Tronsmart MK908, en datamaskin liten og billig quad core Android

Tronsmart MK908, en datamaskin liten og billig quad core Android
4.8 (121) 95.37%

I dag er jeg glad for å kunne presentere en mini-datamaskin som etter min mening vil forandre verden av datamaskiner, stue TV og forbruk av multimedieinnhold generelt.
Ikke la deg lure av tittelen "mini-PC" MK Tronsmart 908 er en datamaskin som en USB-pinne som er like kraftig som en mobil kunst.
Utstyrt med en quad core Rockchip RK3188, 4 grafikk kjerner Mali400, 2 GB RAM, Bluetooth 4.0, Wireless b, g, n, det kan bekjempe enhver tabeta eller smarttelefon generasjon helst peer. Martyrius er og score i tester 6000 og 15800 i Atutu Quadrant, og at en beta firmware.
Mest interessant er prisen på dette produktet i 80 dollar kan du kjøpe en Tronsmart MK908 og med 20 dollar kan du kjøpe en multifunksjonell fjernkontroll: fjernkontroll + mus + tastatra fullt qwerty maskinvare. Hva kan du kjøpe i dag med May 100 dollar?
Akkurat nå kan jeg si at enheten beveger seg utmerket, jeg har ikke funnet et annet spill eller video format som satte ham i vanskeligheter. Dette er fordi den siste generasjon prosessor som inneholder all teknologi 28 nm øyeblikk.
Jeg foar overrasket over å se at alle videofiler er en verdifull kjøre utelukkende ved hjelp av hardware dekoding (MX Player) uten et snev av etterslep, jeg gjentar, dette er en beta firmware.
Remote Jeg brukte det i løpet av to dager med testing fikk under huden min, kan du kjøpe en på ebay, hvis du har tålmodighet du kjøpte fra EMAG. Jeg skal gjøre en egen tutorial som viser deg hvordan fjernarbeid, men vil si ærlig ikke muligens ikke liker. Selv om du trenger 1-2 timer å venne seg, og flytt deretter markøren på skjermen på avstand ved hjelp av akselerometer blir naturlig. Som det kommer umiddelbart hodet og sa: "Hvorfor har ikke tenkt på det før?".
Det var bare en tutorial presentasjon vil følge de andre tutorials vi får dypere inn i emnet, og vi får se hva han kunne Trosmart MK908.

Qwerty-tastatur og airmouse PNI AirFun for Mediaplayer, Mini Pc, Data
Airmouse Kworld for mediaplayer med android
Tronsmart MK908 (på geekbuying.com)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Duallpannel sa han

  Produkt dette er gal! Jeg tror ikke at ting do you say med mindre du demonstrere i fremtidige tutorials! Hvis du vil lukke i april 1 1 ikke i juni ville jeg sagt det var en spøk!

 2. Catalin sa han

  Fenomenal. Kan lese undertekster karakterer og Øst-Europa? I så fall vil dette være min fremtid med sigueanta IT oppkjøpet.

 3. DuallpannelProduktet som er gal! Jeg tror ikke at ting gjør du si, med mindre du demonstrere i fremtidige tutorials! Hvis du vil lukke i april 1 1 ikke i juni ville jeg sagt det var en spøk!

  Catalin: Fenomenal.Stie å lese undertekster tegn og Øst-Europa så fall vil dette være min fremtid med sigueanta IT oppkjøp?.

  O kommer en rekke opplæringsprogrammer som vil presentere alt du vil, inntil da legge inn kommentarer boksen du ønsker å se hvilke stillinger interesserer deg, har du kuriositeter om denne enheten.

  • Sorin sa han

   Hei. Jeg prøver å skrive deg i kontakt, men ikke sende meldingen. hvilken e-postadresse jeg kan skrive. Jeg ønsker å kjøpe noen annonsering på nettstedet ditt.
   God dag.

