Megu, et program for god og rask video transkoding - video tutorial

Megu, et program for god og rask video transkoding - video tutorial
4.7 (13) 93.85%

Hei venner, dagens tutorial Jeg vil presentere en meget god programvare for video transkodet, det kalles Megu og kommer med en meget interessant måte som kalles One Click Encoder, faktisk vil vi snakke om det i dag.
Jeg tror ikke det er en person som ikke har hatt problemer med enkelte videofiler, er dette på grunn av utdaterte systemer eller mangel kodeker. Men hva vi gjør når vi ikke kan kjøre en slik DVD-telefon, er svaret transkoding til et annet format på din datamaskin, TV eller mobiltelefon kan åpne den.
De fleste video transkoding programvare er ganske enkel og ikke avansert transcoding AFER, er resultatet en output fil bilderester fordi kodeker misbrukes.
I denne videoen opplæringen jeg transkodet videofil MOV (h264) i .MP4 (h264) fra 53 1 vi nådd mega mega, ja du hørte riktig, og kvaliteten er ikke tapt i det hele tatt etter transkoding, eller hva ikke synlig for det blotte øye.
Selv om det ikke er den flotteste video transkoding-programmet, er Megu svært kompetente, og at alle profesjonelle programmer kan skilte med en vinkel grensesnitt mai. Høy profil nivå 3.1 bruk for H264 beviser at Megu ikke spiller, kan jeg si at filer får ut av Megu ser bedre enn ut-av mange kommersielle programmer ikke gir navn ...

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Interessant og nyttig veiledning og for å være mer presis, kan Cristi å fortsette med en grundig totorial om denne programvaren og hva du kan gjøre. Takk!

 2. Ja, jeg ber deg vennligst å gjøre en detaljert tutorial om programmet presentert. Jeg har ikke noe imot hvor mye du en tutorial, jeg foretrekker en detaljert tutorial forklarte veldig godt.

 3. Gjøre en mer detaljert tutorial moduler av Megu. Programvare ser ganske lovende ut.

 4. Du kan gjøre en mer detaljert tutorial kan være nyttig for oss litt av dette programmet

 5. Abonner.

 6. Jeg måtte fortelle selv hva de kan bruke.
  Hvis vi ikke kan si dette enormt enn det, forventer vi å se hva som kan gjøres med Megu.

 7. Alex008 sa han

  Venter en full tutorial på alle saker som koder for mkv og tilbud! Uansett lengden kan være og 2 timer, men fullstendig !!!!! Tusen takk!

 8. Tusen takk for ditt arbeid videotutorial.ro team. Du er den beste !!!!!
  Mye respekt!
  Jeg så opplæringen topp til tå.
  Jeg er veldig interessert i detaljert presentasjon programvare Megu, fordi selv om jeg har gjort mange tester, fant jeg alle muligheter, muligheter dette programmet

 9. Daniel sa han

  Fortsatt en meget god tutorial, bravo og takk Cristi. Jeg oppriktig interessert meg i denne generelle temaet video transkoding så ikke bare ikke tankene gjøre engang gi meg en stor glede å følge en lang tutorial enda en time. Så du slå.

 10. florin sa han

  Første til å si `Glad ani` og alt du ønsker på videotutorial 2013 for hele laget, sammen med tusenvis av takk for alt dere gjør.
  Ja, en myk ganske interessant og jeg for en ønsker å vite mer detaljert hva du kan gjøre. Så jeg ganske behage Kjære Cristi du fortelle oss mer om dette programmet, og jeg vil takke deg på forhånd

 11. Marius sa han

  Takket videotutorial.ro einteresant team og ønsker å vite mer om programvare

 12. Interessant myk, jeg vil ha mer!

 13. Hei du kan gjøre, og du en tutorial om Ready Boost-teknologi og hva det holder ARFI for riktig bra, spesielt med hva hjelpe BE'm sikker på at mange har ingen anelse om hva dette er, og jeg antar at de stikker hjem
  Takk, Hilsen.

