Yahoo Messenger videosamtale, chat og e-post på mobiltelefoner med Android - video tutorial

Hei venner, i dag vi innvie et nytt format tutorial, filming med videokamera, er dagens tema av stor interesse, nemlig gratis samtaler til telefonen, som ved hjelp av Yahoo Messenger eller andre anvendelser av taleanrop / videosamtale, jeg presentere Yahoo Messenger for mobiltelefoner med Android, er dette ikke en enkel chat-klient mobil programvare er en kraftig slik at vi kan starte videosamtaler, for å sende e-post til å sende filer, noe som betyr at alt du kan for å Yahoo Messenger på skrivebordet det er nå mulig på mobiler utstyrt med Android operativsystem.
Jeg kan si at jeg ble overrasket over å se hvor godt videosamtalen, kommer denne nye funksjonen som en plugin som skal installeres i tillegg til klienten chat Yahoo Messenger og e-postklient Yahoo Mail, men det er gratis i Android Market.
For å finne enklere Yahoo applikasjoner i Android Market, må vi skrive i søkeboksen på markedet er "yahoo inc" de tre beste resultatene er programmer som jeg har brukt i opplæringen.
Etter installasjon vil de være svært godt integrert i hverandre, i utgangspunktet du ikke vil føle deg passere på e-post og chat på videosamtale chat-vinduet.
To dager ved hjelp av app, vi snakket i timevis på videosamtale, jeg mener at det er ekstremt stabil funksjon videosamtaler, de fra Yahoo kom opp med et svar på Facetime programvare på iPhone 4, et program som gjøre en stor støy når de presenterer Iphone 4.
Selv om det er i beta, modul videosamtale fungerer godt med den versjonen av Yahoo Messenger 10 bordet med tidligere versjoner fungerer delvis, at videosamtalen kan ikke bare bruke lydfunksjonen i chatterom og filoverføringer fungere godt med alle versjoner Yahoo Messenger, da det kan overbevise venner til å gjøre upgarde den nyeste desktop Yahoo Messenger, ikke miste enda kan også bruke mer moderne videosamtale (tale og video samtidig), er det bare tilgjengelig i versjon Yahoo Messenger 10.
Hva er videosamtale?
Videosamtale er en mer moderne metoder for kommunikasjon, det kan initiere samtidig streaming video og lyd, gamle versjoner av Yahoo Messenger har stemmen atskilt fra video, er det ofte ubehagelig å se at stemmen fungerer godt og streaming video går for sakte eller vice versa, det er forskjeller mellom hva du ser og hva du hører, kan det bli veldig frustrerende.
Med det nye alternativet Video Call tale- og videosignalet går på samme tid, er det forskjeller, i korte videosamtale er mer moderne og mer behagelig å bruke, bortsett fra alt dette er å ikke spise så mye ressurser at den gamle metoden , en ekstra fordel for oss.
Yahoo Messenger med videosamtale timplu kan holde kontakten alle våre venner, i tillegg kan vi gjøre betydelige besparelser og telefonregning, som selvfølgelig hvis vi har en dataplan eller vet hvor er usikrede trådløse nettverk.
Nyt friheten til å bevege seg, ikke sitte på stolen foran ridd datamaskin, ta telefonen med deg messenger.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!

Cristian Cismaru
Advarsel:
Inaungurat tutorial formatet er nytt i dag er ikke det skjermene er skyting HD videokamera, ønsker vi å fortelle oss umiddelbart hvis du støter på et problem visning.


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei venner, fortell oss din mening om det nye formatet:

  Ser bedre?
  Oppløsningen er ok?
  Lyden er bra?
  Det vil gjenstander?
  Bitrate er ok?

  Takk!

  God dag,
  Cristi

  • Jeg har et problem ... Jeg installerte tempoet i plughingul på systemet og spille en s3mini gugal og når jeg skriver jeg starte en videosamtale som en video plughingul å oprit.merge bare lyd samtaler ... bare ønsker å hoppe over video

 2. Han ser bra høres bra contecstul er veldig interessant, holde opp det gode arbeidet, flaks

 3. Basil vet hva sa han

  Cristi, bildet er veldig bra, er trist lyd

 4. Hva telefonen er det ?? at du har? Og internett du? fra Vodafone ??
  app: fin tutorial tutorial for 10 notat.

 5. ikke høre samt PC. det er lite hørt høyt og unpic sett raslende .. ok .. og det samme bithastighet.

 6. Cristian sa han

  Det viser ganske bra akkurat som tyngre last

 7. Veldig nyttig !!!
  På telefoner med simbian (SE Vivaz) ikke virker?
  PS
  Se og hør f bra!
  Takk skal du ha

 8. Basil vet hva sa han

  ... Uten kul ny sound sår røst Nastase

  • Basil vet hva: ... Uten kul ny sound sår røst Nastase

   Se alle kommentarene ovenfor, hver prøver å hjelpe er å gi oss et svar på mine spørsmål som beskrevet i 1 kommentar.
   Vi takker alle for deres tilbakemeldinger raskt å forbedre tjenestene vi legger alle disse spørsmålene, som jeg er på jobb.
   Basil kommer og gi bata'n bassenget, gjorde jobben sin med ingenting aaare indrefilet, er plassert bare på caterinca vi (nerder) suckers, lille gutten han er, for ikke å si cocalar kjeltring.
   Neneeee:
   Enten avstå eller flyr av kommentarfeltet (første fase)? Du velger!
   Du vet jobben med tull.

