ViStart, en tro kopi av Vista start-knappen og Windows 7 8 - video tutorial

Hei venner, i denne opplæringen vil jeg presentere en myk klone av Windows-startknappen og det bringer 7 8 Windows. Programmet kalles ViStart og slående likhet knappen 7 ORB på Windows og Windows Vista.
Hvis et par dager siden Jeg presenterte Start8 som tar noe Metro-grensesnitt og en plass i start-knappen, vil i dag presentere en hjem-knappen identisk med Windows 7 selv sine funksjoner er lik de fra Start-menyen i Windows 7, nesten ingen du ikke innse at startknappen har vært savnet gang Windows 8.
Jeg presenterer disse programvare fordi de er brukere som ikke kan tilpasse Windows 8 ikke hjem-knappen, med rette, har Microsoft vant oss med et oppgjør av operativsystemet som det er vanskelig å gi opp.
I løpet av noen dager tilbrakt med ViStart møtte jeg en problem ved oppstart av PCen, den ViStart ikke ønsker å gå til "sleep", sannsynligvis Voar et problem på systemet mitt. Hvis du opplever dette problemet og andre insekter fortell oss i kommentarfeltet.

Last ned ViStart, Windows Start-knappen 8

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. daniel sa han

  Det ser ut for meg at bug
  Så det er ikke bare deg
  Jeg installerte før denne opplæringen fordi jeg så at Start-menyen i Windows 7 det jeg søkte på nettet og hvordan kan jeg gjøre denne menyen vises
  en annen feil som det faktum at parallelt su start8, det er fortsatt litt plass mellom at start og oppgavelinjen

 2. Fanica sa han

  Ja, vises feil i permanenta.Nu Cristi forstå hvorfor ikke bruke Classic Shell (jeg postst link med 2 videotutoriale siden) .er løsning ideala.Aduce alt fra vinduer 7 trykk på (start med alt du trenger) Har innstillinger mer den kan brukes i ulike rumensk.
  Se her:
  http://classicshell.sourceforge.net/

 3. AdrianGudus sa han

  Fanica:
  Ja, vises feil i permanenta.Nu Cristi forstå hvorfor ikke bruke Classic Shell (jeg postst link med 2 videotutoriale siden) .er løsning ideala.Aduce alt fra vinduer 7 trykk på (start med alt du trenger) Har innstillinger mer den kan brukes i ulike rumensk.
  Se her:

  Classic Shell har allerede blitt innført i en annen tutorial. Hvordan tror du det betyr ikke at eksistensen videotutorial.ro søknaden Classic Shell (unnskyldning for mangel på beskjedenhet) ??
  For å finne den opplæringen, skrive i boksen øverst til høyre sidebar SØK: Hvordan holder du på Start-menyen i Windows gjør på Windows XP og Vista 7, trykker du på Enter-tasten, og du vil finne opplæringen.
  Selv om søknaden ble presentert i en annen sammenheng (8 men ikke for Windows XP, Vista og 7) er fortsatt forba Classic Shell

 4. Fanica sa han

  AdrianGudus: Det ville være på toppen av at du ikke vet om eksistensen av programmet, jeg bare brukt litt tid på å diskutere dette programmet fordi jeg tror det er det beste programmet som ikke gir feil og bringer Start-knappen i Windows 7 i Windows 8, noe som gjør den tilgjengelig for alle de som vil ha det vondt ham, at Start-knappen!
  Med hensyn til arbeidskraft og ferdigheter du og håper jeg ikke sint, jeg håper du fortelle oss om det jeg har skrevet er riktig!

 5. Mihairadulescu sa han

  du har rett, jeg bare avinstallerte ptr .Dette grunn til at feilen starte .consider start8 mer stabil ...

 6. polferis sa han

  Salut! Feilen er generelle, dvs. i det hele tatt. Den store ulempen er at hvis du åpner en kommandolinje i Kjør, ikke åpne med administratorrettigheter. Vi trenger å åpne Explorer.

 7. Cristi ønsker du å søke programvare som setter undertekster i en film permanent. Jeg vet du har gjort en tutorial som programvare, men jeg jobber ikke, på hvilken måte? Så når du plasserer undertittel starter og når den slutter jeg har ingen film på dette stedet

 8. marius sa han

  Salut! Et problem som jeg ga i dag i 8 vinduer. Jeg leser ikke CD-er og DVD-er sannsynligvis nei. Jeg introduserte i dag en tom CD i stasjonen og ga meg følgende melding: "Windows kan ikke tilgang til denne disk" Hva bør gjøres?

 9. Julian sa han

  Jeg kom inn i wind.8 pt.restart pg.files> ViStart> propertits> sikkerhet> og alle programmene har gitt eddit pakker og bokser krysset ned mindre enn de forrige. Jeg håper ikke å bli bortskjemt annet MEGE mange flotte vinduer gir Cristi for videotutoriale !. (Alle)

 10. Madalin sa han

  Vet noen hvordan kan jeg slette en konto passord på Windows 8? Jeg søkte overalt, men fant bare hvordan de kan endre.

 11. polferis sa han

  Logg på kontoen din i Kontrollpanel => Brukerkonto og gi Fjern passord. Så i kraft alternativet, øverst til venstre klikk på passord ved reaktivering kreves, tikk Ikke Endre ... og krevde passord ved reaktivering.

 12. Alexandru sa han

  Hei! Det var en ny versjon av Stardock Start8 som synes å være ok til nå den versjonen som det og integreres med grensesnittet.

 13. Razvan sa han

  Hei Jeg installerte denne ViStart ikke fordi jeg likte var at plassen ... etter at jeg avinstallerte det forble på plass som hjemme start skriver jeg bli kvitt det?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.