 14. Jeg ville være interessert hvis jeg kunne slå mp4 i 3gp og i så fall hvordan?

  • leter etter et program som heter videoen Converter.gasesti på torrents eller du google (eller ... ... du kjøper den nyeste versjonen) .face verk.

 15. zame77 sa han

  Mr. Cristian vennligst ikke noe imot, kan du fortelle meg og gjøre meg hvordan "safe search" i Google? Jeg har et barn, og jeg forstår at dette flere stopp fungere noe eksplisitte bilder er overalt. Jeg beklager til andre besøkende fordi jeg vet det ikke er riktig seksjon. Takk.

 16. Adrian Gudus sa han

  Radu:
  Hei du kan gjøre, og du en tutorial om Ready Boost-teknologi og hva det holder ARFI for riktig bra, spesielt med hva hjelpe BE'm sikker på at mange har ingen anelse om hva dette er, og jeg antar at de stikker hjem
  Takk, Hilsen.

  Det er allerede tutorial om emnet, kan du bruke søkeboksen øverst til høyre sidebar. Du skriver: Ready Boost, trykker du på Enter-tasten, og du vil finne opplæringen. Vi har over 1000 tutorials på nettstedet, er det bare å søke i dem!

 17. FlorinP. sa han

  Vennligst mye detalj dette lille programmet! Mr. Cristi hvilken pakke (e) til å bruke kodeker til å konvertere mange formater?

 18. Jeg kan bruke programmet som det vises følgende feilmelding: "Programmet kan ikke initialisere ordentlig (0xc0000135)" .Vær fortelle meg hvorfor jeg har denne feilen, og hva du skal gjøre i denne forbindelse.
  takk

 19. Sal. Er dette en levedyktig løsning for enkel videoredigering? Jeg bruker Sony Vegas og min PC ikke kan håndtere, ikke ser i sanntid hva effekter og overganger gjelder ville være mulig å redigere i mp4 og bevare kvaliteten på det? Takk, Sebastian Tiplea

 20. En hyggelig overraskelse ACST myk. Jeg ønsker å presentere en tutorial av hele myk.
  Takk på forhånd.

 21. Jeg gjorde en transcoding en videofil i mkv-format fra 2,33 gb i mp4.
  Den resulterende filen er av samme størrelse, dvs. 2,33 gb.
  Som er årsaken?

 22. Lag en detaljert tutorial om Megu

 23. Vel jeg trenger å konvertere et klipp fra en streaming web som er i stykker, jeg 10 klipp 200MB og jeg ønsker å være bare en, jeg må bare endre oppløsningen til en 720 × 576 fra 1280 × 1024, vet du. Hvilken programvare trenger jeg? Jeg vet ikke hva jeg skal bestille. Camtasia vare evig plutselig gjøre 10

 24. En oppfølger er nødvendig. Det er veldig interessant program, og er nysgjerrig på hva andre konverteringer kan gjøres. Kan hjelpe mange mennesker, er for eksempel min onkel navigatør og er en hardcore chinefil, og slik spare plass, uten å miste kvalitet høy er rett og slett fantastisk. Venter på fortsettelsen!

 25. daniel:
  Jeg gjorde en transcoding en videofil i mkv-format fra 2,33 gb i mp4.
  Den resulterende filen er av samme størrelse, dvs. 2,33 gb.
  Som er årsaken?

  MKV er en beholder, som MP4 om komprimering var allerede høy og plass ikke vinner noe, kanskje hvis du gjør transcoding kompatibilitetsproblemer.
  Filen min var et resultat av en skyte videokamera (DSLR), om 50 Mbps bitrate.
  Filen jeg ble konvertert i MOV beholder (h256) til 46.4 Mbps utgang MP4 jeg brukte en beholder (h264) til 0.9 Mbps.
  En komprimert fil kan ikke komprimeres enda mer, med mindre asti forberedt på å gi kvalitet, redusere: bitrate, oppløsning eller bildefrekvens.

 26. For meg betyr det ikke fungere på Windows XP. Runtime Error si noe selv om jeg har installert .NET Framework 2.0 og 4.0.