 9. butterfly Catalin sa han

  Vi jubler.

  Ser bedre? ... Ja, det ser bra, skrivingen er tydelig betyr vel f
  Oppløsningen er ok? ... Er god
  Lyden er bra? ... Ja høres bra ut, uavbrutt uten problemer
  Det vil gjenstander? ... Ja, jeg kan se
  Bitrate er ok? ... Er ok, men ærlig talt kan bedre (ingen krenkelser)

  Og tanken på dette nye formatet er gode fff egentlig ikke asptetam til så jeg ble overrasket da jeg så. Jeg ber om at de gjør så mange videotutoriale om Android-plattformen, og de holder en ild, selv om jeg ikke tror det har mye som jeg ønsker å gi den opp bare fordi wildfire'u ikke mottar når oppdateringen Froyo Android 2.2, men Restu at Android vil fange dem godt: P

  Gratulerer til den nye ideen.

  • butterfly CatalinVil salut.Se se godt? ... Ja, det ser bra, skrivingen er tydelig betyr vel f
   Oppløsningen er ok? ... Er god
   Lyden er bra? ... Dase høres bra ut, uavbrutt uten problemer
   Det vil gjenstander? ... Ja, jeg kan se
   Bitrate er ok? ... Er ok, men ærlig talt kan bedre (ingen krenkelser) Og tanken på dette nye formatet er gode fff egentlig ikke asptetam til så jeg ble overrasket da jeg så. Jeg ber om at de gjør så mange videotutoriale om Android-plattformen, og de holder en ild, selv om jeg ikke tror det har mye som jeg ønsker å gi den opp bare fordi wildfire'u ikke mottar når oppdateringen Froyo Android 2.2, men Restu at Android vil fange dem godt: PFelicitari for den nye ideen.

   Ikke gi opp Wildfire, kan du feste din egen Froyo, er telefonen min faktisk Windows Phone native, men nå har jeg Android på det, er det noen utviklere på XDA som forandret en rum Kina Froyo, selv om det viste rum i kinesisk forestille seg at vil vises på engelsk.
   Froyo ROM er allerede nok fornuftig og uten den, finner du de XDA forumet.
   Hvis du gjør noen grave for å finne en for Wildfire Froyo med Sense forankret og noen forbedringer i prosessorfrekvensen 768 etc, hvis du har tålmodighet jeg vil gjøre en tutorial på å endre Android ROM.

   • butterfly Catalin sa han

    Cristi-admin:
    Ikke gi opp Wildfire, kan du feste din egen Froyo, er telefonen min faktisk Windows Phone native, men nå har jeg Android på det, er det noen utviklere på XDA som forandret en rum Kina Froyo, selv om det viste rum i kinesisk forestille seg at vil vises på engelsk.
    Froyo ROM er allerede nok fornuftig og uten den, finner du de XDA forumet.
    Hvis du gjør noen grave for å finne en for Wildfire Froyo med Sense forankret og noen forbedringer i prosessorfrekvensen 768 etc, hvis du har tålmodighet jeg vil gjøre en tutorial på å endre Android ROM.

    100% er ennå ikke besluttet om å fjerne det eller ei, jeg f en er veldig fornøyd med det, men jeg har fortsatt tålmodighet til å vente på var tid hvis vi komme oss de med ild i tørt gress oppdatering til Froyo. Ja jeg vet det på XDA mange ROM Froyo selv jeg var masken jeg så en film med en ild som hadde ham WildPuzzle ROM v8.0.11 og Android Froyo 2.2 derfor har mindre og hun "fluer i hånd" på hvordan flytte, http://www.youtube.com/watch?v=N-LOq5I4bUU (Jeg beklager hvis jeg opprørt at jeg postet denne videoen, jeg ville bare se det), bare nå kommer til meg spørsmål som hvordan en rum så jeg vil likevel holde batteriet ?? tusen og garantien er ikke redd for å gå om programvare- og maskinvareproblemer ikke se deretter fra så forespørsel. However'll vente og tutorial som jeg skal gjøre om å endre ROM tillegg til dette kan du prøve å promun noen lekser for noen tutorials knyttet til ulike gjelde for Android.

    • LiviuFlorin sa han

     butterfly Catalin:
     100% er fortsatt ikke bestemt om å frafalle det eller ei, jeg f en er veldig fornøyd med det, men likevel har tålmodighet til å vente på en vade vi hvis vi får oppdatering til Froyo med ild i tørt gress. Ja jeg vet existape XDA mange ROM Froyo jeg selv bodde maske når jeg så en film med en ild som hadde ham WildPuzzle ROM v8.0.11 og Android Froyo 2.2, så har mindre og hun "flyr i hånd" på hvordan du flytter , http://www.youtube.com/watch?v=N-LOq5I4bUU (Jeg beklager hvis jeg opprørt at jeg postet denne videoen, jeg ville bare se det), bare nå kommer til meg spørsmål som hvordan en rum så jeg vil likevel holde batteriet ?? tusen og garantien er ikke redd for å gå om programvare- og maskinvareproblemer ikke se deretter fra så forespørsel. However'll vente og tutorial som jeg skal gjøre om å endre ROM tillegg til dette kan du prøve å promun noen lekser for noen tutorials knyttet til ulike gjelde for Android.

