Windows Media Player og Samsung AllShare, DLNA-programvare for PC - video tutorial

Hei venner, i dagens video opplæringen vil sende bilder og videoer fra telefonen til datamaskinen uten kabler og ingen Bluetooth, kun via standardene nettverk og DLNA og / eller UPnP.
Denne opplæringen kommer etter ber om dine kommentarer på den første delen tutorial om DLNADet forklarte jeg hva det betyr og hvordan du bruker DLNA i hverdagen fotografiilro for å se filmer eller på telefonen eller nettbrettet på TVen uten ledninger.
I dag har vi "endre" TV med datamaskinen fordi det er mange som eier en TV som støtter DLNA i fremtiden ting vil forandre seg fordi de fleste TV beste produseres i dag er utstyrt med trådløst nettverkskort eller Ethernet, DLNA-sertifisering, applikasjoner og marked programmer (som Android, Windows Phone eller iOS) i dag, men de fleste av dere allerede har en datamaskin i dag vil hjelpe deg å bruke den effektivt med Windows Media Player og Samsung AllShare.
Windows 7 er den første Windows-operativsystemet som kommer med innebygd støtte for DLNA, Windows Media Player på Windows 7 klar DLNA siden operativsystemet installasjon. For operativsystemer som Windows XP eller Vista vil bruke Samsung AllShare, kan den brukes like godt på Windows 7 hvis den av en eller annen grunn ikke liker Windows Media Player.
Om DLNA og UPnP tutorial jeg laget for noen dager siden, som jeg inviterer deg til å se det, ved at opplæringen jeg viste hvordan det fungerer DLNA fra telefon til TV.
Last ned Samsung AllShare (Windows XP, Vista eller 7)

.................................... ..

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg ønsker velkommen, og jeg er en kinesisk iphone android Pota å sette på det? og jeg har en Samsung Omnia 2 å sette dem android ...?

 2. pari:
  Jeg ønsker velkommen kinesisk og euun iphone android Pota å sette på det? og jeg har en Samsung Omnia 2 å sette dem android ...?

  Om iphone pirat jeg ikke vet hva jeg skal fortelle deg, men for Omnia2 tror sjansene er ute på XDA Developers

  • Cristi-adminOm iphone pirat jeg ikke vet hva jeg skal fortelle deg, men for Omnia2 tror sjansene er ute på XDA Developers

   ms enn Miai razpuns men Kristus som jeg søkte på XDA, men jeg vet egentlig ikke Sami kan gi deg en link ... ??

 3. AllShare leser ikke undertekster i filmer.

 4. Valentin sa han

  Hei, først av alt vil jeg takke deg for det du gjør for oss
  Dernest vil jeg si at begge programmene fungerer godt
  selv med en 2007 telefon (Nokia Original N95) eneste ulempen er at den bruker batteriet svært raskt.

 5. En utmerket tutorial, jeg gratulere deg for hardt arbeid

  Jeg har et spørsmål på tv må ha virkelig ?? eller gå trådløst og kablet LAN koblet til en trådløs ruter ?? Ms.

 6. florin:
  En utmerket tutorial, jeg gratulere deg for hardt arbeid :)

  Jeg har et spørsmål på tv må ha virkelig ?? eller gå trådløst og kablet LAN koblet til en trådløs ruter ?? Ms.

  Trådløs tilkobling er ikke obligatorisk, er ba kabel den mest passende stol. Jeg koblet til kabel-TV print.

  • Cristi-adminDet er ikke obligatorisk trådløs, er kabelen ba stol mer hensiktsmessig. Jeg koblet til kabel-TV print.

   Ok, takk :) Det så bn for det trådløse kortet (TV) koste rundt 350-400 og 150 trådløs router noe bedre.

 7. Nero Mediahome er veldig bra 4 ptr. For å spille av filmer med undertekster på DLNA LCD

 8. For de som er interessert i tilkobling mellom enheter i nettverket, et program som jeg liker og som du kanskje ønsker det fremmes er RemoteMouse gjør din iPhone / iPod / iPad eller Android smarttelefon med PC-musen. Kveld sitter i sengen, ser alt på datamaskinen, og deretter er altfor trøtt og gi "shut down" uten meg å gå til datamaskinen. Doaaamne hvor bra det er!

