Wireshark, stjele passord på gratis wi-fi-nettverk

I dag vil vi gjøre noe spesielt, vil vi forsøke å fange opp påloggingsleseren ved hjelp av en programvare kalt Wireshark ekstraordinære.
Jeg skal vise deg hvor enkelt du kan miste ditt brukernavn og passord hvis du bruker dem når du kobler deg til offentlige Wi-Fi-nettverk.
Disse nettverkene er favoritt mål for angripere, de fange opp all trafikk på nettverket etter at du dekode og ekstrakt datalogging på Facebook, twitter, data fra bankkort og andre.
Denne opplæringen er ment å gjøre deg oppmerksom på mulige farer som kan oppstå ved bruk av et usikret trådløst nettverk.
I en enkel spasertur gjennom det gamle sentrum i Bucuresti, finne dusinvis av hotspots, i alle kafeer og restauranter gjør tilgjengelig gratis wi-fi. Dessverre disse nettverkene ikke er konfigurert riktig og gjøre mer skade enn gode kunder.
Gratis wi-fi-nettverk:
1. Ikke foreta elektroniske betalinger.
2. Ikke logg inn på facebook, twitter, gmail, yahoo, etc.
3. Ingen private diskusjoner Putra messenger eller skype
4. Ikke gjør kompromitterende søk (du vet)
5. Ikke Numic av hva du kan gjøre verre, hvis den når offentligheten.
Du bør vite at antivirusprogrammer ikke vil gjøre noe i denne situasjonen.


 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Costelina sa han

  Cristi velkommen
  kan overvåke nettverkstrafikk eller hva, og fra en annen PC?
  fordi du viste på ikke-PC som hadde installert softu ikke?

 2. FaqTak sa han

  Du kan gå videre med veiledningen, vise oss andre triks ...
  Tro meg, dette er ikke en tutorial for alle lei !!

 3. Costelina sa han

  Vær oppmerksom på at jeg kan bare SRI (nyeste til Baccalaureate) eller statlige organer
  og de gjør ikke en eller annen måte?
  Har provaiderii nettet og de gjør det?
  og hvis de ikke utlevere personopplysninger ikke?
  Det er et interessant tema, men også svært kompleks.

 4. Adrian Gudus sa han

  CostelinaHei Cristi kan overvåke nettverkstrafikk eller hva, og fra en annen PC? fordi du viste på ikke-PC som hadde installert softu ikke?

  Det virker som du ikke forstår noe opplæringen.
  For å gjøre det lettere: Gå til en McDonald's, ta en bærbar PC med Wireshark installert og begynn å skanne trafikken til de rundt deg. Så det betyr at du kan skanne andres trafikk ved hjelp av McDonalds WiFi.

  • Lee Ho Faen sa han

   Adi, denne opplæringen er interessant, men .... uten å motsette deg kategorisk, ikke vær lei deg ...
   Jeg vil aldri bruke denne programvaren. Plott: Det er for enkelt. Noe får meg til å tro at hvis jeg svever noe slikt (med ekkel intensjon eller rett og slett av nysgjerrighet), ville jeg bare lykkes med å miste noen veldig viktige data selv. Hva i helvete ... Så alle som ser denne veiledningen og bruker denne programvaren, våknet over natten ... hacker? Er du seriøs?
   Hvis du vil bruke en programvare av nysgjerrighet, men du ikke aner hva som kan skje med deg, og hvis du insisterer, vil du på et tidspunkt lure på hvordan du mistet bank- eller bankkontoen din da du var " muther fucker of hacking ”. Nynne….

 5. FaqTak: Du kan gå videre med opplæringen, til oss Areti og andre triks ... Stol på meg, dette er ikke en tutorial for alle lei !!

  Vi ønsker ikke å gå inn detaljer, dette var bare en demo for de som bruker offentlige nettverk.
  Verden må vite hva som kan skje.

