Zune multimedia programvare uunnværlig for de med Windows Phone 7 - video tutorial

Zune multimedia programvare uunnværlig for de med Windows Phone 7 - video tutorial
3.6 (24) 72.5%

Hei venner, i denne opplæringen i dag vil presentere programvaren Zune, er det et multimedia senter for synkronisering av alle enheter i porteføljen av Microsoft: Windows Phone 7, Zune-spiller, Xbox, etc. Jeg sa tidligere frazel "programvare Zune" fordi det og en enhet kalt Zune, en iPod som Microsoft.
Zune uten fil kan overføres til og fra Windows Phone 7, de som har en smarttelefon, så jeg kjenner veldig godt.
På multimedia Zune er interessant nok, kan du åpne video, lyd, bilde, over alt dette kan ripui (snu spor i MP3, WAV) og brenne CDer med musikk (spor) eller format MP3 for hvem ønsker.
Med hjelp av de som har en Zune Windows Phone smarttelefon vil være i stand til å oppdatere telefonen når den mottar melding på telefonen din, du bare koble telefonen til PC-en og Zune gjør resten.
Sync vil være den mest brukte funksjonen for Windows Phone, kan dette gjøres enten via USB-kabel eller ved trådløs telefon, at hvis du har en ruter og PC er koblet til den, og telefonen (på samme SSID).
Foruten de funksjonene sync med enhetene Microsofts dette Zune er ganske interessant, jeg likte spesielt lysbilde ledsaget av din favorittmusikk, så mye jeg likte hvordan å håndtere musikksamlingen, jeg kan si at jeg er vant til ham nå, og nå finner jeg en annen spiller i steinalderen.
plusser:
Moderne stil Windows-grensesnittet 8 (Metro UI)
Intuitiv måte å jobbe på
Hvor enkel musikkhåndtering
Nøyaktigheten som kategoriserer stykker
Trådløs synkronisering med Windows Phone (når telefonen er lastet)
De mange formater anerkjent
MP3 støtte (endelig!)
minuser:
Han har ingen equalizer
Det har avansert innstillinger for lyd og video
Det er en hjelp fil på den lokale
Instruksjoner nesten null
Det ville vært interessant å jobbe en fjernkontroll (PC-telefon og vice versa)
De som ønsker å kjøpe en smarttelefon i denne perioden må bøye sin oppmerksomhet til Windows Phone-smarttelefoner, de er priset til mindre enn en fordel, for eksempel dette HTC Mobile Phone 7 PRO .
Du bør vite at alle Windows Phone-smarttelefoner har høye spesifikasjoner, forblir det eneste problemet lavt antall søknader, håper vi å løse snart.

Last ned Zune-programvaren

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. ... .A Bedre være en telefon ,, vinduer i det ... eller noe annet os "? ... Det er spørsmålet ... faktum er at en fjerdedel av prisen på denne telefonen kan gjøre en stasjonær PC som kan lede raketter ... som det ikke er en plass i lommen også :))))))))) betyr lite penger, god tutorial!

  • John Ukjent sa han

   Hei, jeg gir installere Zune så jeg sier "Windows 7 bærbar enhet oppdatering Fordi ikke installere en nødvendig tjeneste ikke kjører på denne datamaskinen.

   Feilkode: 0x80070422

   Hva kan du gjøre i denne forbindelse?

 2. Salut! Når jeg spiller et show totorial jeg følgende Server ikke funnet feil: RTMP: // 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4: / kan du hjelpe meg å løse dette problemet med tanke på at jeg gogle Chrome nettleser og windows7 og netto tilkobling secunda.Pe 10mb på YouTube, etc alle gå 220.ro men nu.Multumesc denne siden!

 3. Ju

  vlad:
  Hei Når jeg gir spille til en totorial skjermer urmatoareServer ikke funnet feil: RTMP: // 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4: / kan du hjelpe meg å løse dette problemet med tanke på at jeg gogle Chrome-nettleseren og koble til nettet og windows7 secunda.Pe av 10mb på YouTube, etc alle gå 220.ro men nu.Multumesc denne siden!

  Tømme cache er ikke et problem for oss, videotutorial.ro fungere ordentlig, har ingen problemer med streaming, selv jeg kan si som laster veldig godt.
  Igjen, tømmer hurtigbufferen eller bruk en annen nettleser.
  Jeg kan se tutorials på mobilnett mobilnett (EDGE).

