Virtu MVP fra LucidLogix teknologi som hjelper oss til å sjonglere grafikkprosessorer - video tutorial

Hei venner, videotutorial.ro vil bli vant til presentasjon og forklaring av de nye teknologiene dukker opp i dagens tutorial jeg vil bli kjent med en ny teknologi, det handler om Virtu MVP, en super applikasjon utviklet av selskapet Licidlogix, program som er i stand til å sjonglere / bytte mellom integrert og dedikert skjermkort. I lang tid har jeg ikke sett noe så revolusjonerende.
Da jeg først leste om Virtu Jeg trodde det bare var et dristig prosjekt, og slik at det ser ut som jeg tok feil.
Etter testing i forskjellige konfigurasjoner, og IGP og gpu, kan Virtu MVP si at det fungerer, jeg vet ikke hvordan de gjorde det, men de gjorde.
Hvorfor ikke bruke begge skjermkort, og den dedikerte og integrert bilde samtidig eller i forskjellige aktiviteter. På det selskapet ingeniører har tenkt LucidLogix.
Virtu MVP er et program som tillater oss å velge riktig grafikkprosessoren for oppgaven, uavhengig av sporet som er tilkoblet skjerm. Du hørte riktig, vi kan bruke dedikert skjermkort selv om skjermen er koblet til integrert plate. Uansett hvor den er tilkoblet skjerm, kan Virtu MVP bruke noen hovedkort vil og det er ingen tap av ytelse eller noen form for lag.
Virtu MVP kan gjøre med økonomi når, etter den integrerte grafikken, og når vi starter et spill vil automatisk bytte til dedikert skjermkort. Mens dedikert skjermkort er opptatt av spill, kan integrert skjermkort håndtere QuickSync transcoding eller bidra til effektivisering spillopplevelse, dedikert til å hjelpe platen.
Virtu MVP har å si som ikke er tilgjengelig på noen hovedkort, må du ha støtte fra produsenten og har visse brikkesett som Virtu arbeid.
En annen ting er super høyt Virtual Vsync, her Virtu MVP bidrar til å bevare en høy bildefrekvens når den aktiveres Vsync, slik at spillere kan nyte spillene mer væske enn 60 fps med Vsync aktivert.

Hovedkortet støtter Virtu MVP brukes i opplæringen:
Asus P8Z77-V / REV3.0

Flere detaljer LucidLogix offisielle nettside maker VirtuMVP.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. adrian sa han

  hvorfor ikke ha aero aktivert?

 2. Super dette programmet ....

 3. Stefan sa han

  Hei Cristi visste du eier en Sandy Bridge-prosessor i7 2600 nå med dette hovedkortet du kom til å innse at Ivy Bridge og hvis så lenger er interessert hvis det er verdt å oppgradere fra samme prosessor.
  og relatert opplæringen kan bruke denne programvaren og brikkesett boards z68. Jeg har brukt dette programmet med en i7 2600 asus hovedkort og en p8z6-v lx.

 4. Ja, jeg gjorde dette på mitt bord teknologi, har Asrock G31M Nush hvordan ...

 5. KodeJust sa han

  Det er interessant denne teknologien for å bytte mellom grafikkprosessorer. Det er underforstått at vi ikke må nullstilles hver gang vi satt integrert med den dedikerte bord eller vice versa.
  Ærlig hvis jeg ikke se bevis på at vi har vist i opplæringen jeg gjorde ikke det.

 6. adrian:
  hvorfor ikke ha aero aktivert?

  Jeg har nettopp installert windows og jeg gjorde WinSAT.

 7. KodeJust:
  Det er interessant denne teknologien for å bytte mellom grafikkprosessorer. Det er underforstått at vi ikke må nullstilles hver gang vi satt integrert med den dedikerte bord eller vice versa.
  Ærlig om jeg kunne se bevis Caren opplæringen viste du ikke tror det.

  Det gjorde heller ikke jeg før jeg så 13700 i ansiktet 3DMark06 Monitor integrert Mannn!

