Lage en enkel mal for et nettsted med Adobe Photoshop CS3 - HD-videoopplæring

I denne videoen opplæringen, hvordan vi kan innføre eller endre en mal med Adobe Photoshop cs3, som vi vil bruke til å lage et nettsted

Denne videoen opplæringen vil bli presentert av en debutant i videotutorial.ro alt som kalles Alex og bevise for alle at i en alder av 15 år og kan gjøre vakre ting.

Alex er en talentfull gutt fra webdesign og andre som demonstrerer for oss alle som en gutt 15 år velger å tilbringe tid på å gjøre ekstraordinære ting gjennom datamaskinen og ikke miste tid bare sitter messenger eller spille mot

Dette adobe photoshop opplæringsvideo om cs3 kan virke vanskelig for noen av dere, men hvis du er forsiktig og følger ham på Alex, kan du lære mange nyttige og interessante ting som du kan bruke ved andre anledninger.
av Alex Chirigiu


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Cosmin sa han

  Super tutorial !!! Gratulerer, men jeg tror du bør prøve og vise oss ting som vanligvis brukes i Photoshop fordi mange mennesker ikke har maler for nettsider, men enkle ting. Min gjetning er at opplæringen du nevnte at en med visittkort ville være interessant. Jeg håper å gjøre tutorials på Photoshop, fordi de ikke vet så mye om ham, men jeg har lyst til å lære!

  Et tips ville være å prøve å gjøre ting saktere tutorial fordi du er mer avansert u Kan nybegynnere og andre var ikke klar over mange ting ser.

 2. smiley sa han

  Veldig interessant opplæring ... men første gangen du burde ha lagt litt grunnleggende ... men opplæringen er veldig bra ... Jeg antar at du vet hvordan du jobber i 3dsm;)) Jeg venter på en opplæring ... photoshopu 'Jeg synes det kuleste grafikkprogrammet ... min mening;)) til så mange opplæringsprogrammer som mulig: P Lykke til videre .... Jeg kan også overbevise en olympisk venn i landet innen informatikk om å lage en opplæring om noe han liker og det er nyttig for oss også !!

 3. Cosmin sa han

  En god idé Smyley! Vennligst laget en tutorial om Google Chrome, Ashampo eller BitDefender.

 4. mia ikke likte hvordan du axplicat

 5. Bravo maestro, respekt!
  Jeg ser frem tutorialu` med visittkort!

  Ps: 1. når du gjør tutorials prøver å jobbe saktere
  2. knyttet til en slik diskusjon / forklare eksempel på Cristi ..

 6. Adrian pop sa han

  Ikke øk naturlig

 7. Takk kritikk og anerkjennelse

  1.Vad at mange ønsker å se en tutorial på kortene, vil bli den neste
  2.Prezentarea PS, håper jeg å være uploud-ata på stedet før i morgen, Exit allerede
  3.O å snakke og jobbe saktere i fremtiden
  4.Daca ikke forstår noe, gi meg tidskode for når problemet oppstår og du prøver å forklare

 8. Ovidiu sa han

  Jeg gratulerer alex.si måte oppmuntret ham til ikke å kritisere. (Som de første) gratulasjoner.

 9. Adrian sa han

  @Alex: Jeg vil også få kontakt med deg ... men jeg må heller gå ... eller la meg ta det uansett, snakke høyere, klarere ... sjeldnere, du snakker for fort, du beveger deg også for fort, jeg tror at første forestillinger om det grunnleggende om photoshop bare da en så avansert ting! Jeg hadde ærlig talt ikke tålmodigheten til å se opplæringen er for lang, og jeg er ikke veldig lidenskapelig opptatt av webdesign. Uansett VELKOMMEN TIL VIDEOTUTORIAL.RO-LAGET !!!

 10. gyony sa han

  Jeg hadde ikke likt slik du forklarte, jeg har sett mange tutorials veldig bra på dette nettstedet forklart på en enkel, lett, rolig, for alle, og her jeg henvise til Kristus, som forresten vet en jobb å merke 10 + .Imi'm beklager du er i begynnelsen, og jeg ville ikke ønsker å uroe deg eller skuffe deg, men det er min mening.

