WirelessKeyView, gjenoppretter passordet fra trådløst, i tilfelle jeg glemte det - videoopplæring

Hei venner, vil opplæringen i dag snakke om WirelessKeyView, et program lille som ikke krever installasjon og kan kjøres og på en USB-pinne eller harddisk extrern, og kan brukes på Windows XP og Windows Vista eller Windows 7. WirelessKeyView tillater oss å huske passordet for trådløs tilkobling hvis jeg har glemt det. Faktisk ideen om denne opplæringen her igjen. Min bror ringte meg for å spørre meg om jeg vet en metode som kan se passordet for å koble til trådløst, fordi han glemte det, og ønsker å tilbakestille ruteren og fordi du trenger å konfigurere, og ikke helt forstår.
Vel, WirelessKeyView tillater oss å se trådløse passordet på skrivebordet (hvis du har et trådløst kort) eller bærbar PC som skal kobles til dette nettverket minst én gang. Hvis når den trådløse tilkoblingen ble gjort, ikke sjekket eller Koble til automatisk Husk, kan WirelessKeyView ikke se passordet.
En veldig nyttig program for de som glemmer passordet sitt og ikke bra i trådløs reset og konfigurere ruteren. WirelessKeyView kan vise oss den trådløse passord, og hvis de er koblet via WPS (Wireless Protected Setup), QSS (Quick Secure Hive), WSS (Wireless Setup Secure) eller WEP, WPA, WPA-PSK
Noen software / sikkerhetsprogrammer kan oppdage som virus program. Det er en falsk alarm. Avira og Avast, oppdager ikke noe mistenkelig og i noen tilfeller, kjører dette programmet på Windows 7 tjeneste Lsass.exe krasje og vil kreve en omstart. Jeg personlig har møtt problemer med å kjøre WirelessKeyView på Windows XP, Vista eller 7
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi kan finne en trådløs tilkobling passord hvis jeg har glemt det ved hjelp WirelessKeyView.

OBS: Denne opplæringen er for pedagogiske teamet raspunzatore videotutorial.ro brukes ikke på de som bruker skadelige formål gjennom denne opplæringen vi ønsker å gi en hjelpende hånd til de som virkelig har glemt passordet ditt, og for å advare brukerne om hvor lett noen å vite trådløse passord. Når du forlater datamaskinen, ikke glem å blokkere for å hindre drift og gjennomføring av programmer av personer uønskede eller skadelige. Ikke oppgi passordet ditt for å koble til trådløst noen, og ikke skriv inn passordet ditt for å koble til det trådløse nettverksenheter enn på din.

........................

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Din bror skal vite at ruteru eller modem viser deg passordet som skal tilbakestilles slik at det wriles.

  • AdrianGudus sa han

   Nelutu:
   Din bror skal vite at ruteru eller modem viser deg passordet som skal tilbakestilles slik at det wriles.

   Ingen visste, som sette ruteren standardpassordet er endret. Ikke alle er flinke til IT
   hver har sin egen karakter.
   Hvis jeg er lidenskapelig om det betyr ikke at jeg kommer fra familie av IT-oppgraderinger eller som mine brødre er tromme IT

 2. vicentiu sa han

  Jeg intrb io sal og en venn og har netto fra iLink og har installert utorrentu3.1 vi hadde installert OG oversvømmelse og satt utorrentu lam
  på videotutorial og ta filmer primu gratis lecher ikke rasjon filesist og andre tracker vet ikke hva har begrensning? har router wr340g jeg gjøre port forwarding DMZ trukket og routaru ikke går jeg rds og meg går perfekt kan du gi Ti p2p iLINK innstillinger for råd? takk

 3. Gelu Andries sa han

  Etter å ha pakket ut "WirelessKeyView", ble den kjørbare filen slettet umiddelbart! Bitdefender, så jeg kunne ikke prøve det. (Bitdefender kan ikke stoppe med mindre jeg avinstallerer det) Hvis jeg glemmer passordet, tilbakestiller jeg ruteren !!!! For øvrig er WKG Generator et utmerket program for å generere passord (last ned her:http://www.perceptionreality.com/wkg/)
  Hilsen.

 4. Hei Adrian ... veldig nyttig denne opplæringen ... men jeg vil gjerne vite om jeg kunne finne ut passordet fra en ruter som aldri har blitt brukt ...

 5. hei,
  Jeg klarer ikke trådløst nettverk vises på skrivebordet, på W7. ???

  og et annet problem på laptop med XP jeg hadde en annen router, og nå når jeg prøver å koble til, vises jeg i samme innstilling med den gamle ruteren gamle passord lagret, som ikke kan endres med denne nye.

  i xp, hvordan du sletter den gamle trådløse når du har en ny router?
  takk

  • AdrianGudus sa han

   Kim:
   hei,
   Jeg klarer ikke trådløst nettverk vises på skrivebordet, på W7. ???

   og et annet problem på laptop med XP jeg hadde en annen router, og nå når jeg prøver å koble til, vises jeg i samme innstilling med den gamle ruteren gamle passord lagret, som ikke kan endres med denne nye.

   i xp, hvordan du sletter den gamle trådløse når du har en ny router?
   takk

   I Windows 7 liker å ha det behov for å administrere trådløst nettverk på datamaskinen trådløst nettverkskort enten på USB eller PCI.
   I XP går du til Start-> Kontrollpanel-> Nettverkstilkoblinger, høyreklikker på det trådløse nettverkskortet og velger Egenskaper. Gå til kategorien Trådløse nettverk i vinduet som vises, og i Foretrukne nettverk vil du ha oppført favorittnettverk, fjern

 6. ziua.acum en god tid nero.PROG.cand var ved hjelp av en nabo kom med en dvd-sd til copiez.am leptop stuffing min dvd og vise en side om det var noe han åpnet siden og laste ned hva som var og hva vream.acum dvd bag til u sd og verken viser en side for å åpne. Selv om jeg går til min datamaskin fra DVD-ROM er ikke nimic.de vise meg hvorfor?
  Vær hvis du opplyst meg.

