Hvordan du skal installere den nye Windows 8 Release Preview - Video Tutorial

Hvordan du skal installere den nye Windows 8 Release Preview - Video Tutorial
4.3 (13) 86.15%

Hei venner, opplæringen i dag vil vi se hvordan du installerer Windows 8 Release Preview, en versjon av Windows 8 svært nær den endelige versjonen fraksjon som har fungert veldig bra, er operativsystemet nå mer stabilt, mer optimalisert fart, og med noen få forbedringer for Metro UI-applikasjoner. omtrent Hva er nytt i Windows 8 Release Preview det er nytteløst å snakke fordi jeg allerede har gjort det i en artikkel på bloggen vår.
Installere operativsystemet ned Windows 8 Release Preview er en enkel og problemfri gratis og fortsatt bør du være svært forsiktige skritt tatt i opplæringen fordi hvis du kommer avanserte innstillingene du har mulighet til å gå seg vill i de mange alternativene jeg forklarte at vi har kommet og jeg har tenkt at for å forstå dem og vet hva det handler om og hva operativsystemet ønsker fra deg.
Alle trinnene tatt under installasjonen kan du stille operativsystemet til å oppsøke og installere driverne automatisk for maskinvareenheter eksisterende eller være koblet til datamaskinen, slik at selv om tiltakene vil være mer, anbefaler jeg at du velger stien lengre tid å aktivere dette alternativet svært nyttig for de som ikke eier CDer med drivere for enheter som skal kobles til eksisterende maskinvare eller datamaskinen.
Også nøye partisjonering! Hvis Windows automatisk opprette en partisjon 7 100 MB installert, vil Windows automatisk opprette 8 Forhåndsvisning slipper en av 350 MB system reservert partisjonen (System Reserved) som ikke vises i Windows Explorer, men det vil lagre systemoppstartsfiler. Du kan velge å la systemet lage denne partisjonen eller ikke. Partition System Reserved over 350 MB kan floke hvis du bruker den i fremtiden programvare for sikkerhetskopiering dukket opp før Windows 8, vil disse programvare for sikkerhetskopiering ikke vet hvordan de skal håndtere bakker systemet riktig som vil skape problemer når du ønsker å gjøre en sikkerhetskopi eller gjenopprette en sikkerhetskopi. Også på grunn av denne partisjonen 350 MB på Windows 8 Release Preview det automatisk oppretter du kan ha problemer i fremtiden hvis du ønsker å gjøre en dual boot (i å installere et operativsystem i tillegg Windows 8 Release Preview)
I opplæringen viser vi deg hvordan du kan bli kvitt denne 350 MB partisjonen. Veldig viktig å vite før vi begynner å installere Windows Release Preview 8 og maskinvare er nødvendig for å installere dette operativsystemet:
Prosessor: Minimum 1 GHz eller mer
RAM: Hvis du installerer Windows GB minimum 1 8 32 juling eller minimum 2 8 GB hvis du installerer Windows på 64 litt (for å installere på en Windows 8 64 du vil ha en bit prosessor som støtter 64 litt arhiectura)
Hard Drive Space: GB minimum for Windows 16 8 32 bits per GB for Windows og minimum 20 8 64 bit
Skjermkort: et skjermkort stand til å støtte Microsoft DirectX 9 med WDDM
For å forkorte jobb, hvis du har installert Windows 7 nå betyr at du kan installere og Windows 8.
Hvis du oppfyller minimums anbefalte maskinvarekravene, kan du hente installere Windows Release Preview 8 ikke før du har koblet datamaskinen fra absolutt alle USB-enheter, lydanlegg, printer, web kamera, kabel internett modem. La koblet til datamaskinen der du vil installere Windows 8 bare mus, tastatur og skjerm tutorial forklarer er derfor vi må gjøre disse tingene.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan du skal installere det nye operativsystemet Windows Consumer Preview 8.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Jeg satte meg selv på nettstedet "Counter Flag" for å se hvor mange unike besøkende har; men ikke at jeg vise besøkende basert på IP eller hvis samme IP (person) kommer en annen dag, og det inkluderer?

 2. FastCode sa han

  Jeg liker Windows 8 ser super, beveger seg bra (7 beveger seg tyngre).

 3. sailorriver sa han

  Og vi takker for opplæringen, jeg tror her begynner den vakre ... med åpenbaringer "guts" av operativsystemet ... så ... vent!

 4. Bogdan Glod sa han

  Hei og gratulerer til Adrian & Cristi tutorials faceti.Ce sier de ville flytte bedre på en Windows 8 5315 APIRE ACER laptop med følgende oppsett:
  RAM: 1GB
  CPU: Intel Celeron GHz 2.0
  Jeg ønsker å gjøre en test for å se hvordan 8 Wind beveger seg, men deretter installere det på skrivebordet mitt.
  Lykke til !!

 5. adrian etter sitere sal jeg så i win8 opplæringen vil se ut i den endelige versjonen og Metro UI grensesnittet misepare endret seg litt, men jeg fikk et par spørsmål
  1) gjør en tutorial på hvordan aa finne en Prieta postadressen jeg sa det, og andre opplæringen, men ingen svarte mia
  2) hvordan kan jeg gjøre meg noen tutorials på nettstedet vil be deg om å svare på samisk cami elske denne siden og jeg ønsker å hjelpe meg selv

  • Valentin sa han

   andreri:
   adrian etter sitere sal jeg så i win8 opplæringen vil se ut i den endelige versjonen og Metro UI grensesnittet misepare endret seg litt, men jeg fikk et par spørsmål
   1) gjør en tutorial på hvordan aa finne en Prieta postadressen jeg sa det, og andre opplæringen, men ingen svarte mia
   2) hvordan kan jeg gjøre meg noen tutorials på nettstedet vil be deg om å svare på samisk cami elske denne siden og jeg ønsker å hjelpe meg selv

   Andrei Hva er analfabeter! :)) :)) :)) Hva du putter tutorials spøk :)) :)) :))

 6. FaraVirusi sa han

  Adrian kan realisere en tutorial om ubuntu "som instalm 8 i Windows virtuell maskin, er den virkelige system ubuntu".
  Jeg prøvde å installere Preview Release av Windows 8 VirtualBox, men vi gjorde ikke fordi vi ikke har maskinvarevirtualisering.
  Jeg prøvde å installere VMware Player på Ubuntu, men vi gjorde, det gir meg feil http://communities.vmware.com/message/2040666

 7. Jully sa han

  Jeg går ikke fordi det ikke er kompatibel med CPU! Vi Intel Atom N270 (netbook Acer Aspire One). Jeg hadde Consumer Preview, Release Preview, men ikke ønsker!

 8. Karolin sa han

  Nice opplæringen og veiledningen forbi Cristi sa at det vil gjøre en seriell bundet Windows 8 ærlig jeg ønsker å gjøre det fordi jeg er interessert i å bytte til Windows 8.
  Hva jeg ønsker først å lage en tutorial hvordan å forsvare START Start-bar-menyen i Windows 8.
  og for det andre vil jeg gjerne opplæringen knyttet: Som det går nettlesere med Windows 8 mot 7 hvis det faktisk er raskere eller langsommere, og noen sa at Windows 8 øker FPS spill, og jeg ønsker og dette å se hvis du er i slutten det er sant eller ikke.

