Video tutorial på hvordan å bruke: kopiere, lime, klippe og slette

Jeg er sikker på at mange av dere vil se på denne tittelen skjeling video tutorial, men tenker at du har alle vært nybegynnere og visste ikke hvordan å bruke kommandoer kopiere, lime, klippe ut eller slette.

Denne opplæringen er en del av en serie med tutorials for nybegynnere, som nylig tok datamaskin og ikke bruke en datamaskin i sitt liv.

Hva, har de ikke rett til å spore tutorials?

Cristian Cismaru

ATTENTION

Vodeo opplæringen kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.Relaterte Guiderkommentarer

 1. Jeg vil gjerne hilse og gratulere deg først for hva du gjør.
  I forslaget:
  1. Hvis du legger ut en tutorial på hvordan du åpner en IP-tilkobling ved hjelp av telnet.
  Fortsett med det gode arbeidet!
  Venter post fra deg.

 2. Jeg fikk en brukt datamaskin fra butikken spesielle og er forseglet for å garantere at behage å lage en tutorial videoer der vi lære å finne drivere for installasjon av calculatorului.Cei butikken ikke gir oss installasjonen cd

 3. er du tutorials for nybegynnere og tastekombinasjoner for eksempel Ctrl + ...

 4. Installer Everest eller WIS (Windows informasjon programvare) og se hva CPU du hva hovedkort du hva skjermkort, lyd og så videre ... eller du kan skrive inn adressen hovedkort produsenten din base der du kan finne drivere ... vet hva styret grunnlag av (hovedkort) og gå på nettet og få sjåfører der ute, og jeg for eksempel skriver jeg Aopen http://www.aopen.com Asus og så du hvis du skriver http://www.asus.com eller skrive i google Asus gå inn og gi ham alt om søk eller ASUS hovedkort hvis du vet hva du kan skrive i google for eksempel drivere eller drivere asus asus hovedkort, og du kombinere ord ...

 5. Costel sa han

  Tusen unnskyldninger vil bruke tiden med det samme problemet med driverne, men du fortsatt trenger å gjøre en video tutorial for nybegynnere med everest og vi forklare mer eller mindre hva alt vi ser der og vise oss nøyaktig hva navnet for å ta der og vi søker å gjøre våre egne cd drivere selv. Er mange som har lært med din hjelp installere windows og andre avanserte programmer, men jeg tror trinn to etter at Windows var å lære å lage dine egne CD-drivere fordi ikke alle har råd til en ny datamaskin. Rookie klokke som bestikkelser EVEREST program som har mange navn, selv når de gir montheboard og vet ikke hvilken av dem til å søke. Derfor må du lage en video tutorial Everest for mange av oss som er akkurat nå går inn i mysterier datamaskinen. Jeg vet at mange vil ønske å lære noe. Mange takk for alt du gjør.

 6. Costel sa han

  Med henvisning til det jeg skrev ovenfor hvis du gjør video tutorial jeg ønsker å vise oss dette, og at programmet MÅ ute etter å lage CD. takk og unnskyld meg.

 7. boby_admin sa han

  Costel
  Cristi denne uken, og tar sikte på å lage en tutorial om Everest og begynne en serie med opplæringsvideoer relatert til overklokke

 8. Costel sa han

  Tusen takk.

 9. Adrian sa han

  Costel ikke slik som du sier ... gi bevis på egoisme i dette tilfellet! og jeg skal fortelle deg hvorfor ... det er ingen måte å fortelle deg i tutorial.intra her, ta navnet på en, at en! for ikke alt vi har eller ikke har all konfigurasjon! Jeg har en annen hovedkortet du har et annet hovedkort! brettet mitt video er ATI din kan e nVidia ... og så videre ... i stor denne må gjøre! Hvis du handler med EVEREST, Løsne hyggelig cap til PC og glemt på hovedkortet som må skrive hva merket er og hva serien det har! og gjøre som jeg forklarte ovenfor, hvis asus gå på asus hvis AOpen gå inn i AOpen nedlastingsdelen av drivere, og hvis du hovedkort originale og ikke endre komponentene på det i tide, og du har på de var da du tok PCen du går å laste ned seksjon / hovedkort / drivers.Facand en spesiell tutorial for din grunnleggende plate du mannen ikke være rettferdig for andre og kan eller bli opprørt noen mennesker, og si: "aaa lu godt utført tutorial Costel ta tallerkenen din til basen, og jeg vil ha en for mitt bord "og hvor den kommer? jeg tror du har det er tanken!

