WhatsApp, hvordan leser vi dine slettede meldinger - dine og andre

WhatsApp, hvordan leser vi dine slettede meldinger - dine og andre
4 (28) 79.29%

WhatsApp, hvordan vi leser de slettede meldingene
WhatsApp, hvordan vi leser de slettede meldingene
Hei venner, i dagens veiledning ser vi hvordan vi kan gjenopprette slettede meldinger fra WhatsApp eller hvordan vi leser slettede meldinger fra WhatsApp.

Om å slette WhatsApp-meldinger

Ikke mange vet at WhatsApp lar deg slette én eller flere meldinger som sendes til denne konverteringen. Med andre ord, hvis du sender noen en melding på nervene eller ved et uhell sende den inn en annen samtale, kan du ombestemme deg og slette den sendte meldingen før den er lest av mottakeren.
Når du sletter meldingen, som vist i videoen opplæringen, kan du slette "Bare for deg" (i så fall meldingen vil forsvinne bare samtalen, men vil forbli i samtalen som jeg skriver), eller du kan slette "For alle "(i så fall sendes meldingen vil forsvinne, og samtalen og samtalen som du skriver)
Også denne funksjonen for å slette meldinger, vi har også den for grupper.

Hvordan ser jeg en WhatsApp-melding jeg slettet hvis jeg ikke kunne lese den før avsenderen sletter meldingen?

Det er veldig enkelt, installere varslings History vi finne Play-butikken, tilbyr vi den nødvendige tillatelser tilgjengelighet og tilgang til meldinger og nå, selv om det motsatte på WhatsApp vil slette meldinger før vi kommer ned til Vi leser, varslingsloggen registrerer alle mottatte varsler og samtidig meldingene som følger med varslene.

Kan jeg se eller gjenopprette slettede meldinger jeg mottok før du installerte appen for varslingshistorikk?

Åpenbart er svaret nei. Programmet for varslingshistorikk logger meldingsloggen fra installasjonen og gjenoppretter ikke varslene før installasjonen.

Videoopplæring - WhatsApp, hvordan vi leser slettede meldingerRelaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Constantin buzatu sa han

  Jeg har en god mening, men Iancu overgår meg

 2. Hei, hvilken innstilling bruker du til å få tallene på toppen av tastaturet som du ser?

  • Bra.
   Og jeg ville være interessert, men det virker for meg at fra noen versjoner av Android der oppe er noe slikt. Kanskje Adrian har tid og forteller oss.

 3. Hei. Utilfreds er at offeret vises i statuslinjen som værende aktiv hvilken nettside. Er det en løsning?

 4. HJELP.
  Jeg har slettet meldinger fra whatsapp og nå vil jeg gjenopprette dem. Det er en nødsituasjon. Vennligst Adrian. Eller noen kan hjelpe meg.

 5. Kan du også se de slettede meldingene du sendte?

 6. Marius sa han

  Det går ikke med de slettede bildene!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.