Tutorial trådløse ruteren Asus RT-AC56U

Hei venner, i dag vil jeg bli kjent med den beste ruter som jeg har hatt så langt er Asus RT-AC56U eller kort AC56U.
En trådløs ruter er veldig sterk, har de samme funksjonene og alternativene som finnes på AC68U eller AC87U men til en lavere pris. Allikevel kan du gjøre med 1900 eller 2400 Mbps og kan ikke med 1200 Mbps.
Foreløpig er det ingen nettverkskort som kan fornærme ruteren, som betyr at du kan ikke gi opp pozibil band.
Ved hjelp av dual core prosessor ARM Cortex A9, AC56U kan resultere i rygg 300.000 teoretiske forbindelser samtidig er nesten umulig å få ham til å knele.
Tilgjengelige båndbredden er tilstrekkelig for alle nåværende enhet med wifi, 300 2.4 Mbps Ghz og 900 5 Mbps band Ghz.
Den raskeste enheten av meg er OnePlus En som er koblet til ruteren og fikk en hastighet 390 Mbps.
Desktop-tilkobling er toppfart og ms ping 1 noe jeg ikke har møtt noen andre ruter.
3880199382
Alle snakker om Asus rutere som varmer opp for mye. For å være ærlig, har jeg konkludert med at ruteren kan overopphetes. Temperaturen er rundt 35 foran grader og tilbake rundt 45 grader. Temperaturen ligger mellom kjernene 55 og 65 grader Celsius, når sjelden 70 grader, men i korte perioder (temperatur hentet fra terminal).
Vi må være realistiske, vi snakker om en enhet med ARM-prosessor dual core 800 Mhz avkjølt ansvar som kommer med en rekke funksjoner som strømmer samtidig to enheter via USB (USB 2.0 og UBS 3.0), et modem 3G og en harddisk tommers ekstern 2.5. Det er ikke det altfor varmt, men jeg vet for sikkert at en ruter er svært .... "Hot".
Spesielle egenskaper vi ikke finner på andre rutere!

1. VPN-serveren
2. ftp server
3. iTunes-server
4. Samba-server
5. Ulike konfigurasjoner Dual Wan (Wan + LAN, WAN + USB)
6. 3G modemer støtte og 4G
7. utskrifts~~POS=TRUNC server~~POS=HEADCOMP
8. Download manager (torrent, http, emule)
9. 2.4Ghz og samtidig 5Ghz
10 bred støtte for custom firmware
11 6 gjest wifi-tilkoblinger
12 Time Machine backup-støtte (MacOS)
13 anti DoS-brannmur
14 avanserte trafikk overvåking
15 Foreldrekontroll med flere filtre

Asus RT-AC56U verdt?
Utvilsomt er det en ruter som dekker behovene til alle brukere. Aldri siden jeg ikke har sett denne ruteren loader (tegn på lasting) på youtube, se selv på maksimal kvalitet.
De eneste problemene oppstod da han falt nettverksleverandør, heldigvis 3G modem tilkoblet automatisk og jeg bodde ikke engang 2 minutter uten nett.
Asus RT-AC56U kan gjøre nesten ethvert arbeidsmiljø (innendørs), uansett hvor overfylt det har maskinvare som hjelper ham til å gjøre dette uten å svette.
Der andre rutere har vist sine begrensninger, Asus RT-AC56U skinte administrere båndbredde og datapakker som en mester.
Anbefalinger:
ASUS Wireless-AC1200 Dual-Band USB3.0 Gigabit Router, 802.11ac, 867Mbps (5GHz) 802.11n, 300 Mbps (2.4GHz) 2.4Ghz / 5Ghz con-strøm dobbeltbånd, ASUS AiCloud / AiRadar / VPN Server / USB skriver server / FTP server / Dual-core CPU
Men hvis du ikke budsjett nok for AC56U, anbefaler jeg en annen router, så god, bare slutte avansert. men de fleste brukerne ikke bruker avanserte funksjoner. (Bra for Gigabit RDS)
ASUS RT-N15U Black Diamond Wireless-N 300 Multi-Media Home Gigabit billig - Ruter, Gigabit Ethernet, USB skriverdeling, 3-i-1 (Router / Range Extender / Access Point), 4 Guest SSID
Hvis du har veldig sjenerøs budsjett, og du vil (det beste for pengene), anbefaler jeg AC68U.
Asus RT-AC68U Dual-Band Wireless Gigabit Router-AC1900, USB 3.0, 802.11 IEEE / b / g / n
Til slutt, hvis du fitza sist i feltet, vil anbefale den raskeste ruter i verden (det beste av det beste), som har det største utvalget, er AC87U
Wireless Router Asus RT-AC87U Dual-Band Wireless Gigabit AC2400 (Deres far)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Costelina sa han

  Cristi velkommen
  yes sir som ønsker å lære vil lære fordi vi har vist at du er kunnskapsrik og lidenskapelig om
  dette (så ikke se noen gretten som gjør misfornøyde)
  denne opplæringen jeg ganske la meg på utsiden (innrømme er forbi meg)
  Det er for som er veldig teknisk og har mye tålmodighet så for avansert
  takk

 2. Sallie Cristi, spørsmålet mitt er om jeg kan bruke internett samtidig fra "nabo fra 2" som kjenner passordet og vanlig LAN-tilkobling av cablu.multumesc

 3. Liviu florin sa han

  Jeg UPC nettet og ga meg sin router, en HiTRON ... sitte stille hjemme. Hvordan denne ruteren for å ha nettforbindelse i hele huset?

