Den offisielle Android-tastaturet og sveip i rumensk ordbok

Den offisielle Android-tastaturet og sveip i rumensk ordbok
4.3 (58) 86.9%

Hei venner, jeg endelig fikk det forventet for en lang tid, støtte full offisielle Android-tastatur, ordbok for å skrive forslag og korrigering pluss lysbilde.
Jeg vet at mange lurte på "Som Sir, jeg støtter den rumenske språk på telefonen"Du, men det er ikke offisiell Android-tastaturet er bare en modifisert versjon av en tredje tastaturer (SwiftKey, Swipe, GO Keyboard), laget for telefonprodusenten (Samsung, Sony, LG, etc.).
Offisiell google tastaturet Tastaturet er den raskeste operativsystemet, fordi det er designet av de samme utviklerne som har laget operativsystemet.
I Google Play-butikken er ikke å finne dette tastaturet (hvis et søk med søke mototul) heldigvis fant de en godt skjult, ironisk nok, alt i Play Store. Nedenfor er den offisielle nedlastingslenke.
Hva er spesielt med denne utgivelsen?
Støtte for innføring raset i rumensk språk (swipe)
Rumensk ordbøker (for prediksjon og korrigering)
Flere emoji
En annen pop-up fargeknappene og enter-tasten trykket / søk
Kanskje de fleste av dere ikke virke som mye, men du må prøve triks tastaturet til å innse hvor bra det er. Jeg kan si at for meg den offisielle Android-tastaturet er den beste, hvor du setter den og gratis. Kostnads ​​alternativer fra Play-butikken, er den gratis prøveperioden begrenset til kun 10-30 dager.
Last ned den offisielle Android-tastaturet i Play-butikken (Fra Android 4.0 opp)
Oppdater
Alternativt laste ned, XDA-utviklere (alle versjoner)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. programmet er ikke tilgjengelig i ditt land, det er den meldingen jeg prøver å laste ned.
  interessant.

 2. OK, du sa du fortjener. Nå installere det selv, for å se hva som kan gjøre meg glad

 3. Hei, Cristi. Alt dette prøver jeg å laste ned og tastatur på følgende måte: Jeg har logget inn på PC-en i Google Play-konto på smarttelefon, noe som gir dem "Installasjon", men mislykkes ... denne metoden og bruke den alltid går greit.

  • Se som jeg postet en link til APK, for å installere direkte.
   Ikke glem å sjekke "ukjente kilder".

   • Jeg klarte til slutt å installere metoden jeg forklarte det, men virker ikke Sveip funksjon, selv om den er aktivert. Jeg antar har å komme tilbake på linken i Google Play for å oppdatere?

 4. Adrian Gudus sa han

  For de som har problemer med å laste ned Google Keyboard, kan lastes ned her: http://www.mediafire.com/view/myx2k8dcqxca2dd
  Slik installerer du laste ned programmer fra andre enn Play-butikken steder, må du gå til Innstillinger> Sikkerhet> og kontrollere Ukjente kilder. Når du gjør dette skuffer. Gå til stedet der du lastet ned programmet lastet ned og trykk den nedlastede filen for å starte installasjonen. Hvis du vil, kan du fjerner den etter installasjon Ukjente kilder i Innstillinger> Sikkerhet for å bo trygt

 5. Adrian Gudus sa han

  Da jeg tilfeldigvis oppdaget at Google introduserte tastatur sveip for rumenske sport, ble jeg rett og slett sjokkert. I den første fasen tenkte jeg at dette er fordi jeg hadde 5 tredje tastatur som er installert på telefonen, og kan liksom fordi det har aktivert Google sveiper tastaturet. Jeg var så skeptisk at jeg ikke tror dette ting virkelig skjer, selv om Google var for godt til å endelig forventet dette i lang tid, og selv blant andre. Bruk skriftlig ved å dra i lang tid og jeg har blitt vant til det at jeg ikke kan bruke et tastatur med swipe-støtte, rett og slett ikke, jeg er ikke komfortabel i det hele tatt, ikke i det hele tatt raskt. Jeg kjøpte app SwiftKey selv etter prøveperioden er utløpt / test
  Ikke tenke å bruke en smarttelefon med støtte for å skrive sveip til rumensk. Paradoksalt begynnelsen når jeg først oppdaget skriftlig ved å skyve det virket en bagatell, en stor rot og jeg tilpasset ganske vanskelig å bruke ved å dra skriftlig.
  For meg å skrive støtte ved å skyve tastaturet for rumensk i Google var den mest ettertraktede ting. Det var den største frustrasjonen når det. Vi tar imot pasienten og Apple og Microsoft for å innføre denne! I mellomtiden selv sove fredelig når jeg vet at min favoritt operativsystem, har endelig støtte for å skrive slide!