 4. FaqTak sa han

  Super hardt denne innovasjon. Jeg lurte på hvorfor TV-produsentene ikke innføre Android i menyen, fordi en TV med Android er en Ultra Smart. En følgesvenn fikk meg har en plasma fra Sony generartie gammel, veldig gammel nå 2-3 år kjører Android 2.2.1 Froyo og er apsolut fantastisk, har en fjernkontroll som minner om opplæringen bare har accerometru men og så er det veldig behagelig.
  Vi ser frem til disse tutorials om emnet.
  Jeg kan si at dette Tronsmart MK908 er yngre bror av Intel NUC.

 5. Cristian sa han

  Interessant produkt, men jeg vil gjerne vite om det geekbuying BESTILLING trenger å betale en avgift eller beløpet som er vist?

 6. ceanu sa han

  hvor lenge produktet kom fra geekbuying, og det er virkelig freeshiping?

 7. LucianGL sa han

  Det finnes flere versjoner Cristi? Dvs dyrere eller forbedringer? Enten det er bare det at

 8. decebal12345 sa han

  Utmerket.
  Fjernkontrollen til Samsung eller HTC One S4 å gjenkjenne enheten, slik at du kan styre den direkte fra telefonen?
  Jeg ser frem til disse veiledningene om dette emnet.

 9. Hei, Cristi! Mini PC som ikke støtter dette ... .de windows? Eller du kan installere Windows på den! Som jeg ikke har godt forhold til din Android.

 10. randymzq sa han

  Cristi hilsen 4 eller 5 måneder nå har jeg bedt deg om å gjøre opplæringen :) men god kom acuma.mini pc vil si det er den 2 s3 galaksen som har en har og den andre :)

 11. FaqTak sa han

  Denne mini-PC kan koble til en skjerm klassiker, som bare har VGA?

 12. noni sa han

  De som ønsker å kjøpe "bazdagania" dette bør jag allerede 85.99 prisen økt til amerikanske dollar og som vil være flere visninger av denne opplæringen, en svimlende økning. Ikke glem at fordi opplæringen på viderekobling fra Romtelecom, at tjenesten suger lukket. Cristi, du er en stor gutt! Hvordan kan du sammenligne dem svært mobile tablett med dette rotet som sitter hang skjerm eller TV, og tilfeldigvis har 2 GB RAM? Vel som jeg introrc meg fra 8 2 GB GB? eller nesten 4GB prosessor 1,8? Du entuziazmezi altfor lett. Disse verktøyene er på markedet i over 1 år, men er dødfødt. Det er derfor de er så billig. Du husker bedre hva du sier (du må huske i mange år) chips i hjernen (mobiltelefon, tv, identitetskort, osv ...) vil være fremtiden. Men "etter den tredje verden Rabo vil vi kjempe med steiner" som Einstein sa

  • dilimache bad. du 8 gb mini tablet PC har 2. hvor mye og hvor mye din mini tablet PC? Normalt er det bedre nettbrettet. nå ikke gi deg Deto stor som vi vet.

  • Daniel sa han

   og nettbrettet med deg og 8Gb av ram? Lag en stor forvirring. Nettbrettet har enten 512 mb eller 1gb RAM. MiniPCI område som har 8 2gb GB lagringsplass og RAM.
   Dette er bare et billig alternativ til å forvandle en flat "kjedelig" i en partner Smart Entertainment. Det er på min liste over oppkjøp i toppen av listen!

 13. Duallpannel sa han

  Jeg kan ikke tro det er en PC så liten! Jeg nesten klype meg! Ser frem fremtidige tutorials om hva de kan gjøre.

 14. ssssss sa han

  Jeg tror vi bør øke skjermstørrelsen på videofilen i nettleseren, fordi de som regel også har andre faner åpne, andre aktiviteter på PCen mens du ser på tutorials dine og kan ikke få i fullskjerm, og jeg tror det samme problemet en de og andre.

