Opprette en database med phpMyAdmin (video tutorial)

Denne videoen opplæringen om databaser og phpMyAdmin er en del av en serie med video tutorials applikasjonstjener, http server, php, mysql, phpmyadmin og utvikle et nettsted eller blogg.

Vi viser ikke bare i denne opplæringen videoen for å oppnå enkel en database (i rumensk) eller database (på engelsk) som installerer vi i neste video tutorial webapplikasjon basert (grensesnitt via nettleseren) som vi kan sette på opp en nettside eller blogg, vil vi formidle kunnskap og ideer på internett.

Series of video tutorials som vil følge vil introdusere enda flere mysterier og dedesupturile internett, nettside hosting og fikser kan regelverket servere.

I disse video tutorials for å komme med lite vi skal lære om html, php, css, rss og mange andre interessante emner og når vi trengte for å lage en nettside eller blogg.

Vi ser frem til å se disse veiledningene, vi kommer til å fortsette det vi startet nå.

Men enda bedre se denne videoen tutorial som forklarer i detalj noen av disse tingene som er nevnt ovenfor.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For din synskomfort av denne opplæringen video kan vises i fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guiderkommentarer

 1. ffffff annen interessant tutorial

 2. Jeg installerte og jeg hilse wampu gi rettshjelp ved en feil når jeg går i http://localhost/phpmyadmin/ Jeg tok en skjermdump, men Nush som du sender den. Gi meg en mail og du prøver å sende ham

 3. Student finans er banker og kan du fortelle meg hvilket program jeg kan bruke for en database applikasjon. der vi:
  en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager solgt, kjøpt

  Takk på forhånd

  • Sergiu N sa han

   adrian: Jeg er en student å finansiere banker og kan du fortelle meg hvilket program jeg kan bruke for en database applikasjon. der vi:
   en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager selges, forventet cumparateMultumesc  

   Ja post [e-postbeskyttet] og jeg skal hjelpe deg.

  • adrian: Jeg er en student å finansiere banker og kan du fortelle meg hvilket program jeg kan bruke for en database applikasjon. der vi:
   en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager selges, forventet cumparateMultumesc  

   Til deg eller å bygge? Jeg anbefaler deg å se etter en server som kan støtte og databasetilgang. Å bygge ville ikke være vanskelig (jeg mener grunnleggende) harde delen er å bygge skript som gjør alt du ønsker (veldig mye php). Du er interessert i en handel plattform, og synes det er på codecanyon eller Themeforest for salg til en fornuftig pris (opp til $ -20 $ 30). Jeg håper jeg hjalp.

 4. @adrian: Vennligst legg inn under et annet navn, slik at vi lettere kan skille oss ut, som du kan se på dette nettstedet, er toppen av kommentarene. Innlegg under navnet Adrian, selv med et lite "a", blir dine kommentarer regnet som mine ! Jeg vil ikke ha det i det hele tatt, vær så snill å forstå, se etter et kallenavn, pseudonym, noe ... Takk på forhånd!

 5. Francs sa han

  Andre @: Jeg fikk også denne feilen først. Se på Administrer> Tjeneste hvis MySQL er startet. Da jeg så på STARTING, må det stå SRARTED. Problemet var med ZoneAlarm. Jeg lukket alarmsoner og problemet ble løst.

  ADRIAN @ Gratulerer, du gjør en god jobb. hvis du kan legge mer video pt. avansert programmering: PHP, HTML.

  Lykke til!

 6. Cristi, for eksempel, jeg er i en kjede ... og ideen er at det ikke fungerer for meg ica jeg mener jeg har en normal ip, men jeg har også en 192.168.2.198 XNUMX. og den sentrale ip ... og jeg vet ikke hvordan jeg får den til å komme inn på meg ikke på ruteren min: ((

 7. Cipri sa han

  høyt tutorial
  men ikke underdomene felt: D ms ms

 8. Adrian sa han

  @Cipri: Skriv Søk: "domene" eller "domener" (uten anførselstegn!) Eller "Hvordan kjøpe et domene og hosting plass til et nettsted" eller "Hvordan lage et gratis domene fra dyndns når du har en dynamisk IP" eller "Hvordan lage et gratis domene eller hvordan du endrer ip med et gratis underdomenen fra Dyndns"

