Hvor raskt og enkelt importere filer, dokumenter, e-post og innstillinger fra Windows XP til Windows 7 - video tutorial

Hvor raskt og enkelt importere filer, dokumenter, e-post og innstillinger fra Windows XP til Windows 7 - video tutorial
4 (2) 80%

Hei venner, i denne opplæringen i dag vil lære hvordan vi enkelt kan overføre programvare våre favorittsysteminnstillinger og programmer, filer i Mine Dokumenter, Mine Bilder, Mine videoer pluss mer, i et annet operativsystem raskt og uten hodepine. Anta at du bruker Windows XP, og til slutt bestemte vi oss for å gå over til det nye operativsystemet Windows 7 men vi ta "glede" når vi tenker på hvor mange filer, mapper, programmer og innstillinger vil gå tapt i denne saken. Selvfølgelig, hvis vi har nok tid tilgjengelig til stat og sortering hundrevis av bilder, filmer, dokumenter å lagre dem til en ekstern harddisk, USB-pinne eller DVD, kan vi gjøre, men hvis tiden er begrenset kan bruke en raskere metode og enklere.
I dag vil vi se hvordan du bruker Easy Transfer File som er forhåndsinstallert på Windows XP, Vista og Windows 7, for å lette arbeidet ditt og raskt overføre alle viktige filer for oss i det nye operativsystemet du vil installere. Alt vi trenger er en USB-pinne anbefales 4 GB eller en ekstern harddisk og en Windows 7 å skape "maskin" som vil automatisere og forenkle ditt valg, kopiere og flytte viktige filer i det nye operativsystemet vi ønsker å installere.
Jeg anbefaler at du slår av antivirus så lenge du forberede USB-pinne eller ekstern harddisk og lukke programmer som kjører i bakgrunnen (bakgrunn). anbefaler også å stoppe alt arbeid på programvare og PC når du importerer innstillingene og viktige filer fra USB-stasjon eller ekstern harddisk i det nye operativsystemet.
Som blir sagt jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan du bruker Easy File Transfer å migrere enkelt fra en Windows-maskin til en annen.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. unormal sa han

  Kom tutorial med: forskjell 64 / 32 bit

 2. pc204060 sa han

  Brødre, hvis du bruker en Windows XP pc204060 anbefaler jeg at du ikke migrere til Windows 7 og vente ÅR to vinduene og hoppe til 8.

 3. Windows 7 har mange interessante verktøy, og vi vet ikke ele.Un opplæringen nyttig og interessant mine.Poate vil fortsette som inneholder tutorials på Windows 7, at hvis vreţi.Ştiu at vi ikke har lov til å spørre deg walpaperele, glidere og temaer du kan bruke, men jeg gjør et lite unntak: jeg vil vite hva det heter Windows tema du hadde da du laget denne opplæringen "https://www.videotutorial.ro/?p=5665" jeg søkte jeg på google men fant ingenting lignende.

  • AdrianGudus sa han

   dan:
   Windows 7 har mange interessante verktøy, og vi vet ikke ele.Un opplæringen nyttig og interessant mine.Poate vil fortsette som inneholder tutorials på Windows 7, at hvis vreţi.Ştiu at vi ikke har lov til å spørre deg walpaperele, glidere og temaer du kan bruke, men jeg gjør et lite unntak: jeg vil vite hva det heter Windows tema du hadde da du laget denne opplæringen "https://www.videotutorial.ro/?p=5665" jeg søkte jeg på google men fant ingenting lignende.

   Det er ikke det at du ikke har lov til, ellers fungerer det, du kaste bort tiden din med slike spørsmål / kommentarer, bare ignorere dem

  • dan:
   Windows 7 har mange interessante verktøy, og vi vet ikke ele.Un opplæringen nyttig og interessant mine.Poate vil fortsette som inneholder tutorials på Windows 7, at hvis vreţi.Ştiu at vi ikke har lov til å spørre deg walpaperele, glidere og temaer du kan bruke, men jeg gjør et lite unntak: jeg vil vite hva det heter Windows tema du hadde da du laget denne opplæringen "https://www.videotutorial.ro/?p=5665" jeg søkte jeg på google men fant ingenting lignende.

   Adrian vil ikke aldri gi lekser og bruker det

 4. ionutcazanesti sa han

  Hei fin tutorial: P, jeg og en misforståelse mine låser pc av broen du gir restart tar, men lyser ikke opp skjermen, fjerner du pillen en bag og gå dinou, tror jeg er på [prosessor tomgang 60 grader plate grunnleggende 30 grader skjermkort 40] er en maling nye lime ny tror det ikke er godt vare coleru har en vifte 90 mm lenger har en Coller tilbake som trekker luft og en jente som han fjerne areul sidelengs Lukk på utsiden av astep mye latter ms

  • ionutcazanesti:
   Hei fin tutorial: P, jeg og en misforståelse mine låser pc av broen du gir restart tar, men lyser ikke opp skjermen, fjerner du pillen en bag og gå dinou, tror jeg er på [prosessor tomgang 60 grader plate grunnleggende 30 grader skjermkort 40] er en maling nye lime ny tror det ikke er godt vare coleru har en vifte 90 mm lenger har en Coller tilbake som trekker luft og en jente som han fjerne areul sidelengs Lukk på utsiden av astep mye latter ms

   Vel, hvis det kommer 60 grader kjøligere renere og du støv med en børste, og kalles "ekorn hår børste," men hva prosessoren er? Jeg kan ikke trå såler av kjøleren Proccesor godt og det er vanlig å varme. Gi disse testene for å være sikker på at du er inregula:.. 1 (RAM) - memtest, 2 (HDD) - med HDTune PRO. Men jeg skal si at prosessoren er hvis BIOS har funksjonen "Shutdown Temperatur: grader 60, 65 grader er normalt å stoppe hvis noen.