 15. adrian sa han

  Jeg har noe i et år, vel exactasta ikke har en super dual core er funnet og sikkerhetssenter

 16. adrian sa han

  Cristi du hvis du kan lage en tutorial på å installere denne Android-enheten

 17. Ionut sa han

  Sal !! Jeg hadde også en opplevelse med en

 18. cristi_m69 sa han

  Sannsynligvis vil skje i Emag tilbudet, men stilen deres vil koste RON 400 uten fjernkontroll og annet tilbehør

 19. Ionut sa han

  Jeg hadde en dårlig erfaring med en himedia q5 ikke prograul gikk online filmer på tv! Det har noen problemer med å se filmer på nettet ??

 20. Cristi Jeg vil be deg om å gjøre så mange tutorials på android (jeg mener ikke bare tutorials android-telefoner, men også til de som Genu) eller om maskinvaren i PC-en din.
  Respektfullt: Dany

 21. Wayne sa han

  Jeg ønsker å se mini PC koblet til en skjerm hvis det er mulig. Jeg ønsker å se hvordan den beveger seg gjennom nettleseren. en tutorial så med eksternt kamera filmet alt skulle være i orden.

  • Alin C. sa han

   Nei "vær så snill, ikke hva de sier ..." Hvorfor gjøre opplæringen? Det er for lat til å søke på nettet for å Vazia den er full av tutorials? Aaaaa, de er på engelsk, og du vet ikke hva det er fornuftig enn si et fremmedspråk internasjonalt brukt. Googalitzi ikke kast bort tid på samtaler og shooterede all dritt

   • Wayne sa han

    tzaranoiule snakke med meg? Jeg snakker 3 språk, morsmålet du ikke snakker det riktig .... og du gjør og ledende ekspert på IT ...

 22. Daniel sa han

  Hva TV bør ha for å bruke denne gadgeten? Eller monitor?

  • Man ... jeg fortelle deg! Jeg tror ikke det er den vakreste, men jeg liker å gå på en LCD eller, hvis ikke, en plasma!

 23. FaqTak sa han

  cristi_m69: Sannsynligvis vil vises og tilby Emag, men stilen deres vil koste RON 400 uten fjernkontroll og annet tilbehør

  Jeg jeg jeg kjøpte Okaz med 450 lei med all transport.
  Jeg bestilte en Tronsmart MK908 quad core og en F10 min fjernkontroll.

 24. Ratzoiu sa han

  Hvor lang tid tok det kommer fra og hvor mye det koster geekbuy og alle, plikt, transport og hva de legger?
  Jeg fant og sikkerhetssenter på 370 lei.
  Takk på forhånd.
  Og Gheo som sa han ble født død, må være uenig. Betaler du en larm av penger på en smart-TV fra Samsung, Sony, LG, flytting som et esel, tar jeg en av denne og en skjerm sh 22 og jeg skal gjøre et mediasenter med ham.
  Og fortelle deg fra erfaring, fordi jeg har noe smart tv og elendighet er avskyelige. En grei skjerm, pluss denne og kommer ut den beste smart-TV.

 25. mmg1818 sa han

  Og så det begynner ...

  over år bruker vi en gjennomsiktig plastfolie

  enn andre år, men vi vil se hvordan kanin ut av hatten

  enn andre år vil være det dyreste landet å leve i det grønne.

 26. Brødrene er ekte ... jeg lese mer om disse enhetene og er virkelig otul

 27. CristianInteressant produkt, men jeg vil gjerne vite om det geekbuying BESTILLING trenger å betale en avgift eller beløpet som er vist?

  RatzoiuHvor lang tid tok det kommer fra og hvor mye det koster geekbuy og alle, plikt, transport og hva de legger? Jeg fant og sikkerhetssenter på 370 lei. Takk på forhånd. Og Gheo som sa han ble født død, må være uenig. Betaler du en larm av penger på en smart-TV fra Samsung, Sony, LG, flytting som et esel, tar jeg en av denne og en skjerm sh 22 og jeg skal gjøre et mediasenter med ham. Og fortelle deg fra erfaring, fordi jeg har noe smart tv og elendighet er avskyelige. En grei skjerm, pluss denne og kommer ut den beste smart-TV.

  ceanuHvor lenge produktet kom fra geekbuying, og det er virkelig freeshiping?

