Slik sletter du en Yahoo Mail- eller Gmail-konto - videoopplæring

Hei venner, til dagens tutorial lære hvordan du sletter en konto fra Yahoo Mail eller Gmail-konto. Sannsynligvis de fleste av oss har Yahoo Mail eller Gmail-konto når jeg var yngre og PC oss virke som en lek. Nå vokste jeg opp, noen er mer alvorlige, vi kom inn i en bedrift (virksomhet) og jeg vil ha en ny adresse i posten til å representere oss, ta alvorlig, og ingen med et navn laget caterinca at så vi alvor vise seg å fremtidige ansatte. Faktisk kan det ikke engang noen rolle hva vi vil slette Yahoo Mail eller Gmail-adresse, men bare ønsker å slette og så. Fremgangsmåten for å fjerne en Yahoo Mail eller Gmail-konto er så enkelt som mulig, så lenge du vet hva du skal gjøre, ikke sant?
Før vi begynner å jobbe, må jeg nevne at når vi sletter en Yahoo Mail-konto, vil den ikke bli slettet umiddelbart, men innen 90 dager. Når vi imidlertid klikker på "Ja, lukk denne kontoen" -knappen, vil vi ikke kunne få tilgang til den, og vi vil ikke kunne opprette en annen e-postadresse med samme adresse.
Slette en Gmail-konto krever også en periode med 2 dager og det samme, og Gmail er fortsatt at vi kan gjøre ikke til en annen e-postadresse ved hjelp av den gamle adressen.

Link for å slette Yahoo Mail-konto: https://edit.yahoo.com/config/delete_user

Når det er sagt, jeg inviterer deg til å følge med denne videoen opplæringen for å se hvordan du går frem akkurat å slette en konto fra Yahoo Mail eller Gmail

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roRelaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. pc1990 sa han

  Radon Tv Movie Player synes for meg et godt emne

 2. Se deg Bagai paulechinoct@ Yahoo.com som en alternativ når du sletter gmail adresse på yahoo faktisk var [e-postbeskyttet]. Med

 3. daniela balanse sa han

  Det var bedre om du hadde gjort denne opplæringen med litt mer tid i urma..dar be ..poate ble ansett som mindre important..altele prioritare.Acum være der en måned og kanskje noe mer jeg stengt meg selv en messenger-iD og en e-mail..dar ikke hva du sa d trafikkert Gemailul å forstå at de ikke er i handlekurven forstå eller? toppmøtet ikke å slette kontoen din, eller kan gå inn han? -er mulig, og dette? -som om da..imi kommer fra min egen prostie.Mentionez latter når du sjekker iD på dedector det ser avatarul.Confirmarea fjerning activ..pina og jeg har aldri hatt hvordan å se henne igjen, fordi jeg ikke kunne gå inn i id.Bine jeg har ikke funnet informasjon som julen ..

 4. Du gjør veldig gode tutorials og jeg vil følge hver eneste tone zi.Va gi 10 for disse veiledningene. Du er veldig dyktig.

  • daniela balanse sa han

   adi: Du gjør veldig gode tutorials og jeg vil følge hver eneste tone zi.Va gi 10 for disse veiledningene. Du er veldig dyktig.

   Ja .. det er virkelig ... velvalgte ord ... det var .. det er..og vil være..Magisk kan gjøre ... når hun vil..Kan hun gjøre fra regn ... Sol ..og fra sol..Blå-men ikke vi glemmer ... at selv en ørn kan bryte en vinge ... og så når den skjebnens hånd ... alle skjebner ... bestemmer.

 5. daniela balanse sa han

  Det hadde vært bedre om du hadde gjort denne opplæringen for lenge siden ... kanskje du ikke ga den den betydningen den fortjener .. selv om den har .. For en tid siden sa jeg ..en måned eller kanskje enda bedre Jeg slettet også en rot-ID og en e-postkonto .. men jeg slettet ikke det du sa .. og Gemail. Hva i helvete jeg gjorde vet jeg ikke .. det stemmer jeg kunne ikke skriv inn respektive ID .. så jeg kunne ikke lese om jeg mottok bekreftelses-e-posten. Forstår jeg at jeg verken er i handlekurven eller i handlekurven? Det er mulig at ID-en ikke blir slettet og dens topp Jeg kan ikke angi det lenger? Når jeg går inn i dedikatoren - fordi jeg ikke vet noe annet, vises den aktive ID-en og avataren til den ID-en for meg. Jeg så på veiledningen din som satt ved bordet ... ellers druknet jeg i mat. God dag for. Jeg synes det er dårlig for meg. Et svar til meg også hvis du har tid ... kanskje du kan fjerne min tvil ... takk på forhånd.

