?

 3. marcghi sa han

  Jeg prøvde to telefoner og en Android-boksen og uavhengig av tilkoblings netto (3g, lan eller wifi) du gir opp eller logg på logg sier ingen nettverksforbindelse. Hva kan jeg prøve å gå? Takk.
  Jeg så at rommet kan legges til stasjonære eller bærbare.

 4. Ionut sa han

  Hei jeg kan gjøre en tutorial på hvordan å heie galaksen android s4 5.0.1?
  Det er tutorials på nettet, men etter at jeg heie på som vist i videoen kan bety at enkelte programmer som krever root ikke fungerer fullt ut. Kan det være grunnen? Ikke har vært helt i roten eller bare galaksen android s4 5.0.1 ikke fungerer helt rett? Jeg prøvde enabler programmer eller programmer som move2sd cheatengine og gir meg feil.

 5. Cristi Hello!
  Kan du anbefale en god nettverkskort for stasjonære ???
  Beklager å poste her!

  Tusen takk!

 6. Calin sa han

  CRIS en tutorial om mulige TVer Dette kan iefitne at smarte nus d eexemplu philipsh PHH 4000 / 88. . innstillinger etc / og som en TV aalegem billigere nonsmart. hvis du kan

 7. Ervin Szondi sa han

  Jeg forsto ikke, meldingen kommer på samme telefon filming?

  • Ikke nødvendigvis! Meldingen kommer inn i e-postkonto som du brukte da du registrerte deg. DOB samme adresse kan brukes på en annen telefon, ikke nødvendigvis på filming.

 8. Zicu sa han

  Sry for off topic:

  Hva synes du om dette SSD? Verden er gråt, men det egentlig? Du er i feltet kan gjøre ren.
  http://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-patriot-blast-2-5-240gb-sata-iii-pbt240gs25ssdr/pd/DY7TDYBBM/

  Takk.

 9. Calin sa han

  Adrian Cristea eller jeg har et forslag om en tutorial nemlig å lage en av dere en tutorial som er forskjellen i fjernsynets kort eller cl cl + og IPTV er forskjeller på de to. som jeg søkte på nettet og fant ingenting konkret nam

 10. "3. Overvåknings kjæledyr igjen nøkkelen nakken. "
  Våre barn er dyr ???

  • Jeg er også en forelder ... det var en spøk. Jeg mente ingen barn. Jeg mente dyrene som fortsatt er hjemme alene.
   Den vits i detalj.
   Det var en referanse til den paradoksale avl av dyr, mens fødselsraten faller ...! Jeg mener, ungene har blitt erstattet kjæledyr, den usikkerhet som det inspirerer societetea og at det fremmer egoisme system. Det står et dyr, ikke krever mye oppmerksomhet / ansvar / bevilget budsjett, men et eller annet sted, kan tilfredsstille mors instinkt / mønster. Folk tenker på dyr, kan du kaste uten for mange konsekvenser?
   I Japan, som for tiden er det flere nylig vedtatte kjæledyr enn barn spedbarn.

   • Fint å se at noen tenker. Videre er det og romanen. Gratulerer.
    Det du har beskrevet bør gjøre oss alle går på hvor og hvor fort menneskeheten er på vei. Før eller senere ....

 11. den siviliserte verden fødselsraten avtar fordi folk skremmer virkeligheten og usikker fremtid! En normal person er ikke på barn så lenge selskapet ikke gi noen sprijin.asta er grunnen til at verden er fylt nemlig europa pakistansk, indisk, marokkansk, kinesisk etc.raspunsul du kan finne litt høyere i kommentarfeltet!

  • Det betyr at vi bør være stolte av fallende fødselstall; inkludert oss, endelig, i den siviliserte verden. Selv vår president ....
   Kanskje innbyggerne i Pakistan, India, Marokko, etc., mottar betydelig støtte fra staten, barna har råd til å helle til én.

  • Hvis systemet viser usikkerheten betyr ikke at virkeligheten er den samme. Som han sa Cristi, trenger asiater ikke tro at førstehjelp, tvert imot, er litt kort på "lønn". Samfunnet i dag vasker verden hjernen med ideen om at du ikke er god forelder hvis du ikke oppgir BMW og hus 2 nivåer i barn, slik vi gjør før du har noe å tilby, som aldri eller kan du finne det vanlig å gjøre barnet 50 år (hvis du kan) som kan deretter sitte stramt materiale, men gjør not're en egoistisk foreldre å gi barnet ditt bare din alderdom uten energi? ... .. kan du være en god forelder selv om materialet du er begrenset i hva du tilbyr. Men det er riktig å handle med hensyn til alt, så er hver for å balansere hva som er moralsk og umoralsk, og deretter å velge. Konsekvenser skyte dem hver ved valg

 12. God ziua.In Først vil jeg gjerne gratulere alle opplysninger impartasite.Faceti en utmerket jobb og calitatr ... I 2 th sted, om denne opplæringen, vi brukte en lignende applikasjon som jeg var veldig glad og meg som andre ville gjerne vite det. Dette er siden av "http://www.salient-eye.com" og kan finnes i Play Store for Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mantishrimp.salienteye

 13. Popescu Georghe sa han

  Ikke gå på Samsung Galaxy S pluss og Xiaomi Redmire 2 notater. Cera aktiverer ikke video!

 14. Salut.As gjerne vite om noe kan gjøres med et kamera DLINK DCS5222LB at feilen jeg gjorde firmawe oppdatering via WiFi, selv om det ble gjort asa.Acum rom har rødt lys aprins.Am prøvde å nullstille, men skjer ikke nimic.Merci Fain

 15. Jeg løste med en e-post sendt til D-link, og de sendte meg fremgangsmåten for å installere kameraet.

 16. Hei, Jeg kan ikke se hvor videoer som er lagret, eller hva skal jeg gjøre for å redde dem et sted. Litt hjelp?

 17. Hei folkens, ikke Perch ikke fungerer, kan du anbefale noe bra? Jeg fant noe lignende programvare, men med et begrenset antall timer gratis. Takk.

 18. Bravo Cristi. Jeg vil gjerne se deg. Er det mulig på e-post?

 19. Hvordan tar jeg hensyn til at han ikke sier at jeg ikke har nettet, men jeg hjalp pls

 20. Hvordan tar jeg hensyn til at han ikke sier at jeg ikke har nettet, men jeg hjalp pls

 21. Costel sa han

  hei. ikke mer søknad?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.