Beste Android tabletter (kvalitet og pris)

Hei venner, i dag ser vi hvem som er de beste tablettene på markedet (pris og kvalitet), for ikke å kaste bort penger.
Jeg husker da jeg fikk min første tablett, Asus TF var 101 var tidlig Android tabletter. Ærlig talt, jeg er ikke likte veldig mye, i stedet min kone og datter var blitt gal i utgangspunktet slå henne. Du innser alle Internett var på sine føtter. Inntil da den mest komfortable opplevelsen var en laptop som var vanskelig, upraktisk og over Veldig varmt.
Nå tabletter er vanlig, kan hvem som helst kjøpe en tablett og har all informasjon på fingertuppen. Hva folk søker på tabletter og hva de bruker er et annet spørsmål. Nå Facebook internett = = internett og Facebook, hvis Facebook ser ikke utover noen synd, og enda vi ikke ønsker å gå videre.
Hvordan har prisene i 4 år?
Hvis først betaling på en tavle rundt 1000 dollar, tabletter og nå finner 50 dollar. Selvfølgelig 50 dollar tabletter er noen vitser, det er derfor jeg ikke kan anbefale det. Jeg kan ikke anbefale noe som jeg personlig ville kjøpe.
Tabletter er flere måter!
For de som ikke er kjent med teknologien, vil de si at det er tre store operativsystemene:
1. iOS (iPad, iPad mini)
2. Android (Android tabletter, 80% av markedet)
3. Windows 8 og 8.1 (ennå ikke veldig populær)
Jeg anbefaler ikke tabletter som selges under varemerket "uerfarne". Men hvis du ble tiltrukket av den lave prisen, bør du forvente å ustabil programvare, programvarefeil og maskinvare, manglende støtte fra fellesskapet.
I dag mine anbefalinger er basert på ærlighet og erfaring, jeg vil ikke anbefale det for noe jeg ikke liker.
7 tommers kategori
Den beste tablett valuta for pengene (min anbefaling):
Asus Memo Pad 7 ME572C-1A003A med Intel® Quad-Core-Z3560
8 tommers kategori
Sony Xperia Z3 med Qualcomm Snapdragon prosessor 801
10 tommers kategori
Sony Xperia Z2 med Qualcomm Snapdragon prosessor 801
Best ekstrem 12 tommers tablet
Samsung Galaxy Tab Pro prosessor Cortex T900 A15
Kategori billigste tablett god
Lenovo Quad-Core-prosessor A3500 MTK 8121Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. En tutorial om Julegave ideer du kan gjøre? Nå er det på shoppingtur og alle løper etter gaver ville være noe interessant for alle aldre.

  • Saken med gaver er spesielle. Hver av oss er unik, kan du ikke gjøre noe som ville passe for alle, selv for alderen.
   Men en guide kan lage gaver til meg at jeg gjorde det, og jeg tror noen tech entusiast ville elske.
   Jeg har gjort min gave:
   1- En super LED-lommelykt (1800 lumen).
   2- Et sett med LED-paneler for belysning oppsett, disse er 95 CRI (fargegjengivelse), og er mer spesielle enn vanlige lysdioder.
   3- En digital inverter generator (ig 2000 Johnston)
   4- En varm limpistolen (med solide limstifter)
   5- (under) En ekstern harddisk til USB-tommers 2.5 3.0, 2 TB, og selv nå jeg forbereder en kort gjennomgang.
   Disse er flotte gaver til meg, for andre kan være super kjedelig. Det er ting som er nyttig for meg, og jeg ville ha dem.

 2. gherghisan.nelu sa han

  Nesten alt jeg acizitionat over tid vi kjøpte vurderer dine anbefalinger. Nisse han sa noe om en tablett, men ... hvor IT-ferdigheter fra Santa. Nå for å fortelle meg nøyaktig hva du skal ta. Takk.

  • Jeg håper den informasjonen vi har fått fra oss var gode.

   • gherghisan.nelu sa han

    Bare stor tilfredshet Tabler knappen tutorial anbefalt og kjøpt Asus dag. Informasjonen du har alltid vært verdifull. Videotutorial.ro var stedet hvor jeg tok i løpet av årene de aller fleste av informasjon som har drevet og vedlikeholdt min viktigste hobby. Takk.