 9. daniel sa han

  Hva er den "tidligere veiledningen", gi en lenke til opplæringen. takk

 10. Kapittel databaser egentlig ikke vet mye, men ut fra det jeg forstår noen midler tekst eller artikler som er publisert her er lagret, slik at databasen vil øke over tid.
  Vi har opprettet en database og installert wordpress.
  En tabell med denne databasen kalles "wp_posts" og tilsynelatende her for å lagre alle artiklene du skriver. Som jeg skriver mer, så denne tabellen vil være store (titalls KB, hundrevis av KB ... som passer). Men merkelig, hvis jeg velger å slette enkelte artikler som du har skrevet, størrelsen på denne tabellen "wp_posts" reduseres ikke, forblir den samme. Jeg nådde et sted i 3 MB; Jeg hadde et show å slette alle elementer i wordpress. Database størrelse har ikke gått ned. (La Table "wp_posts" og kolonnen "størrelse" Vis meg den samme verdien, dvs. 3 MB) Noe neinregula? Så bør det være?
  Men hvis boksen ved siden av "wp_posts" og gi "reparasjon table" jeg ikke lenger indikere størrelse, verdi 3 MB, men jeg indikere normal mengde, dvs. ca. 8 KB. Hvorfor ikke krymper automatisk og slette database når visse artikler av wordpress? (Sletting av artikler ble gjort direkte fra wordpress, ikke phpMyAdmin).

 11. Vali: Kapittel databaser ikke egentlig vet mye, men ut fra det jeg forstår noen midler tekst eller artikler som er publisert her er lagret, slik at databasen vil øke over tid.
  Vi har opprettet en database og installert wordpress.
  En tabell med denne databasen kalles "wp_posts" og tilsynelatende her for å lagre alle artiklene du skriver. Som jeg skriver mer, så denne tabellen vil være store (titalls KB, hundrevis av KB ... som passer). Men merkelig, hvis jeg velger å slette enkelte artikler som du har skrevet, størrelsen på denne tabellen "wp_posts" reduseres ikke, forblir den samme. Jeg nådde et sted i 3 MB; Jeg hadde et show å slette alle elementer i wordpress. Database størrelse har ikke gått ned. (La Table "wp_posts" og kolonnen "størrelse" Vis meg den samme verdien, dvs. 3 MB) Noe neinregula? Så bør det være?
  Men hvis boksen ved siden av "wp_posts" og gi "reparasjon table" jeg ikke lenger indikere størrelse, verdi 3 MB, men jeg indikere normal mengde, dvs. ca. 8 KB. Hvorfor ikke krymper automatisk og slette database når visse artikler av wordpress? (Sletting av artikler ble gjort direkte fra wordpress, ikke phpMyAdmin).

  Du trenger ikke å bekymre seg om størrelsen på databasen, betyr det ikke bli overvektig, for eksempel har vi på dette området over 250 artikler, 20.000 kommentarer ennå database're bare 13 MB vi har en database i vår søknad trafikkovervåking (som trafic.ro) her nådde nesten 200 MB database, vi serveruyl database fra annonsering nådd 50MB ganske raskt, andre programmer kan få databasen, men WordPress, joomla, drupal, XOOPS, phpBB etc. vil ikke laste så mye database.
  På nivå med en database slette et innlegg, eller til og med 4-6 innlegg betyr ingenting, føles ikke teksten tar opp lite plass, hvis du ønsker å se kan opprette et tomt tekstdokument og deretter skrive noe i det, se se på størrelsen på sitt mål og deretter størrelsen på tekst skrevet av deg, vil forskjellen være ubetydelig.
  Fra tid til annen er det godt å optimalisere tabeller i databasen, DETTE ER DITT slags defragmentering, med mindre du vet hvordan du gjør det, vil jeg forklare i opplæringen, opp hverandre ikke leker med databasen opp ikke ta en sikkerhetskopi hvis du ønsker å slette et innlegg, slette det fra dashbordet wodrpress ikke anbefalt å fjerne den fra databasen.
  En diskusjon på følgende tutorials på databasen, optimalisere backup disse og andre spørsmål.

 12. takk

 13. Hva jeg forstår fra mine tutorials på hvordan du gjør denne serveren er serveren kan ikke installeres WAMP, XAMPP etc. i Particia C ???? Det er obligatorisk at serveren installeres i en annen partisjon ???

  Ellers alle de beste !!!
  GPA

 14. Det fungerte perfekt for meg ... da jeg gjorde det, men etter at jeg tilbakestill alt, i stedet for det som skal vises i katalogen min, forteller det meg: "Det fungerer"
  Hva gjør jeg?

 15. laurbær sa han

  Jeg stadig får følgende feilmelding:
  Konfigurasjonsfilen inneholder innstillinger (root uten passord) som tilsvarer standard MySQL-privilegert konto. MySQL-serveren din kjører med denne standarden, er åpen for inntrenging, og du bør virkelig fikse dette sikkerhetshullet ved å sette et passord for brukeren .root.