  • Hvis du bytter ut ruteren fra Asus UPC også. Hvis du ikke kan koble wan Asus Lan andre ruter.

   • Liviu florin sa han

    Ja, men denne måten jeg faktisk to nettverk, en router fra dem (med HiTRON) med 192.168.0.1 og en annen med min router med 192 168 1.1 ... .jeg vil prøve å forvandle ASUS AP, eller, hvis de klarer å passere HiTRON i Bridge, for å avbryte en del av ruteren og modemet fra bare forbli HiTRON og ASUS som en router ...

   • Hei, kan du hjelpe meg å gjøre en telefoninnstillinger? Men for å skape Robyn direkte

 4. Hva er forskjellene mellom datamaskinen og overføre NAS Zyxel og mellom datamaskin og harddisk koblet til ruteren?

 5. decebal12345 sa han

  Hei.
  Etter den første opplæringen om denne ruteren jeg prøvde å finne ut om hvordan det dekning. Med svært få unntak sies å ha dekning ganske lav på grunn av mangel på ekstern antenne. Som jeg sitte hjemme og TP Link WDR3600 (en gitt i varetekt RDS), er ikke fornøyd med å dekke det, så jeg ønsker å erstatte den.
  Denne ruteren fikk kampanjen var et alternativ, men problemet jeg beholde dekning. I denne opplæringen min. 30 sies at det kan oppstå noen problemer mellom ruteren og TP Link.
  Komme over det jeg ønsker å spørre om det er mulig å bruke en Tp Link WR841ND (som fortsatt sitter rundt kjeller) som forlengelse signal (vet ikke om det betyr å bruke det som en repeater eller acess punkt), men ikke tilkoblet kabel den eneste trådløse ruteren.
  Takk og takk for opplæringen.

  • AC56U har en meget god dekning. Bedre enn min gamle D-link DIR 655. Jada, kanskje AC68U eller AC87U (høyere pris) har bedre dekning, men vet at det ikke alltid en meget høy dekning er indikert. Router ligere enn å ha en radius større, bedre billigere ruter med to acess punkt områder, og tro meg det er bedre dekning, i tillegg og sterkt signal overalt.
   Rutere med kraftige antenner også, bukke under i mange strålingsmiljø.
   Som jeg sa-n opplæringen, er AC56U perfekt for leiligheter og hus små og mellomstore bedrifter. For store eiendommer anbefaler at du bruker et nettverk av svært gode acess punkt varianter å dekke ekstremiteter eiendom.

 6. adrian Horatiu Buican sa han

  Det smartstick ptr tv? Hvis ja, hva er bedre stick? Skrive meg på e-post [Email protected]!

 7. Cristi Hei, takk for opplæringen, mitt spørsmål var om du har et webkamera koblet til USB-porten og gjøre fange HDD koblet til USB-porten på ruteren, og hvis du kan gjøre lyktes en tutorial.

 8. Jeg har en Acer laptop igjen, og at noen dager mine støvler normalt inntil 80% og etter at "inebuneste" blåste laste det og hører gjennom at pip etter ikke lading og skifter lysstyrke når den passerer på batteriet etter lasten er inacrca et sekund etter ikke, og så videre ... faser er at lasten slik flytte 80%, men hvorfor så jeg vet ikke bønnfaller deg om å hjelpe meg, det er sterkt innervated kan ikke bruke den ...

  • Hvis lenger under garantien ta det til dem å fikse det selv

  • Vis lest har et program som "Battery Health" applikasjoner begrense denne maksimal batterilading. Det er en god ting, mens batteriet vil vare lenger. Men det er ikke en feil noe ...
   Det er mulig at BIOS-n eksisterer en slik setting.

   • Jeg kan garantere, jeg har ingen søknad batteri før et par dager siden hadde jeg ingen gjenværende problemer overhodet med batteri og tror ikke det er batteriet fordi det deg like før, bare laste opp til 80 % etter at den stopper i noen sekunder lasting, og etter og napp, og så "er opreseste og igjen begynne" inntil 97%, men jeg la merke til at det ikke lenger er gjort Ledu som laster blå og ikke lenger går 97% .. .. kan du hjelpe meg ..

    • Constantin sa han

     Hei Vladutz prøve å bruke leptop nettstedet uten batteri noen dager, og hvis alt går ok så descartezi laderen har et problem (problemet kan være, og lader) hvis du fortsetter problemet kan være en feil i Windows, installere Windows på nytt hvis etter installere windows problemet vedvarer så batteriet har et problem, og bør byttes ut.