     Denne videoen på youtube er enda bune.Eu jeg installert på min WildPuzzle Wildfire v8.0.11 ROM, og beveger seg utrolig bine.Se kan sies om dette emnet, men det jeg liker mest er at nå kan jeg gjøre smarttelefon tethering, og en annen viktig ting er at de kan spore videotutorialele direkte fra Wildfire. (WildPuzzle platen støtter flashplayer 10).

     • butterfly Catalin sa han

      LiviuFlorin:
      Denne videoen på youtube er enda bune.Eu jeg installert på min WildPuzzle Wildfire v8.0.11 ROM, og beveger seg utrolig bine.Se kan sies om dette emnet, men det jeg liker mest er at nå kan jeg facetethering smarttelefon, og annen viktig ting er at de kan spore videotutorialele direkte fra Wildfire. (WildPuzzle platen støtter flashplayer 10).

      Og jeg vil gjerne si det, men fortsatt ikke sikker på meg og meg hvis jeg ikke kunne ødelegge det. Men Cristi forventet å lage en tutorial for å se hvorfor og hvordan hodet alene så sikker nu'i gi hodet.

 10. Ja tutorial ser bra, høres bra ut! er Ok

 11. Survivor sa han

  ser bn men lyden kommer litt tregere og du ser rammene skulle skrive resten er veldig bn app med kameraet du fange

 12. Dumitrel sa han

  Veldig hyggelig nytt format. Det ser og hører godt. Cristi Bravo!

 13. Hei! Veldig god tutorial og oppløsning og lyd er veldig ok.Exista noen instant messaging-programvare for Ubuntu Linux som støtter yahoo-konto og har lyd og videosamtale?

  • Adrian admin sa han

   BogdanHei! Veldig god tutorial og oppløsning og lyd er veldig ok.Exista noen instant messaging-programvare for Ubuntu Linux som støtter yahoo-konto og har lyd og videosamtale? sitere meg

   Nei, bare prate så du kan lage Ubuntu. Video og talesamtaler med Google Talk kan gjøre på Ubuntu. Tutorial allerede har Google Talk, finner du ved å skrive i søkefeltet øverst til høyre: Hvordan kan vi gjøre video- og talesamtaler på alle operativsystem og nettleser du bruker Gmail-kontoen din, du skriver inn, og du vil Gais opplæringen. Selv om opplæringen er for Windows, få deg til å laste ned plug-in, hvis du bruker Ubuntu, vil du bli tilbudt å laste ned .deb pakke som jeg håper du vet hvordan du installerer det (hvis du ikke vet hva som er galt med Deb filer, skriver i søkeboksen til høyre: tre metoder for å installere programvare på ubuntu, du går inn og du vil finne) Ellers etter installasjon av plug-in Google Talk, hva vi har vist i veiledningen for Windows gjelder for Ubunt avvike bare plug-in installasjon. Du kan også bruke Skype til å ringe video- og stemmeanrop.

   • Adrian admin:
    Nei, bare prate så du kan lage Ubuntu. Video og talesamtaler med Google Talk kan gjøre på Ubuntu. Tutorial allerede har Google Talk, finner du ved å skrive i søkefeltet øverst til høyre: Hvordan kan vi gjøre video- og talesamtaler på alle operativsystem og nettleser du bruker Gmail-kontoen din, du skriver inn, og du vil Gais opplæringen. Selv om opplæringen er for Windows, få deg til å laste ned plug-in, hvis du bruker Ubuntu, vil du bli tilbudt å laste ned .deb pakke som jeg håper du vet hvordan du installerer det (hvis du ikke vet hva som er galt med Deb filer, skriver i søkeboksen til høyre: tre metoder for å installere programvare på ubuntu, du går inn og du vil finne) Ellers etter installasjon av plug-in Google Talk, hva vi har vist i veiledningen for Windows gjelder for Ubunt avvike bare plug-in installasjon. Du kan også bruke Skype til å ringe video- og stemmeanrop.

    Ok! Takk så mye! Jeg hadde funnet gyache Forbedret men som har lyd og video chat, men ikke gå noe nohow.

 14. Alexandru sa han

  Meget god tutorial.
  Cristi jeg lagt øynene på en mobiltelefon, og meg Fortell meg om det som er bra og verdt pengene hvis:

 15. Basil vet hva sa han

  Cristi, var da jeg var student bodde jeg i musikk ... tids Majak områder, Kashtan nettsteder og Rostoff nettsider ... betyr noen begreper jeg ... ikke forstå hvorfor du ikke tror det jeg legger ut, er lyden ti prosent av kvalitet andre tutorials ... en god kveld!

  • axelluny sa han

   Basil vet hva: Cristi, var da jeg var student bodde jeg i musikk ... tids Majak områder, Kashtan nettsteder og Rostoff nettsider ... betyr noen begreper jeg ... ikke forstå hvorfor du ikke tror det jeg legger ut, er lyden ti prosent av kvalitet andre tutorials ... en god kveld!

