Installer Mac OS X Lion i Mount VirtualBox på Windows - Video Tutorial

Installer Mac OS X Lion i Mount VirtualBox på Windows - Video Tutorial
4.4 (18) 88.89%

Hei venner, i dag vil jeg vise deg hvordan du installerer Mac OS X Lion på Mount Windows i et virtuelt miljø ved hjelp av VirtualBox.
Mac OS X er operativsystemet produsert av Apple, er et operativsystem møtte bare Apple-produkter, kan det ikke installeres enkelt installere med en Windows eller Linux distriburie. Apple er et selskap som selger integrert maskinvare og proprietær programvare. Og selv om de kan installere andre operativsystemer på Apple-maskinvare, operativsystem plattform pote ikke installeres på PC-er eller andre enheter, i hvert fall ikke så lett.
Interessant, kan Mac OS X kjøpes til en svært lav pris for Mount Lion dvs. at du ikke betaler mer enn 18 euro. Hvis vi tror at den billigste prisen OEM Windows 8 100 euro ... virkelig verdt det å installere Mac OS X på PC eller i VirtualBox, for å se hvor godt vi OS fra Apple.
Grunnen til at jeg valgte å installere Mac OS X Lion på Mount VirtualBox er en "hemmelig" er faktisk en overraskelse for deg som vil komme i form av video tutorials. Jeg er interessert i spesielt partisjonsfunksjonen ... og si mer for å ikke ødelegge overraskelsen, men hvis du tenker vel jeg tror jeg har allerede sagt for mye ...
Ofte trenger du:
VirtualBox utvidelse pakke og
Monter .dmg bildet med MacOS X Lion (iATKOS)
Ikke mer pratsom, få til å fungere. Um, hvis du har noe som vi kan løse problemene sammen, kan du sette dem i kommentarfeltet.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 1.000 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Edy 13ani sa han

  Hvordan aktivere lyd? Hvordan øke oppløsningen?

 2. Vennligst gjør en tutorial og "Hvordan kan jeg deaktivere alle meldinger (dvs. ikke å motta meldinger eller venner eller fra andre Facebook-brukere som er å ikke snakke med dem, ikke motta noen melding) vil ikke oppstår på nytt melding om at knappen på profilen min. "Og også Hvordan deaktiverer jeg som funksjon å legge mening venneforespørsel å slutte å motta venn, holde seg akkurat som sider. I for en vet ikke, takk anticdipat!

 3. Du må installere virtuell gjest addendum i boksing som du kan endre oppløsningen.

 4. Fantastisk. Jeg og oppfølgere. takk

 5. tester sa han

  Den nyeste versjonen:
  iATKOS ML2 (Mac OS X Mountain Lion 10.8.2)
  https://kat.ph/iatkos-ml2-mac-os-x-mountain-lion-10-8-2-t6943705.html
  Cristian / Bravo!

 6. polferis sa han

  Det ville være interessant videotutorial om en reell installasjon av Mac OS, muligens i dual boot. Windows 7. Ikke at jeg ikke ville finne noe på internett, men forklart til deg ... det er noe annet. OK?

  • Stefan sa han

   Jeg vet ikke hvorfor jeg føler sti caacele tutorials ordtak refererer Cristi begynner nøyaktig hva du sa.
   Jeg kan ikke vente å se hva som følger!

 7. MIni_IT sa han

  Jeg har et spørsmål, inntil nylig hadde vi to problemer når jeg brukte vmware player, den neste dagen jeg ikke lenger gikk tastaturet, og etter en måned jeg ikke lenger gå PC-u. Hvis du re-nedlasting VMware Player kan gjenta det?

 8. pekatonix sa han

  nysgjerrig, men jeg kan ikke installere :-(
  Jeg fulgte alle trinnene i opplæringen etter installasjon oppstartsdisken og virtuell maskin installasjon gir meg feil: Ingen oppstartbar medium format! System stanset.

  • Mihai Niculescu sa han

   Hei, samme problem med boot miljøet som jeg opplevde det selv, jeg respekterte alle trinnene i Kristus. Det er å være overkommelig fordi jeg brukte VirtualBox installert på Linux Mint 12.04 LTS, men i hvert fall i teorien, virtualisering programvare har funksjoner identiske uavhengig av operativsystem.

 9. Cristi, kommer til å sette Mac OS X Lion i Mount VMware Player eller VirtualBox er et must i?

 10. pekatonix sa han

  OK, løst, jeg lastet ned feil bilde!

 11. digitalmind sa han

  @pekatonix Skjedde dette fordi du lastet ned fra nettstedet angitt Mr. Cristi torrent iATKOS kalt MLM. Vel og jeg fant feil det .. Hva du trenger å gjøre er å gå tilbake til nettstedet angitt Mr. Cristi og nedlasting torrent iATKOS ML2 (er litt ned på denne siden). Jeg håper jeg har vært nyttig.

  Jeg er ikke lenger laste opp noe, de er virtuell maskin vindu (installasjonsprosessen) som viser min bakgrunn og grå eple-logoen ML iATKOS ned og jeg viser ikke hvordan sirkelen som ville laste noe .. jeg har tatt skritt 3 ganger ..
  Alle de beste!
  ~ Dm.

 12. digitalmind:
  @pekatonix Skjedde dette fordi du lastet ned fra nettstedet angitt Mr. Cristi torrent iATKOS kalt MLM. Vel og jeg fant feil det .. Hva du trenger å gjøre er å gå tilbake til nettstedet angitt Mr. Cristi og nedlasting torrent iATKOS ML2 (er litt ned på denne siden). Jeg håper jeg har vært nyttig.

  Jeg er ikke lenger laste opp noe, de er virtuell maskin vindu (installasjonsprosessen) som viser min bakgrunn og grå eple-logoen ML iATKOS ned og jeg viser ikke hvordan sirkelen som ville laste noe .. jeg har tatt skritt 3 ganger ..
  Alle de beste!
  ~ Dm.

  Gå enda Adrian gjorde en veiledning om dette emnet, hvis du ser vil du se at er enda liknende varer i denne opplæringen.

 13. pekatonix sa han

  Ja gå som digitalmind sagt, jeg lastet ned MLM iATKOS første gang. Så jeg lastet ned ML2 og gå :-))

 14. Super !!! Av Luia !!! Det er den slags tutorial som du ser frem !!!

 15. KodeJust sa han

  Nedlastingshastigheten er katastrofal .......... 3 tar meg dager å laste den ned ......

 16. Vennligst gjør en tutorial og "Hvordan kan jeg deaktivere alle meldinger (dvs. ikke å motta meldinger eller venner eller fra andre Facebook-brukere som er å ikke snakke med dem, ikke motta noen melding) vil ikke oppstår på nytt melding om at knappen på profilen min. "Og også Hvordan deaktiverer jeg som funksjon å legge mening venneforespørsel å slutte å motta venn, holde seg akkurat som sider. I for en vet ikke, takk anticdipat!

