Hvor sikkert trådløst nettverk router og hvorfor - video tutorial

Hvor sikkert trådløst nettverk router og hvorfor - video tutorial
4.4 (16) 88.75%

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke om hvordan det sikrer den trådløse nettverksruteren, og du må gjøre dette. Jeg bestemte meg for å gjøre denne opplæringen som en tutorial nå oppnådd 3 dager, en besøkende i sin naivitet fortalte oss i kommentarfeltet i det han forlot det trådløse nettverket gratis uten passord fordi det ikke er forstyrret av det faktum at noen kan koble til nettverket trådløs og sjøen eller laste ned filer fra internett. Jeg er sikker på at denne brukeren samtykke finnes mange andre brukere. De viktigste årsakene til at vi ønsker å sikre trådløse nettverk er helt annerledes.
Hvorfor trådløse nettverk sikkert?
- Fordi nabolaget tiggere ikke kan være 30 laste ned torrent-filer samtidig. Hvis det skjer, vil båndbredden flaskehals være din Internett-hastigheten og vil være mindre.
- Det er fortsatt mange mennesker som en gang ondsinnet tilgang til ditt trådløse nettverk kan skanne trafikken og jeg vet hvilke nettsteder tilgang til, skriver du inn passordet som gjør søk på google, som er dine interesser
- En annen grunn, og det viktigste er at en cybercriminal, når du har tilgang til det trådløse nettverket kan starte til andre mennesker eller til og med du angrep, kan begå forbrytelser kan handle med falske kort kan trenge Nettet s institusjonelle regjeringen. Hvis det skjer, vil en ansvarlig for lovbryteren bli sluppet alle disse angrepene og oppnådd alle disse misgjerninger på IP-tilkobling.
Hva kan vi gjøre for å sikre vårt trådløse nettverk router?
Det er svært viktig å behandle meget seriøst sikkert trådløst nettverk og bruke alle dine trådløse ruteren som er relatert til dette. Et første trinn er å deaktivere SSID ved å utstede ruter og unngå å skape et trådløst nettverk WEP. Denne typen sikkerhet er veldig lett å trenge gjennom. Fjerne haken "Aktiver SSID Broadcast" det trådløse nettverket vil være skjult, og du kan koble bare hvis du vet SSID til det trådløse nettverket og autentiserings nøkkelen til dette. Et høydepunkt er å bruke MAC-filtrering (Wireless MAC-filtrering). Dette betyr at bare enheter som har kommet inn i adressefiltreringslisten MAC vil få lov til å få tilgang til det trådløse nettverket. En annen stor fordel ved å bruke filtrering basert på MAC er at selv om noen vet nettverket SSID og nøkkel for autentisering ikke vil være i stand til å koble til nettverket trådløst Hvis MAC-enhet eller ikke tilsatt til filterlisten.
Hvis ruteren støtter WPA sikkerhet / Personal WPA2-PSK med AES kryptering når du velger dette alternativet når du oppretter et trådløst nettverk satt opp.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan å sette ut i praksis alle innstillingene som er nevnt for å sikre et trådløst nettverk router.
Hvis du ikke vet hvordan du setter en ruter og hvordan du oppretter et trådløst nettverk, kan du følge tutorials:
Hvordan lage tilkoblingsinnstillingene for RDS og en trådløs Internett-ruter (RDS)
D-Link DIR-ruter konfigurasjon 655 for Romtelecom, RDS, UPC, internett starter, 3G(For andre tilkoblingstyper)

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Jeg vil se hvor usikker er conecsiunea WEP og hvordan du får tilgang.

 2. Hei Adrian, jeg vil ha en tutorial på hvordan vurnelabila menn WEP-tilkobling

 3. andrei sa han

  passord som la henne passord som ikke kan se om nettverksskanning. hva med å bestille min ip pakke antar du som tar dem til en som har bestilt som bare må holde mottakeradresse. Hvem bruker tallene vet nøyaktig hvordan de skal gjøre jobben sin ikke ute etter usikrede trådløse nettverk i byen. og om politiet kommer til meg jeg kan finne ut av problemet. Jeg vil ikke komme i trøbbel. uansett er det godt å sette passord på den trådløse ruteren og passord ledelse.