   Basil, og jeg er hele tiden, men når jeg ser at innlegget du allerede tror at du ikke kan hjelpe, men være RAU.Cand si at lyden er 10% minti.Ori har du noen gang en gammel calc ikke takle de solicitatri og du må sette ikke hvor mange stckuri i ham for å tilfredsstille deg.
   Cristii forsikre deg om at videoopptak er god nok for visning og sa at jeg valgte det som om du ikke har gjort det i en hast, men du valgte som dine krav i hva gjelder kvalitet på video og lyd trenger en tutorial.Poti videotutoriale stillbildekamera som egentlig ikke noe problema.Esti i årlig ferie nå? Jeg sier dette fordi jeg ser at det siste du har gjort f tutorials.

   • Basil vet hva sa han

    axellunyVasile, og jeg er hele tiden, men når jeg ser at innlegget du allerede tror at du ikke kan hjelpe, men være RAU.Cand si at lyden er 10% minti.Ori du fått noen gamle som ikke er en calc sammenlignet med solicitatri og du må sette ikke hvor mange stckuri i ham for å forsikre deg om at du satisfaca.Cristii videoopptak er god nok for visning og sa at jeg valgte det som om du ikke har gjort det i en hast, men du spesielt noe som dine krav i hva gjelder kvalitet på video og lyd krevde en tutorial.Poti gjøre videre videotutoriale kamera som egentlig ikke noe problema.Esti i årlig ferie nå? Jeg sier dette fordi jeg ser at det siste du har gjort f tutorials. sitere meg

    venn, lydkvaliteten ikke oppfatter det i bærbare høyttalere eller lydanlegg med plastbokser som nå brukes hovedsakelig ... hva lydtilbehør til en datamaskin er et triks av forforsterkeren scenen til akustisk vedlegg, tillit meg! ... Aaa, først må du ,, musikalsk øre "

 16. steinete sa han

  Jeg har et forslag vil salut.Eu selvfølgelig hvis poate.As foreslår en videotutorial med speedfan.Sa forstå og vi liker ham som vi satt av til å gjøre en jobb buna.Multumesc

 17. ser og hører godt være videotutorialu stopper og starter på 3 Secunia

 18. Basil vet hva sa han

  Roky kan SpeedFan på en bærbar PC med forhåndsinstallert operativsystem skape store problemer i oppstartssektoren

 19. Bravo Cristi.Super tutorial!
  Alt gikk så glatt. (Oppløsning, lyd, bitrare)
  Mange direkte vei til Android, og jeg tror virkelig bruke tutorials som dette.

 20. Det ser og hører godt

 21. Cristi, jeg vil og jeg får min mobiltelefon HTC Wildfire ptr ikke har nok penger, så det er det vi gjør, men vi har poeng nok engang mine gjenstår å gi mer 4 millioner, men jeg ønsker å spørre deg fortjener det jeg tar det for å si at tok en venn fra vodafone og sa iam millioner å gi til meg for å se hvordan det er å få min eu.Si og jeg så at bevegelsene raskt å ta bestillinger verdt sal JA eller NEI ?? ? og ikke for dyrt !!!

  • Adrian admin sa han

   ASUSCristi, og jeg ønsker å ta min mobiltelefon HTC Wildfire ptr ikke har nok penger til å gjøre dette er at nok poeng, men jeg selv jeg er fremdeles å gi 4 millioner, men jeg ønsker å spørre deg fortjener il jeg ønsker å ta ham si det tok en venn fra vodafone og sa iam millioner å gi til meg for å se hvordan det er å få min eu.Si og jeg så at bevegelsene raskt å ta bestillinger verdt sal JA eller NEI? ?? og ikke for dyrt !!!

   Jeg vil også reise noen dollar for Wildfire har en litt liten skjerm. Du vil ha problemer med noen programmer på grunn av det. Men hvis du ikke vil vente og du ikke er altfor kresen og utålmodig, og du kan kjøpe. Vi har en tutorial på å kjøpe en smarttelefon som du finner i søkefeltet øverst til høyre, du skriver det: Et par ting du bør vite før du kjøper en smarttelefon, kommer du inn og du vil finne den opplæringen video

 22. Hør veldig godt og ser fel.Toate er mer enn god og veldig fin tutorial ..eu en vente å se tutorials som ligner på dette.

 23. Men en enkel telefon uten operativsystemer kan du bruke yahoo videosamtale? Jeg har en S5230 ....

 24. DA ser og FFFFFFF AUDE vel vel alt er .. .. .. Takk SIR ADRIAN 10 +

 25. PARDON Cristi >>

 26. Beklager det er ikke min plass nå, men hvorfor kan ikke kontakte kontakten du?

 27. Cristian sa han

  Jeg har intet å gjøre med tlf. telefon (mine ikke engang har plass :)), men jeg så den opplæringen og kvaliteten var fortsatt buna.Va takk for alt du gjør og jeg ønsker deg bare bine.Bafta gutter!

 28. 1.Se se godt? - Akseptabel.
  2.Rezolutia er ok? - Hvis ikke 1280 720 × minst, ikke bra.
  3.Sunetul er bra? - Det er greit.
  vil 4.Se gjenstander? - Ja jeg har sett, spesielt på bordet.
  5.Bitrate nettstedet er ok? - Nei, og det er fordi foruten oppløsning og codec er den parameteren gir en bildekvalitet. Jo større jo bedre.
  Og, hvis du tillater meg et forslag ,, Disable Auto Exposure "på videokameraet og slå den på manuelt justerbare, er dette fordi hver endring av lysstyrken på telefonen, er det en urovekkende bilde mørkere (spesifikk treghet er opp når membranen finner den riktige verdi). Hvis web-kamera, filming på en lys bakgrunn.
  Takk.

