STOPP invasjon av privatliv på Microsoft WINDOWS 10

STOP invasjon av privatliv pe WINDOWS 10 Microsoft

Hva er opplæringen er om?
I denne opplæringen vil jeg vise deg hvordan du deaktiverer alle innstillinger som bryter personvernet ved Microsoft Windows 10 av massiv bruk datainnsamling, navigasjon, preferanser, plassering, etc.
STOPP invasjon av privatliv på Microsoft WINDOWS 10

Hva om datainnsamling?

Vi lever i en verden med stadig koblet - alt dette betyr ikke at vi skal gi opp privatliv, og for å gi skuffen våre personlige data, som skal brukes i de aller lapskaus kalt Big Data, som bruker Gud vet hvem / når og til hvilke formål.

Hvem er Big Brother?

Det handler om store selskaper som samler inn data: Facebook, Twitter, Microsoft, Google, Apple, Yahoo (disse gir og hackere). Sannheten er at i dag datainnsamling er enklere enn noen gang, selv brukerne frivillig dele sine personlige liv.
STOPP invasjon av privatliv på Microsoft WINDOWS 10

Ja jeg, jeg har ingenting å skjule!

Denne setningen jeg hører hele tiden - "Jeg har ingenting å skjule!" Feil! Privatliv må være fri for pretensjoner. Hva ville ha for å få fremmede til din tur rundt huset hele dagen, akkurat som du har ingenting å skjule og ikke har brutt noen lov.

Hva kan gjøres med våre data?

Jeg så nylig på TV, showet nyheter, noen borgere ble pågrepet av politiet, bøtelagt og spurte om noen innlegg på Facebook - En av disse menneskene lurt på: "Hvordan ga meg sir, jeg hadde pseudonym på Facebook?". Hvordan tror politiet funnet?

Utøvelse av fantasi?

Som du skjønner hvor farlig personopplysninger kan være godt å gjøre en øvelse. Ta en venn swap telefoner eller bærbare datamaskiner og ta en titt inn i historien til den andre nettleseren. Jeg lover du vil bli sjokkert hvordan ulike ville synes at man her før.

Menneskets natur er merkelig!

Foran en venn vi har fortsatt litt hemmeligheter - I stedet FØR VI HAR Secrets av en nettleser!
STOPP invasjon av privatliv på Microsoft WINDOWS 10
App tutorial!
app Privacy verksted hjelpe oss til å stenge "vinduer" og "dører" som Microsoft fortsatt åpen for å holde et øye med oss.
video tutorial - STOPP invasjon av privatliv på Microsoft WINDOWS 10


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Adrian Gudus sa han

  Jeg bruker Spyboot Anti-Beacon
  Anbefalt er at etter en oppdatering applikasjonsgrensesnitt Windows sjekker for å være sikker på at noen alternativer som ikke ble gjenopprettet. Det skjedde for meg at etter en oppdatering når jeg sjekket Spyboot Anti-Beacon grensesnitt, noen alternativer vil bli deaktivert etter at oppdateringen, var jeg helt sikker på at jeg forlot aktive grensesnittet Spyboot Anti-Beacon

 2. Nøyaktig Adrian og jeg bare bruke Spyboot er den beste. I stedet fint og spesielt velkommen denne opplæringen kommer VB Windows.

 3. Hva med "roboter"? Hva skal vi gjøre med dataene på e-mag, på banker, mobil og andre og andre enheter som gjør shopping? Jeg sa det før og jeg sier når du er ute på nettet, uansett hvilket operativsystem på enheten når du tangerer med online-teknologi allerede kan ikke sove fredelig på grunn av halen høyt og i somn.Sa ikke lider Paranoia.E som å gå på stranden nudister og bli kledd som du ikke vet utenlandske føflekker ser de private deler! jeg undrer meg over at over natten du blir så kjemper personopplysninger. selv du så "blind" alle unntatt Win 10 ikke tilgang til din personlige informasjon?

  • Adrian Gudus sa han

   Denne opplæringen er for de som tar personvern på alvor. Du kan la Windows som er. Du trenger ikke å bruke det du ser i våre tutorials.

 4. På hjemsendelse virker ikke!

 5. Hei, jeg har ikke kommentert mye, selv følge tutorials deg. Jeg er mer interessert de på PC. Om telefoner, rootari ... egentlig ikke. Nå er jeg sterk mot datainnsamling av alle. Så jeg vet at jeg fremstår som godt. I 10 pro lisensiert bruke Windows distroy SpybotAntiBeacon-1.5 og 10 spionere, + synet av Windows 10, kamera, mikrofon tilbakemeldinger, oppdatere ... Jeg så denne opplæringen, og jeg prøvde det. Interessant, viser at meg mange muligheter Spy Windows "åpnes" når vi stoppet jeg og mange andre er deaktivert av andre programmer. Nå vet jeg hva som er best program, men prøver å holde seg borte også.
  Takk for opplæringen og mer.

  • Baltazar senatet sa han

   bad brødre, var jeg ikke interessert fordi jeg spionere, jeg er ikke en offentlig person, jeg har kontoer, jeg har et viktig bevis, men når jeg kjøpte det noen gå som om datamaskinen hans.
   Jeg viste ikke kjøpt meg noe som sier confidentialitate.Asta er tiden .......
   Men jeg ikke lenger bruker, jeg passerte Windows XP og Windows Internet 7.Asa er uslåelig.

 6. Bună.Dar disse innstillingene kan gjøres for å operativsystemet installasjon!

 7. Ja, velkommen opplæringen, og får virkelig veldig god søknad, mye enklere enn å gå og gjøre innstillinger for hver enkelt, takk.

 8. Cristi Jeg har et spørsmål: hvordan det fungerer og om det bryter med garanti og garanti skal sendes til et mål om pe.gearbest hadde betalt curieru og hvor etterspørselen etter slike maskinvaregaranti? vennligst gi meg detaljer jeg vil gjerne ta en Xiaomi telefon 4 bemerker det. sorry for oftopic

 9. Jeg forstår at andre versjoner av Windows ikke samle inn data?

 10. Corneliu sa han

  Salut! For å vinne 8 der eller noe lignende? Takk!

 11. Marius sa han

  Cristi bra!
  Meget god tutorial.
  Anbefaler også et verktøy som ligner på O & O: O & O Shut Up10.
  Alle de beste og lykke til!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.