Yahoo Messenger for Mac OS tema 9 og 10 - video tutorial

Yahoo Messenger for Mac OS tema 9 og 10 - video tutorial
4.8 (4) 95%

Mange sannsynligvis elskede operativsystem Mac OS, og ønsker å ha det, men dessverre er dette OS kjører bare på Apple-systemer og kan installeres på PC-er enn vanlig ved hjelp av vår hack.

Hvis vi ikke kan ha et operativsystem for å installere Mac OS kan til og med temaer som kan etterligne effekten av svært god grensesnitt og Mac OS. I tuotiralul i dag vil jeg presentere et tema for Mac OS Yahoo Messenger vil være funksjonell på Yahoo Messenger versjoner og 9 10.

Jeg liker denne tusen tema / hud er veldig klar og Yahoo Messenger er vakrere med det
Jeg håper du liker og bruke den med glede

Men la oss bedre å se denne videoen opplæringen.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!

Enjoy!

LAST NED Y! Mac Skin

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. adrian're super høye høyest bravo gratulasjoner. et Godt Nyttår og gledelig team fra videotutorial.ro veileder.

 2. Adi're ikke sint på meg, men hvor finner jeg en renere bedre enn ubuntu for av ubuntu Ccleaner alle slags gjøre plass flere tutorials på hvordan du kan lage ditt eget tema for ubuntu effekter at ideen nam

  • Adrian sa han

   AndyAdi're ikke sint på meg, men hvor finner jeg en renere bedre enn ubuntu for av ubuntu Ccleaner alle slags gjøre plass flere tutorials på hvordan du kan lage ditt eget tema for ubuntu effekter at ideen nam

   Sweeper du prøvd? du legg til / fjern eller Ubuntu Software Center eller Synaptic Package Manager eller prøver bleachbit du finne alle de samme ...

 3. Takk, er sterke, så ţineţio.

 4. Jeg så tutorial om Snagit: fast, men venter en tutorial med Camtasia Studio 6!

 5. Takk Adrian.Cioc er riktig høyest BRAVOO

 6. HAPPY BIRTHDAY og GLADE FANS VIDEOTUTORIAL.RO team i 2010.

 7. Vennligst lage en tutorial hvordan å lage reklame på Google FRA forumet til plateti.Va kan utsette andre kommentatorer vi har gjort en forumpost på Google nustiu um sal uten plater.

  Vennligst så mye at jeg vil ha min promo forumul.plz

  • virusVennligst lage en tutorial hvordan å lage reklame på Google FRA forumet til plateti.Va kan utsette andre kommentatorer vi har gjort en forumpost på Google nustiu um sal uten plates.Va kan totca enn jeg vil ha min Promo forumul.plz


   Vennligst ikke slutte å fremme ditt nettsted videotutorial.ro, har jeg tørket camentariul RCU linken og du vil få til hvis du legger litt kommentar spam med linker.
   Reklame uten å betale tror ikke det, i en eller annen form all lønn.
   Ingenting er gratis i verden av reklame, spesielt reklame på Google.

   • Adrian sa han

    Cristi-admin:

    Vennligst ikke slutte å fremme ditt nettsted videotutorial.ro, har jeg tørket camentariul RCU linken og du vil få til hvis du legger litt kommentar spam med linker.
    Reklame uten å betale tror ikke det, i en eller annen form all lønn.
    Ingenting er gratis i verden av reklame, spesielt reklame på Google.

    Jeg tror forumet refererte til indeksering i Google, og visste ikke nøyaktig sikt. Men hvis det var reklame der uten å betale, jeg forstår ikke helt hvorfor alle har fordringene gratis? Jeg vil gå til arbeid for gratis? Jeg vet at lønnen er liten, men likevel ... du går eller annen måte bunaziua Takk jobbet i dag? Du vil ikke gå fordi du får betalt? Tror du virkelig at alt du har rett til fritt folk? ARBEID OG IKKE MER GRATIS ESRB, SLIK går ingen steder !!! Du må betale det du ber om og ønsker. HVEM KAN arbeide i landet som ønsker ALLE GRATIS IF =)) Domle GRATIS HEAR ...

 8. Godt Nyttår alle, velstand og så mange ... ..tutoriale video 2010.Suntem øyne og ører bare

 9. victor sa han

  Først sier jeg gratulerer med dagen og nyttår meg bra (håper dør sist) vil følge med stor oppmerksomhet og interesse og ser videotutorialele med en videotutorial, Adobe Premiere Pro sc3 ".
  Takk!