 17. Hvorfor jeg 32 bit

 18. Andrew sa han

  Cristi Hello! En venn av meg har en problem for stor, og jeg ønsker å fortelle meg om det er noen løsning. I går min venn tok gal for å rense sin PC og gikk til prosessoren ta det ned, og de fjernet kjøleren og radiator aluminium ble sittende fast på grunn av termisk fett, trakk opp kom og gikk prosessor med alle kjøligere og oppholdt limt til aluminium radiator. Han slet med å sette ut prosessoren som feilet deretter klarte å skrelle av aluminium radiator prosessor, klarte men har innsett at ødelagt noen pinner på prosessoren. Radiatoren som ikke var den opprinnelige lager kulere sitter prosessor var helvete av tykk klump av stor kjøleribbe og spesielt hvor den kommer i kontakt prosessoren. Jeg byttet den på service der han ledet Pc i det siste, kan han ikke si hvorfor det har ikke den originale. Original radiator vet at denne modellen er mye mindre og tynnere fordi jeg selv vet hvordan det samme prosessor og kommer i original eske. Prosessoren er en AMD Athlon x64 2 5000 + socket AM2. Tenk lenger gå rette disse pinnene? Jeg tror det er bra gitt prosessor i papirkurven. Venn spurte meg om jeg kan hjelpe fikse det. Jeg kunne prøve en synål til rette pinnene, men jeg tviler på at vil bruke prosessoren.

  • Costelina sa han

   Andrew:
   Cristi Hello! En venn av meg har en problem for stor, og jeg ønsker å fortelle meg om det er noen løsning. I går min venn tok gal for å rense sin PC og gikk til prosessoren ta det ned, og de fjernet kjøleren og radiator aluminium ble sittende fast på grunn av termisk fett, trakk opp kom og gikk prosessor med alle kjøligere og oppholdt limt til aluminium radiator. Han slet med å sette ut prosessoren som feilet deretter klarte å skrelle av aluminium radiator prosessor, klarte men har innsett at ødelagt noen pinner på prosessoren. Radiatoren som ikke var den opprinnelige lager kulere sitter prosessor var helvete av tykk klump av stor kjøleribbe og spesielt hvor den kommer i kontakt prosessoren. Jeg byttet den på service der han ledet Pc i det siste, kan han ikke si hvorfor det har ikke den originale. Original radiator vet at denne modellen er mye mindre og tynnere fordi jeg selv vet hvordan det samme prosessor og kommer i original cutie.Procesorul er en AMD Athlon x64 2 5000 + socket AM2. Tenk lenger gå rette disse pinnene? Jeg tror det er bra gitt prosessor i papirkurven. Venn spurte meg om jeg kan hjelpe fikse det. Jeg kunne prøve en synål til rette pinnene, men jeg tviler på at vil bruke prosessoren.

   ser ikke fange ørene
   eller til helvete buldrer

  • Costelina sa han

   ser ikke fange ørene
   eller ikke banging helvete

  • Og en pin hodet å gå greit ... Jeg har vært der selv i det siste

 19. KodeJust sa han

  Miar overraskelse å være sånn, viser oss hvordan å sette på en usb eller dvd mac, og viser oss hvordan vi skal leve denne sitem installere. Tross alt hvis du går i Virtualbox hvorfor ikke gå og leve?

 20. poldac sa han

  Jeg fulgte nøyaktig trinnene, men gir meg en kernel panic. Jeg nevner at AMD mener at versjonen er for INTEL

 21. Seby S sa han

  Jeg lukter Hackintosh ...: D

 22. Edy 13ani sa han

  polferis:
  Det ville være interessant videotutorial om en reell installasjon av Mac OS, muligens i dual boot. Windows 7. Ikke at jeg ikke ville finne noe på internett, men forklart til deg ... det er noe annet. OK?

  Hvis du kunne gjøre ville gjøre henne live, men det er fortsatt ingen teknologi som filming med Camtasia du installere et operativsystem på kamera viu.Poate gjøre det, men svært dårlig kvalitet.

 23. Edy 13ani sa han

  Andrew:
  Cristi Hello! En venn av meg har en problem for stor, og jeg ønsker å fortelle meg om det er noen løsning. I går min venn tok gal for å rense sin PC og gikk til prosessoren ta det ned, og de fjernet kjøleren og radiator aluminium ble sittende fast på grunn av termisk fett, trakk opp kom og gikk prosessor med alle kjøligere og oppholdt limt til aluminium radiator. Han slet med å sette ut prosessoren som feilet deretter klarte å skrelle av aluminium radiator prosessor, klarte men har innsett at ødelagt noen pinner på prosessoren. Radiatoren som ikke var den opprinnelige lager kulere sitter prosessor var helvete av tykk klump av stor kjøleribbe og spesielt hvor den kommer i kontakt prosessoren. Jeg byttet den på service der han ledet Pc i det siste, kan han ikke si hvorfor det har ikke den originale. Original radiator vet at denne modellen er mye mindre og tynnere fordi jeg selv vet hvordan det samme prosessor og kommer i original cutie.Procesorul er en AMD Athlon x64 2 5000 + socket AM2. Tenk lenger gå rette disse pinnene? Jeg tror det er bra gitt prosessor i papirkurven. Venn spurte meg om jeg kan hjelpe fikse det. Jeg kunne prøve en synål til rette pinnene, men jeg tviler på at vil bruke prosessoren.

  Du kan rette de litt pin men med en patent på en som er vant til electronica.MARE OBS !!! Hvis han er brutt ... pa procesor.Mai bedre å kjøpe en annen.

 24. Catalin sa han

  Muligens ikke på AMD-plattformene, jeg gir meg feilmeldingen som oppstartssekvensen begynner.

 25. Cosmin sa han

  pekatonix:
  nysgjerrig, men jeg kan ikke installere :-(
  Jeg fulgte alle trinnene i opplæringen etter installasjon oppstartsdisken og virtuell maskin installasjon gir meg feil: Ingen oppstartbar medium format! System stanset.

  Og jeg har det samme problemet. Hvordan kan jeg fikse? takk

 26. For å være klart for alle og spesielt for de med AMD:
  iATKOS ML2 installatør er OSX86 år, og det er designet for ikke-Apple-maskiner X86_64 Intel CPU.
  - AMD prosessorer støttes ikke.

 27. Jeg fulgte alle trinnene i opplæringen etter installasjon oppstartsdisken og virtuell maskin installasjon gir meg Fatal: Ingen oppstartbar medium funnet! System stanset.

