Hvordan endre språk på Windows 7 Starter, Basic, Premium og Professional - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan endre grensesnittspråket av operativsystemversjoner / utgaver av Windows Vista og Windows 7 Starter, Basic, Premium, Professional. Hvis du har Ultimate eller Enterprise-utgavene man kan gjøre dette mye enklere som en tutorial som viser deg forbi: Installasjon drivere, pakker språk rumensk språk og mer gjennom Windows Update den 7 og vista
Normalt, hvis vi har en av de utgavene Starter, Basic, Premium eller Professional, kan vi ikke installere et annet operativsystem grensesnittspråk for standardinnstillingene for Windows. Denne opplæringen ble født etter et besøk gjort av en venn som har kjøpt en Netbook med Windows 7 Starter Italia. Det brakte meg netbook å se ham litt hardere fordi den beveger seg i henhold til det som står i min venn. Jeg har gjort noen tilpasninger OS, jeg avinstallerte alle unødvendige programmer og spill som fulgte med det, men vennen hadde spurt meg om du kan, endre språk grensesnitt (som var italiensk) selv i rumensk eller engelsk. Han ønsket ikke å gi opp operativsystemet fordi det var lisensiert, har en back-up laget med Acer eRecovery Management, og det var en skam å gi opp operativsystemet hvis det var fortsatt lisensiert.
Jeg er sikker på at mange av dere er i denne situasjonen, eller er sannsynlig å lære en gang og vil endre grensesnittet på operativsystemet uten å gi opp sin lisens.
I dagens tutorial jeg brukte Vistalizator å oppfylle hva jeg ville. En enkel app som ikke krever installasjon, intuitiv og svært enkel å bruke. Hva jeg gjorde akkurat som vi gjorde med ham, og vil la deg se videoen opplæringen.
Denne opplæringen gjelder for versjoner av Windows Vista eller 7 på 64 litt med eller uten SP (Service Pack), bare velge en annen pakke av språk (som beskrevet i avsnittet System som vil bli vist til høyreklikk på Datamaskin og deretter egenskaper) fra nettstedet nevnt i videoen opplæringen.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Adrian, hvordan å lage en Windows 7, som satte ham på en skjult partisjon og støvel som er der når du installerer det å holde seg til bare sitte 7 alltid stokk med Windows. Jeg så at noen bærbare datamaskiner når den kræsjer Windows har en backup og begynne å installere Windows 7 som installerer pinnen. Kan dette være?
  Jeg ønsker meg å få min hdd på en setup 7 backup windows? Være en Windows oppstartspartisjon 7. Ingen slike ting, kan det?

  • Valentin Barbuleasa sa han

   Ja, hva du ønsker kan oppnås ganske enkelt.
   For det første må du opprette en primær partisjon som har litt større enn en DVD med Windows ul.Dupa som kopierer DVD-innhold i tidligere opprettet partisjon.
   For det neste trinnet du trenger et program som heter EasyBCD (som er talt), tilgjengelig for nedlasting på følgende link: http://neosmart.net/EasyBCD/ .Aplicatia Er gratis for personlig bruk, gjør din konto fra dem.
   Etter at du har lastet det ned og installert du følger trinnene jeg prøvde å oversette i disse bildene: http://imgur.com/a/TqMck .
   Etter at du er ferdig med alt arbeidet, vil du har tilgjengelig til oppstart en ny oppføring i bootloader som vil tillate deg å starte installasjonen av operare.Asta oss alle!
   Jeg håper jeg hjalp i alle fall, og jeg forklarte ganske tydelig hvordan du går frem.
   Jeg ønsker deg lykke til og alt det beste!

 2. Adrian Gudus sa han

  ASUS:
  Adrian, hvordan å lage en Windows 7, som satte ham på en skjult partisjon og støvel som er der når du installerer det å holde seg til bare sitte 7 alltid stokk med Windows. Jeg så at noen bærbare datamaskiner når den kræsjer Windows har en backup og begynne å installere Windows 7 som installerer pinnen. Kan dette være? At jeg vil også gjerne få min hdd på en setup 7 backup windows? Være en Windows oppstartspartisjon 7. Ingen slike ting, kan det?

  Ja, det kan, og jeg vil gjøre en tutorial om dette.