 10. Dere Sall varog en tutorial program for sin mikrofon kan bli hørt ekko mikseren takk pa

 11. Cristi og jeg stadig lurer på hvor jeg kan finne temaet yahoo messenger for de som er funnet Leam som en zip og gå

  • MihaiCristi og jeg stadig lurer på hvor jeg kan finne temaet yahoo messenger for de som er funnet Leam som en zip og gå

   Mihai installere WinRAR og pakk dem som ellers ikke har noen vei å gå.

 12. mk3_cdj sa han

  8 messenger og jeg vet ikke hvorfor ikke gå?

  • Adrian sa han

   mk3_cdj: 8 messenger og jeg vet ikke hvorfor ikke gå?

   Fordi det rett og slett ikke fungerer, du leste tittelen på opplæringen? Gå bare 9 og 10 versjoner av Yahoo Messenger, Yahoo Messenger en eldre versjon 8

   • mk3_cdj sa han

    Adrian:
    Fordi det rett og slett ikke fungerer, du leste tittelen på opplæringen? Gå bare 9 og 10 versjoner av Yahoo Messenger, Yahoo Messenger en eldre versjon 8

    gi unnskyldninger jeg så

 13. daniyl sa han

  Happy Birthday! alle de som tar vare på disse tutorials et nytt år fylt av glede og impliniri.Si for oss så mange interessante tutorials på både Windows og Linux (Ubuntu) .Sper for ikke å ødelegge Adrian tutorials om å ville ubuntu.VA god helse og gratulerer med dagen til deg kjære deg og calor.

 14. Happy Birthday! videotutorial.ro

 15. Super kult! Bravo!

 16. tutorials bror at jeg ikke har skrevet noe 4 dager

  • MihaiGuider bror at jeg ikke har skrevet noe 4 dager


   Ikke kvantitet, men kvalitet er viktig, gjør vi tutorials neket fra normen, kassen.
   Hvis du vil ha regel tutorials, gå på youtube eller trilulilu.
   Vi studerer og vi i vår tur for å oppnå opplæring, må vi vite at ikke bare lære født.
   Dessuten tror jeg du sett alle video tutorials på nettstedet.
   Når poateaza, post, ønsker ikke å konkurrere med hvem som helst i "Hvem postet flere artikler".
   Når du vil legge inn og du vil finne ut om du har gjort ditt abonnement.
   Vær tålmodig, er gode ting bygget tøff.

 17. ikke sett i det hele tatt ikke fordi jeg liker det fordi jeg ikke finner interessant, som for eksempel "hvordan å bruke kommandoer: kopiere, lime, klippe og slett"

  • Mihai: Mam ikke sett i det hele tatt ikke fordi jeg likte det, og fordi jeg finner interessant, som for eksempel "hvordan å bruke kommandoer: kopiere, lime, klippe og slett"


   Det er mange tutorials som er overbevist om at de har sett og tro meg de er ganske til stede er nesten 300 tutorials.
   Copy-paste tutorial med mange nyttige ting du kan lære, synes trivielt, men det er veldig nyttig, mange har fortalt meg det, ser det og du vil se at ting ikke kan oppdage dem visste.

 18. Aly007 sa han

  Hei Adrian,
  For disse innleggene i 2010 år vil jeg anbefale som video tutorials for å være av kortere varighet. For eksempel i denne videoen kan hoppe over tid når du ble med på kurset for å vise hvordan du søker på bloggen, la jeg merke til at du gjorde det ofte i videosider. Det er bare min mening.
  PS: Vet du jeg ikke gå "Big Smileys Messenger" Windows 7? Jeg faktisk gå, men bare delvis. Smilies kan se noen små [standard] og noen smilies er sett stor [store smileys messenger].
  Hilse

  • Adrian sa han

   Aly007Hei Adrian,
   For disse innleggene i 2010 år vil jeg anbefale som video tutorials for å være av kortere varighet. For eksempel i denne videoen kan hoppe over tid når du ble med på kurset for å vise hvordan du søker på bloggen, la jeg merke til at du gjorde det ofte i videosider. Det er bare min mening.
   PS: Jeg har ikke noen ide om å gå "Big Smileys Messenger" Windows 7? Jeg faktisk gå, men bare delvis. Noen smiler blir sett små [standard] og Smilefjes kan se noen stor [store smileys messenger].
   Hilse

   Cristi abonnere på hva han sa, jeg vil vise deg hvordan å søke etter de fleste av dere er ute etter eller ikke vet hvordan. Det ville være lettere for oss og for deg å be om noe før, så ikke hoppe mai fyller kommentarfeltet unødvendige eller gjentatte uendelige spørsmål !! tutorials er gamle, men veldig interessant at folk ikke søker bekvemmelighet. Kom en dag en onkel og ler som vi har lite tutorials. Saracu bare se de på hjemmesiden =)) Når det faktisk var det over 260 tutorials på området på den tiden

   • Aly007 sa han

    Jeg forsto.
    Problemet mitt med smilefjes i Yahoo Messenger har du noen ide?
    Jeg prøvde "Ta eierskap" Jeg prøvde å kjøre den kjørbare med "Kjør som Administrator" ...

