Gratis oppgradering til Windows 10 og Prosjekt Spartan

Hei venner, i dag har vi to fag. Den første er knyttet til den nye nettleseren Prosjekt Spartan og hva det andre er knyttet til oppgraderingen gratis Windows 10.
1. Prosjekt Spartan er den nye Windows-leseren som vil utstyre 10. Den leveres med integrasjon Cortana, den nye lese visningen, som vil velte alle eiere av nettsider (hvorfor?), Og pensumliste, avhengig av hvilket sammen med favorittene vil synkroniseres mellom enhetene Windows (telefon, nettbrett, laptop) . Disse funksjonene er ikke ny, kan jeg si at Microsoft ønsker å gjøre et operativsystem bordet, for å være nærmere mobile operativsystemer.
2. Det andre emnet er "Gratis oppgradering til Windows 10", nyheter som gledet alle. Jeg må imidlertid fortelle deg at ting ikke er så enkle. De med piratkopiert operativsystem vil kunne oppgradere "men" vil finne ut at de trenger en lisens. Hvorfor ? Fordi de aldri hadde en lisens, og Microsoft tilbyr gratis oppgraderinger til Windows 10 bare til de med lisensierte operativsystemer. Avslutningsvis bør de som har et piratkopiert operativsystem avstå fra gratisoppgraderingen med Windows 10.Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristian sa han

  God kveld.
  Hvis du har Windows Vista original, ikke motta oppdateringer?

 2. Valentin sa han

  God kveld,
  Personlig laptop var forhåndsinstallert med win7 og liceenta men selvfølgelig nå har jeg en pirat 8.1 seier. Jeg har en sjanse til å gå til win10?
  folkemengde

  • Hvis du ga de opprinnelige vinduene, vil du ikke være i stand til å gjøre oppgradering, med mindre en eller annen måte gjenopprette den opprinnelige liceenta.

  • Vel, tilbake til Windows 7, og jeg tror det må være lisensen som er angitt et sted, slik at du kan bruke den igjen ...

 3. Oppdateringen Cristi bra, men hvordan gjør jeg 7 32 bit Windows

  • Hvis du har Windows-lisens, vil du være i stand til å oppgradere så snart den offisielle lanseringen. Sannsynligvis vil være en valgfri oppdatering i Windows Updates listen.

 4. er frontruten aktivert permanent via Skype som lisensiert? ... kan jeg oppgradere til win10 ..?

 5. mircea85 sa han

  Hei Cristi, fra hva jeg forstår opplæringen introduserte du kan oppdatere til Windows 10 en viktig .Mentionez eier en bærbar PC med Windows Home Premium installert, og jeg 7 denne koden på baksiden av den bærbare datamaskinen (Windows lisensiert) POT gjør at oppdatering ?

  • Når oppdateringen vil være available'll kunne oppdatere, hvis det er ekte Windows-lisens.
   Hvis du piratkopiert Windows vil ikke være i stand til å oppdatere.

   • Så dette med piratatul suger, jeg stasjonære og bærbare datamaskiner, både for ikke å vinne aktiveres av en lisens som gjorde romania etc, skrivebordet gjorde oppdatering og aktivert, men den bærbare datamaskinen ikke er aktivert, kan heller ikke derfor som gentlemen, en forklaring?

 6. jeancote sa han

  Windows 7 bedriften til å oppgradere en til å gå

 7. Lesemodus er ikke ny ... vi har den på Internet Explorer i Metro-grensesnitt i Windows 8.1. Det samme er "Bing Search" i hurtigmenyen (Cortana mangler, men gjør ikke noe ekstra for øyeblikket). I Windows 10 nå har vi praktisk talt ikke Internet Explorer to ganger, den i Desktop-grensesnittet forble og de satte Spartan i stedet for Metro-varianten.

 8. Tiberiu sa han

  Hei Cristi.Peste alt er sagt og 7 8 men Windows Vista-lisenser kan oppgraderes?

 9. Jeg tok den bærbare datamaskinen med Windows Vista installert (jeg brukte mindre), og når Windows 7 dukket opp, gikk jeg til en datamaskin servicesenter, jeg betalte og jeg installerte Windows 7 Enterprise.
  Så kan jeg gjøre gratis oppgradering til Windows 10?
  PS Tusen takk for disse flotte tutorials og forståelig, fordi vi lærte mange ting som du ikke vet hvordan du skal med mindre du er en håndverker i dette området.

 10. Daniel Rosoaga sa han

  Hei, jeg gikk til nettsiden til vinduer 10 og har noen tutorials på engelsk, har noen knapper for. og en for presentasjonen. sikkerheten.
  Jeg nevne at ikke alle vet engelsk og knapp såkalte videotutorial bildet ikke fungerer, kanskje du kan hjelpe oss med mer informasjon om denne Windows 10, hvor godt vil være i form av sikkerhet, og orce annet er velkommen kommentarer han, takk.

  • Om Windows 10 jeg gjorde en annen tutorial. Jeg bruker det for en stund og finne noen flere biguri, som trolig vil bli løst i de kommende månedene.
   I sommer vil det bli offisielt lansert Windows 10 og da jeg vil gjøre en omfattende veiledning om Windows 10.

