Test av harddiskstativoverføring på USB 3.0 - videoopplæring

Hei venner, i denne opplæringen vil jeg presentere et USB 3.0-rack for 2,5 ″ harddisker, det er produsert av Inter-Tech / Sinan (ikke veldig kjent). Ved å bruke dette racket sammen med en harddisk på SATA kan vi få en ekstern harddisk ganske raskt, mye raskere enn noen ekstern harddisk på USB 2.0.
Sist jeg viste deg "Hvordan en ekstern harddisk fra en gammel vanskelig å bruke en billig stativ", Nå vil vi bruke et billig rack, men mye raskere.
Rack USB 3.0 Sinan produktet er samme pris med lignende produkter på USB 2.0. På denne tiden synes det likevel verdt USB lagringsenheter 2.0, gir 3.0 USB grensesnitt en hastighet som kan neppe bli ignorert. Selvfølgelig hvis det er eksterne enheter: webkamera, mus, tastatur, bluetooth stick, uansett du er på USB eller USB 2.0 3.0, det krever ikke for mye båndbredde.
I testen som vi gjorde i slutten av opplæringen for å se veldig tydelig forskjellen i hastighet mellom de to racks. Har gjort klart, konfigurasjonen var det samme, bortsett fra stativet i den første testen ble en rack og USB 2.0 i andre løp jeg hadde en USB stativ 3.0.
Hvis du ønsker å gjøre en test med en USB SSD montert i rack 3.0, vennligst skriv til meg i kommentarfeltet.

Inter-Tech ekstern stativ pris SinanPower GD-25621, 3.0 USB (Mye raskere enn noen ekstern harddisk)

Harddisk til en ekstern harddisk:

Seagate Momentus bærbar harddisk ST500LM012, 500GB, 5400rpm, 8MB, SATA 2

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Andrew sa han

  Du kan gjøre en tutorial når du er koblet til et digitalt kamera du kan bruke det som et webkamera?

 2. PalAlexander sa han

  Jeg vil teste ssd

 3. PalAlexander sa han

  Cristi føler noen forskjell sammenlignet hub tilkoblede enheter når de er koblet dem direkte på baksiden usbul 3.0 på hovedkort

 4. PalAlexander:
  Cristi føler noen forskjell sammenlignet hub tilkoblede enheter når de er koblet dem direkte på baksiden usbul 3.0 på hovedkort

  Har ikke føler noen forskjell, en gang koblet til en hub, blir det umiddelbart følte i systemet. Speed ​​er utmerket, samt svar periferiutstyr. Hub er en kvalitet.

 5. PalAlexander:
  Jeg vil teste ssd

  Vi vil gjøre enda bedre ville være flere forespørsler, ønsker jeg ikke å kjede deg med tutorials som.

 6. Når du har gjort opplæringen stativ 2.0 usb jeg husket at jeg har en harddisk fra en bærbar datamaskin sitte stille (har blitt erstattet med en SSD) og kjøpte http://www.pcgarage.ro/rack-uri/spire/minipod-usb30/
  Jeg gjorde tester på gaver, og du bare er laget med Crystal og HD tune.Pe usb2.0 jeg fikk om 33MB / s og usb3.2 om 93MB / s.Am bruke USB-portene på tallerkenen din er alt baza.HDD Seagate Momentus bare har 5200 640 rpm GB.
  Jeg er fornøyd med stativet selv om den har en egen strømforsyning for bruk i mobiltelefonen.
  Som obs. hdd hvis du kan gjøre det til en ekstern hdd kjøpe en rack.Nu det lønner seg å kjøpe og HDD stativ fordi det er billigere og en ekstern hdd selskap.

 7. Mircea85 sa han

  Jeg vil ha en tutorial med en test SSD

 8. Cristian Cismaru: Vi vil gjøre det bedre fortsatt ville være flere forespørsler, ønsker jeg ikke å kjede deg med tutorials liker.

  Ingen tvil av kjedsomhet, vise oss og test SSD, please!

