PlayStation Dualshock SIXAXIS gamepad på PC og OnLive 3 med emulator

I dag vil jeg vise deg hvordan du installerer en PlayStation gamepad for Windows, spesielt en Dualshock 3 Sisaxis å installere en gamepad som kan kobles til PCen via USB eller trådløst via Bluetooth.
Dette handler ikke om driverne fordi Windows installerer "noe" der når koblet gamepad, dessverre ingenting fungerer drivere automatisk lastet ned. Slik slår gamepad Dualshock-kontrolleren til en funksjonell vi trenger mer.
Vi gjør denne opplæringen video fordi det er mange eiere av PlayStation og kunne bruke gamepads på PC ville være en skam å ikke kunne gjøre dette hvis vi tror at Dualshock 3 Sixaxis er en av de beste contorllere på markedet i dag dette.
For "kompatibilitet" DUALSHOCK er vi trenger to programvare (se slutten av teksten), den første er Motioninjoy emulator og andre sjåføren Gamepad Xbox esye 360 på den offisielle nettsiden til supoer fra Microsoft.
Operasjonen er ganske enkelt, må du installere både kjørbare og gjør lite konfigurasjon. Men hensyn til rekkefølgen på ting, jeg anbefaler deg å gjøre akkurat som jeg gjorde i opplæringen hvis du ønsker å trene perfekt.
Anbefalt er å stoppe sikkerhetsprogramvare som antivirus eller brannmur under installasjonen fordi Motioninjoy inneholder noen usignerte drivere, noe som kan virke mistenkelig "mind" av et virus.
Last ned Motioninjoy
Last ned driver Xbox 360


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Dristian G sa han

  Sal, virker det som om jeg prøver noe sånt som dette! Kanskje gå med en Blututh adapter? Jeg og Xbox og så Playcom Xbov adapter for PC trådløse kontrolleren er selges separat kompatibel PC adapter ikke finner selvsagt ideen din er super !! Hvis du går og trådløs kulere ikke!

 2. Kan spille PC-spill PS3 iso (kilde torrent) utstyrt med VirtualBox bruker gamepad (som vi introdusere deg i opplæringen) ???

 3. Ionut: Den kan spille PC-spill PS3 iso (kilde torrent) utstyrt med VirtualBox bruker gamepad (som vi introdusere deg i opplæringen) ???

  Jeg tror ikke det er virkelig mulig nå, er ulike plattformer og ulike prosessorer til eventuell emulering vil miste mye ytelse.
  Teoretisk kan gjøre noe, men vet ikke hvor godt det kan fungere i alle fall ikke i VirtualBox.
  PlayStation nettsted som nettopp lansert, kalt PS4, er PC nærmere enn noensinne, porting og kjører spillet vil være meget mulig.
  Likeledes, Xbox One, som er svært lik PS4. Vi vil se svært raskt spill portet fra en plattform til en annen PC og konsoller.

 4. nor24o sa han

  Jeg ønsker deg velkommen kunne gjøre denne opplæringen kobler til PC via Bluetooth-kontrolleren ps3

 5. FaqTak sa han

  nor24oHei kunne gjøre denne opplæringen kobler til PC via Bluetooth-kontrolleren ps3

  Den kan kobles via Bluetooth til din PC hvis du har en bluetooth pinne!

 6. Gratulerer tutorial, en god idé, men min mening er at Xbox-kontrolleren er mye mer enn PlayStation-kontrolleren (Dualshock)

 7. FaqTak sa han

  Venter tutorial som vil vise oss hvordan ps3 koble til via Bluetooth-kontroller med en bluetooth pinne!

 8. Cristi hvor jeg kan laste ned en ren ubrutt sp3 med Windows XP uten skinn uten frykt eller bugs.
  Og viktigst å gå alle programmer!

 9. Cristi, kan du fortelle meg hva datamaskinen har de viktigste spesifikasjonene og hvordan du betale for det? Takk på forhånd

 10. FaqTak: Vi tutorial som vil vise oss hvordan ps3 koble til via Bluetooth-kontroller med en bluetooth pinne!

  Ok, så skal jeg gjøre det på denne.

 11. ENDCristi hvor jeg kan laste ned en ren ubrutt sp3 med Windows XP uten skinn uten frykt eller bugs. Og viktigst å gå alle programmer!

  Windows kan finnes i butikken.
  Du kan bruke Windows Enterprise 7 eller 8 lovlig for et par måneder til du får penger for å få den fra butikken.
  Se at vi har noen tutorials om det, se etter "rearm" i søkeboksen.

 12. Catalin sa han

  Cristi, jeg citste den tilkoblede spillkontrolleren i bevegelse glede
  Jeg sier geni gamepad MaxFire blaze3.
  Burde vise min USB-Axis 4, 12-knapp i bevegelse glede med POV-i kontrollpanelet ser
  Hvordan kan jeg fikse?

 13. FaqTak sa han

  Cristian CismaruOk, så skal jeg gjøre det på denne.