 8. Stefan:
  Hei Cristi visste du eier en Sandy Bridge-prosessor i7 2600 nå med dette hovedkortet du kom til å innse at Ivy Bridge hvis Damai bryr seg om det er verdt å oppgradere fra samme prosessor.
  og relatert opplæringen kan bruke denne programvaren og brikkesett boards z68. Jeg har brukt dette programmet med en i7 2600 asus hovedkort og en p8z6-v lx.

  Nå har jeg en Celeron G530 men vil snart få en Ivy Bridge.
  i72600 fløy på meg er ikke så mange lopper komponenter er ikke altfor sentimental.

 9. Jeg har et spørsmål Cristi og gi meg en mail hvis raspunusl!
  Jeg 1,50GB ram ram en to GB RAM dvs. ingen halv IMI fusjonere og WINDOWS 7 2,40 GHZ! ..
  IMI DETTE PROGRAMMET kjøre Windows XP OG PÅ SP3?

  IMI plasserer området LAM selv gjort flere merker Å GÅ NOROK

 10. gå på Windows XP eller dyder MVP! ???????????

 11. Corleone sa han

  Cristi-admin: Nå har jeg en Celeron G530 men vil snart få en Ivy Bridge.
  i72600 fløy på meg er ikke så mange lopper komponenter er ikke altfor sentimental.

  Hva mente du med ordet ,, Fløy ". Ikke fortell meg at du har brent.

 12. Stefan sa han

  Cristi-admin: Nå har jeg en Celeron G530 men vil snart få en Ivy Bridge.
  i72600 fløy på meg er ikke så mange lopper komponenter er ikke altfor sentimental.

  Jeg har ingen problem med ham en og bundet Ivy Bridge oppgradere jeg ville ikke gå glipp av for 5-10% ytelse i en plus.Eu oppfordrer folk som eier en PC kraftig nok til å vente ii mltumeasca neste serie prosessorer Intel Ivy Bridge og en mulig anue E eller neste kjerne som vil endre mange, inkludert RAM (vil bringe støtte for en ny type minne)
  men likevel veldig god tutorial og for dem som eier hovedkort med dette brikkesettet z68 tehnolgie det er de bare har et annet navn (LucidLogix® Virtu)

 13. AdranGudus sa han

  gaby:
  gå på Windows XP eller dyder MVP! ???????????

  gaby:
  Jeg har et spørsmål Cristi og gi meg en mail hvis raspunusl!
  Jeg 1,50GB ram ram en to GB RAM dvs. ingen halv IMI fusjonere og WINDOWS 7 2,40 GHZ! ..
  IMI DETTE PROGRAMMET kjøre Windows XP OG PÅ SP3?

  IMI plasserer området selv gjort LAM LAMARCAJE mye lenger NOROK

  Virtu MVP fungerer bare på Windows 7 32 eller 64 bit

 14. CorleoneHva mener du med ordet ,, Fløy ". Ikke fortell meg at du har brent.

  Tjene en annen eier. N som ville være bra, det er en super prosessor, men jeg må gå til noe annet.
  Du må alltid være klar, jeg kan ikke vite om jeg teste.
  Samme med G530, jeg ønsket å se hvordan den oppfører seg en dual core entry level og jeg kan si at coping med glans.

 15. lucyana sa han

  Jeg ønsker ikke å være gretten, men de nyeste skjermkortene ikke bruker så mye inaktiv.

 16. Ovidiu sa han

  Hei Jeg har et spørsmål om voceonline.romtelecom.ro kontoen jeg testet at jeg gjorde gå spille uten privat hørsel, men i går kveld fikk vi som 5-6 ingen private telefoner ved første jeg svarte, og disse 2 am gitt opptatt, har jeg ikke raspuns.Cand Restu jeg gikk for å se hvem som ringte meg arata.O ikke være fordi jeg ikke var på stedet med tale står åpen? raspunsuri.multumesc vente!

 17. Dragos sa han

  Hei Cristi,
  Vennligst lage en tutorial om hi-fi forsterkere, ex. DENON PMA-710AE, du snakker om forskjellene mellom andre modeller av forsterkere, ytelse, plusser, minuser, etc.
  Vennligst deg, selv om ikke en del av IT-området, rett og slett fordi du er den beste i det du gjør og moterialele video du har gjort er fascinerende.
  Jeg fant ingenting på nettet om hvordan noe så eksplisitt i form de kan forstå dem.
  Takk og ta vare på deg, ciao!