 28. Microsoft Windows 8 64-bit Pro
  prosessor
  Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz
  Wolfdale 45nm Technology
  RAM
  4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18)
  hovedkort
  Gigabyte Technology Co., Ltd EG41MF-S2H (Socket 775)
  grafikk
  H-9006S-D (1280 ×[Email protected])
  SAMSUNG (1920 ×[Email protected])
  NVIDIA GeForce GT 630
  Microsoft Basic Render Driver
  harddisker
  SAMSUNG 60GB 830 Series SSD ATA Device (SSD)
  Hitachi 932GB HDS721010CLA332 ATA Device (SATA)
  optiske stasjoner
  DTSOFT Virtual CD-ROM Device
  HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N ATA Device
  lyd
  SB Audigy LS

 29. Når jeg satt min Mac os x64 til meg vises ikke.
  Jeg sannsynligvis virtualisering ???

 30. david sa han

  sikker på at vi ønsker å fortsette med Mac OS tutorials og takke Mr. Cristi mer

 31. gabibetis sa han

  Det ville være veldig interessant hvis det kan installeres i dual boot med Windows 8 .f god tutorial.

 32. Cristi r sa han

  Så på Advanced Micro galt? Intel bare? hvorfor ikke spesifisert ting ..
  -Jeg Fikset alt jeg sier fra begynnelsen for å starte PC-en (virtuell ..), så ikke gå - vi AMD

 33. djnelutu sa han

  dere har lest under beskrivelse av systemet der spesifikt år: ML iATKOS kompatibel maskinvare
  Publisert oktober 17, 2012 av admin i iATKOS ML

  Maskinvare Informasjon om kompatibilitet av iATKOS ML og Mac OS X Mountain Lion 10.8.2:

  CPU:
  - Intel Core2Duo og nyere prosessorer støttes.

  - 64bit evne er nødvendig for EM64T aka Mountain Lion som betyr at eldre Intel Core Duo og Intel-prosessorer 32bit-bare støttes ikke.

  - Kan ikke bli støttet AMD CPUer. En annen utgivelse Kanskje, kanskje en annen levetid.

  hovedkort:
  - Vennligst les med oppmerksomhet og ikke spør Kontinuerlig spørsmål om ditt hovedkort kompatibilitet.

  - Enkelt, brikkesett fra 945G til C606 har støttet. Vanlige chips har 945, 965, 975, P35, P43, P45, P55, G31, G41, G43, X58, H61, HM65, HM67, H67, P67, Z68, Z77, X79, C602 og C606.

  - I tillegg til hoved brikkesett modellen, har hovedkortet mange komponenter. Hver komponent i seg selv kan eller ikke kan være kompatible staking og med kan være problematisk for Mountain Lion. Dessuten kan det hovedkort BIOS være problematisk å kjøre Mountain Lion. På grunn av disse grunner, noen vil ikke være i stand til hovedkort for å kjøre denne OS lett, noen av dem vil ha arbeides hardt for å gjøre det arbeidet og delvis noen av dem vil aldri kjøre den. dvs. ikke bare støtter Intel 64bit.

 34. Vi kan se hvor kompatibel er komponentene i vår PC prosjekt.
  http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

 35. Edy 13 år sa han

  gabibetis:
  Det ville være veldig interessant hvis det kan installeres i dual boot med Windows 8 .f god tutorial.

  Logic som kan ... men du må ha plass i C-partisjonen, og formatere C-ul.Asa ikke kommer i dual boot med Windows 8

 36. Edy 13 år sa han

  Cristi r:
  Så på Advanced Micro galt? Intel bare? hvorfor ikke spesifisert ting ..
  -Jeg Fikset alt jeg sier fra begynnelsen for å starte PC-en (virtuell ..), så ikke gå - vi AMD

  Jeg vil råde deg til å kjøpe en prosessor fra Intel.AMD nettsteder er slabe.Fara krenkelser.

 37. Anderson sa han

  Andrew:
  Cristi Hello! En venn av meg har en problem for stor, og jeg ønsker å fortelle meg om det er noen løsning. I går min venn tok gal for å rense sin PC og gikk til prosessoren ta det ned, og de fjernet kjøleren og radiator aluminium ble sittende fast på grunn av termisk fett, trakk opp kom og gikk prosessor med alle kjøligere og oppholdt limt til aluminium radiator. Han slet med å sette ut prosessoren som feilet deretter klarte å skrelle av aluminium radiator prosessor, klarte men har innsett at ødelagt noen pinner på prosessoren. Radiatoren som ikke var den opprinnelige lager kulere sitter prosessor var helvete av tykk klump av stor kjøleribbe og spesielt hvor den kommer i kontakt prosessoren. Jeg byttet den på service der han ledet Pc i det siste, kan han ikke si hvorfor det har ikke den originale. Original radiator vet at denne modellen er mye mindre og tynnere fordi jeg selv vet hvordan det samme prosessor og kommer i original cutie.Procesorul er en AMD Athlon x64 2 5000 + socket AM2. Tenk lenger gå rette disse pinnene? Jeg tror det er bra gitt prosessor i papirkurven. Venn spurte meg om jeg kan hjelpe fikse det. Jeg kunne prøve en synål til rette pinnene, men jeg tviler på at vil bruke prosessoren.

  Vel ikke så klok fyr måtte trekke beveger seg litt, litt kjøligere og måtte forlate. Normalt hvis det kom ut med alt det må angre prosessorsokkelen hvor nøkkelen er at aluminium i tillegg til kontakten må løftes ikke sette ham med nøkkelen blokk som Daia ikke angitt og krokete furu er ikke så godt spørre. Ta en fin liten noe eller patent og lett beveger seg lett pin ham, men for å se og så øyet under et mikroskop for å se om alle pinnene er rett, ikke å presse så grip Knucklehead. Og etter det satt prosessoren øker nøkkelen jab lett hånd trekke litt på den ene side av tasten og plukke opp etter å sette prosessor, sette lime den nye varme ikke mye at hvis du legger mye løser ikke noe, gjør nok til å dekke overflaten av så mye, etter å sette kjøligere og klar.