  • Ovidiu:
   For de som er interessert i tilkobling mellom enheter i nettverket, et program som jeg liker og som er fremmet så det kan være lurt RemoteMouse gjør din iPhone / iPod / iPad eller Android smarttelefon med musen til PC. Døgn i sengen, ser på noe på datamaskinen, og deretter gi altfor trøtt og "shut down" uten meg å gå til datamaskinen. Doaaamne hvor bra det er!

   Takk for forslaget, vil vi sannsynligvis gjøre en tutorial om det.

 9. hei når jeg klikker riktig vet jeg ikke ut til å spille?
  hva gjør jeg?
  takk

 10. Hei Cristi,

  Jeg har en LED-TV D5500 fra Samsung, jeg koblet via LAN-kabel til ruteren, installerte jeg PC Share Manager på PC-en, jeg installerte Windows-komponenter (UPnP - vi ikke har installert), jeg gjorde et unntak i brannmur og likevel TVen ikke det tilkoblet TV vises i Allshare.Pe AllShare aktivert.
  Jeg så i innstillingene i kategorien router og DHCP-klient vises koblet til ruteren og televizorul.Te vennligst forklare meg hvorfor ikke koble? TV på Internett-tilkoblingen er opprettet, kan bruke tjenestene installert på TVen (Youtube, Facebook osv). Takk på forhånd.

 11. Ssefora sa han

  Jeg vil vite om du kan, som gjemmer seg bak noen offensive e-poster som jeg mottar jevnlig. Fortell meg hvis du har en tutorial der jeg kan lære noen skritt for å finne den personen.

  PS Jeg prøvde å spørre hva spesialister (jeg sier), men svarene var de samme: "No way"
  Takk!

  • AdrianGudus sa han

   Ssefora:
   Jeg vil vite om du kan, som gjemmer seg bak noen offensive e-poster som jeg mottar jevnlig. Fortell meg hvis du har en tutorial der jeg kan lære noen skritt for å finne den personen.

   PS Jeg prøvde å spørre hva spesialister (jeg sier), men svarene var de samme: "No way"
   Takk!

   Hei, jeg skriver opp i søkeboksen øverst til høyre på den svarte kanten: Hvordan kan vi finne plasseringen vi fornærme, true, utpressing via e-post, trykk enter og du vil finne opplæringen. Du kan bruke andre triks litt uortodoks, men er for komplisert og for farlig hvis du "faller" i gale hender ....

 12. costica62 sa han

  Jeg har en samsundg 40c650 og en ps med w7 .Med alshare kan se filmer på tv, men ikke DLNA mors di w7 når høyreklikkalternativet play Fiser jeg nødt til å sette noe på tv?

 13. Salut! Vet du om UPnP DLNA-støtte nokia 5800 fordi GSMArena sier at den støtter UPnP nam, men fant ingen acestiua menyvalget.

 14. Hvis du ikke finner andre 26LG3100 har DLNA kan du hjelpe meg?

 15. adrian76 sa han

  Bra. Jeg kjøpte en tv LE 32D550K1W (Samsung), og jeg vet ikke med DLNA-tilkobling. TV har AllShare og Plug & Play. Jeg ruter TP-Link TL-WR740N men jeg er ikke pc laptop og trådløs stik. Jeg trenger hjelp.

  • AdrianGudus sa han

   adrian76:
   Bra. Jeg kjøpte en tv LE 32D550K1W (Samsung), og jeg vet ikke med DLNA-tilkobling. TV har AllShare og Plug & Play. Jeg ruter TP-Link TL-WR740N men jeg er ikke pc laptop og trådløs stik. Jeg trenger hjelp.

   Vel da, hva du vil gjøre, jeg forstår ikke? Hva ønsker du å dedisere i tv, fra hva?