  Jeg kjøpte denne enheten gjennom en venn på eBay, jeg har ikke betalt noe ekstra skatt fordi kommer fra Tyskland.
  Hvis du kjøper fra geekbuying er det mulig å betale moms, avhengig av hvor de sov på natten før tollen.
  Hvis du kjøper på eBay vil bli dyrere, men ikke mye. E 79 euro jeg betalt.

 28. En annen interessant mini-Raspberry Pi-enhet .mer:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi

  • Daniel sa han

   og denne mini-PC er en god avtale, spesielt siden det kan brukes som en nese, ftp server, etc.
   i tillegg bruker svært lite strøm

 29. Cristi sa han

  hei. en liten observasjon, hvis mulig, skriver modellen opplæringen tittelen "Tronsmart MK908 og tutorial på min 11 og 48" sier er Tronsmart MK980. Lykke til og tutorials.

 30. Cosmin sa han

  I fremtidige tutorials om denne enheten, vil jeg gjerne se nøyaktig hva slags skjermer kan kobles til det, spesifikasjoner, takk.

 31. Michael Balica sa han

  Hva app kan brukes til å styre smarttelefonen? Takk!
  gratulerer Veldig kul tutorial,!

 32. Viorel sa han

  Jeg kan ikke tro hva vi så, det er vanskelig, forventer disse veiledningene om det.

 33. MARIAN sa han
 34. I likhet med andre prosjekter så langt har prosjektet blitt glemt Hackintosh !!!!!

 35. subofferul sa han

  produktet og nettside er det største salget, som selges av en bruker tillit ... .for de som er interessert

 36. Hei Cristi, ikke du gjøre en tutorial på den nye Intel Haswell 1150 socket? En tutorial noe om en PC-konfigurasjon ... noen råd på følgende tutorials? Desigur..daca ønsker.

 37. florin sa han

  En veldig interessant opplæringen. Jeg fulgte denne opplæringen svært intereses, Dabi forvente de andre tutorials om emnet. Det jeg ville være interessert i meg som om den finner at Mini PC opplæringen, men med noen bedre funksjoner, for eksempel større RAM, CPU frekvens større enn eller USB 3.0. Jeg så på google og jeg fikk ikke se, men innrømmer at ikke en stor spesialist for å sammenligne. Jeg blandet opp litt når det gjelder å sammenligne modeller av prosessorer og n konklusjonen jeg kan gjøre en objektiv idé å se på google, så sette dette spørsmålet her. Jeg er interessert i å kjøpe en, men hvis det kan være enda høyere frekvens prosessor og DDR 3 = 4GB. Dette ville være ideelt, men er god og så. Takk for denne opplæringen interessant og forventer de andre.

 38. og jeg er en eldre modell mk808 om jeg kunne se at kommer jeg ikke tror jeg kan spille full HD-video med datamaskinen 28 gb hva som gikk jerky med 2 gb minne er en fantastisk gadget er verdt hver krone

 39. George sa han
 40. slampac sa han

  Gjør hva det står i opplæringen, men prisen virker litt høy i forhold til hva du finner på situ kinesiske nettsteder (som det er laget for alle modeller). Her er et eksempel: http://dx.com/p/mk8080b-dual-core-android-4-1-google-tv-player-w-bluetooth-1gb-ram-8gb-rom-tf-hdmi-black-175870

  • George sa han

   Slampac- Hva du ser, er prosessoren ikke dual quad (ff viktig) er svakere, utgitt i desember, mange forskjeller, BTs 3.0 4.0 ikke den siste.

 41. florin sa han

  George: Defending en oppgradering! http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T428-Quad-Core-Mini-PC-Android-4-2-Rockchip-RK3188-2G-DDR3-Wifi-Bluetooth-TV-BOX-314524.html

  Jeg så på oppgradering og ikke ser hva som kan være i tillegg til opplæringen modell.

 42. florin sa han

  florin: Jeg så på oppgradering og ikke ser hva som kan være i tillegg til opplæringen modell.

  Jeg så 4.2 Android Jelly Bean. Noen som vet om store forskjellen mellom Android og Android 4.1 4.2?