 6. Virgil Ardelean Cosmin sa han

  Hvis de lykkes adrian installere alicatia må lage en tutorial nå,

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg eier en Galaxy S4 og har allerede installerte programmet et par dager. Når jeg installerte et par dager siden, var målet bare for å sjekke om introduserte støtter sveipe til rumensk. Umiddelbart etter installasjonen jeg sjekket, og det er fortsatt swipe støtte. Etter to dager i jobben sa jeg å dobbeltsjekke igjen og overraskelse. Google Keyboard sveip har støtte for rumenske og rumenske flere ordbøker tilgjengelig.
   Mitt tastatur er installert i linken postet i forrige kommentar

   • Jeg hadde ikke sveiper den rumenske språk og noen ekstra ordbok. Vent noen dager, kan jeg foreslå en oppdatering ...?

    • Adrian Gudus sa han

     Prøv å legge til noen få ord til din personlige ordliste. Min kollega viste hvordan å komme dit, finne en personlig ordliste seksjon i tastaturinnstillingene google.
     Hvis du jobbet for oss, ikke trenger å bli aktivert, og ikke for deg. Kanskje i 1-2 dager

     • Marius L. sa han

      Rumensk ordbok må lastes ned. Gå inn på Innstillinger -> Språk og inndata. Nå klikker du på knappen Innstillinger ved siden av "Google Keyboard" og deretter flere ordbøker. Hvis du ikke gjør det rumenske listen, klikker du på Oppdater. Nå har du en liste du trenger for å gi rumensk og trykk for å laste ned. I det minste var det for meg. Suksess!

 7. lengsel sa han

  sterk søknad: "Dette programmet er ikke kompatibel med enheten." (Samsung Galaxy Note N7000 / 4.1.2)
  Noen ide hvordan å implementere • Voice skrive det også tekst til tale, i rumensk?

 8. lengsel sa han

  upålitelige nettstedet, om 7 ganger jeg prøvde å poste en gang

 9. gherghisan.nelu sa han

  En allerede bruker. Det fungerer perfekt. Tusen takk. Det er et tastatur skuffer som gjør mørkere eller videoopptak skyldes optisk illusjon?

  • Hvis du sier at det fungerer perfekt, sveiper du den rumenske språk og ordbøker? Hvis svaret er "ja" som du jobbet?

  • Marius L. sa han

   Rumensk ordbok må lastes ned. Gå inn på Innstillinger -> Språk og inndata. Nå klikker du på knappen Innstillinger ved siden av "Google Keyboard" og deretter flere ordbøker. Hvis du ikke gjør det rumenske listen, klikker du på Oppdater. Nå har du en liste du trenger for å gi rumensk og trykk for å laste ned. I det minste var det for meg. Suksess!

   • Jeg gjorde det du nevnte, men jeg synes ikke i det rumenske språket ordlisten suprimentar. Jeg tror det er noen problemer, ellers, jeg kan ikke forklare hvorfor rumensk språk ...

 10. Octavian sa han

  Cristi men du tilbake til 4 nexus :)

  • Jeg forstår ikke spørsmålet!
   Jeg ga ikke 4 aldri nexus, LG G3 vi hadde i testing i en begrenset periode.
   Nexus 4 bevege seg veldig godt, som ikke er et kall til å kritisere noe du kan bare autonomi, resten er en best kjøpe enda akkurat nå.

 11. Salut!

  Jeg installerte meg på en Experia V 3.1.20003.1236599 versjon lt25i og swipe-funksjonen virker ikke.

  • Marius L. sa han

   Rumensk ordbok må lastes ned. Gå inn på Innstillinger -> Språk og inndata. Nå klikker du på knappen Innstillinger ved siden av "Google Keyboard" og deretter flere ordbøker. Hvis du ikke gjør det rumenske listen, klikker du på Oppdater. Nå har du en liste du trenger for å gi rumensk og trykk for å laste ned. I det minste var det for meg. Suksess!

  • Adrian Gudus sa han

   3.1.2 ikke den nyeste versjonen! Les kommentarer ovenfor der jeg forlot deg en link hvor du kan laste ned programmet og monteringsanvisning. la også kommentarer "no go", men ingen leser kommentarer der han allerede har løst.

 12. Allview går bra på quad p5 tastaturfunksjoner ..toate

  • Marius L. sa han

   Rumensk ordbok må lastes ned. Gå inn på Innstillinger -> Språk og inndata. Nå klikker du på knappen Innstillinger ved siden av "Google Keyboard" og deretter flere ordbøker. Hvis du ikke gjør det rumenske listen, klikker du på Oppdater. Nå har du en liste du trenger for å gi rumensk og trykk for å laste ned. I det minste var det for meg. Suksess!

 13. Anderson sa han

  LG fortsetter G2 installert, sier det ikke kompatibilitet landet. Far jeg pose på Jeg tvang, og jeg liker ikke utseendet. Bedre er den opprinnelige fra LG.

 14. dessverre har jeg ikke gå :(

 15. haibacau sa han

  Takk så mye!