  Aktelse og respekt
  Gratulerer til alle tutorials jeg er engstelig relaterte tutorials på Windows 8 forvente så mye
  takk

 9. vlad sa han

  Fin tutorial !!!! Du kan gjøre en tutorial der for å presentere Min datamaskin og ting jeg håper du forstår hva jeg mener som det ser ut som at programvaren er installert, etc.

 10. Rodica sa han

  Jeg takker for opplæringen. Jeg har trådløst internett-tilkobling via USB-adapteren TP-Link, ville jeg være interessert hvis du vinner 8 kan gjenkjenne denne adapteren.

 11. AdrianGudus sa han

  Rodica:
  Jeg takker for opplæringen. Jeg har trådløst internett usbTP-Link adapter, ville jeg være interessert hvis du vinner 8 kan gjenkjenne denne adapteren.

  Hvis du så på min kollega her om dagen opplæringen du ha visst dette. Skriv i boksen øverst til høyre sidebar SØK: New Windows Release Preview 8, laste ned og brenne DVD ISO image, trykk Enter, og du vil finne opplæringen. Ikke bli lurt av tittelen sannsynligvis ikke signal som vil svare på spørsmålet ...

 12. Cami sa han

  Hei folkens,
  Gratulerer og takk for din innsats!
  Assistant 8 Windows oppgraderingen gir meg nyheten om at AVAST antivirus gratis er kompatibel med Windows 8 og PC firmware støtter ikke sikker oppstart.
  Men jo bedre jeg spille den opprinnelige meldingen:
  "Secure Boot er ikke kompatibel med din PC
  PCens firmware støtter ikke Secure Boot slik at du ikke vil være i stand til å bruke den i Windows 8. "
  Selvfølgelig oppstå noen spørsmål:
  Det er alvorlig feil? Hvordan kan jeg helbrede? Jeg våger du å installere Windows 8?
  Som er kompatibel antivirusprogramvare som du anbefaler?
  Og hvis du tillater meg et forslag, kanskje det ville være verdt å presentere en effektiv måte å installere og administrere de mest nyttige programmer.

  Med takknemlighet,
  Cami

  PS
  Jeg vet ikke om det er lønnsomt, men her "skisse" PC:

  Operativsystem: Microsoft Windows Ultimate 7
  Produsent: Gigabyte Technology Co., Ltd.
  Modell: H55M-S2H
  CPU: Intel (R) Kjerne (TM) CPU i3 530 @ 2.93GHz
  Minne: 4.1

  • chris sa han

   Først Win 8 ikke trenger antivirus (allerede har en bygget på arkitekturen i Microsoft Essentials). Second firmware fungerer ikke med Win 8. Gjøre en ren installasjon med oppstartbar DVD og du har en 8 Win Release Preview!

 13. vasicucu sa han

  Gratulerer tutorial! Jeg skriver på den nye Windows 8 RP.
  Det synes ikke muligheten til å formatere partisjonen som skal installeres.
  Jeg burde gi ham formatering meny der du velger "forlengelse".
  Nevnes som har vist at 350 MB partisjonere det og gjøre det alene, og jeg rett og slett valgte "C".
  Jeg merket at jeg ikke hadde slettet "C", mener jeg å laste ned Windows 8 gjort i går kveld, satt i en skjult mappe som heter ESD. Så installasjonen ble ikke gjort "i ren". Han tok 16,9 GB partisjon C, snarere enn noe program installert.
  Jeg tror det vil installere.
  Vent forslag.

 14. AdrianGudus sa han

  vasicucu:
  Gratulerer tutorial! Jeg skriver på den nye Windows 8 RP.
  Det synes ikke muligheten til å formatere partisjonen som skal installeres.
  Jeg burde gi ham formatering meny der du velger "forlengelse".
  Nevnes som har vist at 350 MB partisjonere det og gjøre det alene, og jeg rett og slett valgte "C".
  Jeg merket at jeg ikke hadde slettet "C", mener jeg å laste ned Windows 8 gjort i går kveld, satt i en skjult mappe som heter ESD. Så installasjonen ble ikke gjort "i ren". Han tok 16,9 GB partisjon C, snarere enn noe program installert.
  Jeg tror det vil installere.
  Vent forslag.

  Når du kommer til å partisjonere, formatere partisjon C ja

 15. ps har Boton hjem. det er vanskelig WinXP

 16. Jully sa han

  vasicucu:
  Gratulerer tutorial! Jeg skriver på den nye Windows 8 RP.
  Det synes ikke muligheten til å formatere partisjonen som skal installeres.
  Jeg burde gi ham formatering meny der du velger "forlengelse".
  Nevnes som har vist at 350 MB partisjonere det og gjøre det alene, og jeg rett og slett valgte "C".
  Jeg merket at jeg ikke hadde slettet "C", mener jeg å laste ned Windows 8 gjort i går kveld, satt i en skjult mappe som heter ESD. Så installasjonen ble ikke gjort "i ren". Han tok 16,9 GB partisjon C, snarere enn noe program installert.
  Jeg tror det vil installere.
  Vent forslag.

  Hvis du ikke formatere (du ga direkte Neste) er det vanlig å holde partisjonen som det er!

 17. Hei, vi kunne bruke en anmeldelse for Windows 8

 18. terrakotta sa han

  hei! Adrian installere windows på den virkelige systemet? Hvordan fungerer det virkelige systemet? Jeg tror jeg satte den på, og jeg forventer reelle, men svaret først: p

 19. Nicoleta Dumitraşcu sa han

  Jeg prøvde å installere Windows på en pinne 8 etter at jeg laget oppstartbar Windows 7 USB / DVD Tool, men da jeg kom inn i Bios jeg satt som en prioritet, og jeg ser ikke stokk og forstår ikke hvorfor

 20. Ilie Nicolae sa han

  hei!
  8 vinduer hrad kan brukes på områder som ikke har SATA format?
  Takk!

 21. chris sa han

  PROBLEM! Jeg installerte 8 RP, og hver gang jeg åpner PC høres stygg summende løpet melodi. En ny start er greit. Er det fordi driveren eller noe jeg ikke har gjort det bra i innstillingen. Jeg liker ikke seperat men om bord lyddriver og et Realtek HD audio er.

 22. Nicoleta dumitrascu sa han

  EDI:
  ps har Boton hjem. det er vanskelig WinXP

  Hvor har du funnet på hjem-knappen? Jeg kan ikke gi det, og jeg kan ikke klare seg uten ...

 23. Jeg .. sa han

  Salut! Cristi eller Adrian ... Dere tutorial (som du har gjort det som er bra, hva er ikke, som er bun..etc) om kjøp av billigere smarttelefoner som Samsung Galaxy Mini, Galaxy Y, Galaxy Fit, Galaxy Gio, Galaxy Ace, Galaxy Mini og andre mobile 2 nær pris.
  Jeg tror det vil være nyttig for alle.

 24. sal adrian jeg har et spørsmål jeg installert win 8 på vmware player installert normal som du airatat du i opplæringen, men etter at jeg ferdig med å installere noen drivere og ala lyden jeg fortsatt ikke høres kan sami meg hvorfor jeg lyd

 25. Nicoleta dumitrascu sa han

  Det er ikke veldig stabil ... feil grafikk, bilder overlappe noen, det svir ... og kvalifisere for installasjon, men anbefaler ikke det. Venter på den endelige løsningen!