 11. boby_admin sa han

  @gyony:
  gyony respekterer din mening, men la oss tenke på hva vi gjør for å 15 år
  Jeg lekte …… .. i sanden
  La oss oppmuntre dem at det er ikke så lett som det ser ut til å gjøre en tutorial spesielt som gjorde longish
  Jeg er overbevist om at en avgrense fordi den har stort potensial

 12. marine sa han

  Gratulerer og jeg forventer en videotutorial om kort, men med en introduksjon til materialet og å bli forstått av de kunnskapsrike i området hvordan mindre Cristi.

 13. Adrian sa han

  @boby_admin: eller Cristi se opplæringen du 121 minutter etter å ha nådd på omtrent halvparten igjen gjenoppta tutorial, jeg liker de installerte feil eller 2 ganger, og opptar plass forgjeves, for det er en ganske lang tutorial! Du kan sjekke snart kommer på ca halvparten igjen gjenoppta opplæringen, er det praktisk talt 2 ganger!

 14. boby_admin sa han

  @Adrian:
  Ja du har rett jeg elsker Adriane're svært årvåken
  Du kan løse hvor fort jeg tror jeg vet hva problemet

 15. Adrian sa han

  @boby_admin: Jeg vil endre kallenavnet mitt fra Adrian til Eagle Plesuv eller The Guardian :)) Jeg la merke til det for lenge siden, men jeg trodde det hadde to deler, jeg så at du har for mye ... ja jeg sa at ... den hadde to deler og da jeg rullet videre i midten skjønte jeg at det faktisk ble gjentatt, ordene, bildene var de samme! Som en konklusjon, jeg elsker deg og jeg bryr meg om deg, det er derfor jeg er årvåken, jeg tror ikke det handler om årvåkenhet, men snarere om en utviklet ånd av observasjon 😛 Hei!

 16. PNP76 sa han

  Nyttig opplæringen, gratulasjonskort, med din hjelp mer forståelse av sentrale snarveier :)) håper å oppnå og annen type photoshop tutorials relaterte og hvorfor ikke dw.
  Ett forslag, kanskje du bør bremse litt rytme, selv om det antas at når du har hørt om photoshop, har du forestillinger om ham noe.
  Lykke til!

 17. Cosmin sa han

  Dere hjelpe meg og meg explixati meg og spør meg hvordan å cometurile avatar som du gjør?

 18. smiley sa han

  Klikk Gravatar og gjøre hva Itzi sier det;)

 19. andolis49 sa han

  Gratulerer med. tutorial! Og så mange. Han kom til tank!
  Hvis det er mulig jeg vil gjerne ha en tutorial MSE kan klatre et Joomla nettsted på en gratis underdomene .no. Det er ikke klart å lx.ro.
  Lykke til!

 20. Cosmin sa han

  Takket Smyley jeg laget en konto og jeg legger et bilde, men jeg skjønner ikke ennå hvordan å sette på videotutorial her.

 21. Adrian sa han

  @Cosmin: Her setter du ikke noe bilde ... på graverens konto laster du opp bildet ditt og en e-postadresse ... men her når du legger inn en kommentar ser du at k også ber deg om e-posten, de e-posten du legger her når du gir kommentarer, må være den samme som den på som du også legger på gravørens nettside

 22. Cosmin sa han

  Jeg håper nå du går

 23. Cosmin sa han

  Man går satte jeg den samme adressen, men alt forgjeves

 24. Cosmin sa han

  Klar til å gå! Takk for hjelpen.

 25. Katoxy sa han

  Ja ser ut som du er bra, men litt raskere, ikke alle vet venner sjelden photoshop, og for noen som meg som bare starte in're så komplisert forklaring ,, ctrl ctrl slikt sjokk. og så videre
  Allikevel er det noe som ikke verdsatt VBA alder, men det ville være nyttig å forklare noen kan tzarani for meg.
  Fortsatt suksess.