 29. Hva telefonen er det? Internett og på hvilket nettverk du?

  • Adrian admin sa han

   FufyHva telefonen er det? Internett og på hvilket nettverk du?

   HD2 HTC telefonen er eller hvordan hun si noe HTC Leo og Internett er fra Orange.

 30. Cristi Hello! Jeg har en Samsung Galaxy Spica Android og SOCUPCAKE i5700 2.1, 3 jeg installert alle programmer åpne messenger videotutorial men når jeg ser en melding som forteller meg at ... Messenger Video Add-on-programmet (prosess com.yahoo.mobile.client.android .imvideo) har sluttet neasteptat.Incercati igjen ... men hver gang jeg prøver den samme meldingen vises !!! Hvis du kan hjelpe meg å finne ut årsaken til nedetid add-on video regelverket !!! Tusen takk !!!

 31. Hei! Cristi kan se og høre godt! Gratulerer ... du har endelig tok kameraet mitt ... betyr at du nå kan videotutorialul lengtet av alle på å sette sammen en PC (hvis alt du gjorde, og om kjøp av komponenter)
  bravo! videotutoriale den kuleste stedet i Romania! forvente opplæringen lovet på PC, andpusten!

 32. romeo: 1.Se se godt - Akseptabelt?.
  2.Rezolutia er ok? - Hvis ikke 1280 720 × minst, ikke bra.
  3.Sunetul er bra? - Det er greit.
  vil 4.Se gjenstander? - Ja jeg har sett, spesielt på bordet.
  5.Bitrate nettstedet er ok? - Nei, og det er fordi foruten oppløsning og codec er conferacalitate et bilde parameter. Jo mer større bine.Si, hvis du tillater meg et forslag ,, Disable Auto Exposure "på videokameraet og slå den på manuelt justerbare, er dette fordi hver endring av lysstyrken på telefonen, er det en Twilight plagsom fil (det er en bestemt treghet før membranen finner riktig verdi). Hvis web-kamera, filming på en lys bakgrunn.
  Takk.

  Takk for dine ideer, vil vi justere godt til kameraet vil passere snart, vi må finne den perfekte balansen mellom kvalitet og filstørrelse.
  Jeg kan legge inn filmen til vedtak 1920 × 1080 ser krystall men filen kommer ut for høy, selv komprimert, må brukeren ha en båndbredde på 2 MB / s bare for filmtitting, prøver og til slutt vil vi finne beste innstillingene.
  Jeg skal prøve å skyte på en lys bakgrunn for å gå ut, men jeg tror en større fil, møtte jeg et problem som fange.
  Mer må gjøres, vi vil snart begynne å filme tutorials og maskinvare.
  Vi har et kamera med brede linser, separate objektiver ikke funnet.

 33. Ja jeg vil vente og så jeg ville at han skulle få det til bursdagen min, og jeg kan vente kanskje en pop up og andre telefoane.Dar takk likevel, jeg vet hvordan du skal bruke dette området, men det er bra at du fortalte meg . Lykke til og kanskje dukker opp andre HTC-telefoner

 34. Valentin sa han

  Hei veldig god tutorial bilde og lyd er veldig bra.
  Forresten vil jeg gjerne kjøpe et nytt skjermkort, og jeg ønsker å vite om jeg trenger å gjøre flere enn å kjøpe og sette inn et PCI Express-port.
  Og så at de fleste kortene som har lansert eller hvor mange 2 0 DVI-porter og VGA-porter. Jeg har nå et ATI Radeon X-serien 1550 512 Mega og har VGA-port. Avhør meg er hvordan jeg koble skjermen til den nye videoen Paca hvis den ikke har noen port vga.A og jeg glemte å nevne at skjermen har en DVI-port. Jeg må kjøpe en vga-dvi adapter?

 35. Hei. Jeg har et problem med PC-en fetter av meg. Den har en AMD Sempron 2,7GHz
  DDR2-1024MB vanskelig 150. Problemet er at han ikke kan laste Windows 7. etter å ha prøvd med alle DVD for å installere Windows 3 7, jeg gikk og stokk versjon og fortsatt ikke inn. Installasjon stoppet på 7% Ba Ba til 15% .Jeg byttet til Windows XP og det fungerte, men problemet var når du prøver å kjøre programmer, og selv gikk vanskelige tider ikke inn. Jeg ønsket å trekke noe som vi ikke! RAM-minne problemet være? Det er brutt? si at før du installerer virus og Windows PC var en feil oppstår noe som 0x0000000 minne og sa noe, men vet ikke sikkert. Pc er tatt 1 år, og alt gikk ganske bra i begynnelsen, og selv var instlat Windows 7 ham. takk