 27. Andrei Cosmin sa han

  Det er en stor progam, bruker den en stund.
  For å oppnå XviD filmer 700 1.36 MB eller GB, krever to andre programmerere. AvsPmod (for å stille inn ønsket oppløsning i henhold til AR, beskjære om nødvendig) Og VirtualDubMod. Lage filmen vil bli gjort i to trinn. Eller viser 3 filer, hvorav bare én vil være selve filmen. Det er veldig mye å snakke om denne programvaren ... ..men jeg tror det er nyttig i mange tilfeller.

 28. Jeg vil ha en tutorial og fullstendigheten av denne programvaren. Jeg slet i fjor å innføre en film titrering på en SBS 3D av huden av tennene, og jeg tror jeg lyktes, men jeg tror ikke jeg ville lykkes igjen, og hvis jeg husker godt jeg brukt en myk i tillegg til dette Megu. Jeg gleder meg som overstiger en ny tutorial om Megu.
  Den beste!

  • Fortell meg hvordan du gjorde det til meg og pine meg i en uke for å lage en undertittel hardsub rumpa på SBS 3p 1080D

 29. Meget god tutorial, tusen takk for det, men vi forventer en videreføring av et problem etter omkoding en video dukket Mg 73 67 en. Jeg gjør noe galt?

 30. portablesoftware sa han

  Veldig dårlig tutorial KUN som er for kort. Tutorials VIL lengre.

 31. Mihai Ionescu sa han

  Jeg ønsker å gjøre dette programmet en komplett tutorial (Megu)
  Takk på forhånd

 32. costasantonio sa han

  Jeg hilser dere herrer og mange år 2013. Se alle tutorials og vil ærlig si at jeg ikke kan vente med å komme hjem om natten og gå til nettsiden videotutorial.ro opplæringsprogrammer for å se hva du har gjort. Jeg lærte mye av disse veiledningene.
  Jeg er sikker på at det er mange mennesker som ønsker å detalj dette programmet, slik at de venter med interesse. Hvis du kan ha mottatt en anmodning fra Mr relaterte opplæringen. Adrian Gudus av Windows uten å installere en DVD eller USB-pinne. Jeg klarte å gjøre akkurat det tutorial, startet installasjonsfilene ble kopiert til C-partisjonen, men etter den første omstarten har ikke gikk videre med installasjonen. Hva tror du er årsaken og hvordan å fullføre installasjonen? Takk. Vennlig hilsen.

 33. Adrian Gudus sa han

  costasantonio:
  Jeg hilser dere herrer og mange år 2013. Se alle tutorials og vil ærlig si at jeg ikke kan vente med å komme hjem om natten og gå til nettsiden videotutorial.ro opplæringsprogrammer for å se hva du har gjort. Jeg lærte mye av disse tutoriale.Sunt at det er mange mennesker som ønsker å detalj dette programmet, slik at de venter med interesse. Hvis du kan ha mottatt en anmodning fra Mr relaterte opplæringen. Adrian Gudus av Windows uten å installere en DVD eller USB-pinne. Jeg klarte å gjøre akkurat det tutorial, startet installasjonsfilene ble kopiert til C-partisjonen, men etter den første omstarten har ikke gikk videre med installasjonen. Hva tror du er årsaken og hvordan å fullføre installasjonen? Takk. Vennlig hilsen.

  Lest når du har nådd harddisken partisjonering, partisjon du slettet og opprettet som i at opplæringen? I så fall er det normalt å ikke fortsette.
  Partition opprettet i at opplæringen at du må forlate den urørt til du er ferdig å installere operativsystemet.

 34. costasantonio sa han

  Adrian Gudus: Lest når du har nådd harddisken partisjonering, partisjon du slettet og opprettet som i at opplæringen? I så fall er det normalt å ikke fortsette.
  Partition opprettet i at opplæringen at du må forlate den urørt til du er ferdig å installere operativsystemet.