 9. Du kan koble en IP-kamera til en ekstern tilgang?

 10. Cristi kan koble til trådløse som tok imot en laptop med trådløst internett og alt noen kan gi bort? Som gjorde Netis, og jeg har hatt en bulit roter Netis og når jeg prøvde å gjøre siste oppdatering, den halleluja 100% blokkert, og sluttet å gå, selv om jeg ble koblet sammen med wire.

 11. Det er bedre enn en D-Link 860? Asus rt p 56 mange klager wifi signalstyrken. Jeg vet ærlig talt ikke hva du cumapr, ville asus eller d link.un råd til deg være? Fordeler og hilsen dezavantaje.te

  • Rekkevidden er omtrent det samme i alle rutere god, selvfølgelig, med små forskjeller.
   På dette nivået bør saken lederfunksjoner og evne til ruteren.
   Tro meg at selv AC87U ikke så behagelig opplevelse gir 3-4 av betongvegger.
   En veldig god dekning er veldig enkel to punkt varianter og sikker tilgang router, aksesspunkter er ikke veldig dyrt.
   Jeg velger funksjoner i stedet for stor radius dekning.
   Radius du kan miste når som helst, avanserte funksjoner ikke også!

 12. God kveld,

  Jeg leter etter en ruter som foruten å surfe på ulike enheter (nettbrett, smarttelefoner, TV), tjene som en media server via en harddisk koblet til ruteren og klient torrent nedlasting / opplasting. Tror du at denne ruteren kan håndtere samtidig streamer HD type operasjoner, online gaming og nedlasting torrent?

  Takk!

 13. Hei.
  Kan du si mer om vpn? Hvordan lage? Å gjøre et eksempel ... ..

 14. Somehow gi deg beskjed via e-post hvis noen kobler seg til nettverket ditt? La du kan blokkere? Jeg så denne funksjonen på d linken .. takk

 15. Fra hva jeg så på EMAG hjemmeside ser ikke ut for godt denne ruteren.

 16. alberto hub sa han

  Cristian du kunne gjøre en tutorial på å kjøpe skjermer opp tilnærminger svart fredag

 17. alberto hub sa han

  Cristian du kan eller hvis du har tid til å gjøre en tutorial på Monot oppkjøpet til svart dag

 18. jeancote sa han

  Hei, jeg har en USB-pinne HUAWEI 3G Digi Net Mobil E3131H som ønsker å koble til ruteren RT - AC56U, hvorfor er det, takk.

  • Jeg har det samme problemet, og jeg, Cristi kan du gi flere detaljer, den forventede Hvilke innstillinger bør facem.Multumesc

 19. Cristi gjør en god jobb fff med tutorials minst 10 ting jeg har lært å gjøre. I går lærte jeg å mufez kabelnett. takk

 20. DLNA har?

 21. Jeg studerte meg selv et lite problem. Forresten gratulerer opplæringen, svært godt dokumentert. Men hvis vi snakker strengt pris, ville jeg gå på Asus N18U. Jente mangler AC56U standard AC (nesten ubrukt for nå) og 5GHz (som igjen er tvilsom når og hvorfor og hva hjelp hvis du bruker den). Ellers testene synes N18U er over ... nå AC56U meninger er delt, men forskjellen er om 30. Programvare er identiske.

  • Ikke gi opp 5ghz er den raskeste og mest stabile band, og viktigst er ikke overfylt.
   Jeg er på OnePlus One nyeste Mbps på 433ghz 5 og 150 2.4 Mbps GHz-båndet.
   Last ned oppdateringer og se videoer på YouTube uten avbrudd, selv i overfylte urbane miljøer hvor radio spektrum.

   • Enige om, men det skjer når du er nær nok til ruteren. Forplantning gjennom vegger band 5GHz er mye svakere enn 2,4GHz, så et rom lengst "risiko" for å ha høyere overføringshastigheter enn 2,4GHz 5GHz. Jeg ønsker ikke å ta noe fortjeneste bandet 5GHz som er åpenbare ... men det er bare rundt ruteren og ikke distansere ... etter min mening ...

    • Du scoret bra til slutt "er bare din mening."
     Forskjell i dekning mellom band 2.4 og 5 ghz ghz er ikke veldig merkbar, vil jeg si det er ganske ubetydelig.
     For å begrense dekningen Ghz båndet 5 eller 2.4 Ghz ikke lenger brukbare.
     Om interferens ikke vil huske ...
     Den ekstreme avstand forbindelse 2.4 GHz-båndet blir svært ustabil.
     Fra "erfaring" Jeg sier som 5 Ghz erfaring er morsommere. Jeg fortsatt bruke både vanlig og bare 5 Ghz, hvorfor?
     Jeg har gitt råd basert på personlig erfaring, nå avtale med hver enkelt ser passe.
     Det er ok å finne svulster i hodet GHz-båndet 5 bare fordi en ruter på 2.4 "virker" mer tilgjengelig.
     Jeg ønsker å legge til noe som kanskje vil hjelpe deg å se mer tydelig 2.4 og 5 GHz.
     Hvis du skulle ringe miljøer som passer for begge bandene, ville de være:
     Ghz 2.4 jeg ville bruke for direkte linker punkt til punkt (bro) eller skriv WDS infrastruktur på større avstander uten hindringer mellom punkter (fri sikt).
     5 ghz jeg ville bruke for daglige wifi-tilkoblinger mellom ruteren og telefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner. 5 ghz er også svært egnet i urbane områder der 2.4 GHz-båndet er kvalt.