  Vær forsiktig når du gjør opplæringen, ikke du som meg og ikke slå.
  DS3 Tool sjåføren å gjøre Windows til å rote med en BSOD feil type.
  Se hva som hadde skjedd med meg: http://www.youtube.com/watch?v=rTDDZCHpBTE&feature=youtu.be

 14. nor24o sa han

  feil som det viser vinduer 8 på Windows 7 går bare til min når du kobler til via Bluetooth fungerer ikke i det hele tatt controlleru viser meg at han koblet da sender ikke data når jeg går inn i egenskapene spillkontrollen fungerer ikke på noen av knappene, og jeg gjorde det som er skrevet på deres hjemmeside

 15. Anderson sa han

  Hei, jeg har et spørsmål som ikke finne et svar, men ikke har et ben. opplæringen, beklager jeg. Problemet er at i går kveld jeg spilte Metro 2034 installert på en hdd WD 640gb Caviar Black (2x320gb fat) og i går kveld det gikk ok hdd var et sted i 45 grader avkjølt kjøligere 12cm i bot og i morges la spillet videre der det gikk PC fra win7 sto bare ved oppstart, sier han, han har, og den røde ledet alle "blunket" midlertidig så etter 1 minutter la det oppstartet etter si se hva har hdd gå WD hardt når jeg ser 640gb SMART Nåværende Venter Sector 0 C431 som Advarsel! og resten var OK og gikk virkelig hardt Overfør et bilde 1mb / s selv 500bytes / s hvorfor det? Der han slapp dette problemet? Jeg nevner vi og SSD 60 gb Red Corsair fyren var OK, og at jeg gir for å slippe spillet ikke lenger lanseringen ble stående lampe fra hdd opplyst innenfra og jeg satte meg øret shell hørtes CRR crrrr CRR sto fortsatt lese en sektor 2 sektorer har nesten min> 500 ms. Jeg oppmerksom på at dette er den andre hdd med samme samme problemet på min svarte og grønne kaviar 500gb til en annen. Cristi & Adrian som råder meg til å gjøre? Som jeg er synd på ham som han var for god for meg. vær så snill

 16. Duallpannel sa han

  AndersonHei, jeg har et spørsmål som ikke finne et svar, men ikke har et ben. opplæringen, beklager jeg. Problemet er at i går kveld jeg spilte Metro 2034 installert på en hdd WD 640gb Caviar Black (2x320gb fat) og i går kveld det gikk ok hdd var et sted i 45 grader avkjølt kjøligere 12cm i bot og i morges la spillet videre der det gikk PC fra win7 sto bare ved oppstart, sier han, han har, og den røde ledet alle "blunket" midlertidig så etter 1 minutter la det oppstartet etter si se hva har hdd gå WD hardt når jeg ser 640gb parken Nåværende Venter Sector SMARTC0 431 Advarsel! og resten var OK og gikk virkelig hardt Overfør et bilde 1mb / s selv 500bytes / s hvorfor det? Der han slapp dette problemet? Jeg nevner vi og SSD 60 gb Red Corsair fyren var OK, og at jeg gir for å slippe spillet ikke lenger lanseringen ble stående lampe fra hdd opplyst innenfra og jeg satte meg øret shell hørtes CRR crrrr CRR sto fortsatt lese en sektor 2 sektorer har nesten min> 500 ms. Jeg oppmerksom på at dette er den andre hdd med samme samme problemet på min svarte og grønne kaviar 500gb til en annen. Cristi & Adrian som råder meg til å gjøre? Jeg beklager at det var for godt til å be for mine.Va

  HDD Regenerator 2011

 17. Cristi internett du hva jeg har sett i andre tutorials som du går godt.

 18. Anderson sa han

  Hei, jeg vil gjerne fortelle deg at vi løst feilen på C5 Nåværende Venter Sector og ikke C0 det er noe ala er galt jeg ... jeg har kopiert alle data på en ekstern harddisk Seagate Expansion 1tb, og etter at jeg satte Leien boot cd 14.0 og jeg satte WD DLG noe som dette, og jeg formatert hele varte 02: 10: 00, og etter at jeg gikk på seier 7 og løst Nåværende Venter Sector Verdi 200 Verste 196 Threshold 0 og data 0 Status OK så ja det går jeg tror det var noe fra en fil. Men etter at jeg testet det og det er OK å gå videre. Men jeg Auslogics Disk Defrag bare bag som sier Cristi ala programvare suger, hvis du sier at WDC eller en instans betyr å sette meg, eller ikke å endre det, den eneste fyren jeg brøt i- jeg har fått "alltid" crazy han gikk optimalisering fra disse sektorene i postkassa, de er bare høre dritt ala programvare vet å gi begynnelsen for å justere disk Defrag filer og eventuelle avvik bare de sektorene ikke eksisterte. En venn brøt hdd O & O Defrag se gode damene bare avvik programvare for å ødelegge harddisker. Eller hvis den fyren hører HDD regenerator og i sin tur gjøre et rot ren verre enn å reparere dårlige nettsteder. Den helligste reparere programvare er dannet lav med originale og vanskelig å få øye på. Bare de vrajeli. Jeg ikke lenger gi noen defragmentering å se gå hardt fordi jeg ikke har penger til å kjøpe Cristi hver dag for å gi opp med å ødelegge defragmentering. Dau med Windows hvis han kjenner ham mye bedre. Alternativer skade mye mer enn originalene. (Sorry for at ikke knytte tuto.)