   • adrian76 sa han

    AdrianGudus: Vel da, hva du vil gjøre, jeg forstår ikke? Hva ønsker du å dedisere i tv, fra hva?


    Fra PC til TV, men jeg vet ikke hva jeg må kjøpe for å gå. En trådløs stik PC?

 16. Razvan sa han

  Hei ... og jeg har en samsung dvd BlueRay og trådløs 3D kan ikke se filmer på nettet, men bare de filmer på youtube ... kan se noe på youtube, men jeg kan ikke se filmer på spesialiserte områder ... ..trebuie installert noe program eller noen ..multumesc et lite program ...

 17. Razvan:
  Hei ... og jeg har en samsung dvd BlueRay og trådløs 3D kan ikke se filmer på nettet, men bare de filmer på youtube ... kan se noe på youtube, men jeg kan ikke se filmer på spesialiserte områder ... ..trebuie installert noe program eller noen ..multumesc et lite program ...

  Du har sannsynligvis bare støtter YouTube og flere andre elektroniske tjenester, dessverre til å se noen videoinnhold du trenger Flash player for dette trenger du et operativsystem. Jeg tviler på din Samsung-spilleren har OS som kan Sporta flash.

 18. Hei, jeg tok nylig i TV Samsung ES5500, problemet er at jeg ikke kan koble telefonen til ham eller til PC, jeg koblet PCen til TVen via AllShare (jeg antar det er det samme nettverket), må du jeg gjøre for å koble telefonen min (Samsung Galaxy GT-I9000) til dem ???? Eller hvordan du kan gjøre det trådløse nettverket er den samme (jeg antar det er problemet) ????

 19. Cristi tid hvis du hjelpe meg med spørsmålet ovenfor

 20. Adrian Gudus sa han

  Liviu:
  Cristi tid hvis du hjelpe meg med spørsmålet ovenfor

  Begge enhetene må være koblet til det samme trådløse reta

  • Og hvordan kobler jeg til det samme nettverket ??? Ikke gå hvis TV-en er tilkoblet via trådløs og kabel telefon ???

 21. Liviu:
  Og hvordan kobler jeg til det samme nettverket ??? Ikke gå hvis TV-en er tilkoblet via trådløs og kabel telefon ???

  EDIT: TV har 192.168.1.5 og IP-telefon (via trådløs) 192.168.1.3, forstår at det er i samme nettverk?

 22. Adrian Gudus sa han

  Liviu: EDIT: TV har 192.168.1.5 og IP-telefon (via trådløs) 192.168.1.3, forstår at det er i samme nettverk?

  Friend, så du opplæringen uten å kjøre head-hale? Du leser teksten over opplæringen helt? TVen er DLNA?
  AllShare-app installert på smarttelefonen din? den er i gang? server applikasjon som kommer på?

 23. Adrian Gudus: Friend, så du opplæringen uten å kjøre head-hale? Du leser teksten over opplæringen helt? AreDLNA din TV?
  AllShare-app installert på smarttelefonen din? den er i gang? server applikasjon som kommer på?


  Jeg gjorde alle trinnene venn, er TV DLNA-funksjonen Smart Phone Remote Support og Samsung AllShare på telefonen min, og gjennom dem jeg koblet TV med PC da jeg kan ikke koble telefonen min

  • andolis49 sa han

   Salut! Sjekk om din TV har en integrert wi-fi eller trådløs stik du trenger. Og jeg har problemer med Samsung AllShare koblet til vanlig LAN routern. Jeg ser alle disse menneskene med laptop installert ... Lykke til!

  • Bebete sa han

   Samsung 46F6400 og jeg ikke klarer å se filmer som er i mappen og velg titrering ser noen ikke (samme mappe) kan være litt hjelp?

 24. LiviuFriend det gjorde alle trinnene, er det TV DLNA-funksjonen støtter Smart Phone Remote jeg telefon Samsung AllShare og gjennom dem jeg koblet TV med PC da jeg kan ikke koble telefonen min

  Sjekk ruterinnstillingene hvis du aktiverer "UPnP" (Universal Plug and Play) er svært viktig.