     • Jeg forstår ... til slutt fikk jeg til å se hvordan de gjorde N65U hvis ikke fornøyd jeg anta. De kjørte AC56U her hvor jeg bor ...

 22. hei!
  apropos av VPN, kan du fortelle oss noe om SSH tunnel, kanskje til og med på ruteren?

 23. DLNA vet? Du kan gjøre en sammenligning med d lenke 860? Fordeler og ulemper på begge sider. Takk.

 24. Cristi du prøvde å bruke VPN-serveren? på min iPhone, men kan ikke koble til Internett ved hjelp ...

 25. Jeg postet et svar intrebare.poti?

 26. Veldig bra router, med ett unntak. Webgrensesnittet for jeg går veldig sakte. Gå gjennom innstillingene og tilfeldig, får du til en innstilling eller en fane, uten lading stå og vise meg siden. Jeg prøvde på flere nettlesere og bare oppføre seg.

 27. Jeg gjorde det samme. Det er irriterende, hvis jeg stoppe og oppdatere siden lastes normalt. andre problemer føler ikke i normal bruk, webgrensesnitt bare.

 28. decebal12345 sa han

  Etter tutorials jeg kjøpte meg denne ruteren. Park ville ikke være dårlig hvis du gjør en tutorial med en tilpasset firmware. Jeg satte en tilpasset, men vet ikke hvordan jeg skal gjøre ...

 29. Nelu Munteanu sa han

  Bra! Jeg setter stor pris på din innsats til vår "opplyste" grunn takk. Gitt denne videotutorial, bestemte jeg meg for å kjøpe en Asus RT-AC56U. Etter en presentasjon hastighet, kan du sjekke tilbake med oss ​​videotutoriale bredere relatert til denne ruteren. Jeg er interessert i særdeleshet avklaring av USB-funksjon, spesielt VPN og IPTV.
  Jeg installerte den nyeste versjonen av fastvaren signert av Merlin - RT-AC56U_3.0.0.4_376.48_1. Videotutorialul kan forstås av alle, som vi har blitt vant. Jeg ønsker deg godt!
  GRATULERER MED DAGEN, ROMANIA!

 30. decebal12345 sa han

  Jeg leste at denne ruteren går bra (i form av dekning spesielt) John gaffel oppdatering 04.

  • Jeg vil ikke lyve for deg. Rekkevidden kan økes. AC56U radius er ganske bra.
   Disse firmware-versjoner er derivater av den offisielle firmware og få noen nyttige funksjoner. Om bedre dekning kan ikke snakke.
   Jeg skal nok gjøre en tutorial som viser deg installere en tilpasset firmware og funksjoner i tillegg til å komme.

 31. decebal12345 sa han

  Vær så snill, takk.

 32. Hei Cristi,
  Takk for videotutorial. Jeg kjøpte meg denne ruteren etter å ha sett denne videotutorial.
  Noen ide om det er normalt å redusere hastigheten cam 400Mbps vs ruter uten ruteren? Vi Digi Net Fiberlink 1000.
  På forhånd takk for svar og jeg håper å svare betimelig å vite hvis du skal returnere eller kan det bare så.

  • Det avhenger av innstillingene du har ruteren. Hastighet er mer direkte uten router, det er normalt å være slik.
   I utgangspunktet hvis du bruker Internett på en enkelt enhet, bør du ikke bruke ruteren og da har du hastighet.
   Å fremskynde wan å lan, må du gi opp mange ting som gjør router som brannmur, UPnP, steder, NAT, pakkefiltrering.
   Ruteren kan du ha båndbredde til å bedre håndtere rettferdig fordeling blant alle tilkoblede enheter.
   Men du kan få høy hastighet router hvis du setter veldig godt.
   Jeg har ikke en gigabit-tilkobling, og jeg kunne ikke teste på samme vilkår, men du kan si med sikkerhet at AC56U er en av de beste rutere.
   En ruter er mer enn bare en "trippel plugg". Sin ytelse er testet med flere enheter som er koblet, kan det sees at forskjellen mellom TP-LINK "Archer" og Asus AC56U.
   Oppmerksomhet.
   De som har RDS!
   Hastighet testing på testhastigheten er null.
   Resultater router føles når lastet med trafikk og må presse høyre og venstre pakker, streaming, IP-telefoni, video, musikk, laste ned, laste opp, surfing. Når du har noen enheter som gjør alle de ovennevnte, klikk på speed test og se hvilke er verktøyet som er pan.