 16. Jeg hadde også problemer med å installere en galakse S2 på telefonen min (GT-I9100). Ikke anbefalt tutorial linken kan du velge telefonen (nedtonet). Men jeg fant en måte å installere ved hjelp ..1Mobile Market ... der det er tilgjengelig og kan installeres uten problemer. Jeg bruker en Android 4.1 men ble flesuit meg ... ingen kom fra Samsung, kan det være en årsak ikke alle går.

 17. ion Drãghici sa han

  Jeg har installert dette programmet Snapple med di komp. tlf:. Jeg åpnet linken, jeg lastet ned programmet etter at jeg introduserte henne telefonen Samsung ACE 3 Og jeg går perfekt i alt inkludert sveip ro. Cristi takk Jeg er den å kritisere hele tiden nå vil ikke takke deg god kritiker

 18. som alle iaus etc inctreba hvordan å skrive i google spille magazinu keynord og gi dem det første resultatet som er tastaturet. meg gå og jeg har en telefontastaturet wow er en quad 6 Allview

 19. Jeg installerte tastaturet og gå, men det ville være et problem skriftlig aksent, meg jeg vises riktig når du sender meldingen, men han som mottar forsvarer med spørsmålstegn i tale (f.eks du gjør m?,? I) og jeg min tur når jeg får melding skrevet med diakritiske tegn får det så med spørsmålet, noen løsninger?

 20. Costelina sa han

  hallo folkens,
  Jeg foreslår at på bunnen (hvis du kan) for å bestille plass for forslag til tutorials
  hvorfor? det er mange besøkende som hvis velmenende har mulighet til å dele med andre.
  takk

 21. Me gir meg feilmeldingen: "Det var et problem med å analysere pakken" ___ Jeg prøvde å laste ned flere ganger apk området, men den samme feilen, nevne at andre apk nettsider omgjengelig installert bare det ikke fungerer, prøvde jeg å laste ned flere ingenting, men de samme feilkilder. Noen ide hvorfor? Som er problemet, det er en løsning?

 22. En tutorial forklarer lisenser for Windows, Windows forhåndsinstallert på fabrikken, du kan installere på en annen bærbar PC hvis du blakk andre tilfeller, hvilke fordeler har en viss grad, gyldighet etc. Hvis du kjøper en DVD bedre enn en bærbar PC med Windows Windows forhåndsinstallert dvs. reelle saker

  • Og så installere Windows fra harddisker som har det integrert på det, dvs. du kjøper en bærbar PC med Windows installert som et forslag på scenen med lisenser som er alt forslag

 23. Cristi, eie og jeg liker deg en NEXUS 4, og jeg vil gjerne vite om det fungerer bedre og bedre med CM 11 autonomi?

 24. Jeg lastet det ned fra lekebutikken, jeg skriver google tastatur installert og klar til å gå uten lenken ala

 25. Bai TAREEEEE SUPER !!!!

 26. Jeg glemte å spesifikt Samsung SIII, Android Jelly Bean 4.3

 27. MULTUMESCCC !!!

 28. Laurentius sa han

  Cristi Hello!
  Det ble offisielt lansert Windows phone 8.1.
  En tutorial ville være nyttig.

 29. Jeg prøvde først å installere tastaturet fra Google Play, men det var ikke gyldig for hele landet til min smarttelefon. Jeg installerte tastaturet ved hjelp av koblingen / nettstedet postet Adrian. Installasjon gikk perfekt og bruker tastaturet for ca 5 dager, å være fornøyd med det. Forblir lenger praksis å skrive kapittel for swipe. Takk for opplæringen og Cristi Adrian legge linken!

  • Adrian Gudus sa han

   Du blir vant i 2 uker maksimum. Men når du vil lære med det, vedder jeg du vil ikke lett swipe nøkkelen

 30. Kjære Adi lALLVIEW du eier en Quad ModelP5 grunn av svette og alt som var i posen, må du installere programmet på nytt, gi meg noen råd hvordan du går frem Fortell meg hilsen

 31. F god tutorial gratulerer!

 32. For de som ikke var i stand til å sette Google skyve tastaturet (Swype)
  - Ikke glem å installere språk rumensk ordbok

  Takk så mye for Cristian opplæringen.

 33. hei jeg har et problem med en telefon A4 Du jeg ikke lenger gå butonaele til IEL bare siden dem av og gjøre dem lett så telefonu holde ut, men kan ikke ala acesesz ikke går jeg incerct til Ala null fabrikken og kan ikke vite program som kan acesesz pannen telefonen etter pc men ikke Starry noe på telefonen ikke fungerer

 34. mattias sa han

  Ikke tastaturet for Nokia Lumia rumensk 800 ??

 35. Hei, Cristi!
  Mange takk, utmerket app!
  Jeg vil anbefale videotutorialul all kunnskap som vil ha et ordentlig tastatur.
  Gratulerer!

 36. Ovidiu sa han

  Det ser ikke akkurat ut som Emoji der, hvorfor? Det ser ut som "): *" signaler.

 37. Cornel sa han

  Takk, Cristi! Det fungerer bra.

 38. Tull. Det beste tastaturet noensinne er Fleksy.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.