 18. lucyana:
  Jeg ønsker ikke å være gretten, men de nyeste skjermkortene maiconsuma ikke så mye inaktiv.

  Bruker mye mer enn integrert grafikk.

 19. lucyana sa han

  Cristi-admin: Konsumere mye mer enn integrert grafikk.

  Så gi det ... ..og jeg tror å bli kvitt LGA775 å passere 1155

 20. Det ville være grunn til ikke å se på tutorials på en sgs2 bare hvis tråkket på youtube?

 21. pop florin sa han

  Jeg vil takke deg for det arbeidet du gjør
  Jeg lærte mye takket være deg
  Respekt

 22. Seby:
  Det ville være grunn til ikke å se på tutorials på en sgs2 bare hvis tråkket på youtube?

  Veiledningene er veldig vanskelig å dekode for høy profil transkoding bruk h264, veldig vanskelig for eldre telefoner.
  Nå sgs2 kan betraktes gamle telefonen.
  Hvis du reduserer en kvalitet å se / høre mer dum og ikke ønsker det.
  Vi ser frem til å implementere videotaggen i html5 verden, spesielt h264 støtte i alle nettlesere. Også vi ikke har støtte for RTMP streaming i html5 og det holder oss på plass og fortsatt bruke oss til å blinke.
  Vi kan love at vi jobber med disse små problemer, og vi håper å være til stede på alle enhetene raskere, særlig ettersom Android Jelly Bean ikke lenger har blits.
  Hvis du installerer et rom CM vil definitivt være i stand til å se tutorials.

 23. Dessverre ikke alle har Cristi VirtuMvp

 24. Cristi-admin: Veiledningene er veldig vanskelig å dekode for høy profil transkoding bruk h264, veldig vanskelig for eldre telefoner.
  Nå sgs2 kan betraktes gamle telefonen.
  Hvis du reduserer en kvalitet å se / høre mer dum og ikke ønsker det.
  Vi ser frem til å implementere videotaggen i html5 verden, spesielt h264 støtte i alle nettlesere. Også vi ikke har støtte for RTMP streaming i html5 og det holder oss på plass og fortsatt bruke oss til å blinke.
  Vi kan love at vi jobber med disse små problemer, og vi håper å være til stede på alle enhetene raskere, særlig ettersom Android Jelly Bean ikke lenger har blits.
  Hvis du installerer et rom CM vil definitivt være i stand til å se tutorials.

  Takk for svar.

 25. asus:
  Dessverre ikke alle har Cristi VirtuMvp ;)!!! Uenig på scenen med skjermkort. Som forbruker så Cristi standby konsumere et skjermkort 400w !!! Du vet ikke at stater har skjermkort, når det brukes i spill så du binde 400w paven. Så når du leser en tekst blir automatisk redusert frekvens av GPU skjermkort 850mhz en 150mhz og frekvens som 4800mhz å 1000 MHz og forbruker bare 400w tie. kanskje en plate for å spise og alle 600 100w hun kan og nedenfor med dine watt i standby eller lese noe. Sjekk kortet ditt med Aida og se at han sier, er ikke så fomiste styrene i standby. i gaming er fomiste.

  Jeg sa ikke et skjermkort forbruker 400W bruk, kan du ikke forstår godt.
  I alle fall et skjermkort bruker mer enn noen IGP har mange kretser som må være innstilt på noen brøkdels sekund video generelt og ledelsen plascilor pate ikke være tilbøyelig til effektivitet. Grafikkort er noen monstre som spiser mye, mer enn to til tre prosessorer på ett sted.

 26. Cristi sa han

  Cristi Sulut ingen annen måte å kontakte deg utenfor kommentarfeltet? Jeg har et problem med Yahoo masenger men er mer complcat og kan ikke skrive kommentarfeltet.

 27. Hei Cristi, nylig en venn av meg og kjøpte en leptop ås og har 1,80 512 ram ghz, og han spurte meg om jeg går windws 7 ham iam NUJ sa at det kunne være mulig å gå Nuti
  spørsmålet mitt er det gjør 7 windows på den?
  sii .. aero at du kan fortelle meg hva gjør pc!