 3. Adrian Gudus: Ja, det kan, og jeg vil gjøre en tutorial om dette.


  Og jeg forventer denne opplæringen i lang tid, selv om jeg har et annet spørsmål, bærbare datamaskiner allerede kommet med dette backupsettet i en skjult HDD kan gjenopprette?
  Som interessant og nyttig opplæringen. Takk Adrian.

 4. Og jeg ønsker å gjøre en klassifisering av skjermer 3d (spesielt de kompatibelt med NVIDIA 3d vison)
  Hva er noen anbefalinger og briller vi kan bruke dem og hvor du skal ta dem.
  Og jeg har et spørsmål på en skjerm
  http://www.marketonline.ro/monitoare-led/monitor-led-benq-3d-xl2420t-fulhd-2ms-gtg
  nvidia kan bruke første generasjons briller eller briller burde egentlig ha 2 generasjon har (og i så fall hvor kan jeg kjøpe dem for jeg har ikke funnet noen steder i Romania)?
  Takk og få så mange tutorials

 5. Jeg har vinduer på bedriften 7 90 dager og rumenske språk jeg installerte oppdateringer fra Windows automatiske oppdateringer fra Cristi hvorfor ikke gjøre altfor tutorials?

 6. Valentin Barbuleasa:
  Ja, hva du ønsker kan oppnås ganske enkelt.
  For det første må du opprette en primær partisjon som har litt større enn en DVD med Windows ul.Dupa som kopierer DVD-innhold i tidligere opprettet partisjon.
  For det neste trinnet du trenger et program som heter EasyBCD (som er talt), tilgjengelig for nedlasting på følgende link: http://neosmart.net/EasyBCD/ .Aplicatia Er gratis for personlig bruk, gjør din konto fra dem.
  Etter at du har lastet det ned og installert du følger trinnene jeg prøvde å oversette i disse bildene: http://imgur.com/a/TqMck .
  Etter at du er ferdig med alt arbeidet, vil du har tilgjengelig til oppstart en ny oppføring i bootloader som vil tillate deg å starte installasjonen av operare.Asta oss alle!
  Jeg håper jeg hjalp i alle fall, og jeg forklarte ganske tydelig hvordan du går frem.
  Jeg ønsker deg lykke til og alt det beste!

  Aha, jeg ble lastet på en eldre PC vil ikke ødelegge min fysiske PC jeg nå arbeider med viktige data og ønsker ikke å tape, kan du prøve på en gammel PC Intel Pentium 4, hdd 120gb å se om gå

 7. adrian selv ser dette lang tid å gjøre det, du er det beste laget! Gratulerer, holde så videre.

 8. Jeg gjorde akkurat som opplæringen selv før ser på en Acer bærbar PC med Windows 7 Home Premium lisens, jeg lastet ned Vistalizator vi kom inn på eiendommen, er den kompatibel med Windows 7 etter jeg prøvde mange ganger, så jeg leste på nettet som løser kompatibilitet og alt vi gjorde. Alt går til vinduet som sier at du må vente 20 minutter å installere lb. Rumensk etter grønn stripe som ser ut som belastning når om lag en fjerdedel av all lading, så krasjer og ikke fullført nedlasting. Jeg lastet ned filen for rumenske og SP1 lb og nei, jeg avinstallerte SP1 laptop, så jeg sa vi går, men alt forgjeves. Takk.

 9. Adrian Gudus: Ja, det kan, og jeg vil gjøre en tutorial om dette.


  Selv som en tutorial interessant.
  I tillegg kan vi presentere og hvordan kan det som en partisjon (muligens skjult kan ikke endres) å sette en systemavbildning (laget med Acronis eller Ghost etc) alle Etara oss og vi kan gjenopprette fra boot ved å velge fra menyen (tilgangspassord for å gjenopprette en eller annen måte være å ikke gjøre oss ubehagelige overraskelser andre medlemmer av familien)
  Øke ytterligere.

  • Venter på neste tutorial om emnet som jeg nevnt ovenfor flokken med den rumenske lb Selv om jeg ikke installert som opplæringen. Jeg vil takke deg og fortelle deg at du er den beste nettsted for opplæring og jeg kan si at jeg så mye, ikke som andre som alle skryter av at de er de beste, ønsker ikke å gjøre reklame for ikke å skrive itass enn ... ..t, som jeg postet en kommentar på 3 september, og ikke gi meg noe svar til den dag i dag. Takk.