  Adrian Gudus: Lest når du har nådd harddisken partisjonering, partisjon du slettet og opprettet som i at opplæringen? I så fall er det normalt å ikke fortsette.
  Partition opprettet i at opplæringen at du må forlate den urørt til du er ferdig å installere operativsystemet.


  Adrian Gudus: Lest når du har nådd harddisken partisjonering, partisjon du slettet og opprettet som i at opplæringen? I så fall er det normalt å ikke fortsette.
  Partition opprettet i at opplæringen at du må forlate den urørt til du er ferdig å installere operativsystemet.  Adrian Gudus: Lest når du har nådd harddisken partisjonering, partisjon du slettet og opprettet som i at opplæringen? I så fall er det normalt å ikke fortsette.
  Partition opprettet i at opplæringen at du må forlate den urørt til du er ferdig å installere operativsystemet.


  Partisjonen med Windows er intakt fordi det er på en annen hardt. Jeg ønsket å gjøre installasjonen på en SSD som jeg nylig har kjøpt. Gamle harddisken med operativsystemet jeg har fri.

 35. Mr. Takk for opplæringen. Cristi. Gjør en mer fullstendig hvis du kan. Jeg er interessert i det neste. Gjør kompresjon i MPEG PAL 720 × × 576 2 1920 i MPEG1080 (full HD) for ikke å miste detaljer på å laste opp på YouTube. Kanskje du ser en FullHD youtube komprimering for å lage en mer kvalitativ resultat. Jeg testet flere varianter, og dette virket mest gyldige. Ved hjelp av AVS Video Converter 8.1. Det største problemet jeg har er at bildet av den resulterende filen er mindre, som ville en avling av originalbildet. Sannsynligvis tapt på grunn av konvertering fra en oppløsning på 720 576 1920 × × 1080. Du har en bedre anbefaling? Takk igjen

 36. Jeg kodet en MPEG Video versjon 2 fra 1,67 6.7 GB GB, og resultatet er at jeg så og Media Info og var "Format profil: Høy 4: 4: 4 [Email protected]"Men når du åpner Windows Media Player bare svart skjerm vises. Hvis den er åpen med Media Player Classic lysbildevarighet går direkte til enden og så svart skjerm. Jeg har noen kodeker, eller ...? Da jeg begynte jeg ikke å kode forlengelse tilbød å redde enn til Video mkv, men jeg gikk og jeg var i stand til å merke av et sted og jeg ukontrollert mp4 mkv. Har du noen forslag? takk

 37. Adrian Gudus sa han

  Nelu:
  Mr. Takk for opplæringen. Cristi. Gjør en mer fullstendig hvis du kan. Jeg er interessert i det neste. Gjør kompresjon i MPEG PAL 720 × × 576 2 1920 i MPEG1080 (full HD) for ikke å miste detaljer på å laste opp på YouTube. Kanskje du ser en FullHD youtube komprimering for å lage en mer kvalitativ resultat. Jeg testet flere varianter, og dette virket mest gyldige. Ved hjelp av AVS Video Converter 8.1. Det største problemet jeg har er at bildet av den resulterende filen er mindre, som ville en avling av originalbildet. Sannsynligvis tapt på grunn av konvertering fra en oppløsning på 720 576 1920 × × 1080. Du har en bedre anbefaling? Takk igjen

  Denne "fenomenet" har allerede blitt forklart i en annen tutorial om "Hvordan å slå en standard definisjon videofil i Full HD" som du finner ved å bruke søkefeltet øverst til høyre sidebar.
  Det er vanlig å skje så lenge du filmet i en lavere oppløsning, ønsker du å gjøre noe med høyere oppløsning.
  Det er som å strekke en gummistrikk, som er normalt å miste og kvalitet når du gjør dette.
  Det er ingen programvare for å løse "problemet" fordi ikke et problem, men en normal og naturlig konsekvens.