 38. Good guys alt jeg kan si om meg selv er at jeg er en veteran av installasjoner av Mac OS X på PC og ærlig jeg vet akkurat hvor vanskelig det er å installere det på forskjellige plattformer. Om AMD bare flaks kan hjelpe å gå installere og ikke være i stand til å gjøre spiller med det så enkelt som du tror at det å flytte fra en virtuell maskin til en annen for å installere enkelt på VMware eller gjenåpning bilde på en annen PC, og hvis du gjør noen ville lage en uSB-pinne eller DVD når rullen tror du går satte den i pc ?? ha ha ha. Hvordan du arbeider med å forstå hvor komplisert det er å gjøre det og til slutt det kunne være mulig å gå til en venn for å skryte ikke på PC-er, men for å svare godt hvis du kan installere Mac OS X hvilken som helst datamaskin intel er at ja det kan og feil med alle drivere aktive akkurat som en windows men før du blir kjent med alle korrespondanser driverne i mac OS X, e Multisite søkt og det er derfor du ikke må miste motet når du mottar utallige feil som oppstår under testene, minst mam jeg lærte dem og vet hva du skal se etter, men jeg har møtt mange som blir glade etter en feil som gjorde dem vente lenge og hardt og kalles venter fortsatt på rot enhet mest anbefalte er å skal dokumentere og her er noen nyttige nettsteder. http://www.tonymacx86.com/home.php her er en Romina http://osx86.2xstudio.com/ og det er mange som vil altele.Cei råd er at du lærer å installere og deretter ikke vanskelig å installere versjon dukket opp nye og alt det som fullt ut fortjener fordelene du har, og som jeg ønsker å du avsløre litt? først og fremst har lest tekster Romina CHEAR og noen programmer er i rumensk og er en Peci som installerer og alle valmue har menyer i Romina da den store fordelen du har valmuer er at eventuelle programmer du har installert valmuer går heller ikke med en andre tyngre og starter med dusinvis av programmer oppstart uten er forsinket for en andre, alt du trenger å vite for å bli kvitt ballast forble fra et program som lai avinstallert er å vite hvordan å avinstallere det riktig og bryter ned etterlot oss ingen spor at det ble installert. En annen fordel er på nett. safari av Mac OS X åpner lyn ba CHEAR raskere hvordan alle nettlesere på Windows, og den siste kanten som gjør at du glemmer vinduene penteru alltid er programmer som er svært animerte og svært viktige funksjoner egge du fange ørene Romina om dem, er slik Automator http://automator.us/leopard/index.html. eller hvor vakker og nyttig er "Path Finder" alt dette arbeidet til sitt fulle potensiale bare hvis du har installert alle driverne riktig. og i VMware eller VirtualBox ikke alt går som de skal fordi skjermdriveren er under det nivået som kan rula.Cit om installasjon i dual HDD, men det samme anbefaler ikke. Jeg anbefaler vanskelig separat for Mac OS X og feiling ikke bruke programmer for å muliggjøre endringer i Windows-partisjonen, men å gå inn i Mac OS X bare for å se noen skrivetilgang på Windows-siden er OK fordi du kopierer en fil fra partisjon Mac OS X NTFS partisjon krever fikse et bestemt sted på denne partisjonen og arrangementet kan ikke bli gjort rett ved alle program som møtte meg nå, som også overskrive noen filer som Windows ikke vil slutte å kjøre riktig og vil låse datamaskinen som det skjedde med meg så mange ganger før jeg ga opp denne ideen
  de eneste ulempene er at vil ta flere uker før du blir vant til grensesnittet Mac OS X og at du ikke kan spille spill for Windows på den, men jeg spilte Crysis 2 på Mac OS X bruker programmet CrossOver Games som iam gjorde en liten endring http://www.codeweavers.com/products/cxgames/ http://www.codeweavers.com/products/ Herfra gjenstår å forstå det alene.

 39. Hei Cristi Takk tutorial jeg gjorde akkurat slik du gjorde, men jeg får feilmelding om at "VT-x / AMD-V maskinvareakselerasjon er aktivert, men er ikke i drift. Din 64-bit gjest Vil ikke klarer å oppdage 64-bit CPU og vil ikke være i stand til boot.Please sikre at du har aktivert VT-x / AMD-V riktig i BIOS på vertsdatamaskinen. "Selv om vi aktivert alternativet i BIOS for intel virtualization men fortsatt dejeaba.
  Hovedkort: GA-H61MA-D3V
  Prosessor: Intel Pentium G860 @ 3.00GHz

 40. Gabriel sa han

  tutorial super hardt, og jeg tror jeg får hva blir det neste prosjekt: å installere mac pc normalt. Jeg tror mye jeg ønsker å gjøre det? Så vil jeg følge med oppmerksomhet maaaare :)). Tusen takk for ditt arbeid!

 41. KodeJust sa han

  Hvordan kan jeg kjøre Mac Virtualbox, hvis Windows er på min nåværende 32 bit?

 42. danfion sa han

  Jeg bli med de vurderinger før meg (Gabriel) !!!!!! installert noen dager virtualbox.Idea var min pt.modelul lage en oppstartbar pinne min laptop ASUS N53SN-by kexturi som tilbys av en entusiast på stedet "Downloads-OSx86.net"! Det ville være interessant hvis Kristus er enig med dem som er interessert hackintoch åpen side (der vi kan utveksle ideer om OS X !!!) Igjen gratulerer pt.tutorial (2 dagene jeg måtte finne distro "Niresh Mountain Lion 10.8.2 brukernavn + passord jordmor for å fullføre installasjonen !!!). Takket pt.munca din store!

 43. KodeJust sa han

  RUSZ: uszi

  cata:
  Jeg fulgte alle trinnene i opplæringen etter installasjon oppstartsdisken og virtuell maskin installasjon gir meg Fatal: Ingen oppstartbar medium funnet! System stanset.

  KodeJust:
  Hvordan kan jeg kjøre Mac Virtualbox, hvis Windows er på min nåværende 32 bit?

  Med alt har dette problemet, kan vi ikke installere Mac Virtualbox fordi vi har 64 bit Windows. Venter tutorial om det. (Ikke for å være stygg overraskelse).

 44. Cristi HELLO! det ville være bra å gjøre tutorials på mange OS.Pentru MAC er en ukjent gjenkjenne og mine.oricum har vist at du er den beste så gå inainte.STIMA!

 45. danfion:
  Jeg asociezaprecierilor en før meg (Gabriel) !!!!!! Jeg installerte et par dager i virtualbox.Idea var å lage min pt.modelul en oppstartbar pinne min laptop ASUS-N53SN-by kexturi som tilbys av en entusiast på nettstedet " Downloads-OSx86.net "! Det ville være interessant hvis Cristi er enig med dem som er interessert hackintoch åpen side (der vi kan utveksle ideer om OS X !!!) Igjen gratulerer pt.tutorial (det tok meg flere dager å finne den distro 2 "Niresh'S 10.8.2 Mountain Lion bruker + passord jordmor for å fullføre installasjonen !!!). pt.munca takket være deres fantastiske!

  Du kan diskutere alt du ønsker beslektet emne, kan du dele meldinger, pluss at du kan sjekke alternativet under "Send meg e-post når du legger ut nye kommentarer" Så du motta e-post hver gang noen poster en kommentar på denne opplæringen (du vil ikke motta e-post når kommentarer er lagt til andre tutorials).
  Underveis vil de samle informasjon som alle kan bruke dem.
  Hackintosh relatert informasjon er nå spredt over hele Internett, og du er avhengig av oss for å samle informasjon på ett sted.