 26. beb3_mykk sa han

  ja det er bra det er ganske ok, men sjelden er rom for forbedring for begynnelsen er ok: D jakte dem i deg: D

 27. Adrian sa han

  @Katoxy: Hvis du ikke vet hvordan du bruker tastaturet, er det ikke guttens skyld! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen hvis du ikke hadde en mus, ville du dø med PC-en foran deg! I alle programmer kopieres CTRL + C-kommandoer, CTRL + V-kommandoer limes inn, CTRL + Z-kommandoer angres (dvs. ett trinn tilbake) CTRL + F-kommandoer finner (finn, søk) CTRL + X-kommandoer kutt og det samme ... hvorfor har du tastaturet til ikke å bruke det? Gutten brukte snarveier, dette betyr ikke at bare gjennom CTRL + C kan du kopiere et bilde, men også fra musen, men det er bra å lære snarveier, funksjoner og hurtigtaster! CTRL-kommandoer er ikke bare gyldige i Photoshop !! men i alle applikasjoner! hurtigtaster som de kalles eller snarveier, søk i Google og finn! Jeg vil råde deg til å følge opplæringen om kopieringslim, skriv opp søk "hvordan du bruker kopieringslim" eller "hvordan lage kopieringslim" eller bare "kopierlim", skriv disse opp i søket til høyre på siden vår, og skriv inn finne! Du kommer til å le og du vil si at du vet hvordan du kopierer lim. Jeg vedder på at du ikke vet alle måtene du kan kopiere lim inn! I anledningen til opplæringen for kopieringslim vil du lære å bruke tastaturet til å lage kopieringslim og ikke bare musen! snarveier, tastaturfunksjoner som du kan bruke i ethvert program!

 28. Andrew sa han

  Opplæringen er uansett ganske vellykket, i en alder av 15 er det å bli verdsatt denne tingen han gjør. Min mening er at Photoshop ikke er det enkleste og enkleste å bruke programmet ... det har mange kommandoer som ganske enkelt gjør deg svimmel ... Hvordan lærte du Photoshop Alex? Bra for deg!!!

 29. Jeg skal snakke mindre, jeg har aldri realisert det for fort, men vil være ganske lange tutorials
  Andrew, på youtube, så bare å skrive manuskriptet på google photosho

 30. Adrian sa han

  @Andrew: Jeg legger de tingene som Alex må vite noe engelsk for de fleste tutorials er på engelsk!

 31. Martzy sa han

  Jeg ønsker å gjøre en turorial om hvordan å lage en banner hvis mulig og butoane.de når jeg gidder å gjøre det, og jeg kan ikke skrive ut mer enn en test og knapper bare være hyggelig å behage textul.deci trenger jeg.

 32. Adrian sa han

  Sjekk her 2 av mine kreasjoner

  1 http://img9.imageshack.us/img9/6523/videotutorial.jpg
  2 http://img159.imageshack.us/img159/9011/34558474.jpg

  De er laget av meg i GIMP photo editor gratis som jeg liker veldig mye !!

 33. Nicu sa han

  Jeg forstod ikke noe ???????? .Tutorialul Har kontaktet sfarsit.Tema inngang og er veldig Inters

 34. smeq sa han

  bv fine totorial små feil, men det er ok de fleste hoppet med munnen ... k det er ikke bn for fort for meg det var ok for andre for fort sant men u den du kritiserer på 15 hva gjorde du du spilte CS :)) k mn probbil så respekt

 35. Nicu, ikke forstår hva som må innspill fra ham. Det er en enkel nettside. Hvordan ha noen ende? Opplæringen ledes til siste Konto.
  Jeg forsto at jeg jobbet for fort, den neste og jobbet tregere ... Jeg jobber vanligvis raskere og jeg skjønte ikke.

 36. Adrian sa han

  @Alex: Jeg tror han henviste til det faktum at du ikke forklarte hva en mal er, hva den brukes til ... hva jeg vil be deg om å gjøre i fremtiden, se litt om hva den er, hva den gjør, hva den vil bruke det du vil nå, må du ta i betraktning at noen er verre med disse engelske begrepene som mal, pensel, kutt ... angre osv. og nå for Mr. Nicu-mal betyr det i babesti-termer: tema, hud, måten websiden vil se ut, fasaden ... hvordan endrer du skinnene på winamp eller yahoo messenger og så på websidene, kan du endre måten du passer inn på siden, temaet, farger ... hvis jeg gjorde en feil når jeg forklarte dette begrepet, ber jeg Alex rette meg! Mal betyr Mal

 37. Adrian, du hadde rett, er det en web-layout. Jeg tenkte ikke å forklare hva som vil skje, men jeg vil. Takk for ideen.