 4. andrei sa han

  og se demonstrasjonen WEP fordi alle rutere Romtelecom og UPC har satt om grunnleggende sikkerhets typer 2 aktiv WEP og wpa2. Jeg vet at du ønsker å gjøre godt og å demonstrere hvor enkelt det kan fange opp og dekryptere WEP, men ikke får andre steder guttene kunne ikke vente med å "bryte" nettverk naboer

 5. Jeg ønsker å bidra litt eller selv prøver. I løpet av noen uker du gjorde en tutorial på GBO Player TV, men det var et problem. Jeg åpner programmet stream og ikke lenger finner en feil.

 6. Sorin Chiran sa han

  Og jeg er interessert i WEP sårbarhet!

 7. florin sa han

  Jeg er spent på å se hvor sårbare er WEP-sikkerhet

 8. AdrianGudus sa han

  andrei:
  passord som la henne passord som ikke kan se om nettverksskanning .cat bestiller ip pakke meughici dere som tar dem til en som har bestilt som bare må holde mottakeradresse. Hvem bruker tallene vet nøyaktig hvordan de skal gjøre jobben sin ikke ute etter usikrede trådløse nettverk i byen. og om politiet kommer til meg jeg kan finne ut av problemet. Jeg vil ikke komme i trøbbel. uansett er det godt å sette passord på den trådløse ruteren og passord ledelse.

  Innsiden kan ikke få deg i trøbbel, men du vil bli kalt og holdt av avdelinger / politistasjonen er å rydde opp arbeidet og ikke tror du ønsker å kaste bort tiden din med denne.
  På passord, foreslår jeg at du er mer informert om en informasjonskapsel. Ikke vær naiv. Hvis du ikke vet hvordan du gjør alle disse tingene betyr ikke at det ikke finnes metoder eller andre ikke vet hvordan de skal gjøre.
  Dette handler ikke bare om kriminelle gjør skanninger på Snape, kan være enda et nysgjerrig på blokken din, en "Prieta" som ønsker å lære mer eller fiende

 9. Andrew sa han

  Og jeg ønsker å se sårbarheten WEP-tilkobling

 10. lucyana sa han

  og WPA / WPA2 kan bryte

 11. AdrianGudus sa han

  lucyana:
  og WPA / WPA2 kan bryte

  Ja, det er det, men litt vanskeligere.

 12. AdrianGudus sa han

  andrei:
  og se demonstrasjonen WEP for alle rutere fra Romtelecom og UPC har satt om grunnleggende sikkerhetstypene 2 aktiv WEP og wpa2. Jeg vet at jeg vil gjøre det bra, og bevise hvor enkelt det kan fange opp og dekryptere WEP andre, men ikke for å nå de guttene kunne ikke vente med å "bryte" nettverk naboer

  Det jeg liker folk som deg. Over det virker som ingen stor ost å sikre det trådløse området og plutselig fikk panikk.
  Våre opplæringsprogrammer for pedagogisk formål. Hvis vi viser noe ikke nødvendigvis bety at du må sette ut i praksis. Alt du gjør, gjør eller gjør på ditt ansvar. Ingen er ansvarlig for handlingene de gjør særlig ettersom vi angitt i hver tutorial som eksemplifiserer følsomme ting som vi antar vårt ansvar som tutorials for pedagogisk formål og ikke noe mer.
  Hvis du ikke er i stand til å skille rett fra galt så du ikke hører hjemme foran en datamaskin. Hvis elva betyr ikke gjemmer seg fjerne. Hvem ønsker å gjøre det (å trenge et WiFi-nettverk WEP) kan finne selv nå milliarder av sider på internett uten behov for vår veiledning. Disse nettstedene forklare at er "liv" finnes på internett og i dag.

 13. Vi ønsker å vise hvor lett trenge WEP-tilkobling.

 14. marius sa han

  Meget god tutorial, men hvordan kan jeg se ingen forbrytelse hvis noen bruker nettet til å spille lykke takke meg.

  • Galaxy S sa han

   Marius Hei ... Hvis du hadde sett den opplæringen du har sett hvordan utsikten hode-hale ... hvis noen bruker nettverket ved å filtrere mac er ..undeva spesifisere dette .......

 15. Cosmin sa han

  Vennligst lage en tutorial om disse ruterne fra romtelecom at de gir oss når stuffing netto mislighold.