 28. Cristi:
  Cristi Sulut ingen annen måte å kontakte deg utenfor kommentarfeltet? Jeg har et problem med Yahoo masenger men er mer complcat og kan ikke skrive kommentarfeltet.

  På kommentarfeltet har du en mye bedre sjanse til å løse problemet. Kan noen hadde det samme problemet og kan gi deg råd.

 29. Luca Andrei sa han

  Salut! ganske mye overrasket meg dette lille programmet! Saken er at jeg ikke kan bag det! Jeg spør integrert skjermkortdriveren installert, eller noe sånt som dem! Jeg søkte hele dagen og ikke overdriver hvordan du aktiverer den integrerte skjermkortet! Toshiba Satelite laptop AM L855-10W med i7 3610QM og en dedikert video hd 7670 av 2gb! Saken er at jeg vet at har en Intel HD-grafikk 4000! Jeg kan ikke slå dette forumet og deretter installere programu! hvis jeg kan hjelpe noen forbli venner, takk! La meg oppmerksom på at alle sjåfører som gir dem installere det gir meg feil da den ikke oppfyller minimumskravene! Jeg ga AIDA (Everest) for å se om vi liker det! intel grafikk der og forteller meg av! Jeg leste på nettet og så at denne prosessoren har 4000 hd, men kan ikke gjøre ham gå! Vennligst hvis noen vet hvordan de skal hjelpe meg svare her eller på e-posten min! En god kveld alle sammen!

 30. marius sa han

  God kveld og hvordan du kan finne ut om det passer min laptop Dell Inspiron n5010

 31. florian sa han

  hvor jeg kan trekke programmet? Virtu MVP

 32. florian sa han

  Jeg fant det til slutt, men jeg går ikke (integrert grafikk enhet var ikke fant) Jeg har Radeon 3850 (med 512 256) takk god dag oricum.o

 33. SE kommer fra secound Edition

 34. Raluca-Adreea sa han

  Bra. Jeg ønsker å kjøpe meg en bærbar PC, men jeg er ikke god.
  Jeg ønsker å sende 2-3 anbefalinger.
  Som budet være helst før 2.000 lei.
  Takk!

 35. Alexander Murariu sa han

  Luca AndreiHei! ganske mye overrasket meg dette lille programmet! Saken er at jeg ikke kan bag det! Jeg spør integrert skjermkortdriveren installert, eller noe sånt som dem! Jeg søkte hele dagen og ikke overdriver hvordan du aktiverer den integrerte skjermkortet! Toshiba Satelite laptop AM L855-10W med i7 3610QM og en dedikert video hd 7670 av 2gb! Saken er at jeg vet at har en Intel HD-grafikk 4000! Jeg kan ikke slå dette forumet og deretter installere programu! hvis jeg kan hjelpe noen forbli venner, takk! La meg oppmerksom på at alle sjåfører som gir dem installere det gir meg feil da den ikke oppfyller minimumskravene! Jeg ga AIDA (Everest) for å se om vi liker det! intel grafikk der og forteller meg av! Jeg leste på nettet og så at denne prosessoren har 4000 hd, men kan ikke gjøre ham gå! Vennligst hvis noen vet hvordan de skal hjelpe meg svare her eller på e-posten min! En god kveld alle sammen!

  Først må være aktivert i BIOS-integrert grafikk kan deretter installere driveren fra HD Graphics, etter at du har gjort disse trinnene, er at du kan installere Virtu.Chestia har ikke bedret seg denne teknologien og forstår ikke hvorfor 2011

 36. med all respekt ikke si hvor det er funnet gratis nedlasting, og hvis ...?

 37. hei, jeg har et spørsmål ... ..mer offtopic :) ... ..detin AMD AMD ..numai x3 450 ... jeg hadde da jeg PC til ... og jeg ønsker å passere på min intel .intrebarea ...... ... .Hvis x3 450 amd er bedre enn intel Celeron nettsted som du eier deg (G530)? ... ..stiu av tutorials er eldre enn noen få funksjoner i3 fjernet eller stoppet, det fortjener? Takk, bye :)

 38. Vasile Susanu sa han

  Hei.
  Jeg har et spørsmål. Hvis sekken har en skjerm port på hovedkortet og kabelen fra TV-out-port skjermkort slik at jeg kan se en film på TV? Da jeg forsto at denne teknologien skal gå sette skjermporten på hovedkortet?
  Takk.