  • elevenMHei. Jeg har et problem med PC-en fetter av meg. Den har en AMD Sempron 2,7GHz
   DDR2-1024MB vanskelig 150. Problemet er at han ikke kan laste Windows 7. etter å ha prøvd med alle DVD for å installere Windows 3 7, jeg gikk og stokk versjon og fortsatt ikke inn. Installasjon stoppet på 7% Ba Ba til 15% .Jeg byttet til Windows XP og det fungerte, men problemet var når du prøver å kjøre programmer, og selv gikk vanskelige tider ikke inn. Jeg ønsket å trekke noe som vi ikke! RAM-minne problemet være? Det er brutt? si at før du installerer virus og Windows PC var en feil oppstår noe og si noe 0 0000000 × minne, men bare vite sikkert. Pc er tatt 1 år, og alt gikk ganske bra i begynnelsen, og selv var instlat Windows 7 ham. takk

   Pai problemer kan være fra hdd ikke har Badura, hovedkort, temperaturen minneverdig skjermkort, forgrenet, og prosessor eller dårlig kodet DVDer ved å operere stormaskinsystemer, prøvde du å formatere maskinen min helt hdd?

 36. Catalin81.Rm-S. sa han

  Cristi hallo!
  Jeg eier en Galaxy Spica (I5700) kjøpte Android 1.6 og jeg resoftare med 2.1 og gå ok.
  Jeg installerte meg på markedet, men at YM tillegget for videocall går. dvs. den laste ned markedet begynner å installere så stopper og display "Installasjonsfeil - Utilstrekkelig lagringsplass tilgjengelig" selv om jeg avinstallert flere programmer for å gjøre plass til, så gjør ... det er spørsmålet?
  Jeg la merke til på markedet som "krav" er skrevet "Android OS 2.2"
  Du har ikke oppgitt noe om det ... fungerte ikke bare med Froyo?
  Jeg ventet og ventet en oppdatering til Froyo for min terminal, men det virker som ikke vises ... Jeg tenkte på at jeg gjør, men hva jeg fant på nettet advarsler som ikke går visst ting (rom og mer ...) så det gjør ikke jeg sier får 100% hvis det ikke er funksjonell.
  Vi ville nyte sterk perfekt om du kunne hjelpe oss i denne forbindelse for tilliten du og metoder som presenteres til deg (jeg er redd for hva de finner på nettet)
  så kan du komme opp med en tutorial på den ettertraktede Froyo oppdateringen

  opplæringen er ned åpent mens filming og lydkvalitet er tilstrekkelig for som kommer hit for å lære. men som ønsker å høre deg 7.1 dolby digital surround pro ...... .etc. eller ... jeg vet hvordan å vente !!!
  TAKK for alt du gjør for oss!

 37. Til dere ser det inreluare deoare filmen er laget i 1080p, for å kjøre en film på en slik kvalitet skjermkort må ha et minimum av 256, og en proc løpet 2.0ghz! Me går og høres flott ut

 38. fint veldig fin ser hører spesielt nå å ha en hånd og installerer komponenter i en datamaskin og mange ALTEL
  Jeg leste en kommentar om programmering starter med begynnelsen av en idé er ikke dårlig

 39. Hei Zotank. Jeg fullt formatert hdd. Jeg incecat med VRO 4 forskjellige DVDer til Intal og alt skrevet på minimum hastighet. Når du installerer Windows 7 og nå "Windows File kopiering" ta mindre betalt (opp til 15% vi ankom) og deretter blokken. Jeg leste et sted at dette problemet kan være og fra RAM, men denne PCen ble installert windows og nå tror jeg 7 ikke være i orden RAM. nå vet jeg ikke hva jeg skal si ... Jeg vet ikke hvordan de skal sjekke! men hovedproblemet er at den beveger PCen hardt og ikke for få Skanneren kan instla ikke trivielt. Noen råd jeg kan hjelpe. Takk for svar!

 40. luciangl sa han

  på Symbian går videosamtale i Yahoo, men går bra samtale lyd i Yahoo, video og videocall går bra i Skype eller andre chatte-klienter ... dessverre Nokia har trukket støtte for Yahoo på symbian ... hvem vet nøyaktig hvorfor . Cristi ... spesielt god tutorial bilde call

 41. ami fortelle meg hvor ami vennligst ta denne myk? målet hvis jeg ikke har en Nokia N 97 MARKED mini .... Jeg prøvde alle metoder for å laste ned fra internett, men vi gjorde ... .. og etter min mening tror jeg du utelatt å si at videosamtalen går hvis du er koblet til et WiFi-router, og du må ha nødvendigvis på telefon og internett abonnenter bruker 3g .. hvordan du forlot selv dette? ... kan du sende en e-post og kan ami ami ataseji og programvare ... takk på forhånd .. hilsen george

  • Adrian admin sa han

   george: Ami forteller meg hvor ami du ta denne myke Tel på hvis jeg ikke har en Nokia N 97 MARKED mini ....? Jeg prøvde alle metoder for å laste ned fra internett, men vi gjorde ... ..og min mening caai jeg utelatt å si cavideo samtalen går hvis du er koblet til en ruter wifisi du må ha nødvendigvis på telefon og internett abonnenter som bruker 3g .. hvordan du forlot deg selv om dette? ... kan du sende en e-post og kan ami ami ataseji og programvare ... takk på forhånd .. hilsen george

   Programvare opplæringen går ikke på Symbian (operativsystem brukes av Nokia, er Symbian operativsystem nesten død, som vil sette deg til å ta Nokia? Hvorfor ikke informere deg selv før du gir penger på slike enheter, hvorfor ikke søke å se hvor mange programmer er tilgjengelig, hva som kan gjøres med en symbian? Vær Symbian solnedgang litt lang!)

