Hvordan skaffe penger på nettet til et prosjekt eller en sak - videoopplæring

Hei venner, i denne opplæringen vil jeg presentere en crowdfunding-plattform, en plattform som hjelper oss å tjene penger til prosjektet vårt eller til en humanitær sak.
Sannsynligvis tenker nå alle "hvor kult", sant, men det er ikke så lett å skaffe penger, vi må ha et prosjekt, en forretningsplan eller en humanitær sak, som kan øke bevisstheten.
Hvor kommer pengene kommer?
Penger kan komme fra alle er overbevist av produktet, film, eller hvis virksomheten. De som er interessert kan finansiere gjennom PayPal eller bankoverføring.
Hvorfor folk ville gi meg penger til meg?
Hvis du spør dette spørsmålet trolig ikke vil få noen penger. Du må ha en solid plan for å overbevise verden i stand til å finansiere.
Hva bør jeg gjøre?
Først må du ha en PayPal-konto
Du gjør en konto indiegogo.comDet er enkelt, du rømte i 2 minutter.
Tjenere din historie og fremme det på facebook, twitter, massenger, e-post, etc. Hvis du har en plan du vil definitivt stor suksess. Det er flere prosjekter som har klart å løfte millioner av dollar gjennom disse plattformene.
Hva vinner jeg?
En prosentandel av 4-9% av transaksjonene.
Hvordan heve jeg penger?
Penger automatisk inn konto PayPal at du setter.
Jeg har ingen forretningsidé, kan du fortsatt tjene penger på Indiegogo?
Jeg tror ikke det!

Hva er folkefinansiering, kickstarter eller Indiegogo?
Cword Finansiering er et system for å samle inn midler til ulike prosjekter, potensielle givere er alle de som har penger og er villig til å støtte konkrete prosjekter eller årsaker. Kickstarter.com og indiegogo.com er elektroniske tjenester som vil hjelpe samle inn penger (for en avgift per transaksjon). For mer informasjon lese på wikipedia.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Adrian_sailor sa han

  Interessant.

 2. Bogdan sa han

  stygg .. veiledningene fortsetter å avbryte, du tildeler sannsynligvis litt trafikk til de utenfor eller du har problemer med streaming på serveren ... eller sannsynligvis kan du til og med være leverandør av mobilnettverket der jeg har nettet -> http://www.speedtest.net/result/2576255893.png . Så jeg har problemer med å vise video i streaming SopCast p2p type video på youtube ..

 3. Bogdan:
  stygg .. veiledningene fortsetter å avbryte, du tildeler sannsynligvis litt trafikk til de utenfor eller du har problemer med streaming på serveren ... eller sannsynligvis kan du til og med være leverandør av mobilnettverket der jeg har nettet -> http://www.speedtest.net/result/2576255893.png . Så jeg har problemer med å vise video i streaming SopCast p2p type video på youtube ..

  YouTube utsikt 1080 i god stand?

 4. Bogdan:
  stygg .. veiledningene fortsetter å avbryte, du tildeler sannsynligvis litt trafikk til de utenfor eller du har problemer med streaming på serveren ... eller sannsynligvis kan du til og med være leverandør av mobilnettverket der jeg har nettet -> http://www.speedtest.net/result/2576255893.png . Så jeg har problemer med å vise video i streaming SopCast p2p type video på youtube ..

  http://www.speedtest.net/result/2576352210.png
  Kan sammenligne? Jeg gir bare 29 lei / måned. Du gir om 50 Euro. Før du skylde på nettstedet fra Videotutorial.Ro lære noe av ... mange "ting" om PCer

 5. Bogdan:
  stygg .. veiledningene fortsetter å avbryte, du tildeler sannsynligvis litt trafikk til de utenfor eller du har problemer med streaming på serveren ... eller sannsynligvis kan du til og med være leverandør av mobilnettverket der jeg har nettet -> http://www.speedtest.net/result/2576255893.png . Så jeg har problemer med å vise video i streaming SopCast p2p type video på youtube ..

  Prøv en hastighetstest med en server i Romania, du gjorde en test med en lokal server.

 6. Cristi-admin: Prøv en hastighetstest med en server i Romania, du gjorde en test med en lokal server.

  http://www.speedtest.net/result/2576462675.png
  Er Timisoare tilfredsstillende? PC-innstillinger er alt. Du gjør dem ikke så "dype" som jeg gjør. Og jeg har ikke en i7, ingen eføybro, ingen sata 3. Vil du at en teamvisning skal se?

