Opprette en database med phpMyAdmin (video tutorial)

Denne videoen opplæringen om databaser og phpMyAdmin er en del av en serie med video tutorials applikasjonstjener, http server, php, mysql, phpmyadmin og utvikle et nettsted eller blogg.

Vi viser ikke bare i denne opplæringen videoen for å oppnå enkel en database (i rumensk) eller database (på engelsk) som installerer vi i neste video tutorial webapplikasjon basert (grensesnitt via nettleseren) som vi kan sette på opp en nettside eller blogg, vil vi formidle kunnskap og ideer på internett.

Series of video tutorials som vil følge vil introdusere enda flere mysterier og dedesupturile internett, nettside hosting og fikser kan regelverket servere.

I disse video tutorials for å komme med lite vi skal lære om html, php, css, rss og mange andre interessante emner og når vi trengte for å lage en nettside eller blogg.

Vi ser frem til å se disse veiledningene, vi kommer til å fortsette det vi startet nå.

Men enda bedre se denne videoen tutorial som forklarer i detalj noen av disse tingene som er nevnt ovenfor.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For din synskomfort av denne opplæringen video kan vises i fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. ffffff annen interessant tutorial

 2. Jeg installerte og jeg hilse wampu gi rettshjelp ved en feil når jeg går i http://localhost/phpmyadmin/ Jeg tok en skjermdump, men Nush som du sender den. Gi meg en mail og du prøver å sende ham

 3. Student finans er banker og kan du fortelle meg hvilket program jeg kan bruke for en database applikasjon. der vi:
  en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager solgt, kjøpt

  Takk på forhånd

  • Sergiu N sa han

   adrian: Jeg er en student å finansiere banker og kan du fortelle meg hvilket program jeg kan bruke for en database applikasjon. der vi:
   en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager selges, forventet cumparateMultumesc

   Ja post [Email protected] og jeg skal hjelpe deg.

  • adrian: Jeg er en student å finansiere banker og kan du fortelle meg hvilket program jeg kan bruke for en database applikasjon. der vi:
   en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager selges, forventet cumparateMultumesc

   Til deg eller å bygge? Jeg anbefaler deg å se etter en server som kan støtte og databasetilgang. Å bygge ville ikke være vanskelig (jeg mener grunnleggende) harde delen er å bygge skript som gjør alt du ønsker (veldig mye php). Du er interessert i en handel plattform, og synes det er på codecanyon eller Themeforest for salg til en fornuftig pris (opp til $ -20 $ 30). Jeg håper jeg hjalp.

 4. @adrian: Pretty takknemlige under et annet navn, slik at vi kan skille enklere, som du kan se på dette nettstedet er en topp Kommentarer, legge under navnet Adrian velvære og "en" liten dine kommentarer vil telle som min ! Jeg ønsker ikke i det hele tatt, kan du være mer forståelse, og du ser ditt kallenavn, pseudonym, noe ... Takk på forhånd!

 5. Francs sa han

  Andre @: for meg virket denne feilen til meg først. Behandle sett på => Tjeneste hvis MySQL kjører. Jeg skrev da jeg så STARTE må skrive srarted. Problemet var Zonealarm. Jeg lukket Zonealarm og problemet var løst.

  ADRIAN @ Gratulerer, du gjør en god jobb. hvis du kan legge mer video pt. avansert programmering: PHP, HTML.

  Lykke til!

 6. Cristi eksempel jeg er i et felt ... og tanken er at jeg ikke går ... Jeg mener jeg ip-u normal ... men jeg har en 192.168.2.198. ip-u og sentral ... og vet ikke hvordan sa'l meg å gå inn i min routeru ikke: ((

 7. Cipri sa han

  høyt tutorial
  men ikke underdomene felt: D ms ms

 8. Adrian sa han

  @Cipri: Skriv opp søke så "felt" eller "domener" (uten anførselstegn!) Eller "Hvordan kjøpe et domene og hosting plass for et nettsted" eller "Hvordan lage en gratis domene til DynDNS når du har en dynamisk IP" eller "hvordan lage en gratis eller hvordan du endrer ip med en gratis underdomene fra DynDNS"