 26. Iron Maiden sa han

  Ja, det første jeg gjorde, installerte jeg seier i dual boot med Win 8 7 på en annen partisjon selvsagt vi så i opplæringen anbefaler vi å ikke installere dual boot, hva påvirke?
  Allikevel la ham tro det, til slutt slette det fra dual boot med hjelp av Express Burn?

 27. Iron Maiden sa han

  Snakker av tankene, har jeg laget min yahoo e-postkonto, ingen hotmail eller msn og verk

 28. ValentinAndrei Hva er analfabeter! ) :)) :)) Hva du putter tutorials spøk) :)) :))

  da cin du tror du kan få meg til analfabeter Jeg ville bare vite om du kan eller ikke

 29. Ratzoiu sa han

  PA helvete ...
  Det installeres riktig Windows? Fra hva jeg har satt hundrevis av systemer, alt installert på en måte, nemlig at laget av M $. Jeg vet andre bedre? Muligens modifisert med noe programvare for å integrere en sjåfør, en lapp, en myk, men ikke ellers. Hvis du vet noe nytt, og jeg ønsker å vite.

 30. Cristi sa han

  hei adrian jeg ønsker å gjøre en tutorial på sikkerhet ... ..e bn å forlate Windows Defender? som faktisk er Microsoft Security Essentials "i 8 vinne ... .. hva antivirus er ok og kompatibel med windows8 ... god tutorial og gjorde faktisk velkommen, bye

 31. drill sa han

  Ratzoiu:
  PA helvete ...
  Det installeres riktig Windows? Fra hva jeg har satt hundrevis av systemer, alt installert på en måte, nemlig at laget av M $. Jeg vet andre bedre? Muligens modifisert med noe programvare for å integrere en sjåfør, en lapp, en myk, men ikke ellers. Hvis du vet noe nytt, og jeg ønsker å vite.

  som jeg ikke eksisterer? hvis du installerer det feil og koble eksterne enheter ham svimmel hodet. Har du ikke hørt hva expertu si "at USB-plugger og hull? vi har fortsatt å lære før vi innser at dette Windoze 8 kan bruke lokal konto og ikke bare msn eller varm. Så til neste gang min kjære installere Windoze retten til å fjerne eksterne enheter og vind ikke kveles enhet

 32. Caius sa han

  Jeg installerte selv Win 8 men jeg hoppet dritt der det er nødvendig mail og jeg fylte det. Nå hvordan kan jeg flytte til lokal oppstart konto som hele tiden spør meg passord

 33. Ratzoiu:
  PA helvete ...
  Det installeres riktig Windows? Fra hva jeg har satt hundrevis av systemer, alt installert på en måte, nemlig at laget av M $. Jeg vet andre bedre? Muligens modifisert med noe programvare for å integrere en sjåfør, en lapp, en myk, men ikke ellers. Hvis du vet noe nytt, og jeg ønsker å vite.

  drillHvordan meg der? hvis du installerer det feil og koble eksterne enheter ham svimmel hodet. Har du ikke hørt hva expertu si "at USB-plugger og hull? vi har fortsatt å lære før vi innser at dette Windoze 8 kan bruke lokal konto og ikke bare msn eller varm. Så til neste gang min kjære installere Windoze retten til å fjerne eksterne enheter og vind ikke kveles enhet

  Denne opplæringen er for de som ikke mestrer godt procersul installere, installerer de som skyr en video tutorial hjelpe deg, og gi deg mot.
  Hvis jeg er noe for deg, hvorfor ser det?
  Saken er hvordan eksterne enheter kan være alvorlig, hvis du bruker din lille hjerne kan mislykkes ark. Når du installerer en USB-enhet på de enkle tingene i Windows, tar Windows vare på den enheten under installasjon av operativsystemet ikke har det verktøy for å hjelpe deg ut.
  Installasjons konflikter kan oppstå oftere enn på den. Ingen kostnader for å koble / installere alt etterpå, kanon av nyttige verktøy.
  Jeg møtte noen feil veldig rart gjennom årene, det siste problemet jeg hadde var med en BIOS-oppdatering for Asus 1201N grunn av et minnekort tom mistet alle hovedkort heldig det var under garanti.
  Kort sagt, ikke gjør det smart, lære av feilene til andre.

 34. Catalin sa han

  På denne OS (Win 8) kan installeres drivere 7 vinne? Også kan installeres programvare som kjører på Win 7? Programvare som kjører på Win kjører ikke på Win 7 8? Jeg tror jeg gjorde meg klar. Takk for forståelse og venter på et svar. Lykke til i alt du gjør.

 35. Jeg har mine pc 7 windows xp os vinduer sp3 sp7 win1 skjermkort nvidia ge force gt direkte x 9600 9.0 4 c Intel Pentium uten supp WDDM jeg går!

 36. vente nyeste Windows 8!

 37. Jeg 3 giga RAM

 38. Cristi med Norton Antivirus eller ESET prøver Karspersky

 39. LG FLATRON WIDE min datamaskin svart

  • Calin sa han

   vet ikke danne en setning? . Du må sette 100 av comenturi for noe? Prøv å bli gathered're ikke budbringeren å skrive 2 3 ord eneter

 40. Andrew sa han

  EDI:
  Jeg har mine pc 7 windows xp os vinduer sp3 sp7 win1 skjermkort nvidia ge force gt direkte x 9600 9.0 4 c Intel Pentium uten supp WDDM jeg går!

  Heller ikke forstår hva du sier og 7 dula boot xp eller deg? windows xp ganger du 7 ganger, dessverre prosessoren vil ikke virke under Windows 8 fordi den ikke støtter Physical Address Extension (PAE), NX SSE2 og hvis du vet hva jeg mener se at du klikker på linken nedenfor

  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=242045

  Windows Upgrade Assistant 8 dem og gi ham en sjekk, og han vil si hvis du programmere prosessoren er i stand til å kjøre på Windows 8.

  Degeba av 3 GB RAM hvis prosessoren ikke fører 8 "min datamaskin LG FLATRON WIDE svart" kan du ønsket å si at jeg ikke hører skjermen LG FLATRON hele datamaskinen helt svart eller kanskje oppfunnet i 2012 som vet

 41. Andrew sa han

  Catalin:
  På denne OS (Win kan installeres drivere for Win 7? Også kan installeres programvare som kjører på Win 7? Er programvare som kjører på Win 7 og kjører ikke på Win 8? Jeg tror jeg forstår. Takk forstå og venter på et svar. Lykke til i alt du gjør.

  Ja drivere for Windows 7 er kompatible med de nye driftsprogrammer system alle som vandrer vinduer 7 vil gå og vinduer 8 gjøre en parnteza Jeg har et program i 2005 minnet han DVDer jeg gjøre noen kataloger og jeg var overrasket over at kjøre under Windows 8 nå avgjørende avhengige og kjøre noen andre programmer, men du kan ikke lure med høyreklikk egenskaper og flåtten er kompatible med XP eller 7. Windows 8 er i en testfase og nå hopper noen programmer kan ikke kjøre riktig

 42. Andrew sa han

  Windows 8 er den beste! 7.La beveger bedre enn meg på Windows 8 netul.Ce ikke gå? Nevne at du har vmware player.