 7. Du kan fortelle meg at glede meg og hvordan du kan endre din router passord?

 8. Jeg er veldig overrasket over at "Videotutorial" ikke snakker om Windows 8. I det hele tatt. Hvorfor?

 9. Cristi sa han

  ADRIAN:
  Du kan fortelle meg at glede meg og hvordan du kan endre din router passord?

  først og fremst være her på stedet tutorials på rutere, og umulig å ikke finne mange intelegi.cauti internett / nettverk / router

  er de generelle eksempler (vet ikke hvilken modell router deg):
  1.deschizi en nettleser (IE, opera chrome, etc.), skriver i adressefeltet
  192.168.0.1 eller 192.168.1.1 åpner et vindu og be om navn og passord
  (ADVARSEL: Hvis du ikke vet dette passordet må tilbakestille ruteren), skriv grensesnittet router og søker i hver fane på venstre side og må finne ut om jeg har rett på innstillingene, for meg er det systemverktøy / passord, for å endre navn og passord. her kan du endre den trådløse passord.

  2.daca du tilbakestille ruteren innstillingene gjøre med CD-en som fulgte med den.

  3.citeste og manuell maskin.

  Jeg håper å være din hjelp. Lykke til

 10. costasantonio sa han

  Hei Adrian. Jeg netbook 2 trådløse tilkoblinger fra naboer at jeg koblet et par ganger, selvfølgelig med deres samtykke og personlig. Jeg fulgte trinnene tatt av deg og programvinduet ser jeg disse tilkoblingene, key (HEX), men nøkkelen (ASCII) ingenting vises verken naboene eller de personlige forbindelser. Hva ville være problemet?

  • AdrianGudus sa han

   costasantonio:
   Hei Adrian. Jeg netbook 2 trådløse tilkoblinger fra naboer at jeg koblet et par ganger, selvfølgelig med deres samtykke og personlig. Jeg fulgte trinnene tatt av deg og programvinduet ser jeg disse tilkoblingene, key (HEX), men nøkkelen (ASCII) ingenting vises verken naboene eller de personlige forbindelser. Hva ville være problemet?

   Har du Windows XP? I så fall er dette årsaken ....

 11. Goole er på utkikk etter en programvare som svinger i ANSI Hex

 12. Interessant. Jeg brukte dette programmet, men jeg ser Key (passord) kun i Hex. Passordet Type: WPA-PSK. En konvertert det noen bra program i ASCII Hex (jeg søkte og jeg fant)?

 13. bror ser ikke hvorfor du trenger et program når du kan se direkte fra Windows-passordet alene og uten problemer å håndtere trådløse nettverk høyreklikk på
  nettverk for å vise passordsikkerhet der og bare der hvis ikke automaticaly ikke gi deg noen søknad redder og så hjelper ikke med noe

 14. Vennligst hvis du kan lage en tutorial om WiFI snø

 15. Carmen sa han

  Sylas:
  bror ser ikke hvorfor du trenger et program når du kan se direkte fra Windows-passordet alene og uten problemer å håndtere trådløse nettverk høyreklikk på
  nettverk for å vise passordsikkerhet der og bare der hvis ikke automaticaly ikke gi deg noen søknad redder og så hjelper ikke med noe

  takk, jeg har vært nyttig.

 16. noen Boys sa han

  Programmet hjelper bare å se dine egne adresser bare hvis du har trådløs. Eu. Jeg har ikke-trådløs fiberoptikk ... og det hjelper meg ikke å se de omkringliggende adressene, som naboens trådløse. EN GOD DAG !

 17. Andrew sa han

  Tusen takk. En går alt ok!

 18. Jeg har aldri lykkes med ham; Jeg tror jeg er for dum til det mål

 19. Andrew sa han

  Hei, jeg har et lite / stort problem, vet ikke hvordan de skal ta den.
  Jeg bare synes Key (Hex), en stor kode ..nedescifrabl på andre bærbare datamaskiner vises alt godt og vakkert, men at bærbare er på Windows 7, en som ikke er min seier xp gå.
  Jeg venter på svar, og jeg prøvde å slå den Hex og Hex ASCII-tekst.

 20. cristian sa han

  For dette er mye enklere metoder, uten noen bestemt program, Åpne Nettverks- og delings, åpen trådløs tilkobling, kan du gå til trådløse egenskaper, sikkerhet, passord showet krysser der, er det enkelt

 21. Takk for at du hjelper meg var svært nyttig

 22. Hei ganske behage ajutama og meg MAM koblet til en trådløs ruter, men hadde ingen passord var gratis trådløst nå jeg ønsker å signere, men har password've installert verktøyet wirelesskeyviev og tusen generert passord sammensatt av flere tall og bokstaver jeg har og PC passord, men jeg kan koble til trådløse alt du trenger å gjøre, eller hvorfor kan jeg ikke koble Vennligst ajutama Takk.

 23. Jeg ønsket å ta opp med WirelessKeyView wifi passord, men vis meg vise meg parola.toate andre ikke bare passord Hva kan jeg gjøre

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.