 9. Cristi, kan du vise oss og teste SSD på USB3.0!

 10. malpractice sa han

  "Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag."
  Som du er mange andre, derav suksess av dette nettstedet. Jeg setter pris på hver gang vi deler hva som er nytt eller selv om jeg ikke gjør det nyttig i daglig bruk av din PC. Hvis hengende et sted mellom nevroner, forblir en informasjon om maskinvare, programvare eller eldre eller ny teknikk som effektiviserer meg eller mitt arbeid åpner nye horisonter foran PC kan jeg si at vi hadde en seier. Jeg venter fortsatt på med interesse tutorials på VIDEOTUTORIAL.ro.
  Å være sunn og jeg ønsker deg lykke til!

  PS Fra mitt synspunkt ville det være interessant å sammenligne ytelsen til en SSD koblet til USB2 og USB3, det er ganske mange, som meg, som fremdeles ikke drar nytte av USB3 og SSD og vil gjerne se live hva de "mister".

 11. Cosmin sa han

  Det ville være interessant å se hvordan SSD.Vreau og flyr på meg å se

 12. det ville være interessant tutorial med SSD, men hvis du tar til exculudeti hub som det bremser litt
  credetima jeg meg selv som en hub, og det er en forskjell på DC 7-8 mb / s mellom hub og høyhastighetsporter på baksiden av PC-en din
  hilsen DD

 13. Adrian sa han

  Ingen opplæringen er ikke kjedelig. Herfra alle tar det som han vil og interesse. Super hardt.

 14. Guider kommer med mac?

 15. FaqTask sa han

  Gå med ssd TESTU ikke tror at stativet kan overstyre 200 mb / s.

 16. FaqTask:
  Gå med ssd TESTU ikke tror at stativet kan overstyre 200 mb / s.

  Jeg tror det kan gå, ser du at å lese fra buffer dyttet turbo ærlig, og jeg er spent på å se hva den kan gjøre, særlig ettersom det er en billig rack.

 17. Vennligst lag en veiledning for SSD også. Jeg er veldig nysgjerrig…

 18. Noen ganger tester er mindre relevant og reell hastighet er viktigere ved kopiering av filer. Det finnes flere programmer som ser nøyaktig hastigheten på overføringen, for eksempel UltraCopier eller TeraCopy.

 19. marius sa han

  Bra med hva andre program kan gjøre, og jeg takker deg veldig mye test hastighet

 20. HD Tune er et godt program for å teste harddisken.

 21. Dany sa han

  Kom og tutorialu "med SSD, og ​​hvis du kan gjøre en tutorial på en usb som dette: http://freetimepc.files.wordpress.com/2013/05/pizap-com13674014716031.jpg

 22. Dany:
  Kom og tutorialu "med SSD, og ​​hvis du kan gjøre en tutorial på en usb som dette:http://freetimepc.files.wordpress.com/2013/05/pizap-com13674014716031.jpg

  Det er ikke USB, er eSATA-p, som Strøm eSATA.

 23. Dany sa han

  Cristian Cismaru: Det er ikke USB, er eSATA-p, som Strøm eSATA.

  Jeg sa til meg selv USB pt. Det ala spørsmålstegn vises som usb og jeg prøvde og gå som usb
  Forresten, du sa det eSATA-p, hvordan du bruker ???

 24. Salut!
  Takk for denne opplæringen og stativ anbefaling som jeg tror er veldig bra i pris for god kvalitet.
  Jeg tenkte, hva om jeg sette en SSD i dette stativet. Jeg forventer en hastighet på over 200 MBps. Overraskelsen var at bare ikke oppfører seg bra, me låser filer og nyere anerkjenner ikke lenger. Kunne ikke stå SSD?
  Jeg ser frem til å teste SSD.
  takk

 25. Salut!
  Jeg har nylig fått en 1 tb ekstern "WD My passport Ultra" HDD. Jeg vil gjerne koble hd-en til bilen for å høre på musikk. HDD har USB 3.0. Kan du fortelle meg om det er mulig å koble HDD gjennom hjelpestikkontakten til bilen?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.