 10. 7 ultimate Windows-installasjonen kan gjøre operativsystemet på en virtuell partisjon

 11. Bra! Mitt navn er Romeo og jeg setter pris på arbeidet og den innsatsen de gjør for at andre skal nyte dermed videotutoriale! Jeg lærte mye med deg. Du er en informert kilde, men en mega skole som lærer og forkynner. Jeg håper at arbeidet vil bli belønnet, men tror ikke det. Jeg gratulerer deg og ønsker deg mange år med så mange videotutoriale! Selvfølgelig, ikke det siste. god helse som bedre enn dem alle!

  Jeg har en liten forespørsel. Jeg er en person med nedsatt funksjonsevne og skrive i google med virtuelle tastaturet, fordi ellers jeg ikke kan. Kanskje i fremtiden, hvis du har tid til å vaceti en videotutorial med speeach til tekst (muntlig og skriftlig). Jeg har ikke funnet et slikt program på internett, men du vil finne du kan. Takk på forhånd!

 12. Nicu banditu sa han

  Jeg 7 vinduer profesjonelt og har sp1 Language Pack kan gå er enkelt med sp 1 ham, så jeg ingen annen mulighet for sp1 språk har romana..multumesc

 13. Adrian Hei Jeg har et spørsmål kan du fortelle meg et gratis operativsystem på en PC for mer 512 2,40 GHZ RAM et skjermkort jeg ikke cchipsetul :))

 14. Adrian Gudus sa han

  gaby:
  Adrian Hei Jeg har et spørsmål kan du fortelle meg et gratis operativsystem på en PC for mer 512 2,40 GHZ RAM et skjermkort jeg ikke cchipsetul)

  Ubuntu eller Linux Mint. Om to har allerede tutorial her på nettstedet.

  • Takk Adrian! men jeg får ikke lov til å kopiere Linux Mint! CD?
   Nå se, og det er grensesnittet totorialul om Linux Mint
   1

 15. Hei. På Windows XP kan gjøres? (Endre språk uten behov for gjenbosetting)

 16. ady.l:
  Hei. På Windows XP kan gjøres? (Endre språk uten behov for gjenbosetting)

  Jute kan gi til denne videotutorial: https://www.videotutorial.ro/?p=3275 .

 17. Adrian Gudus: Ubuntu eller Linux Mint. Om to har allerede tutorial her på nettstedet.

  Men for en med 1GB RAM og en enkelt kjerne prosessor 2.5GHz? Ikke nødvendigvis gratis

 18. Adrian Gudus sa han

  gaby:
  Takk Adrian! men jeg får ikke lov til å kopiere Linux Mint! CD?
  Nå se, og det er grensesnittet totorialul om Linux Mint
  1

  Hvis du har tålmodig ventet å fullføre opplæringen om Linux Mint og du har glemt hode-hale uten å måtte bla, ville du ha lært at det er gratis, spesielt åpen kildekode, noe som betyr at du kan gjøre absolutt hva han vil muschiu med ham etter nedlasting.
  Jeg selv har en setning de alltid si på slutt tutorials på Linux "Og husk, Ubuntu GNU Linux, er mer enn gratis, open source"
  Vennligst fremtiden for å se tutorial hode-hale, lese hele teksten over tutorial som du ser, kan du lese kommentarer fra den opplæringen du er ute (fordi det er meget mulig for noen å ha det samme spørsmålet du vil du setter henne, og har allerede fått og reagerte dermed unngå unødvendig å gjenta oss selv) og deretter legge inn spørsmål hvis du har.

 19. Hei. Jeg har nylig oppdaget en propunere.Am en super lite program kalt IcoFX kan opprette filer som Ico
  Jeg er overbevist om at er flere folk som ville være interessert i noe spesielt vet hvordan å lage et ikon eller annen form rundt og be og tigge alt transparenta.Va vvreti vi kan lære hvordan du gjør slike ikoner det programmet eller et annet program, men resultatet spiller ingen rolle.

