Raskt søk på søkemotorer eller nettsteder direkte fra Min Datamaskin - video tutorial

Raskt søk på søkemotorer eller nettsteder direkte fra Min Datamaskin - video tutorial
4.2 (5) 84%

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan bli mer effektiv når vi leter etter svært spesifikk informasjon. Spesielt vil vi se at du bruker Windows Explorer (Min datamaskin) kan søke den informasjonen vi trenger på en hvilken som helst nettside eller søkemotor. I utgangspunktet vi ty til et triks som vi vil legge i Windows Utforsker eller søkeside fra Start-knappen (for Windows Vista og Windows 7) søkemotorer som Google, Yahoo, Bing, eller andre nettsteder du liker at vi er ute etter vanligvis informasjon, favoritt videoklipp, dokumenter eller musikk. Hva skal vi bruke dem?
Når vi åpner Min datamaskin og søker for eksempel "Hvordan bruke Adobe After Effects?" Og vi trykker Enter, kan vi søke denne informasjonen fra en nettside eller søkemotor lagt til nye direkte fra Min datamaskin som likevel det vi forkant hele tiden. Vi trenger ikke å åpne nettleseren, gå til Google eller området du vil søke Faema, så vi klikker i søkeboksen, skriver vilkårene og trykk Enter. Informasjon vil være bare et klikk unna (bokstavelig talt) ny.
For å oppfylle det vi foreslo vi bruke Group Policy Editor (bare tilgjengelig i versjoner av Windows Home Premium, Professional, Ultimate og Enterprise)
Den store fordelen er ned Windows Vista eller Windows 7 søkemotorer eller favorittsidene dine lagt til, vises i Start-menyen Søk. Så når vi søker "Hvordan bruke Adobe After Effects?", Enten vi gjøre ved hjelp av søkested fra Start-menyen i Windows eller fra Min datamaskin (Windows Utforsker) søkemotorer og favoritt nettsteder vil bli vist i begge tilfeller . Ingenting av dette er for oss å gi et enkelt museklikk til å velge hva søkemotor eller hva området for å søke etter informasjon som uten å være tvunget til å først gå til hovedsiden søkemotor eller område som bare deretter å lete etter ønsket informasjon.
Du kan for eksempel legge til søkestrengen for Gmail, Yahoo eller Hotmail og så kan du se etter en e-post fra Min datamaskin.
FORSIKTIG: For de som bruker tweaks å optimalisere Windows og vet at du har sluttet tjenesten "Windows Search" bør du vite at denne tjenesten vil bli gjenopprettet til det som ble vist i opplæringen arbeid.
Det sa jeg ikke bare må nvit å se opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi kan søke ytterligere informasjon direkte fra Min datamaskin (Windows Explorer) eller søkeboksen på Start-menyen i Windows.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. sailorriver sa han

  Takk.

 2. Salut! Jeg har et teknisk problem. I det øyeblikk jeg 7 Windows Ultimate, vil jeg vite hvorfor hver gang jeg installere win xp eller sp sp 2 3 være netul går. På Windows 7 gå først. Det seier. XP vises ikke internett conection området og ikke gå i det hele tatt. seieren. 7 synes for meg den første bruken av windousu-lui.Va Vennligst hjelp meg! Takk!

 3. Sorin Chiran sa han

  Ionut:
  Salut! Jeg har et teknisk problem. I det øyeblikk jeg 7 Windows Ultimate, vil jeg vite hvorfor når jeg installere win xp fiecaredata være enten sp sp 2 3 ikke gå netul. På Windows 7 gå først. Det seier. XP vises ikke internett conection området og ikke gå i det hele tatt. seieren. 7 synes for meg den første bruken av windousu-lui.Va Vennligst hjelp meg! Takk!

  Har du prøvd å installere NIC driveren i XP? .På W7 finner automatisk Daia vises.

 4. sailorriver sa han

  Ionut:
  Salut! Jeg har et teknisk problem. I det øyeblikk jeg 7 Windows Ultimate, vil jeg vite hvorfor når jeg installere win xp fiecaredata være enten sp sp 2 3 ikke gå netul. På Windows 7 gå først. Det seier. XP vises ikke internett conection området og ikke gå i det hele tatt. seieren. 7 synes for meg den første bruken av windousu-lui.Va Vennligst hjelp meg! Takk!

  I XP må du installere nettverkskort drivere, derfor du ikke har Internet Network Connections.Windows 7 har evnen til å gjøre de fleste av de aktive komponentene, selv om driverne er ikke installert complete.Identifica NIC modellen er utstyrt med hovedkort grunnleggende fører søk på nettet, og når du installerer det atunxi operativsystemet XP.