 3. "Brukt Insta Del
  ......... .. Sorteo

  Estimado visitante no,

  Har sido para tener seleccionado fra oportunidad de ganar en dal compra por valor på EUR 1000. "

  .............

  De er helt desperate
  Vennligst hjelp meg å bli kvitt dette viruset som kan starte inebunesc.Si ingen Windows®, fordi det er garanti og har recovery disk "" "" Takk fra hjertet "" ""

  • Fortell oss når du ser dette?
   Du installerte nettleser plugins?
   Har du prøvd en annen nettleser?
   Start PCen og beskriver hva som skjer trinnvis.
   Hva mener du "kan ikke installere det på garantien" er i garanti eller Windows-PC (hvis det Pc).
   En ubetenksom spørsmålet! Hvor gammel og hvilket nivå av erfaring du tror du har?

   • Adrian Gudus sa han

    Jeg vet garantien inkluderer ikke programvareproblemer, bare maskinvaren. Selvfølgelig er det spesielle eller ytterligere sikringstiltak som dekker programvaresiden.
    Som jeg nevnte alle de mer opplæring over tid, de fleste bærbare som kommer forhåndsinstallert med Windows har en skjult gjenopprettingspartisjon som du kan gjenopprette den bærbare datamaskinen til fabrikkinnstillingene (slik den var da du slo på)
    Om hvordan du kommer til den partisjonen og gjenopprette system som angitt i bruksanvisningen for den bærbare datamaskinen som fulgte med den bærbare datamaskinen eller du er i pdf-format på nettsiden til din laptop produsenten. Ved å bringe en enhet til fabrikktilstand ikke krenker sin sikkerhet

 4. Cristi om kjøpet med generatoru det ig 2000 Caterpillar, jeg ønsker å spørre hvorfor det er så dyrt (siden det er svært liten) ??? og hva insemnca det er "Digital" ?? ....

  • Ikke la deg lure av størrelsen, er en generator av 2000 W maksimalt strømforbruk er svært liten, det er stille og har ren sinuskurve (bra for elektronikk). Smart teknologi har effekt, dette er en slags akselerasjon på forespørsel. Når ikke sterkt redusere sitt forbruk turtall og motorturtall når jeg trenger å sette makt til forbrukerne.
   Digitale generatorer er svært dyre, fordi de er ganske komplisert mot klassikerne.
   Jeg kunne gå i detalj, men ønsker ikke å kjede deg.
   Jeg har fått det billigere, det var en periode med rabatter og så fikk jeg sjansen. Han vanligvis koster ca 2600, jeg har det i 1700. Prisen er veldig bra.
   Hvis du tror dette er dyrt, kan du se hvor mye en Honda EU 2000

   • marius512 sa han

    Jeg vil be Cristi gjøre en tutorial på disse oppkjøpene. Jeg ønsker også å vite hva du bruker, hvor mye ville koste et komplett system, vil forbrukeren ha deg tilbake. For å forklare hva spesifikasjoner for å se når du kjøper et produkt. Meg at jeg ville være interessert i et minimalt system. vedlikehold av pærer, vaskemaskin og et lite kjøleskap. Omsider du alltid vet at saker "detaljer", som betyr at tilbehør er nyttige, etc.

 5. Hei Cristi Jeg ber hvordan du mottar en invitasjon til å kjøpe telefonen min fordi jeg oneplusone og jeg forsto at jeg trenger en invitasjon til å kjøpe det takk

  • OnePlus finne en i butikkene nå, er det enda på Amazon.co.un, og leverer-n Romania.

   Jeg hadde en samtale en stund siden og jeg ga varsel på området, dessverre ingen som har bedt om at invitasjonen, som til slutt utløpt.

 6. Ana Poda sa han

  Si meg, som er siste instans nytten av en tablett? 'M ikke er interessert i den tekniske aspekter, ytelse eller merkevare, sin nytteverdi som interesserer meg praksis.
  Erstatt noe fanger et reelt behov eller bare trenger å spekulere inc spille med et leketøy, fordi vi ble lei av alt?

  • Greuceanu sa han

   Utmerket poeng! Bravooo! Selvfølgelig er du ikke min underbevissthet?! :))
   Jeg absolutt enig, synes helt unødvendig så lenge det smartphonne ytelse over 5 "bil gjøre det samme eller bærbare som gjør mye bedre enn tabletter.
   Tanken er at opplæringen er for de svært mange som finnes på alle veier og ønsker et leketøy som dette!