 16. AdrianGudus sa han

  marius:
  Meget god tutorial, men hvordan kan jeg se ingen forbrytelse hvis noen bruker nettet til å spille lykke takke meg.

  Jeg har vist, og denne videoen opplæringen. hvis ikke bla og så tutorial hode-hale, er også dette.

 17. Test hvordan å knekke WEP, veldig lett. Jeg hadde WPA-Personal. Jeg ønsker å se hvordan det kan bryte WEP.

 18. Hei Adrian i wi-fi i huset til UPC og de kom til meg mjaue montert ala vel og bra Addicted gå på wi-fi og kabel vanlig Men jeg har også en PSP og den ikke støtter Wi- INGEN være enn WEP, og jeg antar det er ingen passord og routeru fra dem UPC er WPA2-PSK! Tror du at du kan endre? Det VRO innstilling som type sikkerhet er i endring? Vennligst raspunedemi er veldig fortvilet!

 19. Stor tutorial! Jeg koblet terminaler 2 allerede innsendt i henhold til instruksjoner (skjult SSID, MAC filter), men jeg hadde et problem med en telefon LG Optimus Net som ikke kan kobles til ruteren. Konfigurert nettverk ser ut til ham, men ikke får IP, og dermed ikke koble. Du kan hjelpe meg med noen ideer?

 20. Vi ønsker å se hvor enkelt du kan knekke et WEP-passord

 21. vicentiu sa han

  Vi ønsker å se hvor enkelt du kan knekke en WEP QSS deaktivert

 22. AdrianGudus: Ja, det er det, men litt vanskeligere.

  Harder? Ikke i det hele tatt ser her linuxu Beini kan bryte alle passord med noen få klikk. Finn tutorials på Youtube, hvis du ikke vet spansk og engelsk, men sikkert.

 23. CaineRAU sa han

  AdrianGudus: Det jeg liker folk som deg. Over det virker som ingen stor ost å sikre det trådløse området og plutselig fikk panikk.
  Våre opplæringsprogrammer for pedagogisk formål. Hvis vi viser noe ikke nødvendigvis bety at du må sette ut i praksis. Alt du gjør, gjør eller gjør på ditt ansvar. Ingen er ansvarlig for handlingene de gjør særlig ettersom vi angitt i hver tutorial som eksemplifiserer følsomme ting som vi antar vårt ansvar som tutorials for pedagogisk formål og ikke noe mer.
  Hvis du ikke er i stand til å skille rett fra galt så du ikke hører hjemme foran en datamaskin. Hvis du skjuler det onde som ikke betyr slette. Hvem ønsker å gjøre det (å trenge gjennom et nettverk wifi WEP) kan finne selv nå på milliarder av nettsteder på internett uten behov for vår veiledning. Disse nettstedene forklare at er "liv" på Internett, og det i dag.


  det er sant det han sier Andrei
  wpa2 kryptering anbefale og foretrekker å bryte WEP-kryptering :))
  men alle gjør det han ikke burde fortelle oss og oss vi kan ikke gjøre noe annet enn å melde seg for politiet

 24. V - Jeg ville spørre om du ønsker å vise oss sikre WEP sårbarheter i trådløse nettverk?
  takk

 25. florin sa han

  Takk for opplæringen ... Jeg har en tp-link 841n og menyen er den samme ... Begge tutorials jeg kom til å fikse ...

 26. Jeg bare brukt mac filtrering Dintoneauna ... Jeg tenkte at hvis nettverket er nektet adgang til en bestemt bruker kan ikke gjøre noe. (Datainnsamling) Fra det du har er kunnskap nok? eller slik at den kan samle inn data (jeg vet det kan endres, men hvis din Mac ikke vet hva mac for å endre det ...)
  Og en annen ting jeg prøvde og passord, og la merke til noen bremse hastigheten sikkerhet mot valmue - reveritor vet noe om det?