 7. yonut sa han

  http://speedtest.net/result/2576757741.png !! Jeg liker videoene på videoopplæringen ……

 8. Bogdan sa han

  Dinu: http://www.speedtest.net/result/2576352210.png
  Kan sammenligne? Jeg gir bare 29 lei / måned. Du gir om 50 Euro. Før du skylde på nettstedet fra Videotutorial.Ro lære noe av ... mange "ting" om PCer

  Jeg klandrer ikke videotutorial.ro, og jeg betaler ikke 50 euro i måneden på nettet. Jeg har nettopp funnet et problem som allerede finnes i kommentarfeltet i de siste opplæringene ... så jeg er ikke den eneste som har dette problemet. Jeg har sett på videotutorial.ro siden 2009, og jeg tror du bør lære noen av de "mange tingene" på siden :)
  Jeg gjorde en test akkurat nå med en server fra Romania -> http://www.speedtest.net/result/2577490740.png Jeg gjentar, jeg har ikke noe problem overhodet å se streaming video i tillegg til videotutorial.ro.Cristi ja, jeg kan se 1080 på YouTube uten problem.

 9. valentin sa han

  Jeg tror du bør gjøre en veiledning om hvordan du skriver og leser riktig på rumensk ...

 10. Meget bra ......
  PRB kan løses med streaming? !!
  holder avbryte tutorials.
  Jeg hilser med aktelse og respekt
  Aten i Hellas ..
  http://speedtest.net/result/2577616589.png

 11. QTranslate sa han

  QTranslate beste oversettelse programvare jeg har brukt opp acum.Mai sette bedre enn Google og Microsoft sammen. Og har bare 1MB! Jeg synes fortjener en tutorial!
  Hjem: http://quest-app.appspot.com/home

 12. Mario:
  Meget bra ......
  kan løse PRB custreaming? !!
  holder avbryte tutorials.
  Jeg hilser med aktelse og respekt
  Fra GreciaAtena ..
  http://speedtest.net/result/2577616589.png

  Det ville være bra å gjøre en test med en av serverne i Bucuresti.

 13. @Cristi: Glemte å spesifisere at hvis du velger å motta penger gjennom PayPal bedriftskonto eller vi trenger en verifisert Premier (bankkonto / kort tilføyd).

 14. Bogdan: Ikke klandre euro 50 videotutorial.ro og ikke betaler månedlig net.Amdoar funnet et problem som allerede eksisterer i kommentarfeltet de nyeste tutorials .. så jeg er ikke den eneste som har dette problemet. Videotutorial.ro av 2009 følge på om Dinu startet, og jeg tror du bør lære noe av "mange ting" på siden)
  Jeg gjorde en test akkurat nå med en server fra Romania -> http://www.speedtest.net/result/2577490740.png Jeg gjentar, jeg har ikke noe problem overhodet å se streaming video i tillegg til videotutorial.ro.Cristi ja, jeg kan se 1080 på YouTube uten problem.

  Merkelig nok, i teorien har du nok båndbredde.
  Nå ville det være bra om du kunne hjelpe med noen detaljer.
  For når det skjer?
  Har du prøvd å følge våre tutorials og publisert i 2008-2009?
  Hva prosessor er du?
  Hvor mye RAM og hva skjermkort du har?
  Hvordan har du koblet til Internett, er du alene på nettverket eller det er andre som er koblet til ruteren?
  Hva router du har, hvis du har?
  Hvilken modell ruteren eller modemet du?
  QoS er aktivert i ruteren, hvis du router?
  Det er mulig at ruteren eller modemet prioritere VoIP pakker, progressiv streaming (80 port youtube, Vimeo, etc.

  La oss løse dette problemet sammen.

 15. Bogdan sa han

  Cristi-admin: Merkelig nok, i teorien har du nok båndbredde.
  Nå ville det være bra om du kunne hjelpe med noen detaljer.
  For når det skjer?
  Har du prøvd å følge våre tutorials og publisert i 2008-2009?
  Hva prosessor er du?
  Hvor mye RAM og hva skjermkort du har?
  Hvordan har du koblet til Internett, er du alene på nettverket eller det er andre som er koblet til ruteren?
  Hva router du har, hvis du har?
  Hvilken modell ruteren eller modemet du?
  QoS er aktivert i ruteren, hvis du router?
  Det er mulig at ruteren eller modemet prioritere VoIP pakker, progressiv streaming (80 port youtube, Vimeo, etc.