 46. Veldig folsitor denne opplæringen, håper jeg å fortsette, vi ønsker å lære mer forståelse Macos som et operativsystem er ganske fremmed for oss.
  Jeg så på prisen på en Mac-butikker og tro meg at jeg livredd, det ville være bedre om jeg kunne bruke operativsystemet på vår PC.
  Interessant, pris og Mount Lion, 18 euro, ganske slank

 47. For de med AMD prøve denne versjonen "Mac OS Snow Leopard 10.6.7 - Bare AMD" meg gikk i vmware.
  Fremtiden kan gjøre en tutorial på hvordan vi tilgang til bios vmware.
  Multumin tutorials, dere rocke. Jeg har vært veldig nyttig.

 48. Jeg mener til meg, vær så snill, hvilken maskinvare er det mulig å installere Mac OS X Mountain Lion.

 49. Cristi-admin: Du kan diskutere alt du ønsker beslektet emne, kan du dele meldinger, pluss at du kan sjekke muligheten bunnen "Varsle meg via e-post når du legger ut nye kommentarer" Dermed får du e-post hver gang noen poster en kommentar vedrørende denne opplæringen (du vil ikke motta e-post når kommentarer er lagt til andre tutorials).
  Underveis vil de samle informasjon som alle kan bruke dem.
  Hackintosh relatert informasjon er nå spredt over hele Internett, og du er avhengig av oss for å samle informasjon på ett sted.

  Cristi-admin Gratulerer med arbeidet ditt. Hvis du tillater meg en personlig mening, men ikke bare! Du bør gjøre et OS kjent og mindre kjent enn de OX nettstedene du hevder det koster så lite, men likevel kostnads ​​18 dollar. Det handler om PC-BSD (det "gode" operativsystem) som er helt gratis, gå til Intel og AMD er "hotteste" i servere, bla, bla ... Flere detaljer se her: Hva er PC -BSD? http://www.pcbsd.org/
  Installasjon er uendelig enklere enn dette rotet MAC OS X som jeg ikke ville sette den på din PC, selv om de var gratis. Noen sa (uvitende om kurs som er nettleseren kjapt flytter ").
  H-ha-ha, vel det var fratzica Safari-nettleseren er det svakeste sikkerhet og hackere gjøre hodet gjennom det.

 50. Edy 13ani sa han

  så det er ... Jeg liker ikke noen safari mac os-ul.o være fint, men det er ikke sigur.sistemele opererer fra Microsoft er dyrere, men bedre.

 51. daniel sa han

  Det ville være veldig bra hvis du gjør en tutorial som viser deg hvordan du installerer Mac direkte til datamaskinen uten virtuell boks. Takk!

  • Ciprian sa han

   Google er din venn! Jeg fant noen tutorials på youtube hvordan å sette Mac OS X Leopard på bærbare og pc ikke eple.

 52. george sa han

  Det iso image av mac som du kan installere på datamaskinen leve?

 53. Edy 13ani sa han

  Hei, Cristi Beklager at ikke er underlagt dette spørsmålet, men vi snarest trenger:
  du kan lage en video tutorial på hvordan du går fra beskyttelse til en USB-pinne?
  Takk!

 54. Daniel Maxim sa han

  Jeg fulgte alle trinnene, men det synes for meg følgende feil: fatal Kunne ikke lese fra oppstartsmediet systemet stanset. Hva gjør jeg?

 55. Florin78 sa han

  Cristi, hvorfor du slettet kommentarene, skriver at er 58 men kommentarfeltet er bare 4. Jeg forstår at samle mye fra hver tutorial i dele og årsaken plassproblemer eller andre, men du bør la minst et par dager for å se dem alle mann, var at opplæringen lagt ut i går kveld og neste kveld ikke er kommentarer, kommentarer kan oppfylle nettstedet er en av løsninger på et problem med dette.
  Takk for det arbeidet som du sender til oss og om overraskelse om dette temaet jeg forutanelse om at vi skal vise deg hvordan du installerer den virkelige systemet, men vil være basert på å installere et triks, for den saks skyld partisjonering med dette systemet jeg tror dette kan være utslaget, liksom kan du formatere en partisjon på PC virkelig system eller et ISO-bilde da noe som du enkelt kan installere OS MAC OS partisjonen er formatert med dette systemet allerede. Jeg tror det, eller er en annen overraskelse, og det er derfor vi venter på disse veiledningene i denne serien og utover. Takk!

 56. Florin78:
  Cristi, hvorfor du slettet kommentarene, skriver at er 58 men kommentarfeltet er bare 4. Jeg forstår at samle mye fra hver tutorial i dele og årsaken plassproblemer eller andre, men du bør la minst et par dager for å se dem alle mann, var at opplæringen lagt ut i går kveld og neste kveld ikke er kommentarer, kommentarer kan oppfylle nettstedet er en av løsninger på et problem med dette.
  Takk for det arbeidet som du sender til oss og om overraskelse om dette temaet jeg forutanelse om at vi skal vise deg hvordan du installerer den virkelige systemet, men vil være basert på å installere et triks, for den saks skyld partisjonering med dette systemet jeg tror dette kan være utslaget, liksom kan du formatere en partisjon på PC-en med dette systemet ora ekte ISO image så noe som du enkelt kan installere OS MAC OS partisjonen er formatert med dette systemet allerede. Jeg tror det, eller er en annen overraskelse, og det er derfor vi venter på disse veiledningene i denne serien og utover. Takk!

  Ingen har slettet noen kommentarer, hvis du ser nøye vil du se at de har blitt automatisk overført til en annen side.
  Dette er den andre siden. Hvis vi lar tutorials på en side ville bli for lang.
  Under siste kommentar er en link som tar deg til forrige side med eldre kommentarer, koblingen kalles selv "eldre kommentarer."

 57. Florin78 sa han

  Beklager at jeg ikke visste dette, og se på dette nettstedet tutarialele nesten 2 år, men la ikke merke lenken med andre eldre kommentarer siden. Jeg beklager Cristi. Takk for svar

  • Florin78:
   Beklager at jeg ikke visste dette, og se på dette nettstedet tutarialele nesten 2 år, men la ikke merke lenken med andre eldre kommentarer siden. Jeg beklager Cristi. Takk for svar

   Slapp som jeg ikke visste dette, og følg nesten alle tutorials.
   Jeg tror det ville være mer intuitivt og TILBAKE NESTE

 58. Adrian Cristi hva som skjedde den siste ikke har gjort tutorials ???

 59. zennozenno sa han

  Meget god tutorial fungerer perfect..mai har løst problemet oppløsning lyd og resten er alt ok. takk

 60. Valentin sa han

  Cristi Hello!
  Jeg liker denne opplæringen, og selv lurer på hvor mye vremeŞ være å ha et operativsystem på Apple maskiner?
  Jeg ønsker følgende tutorials, kan du laste ned noen programmer, eller noe å vise oss flere ting som er i stand operativsystem!.
  Takk igjen!