 38. MRcrispy sa han

  Wow, jeg elsker det @Adrian av 2 bildet er heller se piksler
  Som photoshop, jeg og mange andre har fortsatt mye å spise danonino kan sette flere Photoshop tutorials

 39. george21 sa han

  Jeg fikk ikke noe for at du ikke vet hvordan jeg skal forklare sammenhengende og Cristi er Boby celalalt.Imi beklager hvis du føler deg fornærmet, men disse videotutoriale være mer eksplisitt å forstå alle !!

 40. Jeg føler ikke fornærmet, men ikke hvorfor jeg være mer eksplisitt, når du ser hva som skjer foran øynene dine.

 41. gjenopptakelse sa han

  layout`ul er enkel og vakker ..

 42. Hvor blir den kopiert fra? Den som jeg målte dimensjoner fra ble laget av meg, men hvis jeg bare filmet kilden, vet jeg ikke hvor mange som forsto noe. Hvis du så dem på ps-forumet, i RO, se på navnet på brukeren som la ut det, i en alder ... det er satt av meg der.

 43. Andrew sa han

  @Martzy: Prøv å lage et banner med et program som heter banner maker 7. Jeg prøvde det i disse dager, og jeg likte det. Det er veldig enkelt å bruke og har klare kommandoer ... mye klarere enn photoshop

 44. radu32 sa han

  Gratulerer! Det er litt vanskelig å holde tritt med deg ... du kan se at du jobbet mye med programmet. Jeg håper du gjør andre veiledninger om webdesign. De er nyttige

 45. Prince sa han

  super hardt .. ikke akkurat ny i feltet, men enkelte ting ikke stiam..si fortsatt tror det er ganske godt gjort tutorial bare for dem som egentlig ikke trenger å forstå photoshopu ikke altfor stor ting for dem som vet enda basen er perfekt

 46. Roxana sa han

  Alex, gjorde jeg ikke før nå å innse hvor du tok en mal panel på høyre fra der du startet opplæringen. Jeg vil være glad hvis du kunne fortelle meg hvordan å bringe i arbeidsområdet malen.
  Takk.

 47. Roxana

  Nå så jeg posul og jeg vil svare.

  Å bringe et bilde eller en hvilken som helst format som støttes av PS, kan du trykke Ctrl + A eller Åpne fil-kategorien. Da panelet for å være redigerbare lag må dobbeltklikke på den og ok, så du kan endre. Hvis du fortsatt ikke forstår gå inn i chat og snakke der.

 48. Shumudik sa han

  Varer tutorial men mer spesifikk please.

 49. Shumudik: Varer tutorial, men mer spesifikk please.

  Photoshop tutorials ikke lærer av webdesign. Og som en tutorial for å finne og annen ps er laget all den hastigheten, i den tro at arbeidet ganske sakte. Uansett som jeg sa, jeg tror at det å være fri er veldig bra.

 50. Jeg ønsker du kunne gjøre en tutorial som forklarer hvordan du bruker stillhet verktøy og hvordan du oppretter en nettside med bilder kuttet med stillhet + css og html! ? Forvent en melding eller e-post!

 51. Salut! Jeg har en nettside gjøres i Photoshop, men jeg har ingen anelse om å ta opp på GOOGLE. Jeg vet ikke hvordan du skriver inn skript SEO og kart. På stedet er det eneste forklaringen på WordPress-plattformen som aksepterer plug-ins av denne typen.

 52. Det løper om på å presentere denne opplæringen. Det ville være klokt å vise detaljert som det gjør Cristi. Takk.

 53. Alin Lucian sa han

  Hvis du er en HTML-mal og lagre det, si`l lage og du kan endre språket sa`l html?