   Gratulerer med kjøpet, du gjorde en god jobb. Dual Wan er super, VPN gir deg ro, 300.000 samtidige tilkoblinger ... mosuleeee
   Du innser med tiden ...

   Nå for å svare på spørsmålet ditt ...

   Det er ikke normalt å ha så stor forskjell. Jeg var ikke å klandre ruteren er en innstilling galt et sted.
   Du må være mellom 900 og 1000 Mbps. Testel dette kan variere fra ett minutt til en annen, avhengig av trafikken som passerer gjennom nettverket RDS tid.

   • Og jeg sier dette .... det virker naturlig å falle i hastighet, men ikke så mye. Relaterte innstillinger vet ikke hva som kan bøtelegge greit jeg ikke satte enn PPPoE programvare og WLAN-områder. Med VPN jeg ikke seile, og både koble men kan ikke navigere. Jeg gjorde firmware oppdatering. Jeg har sett andre rewiev områder, og dette ble høyt verd router og jeg så trykkskjermsider med mye høyere hastigheter. Derfor har jeg penger av meg har en svikt. Variasjoner er det ingen tvil om at noen dager er alltid tester på forskjellige tider.
    Takk for svar og videotutorialele svært nyttig.

    • Tilbake med en oppdatering. Etter å ha jobbet gutta på RDS har helt forandret jobb. Im øyeblikk gjennom ruter går bedre enn den direkte
     Takk for opplæringen.
     Happy holidays!

 33. Hvordan fikk du bruker telnet kommandoen sier mer om henne

 34. Zafiu VALENTIN sa han

  En forespørsel. I opplæringen så jeg deg en splitter Hikvision DVR, som jeg selv. Jeg kjøpte en splitter ruter Asus RT-N65U. Du kan gjøre en tutorial som forklarer hvordan du gjør Forklart Internett lagatura DVR dynamisk IP fra RDS, denne type ruter Asus RT-N65U eller ruteren innført. Menyene og funksjonene er svært like rutere.

 35. Matthew sa han

  Cristi Jeg kjøpte en Asus RT-AC56U og prøve å lage en VPN server, men jeg sier at ip ip-adressen er ikke gyldig nevne at jeg har et modem foran provideru Internett tilkobling dsl Asus RT-AC56U ... Jeg setter pris på om jeg du hjelpe ... Takk.

  • Hvordan gjør du det er en VPN-server. det kan bare aktiveres, og det har å gjøre med et brukerpassord. Så går du opp telefonen og prøve å koble til den dynamiske at du har valgt (hvis du velger) og innlogging. Saken er at du ikke kan få koblet til samme nettverk VPN.
   Du må koble til VPN til et annet nettverk eller til andre abonnenter av det samme nettverket.

 36. Matthew sa han

  og jeg sier ikke mer ... og at WAN - DDNS

  DDNS (Dynamic Domain Name System - Dynamic Domain Name System) er en nettverkstjeneste som gjør det mulig for kundene å koble til den trådløse ruteren selv med en dynamisk offentlig IP-adresse gjennom domenenavnet registrert. Den trådløse ruteren er ASUS DDNS-tjenesten er innebygd og andre DDNS-tjenester.

  Den trådløse ruteren bruker en privat WAN IP-adresse (192.168.xx, 10.xxx eller 172.16.xx).
  Denne ruteren kan være i flere NAT miljø, og DDNS-tjenesten kan ikke operere i dette miljøet.

 37. Hva ville være den løsningen jeg koble en IP-kamera som er bak 2 rutere? Dvs en ruter er i en annen router forlengelse. Ved hjelp av port-forwarding på begge rutere eller bare ham at jeg koblet IP-kamera?
  Takk!

 38. SolarMan sa han

  Jeg kjøpte denne ruteren en uke.
  Jeg er veldig fornøyd med ham.
  Fart, kraft ...
  Jeg klarte å sette opp og kan få tilgang til den eksternt fra telefonen. Jeg er på jobb, begynner å laste ned, kommer hjem og gi spill ..
  Takk for å anbefale dette produktet.

 39. Du kan gjøre en tutorial sikre radius?

 40. Ovidiu sa han

  Hei Cristi,
  Jeg fikk meg en nål 56u noen dager. Det fungerte ok, men nå har jeg wi-signal (LED lyser ikke de to skiltene wi-fi).
  Fail å løse. Kan du hjelpe meg?

 41. gefros sa han

  2.4 veldig svak ghz, noen ideer? Ellers super ok

 42. Andrei Anghel sa han

  HELLO !!! Jeg er f. Mindre erfarne IT (datamaskiner, nettverk, innstillinger, osv), men prøver å lære. Mitt problem er at jeg ikke vet jeg sette en DVR GW9708SH sees via ruter ASUS RT-N18U fra et annet sted (fra USA) eller på samme sted.