 61. Hei Jeg prøvde å installere Mac OS X i VirtualBox men støtt på dette problemet: http://i.imgur.com/CUr3C74.jpg

 62. Cristi er interessant tutorial og lurer på hvordan du installerer MacOS på en vanlig PC

 63. Jeg klarte å kunne installere. Venter på neste opplæringen knyttet til lyd, og oppløsning.

 64. Claudiu Russ sa han

  Mac OS kan ikke installeres på VirtualBox !!!

  • Edy 13ani sa han

   Men det ble installert i opplæringen MHA? ... Virtualbox ikke ser bra ut og gikk ut i tillegg ffff

 65. Claudiu Russ sa han

  Mac OS kan ikke installeres på VirtualBox !!!
  FATAL: Ingen oppstartbar medium funnet System stoppet.

 66. Claudiu Russ sa han

  Claudiu Russ:
  Mac OS kan ikke installeres på VirtualBox !!!
  FATAL: Ingen oppstartbar medium funnet! System stanset.

 67. Jeg har et problem med Internet Explorer 10, jeg google hovedsiden og lukke den faller åpen igjen åpner jeg sil foruten Google, på denne spesielle siden: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=238483.
  Jeg vet ikke hvordan du skal bli kvitt dem !!!

  • Gå til Verktøy og deretter Alternativer for Internett-boksen, og du vil se at Forside adresser 2 google og en som irriterer deg. I utgangspunktet valgt som startside, og la begge deler samtidig. Bare selectaeaza offisielle adresse beskrevet ovenfor microsoft og gir slette, slette den, bare la google adresse, det er alt.

 68. KodeJust sa han

  Mac OX kan installeres i dualboot med Windows 8?

 69. Norbert sa han

  Jeg vil vite om Mac OS og Apple amd eller intel bare jeg ikke se noe om opplæringen bare amd intel sant?

 70. Norbert:
  Jeg vil vite om Mac OS og Apple amd eller intel bare jeg ikke se noe om AMD i opplæringen doarintel sant?

  I VirtualBox bør gå, eller om det er AMD Intel-prosessor tilstanden er å ha maskinvarevirtualisering.
  Men jeg kan ikke legge hånden i ilden som går på AMD, AMD og jeg kan ikke teste.
  IATKOS henvisning til nettsiden (ikke gå AMD) ble laget for montering på fast ikke virtuell.

  • Norbert sa han

   Nå har jeg prøvd å starte den virtuelle boksen som den var i da opplæringen gir meg en feil som ikke kan være oppstartbar er det fra det jeg sa om den forrige sitemu på AMD?

 71. cessar sa han

  nustiu går ok, men jeg endre oppløsning og ikke høres, må du lage en tutorial om det, takk,

 72. Flavius:
  Jeg får denne feil http://img13.imageshack.us/img13/4989/vtx.png fortsette og deretter gi din feil Ali.Cu Selv om jeg aktivert i BIOS og Intel Virtualization er 64 min procersorul bit som OS og brikkesett og hovedkortet er ok.Dar ikke på noen måte vi kan Cristi hjelp, har aktivert noe sted ikke helt forstår.

  noe merkelig (og jeg har virtualisering aktivert i BIOS)
  Se hva som skjer hvis jeg setter bruker 2 kjerner (virtualisering er nødvendig her, kan du ikke gi ytterligere http://i.imgur.com/UFYPUb4.jpg
  Jeg har ingen annen virtualiseringsprogram åpnes når meg feil (vises alltid når jeg satt 2 kjerner for å bruke) eller en prosess med bakgrunn var ikke (bortsett fra de som er knyttet til windows) fordi vi morder av Taskmanager
  tingen er at jeg har vinduene 7 32-bit, men 64-bits prosessor støtte

 73. ali: Noe merkelig (og jeg har virtualisering aktivert i BIOS)
  Se hva som skjer hvis jeg setter bruker 2 kjerner (virtualisering er nødvendig her, du kan ikke gi kontinuerlig): http://i.imgur.com/UFYPUb4.jpg
  Jeg har ingen annen virtualiseringsprogram åpnes når meg feil (vises alltid når jeg satt 2 kjerner for å bruke) eller en prosess med bakgrunn var ikke (bortsett fra de som er knyttet til windows) fordi vi morder av Taskmanager
  tingen er at jeg har vinduene 7 32-bit, men 64-bits prosessor støtte

  Ms mye for meg som var problemet jeg satt 2 kjerner og mers.Incearca du sette vinduer på 7bit 64 og se om asa.Eu gå videre med VirtualBox vinduene kunne ikke installere noe programvare eller 7 8 nå som jeg satt dette går.

 74. zumzum sa han

  Kom igjen gutter med "prosjekt" !!! Med installasjon på alle plattformer, ikke bor i virtuelle
  Lykke til alle sammen!

 75. Saluuuut !!

  ... Jeg ønsker om mulig å gjøre en tutorial der du installere Mac OS X på PC-en. Jeg har en MacBook Pro hjemme. Min søster har en super laptop. Og jeg ønsker å installere dem Mac OS og PC på dem. Jeg må si at den bærbare datamaskinen er en HP Envy Touchsmart Ultrabook ™ 4-1102SG i5-3317U / 8GB / 32GB SSD. Jeg lurer på om den bærbare datamaskinen støtter operativsystemet fra Apple. Jeg ønsker et svar ... selv om du støtter eller ikke støtter ... og hvis du kan lage en tutorial ..

  takk

 76. Salut! Venter mye en tutorial som dette ... og jeg ønsker å installere Mac OS X på VirtualBox hjemme test er obligatorisk x64 Final Cut ...? 4 gb ram ... Jeg kan bare gi det 2 gb?

 77. ponebt sa han

  Claudiu Russ:
  Mac OS kan ikke installeres på VirtualBox !!!
  FATAL: Ingen oppstartbar medium funnet System stoppet.

  følg veiledningen hardere se! Jeg har også fått den samme meldingen fordi jeg lastet ned iATKOS ML iATKOS ikke ML2 tutorial som ... når jeg brukte sistnevnte gikk aldeles!
  Takk for opplæringen og vente noe nytt om emnet!

 78. Opplæring og jeg liker veldig mye !!! God jobb !!!

 79. sorry for offtopic, men jeg har et problem:
  Jeg vil vite hvordan bokstavene holde seg til hverandre som på dette bildet (hvis du ser nøye på hvordan det står skrevet "deadmau5" i logoen): http://www.dafont.com/forum/attach/orig/9/5/95361.jpg
  arial font er svart, men påpeker ikke limt sammen hvis du skriver i Word

 80. I utgangspunktet ga meg feil: Ingen oppstartbar medium funnet System stoppet. (Dmg bilde brukt / ned iATKOS ML); dmg når jeg brukte iATKOS ML2, alt gikk veldig bra!
  Jeg satt 2 kjerne (AMD Athlon II X4 640) og GB ram 4, 20 GB HDD, innstillinger anbefalt i opplæringen!
  Bravo, veldig bra tutorial;
  Vil gjerne flere tutorials på MAC OS X!

