Hvordan oppdage og fjerne alle tomme mapper med Fast Empty Folder Finder - videoopplæring

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke om et meget interessant program som skanner datamaskinen for å finne oss tomme mapper og bli kvitt dette, er programvaren heter tom mappe Finder Fast. Det skjer ofte å installere og avinstallere alle typer programmer, vel, etter avinstallering programvare fortsatt spor av dem ved partisjonen operativsystemet, konfigurasjonsfiler eller mapper er tom. Hvis du vil at noen skal finne dem automatisk, uten å måtte lete manuelt for oss å sitte og se på hver mappe for å sjekke om den er tom eller ikke, kan vi bruke et program som heter du finner den opplæringen video. Søknaden er bærbar, krever ingen installasjon, tomme mapper kan søke på hvilket som helst sted, USB stick, ekstern harddisk. Det fungerer på alle Windows-operativsystemet. Jeg fant denne nyttig program når jeg ønsket å rense PC og 500 G, sitte manuelt å søke tomme mapper, ikke bare en glede så jeg kom inn var denne søknaden fordi de har vunnet litt tid og jeg raskt ferdig rengjøring. Som blir sagt jeg inviterer deg til å se video tutorial!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. AdrianGudus sa han

  Jeg vet at jeg vet, du kan ikke se musemarkøren 🙂 Det er det ... programvaren er ekstremt enkel å bruke

  • AdrianGudus:
   Jeg vet jeg vet, ikke ser musepekeren Dette er ... programvaren er svært enkel å bruke

   Det er dette, hvem vet hvordan det er å være buskete søknad virkelig trenger markøren, men du ser de andre opplæringsprogrammer for å ikke lenger intanple så kanskje neste opplæringen er cv tettere og må følge markøren.
   Uansett veldig nyttig app! Lykke til i fremtiden!

 2. Wilder sa han

  Salut! Du kan gjøre noen tutorials om bruk av programmer Cheat Engine og Sol Editor please? Takk.

 3. tibyarad sa han

  Veldig nyttig programiorul. Takket tutorial.Chiar jeg trengte ham.

  Vennlig hilsen Tibyarad

  • AdrianGudus:
   Jeg vet jeg vet, ikke ser musepekeren Dette er ... programvaren er svært enkel å bruke

   tibyarad:
   Veldig nyttig programiorul. Takket tutorial.Chiar jeg trengte ham.

   Vennlig hilsen Tibyarad

 4. Dragos sa han

  Svært nyttig program.

 5. Vennligst Adrian laget en tutorial på chat opplæringen engine.Frumos

 6. et spørsmål jeg ikke kan se hvordan i firefox tutorials? Det ser bare svart flash player for firefox. IE og Safari går bare til meg

  • Caesar sa han

   Calin:
   et spørsmål jeg ikke kan se hvordan i firefox tutorials? Det ser bare svart flash player for firefox. IE og Safari går bare til meg

   Du må avinstallere den og installere den på nytt, så jeg gjorde, og jeg gikk.

 7. dragonuroshu sa han

  For meg betyr det ikke lastes på krom tutorials 10.0.648.151

 8. Adrian,

  På krom videotutorialele ikke lenger kan følge.

  I går

  • Caesar sa han

   Sorin:
   Adrian,

   På krom videotutorialele ikke lenger kan følge.

   I går

   Avinstaller og installer Google Chrome og jeg så jeg gjorde og han gikk.

 9. AdrianGudus sa han

  For de som ikke kan se tutorials, tømme cache og leser coockie nettsteder. Forsiktig når du ikke har videotutorial.ro i enhver åpen fane. Hvis du ikke vet hvordan du skal tømme bufferen og fortsett som coockie sider HER

  • dragonuroshu sa han

   AdrianGudus:
   For de som ikke kan se tutorials, tømme cache og leser coockie nettsteder. Forsiktig når du ikke har videotutorial.ro i enhver åpen fane. Hvis du ikke vet hvordan du skal tømme bufferen og fortsett som coockie sider HER

   Ms.A arbeid.