 6. stefan sa han

  hvis du allerede er logget inn på yahoo, facebook etc, kan du se passordene dine. dvs. jeg ikke skrive dem på telefonen fordi de allerede er lagret i telefonens nettleser

 7. stefanHvis du allerede er logget inn yahoo, facebook osv, du kan se passordene dine. dvs. jeg ikke skrive dem på telefonen fordi de allerede er lagret i telefonens nettleser

  Han skriver i nettleseren for deg, det er alt.

 8. Adrian Gudus sa han

  Hold et øye med videotutorial.ro. I morgen legger jeg ut en opplæring som vil beskytte oss i slike situasjoner, noen metoder ...

 9. Costelina sa han

  Jeg ønsker i fremtiden hvis du kan få tid til mini operativsystem (BIOS som) hvis wifi
  du sier
  takk

 10. Gabriel sa han

  Hei, jeg har et spørsmål om du kan.
  Wireshark kan sette på en ipod 4g? og se trafikken på den? dvs. ikke nødvendigvis har en bærbar PC med deg.

 11. Cristi, du sa tidligere at du fortsetter opplæringen "hvordan kjøpe på ebay" ... om hvordan du kan by ... men jeg ser at du ikke har gjort det før. Er det sjanser til å se det igjen eller ikke?

 12. Cristi trådløst nett hvis jeg kan bruke min Addicted noen eller ip.
  Jeg mener hacker vrun

 13. Adrian Gudus: Hold øynene på videotutorial.ro. I morgen vil jeg legge ut en tutorial som vil beskytte oss i slike situasjoner, flere metoder ...

  Gode ​​nyheter

 14. Sorin Chiran sa han

  ENDCristi netto Firpo noen hvis jeg bruker min Addicted eller ip. Jeg mener hacker vrun

  Ja det er mange metoder som:
  -infectarea PC og legge den til et botnet eller zombie nettverkstypen.
  -Opening En bakdør til PC-en.
  Armitage EXPLOITAT -Bruke hvis du er angriper nettverket.
  Og det finnes andre, men hvis du er forsiktig med hva du klikker, og har en noe sikkert PC du har ingenting å bekymre deg.

 15. Radu12 sa han

  Cristi opplæringen Gratulerer! Veldig veldig nyttig.
  Adrian Gudus, vente opplæringen nedenfor i dag.

 16. Fantastisk opplæring ... og jeg tror at du i offentlige nettverk kan gjøre mer tull at du til en viss grad er anonym.
  Er det en mulighet der alle dataene som kommer ut av PCen på nettet, skal krypteres? Jeg er interessert i dette fordi jeg bruker internett på en campus ... og jeg er sikker på at det er ondsinnede mennesker på nettverket. Takk skal du ha!

 17. Iulian sa han

  Veldig nyttig tutorial. MSS.
  Cristi, jeg vil veldig gjerne be deg om å gjøre en opplæring basert på Blue Screen i Windows 8 og hvordan vi kan bli kvitt den ... Jeg har et ganske gammelt skjermkort, og når jeg installerer driveren etter omstart, får jeg en blå skjerm: |. På Windows 7 gir det meg ingen problemer.

 18. Bogdan sa han

  Hvis jeg bruker en VPN-tilkobling problemer.

 19. Romika sa han

  Jeg prøvde på mitt nettverk og en trådløs sikker WPA 2 viser ingen passord eller brukernavn selv om du kjenner nettverks synes ikke se nimik

 20. Sorin ChiranJa det er mange metoder som -infectarea PC og legge den til et botnet eller zombie nettverkstypen. -Opening En bakdør til PC-en. Armitage EXPLOITAT -Bruke hvis du er angriper nettverket. Og det finnes andre, men hvis du er forsiktig med hva du klikker, og har en noe sikkert PC du har ingenting å bekymre deg.