 43. Calin sa han

  Jeg hadde ingen problemer når jeg setter win8 i dual boot

 44. Karolin sa han

  Adrian eller krystaller forstår ikke hvorfor jeg tørke meg comenturi og ikke engang svare på spørsmålet?
  Jeg vil skamme seg for å holde det du ønsker frites comenturi mia ikke si når slutten av hver tutorial for å legge inn sine meninger på om jeg ønsker å slette og svare på disse barna.
  Selv om du er gode IT-folk og besvare vanskelige spørsmål opplyst verden og ikke bare fattige

 45. Karolin:
  Adrian eller krystaller forstår ikke hvorfor jeg tørke meg comenturi og ikke engang svare på spørsmålet?
  Jeg vil skamme seg for å holde det du ønsker frites comenturi mia ikke si når slutten av hver tutorial for å legge inn sine meninger på om jeg ønsker å slette og svare på disse barna.
  Selv om du er gode IT-folk og besvare vanskelige spørsmål opplyst verden og ikke bare fattige

  Dude, du er ikke konsekvent, du ikke vet å stille et spørsmål.
  Prøv å bruke alle kreftene og formulere og du har et spørsmål eller mer korrekt, bør vi ikke slutte. Vanligvis et spørsmål for å bli tatt som sådan, må ledsages til finalen spørsmålstegn '?'
  For å hjelpe mindre:
  Post spørsmål nummerert spørsmålet 1, 2 spørsmålet og det, foreslår jeg at du bruker semikolon fra tid til annen, at vi bli klarere og nye alt.
  Venter på dine spørsmål og du svarer dem jeg lover.

 46. Karolin sa han

  High End PC Jeg mener, 2500K Intel-prosessor med et hovedkort ASRock Extreme Gen 3 3 en fremtid hovedkort med PCI Ex 3 etc.
  Og spørsmålet er:
  Hvorfor si som ikke er kompatibel for Windows 8? Hva skal jeg gjøre, hvordan vet jeg nøyaktig med at veiviseren for å si det hvis programmene som jeg har i PC for tiden på Windows 7 kan kjøres på Windows 8 siden starten at veiviseren og sier det er uforenlig?
  Hva gjør jeg?

 47. AdrianGudus sa han

  Karolin:
  High End PC Jeg mener, 2500K Intel-prosessor med et hovedkort ASRock Extreme Gen 3 3 en fremtid hovedkort med PCI Ex 3 etc.
  Og spørsmålet er:
  Hvorfor si som ikke er kompatibel for Windows 8? Hva skal jeg gjøre, hvordan vet jeg nøyaktig med at veiviseren for å si det hvis programmene som jeg har i PC for tiden på Windows 7 kan kjøres på Windows 8 siden starten at veiviseren og sier det er uforenlig?
  Hva gjør jeg?

  Som jeg har sagt og annen tutorial som du postet det samme spørsmålet, du sier her: det er akkurat det budskapet errorii, gjør en print screen eller skrive her akkurat som errorii meldingen som vises når du kjører den kjør

 48. Hei, Takk for opplæringen, og jeg er 2 spørsmål.
  Yahoo Messenger er kompatibel med win8?
  si
  Jeg kobler til internett via modem vil være kompatibel med win8 modemu, at jeg kunne installere det på win8? ...
  Takk.

 49. Karolin sa han

  "PCens CPU er ikke kompatibel med Windows 8."

  Så oppstår feil

 50. Karolin sa han

  Karolin:
  "Din PC CPU er ikke kompatibel med Windows 8."

  Så oppstår feil
  Her er et skjermbilde
  http://imageshack.us/f/440/capturehjm.png/

 51. Karolin sa han
 52. Karolin sa han

  OS Jeg ønsket å se hvilke programmer som kan kjøres i windows8 fra det jeg har nå 7
  og jeg kjører OS

 53. AdrianGudus sa han

  Karolin:
  OS Jeg ønsket å se hvilke programmer som kan kjøres i windows8 fra det jeg har nå 7
  og jeg kjører OS

  Jeg foreslår at du gjør en klassisk installasjon, fra moren ved å starte fra oppstartbar DVD eller USB-pinne, og da vil du virkelig overbevise systemet selv om Windows ikke supprt 8. Det kan bli enda en feil i programmet, så se om du kan installere systemet fra å gjøre det starte opp fra en DVD eller USB-pinne

 54. AdrianGudus sa han

  Karolin:
  OS Jeg ønsket å se hvilke programmer som kan kjøres i windows8 fra det jeg har nå 7
  og jeg kjører OS

  Jeg har nettopp sett din skjerm-print. Her er hva sier en besøkende fra en annen tutorial som du har postet det samme problemet (problemet i fremtidige innlegg på ett sted og ikke glem hvor du legger spørsmålet om hvordan å komme tilbake etter et mulig svar)

  "Jeg tror problemet med sikkerhetsinnstillinger i BIOS !!!

  For å installere Windows på PC 8 Release Preview, prosessoren (CPU) GMT må støtte funksjoner: Physical Address Extension (PAE), NX, og SSE2. De fleste CPUer har støtte for disse funksjonene, så hvis du får denne feilen, er det sannsynligvis fordi den NX-funksjonen ikke er aktivert på systemet.
  For å løse denne feilen, følg produsentens retningslinjer for å aktivere NX ( "No Execute litt"), eller tilsvarende XD (execute "Disabled") funksjonen, Innenfor BIOS sikkerhetsinnstillingene. "

 55. AdrianGudus sa han

  Seby:
  Hei, Takk for opplæringen, og jeg er 2 spørsmål.
  Yahoo Messenger er kompatibel med win8?
  si
  Jeg kobler til internett via modem vil være kompatibel med win8 modemu, at jeg kunne installere det på win8? ...
  Takk.

  Ja, Yahoo Messenger versjon kompatibel med Windows 8 og ja, jeg tror du kan bruke modemet nettet. At hvis du har installert Windows som vi har vist i opplæringen, hvis du lar Windows Update aktivert, og hvis du aktiverer installasjonen oppsett for Windows til å automatisk søke på Internett etter drivere.
  Etter å ha installert Windows og brikkesett drivere, skjermkort, lyd, foreslår jeg at du kobler deg til et trådløst eller kablet nettverk og deretter å sette modemet og se om det fungerer ...
  Hvis du har internett mens du kobler modemet og Windows vil ikke gjenkjenne modemet, vil den automatisk søke på internett etter drivere og installerer dem for deg

 56. Karolin sa han

  Adrian tusen takk vi løst problemet.
  problemet ble løst med 2 den versjonen som du har gitt detaljer om NX var på Deaktiver Bios og sette Aktiver problemet er løst tusen takk.
  I fremtiden lover jeg å være litt mer nært knyttet til legge inn spørsmål og der, og mitt ønske er vennligst å svare på spørsmål til meg. Jeg følger alle tutorials hale og sette hodet 1,2,3 10-15 spørsmål tutorials og selv da kan du hjelpe meg med råd. Jeg begynte å si så crammed i IT.
  Med stor glede kan vi samarbeide i fremtiden.
  Takk igjen og lykke til opplæringsprogrammer vil holde seg oppdatert på dine tutorials.