 43. George sa han

  http://dx.com/p/jesurun-nx003ii-quad-core-android-4-1-mini-pc-google-tv-player-w-wi-fi-camera-8gb-rom-black-215238
  Hvor viktig antennen har mer "it" Og jeg så nye utgivelser har nedgradere områder, for eksempel BT fra 4.0 til 2.1? Hvorfor? Påvirker BT 4.0 wi-fi siden? Jeg forstår noen bærbare datamaskiner har innebygde BT droppet fordi det påvirker wi-fi.Nu cumpar.dar jeg kan bestemme hva jeg vet når jeg kjøper, føler jeg beklager at jeg aldri forventet at alltid vises noe bun.E som smartphones.

 44. Sorin Chiran sa han

  bila: Fordi prosessorens arkitektur arm ... Windows støtter ikke ARM arkitektur

  Windows RT 8 hva er arkitektur? Jeg mener at Windows er installert på tablett som Microsofts ARM Surface.Nu liksom tror ... ta litt ...

 45. Bogdan sa han

  Jeg vil gjerne vite om jeg kan bruke dette MiniPCI for å se filmer på nettet, spesielt for å åpne en nettleser, for å gå på en film nettsted online (med fjernbetjening), og for å se en slik film skapelsen. Hvis jeg ser en praktisk demonstrasjon i en tutorial da vil jeg sikkert kjøpe en slik enhet.

 46. Dumitru sa han
 47. Ionut sa han

  Hei, jeg vet at min comul egentlig ikke tilstrekkelig her, men jeg ønsker å spørre om du gjør cv tutorials på den nye prosessoren kommer i morgen (juni 4) nemlig Haswell. Takk!

  • George sa han

   Ionut, her er det Android og spesialprosessorer, ARM type. Haswell er I7 oppgradering, som er en annen mat for min mening peste.Dupa Android har svært lys fremtid.

 48. Catalin sa han

  mkv med dts kan lese eller installere en kodek?

  • George sa han

   Formater: MKV, TS, TP, M2TS, RM / RMVB, BD-ISO, AVI, MPG, VOB, DAT, ASF, TRP, FLV osv fulle formater

 49. Veldig varmt produkt!. Jeg vil vite om rullefunksjonen er til stede på fjernkontrollen og et webkamera hvis du kan tilpasse seg mk908 .. Med lyd som stand? Jeg høres ut som om Skype har ingen mikrofoninngang? Takk. Jeg ser frem til en ny tutorial om dette emnet

 50. Dacian sa han

  Se her du kan gjøre dette mini-PC Tronsmart 908 MK:
  http://www.youtube.com/watch?v=8j5ZFlJB7eo

 51. Daniel sa han

  Hva kan du gjøre med denne mini-PC kan gjøre med en smart phone.Ceva Hackintosh? Eller ... farvel prosjektet?

 52. SorinHei. Jeg prøver å skrive deg i kontakt, men ikke sende meldingen. hvilken e-postadresse jeg kan skrive. Jeg ønsker å kjøpe noen annonsering på nettstedet ditt. God dag.

  Skriv meg på "mobilcristi [at] gmail. com "

 53. DanielHva kan du gjøre med denne mini-PC kan gjøre med en smart phone.Ceva Hackintosh? Eller ... farvel prosjektet?

  MK908 koste 80 dollar, en smarttelefon som tilbyr dette nivået av ytelse kostnads ​​2500 lei.

 54. dan: Veldig kult produkt .Som ønsker å vite om rullefunksjonen er til stede på fjernkontrollen og et webkamera hvis du kan tilpasse seg mk908 .. Med lyd som skiller seg? Som jeg høres skypedaca har ingen mikrofoninngang? Takk anticipat.astept frem en ny tutorial om dette emnet

  Over flere tutorials dissekere både maskinvare og programvare.

  • Daniel sa han

   Interessant leketøy, vet ikke å eksistere (for oss, i alle fall) tabletter for å være utstyrt med RK3188!