  "Åpne en bakdør på PCen din" - det er litt vanskelig. de fleste antivirus lukter bakdør og holder ikke ip-tyveri ...
  "Bruk av armitage-utnyttelsen" - armitage er ikke en utnyttelse. er et gui-grensesnitt for metasploit. ved hjelp av armitage slipper du å skrive inn metasploit-terminalen for kommandoer.

 21. zame77 sa han

  Super nyttige opplæringen og mottiltak nå hvis du kan!

 22. ph YzZo sa han

  Gratulerer tutorial! For å se passordene er lagt inn på de programmene som er installert på datamaskinen (som messenger, skype, osv) som må filtrere? http gå hele tatt?

 23. Hvis protokollen er HTTP ikke HTTPS og du ikke kan stjele så lett. Facebook har allerede vet at de HTTPS, jeg sjekket Yahoo.
  Men i alle fall trenger 95% av nettsteder ikke bruke HTTPS og passord kan stjele 2 kraner og noen brukere uvitende om at bonus til menyen på McDonalds. Fordi ja, det kan gjøre packet sniffing og Android for eksempel. Du trenger bare en rotfestet telefon med noen ekstra verktøy godt forberedt. Og det kan gjøre rumper og større enn en pakke sniffing. Javascript injeksjoner, trafikk omdirigering, innhold etc erstatning.
  Wi-Fi-nettverk uten passord er mer farlig enn selv vise denne videoen, så lenge det er noen som vet hva som gjør området.

 24. Ingen opplæringen nyttige og morsomme steder

 25. Sorin Chiran sa han

  adi"Åpne en bakdør til PC" - det er vanskelig dette. nesten all lukt antivirusurile bakdør og ikke tyveri ip ... "Armitage EXPLOITAT bruk" - Armitage er ikke en utnytte. er et GUI-grensesnitt til Metasploit samfunnet. Armitage bruker Metasploit terminal kvitt skrive inn kommandoer.

  Sant det du sier og ikke sier det ikke er slik, men jeg vet ikke hvilket nivå av kunnskap i IT har ham og prøvde å forklare ham som hans språk (hvordan å forstå noen) hvordan en ondsinnet (mange forbundet med hackere ) noen måter du kan bruke PC-er.

 26. Iron Maiden sa han

  Ja, facebook, yahoo og andre bruker https, så bare gjelde for http.

 27. Endre sa han

  det er egentlig ikke det ... Jeg prøvde, og i det minste gir det deg ikke passordet i munnen, det kodet dem

  Cristian CismaruLe skrive nettleser for deg, det er alt.

 28. Wayne sa han

  gi meg beskjed ... om hvor stor prosentandel er faren som holder meg hvis jeg går inn på facebook fra terrassen i hjørnet av blokken? er den full av hackere overalt ?? :))

 29. Matthew sa han

  Wayne: Hai ... la meg bare hvor prosent er det fare for at hvis jeg får på facebook pasta fra terrassen på hjørnet blokk? den er full av hackere overalt ?? )

  være trygg på at ingen kaster bort tid på å finne passord til folk. og hvis han fant ut passordet mitt, hva? Jeg har ikke flere hemmeligheter…. den som har hemmeligheter, vet hva han skal gjøre. opplæringen er bare et lite eksempel på hva som kan skje. ingen blir forgjeves ved pandaen for å finne passord til fremmede.

 30. Calin sa han

  hvis du logger inn med https kan fanges opp? og hvis du logger inn i app messenger jeg vet at kan ikke bli fanget opp for at tilkoblingen er sikker og kryptert direkte utgang til servaru yahoo (som bruker en sikker tilkobling hvorvidt søknaden falt yahoo). Korriger meg hvis jeg tar feil Adrian Cristea eller ikke ønsker å villede folk.

 31. du kunne lage en tutorial om hvordan vi kan fange opp alle pakker hi som er det lokale nettverket som er online?

 32. forresten innlegget er variabel som vanligvis tar skjemadataene i PHP fordi dette innlegget ble skrevet det er ingen poster findca

 33. adrianz sa han

  Takk PTR Cristi tips! Du gjør god jobb!