 81. Cristi hilser du ikke vet at for en stund veldig vanskelig å gå tutorials

 82. randy:
  Cristi hilser du ikke vet at for en stund veldig vanskelig å gå tutorials :)dvs. høre en liten stemme og bilde i romanen pcvorba spate.am flyet og internett jevnt.

  Guider går bra med meg, selv om 3g testet, går greit.
  På visse tider av dagen og på kvelden, noen nettverk trafikken øker sterkt, streaming video, laste den vanskelige og mye mer.
  Dessverre prividerii lastet til randen og over nettverk.
  I det følgende tutorial for å lage en demonstrasjon ser tutorials på Orange 3g, som har mye lavere båndbredde og latency mye høyere.
  I dag på formiddagen har kjørt i noen minutter over 600 samtidig streaming server og jeg mener perfekte bevegelser. Vi hadde mange besøkende i en kort periode kom på stedet Freedom.

 83. randy:
  Cristi hilser du ikke vet det er vanskelig for noen tid dvs. tutorials gå høre en liten stemme og bilde i romanen pcvorba spate.am flyet og internett jevnt.

  Pandelica far. ta et speil, legg den ved siden av tastaturet mot deg, og se på det før du ser det. Ala di klandre deg gå calculatoru 'all bullshit, selv om du sier det 'flyet'> Ja en øl for å vise deg hva som fungerer for meg (og jeg bare glider), men jeg har sett tutorials fra videotutorial .com pluss mye mer fra nettet.

 84. hei, takk for opplæringen. Jeg har et spørsmål, kan gjøre effekten av forstørrelsesglass og vinduer?, Takk på forhånd

 85. Liviu sa han

  Jeg ville spørre veldig mye Cristi, hvis du kan vise oss hvordan vi kan gjøre en PC som normalt bare kunne kjøre Windows, en MAC i sann forstand til å kjøre så nær den opprinnelige Apple.Multumesc på biler !!!

 86. whoisrikk sa han

  Vi håper å se de andre tutorials på dette så snart (oppløsning, lyd, etc) !! Gratulerer Cristi / videotutorial.ro!

 87. For de som har feil: FATAL: Ingen oppstartbar medium funnet System stoppet.

  Du må bruke iATKOS ML2, at opplæringen, kan du finne HER:? IATKOS (dot) meg / forum / viewtopic.php F = & t = 77 23105

  Hvis .dmg nedlastingsside fra hovedsiden (som jeg gjorde i utgangspunktet) som opplæringen, er det virksomheten som versjonen ikke vil fungere.

 88. ali:
  sorry for offtopic, men jeg har et problem:
  Jeg vil vite hvordan bokstavene holde seg til hverandre som på dette bildet (hvis du ser nøye på hvordan det står skrevet "deadmau5" i logoen): http://www.dafont.com/forum/attach/orig/9/5/95361.jpg
  arial font er svart, men påpeker ikke limt sammen hvis du skriver i Word

  hjelpe?
  unnskyldninger kan bli stresset så mye, men vi må snarest lage en logo

 89. Hvorfor meg i Virtualbox når jeg ikke har opprettet den virtuelle maskinen vises 64 bit-versjonen? Jeg nevne at 8 64 bit Windows.

 90. Du må virkelig gjøre en tutorial på hvordan du installerer OS X direkte på en virtuell boks eller vmware vanskelig uten.

 91. florin sa han

  Din store hemmeligheten er egentlig ikke en hemmelighet. Jeg vet akkurat hva du vil gjøre spesielt ønsker å lage en Hackintosh.

 92. Csabaxb sa han

  Hei, jeg lyd som kommer fra ???

 93. Costar sa han

  Kom igjen gutter med prosjektet ... ikke sjekke den siste dagen

 94. HRVM sa han

  Costar:
  Kom igjen gutter med prosjektet ... ikke sjekke den siste dagen

  Og jeg ser frem til det. Jeg håper han jobber med, at du ikke har forlatt.

 95. Costar sa han

  Oppløsning × 1366 768
  For å endre oppløsningen av Mac OS X i VirtualBox må følge alle trinnene i opplæringen ovenfor, bortsett fra at før du oppretter en virtuell maskin virtuell maskin som skal endres plassering som vi gjør i C Program Files, Oracle VirtualBox. Så vi kan endre seg, må VirtualBox åpnes med administratorrettigheter (svært viktig). Endringen er gjort i Fil, Innstillinger, Standard Folder Machine.

  VirtualBox lukker og åpner CMD med administratorrettigheter (Dr. klikk. Kjør som administrator)
  kan skrive
  c:
  cd "\ Program Files \ Oracle \ VirtualBox"

  VBoxManage setextradata "virtuell maskin navn" "CustomVideoMode1" "1366x768x32"

  Attention virtuell maskin navn erstatte den med maskinnavnet gitt til deg.

  Konfigurer boot Mac OS X
  Vi må nå /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist og endre com.apple.Boot.plist ved å legge til to linjer med kommandoen

  grafikk~~POS=TRUNC
  1366x768x32

  Ingen fikk lov til å gjøre endringen der så jeg skal bare kopiere filen til skrivebordet, klikker du på dr. Dechiderte med TXT legge over linjene deretter overskrive den opprinnelige filen com.apple.Boot.plist med dra og slipp eller kopier lim.
  Gjenta og for å endre /Extra/org.chameleon.Boot.plist mau org.chameleon.Boot.plist som jeg gjorde ovenfor.
  Restart VirtualBox kjøres som administrator ved å høyreklikke (kan unngå å begynne som dette ved å tilordne hel mappe der bilen Viru)

 96. Costar sa han

  Kommandolinjer lagt org.chameleon.Boot.plist og com.apple.Boot.plist

  grafikk~~POS=TRUNC
  1366x768x32

  Ikke legg til
  grafikk~~POS=TRUNC
  1366x768x32

 97. Costar sa han

  Interessant, kan jeg legge til kommandolinjer ...
  Jeg finner dem på nettet
  Google VirtualBox Hackintosh - Endre Resolution

 98. Costar sa han

  uten anførselstegn
  "Grafikkmodus"
  "1366x768x32"

  • Costar sa han

   > Mer
   <Mindre

   Kan mickeymai modem mareGraphics små / store Keymile
   Kan micstringmai mare1366x768x32mai stor micstringmai

   erstatte mindre, høyere over tegn uten mellomrom mellom dem enn mellom grafikkmodus

   Jeg skrev på denne måten for ikke ellers kan skrive innlegg.