  • daniela balanse sa han

   daniela balanse: Det var bedre om du hadde gjort denne opplæringen med mer tid siden ... også kan ikke ta ..med all grunn betydning gitt at ..are .Med en tid siden å si ..en måned eller enda vel jeg tørket meg en messenger-iD og en e-mail..dar jeg tørket og hva du sa Mr. tra..si Gemailul.Ce helvete jeg gjorde jeg ikke stiu..cert er at jeg har ikke kunne gå inn en id som jeg hadde ..deci som allerede har lest da jeg fikk e-post fra confirmare.Sa forstå at de ikke er i vogna eller i små vogner? det er mulig at en id ikke bli slettet, og på toppen du kan ikke bli med ham? -til dedector når jeg får på den andre veien-jeg vet ikke id vises aktive og id.Daca avatar som jeg gjorde en dum ... selv jeg skal le av dumhet mea.Bine jeg så den opplæringen d-tra ... ellers sitter ved bordet med mancarea.Zi bra for meg drukne. d-tra, og jeg tror mine.Un respons og dårlig for meg hvis du klarer å meg timp..poate feide bort indoiala..multumesc forventet.

   Jeg SITATER - Da jeg skrev kommentaren og sendte den på nettstedet, fikk jeg ikke en kodefeil - jeg så ikke kommentaren min lagt ut - så jeg gjentok - selvfølgelig kunne jeg ikke ekko de samme ordene som bare Jeg skriver dem ikke ut på DVD - jeg legger ikke vekt på dette fordi bare den iden ikke betyr .. liv og død. Jeg beklager bare at jeg så meg 'GJENTATT'.

 6. psaddict sa han

  Du kan gjøre en tutorial på Radio RARMA :). Programmet har tusenvis av radiostasjoner over hele verden, sortert etter land, er nesten alle stasjoner i Romania rumensk og nøkkelfunksjon med dette programmet er at du kan og ta opp fra radio. Den har en veldig interessant system som du kan laste i ram flere posisjoner, og så kan du bytte umiddelbart fra en til en annen

 7. madutz sa han

  trinn kan gjøres ved sletting av konto siden, for ikke å kopiere linken teksten opplæringen likevel god tutorial, bravo!

 8. tutorial: hvordan å reversere Yahoo mail beta

 9. Catalin sa han

  Hei, kan du gjøre en tutorial på hvordan du gjør din radiostasjon? Ikke Winamp med et program som den med Winamp gikk ikke til meg.

  Takk.

 10. adrian sa han

  Du kan lage en tutorial program Yahoo widgets

 11. Jeg vil gjerne ha en serie veiledninger om photoshop cs5 hvis mulig m. Takk

 12. sklipy sa han

  Jeg ønsker å presentere et lite tegn på takknemlighet teamet videotutorial.ro
  ett minutts klipp lagt ut på YouTube .Ingen er meg som vet hva spektakulær, men det er gjort i erkjennelse av området, som jeg har lært mange ting som tok meg ut av mange probleme.Multumesc

 13. Razvan sa han

  Du kan gjøre en tutorial om 2011 tune up?

 14. AndreiNet sa han

  Jeg vil foreslå å ha en tutorial om DeskMotive

 15. Catalin sa han

  Offtopic.
  Jeg ville spørre om du kan lage en tutorial hvordan du endrer innstillingene gampadurilor (f.eks USB JPD-DUALFORCE [hvis den høyre spaken gamepad]) for å gå til Fifa 2011.
  Jeg vet at jeg tok feil artikkel, og i tillegg til at jeg er sikker på at jeg går lenge et virtuelt samfunn hvor et flertall av folk med sunn fornuft som vil hjelpe meg om jeg visste hvordan eller vil overse hvis jeg ikke gjør det.
  Takk igjen, og jeg håper jeg kan hjelpe noen.
  god dag
  Ontop: Veldig god artikkel, han brukte mye.