 4. software3g sa han

  alle snakker telefonen ... .in en måte jeg ønsker å presentere på facetii evaphoneEr et nettsted som tilbyr gratis samtaler til 2 på mobil eller fasttelefon hvor som helst i verden og er svært små og costurii to grunner ...
  1. Du kan ha den bærbare datamaskinen i bilen og telefonbatteriet utladet. og du kan ringe direkte fra en bærbar krav PHONE gratis begrenset inpusa nettstedet. eller du kan restartezii hvis dynamisk IP-modemet og deretter starte every'll fortsatt hadde 2 gratis samtaler
  2. Det er mange mennesker i utlandet og de mange lydene fra din mobil eller fasttelefon apeluluii hvor kostnadene er høyere.

 5. Gratulerer tutorial! Spilleren er utmerket og beveger seg overraskende bra. Jeg tror jeg vil gi opp AIMP.

  • Bogdan:
   Gratulerer tutorial! Spilleren er utmerket og beveger seg overraskende bra. Jeg tror jeg vil gi opp AIMP.

   Jeg mente spiller

 6. Noen tutorials for After Effects ville være super vanskelig, egentlig ikke sett mange video tutorials på rumensk om denne programvaren.

 7. danny23mr sa han

  hei Cristi jeg selv HTC Mozart wp7 og mislykkes på noen måte å sende eller motta en bluetooth i tillegg til at dette nye operativsystemet etter min mening er at det kommer "naken" svært få innstillinger du kan tilpasse noe mer jeg hadde mine telefoninnstillingene slik primu 8 år siden var en t190 :)) og ting som må alltid være avhengig zune meg gal

 8. Jeg ser 14 rettssaken etter ??? findca Jeg prøvde alle slags kombinasjoner og har fortsatt ikke klart å signere et sted ?? opplyst meg eller vente 14 dager ??? Takk !!!

 9. veldig god tutorial, men jeg forstod ikke hvordan så og legge musikken jeg satt mappene der vi har musikk og alt, men jeg vet ikke vises i samlingen? Jeg mener ikke musikkmapper vises nikaieri? hvordan? Takk?

 10. Jeg installerte Zune dette, men er veldig imponert over ham. Første installasjon tok for mye fordi jeg installerte oppdateringer for Windows !!! Jeg har ikke satt oppdateringen fordi jeg skjedde med henne. Windows krasjet nettstedet mitt fra en bølge av oppdateringer. Når jeg går og gjøre et år som den første dagen. Og dette programmet er installert praktisk talt tvunget tvunget. Det er en ubevisst fra Microsoft .. For det andre bruker for mange ressurser, fortid og 100 mega RAM. Men det var forventet fordi det viser hvordan de ser ut, så fint. Men det er ganske kaotisk. For å sette musikkspilleliste først må sette i avsnittet Artists (bare dra i drop) og deretter i det hele tatt av den samme prosessen i spillelisten. Og Artister ikke sette den rekkefølgen du skriver, du må se. Jeg personlig har ikke funnet en metode innført sanger som winamp eller andre programmer, sikrere metode jeg si. Det jeg brukte video eller pictures'm ikke interessert. Det VLC for filmer, musikk og nyere bruk Winamp AIMP (unntatt musikk, bruker svært lite). Jeg installerte Zune som er på utkikk etter noe nytt (for meg). Kanskje en ting å si, men ferdig her.

 11. Jeg fant ut at du ikke kan gjenta en enkelt sang, med mindre du setter en enkelt liste og gi en "gjenta". Den "repeat" er bare for hele listen. Hvordan gidder å lage et program ser bra ut, men å være så begrenset og ikke gir viktige funksjoner? Som en fabrikk ville lage en bil uten å kjøre. Så med andre ord Microsoft FEILET!
  Hvem forbereder installasjon noe å erkjenne dette.

 12. Nokia Lumia 610 oppkjøpet av en Buna.am og prøvde å bruke programu Zune til å sette sanger på det, men egentlig ikke hva jeg forstår reusit.din kan ikke sette rightone.intrebare en favoritt sang som er hvordan jeg ville gjøre dette, og hvis jeg kunne ringe i mine favorittspor, men bare 30 sekunder, men ikke helt, og en annen spørsmålet mitt bilde sånn ping bare endre men å 2 3 uker mens i tutorialu endret imediat.cum jeg så at du gjorde? takke deg og dine fortsatt suksess .munca ikke forgjeves