  På grunn av denne feilen ikke klarer å bruke de fleste programmer (starter med privilegier)

  Hvis jeg kan hjelpe Jeg ville være veldig takknemlig

  Takk på forhånd!

 16. Jeg har et problem.
  Jeg var vert for en gratis webhosting, men jeg kan ikke lage en database over det med "login register logout". Jeg mener jeg ikke vet noe, kan du hjelpe meg?

  Thanks !!

 17. Ovidiu sa han

  Jeg har et spørsmål når jeg gir localhost krasjer, crysti kan du hjelpe meg potzi

 18. Alex sa han

  Hei, siden er veldig nyttig fra mitt synspunkt, gjør en sammenligning med andre opplæringsprogrammer (fra andre nettsteder) som har alt klargjort og installert og begynner direkte å gjøre uten å forklare trinn for trinn, det gleder oss mest og forklar alt. Imidlertid har jeg et spørsmål, jeg startet et nettsted, jeg kjøpte et domene der jeg også mottok en e-post, et nettstedstjenesteside, en ftm-konto og hele pakken ... Jeg kjøpte domenet fra romarg, og det er .ro. Jeg setter nettstedet på fil, men når jeg setter drupal (versjoner 6 eller 7) og begynner å installere det, har jeg et problem med MySQL-databasen, det skriver til meg at brukeren ikke er autentisert eller på engelsk "Access nektet for bruker" jeg var veldig nøye da jeg skrev usernamuul passorddatabase og vert, men jeg prøvde mange ganger, jeg lagde flere databaser akkurat som i opplæringen..men uten å lykkes, hvis du kunne hjelpe meg, ville jeg være veldig takknemlig..hvis du trenger e-post: [e-postbeskyttet] Takk! Fortsatt suksess!

 19. virginia fingerbøll sa han

  Hallo
  Jeg har et problem: Jeg fikk mitt domene og hosting fra lx.ro. De sendte meg en e-post med bekreftelse: -feltet og det ga meg en database (inkludert pålogginger til databasen). Jeg nå hva jeg skal gjøre?

 20. hei..Jeg har noe å legge til, for alle domener kjøpt fra romarg eller rotale .ro domener eller andre, kan databasen opprettes mye enklere enn å bruke wamp-serveren på datamaskinen. på brouser skriver du opp “http: // domainname. (ro, eu, org, com eller andre) / cpanel skriv inn dataene (bruker og passord) du fikk fra hvor du kjøpte domenet, og søk etter MySQL-databasen i panelet. fungerer bare når du kjøpte en pakke som fulgte med databasen ... takk

 21. panther2006 sa han

  Hei jeg har et problem jeg ønsker å opprette en database for en prat (underdomene er vert hi2.ro), er min store problem de ikke vet hvordan du legger til en tabell i databasen? eller hvordan du kobler nettstedet og databasen? Porm hvordan de gjør en php skript på nettstedet? Jeg vet det er spørsmål om wrongheaded ja jeg søkte på google og ærlig jeg ikke forstår nimic.Va kan du hjelpe meg

  • panther2006Hei jeg har et problem jeg ønsker å opprette en database for en prat (underdomene er vert hi2.ro), er min store problem de ikke vet hvordan du legger til en tabell i databasen? eller hvordan du kobler nettstedet og databasen? Porm hvordan de gjør en php skript på nettstedet? Jeg vet det er spørsmål om wrongheaded ja jeg søkte på google og ærlig jeg ikke forstår nimic.Va kan du hjelpe meg  

   Strukturen er dette:

   Database> Tabell> Felt
   For å legge til en bord komme i basen og ned på siden som genererer en rett til å ha muligheten til å legge. Klikk for å redigere venstre og akkurat da genererer alle felt. Hvis du vil redigere en utvalgt og klikk på blyanten det. For å legge til en leiren Nedenfor et alternativ.

   For å gjøre tilkoblingen mellom php og database sql script er bruk av brukerpålogging:

   mysql_connect (“localhost”, “root”, “pass”) eller dø (mysql_error));
   mysql_select_db (“php”) eller dø (mysql_error ());

   I den første linjen som sier localhost definerer host
   I den første linjen som sier root definerer bruker
   I den første linjen som sier passere definerer passord
   For å gjøre dette lager du en fil som heter connect.php og inkluderer den når du trenger, inkluderer "include / connect.php" eller require_once.

   For å legge inn et script må ha åpenbare script, å ha et område der du skriver og gjør alle data fra kontaktene til å passe på databasen.