 20. athos74m sa han

  Liviu: IcoFX

  HDD ... jeg mangler i form av skjermkortet ... du vil ikke arrangere mer enn en minnebuss mindre størrelse, men den doble? tro meg, verdt det!
  http://www.azerty.ro/placi-video/placa-video-powercolor-radeon-hd-6790-1024mb-ddr5

 21. Bogdan sa han

  Adrian bor og vi lærer at ... før jeg ser deg Jeg gjorde mitt tutorialu "Jeg mistet 1 hverdagen å vite hvordan du skal sette den i tysk som rumensk. tusen takk

 22. MATTHEW sa han

  GOD ZIUA.IN Først gratulerer til å fungere.
  Jeg har et problem, jeg har en HP MINI 110-3100 som jeg kjøpte i Tyskland med WINDOWS OG RESULTAT 7 32 BITI STARTER OG ØNSKER på tysk gi den ROMANA.AM gjorde alt kunngjøre det i TUTORIAL INSTAL SAD men etter rumensk og deretter laste opp CAM 35% DA EROARE.ADAUG som har en kobling i et bilde for å se FEIL KAN "https://rapidshare.com/files/4158355209/20121102_004601.jpg". Hvis du kan ta? forventet MA AJUTATI.MULTUMESC

 23. Adrian Gudus sa han

  MATTHEW:
  GOD ZIUA.IN Først gratulerer til å fungere.
  Jeg har et problem, jeg har en HP MINI 110-3100 som jeg kjøpte i Tyskland med WINDOWS OG RESULTAT 7 32 BITI STARTER OG ØNSKER på tysk gi den ROMANA.AM gjorde alt kunngjøre det i TUTORIAL INSTAL SAD men etter rumensk og deretter laste opp CAM 35% DA EROARE.ADAUG som har en kobling i et bilde for å se FEIL KAN "https://rapidshare.com/files/4158355209/20121102_004601.jpg". Hvis du kan ta? forventet MA AJUTATI.MULTUMESC

  1. Vennligst i fremtiden ikke til å skrive store (store bokstaver) skal ikke skille seg ut for å se din anmeldelse.
  2. Jeg er sikker på at du ikke kjører opplæringen og veiledning så hode-hale. Du må laste ned "MUI for Windows RT 7 32" klar tutorial Jeg sa at avhengig av hvilken versjon av Windows du må laste ned riktig pakke. Jeg viser også hvordan finne ut hvilken versjon av Windows du, men hvis du blar du bare å stille spørsmål som allerede finnes svar. Den fremtids de vil bli ignorert. Det er for din interesse og lese teksten over opplæringen helt og hode-hale utseende tutorials at hvis du virkelig er interessert og ønsker å løse problemet.
  Skjermbilde av resultatene at du har Windows Starter 7 32 RTM bits

 24. MATTHEW sa han

  Først beklager jeg for hovedsteder, dernest vi ikke kjøre opplæringen og for det tredje jeg lastet ned "MUI for Windows RT 7 32" og som gir meg feil.Hvis kan og vil hjelpe meg ..ok.daca og ikke ok.Respecte

 25. Claudiu Iulian sa han

  Jeg har et spørsmål .... Jeg har en bærbar PC med Windows Home Premium Lisensiert 7 ... og er italiensk .. Når du har installert språkpakken (Jeg ønsker å være på engelsk, vet ikke hvordan du bruker en PC / laptop i rumensk ... uendelig) og jeg ønsker å endre seg når jeg mener å starte Windows fra logoen som vises når Windows og ville si i engelsk "Windows starter .." eller cV sånt vel jeg skriver på min laptop Avvio cv di vinduer eller hva sånn ... etter Windows All det er på engelsk? eller er det noen glitches oversettelse?

 26. Det er godt å få oppdateringer til Windows 7? Jeg forsto at disse oppdateringene fra ett system som gjør det svært vanskelig når jeg er ferdig å installere disse oppdateringene! Ellers bærbare tutorials om deg? Jeg mener ... er ikke bare forslag .. ikke en ordre! Og likevel et lite spørsmål om alt ... Hvis vi gamepad med Wirless .. kan en hacker inn i min pc bruker denne Wirless gamepad koblet til min pc ?? Komplett trådløst eller tastatur .. for eksempel!