  • Jeg vil gi honnør og en Nokia Lumia 610 og jeg vet ikke hvordan du installerer ess Xbox spill på tlf ... .Jeg prøvde sal installere på Windows Phone ..knd er ikke logget vises ikonet under INSTAL men jeg KND ikke er innlogget ser ut for meg ,,,,, jeg prøvde instal gi sin gå ikke logget ja ... .. Hvis noen vet hvordan jeg fant asi stand til å installere sal ID: laur_bossu_sangerosu ....... mange takk

   • og jeg har nylig kjøpt en Nokia Lumia 610 zune ... Jeg installerte PC, men vet ikke hvordan du kan spore telefonen bag ... hvordan å fjerne bilder fra telefonen ... .aceeasi problem ... vennligst svar meg og som vet å beskjed meg ... eller messenger: camy022493

 13. Hei hvordan Zimi kan fjerne bilder fra Zune pc ???

 14. hvordan du sender spillene? Jeg har en nokia 610 og Zune-programvaren, men vet ikke hvordan de skal sende dem

 15. Cristi hallo ... la meg ta din id spørre deg mer om om Zune ... en itrebare ville være om spill

 16. Bror, gjør en tutorial og hvordan laste ned en app fra markedet og hvordan og hvor en bag funnet i tlf. Ganske vanskelig for meg ...

 17. Cristi fortsatt finne oss og oss i tankene! :)))

 18. intaleg ikke noe av dette telefonu at ingen samtale går blututu no pl zumer bag i el.imi zumer si og hvor du finner meg ??

 19. salut..am en lg e900 med Windows 7 ... vi prøvde å sette programmer på Zune telefonen slik at jeg kan sette i vi gjorde? Du kan sette programmer:? Hvordan kan jeg kopiere video fra telefonen til PC-en ved hjelp av Zune? Jeg kunne ikke ...

 20. Overføring via Bluetooth fungerer bare etter at du oppdaterer til Bluetooth 7.8 og ta del fra markedet etter oppdatering.
  For programmer og spill kommer inn i markedet på ikonet på telefonen, og du kan laste ned det du ønsker.

 21. Jeg har Nokia Lumia 710. Hvis du har noen spørsmål gi meg beskjed.

 22. Hei! Jeg kjøpte en Windows Phone 7 (ZTE Tania) og jeg vil gjerne be deg om å forklare hvordan jeg kan laste ned programmer og hvordan du kan instala.Cu Zune jeg gjorde, klarte jeg å legge til PC-en til telefonen musikk, poze.Eu for eksempel hvis jeg ønsker å laste ned et program fra internett fra telefonen (for eksempel skype, youTube, yahoo, Facebook, etc), klarer vi å instalez.Imi å laste ned et annet program eller program.Astept detaljer hvordan kan laste ned og installere programvare, programmer, etc.

 23. Jeg vet ikke hva ZTE, men bør være den samme som andre merker av Windows Phone. For å laste ned programmer og applikasjoner bruker icononita markedet via telefon. Du må ha Microsoft-konto for å laste ned noe fra markedet, og du har WiFi på telefonen din hvis du ønsker å laste ned store programmer av 50 mb. Hvis du har noen spørsmål meg å fortelle meg.

 24. anemone sa han

  Buna.am og jeg Nokia Lumia 610, men jeg klarer ikke i det hele tatt el.In Først jeg installerte Windows XP på PC, så jeg kan ikke laste ned programmet fra starten Zune.Deci Jeg kan ikke laste ned noe fra telefonen til PC-en. jeg ønsker å spørre, hvordan kan jeg sette et bilde på facebook for eksempel? som forteller meg at min nettleser ikke støtter bilder og sette dem i posten eller kan ikke så! suger så dårlig telefon via Bluetooth asta.Nu nevne at jeg ikke kan motta eller sende noen bilder, musikk så hva gjør jeg?

 25. God anemone. Først Zune går på Windows XP, hadde jeg installerte Windows XP, og når jeg gikk. Kanskje du SP3 på Windows XP, og at du ikke går. Å sette bilder på facebook applikasjon du trenger Facebok er hentet fra Marketplace på telefonen, så du må ha på telefonen bildene du ønsker å laste dem opp til Facebook. For å kunne jobbe du trenger å gjøre bluetooth windows update 7.8 bruker Zune-telefon, og deretter laste ned bluetooth dele Marketplace.

 26. Hei ... kan hjelpe meg og meg ... hvordan kan noen sette på en lg e 900 en sang som en annen enn telefon ringetone

  • marius radu sa han

   Hei Razvan ... Jeg fikk en lg e 900 og jeg ønsker å behage hjelpe meg og meg med litt informasjon ... nemlig hvordan kan jeg sette meg selv musikk, bilder etc på telefonen fra PC med datakabelen?