 99. Edward sa han

  Tydeligvis for meg går, ja 15 tusenvis av linjer med feil, ikke noe nytt ..

 100. Her er hva min feil dukket opp for meg når jeg prøvde å installere Mac OS X Mountain Lion i VirtualBox:
  http://img856.imageshack.us/img856/245/dx7.png
  Vet noen hvordan å fikse? :(

 101. Daniel sa han

  Hei, gratulerer for alt du gjøre her; det er en mulighet for å installere virtuelle boksen eller en annen android app genu og laste inn en Windows eller andre OS?

 102. Andrew sa han

  Du kan gjøre en tutorial som viser hvordan du gjør en ren installasjon av Mac OS X
  Takk!

 103. Me går ...
  Dvs fungerer inntil den første omstarten, må den være lukket og fjernet VirtualBox virtuell DVD. Ferdig og ferdig. VirtualBox starte etterpå. Det ser ut som grå bakgrunn apple ... men ingenting skjer. Jeg kan ikke vente så jeg vil (selv en halv time) forblir sperret. Indikatoren for den virtuelle harddisken virker død ... ikke blinker.
  En hadde noe å bruke en prosessor som hasswell? (I5-4430-3ghz, hovedkort gigabyte-ga-B85m-hd3, 8 gb ram)

 104. Hei Cristi, litt dumt spørsmål, kan laste ned disse videoene med veiledninger du laster opp på nettet?

 105. Gratulerer på stedet og hardt arbeid! Beste hilsen!

 106. Ikke gå på uten CPU virtualisering, har du en løsning.

 107. adrenalintm sa han

  Jeg facuto av 2 ganger og jeg fortsatt gi feil når du gir start til beinet alvorlig systemfeil Ml ikke funnet botable medium stoppet !!!

 108. rhoddwen sa han

  Jeg får en feilmelding når du installerer MacOS incercsa ML2, nemlig:

  VT-x / AMD-V maskinvareakselerasjon er ikke tilgjengelig på ditt system. Visse gjest og vil kreve denne funksjonen til å starte opp uten mislykkes det.

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du får denne meldingen betyr at prosessoren ikke støtter maskinvarevirtualisering og kan derfor ikke bruke metoden skissert i opplæringen.
   Hvis du likevel ønsker å få et inntrykk av MacOS jeg gjorde i fortiden en video tutorial alt om å kjøre MacOS operativsystem, men i en annen virtualiseringsprogramvare kalt VMware Player. Med denne metoden i MacOS kan du spille selv om CPU ikke har maskinvarevirtualisering.
   Finne manuskriptet, skrive i søkeboksen øverst til høyre "Hvordan kan vi prøve operativsystemet Mac OS Snow Leopard på PC med VMware" trykk enter og du vil finne opplæringen.

 109. gretten George sa han

  Salut!
  Jeg fulgte alle trinnene etter posen og gi det å starte bilen bildet står det: ,, Fatal: Kan ikke lese fra oppstartsmediet! System stanset. "
  Det er fordi jeg bare 4 GB ram?
  Min PC har i3, 4 GB RAM og video 1 Palca GB.

 110. Hello!
  Jeg installerte som du gjorde i opplæringen, men når du åpner 2 tiden (etter omstart) Jeg synes eple eple og aldri gjør noe ....
  Jeg har en Toshiba Satellite laptop med Intel Core l750 i7-2670QM, NVIDIA GeForce GT 525M,
  4 gb ram.
  Han har å si at ikke kan gå ??
  Takk!

 111. Cosmin Rusu sa han

  Takk for fin tutorial, Cristi!
  Spor i det hele tatt!

 112. borceaniulian sa han

  før du ble wont poste linken jeg prøvde å finne den eksakte adressen etter video tutorial, men kan ikke finne hvor du skal laste ned ikke vet hvordan du får til nedlastingssiden

 113. Edward sa han

  Nå siden har endret seg, ikke lenger ser ut som den videoen som du laster ned og overalt er det eneste Yosemite .. og jeg bedt om å donere pengene sine for å gi dem noe som betyr at jeg laster den ned, vel så bedre å kjøpe en mac.

  • Først donasjon er valgfritt. Ingen tvinger deg. Minst fra hva jeg så. Jeg kan være galt.
   Second å donere når du forlater lomme for å kjøpe en Mac jeg tror det er en ganske stor forskjell. Det er så morsomt jeg håper ikke å bli opprørt. Jeg hadde denne intensjonen. Nå for å løse problemet. Hvis du igjen klikke på linken i teksten over Cristi opplæringen du kommer på hjemmesiden til den offisielle nettsiden iATKOS. Det er normalt på hovedsiden for å gi deg nedlastingslenken til Yosemite fordi det er den nyeste versjonen av OSX, Mavericks før det som det er også lenker.
   For å laste ned Lion Mount cersiunea bare gå i den øverste boksen og få tilgang realeases iATKOS ML 2. Når på at emnet vil ikke bare å følge instruksjonene i den nest siste emnet i kategorien "kunngjøringer" (iATKOS ML2 (Mountain Lion 10.8.2 PC)). Herfra vil du håndtere det.
   Lykke til!

 114. Jeg klarte å installere Mac OS X Mavericks på PC jevnt.
  Jeg har også funnet lydkort driver og fuction godt.
  Etter at jeg gjorde oppdateringen til Mac OS nettverkskort og lyden forsvant.
  Jeg prøvde å løse NIC manuelt ved å sette ip noe.
  Kan du hjelpe meg med å fikse problemet.
  Realtek NIC er RTL8139 / 810x en MIC lyd og 8738.

 115. Alexandru Serban sa han

  Hei folkens, kan du gjøre en tutorial på innstilling-optimalisering (fullscreen er flytende uten "parasitter", etc.) i VirtualBox eller VMware Sierra OSX? muligens på "ren" som en rektor? Takk!

andre referanser

 1. [...] Og noe annet NCE prosessorkraft. De av dere som ikke har fulgt opplæringen installert med Mac OS X Lion på Mount VirtualBox, inviterer jeg deg til å gjøre det etter at du ser denne opplæringen, trenger du neste gang den informasjonen [...]

 2. [...] AMD støttes ikke. De som ikke har UEFI BIOS, kan du følge veiledningen på å installere VirtualBox MacOSX Lion Mount, fordi du vil trenge det i fremtiden veiledningen vil vise deg hvordan du gjør en pinne med MacOS [...]

 3. [...] Friend Mac, kan du installere Mac OS X i VirtualBox, har vi en tutorial som kan hjelpe med Installere Mac OS X på VirtualBox. Sist gang jeg viste hvordan å gjøre jobben med Windows, men at opplæringen var om [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.