 34. ph YzZo sa han

  Iron Maiden: ttps

  ok ms, jeg prøvde å se om noe dukket opp på rotet mitt, men ingenting ... 😀

 35. off: Jeg har et spørsmål hvordan i helvete jeg koble en telefon til PC Allview p5 mini?

 36. Salut.Am et spørsmål, em og jeg installerte programmet og se at pakkene vokser opp uten meg å lete etter noe, bare stå og wireshark.Sa uitanduma å forstå at noen-noe jeg tar fra net.Daca gi som gjør eller hva programmet kan eller jeg kan se trafikken som går fra meg til ruteren ved altii.Merci

 37. Cristi Pipera sa han

  kan du hjelpe meg, og jeg starter den bærbare 10 tusen -12 secunte, kan

 38. Jeg har et problem. på trådløst nettverk inntrengere, og som jeg har, og du lærer å tankene jeg vil gjerne vite litt passord messenger, facebook, etc. og deretter fortelle dem som tok nettet som ikke skal gå tapt, og at tallet. Problemet er at hvis jeg begynner å røyke ami tegn vises, og denne meldingen Fangst økten kunne ikke startes (hardware ikke klarte å sette filter til promiskuøse modus).
  Kontroller at “\ Device \ NPF_ {CBA0FD46-EBDA-4FB1-AD5F-1406293A01D2}” er riktig grensesnitt.
  Hjelp finner du på:
  http://wiki.wireshark.org/WinPcap
  http://wiki.wireshark.org/CaptureSetup
  Vennligst ajutatima

 39. George chicu sa han

  Hei Cristi Jeg har et lite problem rennende vann fangst og gi meg logge inn i en konto på mobilen, men registrerer ikke passord Mobile på WiFi bare datamaskin! som ville være problemet kunne liste all nettverks EEU eneste der jeg bør fortsatt ha og noe annet!

 40. George chicuHei Cristi Jeg har et lite problem rennende vann fangst og gi meg logge inn i en konto på mobilen, men registrerer ikke passord Mobile på WiFi bare datamaskin! som ville være problemet kunne liste all nettverks EEU eneste der jeg bør fortsatt ha og noe annet!

  Jeg har vist akkurat hvor du trenger å forstå farene, de kan ikke vise mer.
  Kan jeg bare si at noen små endringer kan fange opp. Ikke bare trenger å vite litt nettverk.
  Du må også forstå at vi ikke kan gjøre dette nettstedet til en "hvordan hack" -plattform. Det er verken rettferdig eller sunt.

 41. Du kan se Wireshark bruker / pass, skrevet med et virtuelt tastatur i Windows eller kaspesky?

 42. UP!

 43. Sikkerhet er noe veldig viktig for meg, insisterer jeg
  UP

 44. UP

 45. Bra. Jeg fant det veldig interessant film. Nå jobber jeg på college alle med Wireshark og jeg ville elske å se en film som dette med enkle kommandoer som trinnvis trafikk capturaraea eksisterende PC-tilkobling, ruterens MAC-adresse bestemme etc.

 46. Cristian sa han

  Hei, kan gi deg en tutorial på commeview ville være veldig bra hvis du kan asta..Va ser med glede ..
  Takk ..

 47. Jeg trådløskort 2: 1 er D-Link DWA 140 og 2 er en antenne med Ralink brikkesett 3070
  Problemet er at når gå med d-link, ser Wireshark som bare pakkene mine og ikke andre brukere
  Men når farten med Ralink ami sier: Erobringen økten kunne ikke startes (hardware ikke klarte å sette filter til promiskuøse modus).
  Kontroller at “\ Device \ NPF_ {F2401757-0787-4FB5-BC3C-B2F7C33CB03E}” er riktig grensesnitt.
  Hjelp finner du på:
  http://wiki.wireshark.org/WinPcap
  http://wiki.wireshark.org/CaptureSetup

 48. Cristi`NEL sa han

  Snap denne videoen. Kan du gjøre noe!