  • Takk for svar. Jeg vil imidlertid si at visse alternativer finnes oppskalering DVD-spillere. Eller noen kaller det upsaples eller re-quantizes. Jeg var ikke jeg ville være interessert i å innføre nye detaljer, selvsagt, men å strekke eksisterende bildet i full skjerm uten svarte striper rundt. Jeg fant noe som inneholder enda forum.videohelp.com noe om Megu: Her er en god AviSynth script du-kan bruke til å oppskalere SD til HD (720p er best). Last inn Megu Bruke DXVA HD og kode profiler. Bruk DGMPGDec å gjøre .d2v filen dersom kilden er DVD eller mpeg-2 filer, jeg tror du vil like resultatene;

   Mpeg2Source ( "C: \ filen here.d2v")

   dx = 1280 # bredde reisemålet
   dy = 720 reisemålet høyde #
   okse = last.width
   oy = last.height
   lanczosresize (int (rund (ox * 1.5 / 4.0) * 4) int (rund (oy * 1.5 / 4.0) * 4))
   tdeint (mode = -1, type = 3) .turnleft (). tdeint (mode = -1, type = 3) .turnright ()
   spline36resize (dx, dy)

   eller en videreføring nedenfor:

   Enda skarpere (husk skarpere Det er ikke alltid bedre):

   Kode:
   Mpeg2Source ( "C: \ filen here.d2v" CPU = 6)
   nnedi3_rpow2 (2, cshift = "Spline36Resize" fwidth = 1280, 720 fheight =)
   Eller:

   Kode:
   Mpeg2Source ( "C: \ filen here.d2v" CPU = 6)
   nnedi3_rpow2 (4, cshift = "Spline36Resize" fwidth = 1920, 1080 fheight =)
   Hvis du kommer til å gjøre dette vil du sannsynligvis ønske å DeBlock og Dering kilden. Jeg brukte Mpeg2Source CPU = 6 for dette. Men det har også andre filtre.

  • Kanskje opplæringen kan helt eller tidligere kan se ut ved hjelp av disse gutta som jeg siterte i denne utgaven av oppskalering Megu SD til HD-video. Takk kjøle

 38. Adrian Gudus sa han

  Nelu:
  Jeg kodet en fil med MPEG Video Version 2 1,67 6.7 GB GB, og resultatet er at jeg så og Media Info og var "Format profil: Høy 4: 4: 4 [Email protected]"Men når du åpner Windows Media Player vises bare svart skjerm. Hvis åpen med Media Player Classic lysbildevarighet gå direkte til enden og så svart skjerm. Jeg har noen kodeker, eller ...? Da jeg begynte jeg ikke å kode forlengelse tilbød å redde enn å Video mkv, men jeg gikk et sted, og jeg var i stand til å merke av mp4 og jeg ukontrollert mkv. Noen forslag? takk

  Jeg ser så mange av dere gjør forvirring mellom beholder og codec. Les hva han sa ovenfor Cristi minst en annen bruker.

 39. Veldig nyttig ... gjør en mer komplett

 40. Vennligst fortsett med et bredere .Multumesc tutorial!

 41. calincalin sa han

  galt utsagn - ikke støtte for undertekster i SRT-format. Støtter SRT, SSA, ASS, IDX og sup. Det er programvare som jeg bruker i mange år.

 42. Viorel sa han

  det er interessant jeg ønsker en detaljert tutorial med all programvaren spiller ingen rolle hvor lenge det har vært for kort
  "Takk"

 43. Viorel sa han

  Takk, fortsetter du.

 44. som gjør en dvdrip med VirtualDubMod 1.5.10.2 (2540 build / release)

 45. Catalin sa han

  hey:
  Folositortutorialul interessant og for å være mer presis, kan Cristi å fortsette med en grundig totorial om denne programvaren og hva du kan gjøre. Takk!

  hey:
  Folositortutorialul interessant og for å være mer presis, kan Cristi å fortsette med en grundig totorial om denne programvaren og hva du kan gjøre. Takk!

  Rares:
  Ja, jeg ber deg vennligst å gjøre en detaljert tutorial om programmet presentert. Jeg har ikke noe imot hvor mye du en tutorial, jeg foretrekker en detaljert tutorial forklarte veldig godt.