 19. Hackintosh raskt !!!!!!!!!!!!!!!

 20. DariusCristi internett du hva jeg har sett i andre tutorials som du går godt.

  Jeg har et abonnement mer spesiell, dyrere kontrakt, 105 lei per måned betaler kun netto på linjen.
  Hvis leverandører i Romania ville være rettferdig du vil si at du kan ikke og netto billig og kvalitet.
  Jeg 100 garantert båndbredde og opp og ned metro og eksterne 50.
  Fra mitt synspunkt jeg betaler svært lite for denne tjenesten vil bli dyrere.
  Jeg kan høre dem kommer gutta og ideer ...

 21. CatalinCristi, jeg citste den tilkoblede spillkontrolleren i bevegelse glede jeg nevne jeg Gamepad MaxFire blaze3 geni. Burde vise min USB-Axis 4, 12-knapp med glede -in Povina motion kontrollpanelet ser Hvordan kan jeg fikse?

  Kan du ikke vært betalende oppmerksomhet, her er det en gamepad playstation, ikke om andre modeller.

 22. Simon: Raskere med Hackintosh !!!!!!!!!!!!!!!

  Sure, sure ...

 23. Robert TătaruCristi, kan du fortelle meg hva datamaskinen har de viktigste spesifikasjonene og hvordan du betale for det? Takk på forhånd

  I dag kan du kjøpe noe mye bedre enn jeg har, mine komponenter er ikke lenger aktuell.
  CPU - i5 3570
  MB - P8-z77-v
  GPU - gtx560
  Jeg anbefaler at du ser på opplæringen Haswell, har det bygget et mye bedre system.

 24. Gepeto sa han

  Fin tutorial !!!
  men jeg har et spørsmål Cristi PTR hvis du ikke tankene
  Jeg la merke til at alle Windows OS bruker 7 mitt spørsmål ptr. Det er: hvilket operativsystem som er best at du liker det er mer hvordan det fungerer, hvordan den beveger seg? Windows Windows 7 8 Eller ??? Din egen personlige mening og ??? venter på svar
  Takk, og jeg beklager at spørsmålet mitt ikke er relatert til opplæringen

 25. Dani13511 sa han

  Kan noen fortelle meg om det er "avatar" (spill) på Steam eller OnLive

 26. Alexandru sa han

  Cristi, jeg har en datamaskin med skjermkort 256mb (via s3g UniChrome pro PGI), men når jeg installerer Windows XP eller Windows 7 viser meg at er 64mb. For å vise meg hva jeg skal gjøre 256mb skjermkort?

 27. God tutorial selv jeg hadde problemer med gamepads tatt til nå for det er raskt FIFA uzau 13.Doaream god en, og skuer jeg så denne opplæringen .M jeg gikk jeg kjøpte en innrykket som i videoen, og jeg fulgte alt som SPS Cristi.Totul deg når du går perfekt, men jeg vil gjerne vite om du kan endre konfigurasjonen av knappene og cum.Eu jeg prøvde, men jeg reusit.Bun tutorial.Mi var nyttig og tusen takk

 28. Sorry for grammatikken i alle de ovennevnte, men det ble skrevet i all hast og hold fingrene til tastaturet hardere :))

 29. f tutorialu harde skritt, og jeg fulgte bv epler ... perfekt igjen for hardt arbeid ... spørsmåls 2 gamepads kan binde seg til en calc?

 30. Så hvordan gjør du det steg for steg ... det siste du merke av og gi ximput aktiver installeres raskt etter noe går rett og pad ... kan du hjelpe meg?

 31. Takk Cristi ... .vi har fått som barnehage, detalj av detalj bare forstå alle! Takk for din tid og tålmodighet ta.ciao

 32. sal og jeg har en gamepad, jeg fulgte trinnene akkurat som jeg ikke finner driveren, og jeg kan ikke gi belastning å gjøre? gamepad som handler om vb http://www.pcgarage.ro/gamepad/speedlink/strike-fx-wireless-gamepad-red-ps3-pc/

 33. Jeg 8 vinduer

 34. En utmerket og svært god video !! Det hjalp meg takk og håper å gjøre mer for å video`uri vi har også mye å lære !!! ms gjennom igjen !! God jul!

 35. Hei. Jeg vinner, og jeg gir 8.1 belastning driver sier FEIL: Installer driver MotioninJoy mislykkes .. Feilkode: 0Xe0000247

 36. Robert Damian sa han

  Jeg gir meg en feil når jeg gir Load Driver:
  FEIL: Installer Driver MotionJoy fail ... Feilkode: 0X-1ffffdb9

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.