  La oss løse dette problemet sammen.

  noen svar er i videoen -> http://www.youtube.com/watch?v=uVww7h0aHJ4&feature=youtu.be 720p klikk kvalitet.
  Så, har problemet vedvart siden begynnelsen av desember 2012 så langt, og hvis jeg husker riktig cam da han ble fjernet chattesider rundt mars / april 2009 var noen problemer, men de ble løst (minst tror jeg).
  Jeg har et enkelt modem router, men holde seg til et mobilnett i Italia.

 16. augustin sa han

  Hvem vet hva program for å åpne en fil i .mid ubuntu linux? Hjelp!

 17. Bogdan: noen svar er i videoen -> http://www.youtube.com/watch?v=uVww7h0aHJ4&feature=youtu.be 720p klikk kvalitet.
  Så, har problemet vedvart siden begynnelsen av desember 2012 så langt, og hvis jeg husker godt da han ble fjernet cam chat-områder rundt mars / aprilie2009 var noen problemer, men de ble løst (minst tror jeg) .Vi jeg har et enkelt modem router, men holde seg til et mobilnett i Italia.

  Mario:
  Jeg bare tape, intern og ekstern Cristi begjær er som en link ... !!
  http://www.speedtest.net/result/2577852030.png

  Det jeg la merke til spesielt Bogdan er at når du gir play fremdeles ikke laste et dokument fra en CDA Akamai, jeg tror det var omtrent javascript for facebook, betyr at netto ditt ikke selv så solid. Ala var ikke vår skriptet er en widget som nettleseren må laste det til sidepanelet skjermen Facebook-området.
  Ping du har for mye, i tillegg til at sannsynlige leverandørene dine prioriterer taletrafikk, slik at programmer, HTTP, og streaming på port 80 arbeid bedre, for å ha prioritet over andre pakker. Når du teste ut hastigheten din fordi hastigheten blir oppfattet som trafikk nettleser.
  Vi har en annen metode for streaming bare områder stor video (youtube, vimeo, trilulilu, etc) med progressiv nedlasting eller pseudo streaming, har vi streaming ekte video RTMP, det er gjort på en annen måte, og trafikken er gjort på andre enn porter prioritet.
  Det er bare naturlig at leverandørene prioritere viss trafikk, men dette er, de har begrenset båndbredde og må klare det bedre.
  Jeg endret noen innstillinger nå som du kunne hjelpe med høy ping (håper jeg), dessverre mer kan ikke, ikke i min makt. Jeg kan ikke be leverandørene nettverk for å organisere ordentlig, de gjør hva de vil. Hvis jeg kan hjelpe deg for mye vil de hoppe i hodet vårt land.
  Hvis du tilgang til vårt nettsted på en bredbåndsforbindelse vil du se at den beveger seg perfekt i Honolulu.
  Hvis du virkelig kunnskapsrik på trådløst internett (selv 5 Mbps ned og opp) kan du spørre dem hvordan de beveger dem videotutorial.ro, instant lasting og kjører umiddelbart.
  Jeg vil ikke kjede deg med detaljene, men du bør vite at RTMP-streaming er veldig annerledes. Vi trenger en god forbindelse og rask respons fordi spilleren "snakker" hele tiden med serveren for å oppdage brukerforespørsler, hvis denne tråden det blir avbrutt i noen brøkdeler av et sekund dukker det opp problemer. Generelt er minimum båndbredde som kreves mye mindre enn i andre streamingmetoder, men det viktigste er stabilitet og responstid. Svartid kan motvirkes av båndbredde fordi forespørsler akkumuleres og ikke lenger kan sendes i tid mellom server og klient.
  Du bør vite at tjenesteytere ikke garantere båndbredde, maksimal hastighet er skrevet i kontraktene, men har ingen garanti for at du har nok båndbredde for noe. Foruten om mens formere abonnenter i dette området vil bli koblet til det samme utstyret, dette kalles overseling, i rumensk selge mer kapasitet enn du gir.

 18. Corleone sa han

  Bogdan:
  stygg .. veiledningene fortsetter å avbryte, du tildeler sannsynligvis litt trafikk til de utenfor eller du har problemer med streaming på serveren ... eller sannsynligvis kan du til og med være leverandør av mobilnettverket der jeg har nettet -> http://www.speedtest.net/result/2576255893.png . Så jeg har problemer med å vise video i streaming SopCast p2p type video på youtube ..