 39. Jeg har et skjermkort og en skjerm for å se hva jeg tv3d.Pot noen utgang eller ambele.Am lastet ned Virtru mvp og kan ikke installere det fordi det ikke ser videoen Plava integrata.Am så at jeg må finne skjermkortet instalez.Problema er integrert når jeg flyttet skjermen og TV-området på hovedkortet, men er ikke sett (OS starter, men jeg har ingen steder bilde) .Jeg hovedkort GA-F2A85X-UP4 og støtter Virtu MVP.
  Hva bør jeg gjøre? Hvilke innstillinger gjør du for å ta bilde av hovedkortet?
  Takk.

 40. Obs.Am inngått Peripherals BIOS-GFX Config.-Primary Video Device og flyttet på Video.Am venstre IGD Integrated Graphics Auto (det finnes muligheter, funksjonshemmede og kraft).
  Alt jeg har bilder på hovedkortet og skjermkortet jeg bare.
  Hva kan jeg gjøre?
  Takk.

 41. Jeg løste ved å sende på Force.Mai linjen vises satt til å se auto.Acum monitor hovedkort !!!
  Jeg installerte dyder MVP, men etter restart en melding som ikke kan starte dyder MVL kontrollpanel for mangel på noens drivere driveri.Stie som er nødvendig, og hvor du finner?
  tx

 42. Adrian Gudus sa han

  Ionica:
  Jeg løste ved å sende på Force.Mai linjen vises satt til å se auto.Acum monitor hovedkort !!!
  Jeg installerte dyder MVP, men etter restart en melding som ikke kan starte dyder MVL kontrollpanel for mangel på noens drivere driveri.Stie som er nødvendig, og hvor du finner?
  tx

  Drivere (ikke drivere) kan bli funnet på produktet produsentens hjemmeside.
  Den integrerte grafikkbrikken for å finne dem på nettsiden hovedkort produsent: http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=4343&dl=#dl
  Den dedikerte skjermkort du finne skjermkortet produsentens hjemmeside (skjermkort sa du ikke det)

  • TX
   Obs. "Drivere" (drivere) .Saptamanal dag må jeg sjekke.
   Jeg sluttet da jeg fant "Wrong GPU konfigurasjon. Vennligst sjekk din maskinvare / drivere "Plenty ga det feil.
   Jeg har en trist opplevelse med et webkamera som noen ganger er installert programvare, men i de fleste tilfeller ingen.
   Det er ingen vits meg komplisere.

 43. God jul til alle jeg har et spørsmål vi prosessor i3 2120 og hovedkort z77-ds3h, skjermkort ATI Radeon HD 6570 2gb 128 bit'd gjerne vite om du støtter klare dyder fordi lam installert og ikke gå Jeg ønsker om mulig forslag Takket oppsett merry christmas

 44. teknologi, men dessverre vet jeg ikke hvorfor ikke jobbe med DVI-utgang for video om bord forteller Feil GPU maskinvarekonfigurasjon Plese sjekk u / drives.DisablingVirtu MVP, og spennende. Husk å aktivere Virtu MVP etter at problemet er løst.
  Kan noen hjelpe meg nevne at prosessoren er en video ud7h i3770 5 PB Gigabyte Radeon HD 7950.Multumesc d Gigbyte forventet.