 16. Hei Jeg ønsker å lage en tutorial om Bandicam
  er en stor fange programvare
  fanger desctop og i spill
  desctop gjør fange med lyd, og fanger opp lyd (ingen mikrofon)
  og andre fortjener å vite om det
  mange vil vite bedre enn Fraps programvare som omhandler 10 100 sekunder mb
  som gjør kompresjon samtidig
  Bandicam gjøre og kompresjon og fangst
  men overraskelse sacadeaza ikke engang passer spillet ikke har lyst til å gjøre fangst
  du kan se i sanntid og FPS som Fraps er stor
  10 minutters filmer med spill ocpupa omtrent halvparten 1gb
  Det er veldig milliarder sammenlignet med Fraps som opptar 10 10 minutter gb
  10 minutter å fange desktop opptar 90 100 avhenger mb ..
  bandicam.com etter skyting prøveversjon kan bare 10 minutters grensen
  men vi har ikke mer til dem som laster opp på YouTube er nok.
  Jeg håper denne anmeldelsen var nyttig, og jeg håper å gjøre en tutorial på
  Han og mange vil publikum

 17. hvordan å aktivere mine gadgets? Jeg har ikke noen rett når de klikker på skrivebordet ... Jeg har gjort en innstilling ... og da de ikke ber ajutatiima am..va.
  AM WIN 7

  • AdrianGudus sa han

   Sebi:
   hvordan å aktivere mine gadgets? Jeg har ikke noen rett når de klikker på skrivebordet ... Jeg har gjort en innstilling ... og da de ikke ber ajutatiima am..va.
   AM WIN 7

   Høyreklikk på skrivebordet og fra kontekstmenyen velger Gadegts. Du vil se et vindu. Dobbeltklikk på ønsket gadget i vinduet, og det vil dukke opp på skrivebordet

  • anonym sa han

   Sebi:
   hvordan å aktivere mine gadgets? Jeg har ikke noen rett når de klikker på skrivebordet ... Jeg har gjort en innstilling ... og da de ikke ber ajutatiima am..va.
   AM WIN 7

   Gå inn i kontrollpanelet der oppe for å se "store ikoner", skriv deretter inn programfunksjonene, og klikk på venstre side på turn windows-funksjonene på eller av, og se at du har sjekket Windows-plattformklyver hvis du ikke sjekker og gir en omstart nå, for å høyreklikke på skrivebordet denne funksjonen.

 18. Vennligst Sall hyggelig å gjøre en tutorial der vi viser hvordan vi kan spille HD-video på en netbook exzemplu pluss samsung n150

 19. bukett sa han

  Hørt en e-post gjort ved hjelp av ISP trygg. Noen fortalte meg det bruker så, uansett betale for det, og om han bruker, og hvis ikke. Hvordan kan den gjøre?

 20. Du kan lage en personlig e-post tutorial om?

 21. adrian sa han

  du kan lage en opplæring med hjemmesiden til nettleserutforsker 9 win 7 hvordan du setter favorittnettstedene dine. osv ...

 22. Gepeto sa han

  Til slutt fant jeg meg selv Kum jeg slette e-postadresser noen eldre siden jeg var gutt

 23. Costelina sa han

  ady ikke arbeidet gir meg en feil de sier det ikke er riktig passord

 24. God morgen, jeg har et problem med en konto yahoo..cand jeg ønsker å signere på messenger..totul bra, merge..dar passord når jeg ønsker å signere på å skrive mail..ma sette passord, skriver du på korrekt og omdirigere meg tilbake til samme side! Hvem ønsker å gi meg for å hjelpe meg legge til alin_9328! Tusen takk.

 25. Hvis noen hacket facebook-kontoen min, og jeg sletter den Yahoo-e-postadressen som jeg skriver inn den facebook-kontoen med ... den personen, kan han likevel legge inn facebook-kontoen min?

 26. AdrianGudus sa han

  addy:
  Hvis noen brøt inn i min facebook-konto og jeg at jeg sletter Yahoo mail adresse som kontoen intrampe facebook ... at noen kan bryte seg inn på kontoen min facebook?