 22. Jeg glemte å si i den andre linjen der det står php skrive navnet på databasen.

 23. Jeg gjorde imidlertid gi deg bare gi i phpMyAdmin det gir meg feil dc POT å sette en lenke for å laste ned for å skyte WampServer samme program, som også brukes lai ovenfor tutorialu

 24. paul filip sa han

  du viser mange besøkende hva de kan lære ved å betale for disse leksjonene. Jeg vet at du ikke har tid og kanskje plass til å vise dem noen komplette applikasjoner, men for nybegynnere er det FF bra og nok til å komme i gang, så jeg vil spørre deg om jeg kan laste ned "tag" -s ”fra HTML-presentasjonen hvis jeg ikke kopierer dem med en penn på et papir

  • Adrian admin sa han

   paul filipJeg vil vise mange besøkende ECAC de kan lære ved å betale disse leksjonene jeg vet du ikke har tid og kan plass til å vise noen fullstendige søknader, men for nybegynnere er det FF godt nok for å sette i gang Asi noen gang spør deg om du kan laste ned " tags "i presentasjonen med HTML hvis jeg kopiere dem på et ark med pixu  

   Hvis du leser nærmere på teksten i nærheten av slutten av den opplæringen du noen linker til å laste ned. Du trenger ikke å kopiere med en penn, har du hørt om print screen? Skriv opp i søkeboksen til høyre: hvordan du gjør en print screen, trykk enter og du finner en veiledning om dette emnet

 25. mostwanted sa han

  Når tilgang phpMyAdmin, synes for meg følgende feil: http://img541.imageshack.us/img541/3239/phpnu.png

  Vær så snill, kan du hjelpe meg?

  • mostwanted: Når tilgangen phpMyAdmin, synes for meg følgende feil: http://img541.imageshack.us/img541/3239/phpnu.png
   Vær så snill, kan du hjelpe meg?  

   hei ... som feilen høres ut, synes jeg du bør installere wampserver på nytt ... du har kanskje gjort noen gale innstillinger..og vær forsiktig hvor du henter programmene fra, det ville være bra å være fra de opprinnelige nettstedene. Suksess 🙂

 26. Tusen takk!
  Gj kritisk!

  PS: Må: Slå av brannmuren eller spør WAMP eller mysql unntak vil ikke gå! 3 vil starte i løpet av sekunder vil slå av!

 27. Hei, jeg bruker WAMP for mer enn et år i går skjedde det noe med meg at jeg hadde det en gang, og jeg fikset et par måneder siden, men nå er jeg egentlig ikke husker cum..Skype sett 80 ikke å bruke port forwarding og port er gjort riktig og 80 8080 men ved behov. Jeg sjekket og ingenting annet bruker serverporter .. Egentlig vet ikke hvordan vi løste, men jeg vet det var noe enkelt.
  Problemet er at alternativet "Sett på nettet" for hvilken som helst farge ikke lenger fungerer. Alt gikk greit til i går, men jeg vet ikke hva som ga opp. Jeg lurer på om en flom kunne ha snudd på hodet hvem som vet hvilke tillatelser på en fil, eller om jeg ikke vet det, men jeg ville være glad hvis noen kunne gi meg et svar fordi jeg ikke finner noe på google relatert til dette problemet, eller hvis jeg ikke har søkt nok ennå .. Jeg trenger hjelp .. Tusen takk

 28. Jeg glemte å nevne at alt går veldig bra og vakkert fra localhost. Det fungerer bare ikke fra internett. Jeg satte til og med brannmuren veldig nøye ... Jeg vet ikke hva som hoppet opp .. 🙁

 29. Susanoo sa han

  Hei. En veldig nyttig tutorial. Jeg ønsker å gjøre, og noen tutorials om programmering: PHP, Java

 30. Hva er neste opplæringen?

 31. Jeg har også et problem, jeg installerte wamp-serveren godt akkurat som cristi sa, jeg ser i wampserver localhost, men når jeg prøver å åpne phpadmin, forteller den meg at jeg ikke har tilgang til den (“Du har ikke tillatelse til å få tilgang til / phpmyadmin / på dette server ”), jeg gikk inn i brannmuren og ga tilgang til wampen, og det fungerer fremdeles ikke, hvem kan hjelpe meg? takk

 32. iliebr sa han

  Hvordan endre fra yahoo yahoo mail klassisk Maill beta i ??. Jeg fant en tutorial på youtube, men jeg skjønte ikke mye .Min kan hjelpe med en tutorial laget her på videotutorial.ro ??