   Mitt spørsmål er knyttet strengt til måten tegn som vises / tekst i nettleseren din. Face 1: 1 pixel mapping? (Sannsynligvis bare kjernen 1080P)

   Tusen takk.

 55. Ovidiu sa han

  Ingenting imponerende! Min mening!

 56. Mihai rummy sa han

  pote installere ubuntu er denne mini-PC?

 57. George sa han

  Mihai rummy: Pote installere Ubuntu er denne mini-PC?

  Men på en Android-telefon kan du installere ubuntu? Men du kan installere Android på en iPhone? Når alt dette er mulig vil være veldig bra.
  Jeg ønsker f.eks på mine I7 forbindelser som jeg ga en masse penger for å ha andre bein Android.Dar poate.Acum.Dar ikke se at i et år vil vises som .de noe virkelig tror at hvis denne vesken Android mini PC i min dat jeg allerede andre OS, Android. Hmm.In vandre nedover gaten og snart vil vi ha i solbriller mobiltelefon fra lommen, og vi seile gjennom det eller netto ... sinnet med gandul.Fabulez.!

 58. adrianp55 sa han

  I Romania hvor kan jeg kjøpe dette produktet? De fra okazii.ro er seriøs? Har noen kjøpt fra dem? Takk.

 59. 3l3ctry2k sa han

  kan koble til en bærbar berøringsskjerm skjerm ekstern usb hdd + dette Tronsmart? (Leads USB-porten på skjermen + ringsprogramsnutten nåværende tegnet av ekstern hdd?)

 60. må ha TV-standarden MHL (Mobile High-Definition Link), eller den har mini-pc-er? (MHL er dedikert for å gjøre speiling)

 61. cristian sa han

  Hei Cristi.
  siden 2 wk jeg kjøpte meg en mini pc mk 908 og er veldig fornøyd med det, men jeg har et problem med yahoo messenger, ikke klarer å installere både program rot og plugin bare når jeg prøver å ringe mini PC webkamera starter så stopper og blir sittende igjen med bildet, vil jeg nevne at jeg og plugin versjon 1.8.3 1.6 rot ...
  Fortell meg hva jeg skal gjøre.?
  Takk på forhånd

 62. Salut.Cristi fortelle meg behage hvordan kan starte enheten uten ta av priza.Am RC 11

 63. Theodore sa han

  Hei,

  Du kan legge ut videoen på nettstedet mitt, med referanse til siden din?

  Takk.

  • Klart det kan, så lenge du henviser til videotutorial.ro er ok.
   Vi liker ikke når "noen" stjele innhold og tar kreditt.
   Vår godkjenning er gyldig bare for det som er lagt ut på youtube.
   Lykke til!

 64. velkommen
  Du sa at du kan koble alle OTG og USB Tronsmart MK908 ... Jeg koblet en TV-tuner ... og det fungerte ikke (for å gjøre TV-skjerm) ... Kan du gi meg en løsning på dette problemet (det ville være nyttig og telefoner ...) AverMedia hybrid tuner, men jeg prøvde med Pinnacle og Genius. Resultatet 0. Takk på forhånd.

 65. Vi jubler.
  Jeg kjøpte Android Mini PC Tronsmart og jeg MK908.
  Mitt spørsmål er, hvis du kan koble Mini PC, med UPC Mediabox TV, enten det er på min TV (Toshiba) har kun én HDMI?
  Kan en eller annen måte ved hjelp av en HDMI-port Multi

 66. For Mr. Cristian Cismaru. Hei. Mitt navn er John er i Bucuresti, kjøpte jeg en mini pc Tronsmart MK908.Saptamana siste operasjonen. noen dager nå og jeg forventer ANDROID.Si synes å seconecteze og nimic.Nu er i PC .Med hensyn til John.

  • Det er vanskelig å si hva som kan ha. Først av hvor du kjøpte? Hvis det har garanti endre det.
   Kanskje du har installert en feil firmware.
   Du kan ikke ha makt intensitet.
   Du kan installere programvare som forårsaket dette.
   Kanskje for varmt.