 10. Costel sa han

  Jeg ville ikke at min datamaskin, men spesielt når du gjør video tutorial jeg ønsker å fortelle oss hvilke navn som vi ser EVEREST, må han gjøre video tutorial for de som ville gjøre det driver-CD for sin datamaskin .og etter at vi veilede oss.

 11. pompeymarinaru sa han

  Min kjære, kan jeg bare si: dere rock! og de som meg kan bare tilbe foran dine ferdigheter og dyktighet, tusen takk.

 12. danezu sa han

  Bravo Cristi er god tenkning og de aller nybegynnere

 13. Stefanhellzone sa han

  Jeg synes det er mest smertefulle tutorial.Cred alle vet å gjøre det.

 14. @Stefanhellzone:
  Kanskje vet du disse kommandoene, men det er også brukere som har liten datamaskin tid, og du husker de gangene når du ikke vet noe, spør dem til venstre og høyre i verden.
  Og du har forståelse med nybegynnere.
  I tillegg når du tenker arve gjenstand for tutorials du ikke bør se på det selv.
  Folk som organiserer en klynge og cloud computing kan være smertefullt for andre kan dette virke umulig.
  Slutte å se på alt gjennom øynene dine, kanskje du er mer erfaren, men vet at andre ikke engang vet hvordan du starter en PC.
  Alle har rett til utdanning IT.

 15. Jeg er enig med deg Cristi-admin har alle rett til å lære og jeg tar min Vemuri huske dem når jeg hadde ingen anelse om når jeg så en bug panikk tenker at jeg ødela noe :)) hyggelig av deg å tenke og andre

 16. marian sa han

  Jeg prøvde å gjøre en lysbildefremvisning med bakgrunnsmusikk, men ganger under visning av bilder er f.scurt (2 sek) eller sangen ender mai repede.Cum kan stikke (uni) for to eller flere sanger. ikke lenger har dette problemet ?? MS MER!

 17. hei det noen antivirus spør om du vil slette viruset funnet (som jeg ikke lenger å slette windows) forventer et svar please?

 18. Adrian sa han

  @gabi: Nesten alle antivirus gjøre dette !!! avhengig av hvordan du setter det opp !! Avira er en av dem, når den finner et virus spør deg hva du skal gjøre, tutorial vi om Avira, skrive opp søket i riktig Avira, går du inn og du finner ham

 19. Daniell sa han

  Mamma lærte hahahahha gi en kopi paste :)) wa å våkne opp i dag vet alle at ting

 20. Mitica sa han

  Jeg kjøpte, decurand en Intel PC HDD typen SATA.Nu har enn at (40 GB) .Jeg han added've IDE HDD slot på 80 Gb. (Ordfører-slave og en master -Den DVD-ROM).
  Da jeg kjøpte var bare en CD som en logisk enhet som jeg erstattet den med en DVD-RW som, men ikke lese - men hvis du bytter CD-RW som går altså lese andre jeg har alltid spørre "insert disk". som er forklaringen?

  • Adrian sa han

   Jeg kjøpte, decurand en Intel PC HDD typen SATA.Nu har enn at (40 GB) .Jeg han added've IDE HDD slot på 80 Gb. (Ordfører-slave og en master DVD-ROM -Den) .Når jeg kjøpte den som en CD-ROM-stasjonen var bare logisk at jeg erstattet den med en DVD-RW som, men ikke lese - men hvis du bytter CD-RW lese mao det går den andre alltid spør meg "sette inn disk" .Hva forklaring være?

   Finn en venn eller ber deg om å hjelpe, fortelle enheten til å komme til deg, eller du går med DVD-Rom fra ham og satte den på PC-er, og hvis han gjør det da bety at DVD-ROM den har en feil eller et problem er hvem vet ...

 21. Jeg liker meg selv en måte probram eller kan bli to eller flere sanger eller lage en remix.

  • mostwanted sa han

   Jeg anbefaler Audacity er et gratis program har en rekke funksjoner og selvfølgelig, vet hvordan de skal gjøre og hva du spurte.

 22. mostwanted sa han

  veldig nyttig denne opplæringen!

 23. Du har rett du er kjedelig !!! Boooooring !!!

 24. Gratulerer !!!

 25. bv Cristi, jeg liker hvordan forklarer du!

 26. mario sorin sa han

  Ja ptr.incepatori e fff. god, bravo og gratulerer.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.