 27. For å se ruteren forbindelser som finnes i mange internett-programvare for å gjøre denne jobben, anbefaler jeg ham Zamzom wirlles nettverk verktøyet. Soful har 2 muligheter, gratis versjon som vil vise tilkoblinger fra IP-ruter dvs. 'slag tilkoblinger og MAC-adresse. Den pro-versjonen, vil den vise navnet PC '' s navn du velger for installasjon. Vi gratulerer tutorial, jeg bor her i Spania og bryte passord på dagsorden, Beini Linux Med det nevnte meg i primu kommentar. Jeg vil si som jeg patito ham til å bryte min wifi-nettverk. Ofte måtte endre router passord for å bli kvitt mine naboer nettverk mer pause vi gjorde akkurat det som er presentert for deg i denne opplæringen, jeg anbefaler til alle de som bruker WiFi-tilkobling for å gjøre det.

 28. ZOLE2013 sa han

  og jeg stemme for tutorialu WPA PRO

 29. Hvordan passord KAN VÆRE EN MED TRÅDLØS WEP-sikkerhet?

 30. liviu_florin sa han

  ... Kan du forklare på andre rutere, slik som den på romtelecom HG655b, der det er andre alternativer som: AP Skjul isolasjon eller kringkasting. ; Eller hvis modusen er svakere enn TKIP AES.

 31. Sprengning de koder WPA / PSK WPA2 Hvis vi allerede har tatt opp pakker, kan vi bruke vanlig Cain, hvor importere filtypen. hode. Cain vil se ut og fortelle oss om det er noen gyldig håndtrykk for å trekke ut chiffer PSK:

 32. Ja, selv det ville være interessant å se hvor enkelt det er å knekke en WEP-nettverk ...

 33. adrian76 sa han

  Se baksiden av enheten, og definitivt skrive 192.168. og så videre

 34. vicentiu sa han

  Zoltan maskere Teszari OG VIN SPOT GRATIS WI-FI RDS

 35. Floryn sa han

  Hei, hvordan kan jeg finne ut om noen er koblet trådløst til min routeru, der jeg falt i ville bryte passordet ditt?

  • Floryn:
   Hei, hvordan kan jeg finne ut om noen er koblet trådløst til min routeru, der jeg falt i ville bli brutt pa

   Floryn:
   Hei, hvordan kan jeg finne ut om noen er koblet trådløst til min routeru, der jeg falt i ville bryte passordet ditt?

   Floryn:
   Hei, hvordan kan jeg finne ut om noen er koblet trådløst til min routeru, der jeg falt i ville bryte passordet ditt?

   Alle disse tingene vi ser på den trådløse ruteren statistikken, kan Mitt råd er å følge opplæringen en gang og være forsiktig .... annet ... kan ikke du zic..pt at du ikke kunne forstå suksess

 36. Alex:
  Hei Adrian i wi-fi i huset til UPC og de kom til meg mjaue montert ala vel og bra Addicted gå på wi-fi og kabel vanlig Men jeg har også en PSP og den ikke støtter Wi- INGEN være enn WEP og passord som er mistenkt uten sirouteru fra dem UPC er WPA2-PSK! Tror du at du kan endre? Det VRO innstilling som type sikkerhet er i endring? Vennligst raspunedemi er veldig fortvilet!

  Selvfølgelig som kan endre vanligvis har en rekke innstillinger alternativer å konfigurere en router hendig men uansett og med et passord på mac filtrering, WEP + = + nettverk heller skjule tillit i nettverket. sfaturile- retningslinjer gjelder opplæringen, og du sørget for at du vil løse problemet suksess

 37. ØNSKER nødvendigvis en tutorial om sårbarheten WEP larg.merci.

 38. Marius sa han

  Hei nylig jeg satt min router og jeg gjemte SSID ikke å se meg og andre på en bærbar xp windws jeg ikke klarer å bag skjult SSID mens vinduene klarte 7

 39. En enhet, smarttelefon, som vi finner MAC IP CPC, å introdusere ham for å sikre (så vi fant det, og alle PC og laptop?). Jeg får den bærbare, men smarttelefonen er den samme?

 40. Du sa noen paote monitor hva vi gjør der vi Logam med passordet osv ... ved hjelp av programvare som er dette ??

 41. hva antivirusprogramvare eller kan vi beskytte inpotriva som noen koblet til min wifi oss Powered paachetele og analysere dem?