 57. daniel Vornicu sa han

  Jeg hilser dere, jeg vet ikke hva som kommer til å installere Windows 8 forhåndsvisning (direkte oppstartbar dvd iso, noe som betyr at oppstartbar disk akkurat som du beskrev), ha tid til å installere Windows forbrukeren som går bra (Pentium 4, 1gb ram, 3.2ghz, etc. ), men jeg kan gi deg hva som skjedde:
  Du må starte PCen
  Vennligst hold nede strømknappen
  Feilkode: 0x0000005D
  parametere:
  0x030F0409
  0x756E6547
  0x49656E69
  0x6c65746E
  og så, null, ikke ønsker å starte noe, jeg nevne at jeg hadde montert og vinne 7 ultimate Alienware uten problemer, men å vite at seier 8 ville kompott meg godt jeg bestemte meg for å Montez Windows forbruker og ærlig ikke gikk galt, men nå vinne forhåndsvisning ikke ønsker å oppgi den eksakte koden som vi ga opp, og nå toppen og vinne 8 forbruker gir meg feil, ikke ønsker å installere oppdateringer hvis du kan ta svar av noe slag, og godt og ondt.
  Takk på forhånd for alle uansett jeg kan svare på spørsmålet mitt!

 58. daniel Vornicu sa han

  AdrianGudus: Jeg foreslår at du gjør en klassisk installasjon, fra moren ved å starte fra oppstartbar DVD eller USB-pinne, og da vil du virkelig overbevise systemet selv om Windows ikke supprt 8. Det kan bli enda en feil i programmet, så se om du kan installere systemet fra å gjøre det starte opp fra en DVD eller USB-pinne


  ja jeg gjorde, men hvis det er noe du vennligst forklare bios BIOS justeringer di

 59. AdrianGudus sa han

  daniel VornicuJa jeg gjorde det, men hvis det er noe du vennligst forklare bios BIOS justeringer di

  Jeg kan ikke fortelle den nøyaktige fremgangsmåten du trenger å gjøre dem hver hovedkort er forskjellige, har forskjellige menyer plassert i alternativet, vil du vise meg, vil det være tro mot deg hvis du har en annen hovedkortet.
  Som jeg sa over, vi har allerede en tutorial på "Noen korte BIOS forklaringer" som du finner søkeboksen øverst til høyre sidebar.
  En gang i BIOS og du ser gjennom alle menyene og Execute Disable Bit søk og gi det til Aktivert

  • daniel Vornicu sa han

   Det virker som jeg er under Microsoft 1% hos de som kanskje ikke har Win8 forhåndsvisning, takket pt.raspuns Adrian, men jeg har noe i bios, men hvis du kan se om en BIOS-oppdatering kan jeg løse problemet utføre deaktivere, takk allikevel

 60. daniel Vornicu sa han

  Adrian tusen takk vi løst problemet.
  problemet ble løst med 2 skadde der du gi detaljer om NX var på Deaktiver Bios og sette Aktiver problemet er løst tusen takk.

  Fortell meg noe der du kan aktivere NX gitt at det synes jeg har det samme problemet

 61. kyubox sa han

  Og spill gå på denne versjonen? | Takk så mye, og jeg vil svare Ikke mer!

 62. iustin2009 sa han

  Hei! Jeg har nylig prøvd å installere win8 RP på en pinne oppstartbar (som installere win 7 og vinne 8 HP), men etter at jeg satt BIOS til å boote fra pinnen, displayet viser at understrek (_) og i flere minutter sitter på skjermen da det er en "j" (Rj), og så gjenstår.
  Bruk en Vaio laptop VPCEB3F4E. Noen ide hva som kan være? Takk!

 63. Silviu sa han

  Åpne været når jeg ser denne meldingen: "Du ser prøven vær dato. Koble til Internett for å se været for byen din "
  Internett-tilkobling er på, men jeg forstår ikke hvorfor denne meldingen vises.

 64. marius sa han

  volley, jeg har et problem, jeg har installert seier 8 x64 og jeg 4gb ram.vede 4gb ram men bare 3 slitasje, hvordan å løse det samme problemet og x68 men minst jeg vet at jeg får mer på x64 bør ta alt du forblir

 65. marius sa han

  e dedikert skjermkort, ATI Radeon HD 3870

  • Skjermkortet bruker RAM på noe og den delen som kalles Hypermemory.
   Akkurat som du deler med din venn en bil, har hver av dere 0,5 biler, om han hadde bilen sin, vil han velge 1,5 biler.
   Tehonlogia ATI Hypermemory og kalles Nvidia heter Turbo Cache. I rumensk er et furaciune på deres språk kalles Marketing.
   RAM er ikke så raskt som GDDR minne, betyr dette at på papiret plate er super og relit taper i ytelse.

 66. marius sa han

  Ok, tusen takk, var du ganske eksplisitt

 67. Jeg installerte Windows 8 Release Preview på VMware, men jeg gikk på internett. Hvorfor?

 68. Jeg installerte selv Windows 8 SSD Corsair Force svart en annen at jeg hadde etter å vises Får System Klar som i tutorial Gir en omstart automatisk etter at det virker Windows med hvit baserer baller de der etter er svart skjerm Laster SSD er fortsatt noe der etter så klar, bare svart skjerm gjør ingenting så jeg forlot 15-20 minutter skjedde det ingenting i utgangspunktet var død. Og jeg ga en omstart og etter at vi kom inn i SSD med win7 den røde, og etter lastet og ala startet alle partisjoner Kontrollere disk C: og sier trykke på en tast sier 9,8,7,6,5 sekunder og begynne 1of 3 og strykere der ute kommer sånn det skulle være noe, men ønsker ikke å gå videre?

 69. costy sa han

  Alle følelse! Dessverre, det samme problemet og jeg kan ikke installere Preview Release, til tross for det faktum at i øyeblikket fungerer godt Consumer Preview. (Jeg la merke til i dag at Snap Store og ingen oppdatering). Jeg nevnte ikke i BIOS-oppsettet Execute Disable Bit. Jeg prøvde å installere fra CD og i Windows, forteller ingenting meg noe sånt som at datamaskinen ikke er kompatibel med Win 8 RP. Forbruker Win8 ikke forstå hvorfor ikke gå og Slipp? Jeg hadde win7 og jeg hadde ikke noe problem! Jeg håper du kan hjelpe meg liksom! Takk!

  • daniel Vornicu sa han

   Hvorfor ikke vi, venter win8 opprinnelige november 26., Kan ha en sjanse, og vi ser at allerede dukket finaldin dessverre bare vinne 8 / 64

 70. Hilsen.
  Jeg har et lite problem når jeg satt min "været" vil ikke la meg si at jeg kobler til netul.
  Men dette er Connect. Over til høyre ser ut for meg som om det være tegn på wifi og kutte løpet .og han skriver frakoblet. Hvordan kan jeg sette dette programmet arbeidet? Tusen takk på forhånd.

 71. Daniel sa han

  Vel - vel Adriane ... anbefaler vi deg å installere Windows Preview versjonen som 8 enkelt støvel. Men ... hva med eldre enheter som ikke har egne drivere eller selv kompatibel med Windows8? Hvorfor kan vi ikke lage en dual-boot med Winows8? Fordi hvis vi ikke kan gjøre dual-boot ... for tiden. mange av oss dette Windows8 er ubrukelig ... I mitt tilfelle unnlater å installere analog TV-tuner Leadtek - WinFast TV2000 XP Expert på Windows 8 x64 ... Og jeg prøvde med sjåfør Windows7 ... Jeg tror den eneste løsningen ville være fortsatt en dual-boot ... før advent av dedikert driver for. Windows 8. Du hvilke råd kan du tilby?