 11. florin sa han

  Vent til oppdateringene kommer på Windows 10, gjør en veiledning om hvordan du konfigurerer en e-postserver på Linux, fra en eldre PC; en opplæring som vil hjelpe mange, og som du ikke bør utelukke ... hei

 12. dan øredobb sa han

  Cristi Hello!
  Jeg har en misforståelse, du klarer å opplyse meg! Jeg har en Asus bærbar L555A kom med forhåndsinstallert hjemmeseier 8.1. Problemet er at jeg har nøkkelpersoner hos Microsoft Romania sa det er sprøytet inn i bios. Hvordan vil du gå for å vinne 10 som området fra Microsoft, alt jeg ønsker å gjøre jeg spør serie?
  Takk på forhånd!

  • Hvis du gjorde reinstallasjon, kan du ringe gratis oppgradering vil være tilgjengelig så snart oppdateringen Windows 10.
   Oppmerksomhet.
   Selv om du har en lisens når du installerer Windows, du mister lisensen, som du knapt kan gjenopprette ved å kontakte Microsoft support.

   • Veldig hyggelig, men når du lisens til å bruke den har flere triks, forstår jeg de som bruker piratkopiert Windows til det er enkel, slik at du og penger på lisens og du fortsatt har problemer

  • George sa han

   Du kan gjenopprette Windows-tasten, med denne opplæringen: https://videotutorial.ro/cum-recuperam-cheia-de-licenta-pentru-activarea-windows-8-si-8-1-pro/. BAFTA

   • Jeg setter pris på George, men ikke det jeg sa? Jeg vet at opplæringen og selv trenger. Hvis du kjøper en bil, kjøleskap osv, jeg vet det er ikke det samme, tenker at du ikke ønsker å komme inn 5 bensinstasjoner som ender brensel eller elektrisitet faller. Du forteller meg at hvis du kjøper direkte lisensiert DVD er ikke slik, ok, før jeg får en ny laptop eller PC og få til det jeg sa første gang.

 13. liviuflorin sa han

  Jeg har en 7-dagers Win 90-prøveperiode, og jeg har "rustet" den en gang. Blir lisensen fortsatt, så jeg kan "omorganisere" den igjen?

  • Hva en tale? Windows 7 og 8 bedriften er prøveversjoner.
   Lisens for Windows kan du ha bare dersom:
   1. Kjøp en laptop / desktop / tablett med Windows forhåndsinstallert.
   2. OS kjøpe i butikken.

 14. Cristi sa han

  Hei, selv om du opprinnelig sa i artikkelen at "Microsoft tilbyr gratis oppgraderinger til Windows 10 bare til de med lisensierte operativsystemer", forstår jeg fra meldinger at selv om jeg har en cd med lisensiert xp sp2, vil jeg ikke ha en gratis oppgradering for å vinne 10 alle med lisens?

  • Costelina sa han

   fikk ikke noen av meldingene er åpenbart at du ikke liker å lese, og jeg liker minst nysgjerrighet!
   Det handler om hvem som har lisens til Windows 7, 8, 8.1
   denne versjonen av Windows er en del av et program som heter Inside-ER
   Det er fremdeles arbeider fordi det er et viktig prosjekt
   for PC-entusiaster som ikke har noen ide om noe avansert og er anbefalt som skal installeres er prøvd
   en sekundær PC Hoved oppmerksomhet ikke si så og skaperne av
   PC som skal installeres Windows 10 vil automatisk sende tilbakemeldinger uten tillatelse admin nettstedet
   med dette må du godtar når jeg installerer det så selvfølgelig jeg forstår diskusjonen er åpen

  • Pivniceru Robert Ionut sa han

   Hvis du så på videohodet igjen - ville du se at bare de som har Windows 7,8 eller 8.1 kan oppgradere til Windows 10 "Spartan" merkelig navn, men det som er viktig er hva de vet hvordan de skal gjøre.

   Jeg kjøpte en Dell-enhet (Sh krise som er) med Windows 7 pro x64 i fremtiden så jeg kommer til Windows Update-området 10 når vil den være klar?

   Slik kom Windows 7 x64 pc med en lisens på den, og jeg gjorde alle oppdateringene for den (210 oppdateringer fordi de stoppet oppdateringene for den ... den fungerer hvis du fortsatt kjøper premiumstøtte eller noe ul). Jeg søkte på microsoft etter den cd-nøkkelen og det står at det er et forhåndsinstallert system hvis jeg forsto riktig ?? Takk

   • Cristi svart på spørsmålet ditt ovenfor. Jeg tror det er som når du har en bærbar PC som fulgte med Windows forhåndsinstallert. Snakker Spartan navn vil erstatte nettleseren Internet Explorer. Kodenavnet for Windows 10 er terskelen.

    • Pivniceru Robert Ionut sa han

     Det er ok hvis det er sånn ... La oss innse det, jeg er ikke opprørt over at windows 7 er "stinkende" sammenlignet med windows 8 / 8.1 som jeg hadde tidligere på den gamle stasjonen.