 9. daniel sa han

  Hva er den "siste tutorial" gi meg en link til opplæringen. ms

 10. Kapittel databaser egentlig ikke vet mye, men ut fra det jeg forstår noen midler tekst eller artikler som er publisert her er lagret, slik at databasen vil øke over tid.
  Vi har opprettet en database og installert wordpress.
  En tabell med denne databasen kalles "wp_posts" og tilsynelatende denne butikken alle artiklene du skriver. Som jeg skriver mer, så denne tabellen vil være store (titalls KB, KB hundre ... om nødvendig). Men merkelig, hvis jeg velger å slette enkelte artikler som du har skrevet, størrelsen på denne tabellen "wp_posts" reduseres ikke, forblir de samme. Jeg nådde et sted rundt 3 MB; Jeg hadde et show å slette alle elementer i wordpress. Database størrelsen har ikke gått ned. (Tabell "wp_posts" og kolonnen "size" Jeg leste den samme, det 3 MB) Noe neinregula? Så for å være?
  Men hvis boksen ved siden av "wp_posts" og gi "reparasjon bordet" jeg ikke lenger indikerer størrelsen, verdi 3 MB, men jeg viser normal verdi, det vil si om 8 KB. Hvorfor ikke krympe databasen automatisk når du fjerner visse artikler i wordpress? (Sletting av artikler ble gjort direkte fra WordPress, ikke phpMyAdmin).

 11. Vali: Kapittel databaser ikke egentlig vet mye, men ut fra det jeg forstår noen midler tekst eller artikler som er publisert her er lagret, slik at databasen vil øke over tid.
  Vi har opprettet en database og installert wordpress.
  En tabell med denne databasen kalles "wp_posts" og tilsynelatende her for å lagre alle artiklene du skriver. Som jeg skriver mer, så denne tabellen vil være store (titalls KB, hundrevis av KB ... som passer). Men merkelig, hvis jeg velger å slette enkelte artikler som du har skrevet, størrelsen på denne tabellen "wp_posts" reduseres ikke, forblir den samme. Jeg nådde et sted i 3 MB; Jeg hadde et show å slette alle elementer i wordpress. Database størrelse har ikke gått ned. (La Table "wp_posts" og kolonnen "størrelse" Vis meg den samme verdien, dvs. 3 MB) Noe neinregula? Så bør det være?
  Men hvis boksen ved siden av "wp_posts" og gi "reparasjon table" jeg ikke lenger indikere størrelse, verdi 3 MB, men jeg indikere normal mengde, dvs. ca. 8 KB. Hvorfor ikke krymper automatisk og slette database når visse artikler av wordpress? (Sletting av artikler ble gjort direkte fra wordpress, ikke phpMyAdmin).

  Du trenger ikke å bekymre seg om størrelsen på databasen, betyr det ikke bli overvektig, for eksempel har vi på dette området over 250 artikler, 20.000 kommentarer ennå database're bare 13 MB vi har en database i vår søknad trafikkovervåking (som trafic.ro) her nådde nesten 200 MB database, vi serveruyl database fra annonsering nådd 50MB ganske raskt, andre programmer kan få databasen, men WordPress, joomla, drupal, XOOPS, phpBB etc. vil ikke laste så mye database.
  På nivå med en database slette et innlegg, eller til og med 4-6 innlegg betyr ingenting, føles ikke teksten tar opp lite plass, hvis du ønsker å se kan opprette et tomt tekstdokument og deretter skrive noe i det, se se på størrelsen på sitt mål og deretter størrelsen på tekst skrevet av deg, vil forskjellen være ubetydelig.
  Fra tid til annen er det godt å optimalisere tabeller i databasen, DETTE ER DITT slags defragmentering, med mindre du vet hvordan du gjør det, vil jeg forklare i opplæringen, opp hverandre ikke leker med databasen opp ikke ta en sikkerhetskopi hvis du ønsker å slette et innlegg, slette det fra dashbordet wodrpress ikke anbefalt å fjerne den fra databasen.
  En diskusjon på følgende tutorials på databasen, optimalisere backup disse og andre spørsmål.

 12. takk

 13. Hva jeg forstår fra mine tutorials på hvordan du gjør denne serveren er serveren kan ikke installeres WAMP, XAMPP etc. i Particia C ???? Det er obligatorisk at serveren installeres i en annen partisjon ???

  Ellers alle de beste !!!
  GPA

 14. Vel, jeg gikk perfect..cand jeg gjorde det, men etter at jeg nullstille alt, i stedet hvorfor skal jeg vises i katalogen, står det: "Det fungerer"
  Hva gjør jeg?