 72. costy sa han

  Jeg vet du er opptatt sterke sider, men du kan hjelpe meg om hva jeg spurte ovenfor.
  Tusen takk! Jeg vet ikke hva jeg skal si for å hjelpe en eller annen måte. Jeg 2,66GHz CPU, Ram 1,50GB, skjermkort
  ATI Radeon 9550 / X1050 serien.

 73. Hei, jeg prøvde å installere win8 drivere..nu og da vi kom for å vise meg noe, og jeg ga bla gjennom og skanne alt og alt, hva du skal gjøre? Ms hyggelig hjelp

 74. Hei, når jeg prøvde å installere win 8 valg driver ikke viser meg noe, hva du skal gjøre? Takk hyggelig nyttig (for de som vil svare)

 75. maryiusp sa han

  hei! Jeg 4 operativsystemer: XP, ultimate 7, 7 og 8 bedriften og fungerer ok, jeg forstår ikke hvorfor du sa ikke å installere 8 vinne i dual-boot ...

 76. maryiusp sa han

  Salut! du prøvde å bruke internett modem fra Digi 8 windows mobile? meg til å installere programvare utilgjengelig, men skrive enhet eller noe ... Jeg tror ... Jeg kan ikke finne drivere legge til ny maskinvare og innfelt med ingenting ... .vreo løsning?

 77. AdrianGudus sa han

  maryiusp:
  hei! Jeg 4 operativsystemer: XP, ultimate 7, 7 og 8 bedriften og fungerer ok, jeg forstår ikke hvorfor du sa ikke å installere 8 vinne i dual-boot ...

  Fordi endringer kan skje før operativsystemet vil lansere den offisielle versjonen

  • daniel Vornicu sa han

   Se den dukket 8 endelige seier (Filelist) er å fortelle oss å gå (eller Cristi) er allerede veldig nysgjerrig hvordan den beveger seg og kan ha flaks og gå og meg

 78. Salut.Eu win8 Jeg prøvde å installere driverne, og jeg kan ikke lese, hvor du skal velge hvilken driver som skal installeres, hva du skal gjøre? ms

  • daniel Vornicu sa han

   enter "Tous les DRIVES" og se som vil gi deg alle oppdaterte drivere, trenger bare å installere et lite program "config meg" og deretter ddescarca alle driverne du trenger

 79. noen detaljer om systemet ditt kan du; Grunnleggende pl, pl video etc!

 80. Porecesor AMD Athlon [(tm) II 320 GHz Dual-Core M2.10
  7 Windows Home Premium x64
  Ram: 3,0 GB
  Bunnplate: ATI Mobility Radeon HD-serien 4500
  DirectX: 11

 81. Og SCZ dobbel post, men jeg glemte å si noe når du forlater installasjonen fra win8, og prøve å få normalt gir meg en feil og starter på nytt, og så hvis System Repair ikke takle, kanskje installere win7u

 82. stavreschi sa han

  Mitt problem jeg tror det fortjener et kort svar: ja eller nei (som folkeavstemningen !!!)
  Det handler om en bærbar PC med "Intel® Atom ™ CPU N450 @ 1.66GHz × 2" + 1GRam.
  Av de som kommer forhåndsinstallert med Win7 Starter "
  At disse hendene fortjener å installere Windows?

 83. Jeg vet du er opptatt sterke sider, men du kan hjelpe meg om hva jeg spurte ovenfor.
  Tusen takk! Jeg vet ikke hva jeg skal si for å hjelpe en eller annen måte. Jeg 2,66GHz CPU, Ram 1,50GB, skjermkort
  ATI Radeon 9550 / X1050 serien.

 84. Alexandru sa han

  Adrian august 15 2012 8 vinduer vises fullversjon

 85. Og det vil være gratis eller koste mye? :))

 86. Alexandru:
  Gratis !!!!!!!!!!

  Jeg har slettet den kommentaren sendt til en uoffisiell side.
  Ikke miste noen lenker som peker til nettsteder med piratkopiering.
  Hvis Microsofts offisielle nettstedet ok, ellers ikke.
  Den er full av dritt netul, er det ditt problem hvis du ønsker å bruke.
  Ingenting er gratis på denne planeten!

 87. daniel Vornicu:
  Se den dukket 8 endelige seier (Filelist) er å fortelle oss å gå (eller Cristi) er allerede veldig nysgjerrig hvordan den beveger seg og kan ha flaks og gå og meg

  Folkens, hvordan kan du si at det dukket opp en ny Windows vet ikke hva området?
  Bare Microsoft kan starte Windows.
  Giizăs ... ..

 88. stavreschi:
  Mitt problem jeg tror det fortjener et kort svar: ja eller nei (som folkeavstemningen !!!)
  Det handler om en bærbar PC med "Intel® Atom ™ CPU N450 @ 1.66GHz × 2" + 1GRam.
  Av de som kommer forhåndsinstallert med Win7 Starter "
  At disse hendene fortjener å installere Windows?

  Det er det samme, bare det har en haug med ting ut, ellers alle Windows er.

 89. marius:
  volley, jeg har et problem, jeg har installert seier 8 x64 og jeg 4gb ram.vede 4gb ram men bare 3 slitasje, hvordan å løse det samme problemet og x68 men minst jeg vet at jeg får mer på x64 bør ta alt du forblir

  Kanskje du har integrert video eller et skjermkort som stjeler ram.

 90. costy:
  Alle følelse! Dessverre, det samme problemet og jeg kan ikke installere Preview Release, til tross for det faktum at i øyeblikket fungerer godt Consumer Preview. (Jeg la merke til i dag at Snap Store og ingen oppdatering). Jeg nevnte ikke i BIOS-oppsettet Execute Disable Bit. Jeg prøvde å installere fra CD og i Windows, forteller ingenting meg noe sånt som at datamaskinen ikke er kompatibel med Win 8 RP. Jeg forstår ikke ceWin8 Consumer and Release ikke gå? Jeg hadde win7 og jeg hadde ikke noe problem! Jeg håper du kan hjelpe meg liksom! Takk!

  • Corleone sa han

   Lag en egen partisjon for Windows 8 og 7 ikke slutte Windows eller at du har egen partisjon og installere Windows Release Preview 8

 91. Ma hjelpe meg noen? Jeg har en AMD dual core m320 2.1 ram 3, ATI 5145 HD, og ​​installasjon av win8 hvor du skal velge sjåførene ikke viser meg noe, så jeg i bios og jeg har bare noen kommandoer: dato, klokkeslett, EasyFlash; onchip SATA type, administratorpassord, oppstartsmenyen, og vi gjorde iesirea.Si bios oppdatering for min modell, ASUS K50AF, og gå hele fel.Win8 Consumer preview, men slipper forhåndsvisning merge.ce ikke å gjøre meg gå til meg?

 92. Corleone:
  Lag en egen partisjon for Windows 8 og 7 ikke slutte Windows eller at du har egen partisjon og installere Windows Release Preview 8

  Bra, men det er ingen partisjon vise meg ... og ingen alternativ ...

 93. Hei jeg installerte Windows 8 men hvordan kan jeg spille de forhåndsinstallerte spill .. f.eks vinduer vinduer 7 8 ha forhåndsinstallerte spill har? hvordan å spille ..

 94. Vil gå youtube, eller du kan installere Adobe Flash Player? Jeg tror jeg sa videoer på youtube, men det står: "Det oppstod en feil. Prøv igjen senere".