 27. Cristina sa han

  Adrian er super til meg alt går bra, takk, folkens er fin

 28. hei, og jeg har det samme problemet, jeg er italiensk og jeg 7 windows starter, men beveger seg veldig tøff ... hva jeg ikke justere uri..pt stiu..sau hva de skal gjøre for å ikke være så vanskelig å flytte. ms

 29. Jeg gikk for å takke brødrene gjør en million jobb jeg fulgte trinnvis og fungerer perfekt selv om for noen synes det er lett å jobbe med deg og dine medarbeidere til å lykkes og vi lever lenge og hardt

 30. Rares sa han

  Brother har en veldig klar forklaring og levende installasjon på Windows 7 rumensk språk, men fortsatt fungerer ikke for meg-og jeg gjorde trinnvis hva du ikke gå enda engelsk. Jeg har en SamsungN145Plus brakt fra Tyskland og ingenting. Hvor er du? jeg Valcea.Bafta

  • Rares sa han

   Jeg hadde sendt deg i går kveld Toimi mes ovenfor. Akum ønsker å fortelle deg at vi har lykkes. Jeg takker deg veldig mye for hjelpen, og at du finnes, og vi og oss gutta sfatuesti Kan ulærde. Jeg ønsker å fortelle deg at ingen ga meg ingen sjanse til å passere ham i rumensk eller engelsk. Akum vil ha dem over nesen og jeg gir dem til din hjemmeside scoleasca. Tusen takk bro. Du herske. Jeg anbefaler alle å følge deg og lytte til råd. Bravo. Bravo. Bravo.

 31. Dorin sa han

  Hei, Adrian. Mye det samme problemet jeg gjør. Jeg kjøpte en Acer Aspire bærbar PC med Windows 5250 7 Italian Home Premium installert og alt er på italiensk. Problemet er at jeg tror ffff beveger seg sakte, selv om konfigurasjonen er ganske bestemor, sier jeg. Jeg mener det virker for meg som en hastighet ffff liten 4 GB RAM jeg vet ikke hvorfor det går så, men jeg ville være interessert, om mulig, å foreslå en idé om hvordan å forenkle vinduene, redusere prosesser er anvendt. (Det er i utgangspunktet det samme problemet som din venn). Du kan gjøre oss en videotutorial gjort om nettstedene du justere din venn?

  Jeg hadde op problem at jeg ikke kan gi alt slutt. Poenget er at jeg synes å høre ganske sakte høyttalere og hodetelefoner, bare at det er noe rart. Hvis støpselet er satt helt inn, avhengig av hva du lytter, kan jeg høre noen merkelige lyder. I det første tilfellet, ville det være om en pip sakte, og i det andre tilfellet høres bakgrunnsmusikk for høyt og sangerens stemme i det hele tatt. Interessant hvis du fjerner hodetelefonkontakten litt, lyden er mer eller mindre ok, men jeg vet at pluggen må settes inn til slutt å høre tydelig. Kan jeg, vær så snill, råd eller en tutorial, hvis du trenger å gå på lydinnstillingene. Jeg nevner det, så vidt jeg kan fortelle, jeg bare installert driveren, ikke programvaren. Dvs ikke finne noe sted hvordan du endrer slik at lyden skal spilles doaar hodetelefoner. 7 WIndows er nybegynner og ønsker ikke ennå å bli skuffet over ham, fordi all ros. Men så langt har jeg ikke egentlig vært fornøyd. Særlig på grunn av hastigheten som den beveger seg og problemet med hodetelefonene.

  Takk for din tid og gratulerer forventning for denne meget nyttig nettsted

 32. Dorin sa han

  Hei, Adrian. Tilbake med et nytt innlegg denne gangen på opplæringen. Jeg vet ikke hvorfor etter vistalizatorul laste ned og prøve å åpne den (kjøres som admin eller dobbeltklikk) får jeg følgende melding i en pop-up:
  Ooops, skjedde året unntaket i GetBCDObjects prosedyre.
  Klasse: ERangeError
  Melding: Range check error.