  JEG ER følgende enheter:
  1. HUAWEI Modem E372 A3 + kort + ANTENA 3099g pt. Netto RDS-RCS
  2. 9708 GW4SH + DVR kameraer (non-stop arbeid i provinsen 1an)
  3. ASUS RT-N18U trådløs router (en meny identisk med ASUS RT-N56U, enn det har bare nettverk 2,4Ghz)

  Netto signal er jeg koblet til modemet og ruteren og mitt arbeid i ca. f hele huset. Vel. Jeg DVR koblet til LAN-porten på ruteren. Jeg har sett i ovennevnte tutorial som kan gjøres WLAN primær / USB, og du har et rom eller ASUS overvåkingssystem koblet til ditt nettsted. Jeg gikk gjennom ruteren innstillingene, og klikk på boksen nå som gir ektiv menyen router, DVR sett min statisk IP. Jeg satt DVR i DHCP-modus (IP-STATIC / DHCP / 3G / PPPoE). Nå kommer mitt problem: hvis jeg kobler til ruteren med en A50-101 Toshiba bærbar PC (Win XP) eller TOSHIBA P75-A200 (WIN 8.1) kan ikke se kamerabildene som er i nærheten kitt ruter på et annet sted, men ...... hva snakker.
  PLEASE hjelpe meg å løse dette problemet !!!!! TAKK MYE FOR FORSTÅELSE !!!
  PS:
  1. Han dukket opp i mote overvåking av rommene, er mange tutorials satt for dette problemet. TP-LINK router, ETC. Jeg har egentlig ikke sett (eller ikke vet hvor du skal lete) tutorials på emnet med ASUS generasjon ruting samt den nyeste typen RT-N ... ..U. (Rt-n18u; rt-n56u; rt-n66u; n68u nål, etc.)
  2.DACA kan du gi meg et nei. Telefon pt. å kontakte meg eller e-post for noe for å være i stand til VB. . Med deg mer direkte, mer detalj for å forklare mitt problem (Min e-post: [Email protected]).
  TAKK !!!

  • Du må gjøre port forwarding, slik at du kan få tilgang til kameraet fra Internett.
   Når du er i et annet sted og ønsker å få tilgang til ruteren ikke vet hva du vil ha fra ham. Du må knytte IP-kamera inn i en port som du må gjøre det tilgjengelig fra Internett.
   Se vi har flere tutorials på port forwarding.

 43. Andrei Anghel sa han

  Med all respekt for at jeg ønsket å forklare i forbindelse med n18u rt. Jeg anga "mildere" som den er "kål" og ønsker veiledning som vi ga en e-post profesionist..De for. å forklare "direkte" hva om meg PROBLEMA..O prøve å se på tutorials, men f. little med min Asus eller en lignende.
  Fornøyd med svaret !!!! (En ting til VB. MED DV. DIREKTE GJENNOM OG ANDRE ...)

 44. Spørsmål: Er det noen måte å sette en webserver på denne ruteren? Ingenting svært komplekse sider som er lagret på USB-disk tilkoblet og tilgjengelig når ikke på hvilken som helst datamaskin.
  takk

 45. dylik * sa han

  Putty er flat tilgang router? Og hvis vi nett av 50mgb øker sin makt liksom? Jeg spør fordi jeg ikke trykker pricep.ce jeg har hørt fra andre.

 46. Alexander Paw sa han

  Salut!
  Du klarte å konfigurere FTP server? kan du forklare meg hvordan? Ikke den andre, men gir ikke noen slik hode

  • Veldig lett å konfigurere FTP-server. Det varer ikke mer enn 2 minutter.
   1. Start-serveren.
   2. Plukk / lage en katalog for root server.
   3. Gjør og gi den en ny brukerrettigheter på rotkatalogen (punkt 2)
   4. I wan / virtuell server for å gjøre port forwarding en port 21.
   5. Ready.

 47. Catalin sa han

  Bra. Jeg koblet en USB HDD tb 2 3.0 til ruteren, og får tilgang til den fra en smarttelefon-app fra Play-butikken AiCloud men ikke klarer å se det på en datamaskin eller kan jeg koble til ruteren leptop.Nu ingen farge og prøvde på flere datamaskiner i mer retele.O når vi klarte å bruke adressen skapt av ruter på samme datanettverk og jeg kom inn i ruterens grensesnitt etter at jeg skrev et brukernavn og passord. Hvorfor ikke mislykkes, vi gjorde akkurat det i alle tutorials.