 5. Hei, jeg har et lite problem med en HP pavilion g6. Jeg installerte win7, men jeg går ikke når du setter hodetelefoner. Hvis du lytter til høyttalere gå, men ikke hodetelefonene. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har installert og avinstallert driveren 10 ganger og problemet vedvarer. Jeg nevner at det er ved siden av klokken hvor du er, når play-aza viste meg et klipp eller musikk fra bærbare høyttalere, men ingen hodetelefoner.
  Vennligst hjelp meg.
  takk

 6. AdrianGudus sa han

  Viorica:
  Hei, jeg har et lite problem med en HP pavilion g6. Jeg installerte win7, men jeg går ikke når du setter hodetelefoner. Hvis du lytter til høyttalere gå, men ikke hodetelefonene. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har installert og avinstallert driveren 10 ganger og problemet vedvarer. Jeg nevner at det er ved siden av klokken hvor du er, når play-aza viste meg et klipp eller musikk fra bærbare høyttalere, men ingen hodetelefoner.
  Vennligst hjelp meg.
  takk

  Er du overbevist om at par hodetelefoner som er koblet det funksjonelle? Har du prøvd med andre hodetelefoner og ikke fungerte?

 7. Jeg hilser. For noen tid ikke lenger "se" kortleseren på datamaskinen. Programvaren er Windows 7 Professional. Takk.

 8. Virus2009 sa han

  Ionut:
  Salut! Jeg har et teknisk problem. I det øyeblikk jeg 7 Windows Ultimate, vil jeg vite hvorfor når jeg installere win xp fiecaredata være enten sp sp 2 3 ikke gå netul. På Windows 7 gå først. Det seier. XP vises ikke internett conection området og ikke gå i det hele tatt. seieren. 7 synes for meg den første bruken av windousu-lui.Va Vennligst hjelp meg! Takk!

  Ionut:
  Salut! Jeg har et teknisk problem. I det øyeblikk jeg 7 Windows Ultimate, vil jeg vite hvorfor når jeg installere win xp fiecaredata være enten sp sp 2 3 ikke gå netul. På Windows 7 gå først. Det seier. XP vises ikke internett conection området og ikke gå i det hele tatt. seieren. 7 synes for meg den første bruken av windousu-lui.Va Vennligst hjelp meg! Takk!

  Når Internett-leverandører vil gi opp V4 IP så kan du installere og mor bord nettverksstasjoner på XP, XP vet ikke V6. Forhåpentligvis da ikke lenger være "hermetisk" som kjører bare på XP fordi ytelsen.

 9. AdrianGudus:? Har du prøvd med andre hodetelefoner og ikke fungerte?

  Ja, jeg prøvde med andre hodetelefoner og ikke gå. Jeg prøvde høyttalerne. Den samme feilen. Og alt dette gjorde en annen laptop gå greit.
  Saken er ikke at grønne linjen beveger neste klokke lyd. Jeg nevne at før du installerer Windows gikk

 10. AdrianGudus sa han

  VioricaJa, jeg prøvde med andre hodetelefoner og ikke gå. Jeg prøvde høyttalerne. Den samme feilen. Og alt dette gjorde en annen laptop gå greit.
  Saken er ikke at grønne linjen beveger neste klokke lyd. Jeg nevne at før du installerer Windows gikk

  Hva erroare får, det er akkurat det budskapet errorii? (Du sa over "samme erroare")

 11. Viorica:
  Hei, jeg har et lite problem med en HP pavilion g6. Jeg installerte win7, men jeg går ikke når du setter hodetelefoner. Hvis du lytter til høyttalere gå, men ikke hodetelefonene. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har installert og avinstallert driveren 10 ganger og problemet vedvarer. Jeg nevner at det er ved siden av klokken hvor du er, når play-aza viste meg et klipp eller musikk fra bærbare høyttalere, men ingen hodetelefoner.
  Vennligst hjelp meg.
  takk

  Kan PC din støtter ikke Windows 7, som 1 hånd, 2 hånd, kan skade chip lyd og du ikke lenger spille i hodetelefoner, kan det skje, og dette, jeg skjedd en gang, og måtte bytte laptop Dabei meg Dabei endret -For meg har det holdt å endre. Hvis du ikke prøver å sette opp 3 driveru det igjen. Hvis 4 ikke la en Messenger-ID, for å se hvilke problemer du høres.

 12. god
  Jeg kan ikke åpne tutorials som sier "Server ikke funnet: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /.
  Jeg er pensjonert og har egentlig ikke gi det slutt.

 13. Costelina sa han

  adrian ja jeg likte det første gang du ser noe takk

 14. nexus200 sa han

  Windows 8 Enterprise evalueringsarbeidet?

 15. nexus200 sa han

  Jeg løst, bare at det er et unntak, fordi schimbatii navn File Explorer i Windows Utforsk, i gpedit.msc du må se etter File Explorer og Windows Explorer nei.

 16. nexus200 sa han

  Jeg løst, bare at det er et unntak, fordi schimbatii navn File Explorer i Windows Utforsk, vil gpedit.msc være ute i File Explorer og Windows Explorer nei.

  Unnskyld stavefeil i forrige kommentar.

 17. CARMEN HERGHELEGIU sa han

  Jeg fikk noen bilder som er lagret bare av transfer.ro zile.Nu 10 fordi jeg visste at jeg åpnet slutten av mai-ter. Du kan gjenopprettes? Hvis ja, hva skal jeg gjøre?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.