 10. Mozilla går nå noen ganger gi merkelig

 11. nybegynner sa han

  Hei folkens! Hvis du ikke bryr deg kan du fortelle meg om jeg partisjonert riktig og Hardu, se her 2 img: http://img855.imageshack.us/g/hddc.png/
  Tusen takk og god dag

 12. Cristiii sa han

  Bra. Vi har et veldig alvorlig problem, jeg tilfeldigvis trykket på en knapp for å over- Jeg har en Philips LCD-skjerm, jeg tilfeldigvis trykket på knappen Smart og nå har jeg en linje som beveger seg fra høyre til venstre, på den ene siden SmertImage På
  på den annen side SmartImage Av, jeg vet hvordan og hvor jeg skal deaktivere SmartImage, men jeg kan ikke trykke på noen knapp på skjermen, ikke engang "Monitor av" -knappen Datamaskinen er ikke låst og den fungerer nå, men linjen og knappene fungerer ikke. Hjelp meg så snart som mulig

 13. Augustin sa han

  Jeg har et problem med dine tutorials Når jeg ønsker å se dem må finne Nær Spill og etter å gi Nær Spill starter ikke ladingen opplæringen er alt jeg har igjen 10 minutter og en løsning er degeaba.Daca vennligst svar meg .Multumesc!

  • AdrianGudus sa han

   Augustin:
   Jeg har et problem med dine tutorials Når jeg ønsker å se dem må finne Nær Spill og etter å gi Nær Spill starter ikke ladingen opplæringen er alt jeg har igjen 10 minutter og en løsning er degeaba.Daca vennligst svar meg .Multumesc!

   Les min kommentar ovenfor

   • Cristiii sa han

    AdrianGudus: Les min kommentar ovenfor

    Jeg prøvde hver Bowser, Mozilla Firefox ikke går, bare for å avinstallere det og deretter se den og installere den på nytt

 14. Daniel sa han

  Hei! Vær så snill, kan du hjelpe meg med noe ... Jeg har et problem med komp. Det gir meg alltid tid når jeg vil åpne den, og når den faller opp, starter den på nytt, og deretter forteller du meg at jeg ikke har et operativsystem på det .. vet du hva problemet ville være? være på grunn av hdd? dak kan du hjelpe meg ... mss mye

 15. FLORIN jr. sa han

  Hei folkens, Er det et program der Å LYTTE en sang, men tar lang tid å lære MERKNADER, MÅ JEG ØNSKER Å ANVAT ORGA ACASA.VA AJUTATIMA SFATUITIMA eller hvorfor TAKK FAC.VA.

 16. Acer Aspire 5100 sa han

  Veldig fin opplæring

 17. cuibaru sa han

  et spørsmål:? et skjermkort er PCI-E × 2.1 16 passer på et hovedkort som er PCI-E × 2.0 16 jeg i3 proc-540 og pl. h55-gigabyte basis ud2h og jeg ønsker å få min skjermkort som http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-gigabyte-ati-radeon-hd-5670-1024mb-gddr5-128-bit-hdmi-pci-e–pR567OC-1GI

  • AdrianGudus sa han

   cuibaru:
   et spørsmål:? et skjermkort er PCI-E × 2.1 16 passer på et hovedkort som er PCI-E × 2.0 16 jeg i3 proc-540 og pl. h55-gigabyte basis ud2h og jeg ønsker å få min skjermkort som

   Du kan kjøpe hovedkortet stille.

 18. cuibaru sa han

  Jeg glemte å si at jeg har en corsair kilde til 430 w.suporta Har systemet mitt?

 19. sumomanu sa han

  takk

 20. for å slette tomme filer jeg bruke Glary utilities.ami som mer og også for filer fortsatt duplicate.bafta

 21. Costydark sa han

  så vidt jeg vet (at jeg har en) spiser ATi-kort deg fra kildressursene ... i HD 5450 trenger du spesifikasjoner på 400 W ... kanskje bare med overklokk ... det vil fungere. Jeg forteller deg at hvis du ikke får en Corsair CX500, glem det til Cristis opplæring om kilder, så vil du forstå -> søk Hvordan velge vår kilde (eller noe sånt) Jeg håper jeg hjalp deg og andre 😀

 22. Costydark sa han

  Jeg håper å gjøre en tutorial på eiendommer ATI eller nVidia

 23. Mihai sa han

  Ja, en juksemotoropplæring eller et lignende program vil være interessant.

 24. Dere verge en ... det er veldig nyttig jukse motor program og jeg ønsker å vite mer om det! ... .Selv ..imi Er veldig bra ... liker hvordan axplicati! ASTP tutorealu om cheat motor!

  • Cristiii sa han

   bebe:
   Dere verge en ... det er veldig nyttig jukse motor program og jeg ønsker å vite mer om det! ... .Selv ..imi Er veldig bra ... liker hvordan axplicati! ASTP tutorealu om cheat motor!

   Bebe, vet du jukse motorprogram er et program for Hack, hacks er ikke lov til å gjøre, fordi det kan skje store problemer !!

Tilbakesporinger

 1. […] Jeg anbefaler samme kategori: Hvordan finne og fjerne alle tomme mapper med Fast Empty Folder Finder Duplicate Cleaner, gratis programvare for å søke og slette filer [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.