 48. software3g sa han

  Hello! Nylig kjøpte jeg en Asus ruter ac56u med ideen om å utvide nettverket.
  - Min nettverket består av et modem fra romtelecom mt882, to rutere (asus ac56u og TP-Link TL-WR340G), to datamaskiner, flere mobiltelefoner har wifi tv smart kurs og 3.
  Etter at jeg installerte rutere, vi gjorde innstillinger og tilkobling i asus ac56u, jeg ønsket å sende internett av ham og router 2 TP-LINK TL-WR340G som er i sommer kjøkken, kabel RJ-45, jeg gikk inn på kjøkkenet og jeg hadde Roter 2 internett.
  Så langt så bra og vakker. Constable Problemet oppstår når jeg 1 den asus router som gir meg 2 ip ruteren fra TP-LINK router og koble deg til 2 1 .. i en router gjør at jeg tror at jeg har internett .. men faktisk kobles til ruteren 2
  etter flere test ping og ipconfig i CMD .. jeg vise kundene som kobles til sine asus ta ip fra TLINK.
  Uh .. Jeg sa hvordan jeg gjorde setariel ..
  Vi tildelt en IP-modem for 192.168.1.1
  asus pt ip 192.168.2.1
  tp-link pt ip 192.168.3.1
  MASC alle 255.255.255.0
  ip cmd og viser meg selv om de er koblet sammen med kabel til asus ip 192.168.3.101.
  Jeg vet jeg kan gjøre innstillinger i Windows for å koble til IP 192.168.2 meg. ...
  dvs. jeg ønsker å tildele IP 192.168.2. ...
  men og andre operativsystemer som finner vanskelig å tilordne en IP-aktig.
  er det noen løsning på dette problemet? takk

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg forstår ikke hvorfor bruke to routere? Du kan utvide nettverket raskt og enkelt, uten å slå stort hode og ikke noe søl som du gjorde alt du bruker en repeater. Se at det finnes allerede på vår nettside for en slik enhet. Skriving i søkeboksen øverst til høyre: "repeater" (uten anførselstegn) og trykk på Enter-tasten. Det første resultatet er opplæringen du trenger.

   • software3g sa han

    Jeg nevne at jeg så at opplæringen og søke oppløsning. Jeg lærte at Asus slipper ut sterkere signaler .. ikke bare i denne opplæringen, men fra andre kilder. Jeg trodde signalet kan nå opp til 2 vedlegg. Jeg satte på linken nedenfor i ordningen

    takk !!!
    http://www.imageupload.co.uk/image/Ze7v

    • Adrian Gudus sa han

     Fra Asus ruter med ledningen som går til WAN-porten på TP-LINK router (LAN ikke hvordan du gikk deg). Ruteren mottar WAN og LAN Net Nettstedet gir deg videre. Så hvis du ønsker TP-LINK router for å få nettet fra Asus ledning bør du oppgi ham (i TP-LINK) med WAN port tråden kommer fra en av LAN-portene på ruteren Asus

 49. elzorab34 sa han

  Vennligst gjør en video tutorial for å overklokke trådløs router ASUS RT ACS6U.Vă på forhånd takk

 50. sekskant sa han

  Gratulerer tutorials som du gjør!
  Jeg har en IP-kamera på et sted, og vi ønsket å definitivt Record filme på en NAS Zyxel 320s funnet et annet sted. Hvordan gjør bare spare plass på en lokal IP (192.168.xx) Jeg måtte gjøre en VPN mellom de to stedene ved hjelp av to rutere ASUS N12 +. Systemet fungerer, men VPN på, virker det som Port Forwarding ikke fungerer lenger, og slik at jeg ikke kan koble til en server utenfor det lokale nettverket. Når deaktivere Port Forwarding, alt er funksjonell. Kan du fortelle meg, vær så snill, hva som bør gjøres for å gå og rom og kan få tilgang og server? Tusen takk!

  • sekskant sa han

   Jeg har en feil i oppslaget ovenfor. Jeg ønsket å fortelle deg deaktivere VPN, er Port Forwarding programvare funksjonell og ikke "når deaktivere Port Forwarding, alt er funksjonell". Takk for forståelsen!

 51. Hei Cristi Jeg har en forespørsel til du kan hjelpe meg med et problem jeg holder netul faller på wifi-nettverk har et trådløst N Router TP-LINK TL-300Mbps WR841N. Pretty kan du hjelpe meg å kunne konfigurere den fra AZ eller boken.

  • Oftest avslutte wifi signal / interferens omkomme.
   Fiender ruter:
   1. andre rutere
   2. mikrobølgeovn
   3. Fjernkontroll biler
   4. Electrosasnice
   5. Elektromagnetiske felt (motorer, spoler, elektrisk gulvvarme).
   Hvis du eller naboer i nærheten, så du trenger ikke ruteren kan settes opp feil. Tilbakestill den og sette den på nytt. Det ville være bedre å flytte den, og til sidestilling, hvor høyt kan være.

   • Vel sette det på pulten min ved siden av ham jeg ruter og en trådløs telefon fra Romtelecom og TV er på TV-bordet. Ruteren jeg ble satt opp av de fra TP-LINK Jeg ringte meg og mitt team gjort betrakteren. Dami rådet jeg kan gjøre og ting kommer til kjøkkenet og 3 Mbps og rds speedtest.net test.
    Hva gjør jeg foreslår jeg få min router å ha god hastighet og dekning wifi signal. Cristi ganske behage hjelpe meg

 52. Jeg glemte å spesifikt nettet fra RCS-RDS Net Fiberlink 300 Mbps.

 53. Cristi Hello!
  Jeg kjøpte denne ruteren for en stund og er veldig multumit.Problema er at jeg ikke klarer å sette VPN Server - PPTP, noe jeg mangler, og jeg kan ikke finne ut hvor gresesc.Crezi kan du hjelpe meg eller gjøre en veiledning om dette emnet? kanskje det er andre interesserte.
  Takk på forhånd!