 15. laurbær sa han

  Jeg stadig får følgende feilmelding:
  Din konfigurasjonsfil inneholder innstillinger (root uten passord) som tilsvarer standard MySQL priviligerte brukerkonto. Din MySQL-tjener kjører med denne standard, er åpen for misbruk, og du egentlig burde fikse dette sikkerhetshullet ved å sette et passord for brukeren .root '.

  På grunn av denne feilen ikke klarer å bruke de fleste programmer (starter med privilegier)

  Hvis jeg kan hjelpe Jeg ville være veldig takknemlig

  Takk på forhånd!

 16. Jeg har et problem.
  Jeg tok min vert en gratis webhosting, men jeg kan ikke gjøre en database som på "Logg inn register utlogging" betyr vet ingenting kan hjelpe meg please?

  Thanks !!

 17. Ovidiu sa han

  Jeg har et spørsmål når jeg gir localhost krasjer, crysti kan du hjelpe meg potzi

 18. Alex sa han

  hei, er området svært nyttig i mitt syn, noe som gjør en sammenligning med andre tutorials (på andre nettsteder) som har alt forberedt og installert og få direkte å gjøre uten å forklare steg for steg, det gleder mest og forklare alt. Men jeg har et spørsmål, jeg ble fanget av et område, jeg kjøpte marken der fikk jeg e-post, i stedet for hosting nettstedet, konto ... hele pakken FTM og jeg coumarate fra ROMARG og er .com. stedet jeg satt på filezila, men da satt drupalul (versjon 6 eller 7) og begynner å installere det, jeg har et problem database fra MySQL skriver meg at brukeren ikke er logget eller engelsk "Access denied for user" Jeg var veldig forsiktig når jeg skrev usernamuul passord og vert databaseul om jeg prøvde mange ganger jeg har gjort flere databaseuri akkurat som tutorial..dar mislykket om du kunne hjelpe meg ville jeg være veldig recunoscator..daca du trenger e-post: [Email protected] Takk! Fortsatt suksess!

 19. virginia fingerbøll sa han

  Hallo
  Jeg har et problem: Jeg fikk mitt domene og hosting fra lx.ro. De sendte meg en e-post med bekreftelse: -feltet og det ga meg en database (inkludert pålogginger til databasen). Jeg nå hva jeg skal gjøre?

 20. salut..am noe å legge til alle områder kjøpt fra Rote ROMARG eller .com eller andre domener, kan opprettes databasen mye enklere enn å bruke WAMP server på datamaskinen. den brouser skrive opp "http:. // domenenavn (ro, jeg, org, com eller andre) / cpanel inn dine data (brukernavn og passord) fikk der du kjøpte MySQL database og ser for panelet. gå bare når du kjøper en pakke som inkluderer database ... takk

 21. panther2006 sa han

  Hei jeg har et problem jeg ønsker å opprette en database for en prat (underdomene er vert hi2.ro), er min store problem de ikke vet hvordan du legger til en tabell i databasen? eller hvordan du kobler nettstedet og databasen? Porm hvordan de gjør en php skript på nettstedet? Jeg vet det er spørsmål om wrongheaded ja jeg søkte på google og ærlig jeg ikke forstår nimic.Va kan du hjelpe meg

  • panther2006Hei jeg har et problem jeg ønsker å opprette en database for en prat (underdomene er vert hi2.ro), er min store problem de ikke vet hvordan du legger til en tabell i databasen? eller hvordan du kobler nettstedet og databasen? Porm hvordan de gjør en php skript på nettstedet? Jeg vet det er spørsmål om wrongheaded ja jeg søkte på google og ærlig jeg ikke forstår nimic.Va kan du hjelpe meg

   Strukturen er dette:

   Database> Tabell> Camp
   For å legge til en bord komme i basen og ned på siden som genererer en rett til å ha muligheten til å legge. Klikk for å redigere venstre og akkurat da genererer alle felt. Hvis du vil redigere en utvalgt og klikk på blyanten det. For å legge til en leiren Nedenfor et alternativ.

   For å gjøre tilkoblingen mellom php og database sql script er bruk av brukerpålogging:

   mysql_connect ( "localhost", "root", "bestått") or die (mysql_error));
   mysql_select_db ( "PHP") eller dør (mysql_error ());

   I den første linjen som sier localhost definerer host
   I den første linjen som sier root definerer bruker
   I den første linjen som sier passere definerer passord
   For at lage en fil som heter connect.php og ta det når du trenger å inkludere "includes / connect.php" eller require_once.