    Adrian:
    Cristi abonnere på hva han sa, jeg vil vise deg hvordan å søke etter de fleste av dere er ute etter eller ikke vet hvordan. Det ville være lettere for oss og for deg å be om noe før, så ikke hoppe mai fyller kommentarfeltet unødvendige eller gjentatte uendelige spørsmål !! tutorials er gamle, men veldig interessant at folk ikke søker bekvemmelighet. Kom en dag en onkel og ler som vi har lite tutorials. Saracu bare se de på hjemmesiden =)) Når det faktisk var det over 260 tutorials på området på den tiden

 19. Hvem kan fortelle meg hvorfor jeg ikke kan se noen videotutorial? Jeg først vises en annonse på ham, og etter en tett og prøver å åpne videotutorialul, fungerer det ikke. Det synes for meg noe om jwplayer og så, ikke filmen starter.

 20. Hvem kan fortelle meg hvorfor jeg ikke kan se noen videotutorial? Jeg først vises en annonse på ham, og etter en tett og prøver å åpne videotutorialul, fungerer det ikke. Det synes for meg noe om jwplayer og så, ikke filmen starter. Jeg bruker Opera nettleser, men jeg prøvde med IE og alt bare skjer.

 21. Hvorfor vises ikke opplæringen? :)

 22. Zerocool sa han

  Hvor mye hardt ms

 23. Nistor sa han

  videotutorial bravo teamet håper å poste dette året videotutoriale så god som før

 24. Hei vakker film, vil jeg gjerne hjelpe meg og meg med alt du kan for å vinduer 7 er et lite problem Peter de som støttet 5.1 eller 7.1 Jeg har en 5.1 og Dabei iam ga hodet til make havet høre 5.1 men Medya playet hører bare vinduene i winamp jeg ville ikke gå jutati meg og jeg ikke satt godt pate min fra vinduene for å gjøre 5.1 kan hjelpe meg og meg behage takk så mye: D: X: *

  • IonutHei vakker film, jeg vil gjerne hjelpe meg og meg med alt du kan for å vinduer 7 er et lite problem Peter de som støttet 5.1 eller 7.1 Jeg har en 5.1 og Dabei iam ga hodet til make havet høre pe5.1 men Medya playet hører bare vinduene i winamp jeg ville ikke gå jutati meg og jeg ikke satt godt pate min fra vinduene for å gjøre 5.1 kan hjelpe meg vær så snill og takke meg mer: X: *

   Du kan hjelpe oss og oss fortelle oss hva lydkort du har. Til slutt, hvis du Realtek, installere den nyeste driveren kompatibel med Windows 7 etter inn programvaredriveren og sjekke "Speaker Fill".

 25. mario sorin sa han

  hei Sorin & cosmin.Ce ønsker å fortelle deg, de fleste av opplæringsprogrammer er gode og forstår ikke dem som gir dårlige råd som ex. å være kortere, men forstår ikke hvorfor du har for å få etter dem, må du forstå en du vil gjøre det mer PTR tutorials. Nybegynnere som meg og mange som underviser ABC PC, og ikke som en regel som betyr at hvis de vet eller verre alle vet at ikke mer enn de la noen vet (som vil bestride) .Vreau å bringe Maintal ting 3: 1 ingen ble født lært, og hvis du vet at det er bra å fortelle andre hvordan du gjør benevol.2nu slik at du kan være smart før du er ikke dum, og ønsker ikke å fornærme noen, men det er sannheten .3LASA- TI andre ikke deg, eller du vil ha det, og jeg skal forklare en ting med dette ferdig: jeg datamaskinen 2 år, og en som jeg tar å installere windons stedet ba ham om å forklare hvordan du gjør installasjon, hvordan å skyte musikk, filmer, etc., etc. ikke har tid eller oppjaget ganger, ganger ... til slutt kjøpte jeg en Windows-lisens, og jeg installerte det alene, men med hjelp av dem som kritiserte videotutoiralelor uten min motiv.Parerea er at ingen blir tvunget til å se på dem og til slutt ikke glem en ting forkorte deres tid til å utelate ting faren er at "liten" f. stor betydning. hilsen