 33. AdrianGudus sa han

  iliebr:
  Hvordan endre fra yahoo yahoo mail klassisk Maill beta i ??. Jeg fant en tutorial på youtube, men jeg skjønte ikke mye .Min kan hjelpe med en tutorial laget her på videotutorial.ro ??

  Før du spilte den videoen, så du da den ble lagt ut på YouTube? Yahoo har ikke lenger Y! Mail i Beta ... det var en gang…. i fjor for 2 år siden

 34. Lorenzo sa han

  Jeg gjorde en html side. Jeg satt i www katalogen.
  Jeg kan knytte som liksom database web-side?
  For eksempel, når du taster inn noen til å gi register og lage sin egen database?

 35. Lorenzo:
  Jeg gjorde en html side. Jeg satt i www katalogen.
  Jeg kan knytte som liksom database web-side?
  For eksempel, når du taster inn noen til å gi register og lage sin egen database?

  Være å ha tatt hosting pakken database alternativet. Hvis du har, du må bare definere fil php (eller for å gjøre en spesiell fil til tilkoblingen og deretter måtte inkludere alle filene du trenger det) brukernavn, passord og databasenavn (mysql_connect ( servernavn, brukernavn, passord);).
  Etter at du har opprettet databasen i admin panel (med samme navn gikk inn i funksjonen over) skal fungere.
  Med mindre du er vert for databaser råde deg til å se etter en som tilbyr Cpanel finne mange tutorials og er lett å jobbe med ham.

 36. Marius sa han

  PHP-utviklere er interessert i en heltid eller deltid!
  - Avanserte forestillinger om OOP, kunnskap og forståelse av designmønstre, datastrukturer og algoritmer
  - Det kreves sterk kunnskap om PHP-programmeringsspråket
  - Kunnskap og erfaring i å jobbe med MySQL / AJAX / JavaScript / HTML / CSS / JQuery
  - Kunnskap om ZendFramework eller CakePHP er et pluss
  Kan noen hjelpe?

 37. Hvis du kan fortelle meg hvordan jeg kan vise databasen jeg opprettet i en nettleser. Jeg nevner at jeg er veldig fersk med phpmyadmin, mysql ... Takk.

 38. Jeg installerte WAMP, men kan ikke komme inn i databasen, klikk på phpMyAdmin når jeg ser forbbiden 403 (forbudt), som er årsaken? Hva kan gjøres? Takk.

 39. arhimania sa han

  Meget god tutorial!

 40. Hei .. Jeg ønsker å spørre meg selv noen spørsmål kan DAK
  Jeg kjøpte et domene og webhosting hjemmeside .. og jeg satt i og jeg skriver domene
  eks: “http://adrian.com” .. sier at den ikke kobles til detabase fra pc 😐
  Det kan hjelpe meg med dette problemet? Jeg vet ikke altfor vet noe
  takk

 41. meg som hjelper meg gjøre en database i oracle ?: ((((((((((((((((

 42. Jeg ber om din hjelp, hvordan å realisere et nettsted i Java med Oracle database.

 43. Det skaper ikke nye data base oppstår hvordan? Vi skapte et underdomene på hi2.ro ikke vet hvordan du installerer phpbb kan ikke opprette baser ajutaima dato og min plz

 44. Luchian sa han

  Hvis jeg kjøper et domene fra RoTLD har og et vertskap for et nettsted database?

 45. som kan hjelpe meg med en database noe sånt som jeg legger til en liste med telefonnumre huske numrene mine, så vis meg fra listen numrene som ikke er i databasen, legg til en annen liste og så videre for å huske tall og å vise meg de som ikke er i databasen, kan hjelpe meg noen jeg ikke kjenner til når jeg oppretter en database….

 46. Jeg begynner med å takke deg for denne opplæringen, faktisk blant de få av sitt slag. jeg prøver
  Spesielt vi tabeller
  item (itemId, itemPrice, itemTitle…)
  orderitem (itemId, orderId) -> bli med i tabellen
  ordre (ordre, CUSTOMERID, ORDERDATE)
  kunde (customerId, customerName, CustomerAddress….)
  * Merk CUSTOMERID utenriks nøkkelen bord i ordre, Itemid, ordre-fremmednøkkel i orderitem.

  problem: hvordan gjøre den samlede ordren gitt at en ordre inneholder mer orderitem. Itemid rader.

  List opp navnene på kundene som har orden er mer enn 20 lei.

  Jeg har aldri skrevet på comenturi rett og slett fordi jeg trodde jeg ville ha et svar. Jeg er nysgjerrig hvor raskt og hvis noen svarer.

Tilbakesporinger

 1. […] Opprette en database med phpmyadmin (videoopplæring) […]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.