 25. Cristi-admin: Kontroller ruterinnstillingene hvis du aktiverer "UPnP" (Universal Plug and Play) er svært viktig.

  uPnP er aktivert, og når jeg kommer inn i Remote Samsung sier "smartphone-enheten og enheten må være koblet til det samme tilgangspunktet. Kontroller nettverksinnstillingene. ". De er koblet til samme router, men når jeg gir Auto Discovery ikke finner noe.

 26. et spørsmål
  Jeg gir deg rett klikker ikke for meg å spille ser ut til å velge TV
  Kan noen hjelpe meg.
  takk

 27. Hei. Jeg har et spørsmål.
  Hvorfor kan jeg ikke slette en fil inn i AllShare-programmet?
  Jeg valgte, men jeg kan ikke viske ut.
  Kan noen fortelle meg hvorfor?

 28. Ingen kan svare meg på spørsmålet? Jeg setter stor pris på et svar. Takk på forhånd.

 29. Hei, jeg håper du vil si hva jeg søker. Jeg har en TV, stor 611S han støtter DLNA, du gir innføring DLNA.problema viser meg hva jeg tror det er dette. Am nettet fra romtecom router fått fra dem (Romtelecom) Jeg tror han vet ikke DLNA eller kanskje jeg tar feil.,
  Jeg dorect PC-tilkobling - ingen telefon kabel-TV wifi.Am ikke koblet til ruteren kabel-tv, sier jeg at det er en lan-kabel koblet til, men leser ikke og jeg sier DLNA som DLNA-server der.
  I fra hva jeg leser, bare for å bli tilkoblet kabel til ruteren, og deretter til LCD, LED og klar for vind 7 har DLNA ikke har ekstra innstillinger.
  Beklager at jeg skrev det, men jeg vil ha svar .MULTUMESC

 30. Hei, jeg håper jeg vil svare på hva jeg vil. Jeg har en TV, stor 611S han støtter DLNA, du gi innspill DLNA.problema viser meg hva jeg tror det er, vi nettet fra romtecom router fått fra dem (Romtelecom) Jeg tror han vet ikke DLNA eller jeg tar feil.,
  Jeg vil ha en PC-tilkobling - TV ingen telefon, ingen kabel koblet til ruteren wifi.Am på TV, sier jeg at det er en lan-kabel koblet til, men leser ikke og jeg sier DLNA som DLNA-server der.
  I fra hva jeg leser, bare for å bli koblet kabelen til ruteren da, LED og klar for vind 7 har DLNA ikke har WMP innstillingene extra.Asta

  Jeg postet en gang fordi jeg stresset og det var noen greseli.Scuze

 31. Angelis sa han

  Sal Cristi et spørsmål jeg kan ikke se hvordan stasjonær PC uten kabel smartv ue40f6640 Samsung SSX ..
  Eg Jeg vil se Internet Explorer på direkte tv på pc uten kabel, så jeg hdmi, men jeg ønsker ikke å kablene gjennom huset tror det kan ..

 32. Hei Jeg har en Philips smart TV RESU .. og ikke å gjøre med DLNA PC .. mitt råd kan du gi meg for å fortelle meg hvordan jeg kan gjøre nettverk mellom dem ??
  Med wm11 prøvde jeg å forklare hvordan opplæringen, men jeg går "paly ..." slik at du kan åpne på tv
  Takk på forhånd!

 33. FLORIAUN Calin sa han

  Hei! Jeg har det samme spørsmålet som Angelis
  Jeg kan se spørsmålet som stasjonær PC uten en kabel samsung serie smartv F7000
  Eg Jeg vil se Internet Explorer på direkte tv på pc uten kabel
  Tusen takk!

 34. Marius Opris sa han

  Jeg har en Samsung Galaxy Tab tablett samsung tv 2 og 40f6400 ... jeg klarte å koble til via AllShare Play innhold på min tavle på blå ray-filmer på tv, men stopper hver 5-6 rammer for å laste ... Hva kan jeg gjøre?