 95. Problemet !!!! Ingen videre fortsette å installere Windows Device Adkomst 8 84 100 %% Gir omstart, starter der og de ballene komme og forsvinne og skjermen fremdeles er svart tror vi var bedre 10min og forble så svart. Hva kan være problemet det forblir slik, hennes tredje gang, hvis det vinduene vil være 8 når en endelig. Det vil være store hode beats. Fra hva som ikke går videre?

  • Corleone sa han

   Se denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=MMb1KQjGPRE. Og du sa ikke hvilken versjon av Windows du vil installere. Trangen til å bruke VMware Player, Windows mot et ønsket utfall som dette har mange feil som jeg tror er løst til den endelige versjonen. Win og Win RP 8 og 8 RTM har bugs er små til å bli den andre er stor, men har feil. Vi forventer den endelige versjonen som vises på Oktober 26 2012.

 96. Jeg bestemte jeg koblet til PC-skjerm skjermkort DVI og HDMI har TV og LED-TV ala par Daia bildet og kunne ikke se noe og installasjon gikk greit .Era bytte mellom skjerm og LED-TV, det var ala ordfører LED-TV og kunne ikke se noe Daia

 97. hei. Jeg fikk en windows 8 i rumensk, bare DVD jeg gjort flere permisjon 24 timer tar ikke advarselen rasjon torrent. Jeg ønsker å installere det minst 2 dager, og vet ikke hva mi'ar trenger for sjåførene. ham. drivere XP går, 7 eller andre spesielle wind8 for? ms mye !!!

 98. hei jeg har en PRB, Intal win8 vi gikk og nå ønsker jeg en reinstallering,
  Jeg satte serien og sier at jeg må sjekke installasjon og ikke la meg passere dette trinnet
  Hvis noen vet .......... ??? hva skjer

 99. Alexandru sa han

  Hei.
  Jeg fortsatt sliter med å installere Windows 8 og mislykkes .. Jeg gir meg feil 0XC0000001 etter montering! .. Jeg nevne at mine PC-komponenter er:
  Prosessor: AMD Athlon II X3 3.20 Ghz
  Skjermkort: Nvidia GT 220
  Windows 7 meg det fungerte perfekt ... men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ...

 100. Alexandru sa han

  Alexandru:
  Hei.
  Jeg fortsatt sliter med å installere Windows 8 og mislykkes .. Jeg gir meg feil 0XC0000001 etter montering! .. Jeg nevne at mine PC-komponenter er:
  Prosessor: AMD Athlon II X3 3.20 Ghz
  Skjermkort: Nvidia GT 220
  Windows 7 meg det fungerte perfekt ... men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ...

  RAM: 2,5 GB DDR2 (ikke problemet være at jeg 2 behagelig RAM mindre enn den andre?)
  Og nevne at ikke se godt ... installasjonen er sett i striper som det ville bli brutt skjermen ... Jeg kan forsikre deg om at skjermkortet har nimc!
  Takk mye!

 101. Adrian Gudus sa han

  Alexandru:
  Hei.
  Jeg fortsatt sliter med å installere Windows 8 og mislykkes .. Jeg gir meg feil 0XC0000001 etter montering! .. Jeg nevne at mine PC-komponenter er:
  Prosessor: AMD Athlon II X3 3.20 Ghz
  Skjermkort: Nvidia GT 220
  Windows 7 meg det fungerte perfekt ... men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ...

  Kommentar eldste sitat:
  "Jeg tror problemet med sikkerhetsinnstillinger i BIOS !!!

  For å installere Windows på PC 8 Release Preview, prosessoren (CPU) GMT må støtte funksjoner: Physical Address Extension (PAE), NX, og SSE2. De fleste CPUer har støtte for disse funksjonene, så hvis du får denne feilen, er det sannsynligvis fordi den NX-funksjonen ikke er aktivert på systemet.
  For å løse denne feilen, følg produsentens retningslinjer for å aktivere NX ( "No Execute litt"), eller tilsvarende XD (execute "Disabled") funksjonen, Innenfor BIOS sikkerhetsinnstillinger "

  Sjekk BIOS sikkerhetsinnstillinger liksom ikke bli påvirket av No Execute eller Execute Disabled Bit

 102. Adrian Gudus sa han

  dan:
  hei jeg har en PRB, Intal win8 vi gikk og nå ønsker jeg en reinstallering,
  Jeg satte serien og sier at jeg må sjekke installasjon og ikke la meg passere dette trinnet
  Hvis noen vet .......... ??? hva skjer

  Fortell oss nøyaktig møtt melding (på engelsk)

 103. Adrian Gudus sa han

  Bogdan:
  hei. Jeg fikk en windows 8 i rumensk, bare DVD jeg gjort flere permisjon 24 timer tar ikke advarselen rasjon torrent. Jeg ønsker å installere det minst 2 dager, og vet ikke hva mi'ar trenger for sjåførene. ham. drivere XP går, 7 eller andre spesielle wind8 for? ms mye !!!

  Jeg vet ikke hva du laster ned torrents Windows 8 når du har det tilgjengelig for gratis og lovlig å laste ned. Google skrev i: "Windows 8 enterprise" trykker på enter-tasten, klikk på det første resultatet siden og av all last ned har du to knapper, en for versjon 32 64 bit og en-bit versjon.
  Selvfølgelig må du installere drivere for Windows 8 som du finner (hvis tilgjengelig) på hovedkortet produsentens hjemmeside basis. Vanligvis leveres med drivere for Windows 8 flott strand maskinvare, hvis du er uheldig som de ikke er inkludert i Windows vil prøve seg automatisk nedlasting via Windows Update

 104. Alexandru sa han

  Adrian Gudus: Kommentar eldste sitat:
  "Jeg tror problemet med sikkerhetsinnstillinger i bios !!!

  For å installere Windows på PC 8 Release Preview, prosessoren (CPU) GMT må støtte funksjoner: Physical Address Extension (PAE), NX, og SSE2. De fleste CPUer har støtte for disse funksjonene, så hvis du får denne feilen, er det sannsynligvis fordi den NX-funksjonen ikke er aktivert på systemet.
  For å løse denne feilen, følg produsentens retningslinjer for å aktivere NX ( "No Execute litt"), eller tilsvarende XD (execute "Disabled") funksjonen, Innenfor BIOS sikkerhetsinnstillinger "

  Sjekk BIOS sikkerhetsinnstillinger liksom ikke bli påvirket av No Execute eller Execute Disabled Bit

  Jeg har et hovedkort: gigabyte m68m-s2p ... Jeg fant ikke sikkerhetsalternativet overalt pluss nevne at jeg ser i striper når posen dvd til å installere det ... Jeg mener hvis de går i vanskelig å trekke musen og venstre bak flere piler ...

 105. Hei. Jeg prøvde å installere vind .I 8 merkelig å fortelle meg at jeg ikke kan anerproduktnøkkel eller kan ikke bekrefte. (I vinden på nøkkelen). En idé hvorfor?

 106. HELLO AM Windows installert OG EU 8 og til slutt vi kom inn i skrivebordet og høyre hjørne ACOLOLA lyden ble kuttet og prøve å installere driverne fra ASRock og la meg ikke .... Og jeg ønsket å laste ned mine GANG TIL PÅ WINDOWS AV DET SAMME SAIT nedlasting og MIA figurert i VIDEO OG SJEL AV TOTAL ELSE VAROG AJUTATIMA og meg .... TAKK !!!

