Signering gratis PDF skriver og skanner

Signering gratis PDF skriver eller skanner
I det siste, nesten alle offentlige institusjoner, skoler, sykehus, etc., bruker Internett til å publisere skjemaer, søknader osv All foretrukne formatet er PDF, som er en svært allsidig og bærbart format.
Problemet oppstår når vi må sette signatur på et dokument i elektronisk format. Hvordan å signere et dokument som bare vises på skjermen?

Den gamle metoden signaturen PDF!

1. Last ned fil
2. Skriv ut dokument
3. signere dokumentet
4. Skann dokumenter
5. sende dokument

PDF signering ny metode!

1. Last ned fil
2. signere dokumentet
3. sende dokument

Med den nye metoden ikke bare 3 gå gjennom trinnene, pluss at du trenger ikke en skriver og skanner som koster.
Hvordan signere en PDF?
Først må vi vår signatur på et stykke papir, og deretter ta et bilde med signatur og bringe den til skrivebordet.
Ved hjelp av Adobe PDF, PDF-dokument signatur innføre super enkelt.
I stedet for trinn 5, 3 bare noen skritt som Teleshop.
Som alle snakker PDF, kan være interessert og Andre tutorials PDF.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. R Razvan sa han

  Hei, jeg har en samsung galaxy kjerne sh 355h når jeg slår på kameraet vises feil "kamera" Jeg prøvde en fabrikktilbakestilling, resetare_camera.apk kamera festet cm, og ikke ønsker. Moody når du ikke vil ikke vil gå gå, hva kan jeg gjøre? Takk!

 2. Interessert opplæringen. Men det kult før du gjør tutorials lenger når videotutorial begynte i 2008. Jeg ser ett hode til hale alle tutorials. Synd ikke lenger gjøre så lenge før. Det ville være tilrådelig å fortsette i denne retningen i fremtiden. Cristi Gratulerer! for alt du gjør. De lærer mye av dette prosjektet lefgat IT videotutorial.

  • Fra tid til annen stuffing og tutorials lengre. Adrian gjorde en forhåndsvisning i går 9 iOS, operativsystemet som kommer på iPhone og iPad snart.
   Guider er gjerne lenger når vi har komplekse emner. Nå var det nytteløst å skravle om noe enkelt dum (i ovennevnte opplæringen #.
   Vi ønsker ikke å lage lange eller korte tutorials. Vi ønsker å gjøre lenge det er nødvendig, slik at den besøkende til å forstå hva det er og gå ryddet.
   Besøkende må understreke tendens til å gjøre skip-skip, eller mangel på tid eller mangel på tålmodighet.
   Vi har et mål satt i stein, ønsker vi å klatre nyttig innhold og lett å fordøye. Det kan bety tutorial kort eller lang, avhengig av tema.

   • Stoica sa han

    lukter forsøk falske dokumenter.
    alle kan fotografere min signatur på en post og sette den på en annen jeg ikke hører hjemme.

    • Adrian Gudus sa han

     Virkelig? Når var sist gang du ble godtatt dokumentene holdt skriveren, skrevet ut signatur og gjorde ingen penn?

    • Det lukter ass! Jeg lukter grill tusen som tocamai har tent!
     Hvis du ønsker å gå på pulter, å lukte den friske luften der, gå videre.
     Hvem ville gjøre en falsk signatur på et program eller på et skjema.
     Kanskje du innser at du ikke kan få fra banken 1.000.000.000.000 euro signatur på nettet.
     Falske ... giizăs / egg mai gad!

 3. sapunell sa han

  Cristy Windows 10 hva er ordet?

  • Windows 10 nærmer seg slutten, og jeg kommer med en presentasjon snart. Du har allerede sett litt i denne opplæringen, hvordan de nye ikonene i "Denne PCen" ser ut, den tidligere "Min datamaskin".

 4. Jeg har gjort litt større signatur på et papir med blyanter, jeg scanato skriver, og jeg editato litt. Han gikk super.

 5. Andrew sa han

  Veldig nyttig, egentlig visste jeg ikke at jeg kan signere på denne måten selv om mange bruker digitale fakturaer.
  En bedre idé er hvis du har en skriver skanner, skanne signatur i stedet for et fotografi.

 6. Florian sa han

  Andrew: du gjorde hoppe over teksten?
  Cristy sa helt klart at denne mangelen Facer i skriver og skanner.
  Jeg intales at selv jeg er egentlig ikke datamaskin.

 7. Cristy sa han

  Jeg bruker Adobe Acrobat Reader DC, og jeg kan ikke styre! Det virker som den nye versjonen av programvaren er Adobe XI. Hvordan bruker jeg signaturer tidligere fotografert og ført opp som en pdf-fil. For meg som ikke er som undervisningstimene.

 8. Boncila sa han

  Cristi dette kan veien og signatur på et dokument format ord !!!!

 9. En kommentar og et spørsmål:
  Jeg la merke til at du laget signaturen i blått. Noen ganger er dette nøyaktig det som kreves (ikke i svart!) På noen dokumenter. Jeg vet ikke, kanskje for mer ekthet. Da du importerte den til "pdf", ble den "svart".
  Jeg mistenker at det er en "konverter Fill & Sign to Black & White" -innstilling.
  Kunne den "blå" signaturen importeres uten den rektangulære flekken (signaturbakgrunnen), sannsynligvis grå?

  • Dette programmet leser signaturen og justerer bildekontrasten slik som å isolere signaturen uten papir.
   Hvis du har et bra kamera, kan du overeksponere bildet; Dette vil bare signaturen stykke papir, og vil ikke se å bli overeksponert. Nå håper jeg at jeg bo og farge, hvis programu Adobe Reader vil ikke lenger gjelde overdreven kontrast.

 10. Jeg er interessert i meg et program som leser PDF men det bcompletez og feste et stempel for en tablet-kategorien samsung

 11. Hei, veldig interessant, men det er mulighet til å signere en PDF på hver side som har flere sider?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.