 7. Jeg ønsker å informere deg som tabletter billigere de har 500 600 roni ISP-skjerm som er synlig fra alle vinkler. Jeg er en Allview h 7 ett liv og gå veldig ok pris. Jeg vet det er ikke et selskap Allview ok ikke selv produsere telefoner eller tabletter. ennå. ingen lyd i voiitoarele tutorials som billige tabletter har god ISP-skjermen. ellers hva jeg skal si ef tutorialu interessant for informasjon

  • Jeg mener ikke at det er tabletter "rumensk" skjermer god eller anstendig maskinvare.
   Problemet er at "billigste" er veldig dårlig gjort og ikke verdt oppmerksomhet.
   Rumenske selskaper som gjør tabletter og selger dem under sitt eget merkenavn ikke gjør alt det skal. 800 brakt Snapdragon-telefoner som flyttet som faen og etter noen uker kanskje begynner å gå i oppløsning nivå programvare.
   Spesifikasjonen garanterer ikke ytelsen eller hyggelig opplevelse. Vi bør fokusere mer på utvikling av programvare og forsvarlig gjennomføring på maskinvare som importerer den.
   Det ville være mye å snakke om dette temaet, men jeg ønsker ikke å virke som jeg hadde fiendtlige rumenske merkevarer.
   For en tid siden jeg nektet diplomatisk et selskap som dette som ønsket å presentere sine produkter videotutorial.ro. Jeg nektet for en gjennomgang av sine produkter ville ikke dra i det hele tatt.

   • ja du har rett og jeg vet at @cristi. gi gjennom budsjettet er redusert (ikke meg Reder 200 300 lei) fra 500 opp noen er ok. Jeg hadde den ubehagelige opplevelsen med produktene "rumensk", men det er ok. eksepsjonell som du har angitt og kommentert om manglende opplæringen programvarestøtte. Nå avhenger det av flaks for å si det sånn. Konklusjonen er at hvis de gjør OS hyppigere oppdateringer og bedre støtte softaware og ikke legge alle esler programmer i "fabrikken" ville være mye bedre og kunne bruke bedre mennesker. men programvareutviklere i Romania for tabletter og telfoane er få og ikke så erfarne. Nå stund og se hvordan det vil være til det er ganske mye i begynnelsen utviklere å snakke rumensk. Jeg hadde ikke nevne navnene på bedriftene for ikke å forstå at jeg ønsker å rose leg eller selskap x.

 8. Hei! Jeg poste her som jeg sendte deg i går kveld, 19dec. en melding på kontaktsiden, men klarte ikke svare nimeni.Incerc aici.Incerc å se her https://videotutorial.ro/optimizare-curatare-si-update-de-firmware-pentru-ssd-cu-corsair-toolbox-tutorial-video/,si ikke fungerer, sier bekken ikke funnet, etterfulgt av en adresse ip.Nu kan se noen film fra deg med denne spilleren jwplayer, ren merg.Am andre nettlesere, Mozilla, Chrome cache, cookies, etc.Am abonnement 20 mega testet med speedtest og laptop koblet til et modem tp link.Vreun råd? Takk

  • Det skjer noen ganger på grunn av dårlig internettforbindelse. Jeg gjorde en test og opplæringen går greit. Hvis du sier at du Caura cache og så prøver å vende tilbake til de grunnleggende innstillingene i nettleseren.

   • ms pt. sfat.Am incercat.Degeaba! Jeg er i Italia.Sa dette være et problem?
    vet ikke

    • Du kan aldri se tutorials på youtube som ikke er ombord eller som skjer på en gang? Det faktum at du er i Italia bør ikke være et problem. Det er besøkende som har tilgang til området fra utlandet og ikke har rapportert problemet. Prøv en vpn server og Freedom Ok. På stedet der opplæringen, men hva med dette programmet er lagt ut på serveren videotutorial, og du kan ikke se det du kan se kortere versjon av opplæringen laget av Adrian og sette på youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=pW47Lvi3yKo