  Jeg tror den verste situasjonen og ping og hastighet Internett, men da jeg oppdaget mozilla firefox gå svimeslå en side på internett, og spesielt videoene på dette nettstedet. Så jeg foreslår at du bruker nettleseren som er nevnt ovenfor, og du vil se forskjellen. Link til teste Internett-hastighet: http://speedtest.net/result/2578072385.png

 19. marius sa han

  Hei. Jeg vet ikke om jeg fikk denne jobben riktig, men jeg vil virkelig at du skal fortelle meg om du vil gjøre en veiledning om utstyrs- og programvarebutikker. Jeg vil åpne en byggevarehandel og vil gjerne vite hvilken løsning å velge i form av programvare og utstyr. Jeg så administrasjons- og lagerprogramvare fra enheten og utstyr fra dem "kasseapparater, pos, skannere", men ærlig talt virker det litt dyrt. Jeg vil gjerne at du hjelper meg å se hvis de er verdt pengene, eller de finner de samme eller enda bedre løsningene, men til en annen pris. Jeg kan sende deg noen lenker som jeg har besøkt, men jeg kan ikke finne ut et forhold mellom pris og kvalitet.
  Tusen takk og ser frem til denne opplæringen!

 20. Mario:
  Jeg bare tape, intern og ekstern Cristi begjær er som en link ... !!
  http://www.speedtest.net/result/2577852030.png

  Dessverre ikke mye jeg kan gjøre, klatret vi noen tutorials på youtube, og vi fortsetter å klatre, kan du se og der. Sann er bare noen av de 200 1000 og noen tutorials.
  Vi må forstå at hastigheten uten sikkerhetsnett kan ikke ha HD multimedieinnhold.
  Videre kan vi gjøre for øyeblikket. Vi tillater ikke oss google datasentre over hele verden og hele rack i de fleste land. Vi vil gjerne ha ni servere over hele verden, og besøkende å få tilgang til innhold raskt med hastigheter metro.
  Dessverre har vi så mange midler.

 21. I tusen tutorials fungerer godt, selv når nettverket er opptatt!

 22. Bogdan sa han

  CorleoneJeg tror den verste situasjonen og ping og hastighet Internett, men da jeg oppdaget mozilla firefox gå svimeslå en side på internett, og spesielt videoene på dette nettstedet. Så jeg foreslår at du bruker nettleseren som er nevnt ovenfor, og du vil se forskjellen. Link til teste Internett-hastighet: http://speedtest.net/result/2578072385.png

  forgjeves ... jeg prøvde med Firefox og de andre nettleserne. men du forstod ikke at streaming fungerer krystallklart i Romania og med 245 kbps? er du i utlandet eller i landet? problemet er i utlandet, og jeg er enig med Cristi for alle anstrengelsene han gjør for å opprettholde videotutorial.ro.

  Cristi-adminDet jeg la merke til spesielt Bogdan er at når du gir play fremdeles ikke laste et dokument fra en CDA Akamai, jeg tror det var omtrent javascript for facebook, betyr at netto ditt ikke det er ikke så solid. Ala var ikke vår skriptet er en widget som nettleseren må legge det i sidepanelet displayet Facebook-området

  Italia generelt er en av kodene i Europa i infrastrukturen angående tilkobling til nettet, det har jeg rett i. Jeg kan ikke si at nettet jeg tilhører er ustabilt fordi jeg ikke føler forskjeller sidene åpnes litt bra med litt forsinkelse (jeg ja, grunner til at jeg sannsynligvis ble vant til denne typen nett), men jeg holder meg til forklaringen du ga (leverandørene dine prioriterer trafikk slik at tale-, http- og streaming-applikasjoner på port 80 fungerer bedre, har prioritet i sammenlignet med andre pakker. ”

 23. KodeJust sa han

  RESPEKT videotutorial.ro, HD-innhold, 0 sekunder venter BUFRER 0 sekunder. Apsolut er fantastisk som Cristi tenkt å gjøre dette for oss.

 24. Når en ny videotutorial raskt se å se er hvordan du holder en blogg på nesen.

  så langt det ikke har skjedd, selv om Kristus har truet flere ganger for å lage et materiale.

  kanskje ikke er interessert i temaet. Jeg vet ikke.