 67. florin sa han

  Video går. Meldingen: Kan ikke løse tjenerens DNS-adresse.

  • florin sa han

   Umiddelbart etter kunngjøring problemet var løst. Veldig intereesant artikkelen, var det en skam å gå glipp av. Takket være filmskaper og teamet.

 68. Salu og jeg har nettopp kjøpt en mk908 på geekbuying og jeg trenger en adapter for europa.Imi kan gi et sikkert område og en adapter bra for ham?

 69. Gasete med ubuntu er så eller installert i stedet for android, er du nysgjerrig?

 70. Ionut sa han

  Cristi hei jeg har en ... Jeg har en tronsmart intrabere III 809 men wifi signal er veldig svak, så jeg kjøpte en usb wifi adaprador men vet ikke hvordan du installerer det hjelpe meg please?

  • Ditt problem var ikke nettverkskortet, men svakt signal. Bedre posisjon ruteren for å ha god trådløse signalet fra den interne mini PCI.
   Nettverkskort kan ikke installeres som vinduer, hvis enheten støtter bra, hvis ikke, ikke.

 71. Claudiu sa han

  Bra.
  Jeg er interessert om han kan installere programmet SeeNow.Va kan du hjelpe meg å svare på de som har prøvd og feilet (eller ikke).
  Takk.

 72. Cristi Hello! Jeg ønsker å kjøpe et leketøy av det, kan du fortelle meg om i mellomtiden dukket opp noe kraftigere, jeg bruker mini PC surfing, Skype (med video) og en og annen film. Takk!

 73. hei,
  Se, jeg har denne tronsmart 908 og jeg har et problem, dvs. jeg ab til seenow, jeg lastet ned apps og for mobil og for nettbrett og for tv-boksen og hvilken programmer tv gå et 8 sekunder gutt da låser, omtale som telefon eller nettbrett programmet fungerer uten problem, men ikke på tronsmart, kan du vær så snill, gi noen råd?

 74. Hvordan starte denne tronsmart mk908? Det er i tråd med mater priza.si å starte må trekke ut kontakten og det alimentez.prin drevet av en USB-kabel stopper gang ledet tv.

  • Den starter automatisk når strømmen slås. Noen ganger strøm fra strømforsyningen er ikke nok, og starter på nytt.
   Prøv en USB-kabel og en lader tykkere god 5V å 2.1 Ah minimum utgang.

   • Når strømmen ikke leveres med lader med USB-kabel .doar starter ved inngangen å stoppe ham tv.ca behov for å ta den ut når den begynner å bag lader? ... ..prin USB kabel-tv stopper med utryddelse .doar som er restarteaza.Am og en luft mus + tastatur TSM-01 kan stoppe ham ... med henne, men bare hvis du startet fra starten priza.Exista annen måte knd er drevet plug ???

 75. Sall cristi cismaru, og jeg ønsker å kjøpe en mini tronsmart MK908 ps, kan du hjelpe meg ganske please?

andre referanser

 1. [...] Lignende PCer eller video Modelu om det kan bringe. https://videotutorial.ro/tronsmart-mk... Small-og-billig / [...]

 2. [...] Vanlig TV til en smart-TV. For å oppdatere firmwaren på MK908 vi trenger: 1. MK908 pinne eller minnekort uten kabler koblet 2. USB-kabelen som fulgte med Android MK908 stikke i [...]

 3. [...] Tiden har kommet for å sette vår lille dyret, som Tronsmart MK908, en spillkonsoll til TV, den billigste og hotteste konsollen i verden. Android [...]

 4. [...] For det, bortsett fra telefonen vi trenger en Miracast-kompatibel TV eller en androide som mini PCI å bruke det i tilfelle du ikke har en Miracast-kompatibel TV. Sammenhengen mellom enheter er [...]

 5. [...] Cable. Et kit Powerlan, kan dette Tp-link brukes i mange programmer: 1. Net for smart-TV, hvor vi ikke har kabel nettet. 2. Utvidelse nettverkskort og trådløse acess punkt nettsteder. 3. [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.