     • Hei! Jeg incercat.Degeaba.Mi skjer bare jwplayer.Am prøvd med Hola fra mozilla med hotspot shield.Chiar nå skrive ip no. Eller så jeg arata.E med Hola.Cel første gang jeg ser en film med jwplayerul.Am forum kom til denne spilleren, og jeg har sett det mange administratorer nettsider som problemet var deres reaksjon asta.Un gitt å endre noe i kode ms siteului.Oricum ajutor.Sarbatori glade for å knytte Andrew Cristi, Adrian, og selvfølgelig hans videotutorial.ro PS Her er hva jeg fant .......... Legge .flv MIME-type i IIS

      1) Velg stedet for å konfigurere i IIS, høyreklikk og velg "Properties"
      2) Under HTTP-hoder menyen, velg "File Types" under MIME Kartutsnitt og velg "Ny type"
      3) Skriv ".flv" som Associated forlengelse og "video / x-flv" som innholdstype.
      4) Velg "OK", og du er klar til å fly! og link http://support.jwplayer.com/customer/portal/questions/5403860-video-not-found-problem Jeg håper ikke ses bort og ingenting er galt ceva.Am ville bare hjelpe.

     • Constantin sa han

      Du kan ikke ha Adobe Flash Player installert.

     • Constantin ms
      Jeg avinstallerte og installerte på nytt, og nå går filmuletele.Multumesc Flash player til toti.Craciun glad!

 9. Salut! Fortell meg vær så snill, hva er forskjellen Overall, jeg sier dere, mellom Quad-Core og okta-Core-?
  Takk på forhånd!

  (Forresten, du gjør tutorials oppmerksom bravo 10. Mye fortsatt suksess.)

 10. Hei. kan du gjøre hvis det er mulig videotutorialele I ett panel som skal åpnes høyere for bedre visning

  • Adrian Gudus sa han

   Virkelig? Du har full scren knapp, akkurat som YouTube! Venstre klikk på det og tenke alt vil være på skjermen! Hvis du ser bedre klipp, er jeg selv legge inn YouTube, på vår offisielle kanal. Forstørrelse knappen er rett ved siden av YouTube-logoen

 11. Jeg vil ikke anbefale å kjøpe noen form for tabletter uten 3G.

 12. -Hei, Gjør en god jobb, holde opp det gode arbeidet.
  Mitt ønske er igjen å gjøre tutorials hardware oppsett av nye systemer basert på den nye prosessorer, hovedkort ... etc.
  Takk.

 13. Hei,

  Du kan lage en liste og telefon akkurat som du gjorde for tabletter?
  Jeg lærte mye av deg og se i mange år.
  Takk.

  • Bevaring instinkt beskytter din sparing.
   Mitt råd er å gå på OnePlus ene er en billig telefon, og veldig bra, bedre enn mange topp telefoner.
   Snart vil jeg gjøre en full gjennomgang av denne enheten.

 14. Du har rett alle de dyrebare ting eller merker er bedre enn biler, men Logan som har?
  Jeg personlig har venner med telefoner Sump ingen ble forankret ikke vet hva det betyr, eller ikke ønsker å miste garantien. kjøpe en tablett for barn å leke kanskje ut av min hånd bedre ikke billig 1 mai?
  Det er veldig, veldig bra at vi presentere de siste nyhetene om teknologi og flertallet av befolkningen vår er .saracia sin oppgave presser deg til billige ting.
  Vi kan jeg bli sint på meg selv lei.
  et bedre år for alle.

 15. Hei Cristi. Jeg har et spørsmål: hvordan finner du telefonen Samsung Galaxy Mini s4, hva er din mening om det?

  • Jeg hadde flere Samsung-telefoner gjennom årene, og jeg fikk til å omgå dem.
   Bare ikke for meg.
   Varianter "mini" "pluss" "ultra" versjoner er mye svakere enn den opprinnelige telefonen. I utgangspunktet ønsker de å fakturere mobile bildetoppmodellene til veldig svak salgsvekst. En markedsføring taktikk som jeg er uenig.
   Det er min mening, trenger du ikke å ta hensyn til. Velg det du synes passer deg best.

 16. Cristi, som anbefaler flere IPS eller Super AMOLED?

 17. En sammenligning mellom Android, Windows og iOS er mulig å gjøre, spesielt nå kan du også iPad.
  Det ville være interessant å vite hvilke er dine synspunkter som reklame ikke EAM ryddet, jeg sprang rost produsenter ....

 18. Gå gjennom en oppdatert tablett 2016

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.