  • Du er misfornøyd med ruteren, eller du?

   Instruksjoner.

   1. PPTP VPN-serveren start
   2. Nedenfor lage en bruker og passord
   3. Trykk på "+" og klikk "Apply"
   4. På en Android-telefon, er koblet til et annet nett Du tilkoblet ruterens offentlige IP-adressen.
   5. Ready.
   Hvis du ikke går, betyr det at du har gjort enkelte innstillinger i ruteren forstyrrer VPN.

   Min mening.
   I mitt liv har jeg sett en VPN-server så enkelt å sette opp.
   Ikke kommer ruter. Kanskje du ikke har betalt tilstrekkelig oppmerksomhet. Eller kanskje du prøvde å koble til VPN på samme router.

   Lykke til!

 54. Hvis ruteren har ingen ekstern antenne og kan ikke erstatte vanlige antenner med høyere kraft antenner Ex. 20db router du har kjøpt for ingenting.
  Jeg oppriktig og ikke å bli kjøpt denne modellen av ruter, men kjøper alle som ønsker å følge hans penger.

 55. Hei Kanskje du kan hjelpe meg med konfigurasjonen av ASUS RT-n66u, først må vi internett på RDS 500mbs, ruteren som du gir den hastighetstest kabel jeg 495 laste ned og oppgradere noen 20mbs ... wifi hvis vi 10mbs laste ned og 20 dem opp veldig godt og er i en avstand som ikke overstiger Wireless. Ii egentlig ikke vet hva du skal gjøre hvis du har noen anelse om hva som skjer og kan hjelpe meg takk

 56. FlorinP. sa han

  Jeg har en ASUS router AC55U 1Gbps og de går offentlig IP salt i nettleseren min konfigurasjon grensesnitt router. Hvordan kan jeg endre porten til en annen port 80 ikke å gå inn interfarta konfigurasjon ved tilgang til offentlig IP? I opplæringen jeg ikke har sett. Takk.

 57. Cristian1992 sa han

  Hei Jeg ønsker hvis du kan fortelle meg og meg hvordan vi kan begrense hastigheten wi fi, mener jeg hvis jeg ønsker å slippe en 10 mb internett på wi kunne bare brukes 1 takke mb.Va

 58. Ivănescu sa han

  Hei Cristi, jeg virkelig setter pris på tutorials din Jeg har en ruter Asus N18, innstillingene porturior am men port utløsende, maarding hjelp? Jeg bruker et IP-kamera, NVR,! Jeg hadde aldri hørt om noe slikt! Port Forwarding er bedre nese ?! Thanks

 59. Jeg tror ikke vi trenger et termometer for å se CPU-temperaturen på meg .. Jeg viser i sanntid

  https://s31.postimg.org/woimcrfqj/image.png

 60. Jeg har en god Cristi Asus RT-AC66U og konfigurere med sal mislykkes dvr kameraer Hikvision 8 kan styre fra telefonen til Samsung hvis du kan gi råd hvor du skal dra takk på forhånd

 61. Cristian sa han

  Salut!
  Testet noen MF110 RT Digi-AC56U? Mislykkes å aktivere. Enhver Android-telefon fungerer ikke. Er det noen som vet om et modem 3g / 4g kommer trygt?

 62. David sa han

  Hei Cristi,
  Jeg har en Asus AC 68U, og jeg kan ikke koble den eksterne HDD til enten USB 3.0 eller 2.0
  Når jeg får tilgang til ruteren grensesnitt, viser det min HDD navn, men skriver unmounted
  I stedet fungerer en hvilken som helst USB-pinne

  HDD-en er koblet til via en microUSB-kabel, selv om harddiskens jack er microUSB 3.0 (dobbel stikkontakt).
  Kanskje dette også er et viktig aspekt
  takk

Tilbakesporinger

 1. [...] FTP (FTP-tilgang harddisken som er koblet til ruteren) Jeg har gjort noen sammenlignende tester mellom min router (AC56U) og AC87U kom først i alle tester. Forskjellen som imponerte meg var [...]

 2. [...] Mind veldig mye. Men det plaget meg bug relatert til VPN bug som ikke tillater VPN for å få tilgang til min hjemmeserver, kjører på Asus RT-AC56U. Da jeg bestemte meg for å gå tilbake til lager jeg traff [...]

 3. [...] Vel, må vi oppfylle noen regler. Den trådløse ruteren må være bra, som dette eller dette AC56U Asus AC87U; Posisjonering ruteren kan øke vår dekningsområde; Bruken av en [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.