  Ja, jeg ber deg vennligst å gjøre en detaljert tutorial om programmet presentert. Jeg har ikke noe imot hvor mye du en tutorial, jeg foretrekker en detaljert tutorial forklarte veldig godt.
  Jeg vil gjerne ha en gjennomgang, tutorial ex AVC komprimering nivåer. [Email protected] etc., men også om andre som er nødvendig avhengig av kameraene som brukes.

 46. Ursula Vasil sa han

  Programmet er utmerket. Det er svært nødvendig en detaljert tutorial om denne programvaren. Snart forvente dette. Takk for dine hardt arbeid og svært nyttige tutorials. Mye fortsatt suksess.

 47. For meg betyr det ikke fungere på Windows XP. Runtime Error si noe selv om jeg har installert .NET Framework 2.0 og 4.0.
  Hva skal jeg gjøre?

 48. Adrian Gudus: Jeg ser så mange av dere gjør forvirring mellom beholder og codec. Les hva han sa ovenfor Cristi minst en annen bruker.


  For meg betyr det ikke fungere på Windows XP. Runtime Error si noe selv om jeg har installert .NET Framework 2.0 og 4.0.

 49. John Doe sa han

  Interessant opplæringen, Cristi, felicitări.Totuşi spørsmålet mitt er litt av transcode topic.Eu for profesjonell bruk, Rovi Total Kode Studio.De at når vi gjør for å omkode innstillinger GPU (Juniper MHZ 700, 5750 1 Sapphire Radeon GB DDR5 ) alle videoene jeg går grønt? nevne at hvis jeg la ham omkode CPU, video ut på vanlig måte, men tar dobbelt fordi prosessoren er svak (Athlon 2 x4) Hvis du kan hjelpe med dette problemet, la meg adresserer e-postadresser til å sende deg programvaren som brukes av meg, for å se hva det detaliu.Mulţumesc vakrere!

 50. Sorin Basarab sa han

  Avnick:
  Jeg kan bruke programmet som det vises følgende feilmelding: "Programmet kan ikke initialisere ordentlig (0xc0000135)" .Vær fortelle meg hvorfor jeg har denne feilen, og hva du skal gjøre i denne forbindelse.
  takk

  Det samme problemet og meg (XP-SP3). Vennligst opplyst oss !!! Programvaren ser veldig nyttig.

 51. og dak har en plasma tv panasonoc VIERA Link hvilket format du gjøre ?? MSSS

 52. Chiciudean sa han

  Jeg fulgte alt som Megu anbefales ikke bare høres Filmen åpner.
  Initial anbefaler hva du skal gjøre?

 53. og dak har en plasma tv panasonoc VIERA Link hvilket format gjør det ... kan installere og vrun spiller cv tv ??

 54. adrian sa han

  Bra!
  Megu bruke MeGUI_2237 hvis komprimere en fil mkv med dts lyd konvertering ferdigstillelse vil beholde dts lydinnstillinger .Hva bør jeg gjøre for å holde programmet for audi dts?

 55. Stanciu sa han

  Takk Mr. Cristi Pt. Og Da One tutorial jeg at jeg virkelig ber om du gjør en tutorial om meg For jeg Megu Programvaren er svært nyttig for meg.
  Takk på forhånd. Stanciu

 56. cistian GHE sa han

  Jeg vil gjerne vite hvordan du skal bruke programmet kan PickMeApp .Hvis jeg ønsker en videotutorial .Vi takker på forhånd. Jeg lærte mye videotutorialele hiet.

 57. Takket: D.Daca vil gjøre og om hele programmet ...

 58. hilsen
  filstørrelsen reduseres så mye og fordi filmen krymper oppløsning.
  Fra FullHD × 1920 1080, 1080 × 608 gjort.

  Kameraet mitt filming IS Canon sx160 × 1280 720 og 720 meg å fjerne det × 400. Hvis det er merket for å bevare den opprinnelige oppløsningen faller ikke så mye størrelsen på filmen.