  Ja at kontoen slettes ikke umiddelbart, men innen en måned dager. For ikke å nevne det faktum at hvem som har tilgang til kontoen din kan alltid endre e-postadressen som er tilknyttet kontoen din.

 27. HELLO ADRIAN Så langt har jeg ikke skrevet noen kommentar
  MEN ønsker å gjøre en ASA VIDEOTUTORIAL Hvis du kan laste ned en Windows SLIK
  XP SP \ 3 AVETII SIDEN OG VAKKER OG MER VIDEOTUTORIALE

  Jeg ønsker deg BAFTA

 28. Tudor - Tudor sa han

  Vi la merke til at signaturfremstillings 2 streker over navnet (signatur). Hvordan kan jeg bli fjernet vil ikke oppstår på nytt noen gang?!
  Hvordan kan jeg legge ved en logo i signaturen du?
  Diskutere hvordan både Google og Yahoo.

  Takk i påvente.

 29. andy_anduletzu sa han

  Hei alle sammen, jeg har et problem, paret jeg e-posten min base, som er den jeg har vært her et pseudonym, den jobben er at jeg ikke kan slette det kallenavnet til automatisk generere en annen e-postadresse så jeg kan sende en e-post etter at begge adressene, og får det samme, jeg vil slette den e-postadressen som er tilknyttet og forbli en singur.Cand gi klikke på den for å slette det første forteller meg om å slette e-postadresse eller en endring av hvis jeg ikke kan modifiseres til å slette når du går til yahoo mail innstillingene i en jab tilbake på at mine og innledende og ønsker ikke å steraga på dette eksempelet jeg [e-postbeskyttet] si [e-postbeskyttet]På den andre jeg vil slette alt som er i den.
  Hvordan kan noen 4 timer for at jeg slo hodet ditt, og vi ville ikke gi ham hodepine.
  Kan du gi meg også please? Id livstegn fra andy_anduletzu som er til behag.
  Alex ..

 30. hvordan du gjenoppretter yahoo-konto passord svarer ikke

 31. Kan du hjelpe dette tutorial

 32. Jeg kjøpte en htc hd2 og kan ikke kvitte meg med den gamle eiers gmail-konto, jeg kan ikke laste ned noe program fordi kontoen min alltid vises og forteller meg å skrive inn passordet jeg ikke vet ...! Kan jeg hjelpe meg selv?

 33. Hvordan kan jeg overføre e-post fra gmail til yahoo? Jeg har to kontoer, en i gmail og yahoo og en annen i gmail jeg ønsker å slette det, men jeg ønsker å spare noen e-poster fra denne kontoen. Takk.

 34. Baya Adrian sa han

  Tusen takk! I november 2014 skritt pleide jeg å slette Yahoo! Mail-kontoen min ved hjelp av koblingen slette Yahoo Mail-konto: https://edit.yahoo.com/config/delete_user. Faktisk, i februar 2015, etter over 90 dager, klarte jeg ikke å ha det. Men jeg forstår ikke hvorfor min gamle yahoomail-adresse alltid vises for meg, som jeg ikke vet hvordan jeg skal få den til å slutte å vises for meg når jeg åpner agendaen min med den nåværende gmail-adressen. Jeg forlot også den "Facebook", og jeg kan fortsatt ikke bli kvitt den gamle adressen, som faktisk ikke lenger er i bruk av yahoo. Hva kan jeg gjøre?

 35. cecilia sa han

  Jeg forstår nå hva jeg må gjøre for å slette Yahoo Mail. Noen virused min Yahoo mail og nettsteder som fungerer.

 36. Når posen captcha-kode og passord gir meg feil, og forteller meg at jeg tok feil om jeg vet at jeg har skrevet riktig.

 37. Blomster sa han

  Hei, denne opplæringen er akkurat det vi leter etter, men spørsmålet mitt er ... hvis flere enheter er koblet til denne Gmail-kontoen, hva skjer? Min idé er at jeg vil slette kontoen fra alle enheter slik at den kan logges på kontoen min når jeg sletter den permanent og når jeg oppretter den nye alternative adressen og den gamle vil bli slettet, er det bare jeg som kan logge på. På forhånd takk.

Snakk Your Mind

*