Hvordan kan installere programvaren uten CD Canon kameraer - video tutorial

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil jeg vise hvordan å installere drivere og programvare for Canon-kameraer uten å bruke den originale CD som jeg fikk med apparatet.
Fra merkelig grunn du ikke vet det, selskapet Canon gir ikke nedlasting sofurile bunten, men bare oppdateringer, som betyr at du ikke kan installere programvare for kameraet hvis du har den opprinnelige CD eller programvare ferdig montert CD. Ikke alle har den originale CD eller en enhet som brukes bare som enten CD er skadet eller tapt, eller selv har en optisk stasjon, som om netbook eller ultrabook urior. Kjør som er på den offisielle nettsiden Canon kan ikke installere i fravær CD eller original softurior installert. Selv om sistnevnte er fulle programvare, fungerer de som oppdateringer i tillegg til de viktigste programvaren som skal installeres i utgangspunktet
Etter litt graving fant jeg løsningen, lure vi kjørbar, vil vi tro at vi allerede har installert programvare fra Canon. Med hjelp av registernøkler vil bane.
Jeg er sikker på at de som eier Canon-kameraer vil finne svært nyttig denne metoden.
Jeg forventer kommentarfeltet problemer med drivere og installasjonsprogramvare.

Last ned fil canon.reg (Må pakk)

Canon offisielle nettside, laste ned drivere og programvare

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei Cristi veldig god tutorial du har en forespørsel om å lage en fin tutorial om RAID 0. mange takk

 2. Og jeg kjøpte denne Canon Black Friday nettstedet 600D (fra Emag, settet var 2200 lei og mottatt gave en fotoskriver de selger) og jeg har det samme problemet jeg har ikke funnet CDer i esken. På samme måte, sier jeg at du ikke lenger sende tilbake for det, en som jeg har en ganske god pris og en som, som du sa sist lenge denne prosedyren, og visste ikke om du kan løse . Men jeg sendte en melding, men det virker som de ikke svare på eventuelle 2 uker. Jeg fikk iso image av CD med all programvare (436 har Mb) og jeg løste problemet. Men selv så jeg ikke forvente dette fra Emag, men hvem vet kanskje det var ikke feil sted.
  En god kveld!

 3. Som en liten forespørsel, kanskje du kunne gjøre en tutorial om optimale innstillinger for fotografering kvalitet. Jeg har prøvd å få den kvaliteten som vi så i noen testvideoer, men dessverre vi ikke røre det (ved hjelp av dette objektivet kit 18-55). Resten er veldig fornøyd med enheten, jeg tror jeg gjorde det beste valget

 4. MARIAN:
  SalutCristi veldig god tutorial pen du har en forespørsel om å lage en fin tutorial om RAID 0.Multumesc

  Ok, jeg skal lage en video tutorial på å sette opp raid 0 og 1. Problemet er at jeg har flere temaer i arbeid. La oss se kanskje jeg skal gjøre det raskt.

 5. Hei Cristi våke over telefon, men med den nyeste telefonmodell mislykkes på grunn av å ha en flash-spiller Samsung modell s3 4.1.1 kan jeg ta Aiuti

 6. Tutorialu veldig god og nyttig for dem det gjelder. Ja hva som skjedde hvis du hadde en Nikon DSLR som D5100 (jeg håper jeg tar feil). Sorry for offtopic, men jeg har et spørsmål, noe tutorials for Android du har tenkt? God dag.

 7. Daniel:
  Tutorialu veldig god og nyttig for dem det gjelder. Ja hva som skjedde hvis du hadde en Nikon DSLR som D5100 (jeg håper jeg tar feil). Sorry for offtopic, men jeg har et spørsmål, noe tutorials for Android du har tenkt? God dag.

  Nikon nettsted for adopsjon D5100 jeg nå jobber med Canon 600D. Begge er gode enheter. Nikon er den beste foto og video Canon (det som interesserer meg). Forskjellene mellom dem er veldig små, du må være gal for å si at det ene eller det andre er ikke bra.
  Hvis du skulle komme med anbefalinger, begge er super bra, jeg kunne ikke lene seg mot det ene eller det andre. Canon de som trenger mer enn video, Nikon jeg tror er et bedre valg.

 8. Hei Cristi

  Hvordan du vil vise alle punktene i fokus i live view? Bare det ser ut for meg den midterste rommet og svimmel, og vi alle mislykkes.

  Tusen takk.

 9. Cristian sa han

  Cristi velkommen. Interessant tutorial, men jeg har et spørsmål: kan du fortelle meg hvordan jeg ned bilder fra et digitalt kamera Casio Exilim EX-Z16? Jeg mistet CD med drivere og jeg så på nettet, men vi fant (jeg tror det er den samme historien). Eller hvis noen kan hjelpe meg sende meg på mail programvare, ville jeg være takknemlig. Takk på forhånd.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.