 59. Par-kun sa han

  danielJeg har gjort en omkoding en videofil i mkv-format fra 2,33 gb i mp4. Den resulterende filen er av samme størrelse, dvs. 2,33 gb. Som er årsaken?

  ga deg slik fordi i container MKV videofil er blitt omkodet gang, og du når du har gjort i mp4 ikke endre noe heller bitrate noe, hvis du ønsker å gi deg en annen størrelse må bruke tid kode nettsted basert på bitrate og sette bitrate slik at du vet hvilken størrelse vil filen sluttider på feltet, CRF her vet at holder samme kvalitet, men du vil ikke vite den nøyaktige størrelsen på filen, også det avhenger og koder forhåndsinnstillinger, profiler, avhengig av kilde og bruker en melodi

 60. Vel, akkurat som du gjorde med mb fil 57 jeg gjorde med en av 11gb og hva du synes gjør mer enn 11 gb ...

 61. Hei,

  Jeg prøvde å omkode en .mov film, laget med et Nikon digitalt kamera med "one-click", men ikke ferdigstilt enn i mkv-format ...
  Jeg gjorde innstillinger som angitt i opplæringen, men ...
  Jeg ønsker å omkode flere videoer i MOV-format i mp4 og derfor du kan hjelpe meg i denne forbindelse!

  Takk!

  Vennlig hilsen,
  Mihai

 62. Mihai sa han

  Hilse,
  Jeg prøvde å omkode fra lilla mp4, men gjør ingenting mkv ... .. selv om jeg helt følger instruksjonene i opplæringen!
  Kan noen hjelpe?

  Takk!

  • Adrian Gudus sa han

   Se vi har flere tutorials på mange programvare transkoding. Du finner søkeboksen øverst til høyre.

 63. Hei Mr. Cristi Mitt navn er Ionut og jeg vil gjerne vite hvor jeg kan se en film etter en stik USB LCD-TV når bag klistremerker usb i TV-apparatet, LCD og trist PLAY etter stik for å se filmer på TV sier fil ugyldig eller vi akseptere det som kan stik gjøre for å se filmer etter at LCD-TV USM kan hjelpe meg som du vil lage en videotutorial fint om det å vite hva du skal gjøre jeg kan se filmene etter at LCD-TV usb stik

 64. Dragos Andreica sa han

  Jeg har en fil med filtypen mp4 løpet 3gb når jeg bruker programmet Megu redusere filstørrelsen og video nedenfor vises mb 300 264 forlengelse, men han holder å sette kvaliteten på lyd i annen filtype og størrelse over 3gb ac1. I tillegg videofilen ikke bare kan åpnes med Windows spiller 8. Mer kan du hjelpe meg og fortelle meg om jeg tar feil hvordan å bruke og som kan sees av alle spillere. Takk og lykke til!

 65. Dragos Andreica sa han

  Kanskje jeg kan få svar på problemet mitt?

  • Og du ønsker å transkode filen mp4? Jeg gjorde noen tester, og alt var fint. Hvis du fortsatt ikke klarer å se at du har mer Megu om transcoding video tutorials på nettstedet. Finn dem ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre.

 66. Cristi ganske behage hvis du kan gjøre en mer detaljert tutorial om Megu. Takk på forhånd.

 67. Mircea sa han

  Hvis jeg kan hjelpe noen med en video-fil med en Samsung ikke 2 og nå kan ikke se. Jeg har tatt med telefonen, og vi måtte bryte videoen kan fortsatt skyte den samme filen og lastet ned til telefonen, og når jeg stoppet og Open Source kan ikke åpne den i det hele tatt. Jeg prøvde og fil reparasjon og jeg sier det ikke har noe å reparere filen er mp4 og har 607 MB. Vennligst hvis noen kan hjelpe meg vente noen forslag !!!

 68. Hei, jeg er interessert i ytterligere integrere undertekster i filmen, når du trykker på TV fra kilden direkte gir meg en feil Kan ikke gjengi filen du sannsynligvis ikke har instaled FILTRES riktig, kan du hjelpe meg?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.