 54. daddylovesyamost sa han

  søte, selv om det var enklere måter å photoshopul..felicitari plagiat uansett om tålmodighet

 55. geambasu sa han

  Mai Alex, du er ikke så god profesor.explici f.bine allerede vet Photoshop og jeg har igjen noen av dem lære deg. lære å ha mer rabdare.si hva du gjorde, hvordan kan klikke-ui i en web-side?
  gratulere Cristi: D

 56. McGogoo sa han

  Jeg så det hele for omtrent to uker siden. det er kult, men det har ikke slutt ...

  Jeg kommer tilbake punktlig.

  i andre nyheter: Gjør det kort. del den i biter 15 minutter maks.
  for hver ting du gjør en microturorial. Jeg tror de som har ingen anelse av Photoshop [eller jeg] ville forstå enklere.
  Allikevel gratulerer for det du gjør. fortsett

 57. Mihai sa han

  Opplæringen tar 60 minutter, deretter gjenta ..
  Jeg jobber i Ps ss 3 for en stund og vet mange ting, men jeg har aldri gjort maler, så jeg kan si at jeg har lært noe nou.Multumesc Alex!

 58. costelutz sa han

  Jeg forsto ikke noe ærlig, jeg vet ikke hvem som ville forstå CV-en fra denne veiledningen ...

 59. Razvan sa han

  det er å ha fantasi og gjengir bilder og knapper, og du gjør det, jo mer jeg ville være interessert hvordan å kode for wordpress ??

 60. Razvan: Alt er å ha fantasi og gjengir bilder og knapper, og du gjør det, jo mer jeg ville være interessert hvordan å kode for wordpress ??  

  Razvan ae rett! Jeg har lært så mye om webdesign i denne opplæringen (selv om jeg jobber for en lang tid i photoshop), men godt kan være hvis Neat lære å Isere kode i WordPress, og også for å holde antall Web site design. Takk og vennlig hilsen tilby min respekt.

 61. Unnskyld meg for noen feilstavelser di trenger å kjøpe online tidligere.

 62. Madalin sa han

  Jeg beklager, men jeg forstår ikke helt noe

 63. meget dyktig alex notat 10 for ham, men for opplæringen kan ikke gi mer fordi alex ikke utgjøre forskjellen mellom en rask presentasjonsprogram og en tutorial som løser ofte de som ikke vet mye om programmet. spesielt når det er et program som presenteres kaliber. intensjon og gratulere deg for innsatsen, men effekten av denne opplæringen er minimal. Jeg håper dere tar dette forslaget, og ikke noe annet. takk for alle opplæringsprogrammer som virkelig kan lære.

 64. Takk for opplæringen, men effektiviteten er nær null. alex hast, ikke vise annonser og forvirrende enn rask presentasjon av et komplisert programvare med en videotutorial. resten av videotutorial tutr gratulerer, takk for innsatsen

 65. florin sa han

  veldig bra tutorial, Chiam klarte sa.mi lage en mal for min smak, jeg jobbet med foto butikk, men kan du gjøre en tutorial på hva som følger herunder, hvordan kan redigere teksten i maler, aktivering knapper, etc.

 66. Gratulerer med opplæringen Hei,. Vi laget en mal i photoshop, jeg kjenner programmet godt nok, men er ny på webdesign, og jeg forsto konkret, etter endt mal, lagre for web-enheter gi .. hvordan gjøre koblinger mellom sider, action knapper, etc. Fungerer med Dreamweaver?

 67. MARYUS sa han

  Mens en ny tutorial om Dreamweaver CS5?

 68. virgilmm1 sa han

  Hallo! Jeg har en konkurranse og vil presentere en video (jeg valgte Sony vegas). Jeg vil at det første bildet skal være mer "spesielt" - jeg vil gjerne lage det i photoshop. Kan noen hjelpe meg? Ja, kontakt meg id: gil_parazitii eller e-post: [e-postbeskyttet] .Multumesc Advance!

 69. Cosmix sa han

  Du forstår ikke noe i denne opplæringen til opplæringen er ikke forklart godt, det er for fort. Men GJ for innsats

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.