  • @ Cristi`NEL, video farten. Problemet er at du i et jorde. Før gi en dom til slutt, undersøker.

 49. Dumitrescu sa han

  Kan du hjelpe meg liksom finne ut hva som er skrevet i innholdet i en e-post sendt til nettverket?
  takk

 50. Marius sa han

  Hei, jeg har et spørsmål, og jeg vet at jeg kan sende informasjon til å kjøre på https hvorfor trenger jeg? Dato og stadig kjører på http've klarte å finne. Jeg trenger Linux eller https nødvendigvis å gå forsiktig på Windows? Nevne at bruk Windows når det

 51. Hva kan vi gjøre for å beskytte oss selv?

 52. Mihai-daniel sa han

  Et spørsmål! Ved å laste ned applikasjonen på android er mulig å få tilgang til hele eller deler av wifi-nettverk? Fordi selv når en nedlasting er en merknad som sier at programmet kan få tilgang til wifi eller applikasjoner kontoer. Det er risiko her, selv om nettverket er sikret?

 53. phyzzo sa han

  Cristi, hva skal jeg se etter på facebook? Jeg vil teste for å se hvor mye jeg utsetter meg selv når jeg går til PUBs ...

 54. Kostnader sa han

  Jeg har alltid det gøy med "tutorials". Hvis du virkelig forstår hva du presenterer (selv om det ikke virker slik etter det ikke-tekniske uttrykket), ikke lure uinformerte mennesker lenger. Hvis du fortsatt vil drive trafikk til nettstedet og tjene litt penger på det, i det minste presentere en komplett ting, til slutt, uten å lure verden. Selv om det krever mer arbeid.
  Det du gjorde her, gjorde jeg på college i 2005. Ikke trådløst, men kablet ... men jeg kom fremdeles.
  Det virket rettferdig for meg å fortelle den lille "hacker-wannabe" at du så brukernavnet og passordet ditt fordi du logget deg på et nettsted som ikke tilbyr en sikker autentiseringsmetode (pålogging). Det samme skjer ikke når du logger på en e-postserver, i en nettbank, etc. . Fortell dem i tillegg hva som er forskjellen mellom http og https, logg på softpedia og deretter på facebook ... for å se forskjellen mellom guttene.

 55. Jeg er sa han

  Og jeg trodde dette bare skjedde i amerikanske filmer. Godt å vite, ikke at jeg har noe å gjemme, men ikke å få meg enten facebook eller e-post og begynne å true eller fornærme noen

Tilbakesporinger

 1. [...] Kryptert trafikk når vi bruker et offentlig trådløst nettverk. Hvis i gårsdagens veiledning om Wireshark, avlytter passord på gratis Wi-Fi-nettverk, vil min kollega Cristi vise hvor enkelt det er for noen å fange opp dataene vi [...]

 2. […] Sikkerhetsprogramvareprodukter litt mer seksjonelle. For en tid siden i veiledningen "Wireshark, avlytte passord på gratis Wi-Fi-nettverk", viste jeg deg hvor lett det er å få opp internettrafikken vår. Til oss […]

 3. […] Wireshark, avlytter passord på gratis Wi-Fi-nettverk [...]

 4. […] Wireshark, avlytter passord på gratis Wi-Fi-nettverk [...]

 5. […] Noen ganger av forskjellige grunner, ofte komfort eller økonomi, velger vi den enkle måten, dvs. vi kobler til gratis wifi-nettverk, som blir gjort tilgjengelige gjennom kafeer eller kjøpesentre. For en tid siden forklarte jeg hvor farlig det er å koble til gratis wifi-nettverk , da jeg viste deg hvordan du kan avskjære trafikk med WireShark. […]

Snakk Your Mind

*