 5. Adrian pleass gjøre et lite unntak og fortelle meg hvordan kalles Windows XP tema og tapet

  • ALIN:
   Adrian pleass gjøre et lite unntak og fortelle meg hvordan kalles Windows XP tema og tapet

   Xp tema kalles Slan Få fullt deviantart.com

 6. ionutcazanesti:
  Hei fin tutorial: P, jeg og en misforståelse mine låser pc av broen du gir restart tar, men lyser ikke opp skjermen, fjerner du pillen en bag og gå dinou, tror jeg er på [prosessor tomgang 60 grader plate grunnleggende 30 grader skjermkort 40] er en maling nye lime ny tror det ikke er godt vare coleru har en vifte 90 mm lenger har en Coller tilbake som trekker luft og en jente som han fjerne areul sidelengs Lukk på utsiden av astep mye latter ms

  Prøv å endre RAM, på jakt etter en venn en minnemodul og prøve det.
  Prosessoren generelt alle PC starter på nytt når han går 130 grader, låser den.
  Du kan sjekke kilden, og som kan skape flaskehalser hvis ikke levert riktig.

 7. ionutcazanesti sa han

  Takket være at du har rett Jeg har et minne Kingston 2 gb 1066 radiator, til mitt bord støtte basisfrekvensen ram 533 og lam ga meg bios mindre slik at jeg kan kjøre med det jeg tror ram trekke meg til å tenke og jeg var ikke sikker på at det å gi takk for råd

 8. Costelus sa han

  Ruper-hard! Jeg ville mye, kan du overføre programmer installert, et system som opererer i et annet. Jeg har prøvd Acronis, men det fungerte ikke. heller, jeg visste ikke at jeg brukte den.
  Backup systemet, assimilere jeg. vise oss hvordan du gjør og backup-programmer med Acronis?
  Relatert: tutorials om 64 litt om Adobe Premiere Pro, sprukken om harddisker (hva det betyr og om det kan repareres), profesjonell programvare for videoredigering, osv
  Takk!

 9. Cristi er det god kilde til å kjøpe meg http://www.marketonline.ro/surse/sursa-chieftec-550w-gps-550a ? Elektronikk inni henne skrive DELTA hva med en tur, en være bra?
  Jeg ønsker ikke å ta fyrverkeri bakke uten PFC, som så skulle ødelegge en hdd med det som ikke starter hdd ble sliter med å inavarta motor og kunne ikke kvitret en Seagate st380018as virker som vi endret kilden fikk det riktig, det var noe Daia døende hdd ikke gå ødelegge og å se laget i Kina.

 10. balansere sa han

  Arian, hvis du bytter din vocea.sau virker for meg .. :))

 11. Så ja, er opplæringen bra.

 12. Jeg hilser deg! God tutorial! Kan du hjelpe meg med mediespilleren og windows7 når jeg starter den ber meg om å velge anbefalte innstillinger eller tilpasse acestora.Ce bør jeg velge?

  • Andy:
   Jeg hilser deg! God tutorial! Kan du hjelpe meg med mediespilleren og windows7 når jeg starter den ber meg om å velge anbefalte innstillinger eller tilpasse acestora.Ce bør jeg velge?

   Jeg kan forsikre deg om at det alternativet du ikke velger eksplodere PC.

 13. hei, veldig nyttig tutorial. Adrian, vil du fortsette rekken av tutorials Optimus One, spesielt med installasjon av ROM og kernel nettsteder nettsteder?

 14. Salut! Tutorialul.Adrian du kan fortelle hvor nyttig den kalles et tema som ble påført Windows XP er for merchandise D.Daca ønsker ms.

  • Andrey:
   Salut! Tutorialul.Adrian du kan fortelle hvor nyttig den kalles et tema som ble påført Windows XP også .Hvis du vil ms merchandise.

   Adrian temaet som brukes i opplæringen kalles SlanXP (2.0).

 15. Bedre ikke ber om noe jeg ser som kommer og spurte feber temaer fra tine.Pana etter at jeg fant henne alene på Deviant Art, Adrian takk uansett, men jeg har funnet som ikke passer.

 16. BickHei, veldig nyttig tutorial. Adrian, vil du fortsette rekken av tutorials Optimus One, spesielt med installasjon av ROM og kernel nettsteder nettsteder?
  Du vil fortsette serien av tutorials som du sa, ikke Optimus, men selv med ROMs?

 17. Adriane denne opplæringen svært nyttig ... Obs 10 +

 18. Hei. Jeg tror at med dette programmet kan vi få og enkle overføre programmer installert på Windows XP til Windows 7 uten å installere dem. Det vil si ta skrivebordsikonene i Windows XP uten å måtte installere windows 7. Og gå så programmer i Windows XP. Men ikke forstå hvorfor vinduene 7 tusen ikke dukket opp som ikoner i Windows XP. Enten jeg ikke forstå hvordan dette programmet alltid installert, Orin jeg gjorde galt. Fortell meg om jeg har gjort riktig ???.

 19. To forslag tutorial:
  1. Vinn 7 migrasjon fra Win XP, et nettverk med server 2003 / 2007 hjelp USMT;
  2. samme, men ved hjelp av Windows Easy Transfer.

 20. Nelu Mirea sa han

  Super uti. Takk for opplæringen. Som mange av agest slag.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.