 42. Nicholas sa han

  Veldig nyttig, takk, jeg lærte mye av videotutorial.ro lucruru nyttig når det alltid finne svaret på et problem med PC-en og få på videotutorial.ro finne alt her.
  bra at det finnes folk som gjør og noen ting gratis

 43. Hei! Jeg har et problem, og jeg trenger en pose som kode sfat.Cand (192.168.1.1) og gi skriv, synes for meg direkte "Brukernavn eller passord er feil.
  Vennligst henvis til feilsøking Nedenfor .... ". Ingen anelse om hvorfor, gitt at ikke engang streifet meg den boksen der du scriu.Vreau ham securizes akkurat som vi har sett i denne opplæringen, men unnlater å intru.PS:Cred~~V noen har tilgang til wi-fi uten å vite.

  • Hvis du ikke vet brukernavnet og passordet til ruteren kan tilbakestille ruteren og deretter kan du konfigurere. Ruteren har en liten knapp som du trykket noen 5 sekunder og nullstilles.

  • gi et nullruterens innstillinger, og du har forlatt fabrikken har en liten buton satt penn eller noe skarpt at det nå er opp til ruteren og normal knapp

 44. Problemet er at jeg ikke synes det vinduet der du kan sette ditt brukernavn og passord direkte ... gir meg feilen at jeg snakket og jeg ga start mai sus.Aseara og vi omstrukturert det, men det samme problema.Asta er nysgjerrig for hva mine.De la meg ikke engang å komme inn i menyen?

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg prøver ikke å få tilgang til router på en bærbar PC som du er tilkoblet via WiFi trådløs router, ikke sant? Fordi hvis så, kan det være en grunn til at du ikke får tilgang. Hvis du har sett på videoen opplæringen og hode-hale selv jeg trakk oppmerksomhet til denne "vil ikke få tilgang til ruteren fra den bærbare datamaskinen trådløst"
   Tilgang til ruteren er kablet. Koblet til et trådløst nettverkskort fra din PC eller laptop, og den andre enden i en av de vakre angi det routerului.marcate initialer LAN-porter

 45. Jeg prøvde problema.Nu samme måte og prøve acum.Pe vet hva du skal skrive Standard tilgangs ruteren: http://tplinklogin.net.Am fel.Nu prøvd nysgjerrighet og har ingen anelse om hva det kunne være.

 46. Nicoleta sa han

  Tusen takk, han var svært nyttig
  mye som jeg ønsket å lære meg hvordan du gjør
  du var veldig eksplisitt ... bravoooo

 47. Gode ​​visjoner! Jeg har nylig kjøpt meg en ruter som ikke har antennen opp og er mertical, datamaskin netul farten, jeg koble med telefonen. Nå er problemet: Canvi ønsker å komme på nettet på telefonen, forteller telefonen meg at jeg ikke nettet, selv om den er koblet til wifi signal og har ... Hva skal jeg gjøre? Windows 7 jeg nevne at hvis du trenger å endre innstillinger cv. Takk.

 48. hei! Så jeg har en ruter serioux og jeg har ingen boks eller manuell fra ham, og jeg fikk ikke installert så ingen ip ikke kjenner ham. Jeg ønsker å få passordet mitt, men vet ikke hvordan fordi jeg ikke falt deg inn at når jeg prøver å bag en ip

 49. HELLO! Jeg har et problem! Jeg installerte en TL-WR 740N, IMI GOING ON PC og laptop WIFI MEN IKKE gå på en Samsung Galaxy Mini 2 Selv om vi ikke kan KOBLET TIL WIFI internett! Takk på forhånd

 50. Plu-plu sa han

  Jeg selv ni samme problemet mitt Wi-Fi-ruter skanner Andronic hadde en tid da jeg hadde tilgang til ruteren, men når dint- Adries romtelecom ...... ikke gi meg hva jeg skal gjøre?

 51. Guider du har noen? Jeg har funnet så langt ikke løse problemet på nettstedet ditt, du er den hotteste tinetio alt, med så mange gode tutorials

 52. Jeg ønsker å gjøre seg masken min ip hvis poatecum kan forvente en LINC her [Email protected]

 53. Daniela sa han

  Jeg har et lite problem!
  Ikke la meg jeg har logget inn på området for å endre passordet mitt.
  Et forslag? Hva kan jeg gjøre? At en annen passord kan jeg logge inn?

 54. Cosmin sa han

  God toti.am problema.cum gjøre for å sette et passord på nettverket .de tablett wiifii ...

 55. Hei, all informasjon gitt av deg er folositoare.Multumim!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.