 27. For å sette en sang på telefonen bør slå til hva sangen i 1 MB i størrelse og ikke overstige 40 sekunder. etter at du har endret sangen og sette på Zune samling av sanger som du ønsker å overføre. Når du har overført musikk på Zune må du se på høyre side der et bord å skrive "sjanger" det må skrive sangen "ringetone", og deretter overføre den til telefonen din og vises i menyen over ringene. Hvis du har noen spørsmål er tilgjengelig.

 28. marian sa han

  velkommen,
  Jeg ser ikke Zune-telefon, vises Ingen enhet som er koblet til meg, er som musikk oppå gi ham vise meg

 29. marian sa han

  velkommen,
  Jeg ser ikke Zune-telefon, vises Ingen enhet som er koblet til meg, er som musikk oppå gi ham vise meg

  kan noen hjelpe meg please. Takk.

 30. kdee sa han

  å sette min Zune musikk via e betalt? Jeg så at å spørre meg en sang jeg trenger å kjøpe puncte..ma kan hjelpe noen med mer informasjon?

 31. alex sa han

  Kdee Hello! Du trenger ikke å kjøpe den musikken de ønsker å sette den på Zune. Du må bare ta en sang og skyte Zune til samlingen din på telefonen. For mer informasjon vennligst kontakt meg rotet.

 32. Ovidiu sa han

  sal
  Jeg kjøpte en Nokia Lumia 820 og jeg ønsker å vite hva jeg skal progam for å se filmer med undertekster og alt. normal film, men jeg ser ingen undertekst. bør jeg laste ned et annet program for behandling?

 33. Mircea Ionut sa han

  Jeg har et spørsmål til admin, hvorfor ikke la meg gjøre min Zune-konto?

 34. Adrian Gudus sa han

  Mircea Ionut: Jeg har et spørsmål til admin, hvorfor ikke la meg gjøre min Zune-konto?

  Som du logger deg på, trenger du en Zune Zune kompatibel enhet (en smarttelefon med Windows, Xbox)

 35. En telefon Nokia Lumia har ikke tenkt OG 610 PC Zune ... Jeg kjenner ikke igjen telefonen, IKKE SI K CONECTAT.CINE hjelpe meg ????????????

 36. Bra, jeg har nylig kjøpt Nokia lumia710, og gir meg hodepine, jeg lastet ned og installert Zune går er ok, men satt inn USB og telefon og pc, og jeg er ikke ham Rescate, forteller meg ikke forbinder? og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ... Cuz du gi meg noen råd

 37. hei, jeg har en Nokia Lumia 620 og kan ikke vente raspunsssss laste ned noe ...... ... ..

 38. Lucian Razvan Tudor sa han

  Vennligst hvis du kan du kan gjøre meg kan registrere deg på Zune fordi jeg prøvde og ikke klarer jeg telefonen igjen og til legger jeg til en annen sang på telefonen ringetone eller hun kan åpne Office til å skrive for å gjøre mitt søke om Bedriftene annen e-post og jeg kan ikke bare sende skriftlig forbli i telefonen .ar være mulig å vise meg en mo ... Mota.

 39. Lucian Razvan Tudor sa han

  nå kjøpte jeg en HTC 7MOZART

 40. og jeg har en nokia lumia610 musikk og jeg ønsker å bag ham. Jeg er ikke god i det hele tatt. du kan hjelpe meg. mye mel ...

 41. Corneliu sa han

  Jeg har en HTC HD2 jeg installerte WP 7.8 oppdatert Zune til 7.10 ... mitt problem er at jeg kan overføre en sang på telefonen fra datamaskinen (for eksempel en sang typen mp3) Legg merke til at selv ikke legges til spillelisten og ingen ikke synkronisere med telefonen uten å måtte koble til med en live-konto-ID ... jeg gjorde min konto, og fortsatt ikke virker, sier det er en feil i serveren ... jeg spør noen som hadde et slikt problem og løste det fortelle meg hva kan jeg gjøre?

 42. Ilie irina sa han

  ZTE Tania en god .jeg var ok om 3 2 luni.a oppdatert luni.dintr ikke kommer til å finne jeg koble til wifi.imi skrive tp koblingen kobler conecteaza.nu men ikke vet hva de skal gjøre med el.l -Jeg gikk og reparert degeaba.nimeni han vet å sette dem i vinduene repare.nimeni ikke phone.de når jeg tok gjort meg probleme.cine kan hjelpe meg?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.