   • cristian sa han

    Hei,
    Adrian Hombres hvorfor mannen din entusiasme som har en visp mai vechi.Am N82 av Nokia, og tro meg jeg er lei for at jeg kjøpte den for fire år siden. Skjermen er liten, men det plager meg at søknadene ikke ser noen ulempe. Sannheten er at ingen lenger snakker i dag enn grønn liten mann. Så ser gode venner med n97 sider på nettet for din Symbian og nyte din egen telefon som androistii
    Lykke til!

 42. Cristi og jeg hilser deg som en pose tutotrial Android på Samsung Omnia windows mobile 2 6,5 nå jeg [du spør]

 43. Jeg tror ikke det var nødvendig en tutorial for det. Likevel, god tutorial

 44. anton Ionut sa han

  Baeta Hello! Vennligst mye å gjøre en tutorial, hvordan å sette Android på en mobil W. 6.5 .Vi sterkt. Det er mange spørsmål htc klubb på denne saken. Tusen takk. Du er den hotteste, all sjette tinetio!

 45. Jeg ønsker veldig mye kan du lage en tutorial hvordan å sette Android på en mobil W. 6.5 .Vi veldig mye ... .tel, omnia2 min samsung ..!

 46. dannutz sa han

  og gjøre noen tutorials på iphone hvis mulig :) :) :) :) :)

 47. Samsung i5500 går på å gjøre videocall på Facebook for å se ditt eget parti og han deg eller ikke? Eller må Musa og videregående videokamera og slik fortsetter det bare på den typen telefon?

 48. adrian sa han

  Du klarte ikke å si til og med android går videocall alternativ enn 2.2 Froyo OS-versjon, på den andre OS og OS 1.6 2.1 ikke gå !!!

 49. mgogu11 sa han

  HTC Wildfire, men jeg kan ikke rotet .Jeg prøvde å bruke cameraweb hjemmetelefon og PC-en min, men fungerer ikke i begynnelsen når jeg lastet ned yahoo messenger vises video.Se inv Jeg kan ikke snakke, men ikke video
  Eller forstår jeg riktig, og du kan ikke bruke nettet til Wildfire?

 50. monica sa han

  MB eller hvor mange kB blir brukt og hvordan? Takk.

 51. Liviu sa han

  god
  Du kan hjelpe meg en telefon for Samsun Galaxy mini, og 5570. Jeg installerte yahoo messenger, men ikke gå taleanrop.
  Markedet ser ikke ut til meg tre yahoo post, messenger og video, bare den første doua.cind forsøk på å gjøre taleanrop forteller meg at jeg plug-in, og når jeg gir ham installere im sier "Den forespurte elementet ble ikke funnet "(?).

  • Liviu:
   god
   Du kan hjelpe meg en telefon for Samsun Galaxy mini, og 5570. Jeg installerte yahoo messenger, men ikke gå taleanrop.
   Markeds ikke dukket opp på min tre-yahoo post, messenger og video, bare det første forsøket på å gjøre taleanrop doua.cind forteller meg at jeg har plug-in, og når jeg gir im installere det står "Den anmodede element ble ikke funnet "(?).

 52. Stefan Radu sa han

  God seara.am en mini galakse s5570 og installert messengeru.m har logget på to kontoer, men en av kontoene jeg måtte bytte dem parola.mi jeg sette et passord så komplisert jeg glemte det :)): )) :)) i kundekontoer og passord, men jeg kan se kontoen er under stjernene ... jeg måtte lære å dit ?: D ... takk

 53. Fant du noen løsning ??? Flett taleanrop på Galaxy Mini ??

 54. muuuuuuuuult.mi takk var veldig nyttig tutorial!

 55. Hei. Jeg har en tablett EvoTab 2 kamera; Jeg prøvde å bruke mitt bilde videocall messenger og ser opp ned både meg og partiet. Interlocutorlui bildet er godt sett. Jeg brukte skype og ser ingen problemer. Kan noen fortelle meg hva som skjer?

  • AdrianGudus sa han

   cata:
   Hei. Jeg har en tablett EvoTab 2 kamera; Jeg prøvde å bruke mitt bilde videocall messenger og ser cucapul ned både meg og partiet. Interlocutorlui bildet er godt sett. Jeg brukte skype og ser ingen problemer. Kan noen fortelle meg hva som skjer?

   Jeg tror det er snarere en bug i plugin, gå til Play Store eller Play Butikk (eller kanskje er du fortsatt kalt Market) og søke Yahoo! Messenger Plug-in og under den delen av programmet siden og du dit Send UTVIKLER e-post, geiter og hvis du vet engelsk i det hele tatt, kan du sende en e-post med opplysninger om tabletten operativsystemet og at feilen du lagt merke til

 56. Takk. Fra hva jeg så kommentarene plug-in er andre som har det samme problemet ... det er helt klart en feil i programmet.