 45. Mada sa han

  Hei igjen. Jeg vil starte fra begynnelsen, selv om jeg ikke vet mye om teknologi, men vil dele experianta mea.Cum jeg sa ovenfor holder Intel I7-3370, PB-gigabyte UD5H, PV-gigabyte AMD Radeon HD 7950 nøyaktig modell GV -R795WF3-3GD, G ram 16 1600 kilde 650W Seasonic G-serien, vet du at i mare.Dupa pocesarul har incorpotat HD video 4000 hovedkort har dual-teknologi og har bios.Sa begynne å sette i BIOS må settes kjøre videoen om bord som du gjør dette søket i området hovedkort produsenten når det gjelder installere skjermkort (om lucid mvp) vil du finne, etter innstilling av BIOS på video ombord F10 / lagre / ja rett og slett lukke forbindelser Power-knappen på kabelen om bord og begynne compu.Pana her om alle vil være fel.Acum i min HD serien 7950 det er en annen modell som er GV-R795UD-3GD.Instalam vinne + drivere PV + PB + driver Lucid MVP og surprise "GPU galt ...... bla bla bla ... ..mvp deaktivere ... ..return å løse konflikten å aktivere MVP "så hva de skal gjøre hvordan du setter ALL installere GPU (seier, PB, PV) og starte en annen trøbbel" Catala ikke suported å aktivere grafikkdriveren kan du ...... .card "eller noe må gå i avansert seting av skjermkort driveren og ytterligere prprietati jeg pre forstår hvordan jeg gjør det på min måte likevel muliggjøre video om bord ikke bare viser meg HD4000-uliar i Divac leder dedikert video sign! , Sett meg til å se etter drivere for video og de tar av både på tidspunktet jeg vite hvilken modell du har, kan du installere driveren fra den andre modellen etter omstart overraskelse ikke vises eoarea fra Lucid MVP og se og catalistu, forblir feil til "aktiver videoen ... blah blah blah" jeg tror feilen gå og falle ned i Dr. og jeg klikker på Lucid WAWAWAW starter bra bra ja de gjør ulike dedikert video som ikke er bra å gå direkte til AMD og ta av siste installere og sløvhet lucidMVP ikke gå feil eller tote catalistu belastningen mai sus.Nu vet hvordan du forstår og hvis jeg uttrykt meg riktig (beklager min engelsk), men dette er et fenomen som oppstår i mine.Poate kolleger tilbake med tillegg av deres erfaringer. Nå har jeg et spørsmål til Cristi om du kan fortelle meg totl satt til å arbeide hele lucid MVP aktivere på, spillene vil ta min tallerken når HD4000 dedikert område ikke kan? Takk.

 46. Addrienn sa han

  integrert grafikk enhet var ikke funnet.
  Vil setup MVP dyder 2.0 nå exit

  At jeg vises på skjermen når jeg installerer programvaren .. ved første øyekast vil jeg si at prosessoren "TripleCore AMD Athlon II X3 455, 3300 MHz (x 16.5 200)" ikke har integrert grafikk. Hovedkort "Asus M4A78LT-M" Jeg videoutgang .. noen løsning for deg? Det kan være deaktivert grafikk BIOS, og i så fall hvordan gjør jeg slår den på?!

 47. hvis du sier at du har hovedkortet videoutgang må sette ut video signal om bord bios litt som trebiu gjør du lese første instruksjonene for installering etter at skjermkortet (ser alle håndbøker fra kortet basen og ser det) kabelen plugget i video dedikert angir BIOS som du skriver i manuell F 10 lagre og avslutte / stenge (knappen) flytte kabelen til video ob styret / start dat hvis du setet riktig du har video så installere Virtu MVP og du bør gå minst for meg så gikk, men ønsker ikke å anerkjenne Catalistu i forbindelse med Catalistu kan vi forklare til noen andre.

  glemt her http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=4440#manual håndboken for lucid kan få en idé om hva som ville trebiu å søke etter grunnleggende plate

 48. Kristus! jeg kan du fortelle meg hva hovedkort med socket støtter Virtu MVP 1150 fra LucidLogix?

 49. Virgil sa han

  Du kan bruke denne teknologien til AMD Radeon HD 6410D?

 50. hei. så for å forstå at hvis jeg vil spille et spill, må jeg flytte dvi-kabelen i det dedikerte kortet når jeg kommer ut av spillet igjen, gjør du muj dvi-kabelen i hovedkortet? sånn? men hvis jeg har 2 dvi kabler og la begge sammen med skjermen og endre programmet? er det noe å løse? Dette er å eliminere søppel gjennom baksiden av datamaskinen.

Tilbakesporinger

 1. [...] Lucid direkte fra dørstokken klikk [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.