 107. andrei:
  HELLO AM Windows installert OG EU 8 og til slutt vi kom inn i skrivebordet og høyre hjørne ACOLOLA lyden ble kuttet og prøve å installere driverne fra ASRock og la meg ikke ... og jeg ønsket å laste ned mine GANG TIL Windows på samme SAIT pÅ aT VIDEO oG MIA lastet ned figurert i TOTAL OF SOUL AJUTATIMA ELSE VAROG og meg .... TAKK !!!

  Vennligst spille i fremtiden ikke å poste brevene kapitalisert, og hvis du skriver vanligvis ser deg, hvis du legge inn kommentarer store bokstaver vil ikke bli besvart raskere, tvert imot.
  Nå har de ikke gått driver-CDen som ikke er Windows 8. Du må ha drivere for deres operativsystem. Drivere for Windows XP er for Windows XP og kan ikke installeres på Windows 7 eller 8, 7 eller 8 Windows du trenger drivere for disse operativsystemene som du finner ASROCK området (hvis tilgjengelig)
  Det er normalt å ikke finne den siden nevnt i opplæringen så lenge Windows 8 kom forhåndslansering scenen og nådde den endelige versjonen, kom ut allerede på markedet.
  Hvis du ønsker å laste ned Windows 8 skriver i boksen SØK sidebar øverst til høyre: "Last ned og lage en USB-pinne med Windows 8 uten ekstra programvare (den 1)" trykk enter og du vil finne den opplæringen som viste hvordan sedescarca Windows 8 .

 108. cristii sa han

  Jeg har Windows 8 64 lisensiert pro bit.am installert alt, men et problem! .Hvis Du spør 8 vinduer microsoft konto, gjort contu lam millioner, men etter at jeg ferdig med å installere Windows .ex ønsker å laste ned Skype fra Windows og programu jeg spør hvilken konto eller laste ned og bag jeg opprettet kontoen og passordet, og jeg sier det er min gresit..leptopul er 4 introdusert gb ram .og så videre prosessor Athlon (tm) II dual-core p320 2.10

 109. Jeg har en misforståelse om installasjonen: Jeg ser faktisk høre tutorial som snakker om en dvd oppstartet (må brenne bildet til en oppstartbar CD), er det ikke mulig å installere windows-u hvis vi har ISO image på partisjon d (dvs. partisjon vi ikke Windows®), som lærte meg å installere en windows sa at det er ikke noe problem hvis du ikke brenne image til en cD, men bruker direkte på partisjon d (e eller f avhenger av hva hver enkelt kalt partisjon ) .og et annet spørsmål ville være hvis jeg anbefalt til min Intal-u vinduer 8 på min datamaskin: Intel Pentium 4 3.00Ghz, Ram 3gb om 150 gb harddisk skjermkort ATI Radeon x1300 / x1550 serie (microsoft Corporation- WDDM) hovedkort vet ikke mye om det, men jeg tror ikke det betyr så mye.

 110. Gabriel Cosmin sa han

  Jeg brukte en virtuell boks og så at er enkelt å installere Windows 8!

 111. Hei !! Jeg har en stor misforståelse med Windows 8 og jeg håper du å være "helt" som vil fortelle meg nøyaktig hva som skjer.
  Inntil nylig (med 3-4 måneder siden) holder vinne 7 laptop vel og bra at jeg sa hvorfor ikke prøve og en seier 8 bare mer avanserte, jeg likte ved første blikk og jeg bodde hos ham like støvel meg raskest. Mitt problem er egentlig at den bærbare går veldig hardt når de ønsker å gjøre noe på det, og la merke til at hdd jeg kan for å 100% i mesteparten av tiden uansett hva jeg gjør på det hvis du gir litt mer vekt gjort hopp i 100% og ikke lenger faller så vi konkludere med at på grunn av denne bærbare jeg gå hardt, må jeg si at gevinsten 7 Mišače er fortsatt en mye bedre og jeg vinner 8 64 og jeg derfor 20gb gratis, men bare 10gb.
  Takk på forhånd!

 112. Jeg IEU god og et spørsmål og vennligst send svar trimitetimi har en PC CPU intel®pentium4 2.4ghz1,5gb 256mb hdd ATI Radeon video Rami 80gb ønsker å vite om jeg kan installere på IEL win8 dvs. litt gamle hovedkortet (platinix2E) har for tiden win.xp

 113. Min e-post ETSI [Email protected]

 114. Danut sa han

  Hei, jeg ønsker å vite om det er et problem hvis jeg aldri sjekke Windows Update (Når du installerer Windows) hva vil skje?

 115. Ionut sa han

  Hei, jeg har en datamaskin med Windows XP på den, fordi det ser ut til å fungere bedre enn 7, ønsker jeg å installere Windows 8.1 på den, men gi den til å starte opp (vel og bra) jeg ikonet vises for Windows 8 starte og jeg forventer etter krasj med flere skriver noe og slå, og gjøre alt det samme og gi ias restart, .Calculatorul har følgende 2Harduri spesifisere 2 gb RAM (250-200) .cin vet å hjelpe meg? ????

  • Ionutz sa han

   Hei. Hva prosessor er du? Hva feil gir? Flere detaljer som du kan hjelpe

  • Vi i 2,8 2 prosessorkjerner, og når jeg prøver å installere det gir meg feil
   Din PCC Må starte på nytt.
   Vennligst hold nede strømknappen.
   Feilkode: 0x0000000A
   Parameter
   0xFFFFFFE6
   0x0000001F
   0x00000000
   0x80F29FAB

   • Jeg installerte Windows 8 på andre datamaskiner og andre leptopuri ganger som di pinne eller CD på inteled men hvorfor ikke gå ????

    • Ionutz sa han

     2,8 bra, men nettopp det? Jeg har en Intel Pentium 4 fra 3 Ghz og så jeg ... min mening er at prosessoren er disse problemene. (CPU kan være eldre)

 116. Ionutz sa han

  Hei. Jeg har følgende konfigurasjon
  CPU Intel Pentium 4 fra 3 Ghz
  Skjermkort: Asus MB A9550 128 ikke engang kommer til å installere Windows 8 Release Preview. Adrian sa at hvis du går en tur og Windows 7 8. Ultimate Windows 7 gå greit (ikke tatt fra trackere eller annet tull) og likevel ikke gå Win8 Release Preview installert prosessor sier han ikke støtter. Vel, hvis du sa at hvis du går win7 og må gå win8 forhåndsvisning løslate meg hvorfor jeg ikke går å installere? hva gjør jeg? Gjenta selv ultimate win7 gode løyper og gir ikke noen feil eller under installasjon eller etter installasjonen selv. Takk på forhånd

 117. Ionutz sa han

  Jeg glemte å fortelle og 1,5 GB RAM

 118. Ionutz sa han

  Ionut som jeg mistenkte. Din CPU er ganske gammel og støtter ikke noen nylig nye teknologier. 8 glemt krav fra vinduene ... må ha støtte for PAE NX og SSE2
  >> PAE gir 32 bits prosessorer på evnen til å få tilgang til mer enn 4 GB fysisk minne på stand versjoner av Windows og er en forutsetning for NX.
  >> NX-prosessor bidrar til å beskytte datamaskinen mot skadelig programvare angrep.
  >> SSE2 er en standard instruksjonssett prosessor som i økende grad brukes av sjåfører og tredjepartsprogrammer.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.