 25. zeyknw sa han

  Jeg tror ikke det er virkelig noe! For andre og tjene penger på å gjøre ingenting! Falsk! Min mening!

 26. augustin sa han

  Helt siden jeg så veiledningen “hvordan lage en oppstartbar usb-pinne som inneholder og kjører MS-DOS-operativsystemet, som kan erstatte disketter med MS-DOS, og som brukes til å blinke bios for hovedkort eller skjermkort ”Jeg ventet fremdeles på den lovede opplæringen om å blinke en bios til skjermkortet eller hovedkortet ved hjelp av pinnen, kanskje Mr. Cristi vil også få tid til dette uferdige kapittelet.

 27. Hei venner til meg at jeg ikke gå veldig bra avbryte problemer kommer ikke perfekt, og jeg bor i Norge

 28. nycu:
  Salutprietenilaminemergefoarte binenuamproblemenuseintrerupemerge perfectsilocuiescin Norge

  Takk for info Nicu.

  Det ville være en god idé for alle som bor utenfor fortelle oss hvilke betingelser kan se våre tutorials.

  • etajudoi sa han

   Jeg er i Italia og Telecom Italia netto mega 20 og gå perfect.acum jeg gikk på nettet på telefonen koblet til laptop.Dau klikk på opplæringen og ikke merge.apare Server ikke funnet: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: .Specific jeg gjorde speed test på speedtest.net og jeg ser 1mega 0.27 MBS nedlasting og opplasting og ping 200.viteza for lite, ikke sant det er problemet?

 29. Cristi, hvis jeg har en blogg på blogger.com, kan Adsense tilgang til tjenesten uten kunst?

 30. Du forteller oss om vi trenger noe vi finner i arkivene, men pent ordnet og du fortelle oss hvor lenge vi tar til vi finner noe som ikke har en søkeboks

 31. Stefan Nicolae sa han

  Takk jeg ble kontaktet.

 32. Adrian Gudus sa han

  Emi:
  Cristi, hvis jeg har en blogg på blogger.com, kan Adsense tilgang til tjenesten uten kunst?

  Da

 33. Adrian Gudus sa han

  IQON:
  Du forteller oss om vi trenger noe vi finner i arhivefrumos arrangert, men ikke du fortelle oss hvor lenge og tar oss til vi finner cevaca ikke har en søkeboks

  Søkeboksen eksisterer bare som det paradoksalt nok ikke er vist og arkiver delen. Hvis du ser øverst i høyre sidebar på hjemmesiden eller på en video tutorial du vil se at i øvre høyre på siden boksen SØK

 34. laur222 sa han

  Salut!
  Jeg så på denne veiledningen flere ganger, og jeg forsto ikke to ting: - hva er med "kort lenke" og fordeler (her må jeg oppgi verdien av gaven eller gi gaven, navnet og verdien på 2 euro er verdien av donasjonen får gaven)? Og en ting til, hvis formalitetene ikke er fullført og det er null om dager, forblir det i null minne når jeg er ferdig med hele søknaden om kampanjen, selv om det har gått dager, si mellom trinn 25 og trinn 2? Jeg vet ikke om du forsto meg)

 35. Cristi-admin om Faundig} {Fikset ikke si noe, og du kan forklare hva forholdene er

 36. Cristi-admin hvis jeg legge inn en PayPal-konto for å bruke bankkortet kontoen ???????

 37. Cristi, jeg ber deg på en spesiell måte, unnskyld meg, fordi jeg ikke helt forsto saken med PayPal-kontoen. Du er ikke eksplisitt nok, og verre, du forvirrer meg, ... hopper fra et emne til et annet. Ser du, .. Jeg gjorde trinn for trinn det du sier, og alt er ok til jeg får gjøre kontoen, etter at jeg nesten er ferdig, mener jeg at jeg er i trinn 4, spør meg om en konto, eller noe med tall, og du ikke du klarte å skrive hva du skulle sette der. Forklar hva du skal gjøre ... Takk Cristi, og jeg venter på å se om du kan svare

 38. Cristi hvordan skal jeg lot til å legge til et annet kredittkort til PayPal-konto?

 39. Jeg vet ikke hvordan jeg lager en PAYPAL-konto. du kan forklare det for å babe fra landet der jeg er. Enhver bank er på 50 km unna. Vi legger ikke engang inn her. Jeg vil starte den humanitære kampanjen for en syk leukemi i dag. Tiden er vår fiende

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.