 35. god
  Det AllShare om hvordan du installerer PC for å se filmer på LG Smart TV, problemet er at jeg ikke spiller subtritrarea på TV Jeg prøvde å sette samme navn filmen, men ingenting, kan noen råde meg hvordan du gjør?
  Takk,

  • Dessverre har AllShare (Samsung) ikke spille teksting .... selv på LG ikke spille ... Forresten, snakker om AllShare frittstående versjon, ikke den som du trenger å gjøre din konto Net (ny versjon).

 36. danepuran sa han

  Jeg har en misforståelse: mp3 klarer å spille av musikk fra den bærbare datamaskinen på et hjemmekinoanlegg via Windows Media player.Problema vises når du laster opp din spilleliste med flere sanger, jeg synger sanger 1-2 stopper da, og du har fått jeg gir ham spille for å spille i continuare.De ikke jeg spiller musikk hele listen lenger uten å stoppe? Noen ganger etter en sang slutter, de neste hopper og begynner å spille på den tredje, de spille i den rekkefølgen de vises i listen over redare.Daca løse kjenner noen, sier.

 37. Hei Cristi TV må være smart DLNA TV eller bare vet?
  Jeg har en LG 42LN5400 han er ikke smart, men har funksjoner: MHL SIMPLINK (HDMI CEC) DLNA, trenger vi en ruter, en mottakelse adapter wirles TV?
  Takk og jeg ser på meningene til de som vet hvordan denne protokollen.

  • I teksten over denne opplæringen første linken til tutorial serien som allerede er vist DLNA DLNA du er og hvordan vi bruker den. Jeg anbefaler at du ser det.

 38. Jeg kommer tilbake igjen og vet at jeg tok en stor flis av EMAG fordi jeg trodde på dem som spesifikasjonene på nettsiden til TV som jeg kjøpte fra dem DLNA-støtte denne protokollen http://www.emag.ro/televizor-led-lg-107cm-full-hd-42ln5400/pd/EDSQNBBBM/,doar Jeg lærte i dag på nettsiden og gi en telefonprodusent i kundeservice bare for å finne ut at denne modellen støtter MHL LG 42LN5400 acetat tjeneste .Ved MHL noe kan gjøres uten bruk av kabel som kobler TV og tel?

 39. Adrian Gudus sa han

  Oliver, dessverre. MHL er en standard som du trenger en kabel ...

 40. Takk for svar Adrian.

 41. Jeg prøvde og jeg applikasjon som AllShare men når jeg åpner min viser ett vindu med ett alternativ tillate alle Trykker du ser ut for meg styring du kan gjøre for å kjøre. (Jeg nevne at jeg har en Philips TV med DLNA jeg går gjennom Windows Media spiller, men jeg kjenner ikke alle formater av video media player og ønsket å prøve dette AllShare se om jeg vil gå) takk

 42. Vi brukte med hell DLNA innhold for å se video (MKV) på en LG TV med Windows Media Player fra 7.Nu seier vi hadde problemer før jeg reinstallert systemet og installere den samme codec pack, men den nyere versjonen (k 10.9.5 lite). Nå, selv om min windows media player dekoder film (PC), TV kan ikke spille. Jeg tror det er fordi codec pack med innstillingene ikke kjenner dem. Jeg vet ikke hvilken versjon du vil bruke og gjøre hvis en kodek også funnet. Hva du råde meg?

 43. Salut.Am en Samsung UE40ES6100 og jeg kan ikke koble til å dele alt netul går på tv ... men kilden ikke se alle pc dele ... alt virker normalt ... du har noen ide?

Tilbakesporinger

 1. [...] Nyt multimedieinnhold på større skjermer uten kabler, selv DLNA kunne gjøre det, spille filmer eller bilder fra telefonen eller PC på TV, men med noen begrensninger. For de som ikke vet det, kan DLNA kjøre på telefonen på TV bare [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.