   For å legge inn et script må ha åpenbare script, å ha et område der du skriver og gjør alle data fra kontaktene til å passe på databasen.

 22. Jeg glemte å si i den andre linjen der det står php skrive navnet på databasen.

 23. Jeg gjorde imidlertid gi deg bare gi i phpMyAdmin det gir meg feil dc POT å sette en lenke for å laste ned for å skyte WampServer samme program, som også brukes lai ovenfor tutorialu

 24. paul filip sa han

  Jeg ser mange besøkende ECAC de kunne lære ved å betale disse leksjonene vet at du ikke har tid og kan plass til å vise noen fullstendige søknader, men for nybegynnere er FF godt nok for å sette i gang Asi noensinne spør du om jeg kan laste ned "tag APIer "på presentasjonen av HTML hvis ikke kopiert på et ark pixu

  • Adrian admin sa han

   paul filipJeg vil vise mange besøkende ECAC de kan lære ved å betale disse leksjonene jeg vet du ikke har tid og kan plass til å vise noen fullstendige søknader, men for nybegynnere er det FF godt nok for å sette i gang Asi noen gang spør deg om du kan laste ned " tags "i presentasjonen med HTML hvis jeg kopiere dem på et ark med pixu

   Hvis du leser nærmere på teksten i nærheten av slutten av den opplæringen du noen linker til å laste ned. Du trenger ikke å kopiere med en penn, har du hørt om print screen? Skriv opp i søkeboksen til høyre: hvordan du gjør en print screen, trykk enter og du finner en veiledning om dette emnet

 25. mostwanted sa han

  Når tilgang phpMyAdmin, synes for meg følgende feil: http://img541.imageshack.us/img541/3239/phpnu.png

  Vær så snill, kan du hjelpe meg?

 26. Tusen takk!
  Gj kritisk!

  PS: Må: Slå av brannmuren eller spør WAMP eller mysql unntak vil ikke gå! 3 vil starte i løpet av sekunder vil slå av!

 27. Hei, jeg bruker WAMP for mer enn et år i går skjedde det noe med meg at jeg hadde det en gang, og jeg fikset et par måneder siden, men nå er jeg egentlig ikke husker cum..Skype sett 80 ikke å bruke port forwarding og port er gjort riktig og 80 8080 men ved behov. Jeg sjekket og ingenting annet bruker serverporter .. Egentlig vet ikke hvordan vi løste, men jeg vet det var noe enkelt.
  Problemet er at det ikke lenger blir "lagt ut på nettet" ingen farge. Alt gikk greit helt til i går, men jeg vet ikke hva ga .. Jeg tror at hvis en flom kan bedevil som vet tillatelser for en fil eller egentlig vet ikke, men jeg ville være glad hvis noen kunne gi meg et svar som ikke engang finne noe på Googles problem det, eller jeg har ikke søkt nok .. jeg trenger hjelp .. takk vakker

 28. Jeg glemte å nevne at localhost alt går bra og vakkert. Bare internett ikke fungerer. Jeg satt veldig nøye med brannmur ... egentlig vet jeg ikke hva hoppet opp ..

 29. Susanoo sa han

  Hei. En veldig nyttig tutorial. Jeg ønsker å gjøre, og noen tutorials om programmering: PHP, Java

 30. Hva er neste opplæringen?

 31. Jeg har et problem, installerte jeg vel WAMP server akkurat som Kristus sa, ser jeg WampServer localhost, men når jeg prøver å åpne phpadmin forteller meg at jeg har tilgang til det ( "Du har ikke tillatelse til å få tilgang / phpmyadmin / på denne server "), har vi kommet inn i brannmuren og ga tilgang WAMP og fortsatt ikke fungerer, som kan hjelpe meg? ms

 32. iliebr sa han

  Hvordan endre fra yahoo yahoo mail klassisk Maill beta i ??. Jeg fant en tutorial på youtube, men jeg skjønte ikke mye .Min kan hjelpe med en tutorial laget her på videotutorial.ro ??

 33. AdrianGudus sa han

  iliebr:
  Hvordan endre fra yahoo yahoo mail klassisk Maill beta i ??. Jeg fant en tutorial på youtube, men jeg skjønte ikke mye .Min kan hjelpe med en tutorial laget her på videotutorial.ro ??