  Når du gir ok, åpner vinduet du nevnte hvor kommer llimba italiensk, men etter at de legger språk og velg engelsk hvor jeg lagret filen er lastet ned fra Vistalizator på câtweva øyeblikk når du starter meg et annet budskap, nemlig:
  Feil
  Beklager, internall instalation feilet! Som i år er eksperimentelle funksjoner, er suksess ikke garantert. Du kan alltid bruke i stedet Express installasjonsmodus.
  Hvis du gir ok, jeg lukket og prosessen er forlatt. Hva skjer? Hvis du kan forklare meg, vær så snill. Takk.

  Beklager å insistere

 33. Tusen takk videotutorial.ro stolen jeg håper å bidra til at verden ikke spøke din tur og du får fortjeneste på grunn av deg. all respekt

 34. Elena sa han

  Takk så mye for opplæringen !!!!!! I går fikk jeg den bærbare reparert og hele menyen ble satt i rumensk og engelsk jeg bruke normal.
  Adrian svært nyttig, takk!

 35. mario sa han

  hei ... Jeg så nøye og ærlig noen av tutorialurile ikke alt arbeid, jeg prøvde dette med språkpakken for samme prroblema har en Premium 7Home italiensk win.in etter at jeg gjorde det du gjorde i den videoen ingen omstart skjedde etter at jeg så ingenting, men en blå skjerm og bare da musepekeren på et høyt DATAMASKINEN likevel starte sine UNABLED ... heldig jeg har en seier. med licienta og ga REPARASJON deretter null initilae tusen ærlig talt ikke anbefale de som ikke vet hvordan det hopp kan vekke Üble de ikke har vinduer. med all respekt, men det er situasjonen

 36. Ultimate Windows 7 gå på ??

 37. Alexandra sa han

  Hei, jeg bare laget den filmen, og jeg har samme type Windows, men siden vi startet opp igjen skjermen ikke er åpnet, det bare ser pil på touchpad, som noen timer. Jeg har fått start, jeg sier det er et problem, kan du prøve å løse det fungerer ikke. Hva gjør jeg?

  • Sikker på at du gjør akkurat det opplæringen. Hvis du har Windows SP 1 ønsket språkpakke for Windows sp 1? Med mindre du har fått SP 1 7 enkel pakke for Windows, hvis du har fått bits Windows 32 å 32 bit-versjonen? Hvis du har fått bits Windows 64 64 bits Windows? Du har slått av User Account Control, og deretter ga starte? Og jeg fulgt trinnene i opplæringen i en virtuell maskin Windows Starter 7 1 32 SP litt med og alt gikk perfekt. Når spurte "Hva skal jeg gjøre?" Jeg tror svaret ville være "Installere Windows.

 38. Vistalizator for Windows 7 hjem premien som adresse funnet? Jeg prøvde med Windows 7 og går og går

  • Hvordan kommer det ikke fungerer? Ikke bare vekslere tungen? Ser du noen feil? Hvis så hva feilen? Du gjorde alt akkurat som opplæringen? Du har deaktivert UAC (User Account Control) og deretter ga starte? Hvis du har Windows Home Premium SP 7 1 får du Windows-versjonen 7 1 SP? Med mindre du har fått 1 SP versjon uten SP1? Hvis du har operativsystemet Windows 32 7 32 du få litt? Hvis du har det på deg at du tok 64 64 Winows versjon? Jeg har testet programvaren i en virtuell maskin du kjører Starter SP1 32 litt. Jeg fikk Windows SP 7 1 32 jeg deaktivert UAC og ga restart jeg installerte språkpakken, og etter at jeg starter grensesnittet i rumensk språk. Hvis de som utvikler programvare si at det er kompatibelt med Windows Home Premium 7 bør være slik.

   • Jeg gjorde akkurat som opplæringen. Jeg deaktivert UAC, ga jeg restart har SP1 sin 32 litt. Etter at jeg ga utgang til Vistalizator og starter bare når det åpnes på nytt Ramanda mus og bue på begge. er å lukke knappen, og når du åpner de gamle innstillingene vil bli oppdatert med det aktuelle språket. App er notebok Sony Vaio. Send din takk!

 39. Takk kompis, gå!
  7 Windows Home Premium, SP1, 32 litt.

 40. Bra. Pakken er lastet opp til 10% etter en feil oppstår 1783. Jeg kan du fortelle meg hva dette handler om, kan du ???

 41. veldig nyttig, bravo !!!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.