 57. Hei! kan du kan du fortelle meg hvordan å lage en videocall kamera foran på telefonen?

 58. marius sa han

  cata:
  Hei. Jeg har en tablett EvoTab 2 kamera; Jeg prøvde å bruke mitt bilde videocall messenger og ser cucapul ned både meg og partiet. Interlocutorlui bildet er godt sett. Jeg brukte skype og ser ingen problemer. Kan noen fortelle meg hva som skjer?

  Du sa'imi og fortelle meg hvordan du stemme og video plug-in installert for rotet? Me det er ikke kompatibel med min kategorien ... alt jeg evotab2 kamera. ms

 59. Jeg har en tablett og har det fjernet i toto og nå er jeg ikke Yahoo! Messenger vises som noen sier jeg kan installere det ??

 60. Adrian sa han

  Hei,
  Først takk for din innsats for å hjelpe oss og dele på din kunnskap.
  I stedet har jeg et annet problem. Jeg har nylig kjøpt en S3 Galaxy med Android OS. 4.0
  Jeg installerte plugin imrepuna messeneger Yahoo video og bilde CMEA videosamtale mottaker mottar en e roteres 180 grader.
  Det samme skjer med og tablet Galaxy Tab 10.1, og bemerker at dette bildet er i endring, men aldri mottar en brønn.
  Jeg vil kjenne den igjen hvis du gir meg en idé eller en løsning.
  takk

 61. veldig nyttig tutorial
  Jeg har et lite spørsmål: hvordan Internett-trafikken (mb) er fortært når vb videosamtale med noen?

 62. Catalin sa han

  Jeg ønsker en android tablett 2.2 ikke finne Yahoo! Messenger og Yahoo! Messenger video hvordan du ser?

 63. Costel sa han

  der en eller annen måte i stand til å utføre videosamtaler på Android, men vi gjøre gjennom GSM? Jeg 1000 min videosamtaler til Cosmote inkludert, og kan ikke bruke dem

 64. maumarius sa han

  Hei.
  Jeg har en Vodafone Smart 2. For video og taleanrop og spør meg en plug-in som når jeg installere det når jeg sier at enheten er ikke kompatibel med denne versiune.Poate lykkes meg og opplyse meg. Takk på forhånd.

 65. Bra! Jeg 10.1 galaksen kategorien ... men jeg installert Yahoo Messenger plug-in installert ,,, ikke gå å fortelle meg at det ikke er kompatibelt med enheten meu..stiti noe om det?

 66. Simina emil sa han

  Hei! Er intro dilemma flott! Jeg har en tablett, jeg installerte messenger og plugin alt er ok, men når Cun med videocall, se personen, ser meg og hun i sin tur, høre meg når jeg snakker, men jeg ikke høre deg snakke, hvorfor? hva skjer?

 67. Adrian Gudus sa han

  Simina emil:
  Hei! Er intro dilemma flott! Jeg har en tablett, jeg installerte messenger og plugin alt er ok, men når Cun med videocall, se personen, ser meg og hun i sin tur, høre meg når jeg snakker, men jeg ikke høre deg snakke, hvorfor? hva skjer?

  Kan sette lite område på farten uten å vite det. I messenger på en knapp som lar sette deg mikrofonen på mute. Kan møte samtaler med andre brukere, kan problemet ikke nødvendigvis fra deg. Vet at tabletter er ingen mikrofon. En ville EBODA av 7 tommers ... kanskje som ikke har innebygd mikrofon.

 68. Jeg har en mini s3 Ciao.eu galaksen, men når jeg går å ringe messengeru video eller tale forteller meg at jeg har plug-ins, installere dem og deretter prøve samtalen knd gir meg feil og inchide.l Jeg lastet ned 2 eller 3 samme tingene og så jeg patit.merg alle voce.stie noen foruten video og hvorfor?

 69. steder unnskyldning *

 70. Hvit:
  Jeg har en mini s3 Ciao.eu galaksen, men når jeg går å ringe messengeru video eller tale forteller meg at jeg har plug-ins, installere dem og deretter prøve samtalen knd gir meg feil og inchide.l Jeg lastet ned 2 eller 3 samme tingene og så jeg patit.merg alle voce.stie noen foruten video og hvorfor?

 71. Forutsetninger sa han

  Hei. Jeg har en asus memo pad. Han oppdaget at det er kamera og webkamera. Hvordan kompetanse til å lage en videocall yahoo.messenger? Kanskje en app "gratis" ... takk,

 72. RADUBURISUC sa han

  Jeg har en leptop ikke kommer til å ringe meseenger vinduer vises hvit til kameraet og mikrofonen

 73. Vlad Ilies sa han

  Hei, hvordan man skal gi lavere volumet videosamtalen yahoo messenger?

 74. super og veldig eksplisitt

 75. Hei, er ny versjon yahoo messenger bra, kan sende noe på det, er singuru k Jeg kan ikke se når noen er tilgjengelig her neste kontakt jeg ikke å virke dot galbeba, som den gamle versjonen, dak kjenner noen hvordan kan jeg gjøre, kan du fortelle meg. Takk Elena

Tilbakesporinger

 1. [...] Dette innlegget ble nevnt på Twitter av Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. Sa VIDEOTUTORIAL.RO: Yahoo Messenger videosamtale, chat og e-post på mobiltelefoner med Android | Videotutorial.ro http://t.co/SDUlV1w [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.