  • victor sa han

   mario sorin: Hei Sorin & cosmin.Ce ønsker å fortelle deg, de fleste av opplæringsprogrammer er gode og forstår ikke dem som gir dårlige råd som ex. Å være kortere, men forstår ikke hvorfor du har for å få etter dem, må forstå noe som vil gjøre flere tutorials ptr. Nybegynnere som meg og mange som underviser ABC PC, og ikke som en regel som betyr at hvis de vet eller verre alle vet at ikke mer enn de la noen vet (som vil bestride) .Vreau å bringe Maintal ting 3: 1 ingen ble født lært, og hvis du vet at det er bra å fortelle andre hvordan du gjør benevol.2nu slik at du kan være smart før du er ikke dum, og ønsker ikke å fornærme noen, men det er sannheten .3LASA- TI andre ikke deg, eller du vil ha det, og jeg skal forklare en ting med dette ferdig: jeg datamaskinen 2 aniiar en som jeg tar å installere windons stedet ba ham om å forklare hvordan du gjør installasjonen hvordan å trekke musikk, filmer, etc., etc. ingen tid oppjaget ganger, ganger ... til slutt kjøpte jeg en lisensiert og vinduer jeg installerte videotutoiralelor alene, men med hjelp av dem som kritiserte uten grunn min .Parerea er at ingen blir tvunget til å se på dem og til slutt ikke glem en ting forkorte deres tid til å utelate ting faren er at "liten" f. stor betydning. hilsen

   Mario er enig med deg, sier jeg!.

 26. georgian sa han

  bn er det et slikt sted ....
  Jeg har et spørsmål ... faktisk ... Jeg telefonen er koblet til en nokia6300, men fikk ikke signal ... hvor skal jeg gå?

  Takk!

 27. ingen mac tema for windows xp?

 28. sebyx13 sa han

  Adriane vakker theme're høyt !!!!

 29. selv om de syntes versjoner av YM 9 og 10 8 jeg var flink YM, føler jeg det er mer praktisk ... Jeg søkte på google noen skin'uri og ved en tilfeldighet kjørte jeg inn i huden med et fotballag (ikke nevne navn), så som jeg var fan av fotball, og stor fan av det andre laget ber om dem som er flinke til å skape en hud for å hjelpe meg med noen råd som jeg lager og jeg for ett lag min sjel ... takk og forventer et svar så raskt!

 30. mac os temaet er tilgjengelig for Windows XP: D her>http://flyakiteosx.en.softonic.com/:D:D:D det eneste problemet urovekkende "tror" er baren start er opp ikke ned ellers alle gode og vakre ikoner er veldig vakker og i stedet for "bilde" det var da du slo på din pc e mac og i stedet velkommen er et vindu mac og den midterste knappen nede slåss: D: D: D

  • Mihai: Mac OS temaet er tilgjengelig for Windows XP: D her>http://flyakiteosx.en.softonic.com/:D:D:D det eneste problemet urovekkende "tror" er baren start er opp ikke ned ellers alle gode og vakre ikoner er veldig vakker og i stedet for "bilde" som eracand skrudde på pc mac og i stedet velkommen er et vindu mac og den midterste knappen nede bekjempelse: D: D: D

   At hjem bar er egentlig heter oppgavelinjen og kan plasseres hvor som helst opp, ned, til venstre eller til høyre! Selv om du installerer temaet og plasserer en oppgavelinjen over kan du legge det ned som det var, høyreklikk på oppgavelinjen velger Lås oppgavelinjen på hurtigmenyen. Venstre-klikke på oppgavelinjen hold deretter nettstedet og trekke bar der du ønsker å være, så ta fingeren fra venstre klikk og voila ... å låse oppgavelinjen tilbake til ikke lenger bli flyttet fra posisjon hvor du har plassert det, klikk igjen lås oppgavelinjen riktige valget

 31. SCZ i stedet for Windows XP mac

 32. Thank hjalp: Har du en tutorial mac os tema for windows xp? I likhet med vista aero tema for xp: D?

 33. av Dani sa han

  hvis du kan hjelpe meg og meg til å fortelle meg hvordan å gjøre meg vises i listen over nettet bare rotet jeg ikke vet hvordan du gjør vakkert ms forvente et svar fra deg

  • stefan1988 sa han

   hvis du kan hjelpe meg og meg til å fortelle meg hvordan å gjøre meg vises i listen over nettet bare rotet jeg ikke vet hvordan du gjør vakkert ms forvente et svar fra deg

   at det vil vise bare online presse ctr + h

 34. Jeg kan ikke laste ned ARKIV hvorfor ??? !!!

 35. daniel sa han

  Jeg kan ikke laste ned arkiver! hvorfor ??