  Før du starter video som du har glemt deg hva klokka ble postet (Inga Inga) som klipp på YouTube? Yahoo har ikke Y! Mail i Beta ... var en gang .... anu siste 2 år siden ...

 34. Lorenzo sa han

  Jeg gjorde en html side. Jeg satt i www katalogen.
  Jeg kan knytte som liksom database web-side?
  For eksempel, når du taster inn noen til å gi register og lage sin egen database?

 35. Lorenzo:
  Jeg gjorde en html side. Jeg satt i www katalogen.
  Jeg kan knytte som liksom database web-side?
  For eksempel, når du taster inn noen til å gi register og lage sin egen database?

  Være å ha tatt hosting pakken database alternativet. Hvis du har, du må bare definere fil php (eller for å gjøre en spesiell fil til tilkoblingen og deretter måtte inkludere alle filene du trenger det) brukernavn, passord og databasenavn (mysql_connect ( servernavn, brukernavn, passord);).
  Etter at du har opprettet databasen i admin panel (med samme navn gikk inn i funksjonen over) skal fungere.
  Med mindre du er vert for databaser råde deg til å se etter en som tilbyr Cpanel finne mange tutorials og er lett å jobbe med ham.

 36. Marius sa han

  PHP-utviklere er interessert i en heltid eller deltid!
  - Avansert kunnskap om OOP, kunnskap og forståelse av design patterns, datastrukturer og algoritmer
  - Er trengs solid kunnskap om et programmeringsspråk PHP
  - Kunnskap og erfaring i å arbeide med MySQL / AJAX / Javascript / HTML / CSS / JQuery
  - Kunnskap om ZendFramework eller CakePHP er et pluss
  Kan noen hjelpe?

 37. Hvis du kan fortelle meg hvordan jeg ser i en nettleser database som vi opprettet. Nevner at er veldig nybegynner i phpMyAdmin, MySQL ... .Multumesc.

 38. Jeg installerte WAMP, men kan ikke komme inn i databasen, klikk på phpMyAdmin når jeg ser forbbiden 403 (forbudt), som er årsaken? Hva kan gjøres? Takk.

 39. arhimania sa han

  Meget god tutorial!

 40. Hei .. Jeg ønsker å spørre meg selv noen spørsmål kan DAK
  Jeg kjøpte et domene og webhosting hjemmeside .. og jeg satt i og jeg skriver domene
  f.eks "http://adrian.com" .. sier han ikke kontakt med PC detabase
  Det kan hjelpe meg med dette problemet? Jeg vet ikke altfor vet noe
  takk

 41. meg som hjelper meg gjøre en database i oracle ?: ((((((((((((((((

 42. Jeg ber om din hjelp, hvordan å realisere et nettsted i Java med Oracle database.

 43. Det skaper ikke nye data base oppstår hvordan? Vi skapte et underdomene på hi2.ro ikke vet hvordan du installerer phpbb kan ikke opprette baser ajutaima dato og min plz

 44. Luchian sa han

  Hvis jeg kjøper et domene fra RoTLD har og et vertskap for et nettsted database?

 45. Hvem kan hjelpe meg og meg med en database noe som legger en liste over telefonnumre jeg huske tall og deretter viser meg en liste med tall som ikke er i databasen, og deretter legge til en annen liste, og så for meg huske tall og å vise meg de som ikke er i databasen noen kan hjelpe meg jeg har kunnskap i etableringen av en database ....

 46. Jeg begynner med å takke deg for denne opplæringen, faktisk blant de få av sitt slag. jeg prøver
  Spesielt vi tabeller
  element (Itemid, itemPrice, itemTitle ...)
  orderitem (Itemid, ordre-) -> bli med tabell
  ordre (ordre, CUSTOMERID, ORDERDATE)
  kunde (CustomerID, CUSTOMER CustomerAddress ....)
  * Merk CUSTOMERID utenriks nøkkelen bord i ordre, Itemid, ordre-fremmednøkkel i orderitem.

  problem: hvordan gjøre den samlede ordren gitt at en ordre inneholder mer orderitem. Itemid rader.

  List opp navnene på kundene som har orden er mer enn 20 lei.

  Jeg har aldri skrevet på comenturi rett og slett fordi jeg trodde jeg ville ha et svar. Jeg er nysgjerrig hvor raskt og hvis noen svarer.

Tilbakesporinger

 1. [...] Opprette en database med phpMyAdmin (video tutorial) [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.