 15. Men hvis du har Windows 8.1 90 dager på alle Windows 10 ikke få gratis?
  Eller få en Windows-lisens 10 90 i løpet av dagen?

 16. Tiberiu sa han

  God kveld. Omu vil mura munn i den videoen, helt klart ikke kan forklare, det er enkelt som det.

 17. daniel sa han

  hei; PTR pensum jeg forlengelse iReader (på krom)
  e ft område
  en god dag og god jul til alle

 18. Robert Boches sa han

  Jeg har en seier 7. Jeg har en sjanse til å gå til win10?

 19. navn * sa han

  [e-postbeskyttet] Microsoft.

 20. mosudan sa han

  Hei, Cristi kan du fortelle meg om du vet en dato, omtrent når de vil oppgradere til Windows 10?
  Jeg eier en lisens til 7 windows home premium, takk.

 21. Costar sa han

  Du må registrere seg på http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/about for å motta gratis oppgraderingstilbud

 22. mosudan sa han

  Takk for svar!

 23. Corneliu-Doru Capitanu sa han

  Kanskje en "SSD vs. RAMDisk" opplæring vil være nyttig

 24. bruker sa han

  Kan du fortelle oss noe om Intel AMT.

 25. polka sa han

  Tatt i betraktning at oppgraderingen til win10 bare kan gjøres ett år etter lanseringen, og la oss si at jeg har lisens med 8.1 FPP installasjons-CD, etter et år, er det bare 8.1 igjen ved en reinstallasjon av windows? Tilsynelatende ja, og jeg må kjøpe en lisens på 10 fordi jeg allerede er vant til det ... Ser det ikke ut som et triks av MS?

 26. Constantin Tudorache sa han

  Kjære Cristi,

  Vi vet at du er et par år, har jeg sett og lært av deg, tutorials, for meg du er verdt, og gratulere deg, jeg elsker at introdusere lidenskap, føler deg på presentasjonen, vil jeg be deg om en spørsmål, jeg
  en lisens med en Windows installasjons CD 7, 8.1 men nå har jeg installert Windows på nettet, hva gjør jeg for å installere Windows på nytt 7 fra CD, eller kan installeres på Windows 8.1.pe WINDOWS 10 .
  Jeg glemte å fortelle deg at jeg kjøpte denne Qosmio-Toshiba1000Gb harnan / kardon laptop fra en venn, men jeg gjorde ingen fakturaer i 2011. Hva skal jeg gjøre for å dra nytte av WINDOWS 10.GRATIS.
  hilsen

  Constantin Tudorache

 27. Adrian Gudus sa han

  7 Windows installerer og aktiverer den. Gjøre alle oppdateringer fra Windows Kontrollpanel Update og gir oppdateringer slått på. Når vil du lansere den endelige versjonen av Windows 10 du har et ikon nederst til høyre ved klokken som du kan gjøre gratis oppdatering til Windows 10

 28. Ovidiu sa han

  Hei. Still et spørsmål, kan du ikke mis dette skjer med meg bare om Insider forhåndsvisning Bygg Windows 10 10130. Når jeg starter min krasjet. Når jeg kommer på Mozilla på: Google, Yahoo, forteller Facebook meg noe vitnemål og sikre forbindelser (dato og klokkeslett er riktig). Meninger?

 29. Rodica traitoiu sa han

  Juli 22 på 1: 44 PM

  Hei,

  Jeg har en Samsung Laptop NP300V5A-S01RO 2 uker og ikke lenger motta Windows-oppdateringer spesielt den siste var i 10.06.2015.Mentionez vi vinner 7 opprinnelige hjem premie lisens. Foreløpig vinden ikke oppdatere mine overvåket skjermer.
  Jeg har gjort en reservasjon for Microsoft Windows 10 forespørsel i denne situasjonen å vinne 10 få oppdateringer?
  Takk!

 30. Olimpiu sa han

  Ja, det er veldig veldig gode bemerkninger om en mulig overføringsflyktninger windows10 etter en gyldighetsperiode an.Cu andre ord miste privilegiet å installere windows10, selv installert et år siden og gjorde så 8.1 versjon og bytte til den nyeste versjonen innenfor? Eller en gang respektert skritt innen fristen på ett år, må du installere Windows ulerioara 10 er gyldig, som er anerkjent som gyldig av Microsoft?

 31. Hvis jeg oppdaterer miste alle data på Windows?

  • Adrian Gudus sa han

   Du vil ikke miste data. Det er mulig å miste bare noen programmer, og hvis det skjer, har du en fil på skrivebordet etter programoppdatering som sier du må reinstallere

 32. Cretu Constantin sa han

  Hei, etter at jeg har gjort en reservasjon og bekreftelse på at etter noen dager kan vi laste ned Windows 10, 7 betyr gamle vinduer er fine, eller alle som 7 eller 8 vinduer som mottar bekreftelse?

 33. Georgiana Florentina sa han

  Hvis jeg oppgradere til Windows 10 alle data, bilder og musikk som skal tørke?

Snakk Your Mind

*