 36. sylviu sa han

  hver gang jeg slår på min PC boksen vises som sier følgende:

  Dette programmet krever minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyere.

  Enhver 'kernel debugger "må være deaktivert" ajutatima !!!!!!!!!!!

 37. sylviu sa han

  e Hver gang jeg slår min PC boksen vises som sier følgende:

  Dette programmet krever minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyere.

  Enhver 'kernel debugger "må være deaktivert" ajutatima !!!!!!!!!!!

 38. djciupi sa han

  veldig hardt at huden

  takk

 39. gucianu sa han

  Jeg vet ikke hvordan de skal få min programvare for styrer jeg mistet cd.daca VR si om meg sender meg på [Email protected]

  • vanessa sa han

   gucianuJeg vet ikke hvordan de skal få min programvare for styrer jeg mistet cd.daca VR si om meg sender meg på [Email protected]
   ........................................................................ ..
   det en metode som bruker bare hvis alle drivere er Ok av operativsystemet fungerer fint uten feil ..adica høres video, LAN, webkamera, bluetooth ...
   Hvis du har mistet CD-en som du hadde Lydkort Driver, Video Card Driver, etc så er det et program nemlig Driver Genius Professional som trekker ut fra operativsystemet etter at alle sjåfører og lagrer dem på en partisjon av ditt valg i en mappe som du har opprettet ... OBS !!! Lagre ingen data partisjon c: \ ... Alt du gjør med dette programmet Restore Drivers board lyd, video, lan, blah blah etter en ren installasjon av Windows ...klikk her... En liten demo til å jobbe med dem.

   metode:
   Pas.1. Du går og gjøre en backup drivere
   Pas.2. Etter at du har reinstallert Windows Driver Genius Professional alt for å gjøre gjenoppretting drivere

 40. George sa han

  Takket være disse tutorials ... Jeg lærte mye av deg. Disse opplærings veldig bra for de som ikke forstår altfor godt i PC-en. De som vil sverge og kritisere, er idioter, dumme, 12 år barn som ikke engang kan gi oppdatering.

  • GeorgeTakk for disse veiledningene ... Jeg lærte mye av deg. Disse opplærings veldig bra for de som ikke forstår altfor godt i PC-en. De som vil sverge og kritisere, er idioter, dumme, 12 år barn som ikke engang kan gi oppdatering. sitere meg

   Forresten, forstår alle videotutorial.ro området selv ala av 5 år forteller deg steg for steg bare teller som interesserer dem privesti.Este godt være et område som dette.

 41. Laurentiu sa han

  bv brødrene er virkelig god meow var svært nyttig opplæring ... og ditt ekstra pengene som vi har gjort ... .Jeg tok penger fra andre som ikke vet ... du er flink bv SELF !!

 42. Sooper ..multumesc mye vanskeligere ... Jeg prøvde å installere hacket versjon av Mac OS X som kjører på PC, men når installasjonen er fullført og gjør omstart forteller meg til å velge noe sånt som "HD (0) ... .. (... .. = navnet som er lagret partisjonen operativsystemet) og mer en "gi og spør hvordan jeg normalt oppgir må laste system, men i stedet som startes datamaskinen umulig for meg å velge fra en PC

 43. Jeg har en høyere med iphone

 44. Temaet er vakker, men det er ikke min type selv om jeg har lyst til å sette andre saker fra de present

 45. Valentin sa han

  Jeg hilser dere, og jeg har satt et spørsmåls 9 Yahoo! Messenger og ikke en krone i rumensk dukket opp i italiensk og tok skritt for at IAM ser den opplæringen du majutati med respekt Valentin

 46. Voiculescu sa han

  hvor jeg laste det ned ??

 47. Voiculescu sa han

  Der jeg ta for å spørre meg selv ???? millioner !!!

  • AdrianGudus sa han

   Voiculescu:
   Der jeg ta for å spørre meg selv ???? millioner !!!

   Hvis du gidder å lese teksten over for å se opplæringen og last ned linken i rødt

 48. kveldsmat

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.